عکس پروفایل مصباح انقلاب م

مصباح انقلاب

۵۰۴عضو
undefinedدلهایی که لياقت توجّه به امام عصر ارواحنا فداه را ندارد !!
undefinedتابش نور حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف همیشگی است و مهم این است كه ما دل‌هايمان را آماده كنيم و از آن زنگار برگيريم تا نور حضرت بر دل‌هايمان بتابد و فيض دائم او بر ما ببارد.
undefinedوقتى دلى توجّهش به شيطان و آلوده به ظلمت گناه است، ديگر لياقت توجّه به امام عصر ارواحنا فداه و بازتاب نور حضرت را ندارد؛ امّا اگر دلى به دنيا، هوس‌ها و شيطنت‌ها آلوده نباشد، چونان آيينه‌اى صيقلى نور آن بزرگوار را منعكس مى‌سازد.
undefinedهيچ كدام از ما نبايد گمان كنيم معرفتى كه به وجود مقدس ولىّ عصر عجل اللّه تعالى فرجه الشريف داريم، كافى و وافى است. ما بايد خيلى بيش‌تر از اين‌ها كار كنيم تا معرفتمان به حضرت كامل شود.
undefinedاگر از مقام و منزلت امام زمان(عليه السلام) آگاه باشيم، هر آنچه به حضرتش منسوب است، در نظر ما نيز عزيز خواهد بود؛
undefinedامّا اگر از منزلت امام زمان(عليه السلام) بى‌اطّلاع باشيم، چيزهايى كه به آن گرامى منسوب است، در نظر ما كم ارزش خواهد بود.
undefinedکتاب آقتاب ولایت علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه
@MesbahEngelab

۱۹:۱۱

undefinedكار نبايد به جايى برسد كه بگوييم بازده كارِ فلان شخص، بهتر از فلان امام معصوم(عليه السلام) است !!
undefinedدر اتّخاذ پيشوا و رهبر، از روى احساسات خام، به كسى دل نبنديم و خود را در اختيار او قرار ندهيم.
undefinedاگر قرار باشد انسان به كسى دل ببندد، بايد به خدا دل ببندد؛ اگر قرار باشد از ياد كسى خرسند شود، بايد از ياد خدا خرسند شود:مَولاَىَ بِذِكرِكَ عَاشَ قَلبِى(1)
undefinedاگر قرار باشد دلِ انسان با ياد كسى زنده شود، بايد با ياد خدا زنده شود؛ اگر قرار باشد انسان پيرو محضِ شخصى بشود، بايد پيرو اولياى خدا باشد؛ زيرا آنان از اشتباه معصوم و مصونند و خدا آنان را ضمانت كرده است.
undefinedكار نبايد به جايى برسد كه افرادى را با پيامبر و امام مقايسه كنيم و بگوييم بازده كارِ فلان شخص، بهتر از فلان امام معصوم(عليه السلام) بوده است.
undefinedاگر قرار باشد تابع كسى باشيم، چرا تابع امام زمان(عليه السلام)، يا تابع كسى كه امام زمان(عليه السلام) او را معيّن فرموده است نباشيم.
undefinedآيا درست است انسان پيرو كسى شود كه هيچ ضمانتى براى صحّت در افكار و عقايد و روشش وجود ندارد و در رفتارش نيز علايم اشتباه ديده مى‌شود؟!
undefinedهنگامى كه انسان به كسى علاقه مى‌يابد، محبّت و علاقه اش باعث مى‌شود چشم و گوش او بسته شود و ديگر عيب‌ها و خطاهاى او را نبيند:حُبُّ الشَّىءِ يُعمِى و يُصِمُّ.
undefinedآفتاب ولایت. علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه .
https://eitaa.com/MesbahEngelab

۱۵:۵۷

undefined حقيقت دعا چيست؟
undefinedزندگى دنيا به گونه اى است كه خواه ناخواه توجّه انسان را تا حدودى به امور مادّى جلب مى‌كند؛ امّا واقعيت اين است كه انسان براى تقرّب به خدا آفريده شده است و بايد از تمام جوانب زندگى براى نيل به اين مقصود بهره گيرد.
undefinedيكى از بهترين راهها براى اين منظور آن است كه هر روز لحظاتى از عمر خود را صرف توجه خالص به بارگاه الهى كند.
undefined اين توجه بيشتر در نماز جلوه گر مى‌شود؛ در نماز دعاهايى در حال قنوت و ساير حالات خوانده مى‌شود گذشته از آنكه در روايات براى قبل و بعد از نماز نيز دعاهاى لغت به معناى دعاست.
undefinedحقيقت دعا توجه به بارگاه حضرت معبود است و براى مؤمنان نوعى معراج روحى و معنوى به حساب مى‌آيد.
undefined دعا فقط تلفّظ پاره اى كلمات و مراعات برخى آداب خاص نيست. حقيقت و روح دعا توجه قلبى انسان به خداوند عالم است و قوّت اين توجه به ميزان معرفت و محبت انسان به خداوند بستگى دارد.
undefinedاز اينرو، بايد پيش از دعا و هنگام دعا به صفات خداوند توجّه داشت.حقيقت دعا چيزى جز عبادت نيست و حتى به دليل توجه به خداوند در انجام اين عبادت شايد بر بسيارى از عبادات ديگر ترجيح داشته باشد.
بر درگاه دوست. علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه.
undefined@mesbaahengelabundefined

۱۰:۳۱

كوثر، سرچشمه‌اى است در بهشت كه صاحب آن، پيامبر و ساقى آن، اميرمؤمنان و حقيقت آن، باطن فاطمه زهرا(عليها السلام) است.

۱۰:۴۶

undefinedمنبع خير كثير
undefinedوجود فاطمه(عليها السلام)، منبع خير كثير است كه هم باعث ماندگارى رسالت پيامبر شده است و هم عامل جاودانگى نسل پاك او.
undefinedجام کوثر علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه.
...

۱۰:۴۶

undefinedگسترده‌ترين شفاعت‌ !
undefinedحضرت زهرا(عليها السلام)، به خاطر لطافت خاص روحى، مظهر تام و تمام رحمت الهى گشته است.
undefinedاز آن‌جا كه رحمت و عطوفت خداوندى در وجود زن، بيشتر جلوه و بروز مي‌نمايد و در وجودى كه از همه چيز بريده و سراپا فناى در خدا گرديده است، به اوج تجلّى مي‌رسد، مي‌توان گفت: ريشه‌اى‌ترين و عميق‌ترين محبت‌ها، رحمت‌ها، رأفت‌ها، عطوفت‌ها و مغفرت‌هاى خداوند در وجود حضرت زهرا(عليها السلام)تجلى و ظهور كرده است.
undefinedاز همين روست كه آخرين و گسترده‌ترين شفاعت‌ها كه خود، نمود و تجلى رحمت بي‌کرانه الهى است، به دست مهربان فاطمه زهرا(عليها السلام) صورت مي‌پذيرد:
معدن دُرّ ولايت، منبع فيض خُدا *در شفاعت، عالَمى چشم انتظار فاطمه
چون به محشر بر شفاعت لب گشايد لطف دوست *بخشد از رحمت گناه دوستدار فاطمه.
کتاب جامی از زلال کوثر علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه. فصل اول.
... @mesbaahengelab

۱۳:۳۹

undefined به كافر هم نبايد بى‌احترامى كرد!
undefinedبنا بگذاريم كه به ديگران ستم نكنيم. اگر ما در رفتار خودمان بيانديشيم مى‌بينيم روزانه صدها ظلم مى‌كنيم‌؛ ظلم به خودمان، ظلم به همسرمان، ظلم به بچه‌هايمان، ظلم به همسايه‌مان، ظلم به همكارمان، و‌...، كم‌كارى يك ظلم است، برخورد بد با ارباب رجوع، ظلم است، بى‌انصافى در معامله، ظلم است،
بى‌احترامى به يك مسلمان، ظلم است، نه‌تنها به مسلمان بلكه به كافر هم نبايد بى‌احترامى كرد. وقتى حق كسى ادا نشود ظلم است، ظلم مگر چيست؟
undefinedفرزندانمان بر ما حق دارند اگر در تربيت و تأمين نيازمندى‌هايشان كوتاهى كنيم، اگر در ابراز محبت و عاطفه به آنها كوتاهى كنيم، درباره‌شان ظلم كرده‌ايم. درباره خويشان و همسايگان نيز همين‌طور است.
undefinedپيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله)فرمود: جبرئيل آن‌قدر به من سفارش همسايه را كرد كه پنداشتم همسايه هم مثل خويشان ارث مى‌برد.
undefined ما چقدر رعايت حقوق همسايگانمان را مى‌كنيم؟ پيمان ببنديم كه از ظلم‌هايى كه مى‌كرديم بكاهيم. با همسر و بچه‌هايمان بهتر رفتار كنيم، با همسايگانمان، با همكارانمان، با طرف معامله‌مان، با ارباب رجوع رفتار بهترى داشته باشيم.
علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه رحمت الله علیه ..
..

۱۰:۰۸

undefined من ملكه كندوى مؤمنينم!
undefinedاميرالمؤمنين على(عليه السلام) در توصيف خود مى‌فرمايد:أنَا يَعسُوبُ المُؤمِنِينَ.2يعسوب يعنى ملكه كندو، و معناى اين فرمايش حضرت اين است كه: من ملكه كندوى مؤمنينم! يعنى همان‌گونه كه ملكه كندو در عين اين كه زنبور است با ديگر زنبورها متفاوت است، امام(عليه السلام) نيز در عين اين كه بشر است با انسان‌هاى ديگر متفاوت است.
با همه حسن و ملاحت اگر اينها بشرند
*
ز آب و خاك دگر و شهر و ديار دگرند

undefinedعلم ايشان به گونه‌اى نبود كه نياز به آموختن از ديگران و شركت در كلاس درس داشته باشند. مگر يك كودك پنج ساله چقدر مى‌تواند حديث و روايت فرابگيرد، كه وقتى به امامت مى‌رسد به كمك آنها بتواند تمام احكام و تفاصيل آن، تمام تفاسير قرآن و پاسخ تمام شبهه‌هايى را كه درباره دين وجود دارد، بداند؟!
undefined به راستى مگر طفل پنج ساله چه اندازه توانايى و فرصت آموختن دارد؟! اگر قرار بود علم آنها از طرق عادى باشد و
سايل را از راه تعليم و تعلم عادى بياموزند، كار مردم به سامان نمى‌رسيد و دانش آنان پاسخ گوى نيازهاى مردم نبود؛ ضمن اين كه چنين علمى حجيتى نداشت و قابل اعتماد نيز نبود.
undefinedعلم امام(عليه السلام) از نوع ديگر و با نورانيتى ديگر است و با جايى ديگر ارتباط دارد. كسى در پس اين پرده هست كه آنها را تأييد مى‌كند، همان‌گونه كه پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) اين گونه بود.
علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه
..

۱۹:۴۲

undefined چرا طلاب مدرسه حقانی،اطلاعاتی اند؟
undefinedسؤال: چرا دانش آموختگان مدرسه حقانى به صورت گروهى در راس وزارت اطلاعات و دادگاه ويژه روحانيت قرار گرفته اند؟ اين سؤال را از اين جهت از شما مى پرسم كه شما هم سال ها در مدرسه حقانى حضور داشته ايد.
undefined قبل از انقلاب، در قم مدرسه اى به نام مدرسه منتظريه براى تربيت طلاب علوم دينى تأسيس شد و چون مؤسس و سازنده اش مرحوم آقاى حقانى از تجار زنجان بود، مدرسه حقانى هم ناميده مى شد. آن مدرسه را شهيد آيت الله دكتر بهشتى و آيت الله قدوسى و آيت الله جنّتى اداره مى كردند. مدتى هم بنده در خدمتشان خدمت گزار بودم.
undefinedطلاب اين مدرسه به غير از دروس سنتى حوزه، دروس ديگرى هم مى آموختند كه برنامه هايش را دكتر بهشتى تنظيم كرده بود و بنده هم يكى از مجريان آن برنامه بودم و اصل برنامه، فكر دكتر بهشتى بود.دوره اى كه ايشان برنامه ريزى كرده بود 17 ساله بود. چهاردهمين سال تأسيس آن مدرسه بود كه انقلاب پيروز شد.
undefinedرئيس مدرسه كه مرحوم آقاى قدوسى بود، دادستان انقلاب شد و طبيعى بود كه نياز به قاضى داشتند. قضات قبلى دوران شاهنشاهى به درد اسلام نمى خوردند. بهترين كسانى را كه مى توانستند براى اين كار در نظر بگيرند، شاگردان مرحوم آقاى قدوسى بودند، يعنى شاگردان مدرسه حقانى كه با مسايل قضايى هم آشنا بودند.
undefined مرحوم آقاى قدوسى به جهت شناختى كه از آنها داشت، آنها را به كار گرفت و بسيارى از آنها الان هم در رأس دادگاه ها و پست هاى ديگر هستند كه وزير اطلاعات فعلى هم يكى از آنها است و بسيارى از آنها هم از قضات و نمايندگان مجلس هستند.
undefinedاينها شاگردانى بودند كه زير نظر دكتر بهشتى و آقاى قدوسى تربيت شدند. البته از وزراى اطلاعات يكى آقاى رى شهرى بودند كه جزو آنها نبودند. آقاى درى نجف آبادى هم جزو آنها نبودند. اين كه يك مدرسه توانسته كسانى را تربيت كند كه به حد وزارت برسند فى حد نفسه جاى تشكر دارد؛
undefinedاما اينكه چرا به اين پست ها رسيده اند دليلش را بايد از كسانى سؤال كرد كه ايشان را به اين مقامها انتخاب كرده اند. اما مسؤوليت نظر و عمل هر شخصى برعهده خود اوست.
undefinedچه بسيار كسانى كه در يك دانشگاه تحصيل كرده اند ولى در دو حزب مخالف قرار مىگيرند و چه بسا افرادى كه نزديك استاد درس خوانده اند ولى در دو جبهه مقابل هم صف آرايى مىكنند. از طرف ديگر چه بسيار اشخاصى كه بدون اشتراك در سابقه تحصيلى، از نظر فكرى و عملى هم سنخ مىشوند.
undefinedبنابراين مسؤوليت كارهاى هر كس برعهده خود اوست حساسيتى كه برخى روزنامه نگاران را روى مدرسه حقانى و شخص بنده نشان مىدهند يك تكاپوى ژورناليستى است كه به پيروى از الگوهاى غربى انجام مىشود و هدف آن مشوه ساختن چهره خدمتگزاران اسلام و انقلاب است تا از اين رهگذر ختم انقلاب را اعلام كنند و اسلام را بار ديگر به زاويه پستوها برانند. البته اين ترفندها از خانه عنكبوت سست تر است، وان اوهن البيوت لبيت العنكبوت.
علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه پرسش و پاسخ دانشجوئی.
...
https://splus.ir/mesbaehngelabundefined

۱۳:۰۹

undefined سیره رهبری در مورد افراد ناصالح داخلی

undefined شايد شما دوره اول رياست جمهوري بعد از انقلاب را به ياد نداشته باشيد و شايد بعضي از شما اصلاً آن وقت به دنيا نيامده بوديد. مي‌دانيد آن رئيس جمهور با رأي نسبتاً بالايي انتخاب شد. در بيت خود امام هم كساني از حاميان ايشان بودند. بعضي از فرزندان امام ـ‌ذکوراً و اناثاً‌ـ از او حمايت مي‌کردند.
undefined در جامعه هم از قشرهاي مختلف، حتّي از روحانيان از ايشان حمايت مي کردند و بالاخره او رئيس جمهور شد. رفتار امام طوري بود که مردم خيال مي‌کردند که خود ايشان هم با او موافق است و آن‌قدر اين رفتار با سعه صدر توأم بود که امثال مرحوم دکتر بهشتي معترض شدند.
undefinedدکتر بهشتي بسيار مرد پخته، عميق و مدير با حوصله و با سعه صدري بود؛ امّا کار به جايي رسيد که ايشان هم معترض شد. ولي امام هم‌چنان متانت خودش را حفظ مي‌کرد. تا روزي که همة مردم فهميدند که اين ديگر به درد رياست جمهوري نمي‌خورد و مجبور شد با لباس زنانه از کشور فرار کند. بعدها ايشان فرموده بود: من از اول با اين شخص مخالف بودم.
undefinedدر حکمي هم که براي تنفيذ رياست جمهوري ايشان دادند، اشاره‌اي داشتند؛ ولي چون اوّل کار بود، خيلي توجه نشد.منظورم اين است که آنهايي که به ظاهر قضاوت مي‌کردند، فکر مي‌کردند که وقتي مثلاً بعضي از فرزرندان و نزديکان امام از ايشان حمايت مي‌کنند،
undefinedامام هم مخالفتي با ايشان نمي‌کرد، مثل ديگران خدمت امام رفت و آمد مي‌کرد. در آن اوجي که امام قرار داشت، مصلحتي مي‌ديد که امثال ما نمي‌توانند درست آنرا درک کنند. امام ثابت کرد که خيلي بهتر از ديگران مي‌فهمد چه کار بايد کرد. البته ديگران را از انجام وظايفشان نهي نمي‌کرد.
undefined از دار و دسته آنها و از کارهايي که مي‌کردند و حرف‌هايي که مي‌زدند هم انتقاد مي‌کرد؛ امّا اين‌طور نبود که به شخص رئيس جمهور بگويد: تو به عنوان رئيس جمهور لياقت نداري، يا بگويد: بايد کنار بروي.با توجّه به اين نکته شما مي‌توانيد پاسخ بعضي سؤالاتتان را بگيريد.
undefinedاين‌که چرا مقام معظم رهبري آنجاهايي که ما حتّي يقين داريم که فردي صالح نيست، ايشان باز هم در شرايطي به صورتي حمايت مي‌کنند، در يک کلمه بايد گفت: ايشان افقي را مي‌بيند که حفظ يک مصلحت اقوا و اهمّ ديني است.
undefined اين مسئله بايد به جايي برسد که همه مردم حقيقت را بفهمند. يک جمله از اميرالمؤمنين ـ‌صلوات الله عليه‌ـ در جريان قيام مردم عليه عثمان يادم آمد. در نهج البلاغه تعبيري دارد كه مضمونش اين است: من به کشتن عثمان امر نکردم، نهي هم نکردم. اگر امر کرده بودم، قاتل او بودم.
undefinedحاصل اين است که گاهي رفتاري از يک شخصي يک معنايي دارد و از ديگران معناي ديگري. اين رفتار از آن شخص کاملاً صحيح و بجاست، امّا ديگران نبايد از آن تقليد کنند. اينجا جاي تقليد نيست.
undefined اين‌گونه رفتار مقتضاي آن مقام است، نه مقتضاي حق آن شخص.
undefinedاو در مقام و در قلّه‌اي قرار دارد که بسياري از افق‌هاي اطراف را بايد ببيند، جرح و تعديل کند، مصلحت و مفسده‌ها را با هم بسنجد و در مقطع نسبتاً طولاني مصلحت‌ها را با هم مقايسه کند. امّا ديگران اين‌گونه مسؤوليّتي ندارند. آنها بايد زمينه را فراهم کنند، براي اين‌که او بتواند آنچه را مصلحت اصلي مي‌داند، اعمال کند.
undefinedاين‌که مقام معظم رهبري مي‌فرمايد: هر کس هر چه مي‌داند بايد بگويد، روشن‌گري کنيد؛ البته سعي کنيد آنچه مي‌دانيد، درست باشد. اگر از ايشان سؤال کنيم: آقا، آيا شما هر چه را مي‌دانيد مي‌گوييد؟ قطعاً خواهند گفت: نه، من خيلي چيزها را مي‌دانم ولي نمي‌گويم و نبايد بگويم؛ امّا وظيفه من غير از شماست.
undefinedبه هرحال، مقتضاي ايماني که ما، هم به اصل ولايت فقيه و هم به شخص وليّ فقيه داريم و تجربه بيست ساله (بيش از بيست سال است که ايشان پست جانشيني ولي عصر ـ‌صلوات الله عليه‌ـ را عهده‌دار هستند) نشان داده است که رأي ايشان و رفتار ايشان صائب است. خيلي جاها ما فکر مي‌کرديم بايد به گونه ديگر رفتار کرد؛ بعد معلوم شد ايشان درست مي‌گفتند.
undefinedمعناي پذيرفتن ولايت مطلقه فقيه همين است؛ ولي ممکن است براي آدم سؤال مطرح ‌شود. اين عيب ندارد که سؤال کنند و جواب را بهتر و شفاف‌تر بدانند. در يک کلمه ايشان وظيفه دارند که حتي‌المقدور به آتش فتنه دامن نزنند و بهانه به دست فتنه‌جويان ندهند؛
undefinedامّا ديگران هم وظايفي دارند که بايد در موقع خودش انجام دهند و يکي از وظايف مهم که در همين بيانات اخير ايشان بود، مسئله روشن‌گري است که همه بايد اين وظيفه را در حدّ توان خودمان، در آنجائي که مفاسد بيشتري بر آن مترتب نمي‌شود، انجام دهيم.
علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه رحمت الله علیه .پرسش و پاسخ دانشجوئی
https://eitaa.com/MesbahEngelab...

۲۰:۰۳

undefined نظام اخلاقي اسلام . ديگر نظام‌ها
undefinedهر نظام اخلاقي بر سه اصل موضوعي بنا مي‌شود:
1. انسان، مختار است؛
2. در افعال اختياري خود، هدفي را دنبال مي‌كند كه داراي مطلوبيت ذاتي است؛
3. يگانه راه وصول به آن هدف، انجام دادن افعال اختياري است؛ يعني در حقيقت، افعال اختياري هستند كه موجب سعادت يا شقاوت انسان مي‌شوند.
undefinedالبته بايد يادآوري كنيم كه بسياري از نظام‌هاي اخلاقي به اين اصول توجه تفصيلي نداشته و آنها را به مثابة اصول موضوعة خود مطرح نكرده‌اند؛ ولي با تجزيه و تحليل به اين نتيجه مي‌رسيم كه هر يك از نظام‌هاي اخلاقي اين سه اصل را، هرچند به طور ارتكازي و اجمالي، مي‌پذيرند.
undefinedنظام اخلاقي اسلام نيز در پذيرش اين اصول با ديگر نظام‌ها هماهنگي دارد و براساس اصول نامبرده پي‌ريزي شده است، و در اين زمينه با ديگر نظام‌ها تفاوتي ندارد.
علامه مصباح یزدی رحمت الله علیه کتاب انسان سازی در قرآن
https://eitaa.com/MesbahEngelab...

۱۹:۲۲

undefinedاعتکاف،نشانه عطش به معارف الهی !
undefinedاشتیاق مردم و جوانان به اعمال عبادی هم‌چون اعتکاف و رفتن به مسجد مقدس به جمکران نشأت گرفته از عوامل غیر مادی است و خداوند خودش موجی از ایمان و عطش به معارف الهی را در دل مردم پدید آورده است.
undefined از طرفی، اسباب گناه و فساد نیز به راحتی در اختیار مردم حتی کودکان قرار دارد و حتی در کشور ما به عنوان یک کشور مسلمان، شاهد بسیاری از گناهان در سطح جامعه هستیم، به‌طوری که از یک‌سو عطش نسبت به معارف الهی زیاد شده و از سویی‌ دیگر، اسباب گناه و فساد فراوان شده است.
undefined امروزه با توجه به امکانات و پیشرفت‌ها، فاصله‌ها کم شده و ارتباطات سرعت را در همه موارد افزایش داده است، از این‌رو، امروز باید در انجام امور فرهنگی نیز سرعت داشته باشیم و طبق این اصل جلو برویم.

undefinedیکی از راه‌ها؛ بلکه تنها راه جلوگیری از ترویج فساد، فعالیت ایجابی برای تقویت روح ایمان و تقوا در دل هاست و تنها چیزی که برای ما میسر است، همین راه است.
علامه مصباح یزدی رحمه‌الله علیه ..#اعتکاف #ماه_رجب.https://eitaa.com/MesbahEngelab...

۴:۵۱

undefined داستان گناه علامه!
undefinedنمونه‌هایی از سیر تدریجی انحراف
undefinedاین اصل، هم در مسائل فردی جاری است و کاربرد دارد، هم در مسائل گروهی، هم در مسائل اجتماعی و هم در مسائل بین‌المللی.
undefinedمسائل فردی را بنده هم به آن مبتلا شده‌ام و احتمال می‌دهم دیگران هم کم‌یابیش برای آن‌ها اتفاق افتاده باشد. بنده خودم تصمیم داشتم یک گناهی را نکنم.
undefined یک جایی موردی پیش آمده و دفعتاً غفلت کرده‌ام و این گناه از من سرزده است. انجام این گناه در دفعه دوم بسیار راحت‌تر بود. طبعاً دفعه سوم و چهارم راحت‌تر می‌شد.
undefined حالا نمی‌خواهم بگویم همه این‌ها عیناً در یک جریان اتفاق افتاده است، می‌خواهم سیر تدریجی آن را بگویم که ‌‌خود من این کار را تجربه کرده‌ام و در بعضی افراد دیگر هم دنبال کرده‌ام و دیده‌ام که این سیر تدریجی چگونه پیش می‌رود؛
undefined اول غفلت است و آدم اشتباه کرده و بعد هم پشیمان می‌شود که چرا چنین غلطی کردم ولی دفعه دوم، سوم و چهارم شیرینی و جاذبه‌ گناه، بیشتر و انجام گناه برای او آسان‌تر می‌شود و خیلی پشیمان نمی‌شود.

undefinedکلام علامه مصباح در جمع نمایندگان هیئت‌های مذهبی سراسر كشور در محل مجتمع یاوران مهدی(عج) جمكرانجمعه, 9 اسفند, ۱۳۹۲
https://eitaa.com/MesbahEngelab

۲:۲۸

undefined بهائی شدن مبلِّغ دین؛ عاقبت یک انحراف کوچک!
undefinedطلبه‌ای اهل یکی از استان‌های جنوبی بود که بسیار بااستعداد، باتقوا، اهل عبادت و به‌اصطلاح اهل سیر و سلوک بود.
undefinedاین‌ها چند تا طلبه بودند که آن‌قدر به اهل‌بیت علاقه داشتند که گاهی پیاده از قم به سمت مشهد راه می‌افتادند. ایشان اندکی یک اِعوجاجی پیدا کرد، حالا اینکه از چه مقوله بود بماند، این داستانش مفصّل است.
undefinedطولی نکشید که ایشان از محفل بهائیت سر درآورد و مبلِّغ بهائی شد! الآن هم ایشان یکی از مبلّغان برجسته بهائیت است.
undefinedطلبه متدینِ درس‌خوانی که پدرش هم عالم یک شهری بود، از اول یک انحرافی پیدا کرد، آن را سهل گرفت، گفت چیزی نیست، حالا یک گناه کوچکی است، چیزی نیست، این ادامه پیدا کرد ‌‌و کارش را به اینجا رساند.
undefinedکلام علامه مصباح در جمع نمایندگان هیئت‌های مذهبی سراسر كشور در محل مجتمع یاوران مهدی(عج) جمكرانجمعه, 9 اسفند, ۱۳۹۲
https://eitaa.com/MesbahEngelab

۲:۲۹

undefinedچون تو خوشت می‌آید!
undefinedحد نصاب [ارزش‌های اخلاقی در اسلام] این است که یک نحو ارتباطی با خدا [داشته باشد]، پاداش الهی، [یا] ترس از عذاب خدا در آن باشد. مرتبه نازله‌اش این است که از ترس #عذاب جهنم باشد.
undefinedعالی‌تر از آن، این است که برای رسیدن به درجات #بهشت باشد. یک فوق حد نصابی هست که مخصوص اولیاء خداست و آن این است که صرفا به خاطر رضای خدا باشد. «إِلهِي ما عَبَدتُكَ خَوفًا مِن نارِكَ، ولا طَمَعًا في جَنَّتِكَ، ولكِن وَجَدتُكَ أهلًا لِلعِبادَةِ فَعَبَدتُك‌.»
undefinedچیزی در مقابل عملش نمی‌خواهد، [می‌گوید:] چون تو را دوست دارم، چون تو از این کار خوشت می‌آید، [آن را انجام می‌دهم.] کسب #رضایت تو مطلوب من است.
undefined جلسه دوم #درس_اخلاق ماه مبارک رمضان۹۸/۲/۱۹undefined

۲:۲۹

1_17659140382.mp3

۳۲:۴۱-۳.۷۴ مگابایت
undefined زمزمه_های_معرفت ۱۳۹۷/۰6/۱۷
آيت الله #مصباح_یزدی رحمت الله
https://eitaa.com/MesbahEngelab

۲۰:۴۲

6_1152921504638308725.mp3

۱۷:۳۹-۳.۰۴ مگابایت
undefined آیت الله #مصباح_یزدیundefined دلایل گرایش به ظلم و پرهیز از ظلم

۲:۰۴

thumbnail
undefined اندازه #دوستی_با_خدا
undefined سخنان #آیت_الله_مصباح_یزدی درباره دوستی با خدا.undefinedhttps://eitaa.com/MesbahEngelab

۹:۱۹

thumbnail
#موشن_گرافیک | مصباح ایران
undefined️روایتی کوتاه از زندگی پر برکت مرحوم #آیت_الله_مصباح_یزدی (ره) و تصویر وارونه‌ی رسانه‌های معاند از ایشان.
undefined https://eitaa.com/MesbahEngelab

۲:۵۰