۱۹:۱۸
زنبور ملکه
سه نوع زنبور در کلونی زنبورها وجود دارد. زنبور ملکه بخاطر اینکه تخمگذاری میکند اصلیترین و مهمترین زنبور کندو میباشد. تنها زنبور ملکه هست که با نیشش میتواند زنبورهای ملکهٔ دیگر را نیش بزند. زنبور ملکه معمولاً مادر زنبورهای کارگر است. وقتی که زنبور ملکه جوان است، از شیرهٔ مخصوصی تغذیه میکند. زنبورهای کارگر هم مانند زنبور ملکه ماده هستند و وظیفهٔ آنها جمعآوری گرده از گلها و محافظت از کندو میباشد. نوع سوم نیز زنبورهای نر هستند که تنها کارشان بارور کردن (تلقیح) زنبور ملکه است.
سه نوع زنبور در کلونی زنبورها وجود دارد. زنبور ملکه بخاطر اینکه تخمگذاری میکند اصلیترین و مهمترین زنبور کندو میباشد. تنها زنبور ملکه هست که با نیشش میتواند زنبورهای ملکهٔ دیگر را نیش بزند. زنبور ملکه معمولاً مادر زنبورهای کارگر است. وقتی که زنبور ملکه جوان است، از شیرهٔ مخصوصی تغذیه میکند. زنبورهای کارگر هم مانند زنبور ملکه ماده هستند و وظیفهٔ آنها جمعآوری گرده از گلها و محافظت از کندو میباشد. نوع سوم نیز زنبورهای نر هستند که تنها کارشان بارور کردن (تلقیح) زنبور ملکه است.
۱۹:۳۰
خواص ژل رویال/ ژل سلطنتی/ شاه انگبین
تقویت سیستم ایمنیجوان سازی سلول هاضد سرطان و آنتی اکسیدان قویکاهش فشار خونضد دیابت بهبود بیماری های قلبی و عروقیبهبود زخم هاترمیم پوستکاهش کلسترول بد خوندرمان خشکی چشمضد چروک و ضد پیری پوستدرمان ناباروری در زنان و مرداندرمان خشکی چشمکنترل علائم یائسگیبهبود سیستم گوارشیافزایش انرژیکمک به بیماران ام اسبهبود رماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید)
تقویت سیستم ایمنیجوان سازی سلول هاضد سرطان و آنتی اکسیدان قویکاهش فشار خونضد دیابت بهبود بیماری های قلبی و عروقیبهبود زخم هاترمیم پوستکاهش کلسترول بد خوندرمان خشکی چشمضد چروک و ضد پیری پوستدرمان ناباروری در زنان و مرداندرمان خشکی چشمکنترل علائم یائسگیبهبود سیستم گوارشیافزایش انرژیکمک به بیماران ام اسبهبود رماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید)
۵:۰۴
عسل
مقدار در هر ۱۰۰ g۱۰۰ g(انرژی (کیلوکالری 304چربی کل ۰ g چربی اشباع ۰ g کلسترول ۰ mg سدیم ۴ mg پتاسیم ۵۲ mg کربوهیدرات کل ۸۲ g فیبر خوراکی ۰٫۲ g قند ۸۲ g پروتئین ۰٫۳ g
مقدار در هر ۱۰۰ g۱۰۰ g(انرژی (کیلوکالری 304چربی کل ۰ g چربی اشباع ۰ g کلسترول ۰ mg سدیم ۴ mg پتاسیم ۵۲ mg کربوهیدرات کل ۸۲ g فیبر خوراکی ۰٫۲ g قند ۸۲ g پروتئین ۰٫۳ g
۵:۱۵
Mosafa Products/محصولات مصفا
عسل مقدار در هر ۱۰۰ g ۱۰۰ g (انرژی (کیلوکالری 304 چربی کل ۰ g چربی اشباع ۰ g کلسترول ۰ mg سدیم ۴ mg پتاسیم ۵۲ mg کربوهیدرات کل ۸۲ g فیبر خوراکی ۰٫۲ g قند ۸۲ g پروتئین ۰٫۳ g
ویتامین ث ۰٫۵ mg کلسیم ۶ mgآهن ۰٫۴ mg ویتامین دی ۰ IUویتامین ب۶ ۰ mg ویتامین ب ۱۲ ۰ µgمنیزیم ۲ m
۵:۴۵
۵:۵۴
عسل جامد و قابل استفاده
اگر رطوبت موجود در عسل افزایش یابد یا عسل در محیطی مرطوب قرار بگیرد، شما با عسل شکرک زده مواجه خواهید شد. آنچه باعث می شود، رطوبت به شکرک زدن عسل بیانجامد؛ گلوکز موجود در عسل است. رابطه بین آب و گلوکز یک رابطه مستقیم می باشد؛ به همین خاطر با افزایش رطوبت عسل، گلوکز نیز افزایش یافته و عسل شکرک زده ایجاد می شود. زنبورداران به عسل شکرک زده ( عسل رس کرده ) میگویند
@mosafa_products
اگر رطوبت موجود در عسل افزایش یابد یا عسل در محیطی مرطوب قرار بگیرد، شما با عسل شکرک زده مواجه خواهید شد. آنچه باعث می شود، رطوبت به شکرک زدن عسل بیانجامد؛ گلوکز موجود در عسل است. رابطه بین آب و گلوکز یک رابطه مستقیم می باشد؛ به همین خاطر با افزایش رطوبت عسل، گلوکز نیز افزایش یافته و عسل شکرک زده ایجاد می شود. زنبورداران به عسل شکرک زده ( عسل رس کرده ) میگویند
@mosafa_products
۱۲:۱۸
.راز تشخیص عسل اصل از تقلبی
مطالب تا پایین ادامه داره ، مطالعه کنید
حتما تا حالا شنیدید که میگن برایتشخیص عسل طبیعی باید این کاررو بکنی ، اون کار رو بکنی ، اگه که فلان شد عسل خالصه وگرنه تقلبیه
حالا مثلا چه با چه کاری
تکنیک هایی مثل :
ریختـن عسل رو دستمـال کـاغذیگذاشتن عسل داخل یخچال جمع شدن مورچه دور عسل ریختن در آب سرد تست چوب کبریت تست کشسانی عسل تست شکرک زدن عسل
این تست ها خیلی زیاده و بالای90 درصد این موارد جواب نمیده
خلاصه این موارد رو اگه کنار بذاریم..
میمونه 3 راه اصلی
راه اول داشتن برگه آزمایش هست ️
راه دوم .راه دوم هم ارائه کارت ضمانت هست
و تضمین رو هم فقط کسی میکنه که ازکیفیت محصولش مطمئن باشه..
سومین راه تشخیص هم اعتماد به فروشنده ست...
@mosafa_products
مطالب تا پایین ادامه داره ، مطالعه کنید
حتما تا حالا شنیدید که میگن برایتشخیص عسل طبیعی باید این کاررو بکنی ، اون کار رو بکنی ، اگه که فلان شد عسل خالصه وگرنه تقلبیه
حالا مثلا چه با چه کاری
تکنیک هایی مثل :
ریختـن عسل رو دستمـال کـاغذیگذاشتن عسل داخل یخچال جمع شدن مورچه دور عسل ریختن در آب سرد تست چوب کبریت تست کشسانی عسل تست شکرک زدن عسل
این تست ها خیلی زیاده و بالای90 درصد این موارد جواب نمیده
خلاصه این موارد رو اگه کنار بذاریم..
میمونه 3 راه اصلی
راه اول داشتن برگه آزمایش هست ️
راه دوم .راه دوم هم ارائه کارت ضمانت هست
و تضمین رو هم فقط کسی میکنه که ازکیفیت محصولش مطمئن باشه..
سومین راه تشخیص هم اعتماد به فروشنده ست...
@mosafa_products
۱۲:۳۲
۱۳:۴۰
۵:۴۲
.یک پیشنهاد دارم که خوراکتابستون گرمه و طبعش معتدله
مخصوص اونایی که به خاطر گرمای تابستون کلا عسل نمیخورن .
مخصوص اونایی که به خاطر گرمای تابستون کلا عسل نمیخورن .
۲۰:۴۱
.آیا توی تابستون که خیلی هوا گرمهما باید مصرف عسل رو قطع کنیم
معلومه که نه .
معلومه که نه .
۲۰:۴۲
.خب طبع همه عسل ها که گرمه ، پس توی تابستون نباید ازعسل استفاده کنیم که
الان توضیح میدم خدمتتون .
الان توضیح میدم خدمتتون .
۲۰:۴۳
.هر عسل طبع مخصوص خودش رو داره و با بقیه عسل ها متفاوت هست
پس توی تابستون میشه به جای حذفکردن عسل ، عسلی استفاده کنیم کـــه طبع معتدل یا خنکی داره .
پس توی تابستون میشه به جای حذفکردن عسل ، عسلی استفاده کنیم کـــه طبع معتدل یا خنکی داره .
۲۰:۴۳
.خب چه عسلی استفاده کنیم
پیشنهاد من به شما ایشونــه
عسل کنار اصللل
پر طرفدار ترین عسل مون
.
پیشنهاد من به شما ایشونــه
عسل کنار اصللل
پر طرفدار ترین عسل مون
.
۲۰:۴۴
.الکی نیست که میگن عسل کــنــار جزوخاص ترین عسل های جهانه ..
( داخل پرانتز بگم که این عسل طبع معتدل و خنکی داره و مناسب تابستونه )
البته اصالتا بچه ی جنوبه خودمونه .
( داخل پرانتز بگم که این عسل طبع معتدل و خنکی داره و مناسب تابستونه )
البته اصالتا بچه ی جنوبه خودمونه .
۲۰:۴۵
.پس اگه به خاطر طبع گرم عسل ها توی تابستون عسل نمیخوری ایــــن عسل مخصوص خودته .
۲۰:۴۵