۱۸:۱۷
این
۱۸:۴۲
۴:۲۶
۱۰:۴۸
۱۶:۱۲
۷:۱۴
۶:۴۲
• ریزش مو• تورم قرنیهها• کاهش اشتها• بروز عفونتهای متعدد• هیپوگنادیسم در مردان• بروز اسهالهای مزمن و شدید• بروز اختلال در حس چشایی و بویایی• بروز اختلالات و ناهنجاریهای رفتاری• بروز زخمها و اختلالات متعدد در پوست• بروز اختلال در دید بههنگام تاریکی و شب• تأخیر در بهبود زخمهای ایجاد شده در پوست
زینک (Zinc) همان عنصر روی است! لذا استفاده از ظروف برنجی با توجه به اینکه برنج آلیاژی از مس و فلز روی میباشد و همچنین مصرف آب جوشیده که در سماور یا کتری برنجی جوشانده شده است، جهت جبران کمبود روی در کنار مصرف مواد غذایی مذکور مفید است. برای تقویت سیستم دفاعی و رشد مناسب قد و رشد خوب مو باید از غذاهایی مثل عسل، پسته، بادام، فندق، انجیر، زیتون، گوشت پرندگان، گوشت گوسفند، تخممرغ عسلی رسمی، تخم بلدرچین، انواع سبزیجات، انواع حبوبات، غلات سبوسدار و نمک طبیعی استفاده نمایید.
۱۹:۲۲
جایگزینی پنیسیلین با عسل و آبلیمو و دارچین
تجویز داروی پنیسیلین برای بهبود گلودرد عوارض بسیاری دارد و مصرف معجون آبلیمو، عسل و دارچین میتواند نقش مؤثری در بهبود مشکلات گلو درد داشته باشد.
علاوهبر آن برخی پنیسیلینها با بدن سازگاری نداشته و مشاهده شده است که در برخی موارد منجر به مرگ مصرفکنندگان شده است.
دارچین علاوه بر اثر مثبت در زمینهی از بین بردن تب میتواند به عنوان یک چرک خشککن قوی برای بدن استفاده شود.
جهت پیشگیری از انتقال ویروس که این روزها فراگیر شده حتماً ماسک بزنید.
️جهت دریافت مشاوره پیام بگذارید
@gholami_salamtkade
️آیدی کانال سلامتکده مرهم
ʲᵒⁱⁿ➪[ ble.ir/join/GwSDo5tzAi ]⪼
۴:۲۷
۱۴:۴۸
فواید کدو سبز برای لاغری و درمان بیماریها
۱. مناسب برای کاهش وزن
کدو سبز یک میوه کم نشاسته است. یعنی کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد. شما را سیر نگاه میدارد و مانع زیاد خوردن شما میشود.
۲. بهبود سلامت قلب
کلسترول، سدیم و چربی کدو سبز پایین است و به حفظ تعادل کربوهیدراتها کمک میکند که حفظ تعادل آنها، برای سلامت قلب ضروری است.
۳. بهبود سلامت چشم ها
این میوه، سرشار از لوتئین و زئازانتین است، که هر دوی آنها آنتی اکسیدان هستند. همچنین، منبع خوبی از ویتامین A نیز است که سلامت چشم را افزایش میدهد.
۴. کمک به کنترل دیابت
غذاها و میوههای غیرنشاستهای مانند کدوسبز، شما را سیر نگاه میدارند و به درمان دیابت کمک میکنند. همچنین، فیبر رژیمی که در کدو سبز فراوان است، جذب گلوکز را به تاخیر میاندازد و به بیماران دیابت نوع ۲ کمک میکند.ات
۵. کمک به کاهش کلسترول
کدو سبز یکی از معدود غذاهای بدون کلسترول است، که میتوانید آن را در رژیم غذایی کاهش کلسترول بگنجانید. فیبر حل شدنی نیز، با جذب کلسترول تداخل دارد، که به پایین آوردن کلسترول بد خون کمک میکند.
۶. کمک به درمان آسم
مقدار بالای ویتامین C در کدو سبز و همچنین خاصیت ضدالتهابی آن در درمان آسم، نقش موثری دارد.
️مشاور@gholami_salamtkade
️آیدی کانال سلامتکده مرهم
ʲᵒⁱⁿ➪[ ble.ir/join/GwSDo5tzAi ]⪼
۱. مناسب برای کاهش وزن
کدو سبز یک میوه کم نشاسته است. یعنی کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد. شما را سیر نگاه میدارد و مانع زیاد خوردن شما میشود.
۲. بهبود سلامت قلب
کلسترول، سدیم و چربی کدو سبز پایین است و به حفظ تعادل کربوهیدراتها کمک میکند که حفظ تعادل آنها، برای سلامت قلب ضروری است.
۳. بهبود سلامت چشم ها
این میوه، سرشار از لوتئین و زئازانتین است، که هر دوی آنها آنتی اکسیدان هستند. همچنین، منبع خوبی از ویتامین A نیز است که سلامت چشم را افزایش میدهد.
۴. کمک به کنترل دیابت
غذاها و میوههای غیرنشاستهای مانند کدوسبز، شما را سیر نگاه میدارند و به درمان دیابت کمک میکنند. همچنین، فیبر رژیمی که در کدو سبز فراوان است، جذب گلوکز را به تاخیر میاندازد و به بیماران دیابت نوع ۲ کمک میکند.ات
۵. کمک به کاهش کلسترول
کدو سبز یکی از معدود غذاهای بدون کلسترول است، که میتوانید آن را در رژیم غذایی کاهش کلسترول بگنجانید. فیبر حل شدنی نیز، با جذب کلسترول تداخل دارد، که به پایین آوردن کلسترول بد خون کمک میکند.
۶. کمک به درمان آسم
مقدار بالای ویتامین C در کدو سبز و همچنین خاصیت ضدالتهابی آن در درمان آسم، نقش موثری دارد.
۹:۰۴
⇦
۶:۰۱
°°
°
°
°
° °
#با_جوش_صورت_وداع_کنید
مخلوط ۲ قاشق غذاخوری خاکشیر با عرق شاه تره، عرق کاسنی و عرق بیدمشک ترکیب خوبی برای درمان جوش های صورت است.
برای استفاده از این مخلوط کافی است یک استکان از هر یک از عرق های گیاهی شاه تره، بیدمشک وکاسنی را با هم مخلوط کرده و آن را با ۲ قاشق غذاخوری خاکشیر ترکیب کنید.
نوشیدن این ترکیب علاوه بر آن که جوش های صورت را درمان می کند برای افرادی که دچار گرفتگی صدا هستند نیز موثر است.
مدت درمان با این نسخه دست کم سه هفته است و پس از این مدت نتایج بهبود به مرور در چهره بیمار نمایان می شود.°
°°
°
°
°
°ble.ir/join/GwSDo5tzAi
۱۶:۴۲
1.صبحانه: شیر تازۀ گاو با عسل گَوَن نوشیده شود، شیر خرما، حلیم گندم گوشت بخورید، 2-روغن زالو بهصورت موضعی استفاده کنید؛ روزانه یک ساعت روغن زالو به گونه بمالید و سپس بشویید؛3.در بین روز: خوردن 14 عدد میوۀ سنجد رسیده یا یک قاشق غذا خوری پودر سنجد مخلوط با شیر4.یکروز درمیان ناهار خوردن خورشت: أ. گوشت کبک بختیاری، ب. گوشت بلدرچین، ج. گوشت بوقلمون5.عصرانه سه عدد خیار بوته ای با هفت عدد خرمای تازۀ رسیده، 6.بعد از ناهار و بعد از شام خوردن هفت عدد خرما، 7. یک شب در میان: خوردن پنیر تازه با خربزۀ رسیدۀ شیرین، 8. به همراه ناهار و شام برگ چغندر، لَبو، شیرۀ چغندر بخورید، 9. هر روز رُبّ انار شیرین طبیعی بمقدار یک قاشق مربّاخوری تا یک قاشق غذاخوری بخورید، 10.خوردن میوۀ انگور صبح و عصر.
°
۸:۲۲
۳:۳۷
جهت درمان سردی روده
۱۰:۰۳
بهترین و مقوی ترین آش زمستونی،آش گندمه

محاله درستش كنى و عاشق طعمش نشى

مواد لازم براى10 نفر؛
بلغور گندم ۱ ليواننخود ۱ليوانلوبيا چيتى ۱ليوانلوبيا قرمز ۱ ليوانعدس ۱ ليوانبرنج نصف استكانﮔوشت ﮔوسفندی ۳۰۰ گرمپياز داغ هر چى بيشتر بهترنمك و فلفل به ميزان دلخواه
️من حبوبات و از شب قبل خیس کردم و چند بار آبش و عوض کردم.
️ﺑلغور رو٣ساعت خيس كنيد.
️ميتونيد گوشتو حذف كنيد و به جاش عصاره قلم استفاده كنيد.
️جهت مشاوره پیام بگذارید
@gholami_salamtkade
️آیدی کانال سلامتکده مرهم
ʲᵒⁱⁿ➪[ ble.ir/join/GwSDo5tzAi ]⪼
محاله درستش كنى و عاشق طعمش نشى
مواد لازم براى10 نفر؛
بلغور گندم ۱ ليواننخود ۱ليوانلوبيا چيتى ۱ليوانلوبيا قرمز ۱ ليوانعدس ۱ ليوانبرنج نصف استكانﮔوشت ﮔوسفندی ۳۰۰ گرمپياز داغ هر چى بيشتر بهترنمك و فلفل به ميزان دلخواه
۴:۰۰
طرز تهیه عسل انجیر چگونه است؟

خواص و مزاج عسل انجیر
عسل انجیر دارای مزاج گرم و تر است.
ملین و مسهل مناسب برای سردمزاجان است.
برای رشد کودکان مفید و سرشار از آهن است.
برای کلیه ها نافع است.
نیکو کننده رنگ رخسار و درمان کننده یبوست و نفخ است.
در بسیاری از مشکلاتریوی و سرفه مفید است.
طرز تهیه
مقدار انجیر زرد خشک را در دیگی ریخته و به اندازه کافی به آن آب اضافه نمایید تا روی انجیرها را کاملاً بپوشاند.با حرارت ملایم بجوشانید و اگر لازم بود باز آب اضافه نمایید تا مواد سفت نشده و انجیرها خوب له شوند.به مدت یک شب کنار گذاشته و سپس تفاله های انجیر را صاف کرده و دوباره حرارت دهید تا غلیظ شده و به قوام عسل برسد.از این عسل هر ۸ ساعت یک بار به اندازه یک قاشق مرباخوری استفاده گردد.همچنین می توان در دمنوش، مربا یا در تهیه کیک و شیرینی از آن به عنوان شیرین کننده استفاده نمود.
️جهت دریافت مشاوره پیام بگذارید
@gholami_salamtkade
️آیدی کانال سلامتکده مرهم
ʲᵒⁱⁿ➪[ ble.ir/join/GwSDo5tzAi ]⪼
۵:۲۵
┄┅┅┅┅❀
┄┅┅┅┅❀
۳:۵۸
سلامتی گنج مخفی الهی
۵:۳۲