عکس پروفایل اطلاعات حقوقیا

اطلاعات حقوقی

۵۸۹عضو
thumnail
undefinedundefinedundefined
بارالها ... undefinedآرام کن دل های خسته را ....
undefinedundefinedundefined

۱۸:۳۴

thumnail
undefined پلیس فتا:
اگر از حسابتان پول برداشت شد، در یک ساعت اول با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل فرمایید تا مبلغ برداشت شده، مسدود و به حسابتان برگردانده شود‌.
undefined🟥undefined

۵:۴۵

thumnail
undefined زوج و زوجه حق قصاص ندارند:
به موجب ماده ۳۵۱ قانون مجازات اسلامی: ولی دم، همان ورثه مقتول است به جز زوج یا زوجه او که حق قصاص ندارد.مطابق ماده فوق زن یا شوهر حق قصاص ندارند ولی در صورتی که به هر دلیلی قصاص به دیه تبدیل شود زن یا شوهر از دیه ارث می برند.
undefinedundefined

۶:۱۰

thumnail
undefined قرار ترک تعقیب چیست:
undefined قرار ترک تعقیب از جمله قرارهایی است که از سوی دادسرا و توسط بازپرس یا دادیار پرونده و پیش از صدور کیفرخواست صادر می‌شود.صدور قرار ترک تعقیب به این معنی است که ادامه تعقیب کیفری متهم و رسیدگی به اینکه آیا عمل ارتکابی منتسب به او جرم است و مدارک کافی برای اثبات آن وجود دارد، به دلیل گذشت شاکی متوقف شده است.
undefined ماده ۷۹ قانون آیین دادرسی کیفری صراحتا اعلام می‌کند که «در جرایم قابل گذشت، شاکی می‌تواند تا قبل از صدور کیفرخواست، درخواست ترک تعقیب کند. در این صورت، دادستان قرار ترک تعقیب صادر می‌کند. شاکی می‌تواند تعقیب مجدد متهم را فقط برای یک‌بار تا یک‌سال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب درخواست کند.»نتیجه عملی صدور قرار ترک تعقیب این است که از نظر دادسرا فارغ از مجرم‌بودن یا نبودن متهم، تعقیب کیفری او به دلیل گذشت شاکی ممکن نیست.
undefined نکته مهم در این ‌باره این است که صدور این قرار تنها در جرایم قابل گذشت امکان‌پذیر است. به علاوه اینکه شاکی پرونده اعم از شاکی خصوصی یا عمومی (دادستانی) همچنان تا یک سال پس از گذشت و صدور قرار مورد نظر می‌تواند مجددا درخواست تعقیب متهم را ارائه دهد.
undefinedundefinedundefined

۶:۴۳

thumnail
undefinedمنظور از نیم عشر اجرایی چیست؟
undefinedنیم عشر، مبلغی است که محکوم علیه، جهت اجرای حکم پرداخت می نماید که نحوه محاسبه آن، پنج درصد از کل مبلغ محکوم به است. موارد تخفیف یا معافیت از نیم عشر، شامل پرداخت بدهی ظرف 10 روز از تاریخ صدور اجرائیه و یا توافق بر پرداخت آن است.undefinedطرح دعوی توسط اشخاص، در مراجع قضایی، هزینه بر است و به همین دلیل، در قوانین و مقررات مربوطه، پرداخت هزینه های آن توسط اصحاب دعوی، مورد پیش بینی قرار گرفته است. به عنوان نمونه، هزینه های مربوط به فرایند دادرسی، می بایست پرداخت شود تا دادگاه، قادر به رسیدگی و صدور حکم باشد.اما پس از آنکه دادگاه، حکم را صادر نمود، این حکم باید اجرا شود و اجرایی شدن آن نیز، نیازمند پرداخت هزینه ای جداگانه است که به آن، هزینه های اجرای حکم یا حق الاجرا گفته می شود که مبلغ و میزان آن، نیم عشر یعنی ۵ درصد است.undefined بعد از صدور اجرائیه و ابلاغ آن چنانچه محکوم علیه ظرف مدت ۱۰ روز مبلغ محکومیت (یا محکوم به) را پرداخت نماید از پرداخت نیم عشر معاف می شود. همچنین در صورتی که در مرحله اجرای احکام محکوم له رضایت خود را نسبت به محکوم علیه اعلام دارد از پرداخت نصف نیم عشر معاف می گردد.
undefinedundefinedundefined

۵:۰۴

undefinedundefinedundefined
undefined ماده ۱۶۰ قانون اجرای احکام مدنی: پرداخت حق اجراء پس از انقضای ده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه بر عهده محکوم‌علیه است ولی در صورتی که طرفین سازش کنند یا بین‌ خود ترتیبی برای اجرای حکم بدهند نصف حق اجراء دریافت خواهد شد و در صورتی که محکوم‌ به بیست هزار ریال یا کمتر باشد حق اجراء تعلق‌ نخواهد گرفت.
undefinedundefinedundefined

۵:۰۵

thumnail
undefined جرم اختلاس:
undefinedیکی از جرایم مهم در یک جامعه جرم اختلاس است، در واقع اختلاس عملی متفاوت از سرقت و خیانت در امانت و کلاهبرداری است. اختلاس در لغت به معنای دزدیدن پول موسسه یا اداره دولتی، ربودن، دزدیدن و سوء استفاده مالی توسط شخص مسئول است.undefinedقانونگذار در قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری، جرم اختلاس را تعریف و مجازات آن را بیان کرده است. برای تحقق جرم اختلاس باید سه عنصر مادی و معنوی و قانونی وجود داشته باشد.undefined بنابراین زمانی که یکی از کارمندان یا کارکنان دولت با سوء استفاده از موقعیت خود اقدام به ربودن و دزدیدن و تصاحب اموال دولتی به نفع خود می نماید جرم اختلاس محقق می شود.undefinedعنصر مادی: عمل دزدیدن و ربودنundefinedعنصر معنوی: سوء نیت و قصد مجرمانه undefinedعنصر قانونی: ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری
undefinedundefinedundefined

۶:۴۲

undefinedundefinedundefined
undefinedقانون تشديد مجازات مرتكبين ارتشاء و اختلاس و كلاهبرداري با اصلاحات و الحاقات بعدیhttps://qavanin.ir/Law/TreeText/?IDS=10842884964381905461
سامانه ملی قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران
undefinedundefinedundefined

۶:۴۳

thumnail
حس آرامش undefined
خدای من undefinedتو برای ناممکن هایم کافی هستی ...
undefined🪴undefined

۶:۴۹

thumnail
undefined سوال: برای چه اشخاصی قیم تعیین می گردد؟!
undefined پاسخ: به موجب ماده ۱۲۱۸ قانون مدنی برای اشخاص ذیل نصب قیم می شود:۱ - برای صغاری (کودکانی) که ولی خاص ندارند.۲ - برای مجانین و اشخاص غیر رشید که جنون یا عدم رشد آنها متصل به زمان صغر (کودکی) آنها بوده و ولی خاص نداشته باشند.۳ - برای مجانین و اشخاص غیر رشید که جنون یا عدم رشد آنها متصل به زمان صغر آنها نباشد.
undefined اصطلاح شناسی:ولی خاص: پدر و جد پدریغیر رشید: یعنی شخص سفیه
undefined🟢undefined

۷:۳۲

thumnail
undefined سوال: بنده در سال ۹۹ خودروی پراید خود را به شخصی فروخته و وکالت تعویض پلاک یک ماهه به ایشان دادم. متأسفانه شخص مذکور اقدام به تعویض پلاک نکرده و از پلاک بنده استفاده می کند. چه راه حل حقوقی برای این مسئله وجود دارد؟
undefined پاسخ: شما می توانید بعد از مراجعه به راهنمایی و رانندگی و توقیف پلاک خودروی مذکور، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست الزام به فک پلاک خودرو به طرفیت خریدار (شخص مذکور) مطرح کنید.
undefinedundefined

۷:۴۳

thumnail
undefinedundefinedundefined
بی تو با شمع علی تا به سحر می سوزدشمع می میرد و او بار دگر می سوزدیک نفر مثل درختان سپیدار بلنددر خیالش همه شب بین دو در می سوزد . . .
undefined شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت و تعزیت باد ... undefined
undefinedundefinedundefined

۱۸:۵۱

thumnail

۱۸:۵۲

thumnail
undefined آیا امکان انتقال سهم مشاع توسط یکی از شرکا بدون رضایت سایر شرکا وجود دارد؟
undefined طبق ماده 583 قانون مدنی، هر یک از شرکا می‌توانند بدون رضایت سایر شرکا سهم خود را جزئاً یا کلاً به شخص ثالث منتقل کنند.این انتقال صرفاً در مورد سهم فروشنده معتبر است و تأثیری بر حقوق سایر شرکا ندارد.در مواردی، شریک دیگر می‌تواند با در نظر گرفتن شرایط خاص، بر اساس ماده 808 قانون مدنی از حق شفعه استفاده کرده و سهم فروخته‌شده را با پرداخت بهای آن تملک کند.
undefinedundefinedundefined

۵:۱۱

thumnail
undefined سوال: خانمی هستم ۳۷ ساله و در سال ۱۴۰۰ طلاق گرفتم و سال ۱۴۰۱ مجدداً ازدواج کردم آیا می تونم مهریه خودمو از شوهر سابقم بگیرم؟ با ازدواج مهریه شوهر قبلیم ساقط نشده ؟
undefined پاسخ: اگر زن مهریه خودش را نبخشیده باشد می‌تواند حتی در صورت ازدواج مجدد نیز مهریه خودش یا اقساط آن را از همسر سابقش دریافت کند.
به بیان دیگر ازدواج مجدد زن مانع از دریافت مهریه توسط او نشده و مرد در هر صورت موظف است مهریه تعیین شده برای همسر سابقش را بپردازد.
undefinedundefinedundefined

۷:۰۴

thumnail
undefined وکالت بلاعزل:
undefinedوکالت بلاعزل با فوت یا دیوانگی هر یک از طرفین (وکیل یا موکل) باطل می شود پس اگر مالی را به صورت وکالتی خریداری می کنید هرچه سریع تر نسبت به تنظیم سند قطعی آن اقدام کنید تا گرفتار مشکلات بعدی نشوید.undefined نکته دیگر اینکه؛ در غیر موارد خرید و فروش ملک، چنانچه در خصوص اموال خود نیز وکالت بلاعزلی به شخصی اعطاء نموده اید و بیم آن را دارید که شخص از وکالت اعطائی سوء استفاده نماید می توانید قبل از اقدام شخص مورد نظر (وکیل) خود اقدام به فروش اموال خود نمائید در این صورت وکالت بلاعزل با از بین رفتن موضوع وکالت، منتفی می گردد.همچنین می توانید وکیلی اضافه یا امینی ضم وکیل قبلی نمائید تا امکان سوءاستفاده وکیل اولی از وکالت بلاعزل اعطائی از بین برود.
undefinedundefinedundefined

۷:۰۱

thumnail
undefined تقاضای صدور اجرائیه از طریق واحد اجرای ثبت اسناد رسمی توسط مدیر ساختمان:
undefinedحسب ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمانها و همچنین ماده ۱۸۰ آئین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجراء در صورتی که مالک یا استفاده کننده ظرف ده روز از تاریخ ارسال اظهارنامه مبنی بر پرداخت هزینه شارژ ساختمان و سایر هزینه های مشترک اقدام به پرداخت ننماید مدیر ساختمان می تواند به واحد اجرای اسناد رسمی اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه و تقاضای صدور اجرائیه نماید.
undefinedundefinedundefined

۷:۵۸

undefinedundefinedundefined
undefined قانون تملك آپارتمانها با اصلاحات و الحاقات بعدیhttps://qavanin.ir/Law/TreeText/?IDS=5370249204644142241
سامانه ملی قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران
undefinedundefinedundefined

۸:۰۲

thumnail
undefinedundefinedundefined
افتخار زنان ایران همین بسکه روز میلاد برترین گوهر خلقت،بانوی بهشت، فاطمه زهرا (س)روز زن نامیده شده است.
میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)و روز مادر بر همه مبارک ... undefined
undefinedundefinedundefined

۳:۱۴

thumnail

۳:۱۴