ن

نان سالم

۳۸۱عضو
دیدید چطور خمیرمون با حرارت دیدن باد می کنه و میاد بالا ؟ undefined

۱۱:۱۸

thumnail

۱۱:۲۱

به به چه بوی نانی در خانه پیچیده undefined

۱۱:۲۳

بفرمایید ، نانمون حاضره undefinedundefined

۱۱:۲۳

thumnail

۱۱:۲۳

دوستان به هیچ وجه نان داغ رو داخل پلاستیک و مشما قرار ندید . بسییییار مضر هست .یه کیسه کتان یا پارچه نخی تهیه کنید و نان ها رو داخل اون بگذارید تا سرد بشه .

۱۱:۲۶

پیام یکی از دوستان undefined

۱۱:۲۸

تو روستای بابا یه مدل نون هم درست میکردن که ما خیلی خوشمون میومدبه جای آب،شیر میزدن وکمی هم شکر وزعفرونبهش میگفتیم نون شیرینمنظورم اینه که با همین وسایلی که شما فرمودین میشه خوراکی خوشمزه وسالم هم برای بچه ها درست کرد

۱۱:۳۰

undefined پخت نان در منزل برکات زیادی داره undefined

۱۲:۰۸

یکی از ویژگی های پخت نان خانگی اینه که ضایعات نان به حداقل ممکن می رسه .الحمدلله ما اصلا ضایعات نان نداریم . ( چیزی که حضرت آقا خیلی روی اون تاکید داشتند .) تمام نان در منزل ما مصرف میشه به خاطر نوع نان ، و نوع پختش .

۱۲:۱۰

thumnail
ما این همه ضایعات نان داریم؛ اصلاً این یک منکر است؛ یک منکر دینی است؛ یک منکر اقتصادی و اجتماعی است؛ نهی از این منکر هم لازم است؛ هر کسی به هر طریقی که می‌تواند؛ یک مسؤول یک طور می‌تواند، یک مشتری نانوایی یک طور می‌تواند، یک کارگر نانوایی طور دیگر می‌تواند. طبق بعضی از آمارهایی که به ما دادند، مقدار ضایعات نان ما برابر است با مقدار گندمی که از خارج وارد کشور می‌کنیم! آیا این جای تأسّف نیست؟! همه اینها منکرات است و نهی از آنها لازم است.
۱۳۷۹/۰۹/۲۵

۱۲:۱۱

عزیزان اگر بار اول و دوم به نان مطلوب نرسیدید دلسرد نشید و همین انگیزه و حرکت و شور رو حفظ کنید. ان شالله موفق می شید undefined

۱۲:۱۳

تصور نکنید کار کوچیکی انجام می دید ، شاید ظاهرا یه نان ساده در خانه درست می کنید ولی برای هدف بزرگی دارید کار می کنید . ان شالله خدا به این بضاعت کم ما برکت بده و بزرگش کنه undefined

۱۲:۱۹

خدا توفیقاتتون رو در جهت احیای سبک زندگی سالم برای زمینه سازی تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور دولت کریمه اهل بیت (ع) روز افزون کنه . undefined

۱۲:۱۹

ان شالله از نان شروع کردیم بعدش سراغ احیای امور دیگه هم بریم undefined

۱۲:۲۰

یکی از دوستان سوال کردند که چرا خمیرشون به دست می چسبه :
۱ - وقتی خمیر به دست می چسبه یعنی آبش زیاده ، پس باید بهش آرد اضافه کنید .۲ - آب و شیر رو کم کم اضافه کنید که مقدار شُلی و سفتی خمیر رو بتونید کنترل کنید .۳ - در ابتدای ورز دادن احتمالا خمیر کمی به دست می چسبه ولی به مرور که ورز دادن بیشتر می شه از حالت چسبندگی خمیر کم می شه . پس برای اضافه کردن مواد عجله نکنید .۴ - اضافه کردن روغن خیلی در نچسبیدن خمیر به دست موثره . هم به مواد اولیه دو تا قاشق روغن اضافه کنید . و هم بعد از اینکه یه مقدار ورز دادید اگر مقدار مواد خوب بود و فقط یه کوچولو خمیر به دستتون می چسبید کمی روغن به دستتون بزنید و ورز دادن رو ادامه بدید .

۱۲:۲۹

اگر تشخیص مقدار آب و آرد براتون سخته ، در ابتدای کار هر چه قدر آرد در نظر می گیرید نصف اون ، مقدار آب رو در نظر بگیرید ، مثلا آرد اگر یک پیمانه هست آب و شیر باهم نصف پیمانه بشه . بعد بسته به کیفیت آرد و به نسبت تفاوت جذب آردها می تونید آب یا آرد اضافه کنید تا به خمیر مطلوب برسید .

۱۲:۳۱

یه توصیه : دفعات اول با مواد اولیه کم شروع کنید ، یعنی در حد ۳ - ۴ تا چونه خمیر درست کنید ، که اگر مطلوب نشد ، دلتون نسوزه که اسراف شده .

۱۲:۳۲

پیش به سوی احیای سبک زندگی سالم undefined
کانال نان سالم :https://ble.im/nanesalem

۱۱:۰۵

برای دسترسی به ابتدای کانال ازطریق پیام سنجاق شده وارد شوید undefined

۱۱:۱۱