بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۱۰:۳۸
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۱۰:۳۸
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
سلام دوستان اینم از دستور #نان_کدو_حلواییامیدوارم درست کنید و لذت ببرید😍
مواد اصلیشیر۳/۴ پیمانهآب گرم ۱/۴ پیمانهکره۶ قاشق غذا خوریپوره کدو حلوایی۱ پیمانهخمیر مایه۲ قاشق غذا خوریآرد۵ پیمانهشکر قهوه ای روشن۱/۳ پیمانهشکر سفید۱/۳ پیمانهتخم مرغ۱ عدد داخل خمیر ۱ عدد برای رومالنمک۱/۴ قاشق چای خوریکره برای رومالبه مقدار لازمگردو برای تزئینبه مقدار لازم😍😍😍😍😍😍طرز تهیه نان کدو حلواییزمان پخت ۱۵ دقیقه۱خمیر مایه را همراه ۱ قاشق شکر سفید و کمی آب گرم در داخل ظرفی ریخته و ۱۰ دقیقه در جای گرم و تاریک میذاریم تا عمل بیاد .۲کدو را داخل فر یا روی گاز می پزیم .. بعد از پخت پوره میکنیم. با غذاساز یا مخلوط کن یا گوشتکوب برقی..۳شیر را گرم کرده به طوری که نتوانید با دست لمس کنید سپس کره را داخل شیر ریخته و میگذاریم تا ذوب بشود سپس شکرها را به همراه پوره ی کدو اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم۴خمیر مایه ، تخم مرغ و سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد. آرد رو کم کم اضافه کنید..۵سپس خمیر را در ظرفی تمیز که کمی چرب کرده بگذارید روی ان را بپوشانید و ۱ ساعت در جای گرم استراحت دهید..۶خمیر که اماده شد با مشت پف خمیر را بگیرید۷سطحی را ارد پاشی کنید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را رول استوانه ایی کرده و هر رول را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و چونه گیر کنید .۸هرچونه گرد را با کف دست فشار دهید تا صاف و پهن بشه و بعد با چاقو به ۸ قسمت برش بزنید وسط خمیر را با انگشت سوراخ کنید۹داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته نون ها را بچینید و دوباره ۱۰ دقیقه در جای گرم استراحت دهید. اگه سوراخ های وسط نان به خاطر پفت از بین رفت دوباره با انگشت سوراخ کنید.۱۰۱عدد تخم مرغ رو مال را در کاسه ایی شکسته هم میزنیم تا از لختگی دربیاد و سپس با یک قلمو روی نان ها میکشیم..۱۱نان ها در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ به مدت۱۰تا ۱۵ بگذارید تا روی نان ها طلایی شود بعد از خارج کردن از فر گردوها را از وسط نصف کرده داخل سوراخ بگذارید و سریع تا وقتی نان ها داغ است کره ی ذوب شده را با قلمو روی نان ها بکشید تا براق شود....با این دستور حدود ۴۰ عدد نان به دست می آید.
نوش جان
مواد اصلیشیر۳/۴ پیمانهآب گرم ۱/۴ پیمانهکره۶ قاشق غذا خوریپوره کدو حلوایی۱ پیمانهخمیر مایه۲ قاشق غذا خوریآرد۵ پیمانهشکر قهوه ای روشن۱/۳ پیمانهشکر سفید۱/۳ پیمانهتخم مرغ۱ عدد داخل خمیر ۱ عدد برای رومالنمک۱/۴ قاشق چای خوریکره برای رومالبه مقدار لازمگردو برای تزئینبه مقدار لازم😍😍😍😍😍😍طرز تهیه نان کدو حلواییزمان پخت ۱۵ دقیقه۱خمیر مایه را همراه ۱ قاشق شکر سفید و کمی آب گرم در داخل ظرفی ریخته و ۱۰ دقیقه در جای گرم و تاریک میذاریم تا عمل بیاد .۲کدو را داخل فر یا روی گاز می پزیم .. بعد از پخت پوره میکنیم. با غذاساز یا مخلوط کن یا گوشتکوب برقی..۳شیر را گرم کرده به طوری که نتوانید با دست لمس کنید سپس کره را داخل شیر ریخته و میگذاریم تا ذوب بشود سپس شکرها را به همراه پوره ی کدو اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم۴خمیر مایه ، تخم مرغ و سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد. آرد رو کم کم اضافه کنید..۵سپس خمیر را در ظرفی تمیز که کمی چرب کرده بگذارید روی ان را بپوشانید و ۱ ساعت در جای گرم استراحت دهید..۶خمیر که اماده شد با مشت پف خمیر را بگیرید۷سطحی را ارد پاشی کنید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را رول استوانه ایی کرده و هر رول را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و چونه گیر کنید .۸هرچونه گرد را با کف دست فشار دهید تا صاف و پهن بشه و بعد با چاقو به ۸ قسمت برش بزنید وسط خمیر را با انگشت سوراخ کنید۹داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته نون ها را بچینید و دوباره ۱۰ دقیقه در جای گرم استراحت دهید. اگه سوراخ های وسط نان به خاطر پفت از بین رفت دوباره با انگشت سوراخ کنید.۱۰۱عدد تخم مرغ رو مال را در کاسه ایی شکسته هم میزنیم تا از لختگی دربیاد و سپس با یک قلمو روی نان ها میکشیم..۱۱نان ها در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ به مدت۱۰تا ۱۵ بگذارید تا روی نان ها طلایی شود بعد از خارج کردن از فر گردوها را از وسط نصف کرده داخل سوراخ بگذارید و سریع تا وقتی نان ها داغ است کره ی ذوب شده را با قلمو روی نان ها بکشید تا براق شود....با این دستور حدود ۴۰ عدد نان به دست می آید.
نوش جان
۱۰:۳۸
بازارسال شده از دخترم عسل
#نون_با_عطر_و_طعم_نون_روستاسلام به کدبانوهااما دستورش:یک لیوان آب گرم و 1 ق مرباخوری خمیر مایه ریختم تو کاسه و بعد از 5 تا 6 دقیقه 1 ق م نمک زدم و بعد از حل کردن نمک آرد سنگگ کم کم ریختم کنار آب و با دست همزدم که گلوله نشه تا وقتی خمیر به دستم نچسبید.بعد روش کشیدم و پارچه پیچیدم و گذاشتم کنار سماور که گرم باشه و 1ساعت زمان دادم تا خمیرم عمل اومد و دوباره پفش گرفتم و دستم میزدم توی آب و ورز دادم که خمیرم تا حدودی شل بشه ولی به دستم نچسبه و دوباره خمیرم نیم ساعت زمان دادم تا حجمش دوبرابر شد.حالا به چونه های کوچک تقسیم کردم و بعد دوباره 15 دقیقه فرصت دادم و بعد تو سینی پهن کردم و تابه هم که داغ کرده بودم چونه هام دونه دونه پهن کردم گذاشتم تو تابه داغ شده و درش بستم با حرارت متوسط یک طرفش که پخت بر گردوندم اون طرفشم بپزه.این مقدار که گفتم 6 تا نون کوچولو اندازه بشقاب میوه خوری چینی داد.چونه هام اندازه نارنگی بودن.دفعه اولم بود تو تابه قلش دستم نبود خیلی جالب نشد ظاهرشون ولی بافت نرم و طعم و بوی نون روستا دادن جاتون خالی.
۹:۴۲
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
ممنونم آبجی معصومه جان
اتفاقا می خواستم بیام تجربه ام رو بگم.
من با خمیر جادویی تا حالا نون نپختم. ولی این رو حدودا نصف آرد جو ریختم نصف آرد گندم. آرد گندمش بیشتر بود البته.بعد عین دستور خمیرجادویی رو رفتم جلو خیلی خوب شد. کاملا لطیف شد نونش.من نون جو این فرمی که ضخیم باشه نخورده بودم تا حالا، درواقع نمیدونم اصلا آیا نون لطیفیه یا نه! ولی این خیلی پوک و لطیف شد بافتش.
#نان_جو#نان_جو_با_خمیر_جادویی
اتفاقا می خواستم بیام تجربه ام رو بگم.
من با خمیر جادویی تا حالا نون نپختم. ولی این رو حدودا نصف آرد جو ریختم نصف آرد گندم. آرد گندمش بیشتر بود البته.بعد عین دستور خمیرجادویی رو رفتم جلو خیلی خوب شد. کاملا لطیف شد نونش.من نون جو این فرمی که ضخیم باشه نخورده بودم تا حالا، درواقع نمیدونم اصلا آیا نون لطیفیه یا نه! ولی این خیلی پوک و لطیف شد بافتش.
#نان_جو#نان_جو_با_خمیر_جادویی
۹:۴۲
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۹:۴۲
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۲۲:۰۹
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۲۲:۰۹
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۲۲:۰۹
#نان_شیره_انگور👆👆👆👆
۲۲:۱۰
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۰:۱۲
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۰:۱۲
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۰:۱۲
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
#نان_شکلاتیاول خمیر مایه رو با شکر و آب گرم که دست رو نسوزونه به عمل میارین بعد تخم مرغ ها رو با همزن دستی میزنین بعد روغن و کره ی به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنین بعد خمیر مایه رو اضافه کنین بعد آرد و نمک رو الک کنین تا زمانی که به دست نچسبه ۱۰ دقیقه ورز بدین بذارین دو ساعت استراحت کنه بعد از اینکه پف کرد پف خمیر رو بگیرین ۵ دقیقه ورز بدین خمیر رو باز کنین با ضخامت س سانت.مواد میانی رو که شکلات و کره ی آب شده پودر قند و پودر کاکائو بود روی خمیر بمالین رول کنین بعد با چاقو از وسط نصف کنین و مثل بافتن دو تا خمیر رو بهم بپیچین قالب رو چرب کنین بذارین در قالب ده دقیقه استراحت بدین و در فر گرم شده قرار بدین بعد از نیم ساعت می پزه.یه ظرف آب حتما تو فر بذارین تا نون خشک نشه.
۰:۱۲
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۲۲:۳۰
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۲۲:۳۰
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
۱۷:۲۱
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
من خرما رو چرخ نکردمتو غذاساز گذاشتم له شد
۱۷:۲۱
بازارسال شده از مطبخ حزبالله
جوزهندی هم نداشتم راستی😅
۱۷:۲۱
بازارسال شده از آرشیو مطبخ حزب الله
#نان_خرمایی👆👆👆👆
۱۷:۲۱