عکس پروفایل مامان سر آشپز🥘م

مامان سر آشپز🥘

۱,۸۶۹عضو
thumbnail
‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎
کباب یونانیundefinedundefined
مواد لازم :
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
سردست گوساله ۶۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد
قلوه گاه گوسفندی ۴۰۰ گرم
پرده دور شکم گوسفند
سماق خیلی کم
فلفل قرمز

‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎

۱۶:۴۳

thumbnail
*اهل دل ها میدونن ساندویچ کره کباب یعنی چی undefinedundefined
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرمفلفل قرمز نوک ق چگوجه فرنگی ۱۰ عددپیاز متوسط ۱ عددنان تافتون ۳ عددکره ۲۰۰ گرم سماغ ۱ ق غنمک ۱ ق چ
ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۱۷:۳۹

thumbnail
*کیک زردآلو کِرِم دارundefinedundefined
مواد لازم:۳ تا تخم مرغ۳/۴ پیمانه شکر۳/۴ پیمانه ماست۱/۲ پیمانه روغن مایع۱ قاشق چای خوری وانیل۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر۱ پیمانه و ۳/۴ آرد قنادیزردآلو به مقدار لازم
برای کرم:۱ پیمانه شیر۱/۴ پیمانه شکرنصف قاشق چای خوری وانیلدو قاشق غذاخوری نشاسته ذرتیدونه زرده تخم مرغ
فر رو از قبل گرم کنین و با دمای ۱۶۵ المنت بالا و پایین به مدت ۱ ساعت بزارین بپزه
ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۱۸:۴۶

thumbnail
یا امام رضا مددی 🥺
شبتون منور به نور خدا undefined

۱۹:۰۳

thumbnail
دسر سوتلاچ (شیر برنج ترکی) undefinedundefined


‎سوتلاچ یه دسر ترکیه‌ای خوشمزه و کرمی که شبیه شیر برنجه، اما لطیف‌تر و خوش‌عطرتر undefined
*مواد لازم:
برنج ۴ قاشق غذاخوری یا ۱/۴ پیمانهبرنج حتما خیس بخورهآب برای پخت اولیه ۱ لیترشیر ۱ لیترشکر ۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرمزرده تخم مرغ برای بافت بهتر ۱ عدد اختیارینشاسته ذرت یا گندم ۲ قاشق غذاخوریاب برای نشاسته ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ میلی لیترعصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوریپسته و فندوق برای تزئین اختیاریble.ir/join/CzRwwMpnKX

۳:۴۷

thumbnail
دسر یخچالی undefinedundefined
این دسر بهترین گزینه هست برای مهمونی ها و درست کردنش از شب قبل، چون واقعا طعمش معرکس🤌undefinedundefined

چیزایی که لازم داریم:دو بسته کرم کارامل۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرتشیر سه پیمانهشکر ¼ تا ½ پیمانه (بسته به میزان شیرینی دلخواه)خامه صبحانه ۱۷۰ گرمبیسکوییت پتی‌بور حدود ۳۴۰ گرم
لایه رویی:خامه قنادی ۲۰۰ گرمخامه صبحانه ۱۰۰ گرمپنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرمپودر کاکائو کمی
طرز تهیه:۱. همه مواد (به‌جز بیسکوییت) رو توی قابلمه بریز و روی حرارت ملایم هم بزن تا غلیظ بشه (حدود ۲ دقیقه).۲. بیسکوییت‌ها رو کف ظرف پیرکس بچین و مواد داغ رو روش بریز، صاف کن.۳. وقتی کمی خنک شد، بذارش توی یخچال تا کاملاً ببنده.۴. در نهایت، ترکیب خامه‌ای آماده‌شده رو روی دسر بریزید و روشو تزئین کنید و دوباره بذار یخچال تا خوب سفت بشه و لایه‌ها جا بیفته.۵.شیرینی لایه آخر هم بستگی به خودتون داره و میتونید مقدار خامه قنادی رو تغییر بدید.

۴:۱۹

undefinedچند فوت مهم کدبانوگری در آشپزی :
undefinedدر آشپزی و درست کردن غذا یک سری تکنیک ها و نکات ریزی وجود دارد که برای یک غذای کامل و بدون نقص باید بدانید. در این مقاله با چند فوت کدبانوگری آشنا شوید.
undefined* اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش می‌دهید .
undefined* اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
undefined* برای بر طرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید .
undefined* برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختن‌شان از ظرف آب جوش ، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید .
undefined* برای جلوگیری از کپک زدن نان ، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید .
undefined* به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچ‌ها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ‌ها به راحتی بخار شود .
undefined* قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتان‌تان را به سرکه آغشته کنید تا بدین ‌وسیله بوی پیاز به خود نگیرد .
undefined* اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت ، کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکه‌ای در بین نخواهد بود .
undefinedبرای این که رنگ زرشک در زرشک پلو تغییر نکند چه کار باید کرد؟undefinedروغن داغ رنگ زرشک را تغییر می دهد. وقتی زرشک را روی حرارت می گذارید و با شکر مخلوط می کنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد.
undefinedبهترین زمان برای اضافه کردن ماست به آش و غذا چه وقتی است؟undefinedزمان مناسب اضافه کردن ماست نیم ساعت آخر است. موقع اضافه کردن ماست بهتر است آن را خوب هم بزنید تا صاف و یکدست باشد.
undefinedاگر بخواهیم درون شیرینی، دارچین بریزیم چه زمانی باید آن را اضافه کنیم و با چه چیزی باید مخلوط شود؟undefinedبرای شیرینی که دارچین دارد مثل پای سیب، دارچین با سیب مخلوط می شود. برای غذا هم باید در آخر پخت به مواد اضافه شود. برای شربت و شیرینی هم بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید.
undefinedبرای این که تخم مرغ آب پز بعد از پختن سیاه نشود چه کار باید کرد؟undefinedتخم مرغ آب پز را بعد از پخت در ظرف آب سرد بیندازید تا سیاه نشود
ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۴:۳۷

thumbnail
خوشمزه ترین غذای پاکستان اینجاستundefinedundefined
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرمپیاز ۱ عدد و سیر ۲ حبهگوجه فرنگی ۱ عددگشنیز خورد شده ۲ ق غنعنا خورد شده ۲ ق غدلمه قرمز ۱ عدد و فلفل سبز تند ۲ عددآرد نخودچی ۱ ق غ و آرد جو پرک ۱ ق غتخم مرغ ۲ عدد و نمک ۲ ق چفلفل سیاه و تخم گشنیز ۱ ق چزیره و کاری و پاپریکا ۱ ق چ

۶:۵۴

thumbnail
نان اهری undefinedundefinedundefinedاین نون آسون ، اصالتی آذری داره که علاوه بر خوش خوراک بودنش خیلی هم راحت آماده میشه ، پیشنهاد میکنم از دستش ندید undefined‌‌
اینارو می‌خوایم undefined
(این رسپی ۵۰ تا بهم نون داد)
‌تخم مرغ ۳ عددوانیل ۱ ق.چشکر ۳۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه)ماست ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)۹۰۰ گرم آرد (۶ پیمانه آرد)پودر زنجبیل ۲ ق.غبیکینگ پودر ۱ ق.غوانیل ۱ ق.چزعفران ۳ ق.غ غلیظ.نکته : برای رومال اگر صرفا از زرده استفاده کنید روی نونتون تیره تر میشه ، طبق سلیقه تون عمل بفرمایید.ضمنا ارتفاع خمیر سه تا چهار میل بود..کنجدها رو چطور گذاشتم ؟بعد از اینکه پخت و سرد شدروی نون هارو ترکیب شکر و آب زدم و کنجد هارو ریختم ..دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵ دقیقهدمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقهدمای ماکروویو اگر کانوکشن داره به دمای فردر همه این حالات بعد از صحت پخت میتونید از گریل هم استفاده بفرمایید.

#محصول #نان #نون #نان_خونگی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined

ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۷:۴۶

دوستان قشنگم پست بالا رو لایـundefinedـڪ و پیشنهـاد به مجله بزنیـدundefined



مرررسی ڪه حمایت میڪنید قشنگای منundefined

۷:۴۹

thumbnail
undefinedبستنی توت فرنگیundefined
برای روزای گرم این بستنی خوش عطر رو درست کن و لذت ببرundefined


● توت فرنگی ها رو توی یه کاسه اب سرد با یه قاشق غ سرکه مخلوط کن وبذار پنج دقیقه بمونه تا الودگی هاش از بین بره و بعد با اب سرد ابکشی کن● توی یه ظرف بچین و بذار چندساعتی فریزر تا یخ بزنه● با هر دستگاهی ک داری توت فرنگی هارو همراه دوتا بستنی لیوانی میکس کن● راستی من توت فرنگی هام شیرین بود و شیرینیش نرمال بود شما دوست داشتید یکم عسل بهش اضافه کنی

۸:۲۳

مامان سر آشپز🥘
undefined نان اهری undefinedundefinedundefined ‌ این نون آسون ، اصالتی آذری داره که علاوه بر خوش خوراک بودنش خیلی هم راحت آماده میشه ، پیشنهاد میکنم از دستش ندید undefined ‌‌ اینارو می‌خوایم undefined (این رسپی ۵۰ تا بهم نون داد) ‌ ‌تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱ ق.چ شکر ۳۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه) ماست ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (یک پیمانه) ۹۰۰ گرم آرد (۶ پیمانه آرد) پودر زنجبیل ۲ ق.غ بیکینگ پودر ۱ ق.غ وانیل ۱ ق.چ زعفران ۳ ق.غ غلیظ . نکته : برای رومال اگر صرفا از زرده استفاده کنید روی نونتون تیره تر میشه ، طبق سلیقه تون عمل بفرمایید. ضمنا ارتفاع خمیر سه تا چهار میل بود. . کنجدها رو چطور گذاشتم ؟ بعد از اینکه پخت و سرد شد روی نون هارو ترکیب شکر و آب زدم و کنجد هارو ریختم . . دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای ماکروویو اگر کانوکشن داره به دمای فر در همه این حالات بعد از صحت پخت میتونید از گریل هم استفاده بفرمایید. ‌ #محصول #نان #نون #نان_خونگی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined ble.ir/join/CzRwwMpnKX
* دوستای عزیز کانال این پست لایک و پیشنهاد بزنید تا کانالمون دیده شه
مرسی عزیزانundefined

۸:۳۴

thumbnail
هویج پلو خوشمزه به روش میجان بانو undefinedundefined

حس خوب آشپزی روستایی undefinedundefined
نوش جونتون undefined
ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۱۱:۴۳

thumbnail
سالاد شیک و لاکچری با تزیین متفاوت undefinedundefined


اگه یه تزئین متفاوت برای سالاد میخوای این ویدیو برای توعهundefinedundefined
این تزئین مخصوص مهمونیاست چون خیلی شیک و قشنگ🥰undefinedundefined..ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۱۴:۲۸

thumbnail
سالاد فصل با سس مخصوص undefinedundefined



برای سسundefinedمایونز ۶ ق، کچاپ۳ ق، ماست ۴ق، سیر ۱ حبه، زست لیمو، نمک، شکر، فلفل سیاه، نوشابه یک چهارم لیوان…
به نوشابه پرتقالی هم نگید نوشابه زرد بخدا نارنجیهundefined
ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۴:۰۸

thumbnail
شیرینی ملکه بادام undefinedundefinedundefinedچه طعمی لذت بخش تر از بادام رُست شده روی این شیرینی ؟ بی نظیره undefinedبهتون پیشنهاد میکنم از دستش ندید undefinedبرای عزیزانتون هم بفرستید undefined
اینا رو می‌خوایم undefinedکره ۱۰۰ گرمآرد ۳۰۰ گرم (دو پیمانه)تخم مرغ ۲ عددپودر قند ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)وانیل نصف ق.چبیکینگ پودر ۱ ق.چعسل ۱۵۰ گرم (حدودا یک پیمانه)خلال بادام ۲۰۰ گرمخامه صبحانه ۱۰۰ گرمشکر ۵۰ گرم (قابل حذف)کره ۵۰ گرمزعفران ۲ ق.غ غلیظدمای فر و ماکروفر ۱۷۵ به مدت ۱۵دمای تستر ۱۵۵ به مدت ۱۵دمای ماکروویو اگر حالت کانوکشن داره به دمای فر تنظیم بشه .در همه این حالا چند دقیقه هم گریل روشن بشه تا روش شیرینی طلایی بشه .نکته : این شیرینی بعد از اینکه خنک شد از سینی خارج کنید . داخل یخچال دو هفته و داخل فریزر تا ۳ ماه هم میمونهble.ir/join/CzRwwMpnKX

۴:۱۵

thumbnail
‌‎‎‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‎‌‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‎‌‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‎‎‌‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‎‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‎‎‌‎‌‌‎‎‎‎‌‌‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎فصل خورشت چغاله بادوم رسید🥭undefined
مواد لازم:

پیاز ۱ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم
آبغوره ۱/۳ پیمانه
نعناع تازه ۱۵۰ گرم
جعفری تازه ۳۵۰ گرم
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ خ
پودر تخم گشنیز ۱/۲ ق چ خ
چاقاله بادوم ۲۰۰ گرم
زردچوبه ۱ ق چ خ
روغن ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ ق چ خ

‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۷:۴۲

thumbnail
خورشت_مرغ خوشمزه
مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد
پیاز : دو عدد
بادمجان : یک کیلو
گوجه گیلاسی :چند تا دونه
گشنیز : ۵۰۰ گرم
پونه : ۱۵۰ گرم
رب انار : دو ق غ
رب گوجه فرنگی : یک ق غ
نمک فلفل سیاه وقرمز ادویه کاری زردچوبه

ble.ir/join/CzRwwMpnKX‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‎‎‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎

۷:۴۷

thumbnail
میان وعده ای که خیلی مقویه undefinedundefined
*مواد لازم:
یه دونه موز۴ تا توت فرنگی۳ تا قاشق ماست ایسلندیدانه چیا ۲ قاشقیک قاشق عسلنوک قاشق دارچین

۱۱:۵۶

thumbnail
کرفس و این همه خوشمزگی undefinedundefinedundefined.....کرفس پلو undefinedundefinedمواد لازم : کرفس( هم ساقه هم برگ) سینه مرغ دوعدد شما هم به اندازه ی دلخواهتون میتونید استفاده کنید ، یک عدد پیاز ،ادویه فقط زردچوبه و‌نمک ابتدا پیاز و کمی سرخ می‌کنیم و مرغ هارو باهاش تفت میدیم و بعد ساقه ی کرفس هارو بهش اضافه می‌کنیم و بعد برگ هارو و ادویه هارو کامل سرخ میکنم و تفت میدیم تا ساقه ها کامل نرم بشن و بعد برنج و آبکش میکنم و یک لایه برنج و یک لایه از مواد و میریزیم و‌میزاریم برنج کامل دم بکشه یکی از خوش عطر و‌طعم ترین پلو مخلوطی هایی هست که میتونم بهتون معرفی کنم حتما امتحانش کنید چون پشیمون نمیشید undefinedundefined
ble.ir/join/CzRwwMpnKX

۱۳:۴۸