کباب یونانی

مواد لازم :
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
سردست گوساله ۶۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد
قلوه گاه گوسفندی ۴۰۰ گرم
پرده دور شکم گوسفند
سماق خیلی کم
فلفل قرمز
کباب یونانی
مواد لازم :
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
سردست گوساله ۶۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد
قلوه گاه گوسفندی ۴۰۰ گرم
پرده دور شکم گوسفند
سماق خیلی کم
فلفل قرمز
۱۶:۴۳
*اهل دل ها میدونن ساندویچ کره کباب یعنی چی 

مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرمفلفل قرمز نوک ق چگوجه فرنگی ۱۰ عددپیاز متوسط ۱ عددنان تافتون ۳ عددکره ۲۰۰ گرم سماغ ۱ ق غنمک ۱ ق چ
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرمفلفل قرمز نوک ق چگوجه فرنگی ۱۰ عددپیاز متوسط ۱ عددنان تافتون ۳ عددکره ۲۰۰ گرم سماغ ۱ ق غنمک ۱ ق چ
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۱۷:۳۹
*کیک زردآلو کِرِم دار

مواد لازم:۳ تا تخم مرغ۳/۴ پیمانه شکر۳/۴ پیمانه ماست۱/۲ پیمانه روغن مایع۱ قاشق چای خوری وانیل۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر۱ پیمانه و ۳/۴ آرد قنادیزردآلو به مقدار لازم
برای کرم:۱ پیمانه شیر۱/۴ پیمانه شکرنصف قاشق چای خوری وانیلدو قاشق غذاخوری نشاسته ذرتیدونه زرده تخم مرغ
فر رو از قبل گرم کنین و با دمای ۱۶۵ المنت بالا و پایین به مدت ۱ ساعت بزارین بپزه
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
مواد لازم:۳ تا تخم مرغ۳/۴ پیمانه شکر۳/۴ پیمانه ماست۱/۲ پیمانه روغن مایع۱ قاشق چای خوری وانیل۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر۱ پیمانه و ۳/۴ آرد قنادیزردآلو به مقدار لازم
برای کرم:۱ پیمانه شیر۱/۴ پیمانه شکرنصف قاشق چای خوری وانیلدو قاشق غذاخوری نشاسته ذرتیدونه زرده تخم مرغ
فر رو از قبل گرم کنین و با دمای ۱۶۵ المنت بالا و پایین به مدت ۱ ساعت بزارین بپزه
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۱۸:۴۶
یا امام رضا مددی 🥺
شبتون منور به نور خدا
شبتون منور به نور خدا
۱۹:۰۳
دسر سوتلاچ (شیر برنج ترکی) 

سوتلاچ یه دسر ترکیهای خوشمزه و کرمی که شبیه شیر برنجه، اما لطیفتر و خوشعطرتر
*مواد لازم:برنج ۴ قاشق غذاخوری یا ۱/۴ پیمانهبرنج حتما خیس بخورهآب برای پخت اولیه ۱ لیترشیر ۱ لیترشکر ۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرمزرده تخم مرغ برای بافت بهتر ۱ عدد اختیارینشاسته ذرت یا گندم ۲ قاشق غذاخوریاب برای نشاسته ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ میلی لیترعصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوریپسته و فندوق برای تزئین اختیاریble.ir/join/CzRwwMpnKX
سوتلاچ یه دسر ترکیهای خوشمزه و کرمی که شبیه شیر برنجه، اما لطیفتر و خوشعطرتر
*مواد لازم:برنج ۴ قاشق غذاخوری یا ۱/۴ پیمانهبرنج حتما خیس بخورهآب برای پخت اولیه ۱ لیترشیر ۱ لیترشکر ۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرمزرده تخم مرغ برای بافت بهتر ۱ عدد اختیارینشاسته ذرت یا گندم ۲ قاشق غذاخوریاب برای نشاسته ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ میلی لیترعصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوریپسته و فندوق برای تزئین اختیاریble.ir/join/CzRwwMpnKX
۳:۴۷
دسر یخچالی 

این دسر بهترین گزینه هست برای مهمونی ها و درست کردنش از شب قبل، چون واقعا طعمش معرکس🤌

چیزایی که لازم داریم:دو بسته کرم کارامل۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرتشیر سه پیمانهشکر ¼ تا ½ پیمانه (بسته به میزان شیرینی دلخواه)خامه صبحانه ۱۷۰ گرمبیسکوییت پتیبور حدود ۳۴۰ گرم
لایه رویی:خامه قنادی ۲۰۰ گرمخامه صبحانه ۱۰۰ گرمپنیر خامهای ۱۰۰ گرمپودر کاکائو کمی
طرز تهیه:۱. همه مواد (بهجز بیسکوییت) رو توی قابلمه بریز و روی حرارت ملایم هم بزن تا غلیظ بشه (حدود ۲ دقیقه).۲. بیسکوییتها رو کف ظرف پیرکس بچین و مواد داغ رو روش بریز، صاف کن.۳. وقتی کمی خنک شد، بذارش توی یخچال تا کاملاً ببنده.۴. در نهایت، ترکیب خامهای آمادهشده رو روی دسر بریزید و روشو تزئین کنید و دوباره بذار یخچال تا خوب سفت بشه و لایهها جا بیفته.۵.شیرینی لایه آخر هم بستگی به خودتون داره و میتونید مقدار خامه قنادی رو تغییر بدید.
این دسر بهترین گزینه هست برای مهمونی ها و درست کردنش از شب قبل، چون واقعا طعمش معرکس🤌
چیزایی که لازم داریم:دو بسته کرم کارامل۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرتشیر سه پیمانهشکر ¼ تا ½ پیمانه (بسته به میزان شیرینی دلخواه)خامه صبحانه ۱۷۰ گرمبیسکوییت پتیبور حدود ۳۴۰ گرم
لایه رویی:خامه قنادی ۲۰۰ گرمخامه صبحانه ۱۰۰ گرمپنیر خامهای ۱۰۰ گرمپودر کاکائو کمی
طرز تهیه:۱. همه مواد (بهجز بیسکوییت) رو توی قابلمه بریز و روی حرارت ملایم هم بزن تا غلیظ بشه (حدود ۲ دقیقه).۲. بیسکوییتها رو کف ظرف پیرکس بچین و مواد داغ رو روش بریز، صاف کن.۳. وقتی کمی خنک شد، بذارش توی یخچال تا کاملاً ببنده.۴. در نهایت، ترکیب خامهای آمادهشده رو روی دسر بریزید و روشو تزئین کنید و دوباره بذار یخچال تا خوب سفت بشه و لایهها جا بیفته.۵.شیرینی لایه آخر هم بستگی به خودتون داره و میتونید مقدار خامه قنادی رو تغییر بدید.
۴:۱۹
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۴:۳۷
خوشمزه ترین غذای پاکستان اینجاست

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرمپیاز ۱ عدد و سیر ۲ حبهگوجه فرنگی ۱ عددگشنیز خورد شده ۲ ق غنعنا خورد شده ۲ ق غدلمه قرمز ۱ عدد و فلفل سبز تند ۲ عددآرد نخودچی ۱ ق غ و آرد جو پرک ۱ ق غتخم مرغ ۲ عدد و نمک ۲ ق چفلفل سیاه و تخم گشنیز ۱ ق چزیره و کاری و پاپریکا ۱ ق چ
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرمپیاز ۱ عدد و سیر ۲ حبهگوجه فرنگی ۱ عددگشنیز خورد شده ۲ ق غنعنا خورد شده ۲ ق غدلمه قرمز ۱ عدد و فلفل سبز تند ۲ عددآرد نخودچی ۱ ق غ و آرد جو پرک ۱ ق غتخم مرغ ۲ عدد و نمک ۲ ق چفلفل سیاه و تخم گشنیز ۱ ق چزیره و کاری و پاپریکا ۱ ق چ
۶:۵۴
نان اهری 

این نون آسون ، اصالتی آذری داره که علاوه بر خوش خوراک بودنش خیلی هم راحت آماده میشه ، پیشنهاد میکنم از دستش ندید
اینارو میخوایم
(این رسپی ۵۰ تا بهم نون داد)تخم مرغ ۳ عددوانیل ۱ ق.چشکر ۳۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه)ماست ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)۹۰۰ گرم آرد (۶ پیمانه آرد)پودر زنجبیل ۲ ق.غبیکینگ پودر ۱ ق.غوانیل ۱ ق.چزعفران ۳ ق.غ غلیظ.نکته : برای رومال اگر صرفا از زرده استفاده کنید روی نونتون تیره تر میشه ، طبق سلیقه تون عمل بفرمایید.ضمنا ارتفاع خمیر سه تا چهار میل بود..کنجدها رو چطور گذاشتم ؟بعد از اینکه پخت و سرد شدروی نون هارو ترکیب شکر و آب زدم و کنجد هارو ریختم ..دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵ دقیقهدمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقهدمای ماکروویو اگر کانوکشن داره به دمای فردر همه این حالات بعد از صحت پخت میتونید از گریل هم استفاده بفرمایید.
#محصول #نان #نون #نان_خونگی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

ble.ir/join/CzRwwMpnKX
اینارو میخوایم
(این رسپی ۵۰ تا بهم نون داد)تخم مرغ ۳ عددوانیل ۱ ق.چشکر ۳۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه)ماست ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)۹۰۰ گرم آرد (۶ پیمانه آرد)پودر زنجبیل ۲ ق.غبیکینگ پودر ۱ ق.غوانیل ۱ ق.چزعفران ۳ ق.غ غلیظ.نکته : برای رومال اگر صرفا از زرده استفاده کنید روی نونتون تیره تر میشه ، طبق سلیقه تون عمل بفرمایید.ضمنا ارتفاع خمیر سه تا چهار میل بود..کنجدها رو چطور گذاشتم ؟بعد از اینکه پخت و سرد شدروی نون هارو ترکیب شکر و آب زدم و کنجد هارو ریختم ..دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵ دقیقهدمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقهدمای ماکروویو اگر کانوکشن داره به دمای فردر همه این حالات بعد از صحت پخت میتونید از گریل هم استفاده بفرمایید.
#محصول #نان #نون #نان_خونگی
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۷:۴۶
دوستان قشنگم پست بالا رو لایـ
ـڪ و پیشنهـاد به مجله بزنیـد
مرررسی ڪه حمایت میڪنید قشنگای من
مرررسی ڪه حمایت میڪنید قشنگای من
۷:۴۹
برای روزای گرم این بستنی خوش عطر رو درست کن و لذت ببر
● توت فرنگی ها رو توی یه کاسه اب سرد با یه قاشق غ سرکه مخلوط کن وبذار پنج دقیقه بمونه تا الودگی هاش از بین بره و بعد با اب سرد ابکشی کن● توی یه ظرف بچین و بذار چندساعتی فریزر تا یخ بزنه● با هر دستگاهی ک داری توت فرنگی هارو همراه دوتا بستنی لیوانی میکس کن● راستی من توت فرنگی هام شیرین بود و شیرینیش نرمال بود شما دوست داشتید یکم عسل بهش اضافه کنی
۸:۲۳
مامان سر آشپز🥘
نان اهری 

این نون آسون ، اصالتی آذری داره که علاوه بر خوش خوراک بودنش خیلی هم راحت آماده میشه ، پیشنهاد میکنم از دستش ندید
اینارو میخوایم
(این رسپی ۵۰ تا بهم نون داد) تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱ ق.چ شکر ۳۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه) ماست ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (یک پیمانه) ۹۰۰ گرم آرد (۶ پیمانه آرد) پودر زنجبیل ۲ ق.غ بیکینگ پودر ۱ ق.غ وانیل ۱ ق.چ زعفران ۳ ق.غ غلیظ . نکته : برای رومال اگر صرفا از زرده استفاده کنید روی نونتون تیره تر میشه ، طبق سلیقه تون عمل بفرمایید. ضمنا ارتفاع خمیر سه تا چهار میل بود. . کنجدها رو چطور گذاشتم ؟ بعد از اینکه پخت و سرد شد روی نون هارو ترکیب شکر و آب زدم و کنجد هارو ریختم . . دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای ماکروویو اگر کانوکشن داره به دمای فر در همه این حالات بعد از صحت پخت میتونید از گریل هم استفاده بفرمایید. #محصول #نان #نون #نان_خونگی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
* دوستای عزیز کانال این پست لایک و پیشنهاد بزنید تا کانالمون دیده شه
مرسی عزیزان
مرسی عزیزان
۸:۳۴
سالاد شیک و لاکچری با تزیین متفاوت 

اگه یه تزئین متفاوت برای سالاد میخوای این ویدیو برای توعه

این تزئین مخصوص مهمونیاست چون خیلی شیک و قشنگ🥰
..ble.ir/join/CzRwwMpnKX
اگه یه تزئین متفاوت برای سالاد میخوای این ویدیو برای توعه
این تزئین مخصوص مهمونیاست چون خیلی شیک و قشنگ🥰
۱۴:۲۸
سالاد فصل با سس مخصوص 

برای سس
مایونز ۶ ق، کچاپ۳ ق، ماست ۴ق، سیر ۱ حبه، زست لیمو، نمک، شکر، فلفل سیاه، نوشابه یک چهارم لیوان…
به نوشابه پرتقالی هم نگید نوشابه زرد بخدا نارنجیه
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
برای سس
به نوشابه پرتقالی هم نگید نوشابه زرد بخدا نارنجیه
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۴:۰۸
شیرینی ملکه بادام 

چه طعمی لذت بخش تر از بادام رُست شده روی این شیرینی ؟ بی نظیره
بهتون پیشنهاد میکنم از دستش ندید
برای عزیزانتون هم بفرستید 
اینا رو میخوایم
کره ۱۰۰ گرمآرد ۳۰۰ گرم (دو پیمانه)تخم مرغ ۲ عددپودر قند ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)وانیل نصف ق.چبیکینگ پودر ۱ ق.چعسل ۱۵۰ گرم (حدودا یک پیمانه)خلال بادام ۲۰۰ گرمخامه صبحانه ۱۰۰ گرمشکر ۵۰ گرم (قابل حذف)کره ۵۰ گرمزعفران ۲ ق.غ غلیظدمای فر و ماکروفر ۱۷۵ به مدت ۱۵دمای تستر ۱۵۵ به مدت ۱۵دمای ماکروویو اگر حالت کانوکشن داره به دمای فر تنظیم بشه .در همه این حالا چند دقیقه هم گریل روشن بشه تا روش شیرینی طلایی بشه .نکته : این شیرینی بعد از اینکه خنک شد از سینی خارج کنید . داخل یخچال دو هفته و داخل فریزر تا ۳ ماه هم میمونهble.ir/join/CzRwwMpnKX
اینا رو میخوایم
۴:۱۵
فصل خورشت چغاله بادوم رسید🥭
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم
آبغوره ۱/۳ پیمانه
نعناع تازه ۱۵۰ گرم
جعفری تازه ۳۵۰ گرم
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ خ
پودر تخم گشنیز ۱/۲ ق چ خ
چاقاله بادوم ۲۰۰ گرم
زردچوبه ۱ ق چ خ
روغن ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ ق چ خ
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم
آبغوره ۱/۳ پیمانه
نعناع تازه ۱۵۰ گرم
جعفری تازه ۳۵۰ گرم
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ خ
پودر تخم گشنیز ۱/۲ ق چ خ
چاقاله بادوم ۲۰۰ گرم
زردچوبه ۱ ق چ خ
روغن ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ ق چ خ
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۷:۴۲
خورشت_مرغ خوشمزه
مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد
پیاز : دو عدد
بادمجان : یک کیلو
گوجه گیلاسی :چند تا دونه
گشنیز : ۵۰۰ گرم
پونه : ۱۵۰ گرم
رب انار : دو ق غ
رب گوجه فرنگی : یک ق غ
نمک فلفل سیاه وقرمز ادویه کاری زردچوبه
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد
پیاز : دو عدد
بادمجان : یک کیلو
گوجه گیلاسی :چند تا دونه
گشنیز : ۵۰۰ گرم
پونه : ۱۵۰ گرم
رب انار : دو ق غ
رب گوجه فرنگی : یک ق غ
نمک فلفل سیاه وقرمز ادویه کاری زردچوبه
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۷:۴۷
میان وعده ای که خیلی مقویه 

*مواد لازم:یه دونه موز۴ تا توت فرنگی۳ تا قاشق ماست ایسلندیدانه چیا ۲ قاشقیک قاشق عسلنوک قاشق دارچین
*مواد لازم:یه دونه موز۴ تا توت فرنگی۳ تا قاشق ماست ایسلندیدانه چیا ۲ قاشقیک قاشق عسلنوک قاشق دارچین
۱۱:۵۶
کرفس و این همه خوشمزگی 

.....کرفس پلو 
مواد لازم : کرفس( هم ساقه هم برگ) سینه مرغ دوعدد شما هم به اندازه ی دلخواهتون میتونید استفاده کنید ، یک عدد پیاز ،ادویه فقط زردچوبه ونمک ابتدا پیاز و کمی سرخ میکنیم و مرغ هارو باهاش تفت میدیم و بعد ساقه ی کرفس هارو بهش اضافه میکنیم و بعد برگ هارو و ادویه هارو کامل سرخ میکنم و تفت میدیم تا ساقه ها کامل نرم بشن و بعد برنج و آبکش میکنم و یک لایه برنج و یک لایه از مواد و میریزیم ومیزاریم برنج کامل دم بکشه یکی از خوش عطر وطعم ترین پلو مخلوطی هایی هست که میتونم بهتون معرفی کنم حتما امتحانش کنید چون پشیمون نمیشید 

ble.ir/join/CzRwwMpnKX
ble.ir/join/CzRwwMpnKX
۱۳:۴۸