دیدید چطور خمیرمون با حرارت دیدن باد می کنه و میاد بالا ؟
۱۱:۱۸
۱۱:۲۱
به به چه بوی نانی در خانه پیچیده
۱۱:۲۳
بفرمایید ، نانمون حاضره
۱۱:۲۳
۱۱:۲۳
دوستان به هیچ وجه نان داغ رو داخل پلاستیک و مشما قرار ندید . بسییییار مضر هست .یه کیسه کتان یا پارچه نخی تهیه کنید و نان ها رو داخل اون بگذارید تا سرد بشه .
۱۱:۲۶
پیام یکی از دوستان
۱۱:۲۸
تو روستای بابا یه مدل نون هم درست میکردن که ما خیلی خوشمون میومدبه جای آب،شیر میزدن وکمی هم شکر وزعفرونبهش میگفتیم نون شیرینمنظورم اینه که با همین وسایلی که شما فرمودین میشه خوراکی خوشمزه وسالم هم برای بچه ها درست کرد
۱۱:۳۰
پخت نان در منزل برکات زیادی داره
۱۲:۰۸
یکی از ویژگی های پخت نان خانگی اینه که ضایعات نان به حداقل ممکن می رسه .الحمدلله ما اصلا ضایعات نان نداریم . ( چیزی که حضرت آقا خیلی روی اون تاکید داشتند .) تمام نان در منزل ما مصرف میشه به خاطر نوع نان ، و نوع پختش .
۱۲:۱۰
۱۲:۱۱
عزیزان اگر بار اول و دوم به نان مطلوب نرسیدید دلسرد نشید و همین انگیزه و حرکت و شور رو حفظ کنید. ان شالله موفق می شید
۱۲:۱۳
تصور نکنید کار کوچیکی انجام می دید ، شاید ظاهرا یه نان ساده در خانه درست می کنید ولی برای هدف بزرگی دارید کار می کنید . ان شالله خدا به این بضاعت کم ما برکت بده و بزرگش کنه
۱۲:۱۹
خدا توفیقاتتون رو در جهت احیای سبک زندگی سالم برای زمینه سازی تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور دولت کریمه اهل بیت (ع) روز افزون کنه .
۱۲:۱۹
ان شالله از نان شروع کردیم بعدش سراغ احیای امور دیگه هم بریم
۱۲:۲۰
یکی از دوستان سوال کردند که چرا خمیرشون به دست می چسبه :
۱ - وقتی خمیر به دست می چسبه یعنی آبش زیاده ، پس باید بهش آرد اضافه کنید .۲ - آب و شیر رو کم کم اضافه کنید که مقدار شُلی و سفتی خمیر رو بتونید کنترل کنید .۳ - در ابتدای ورز دادن احتمالا خمیر کمی به دست می چسبه ولی به مرور که ورز دادن بیشتر می شه از حالت چسبندگی خمیر کم می شه . پس برای اضافه کردن مواد عجله نکنید .۴ - اضافه کردن روغن خیلی در نچسبیدن خمیر به دست موثره . هم به مواد اولیه دو تا قاشق روغن اضافه کنید . و هم بعد از اینکه یه مقدار ورز دادید اگر مقدار مواد خوب بود و فقط یه کوچولو خمیر به دستتون می چسبید کمی روغن به دستتون بزنید و ورز دادن رو ادامه بدید .
۱ - وقتی خمیر به دست می چسبه یعنی آبش زیاده ، پس باید بهش آرد اضافه کنید .۲ - آب و شیر رو کم کم اضافه کنید که مقدار شُلی و سفتی خمیر رو بتونید کنترل کنید .۳ - در ابتدای ورز دادن احتمالا خمیر کمی به دست می چسبه ولی به مرور که ورز دادن بیشتر می شه از حالت چسبندگی خمیر کم می شه . پس برای اضافه کردن مواد عجله نکنید .۴ - اضافه کردن روغن خیلی در نچسبیدن خمیر به دست موثره . هم به مواد اولیه دو تا قاشق روغن اضافه کنید . و هم بعد از اینکه یه مقدار ورز دادید اگر مقدار مواد خوب بود و فقط یه کوچولو خمیر به دستتون می چسبید کمی روغن به دستتون بزنید و ورز دادن رو ادامه بدید .
۱۲:۲۹
اگر تشخیص مقدار آب و آرد براتون سخته ، در ابتدای کار هر چه قدر آرد در نظر می گیرید نصف اون ، مقدار آب رو در نظر بگیرید ، مثلا آرد اگر یک پیمانه هست آب و شیر باهم نصف پیمانه بشه . بعد بسته به کیفیت آرد و به نسبت تفاوت جذب آردها می تونید آب یا آرد اضافه کنید تا به خمیر مطلوب برسید .
۱۲:۳۱
یه توصیه : دفعات اول با مواد اولیه کم شروع کنید ، یعنی در حد ۳ - ۴ تا چونه خمیر درست کنید ، که اگر مطلوب نشد ، دلتون نسوزه که اسراف شده .
۱۲:۳۲
۱۱:۰۵
برای دسترسی به ابتدای کانال ازطریق پیام سنجاق شده وارد شوید
۱۱:۱۱