۲ دی ۱۳۹۸
سلام سلام سلام
به کانال فروش محصولات سالم و ارگانیک توسط اینجانب معصومه شهبازی خوش آمدید.
به کانال فروش محصولات سالم و ارگانیک توسط اینجانب معصومه شهبازی خوش آمدید.
۸:۲۴
در این کانال :به اطلاع رسانی و ارائه مطالب مفید در مورد محصولات طبیعی و لیست اقلام و قیمتها خواهیم پرداخت.
۸:۲۹
لطفا لینک کانال محصولات ارگانیک مالک اشتر را در گروه های خود معرفی بفرمائید.https://ble.im/o_malekeashtar
۸:۳۱
روغن ارده کنجد ۶۰۰۰۰روغن زرد گاوی کرمانشاه ۷۵۰۰۰روغن زیتون بی بو و بکر ۲۵۰۰۰روغن شحم گاو ۳۵۰۰۰آرد گندم سبوس دار دیم ۵۰۰۰نمک دریا ۴۰۰۰نمک معدن آسیاب شده برای نمکدان ۴۰۰۰سویق کودک ۱۶۰۰۰سویق گندم ۷۰۰۰سویق عدس ۱۶۰۰۰سه شیره اعلا ۳۵۰۰۰ارده اعلا ۳۰۰۰۰شکر قهوه ای اصل ۱۶۰۰۰قند قهوه ای خوشمزه اصل ۲۰۰۰۰رب گوجه فرنگی با نمک دریا ۱۸۰۰۰روغن شترمرغ نوره با زرنیخ طلایی ۷۰۰۰صابون شغاری زردچوبه ( واقعا سالم و طبیعی ) ۸۵۰۰عدس دیم ۱۴۰۰۰نخود دیم ۱۳۰۰۰عسل گون عالی و ارزان ۵۰۰۰۰ و ۲۵۰۰۰عسل چند گیاه عالی و ارزان ۵۰۰۰۰ و ۲۵۰۰۰عرقیاتکشمشماکارونی با آرد سبوس دار دیم که برای آش رشته هم کاربرد داره و عالیه. ۸۰۰۰مایع ظرفشویی گیاهی ۱۳۰۰۰چوب مسواک ۲۵۰۰عطر نرگس خالص( علاوه بر خوشبویی فراوان، درمان سینوزیت و سردردهای سوداوی و تقویت مغز و... ) ۵۰۰۰۰
۱۲:۰۱
۳ دی ۱۳۹۸
محصولات ارگانیک چیست؟
آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا برخی از غذاها به عنوان “ارگانيك” طبقه بندی شده اند؟ بر اساس نظرسنجی هاي اخير، بیش از نیمی از آمریکایی ها در سال های اخیر محصولات غذایی ارگانیک خریداری کرده اند. از ۲۱ اکتبر سال ۲۰۰۲ هر گونه غذائی که در ایالات متحده خريد و فروش شود، چه تولیدی، چه وارداتی باید از استانداردهای خاص تعریف شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) پيروي كند.
محصولات ارگانیک توسط کشاورزی ارگانیک توليد مي شوند، زيرا كه توليد اين محصولات بر استفاده از منابع تجدید پذیر و حفاظت از خاک و آب تاکید می کنند تا کیفیت محیط زیست را برای نسل های آینده افزایش دهند. انواع محصولات ارگانيگ شامل: گوشت هاي آلي، مرغ، تخم مرغ، دانه های روغنی، قند، سبزيجات ،غلات ، پنبه، گیاهان دارویی، چای، میوه ها، ادویه جات ،ترشی جات، میوه های خشک، سبزیجات ، قهوه ، محصولات لبنی (از حیواناتی که هیچ گونه آنتی بیوتیک و هورمون رشد ندارند) هستند. البته تولید محصولات ارگانيك محدود به مواد غذايي نبوده بلکه محصولات کاربردی ( فیبر و پنبه) را نيز شامل مي شود
آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا برخی از غذاها به عنوان “ارگانيك” طبقه بندی شده اند؟ بر اساس نظرسنجی هاي اخير، بیش از نیمی از آمریکایی ها در سال های اخیر محصولات غذایی ارگانیک خریداری کرده اند. از ۲۱ اکتبر سال ۲۰۰۲ هر گونه غذائی که در ایالات متحده خريد و فروش شود، چه تولیدی، چه وارداتی باید از استانداردهای خاص تعریف شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) پيروي كند.
محصولات ارگانیک توسط کشاورزی ارگانیک توليد مي شوند، زيرا كه توليد اين محصولات بر استفاده از منابع تجدید پذیر و حفاظت از خاک و آب تاکید می کنند تا کیفیت محیط زیست را برای نسل های آینده افزایش دهند. انواع محصولات ارگانيگ شامل: گوشت هاي آلي، مرغ، تخم مرغ، دانه های روغنی، قند، سبزيجات ،غلات ، پنبه، گیاهان دارویی، چای، میوه ها، ادویه جات ،ترشی جات، میوه های خشک، سبزیجات ، قهوه ، محصولات لبنی (از حیواناتی که هیچ گونه آنتی بیوتیک و هورمون رشد ندارند) هستند. البته تولید محصولات ارگانيك محدود به مواد غذايي نبوده بلکه محصولات کاربردی ( فیبر و پنبه) را نيز شامل مي شود
۵:۰۸
چگونگي توليد محصولات ارگانيك
محصولات ارگانیک بدون استفاده از کودهای شیمیایی و آفت کش ها يعني با استفاده از روش های زیست محیطی و تحت سیستم کشاورزی ارگانيگ توليد مي شوند. این روش کشاورزی باعث حفظ سطوح ریشه ای گیاهان ،ظرفیت تولید مثل ، بازسازی خاک، تغذیه خوب گیاهان و مدیریت صحیح خاک می شود ، همچنين كود گياهان براساس ترکیبات مصنوعی یا لجن فاضلاب، مهندسی زیستی يا ژنتيكي نيست .
اکثر کشور ها دستورالعمل های ایمنی بسیار سختی را برای محافظت از مصرف کنندگان محصولات ارگانيك پايه ريزي كرده اند و استاندارد خود را برای تعریف محصولات ارگانیک مشخص كرده اند. مثلا ایالات متحده از گواهی USDA و هند از گواهي NPOP( برنامه ملی تولید آلی) استفاده می کنند. همچنين در ايالات متحده مزرعه ای را که در آن غذا کشت می شود بررسی می کنند تا مطمئن شوند که کشاورز تمام قوانین مورد نیاز برای ارزیابی استانداردهای USDA را انجام داده است يا خير؟
محصولات ارگانیک بدون استفاده از کودهای شیمیایی و آفت کش ها يعني با استفاده از روش های زیست محیطی و تحت سیستم کشاورزی ارگانيگ توليد مي شوند. این روش کشاورزی باعث حفظ سطوح ریشه ای گیاهان ،ظرفیت تولید مثل ، بازسازی خاک، تغذیه خوب گیاهان و مدیریت صحیح خاک می شود ، همچنين كود گياهان براساس ترکیبات مصنوعی یا لجن فاضلاب، مهندسی زیستی يا ژنتيكي نيست .
اکثر کشور ها دستورالعمل های ایمنی بسیار سختی را برای محافظت از مصرف کنندگان محصولات ارگانيك پايه ريزي كرده اند و استاندارد خود را برای تعریف محصولات ارگانیک مشخص كرده اند. مثلا ایالات متحده از گواهی USDA و هند از گواهي NPOP( برنامه ملی تولید آلی) استفاده می کنند. همچنين در ايالات متحده مزرعه ای را که در آن غذا کشت می شود بررسی می کنند تا مطمئن شوند که کشاورز تمام قوانین مورد نیاز برای ارزیابی استانداردهای USDA را انجام داده است يا خير؟
۵:۱۲
قبل از سال ۱۹۹۰ دولت ها استانداردهای خود را برای تولید و پردازش مواد غذایی ارگانیک توسعه دادند. این سیستم باعث ایجاد مشکلاتی شد که محصولات ارگانیک خارج از كنترل دولت ها شد و مصرف كنندگان نيز هيچ گونه علم و دانشي در مورد اين محصولات نداشتند. بنابراین در سال ۱۹۹۰، کنگره سازمان ملل متحد قانون تولید مواد غذایی آلی (OFPA) را تصویب کرد و با ايجاد استانداردهای ملی ارگانیک و صدور گواهینامه، كيفيت مواد غذايي را بالا برد.ارگانيگ: رشد با کودهای طبیعی (کود، کمپوست)
غير ارگانيگ: رشد با کودهای مصنوعی یا شیمیایی.
ارگانيك: كنترل طبيعي علف هاي هرز (از طريق آبیاری)
غير ارگانيك: علف های هرز توسط علف کش های شیمیایی کنترل می شوند.
ارگانيك: آفات با استفاده از روش های طبیعی (پرندگان، حشرات، تله ها) از بين مي روند
غير ارگانيگ: آفات با آفت کش های مصنوعی ازبين مي روند
مواد غذايي ارگانيك: خوراک دام ها ، بدون هورمون است و همچنين بیماری دام ها با روش های طبیعی مانند مسکن هاي بي ضرر و رژیم غذايي سالم درمان می شود.
مواد غذايي غير ارگانيك: برای رشد سریعتر دام ها از هورمون و تغذیه غیرمستقیم استفاده مي كنند و برای جلوگیری از بیماری های دام ها از آنتی بیوتیک ها و داروهاي مضر استفاده مي كنند.
غير ارگانيگ: رشد با کودهای مصنوعی یا شیمیایی.
ارگانيك: كنترل طبيعي علف هاي هرز (از طريق آبیاری)
غير ارگانيك: علف های هرز توسط علف کش های شیمیایی کنترل می شوند.
ارگانيك: آفات با استفاده از روش های طبیعی (پرندگان، حشرات، تله ها) از بين مي روند
غير ارگانيگ: آفات با آفت کش های مصنوعی ازبين مي روند
مواد غذايي ارگانيك: خوراک دام ها ، بدون هورمون است و همچنين بیماری دام ها با روش های طبیعی مانند مسکن هاي بي ضرر و رژیم غذايي سالم درمان می شود.
مواد غذايي غير ارگانيك: برای رشد سریعتر دام ها از هورمون و تغذیه غیرمستقیم استفاده مي كنند و برای جلوگیری از بیماری های دام ها از آنتی بیوتیک ها و داروهاي مضر استفاده مي كنند.
۵:۱۴
ويژگي هاي محصولات ارگانیک
غذاهای ارگانیک اغلب تازه تر هستند: زیرا حاوی مواد نگهدارنده ای نیستند و به همین دلیل باید زودتر مصرف گردند و لذا اغلب تازه تر هستند.کشاورزی ارگانیک برای محیط زیست بهتر است: شیوه های کشاورزی ارگانيگ باعث کاهش آلودگی، حفظ آب، کاهش فرسایش خاک، افزایش باروری خاک و استفاده از انرژی کمتر می شود. کشاورزی بدون آفت کش ها نیز برای پرندگان و حیوانات و همچنین افرادی که در نزدیکی مزارع زندگی می کنند بهتر است.محصولات ارگانیک حاوی آفت کش هاي کمتر ي هستند: مواد شیمیایی مانند قارچ کش ها، علف کش ها و حشره کش ها به طور گسترده ای در کشاورزی معمولی مورد استفاده قرار می گیرند كه مابقي آنها در مواد غذایی که ما می خوریم استفاده مي شود و در آنها باقی می ماند.گوشت و شیر ارگانيگ دارای مواد مغذی بیشتری هستند: نتایج یک تحقیق اروپایی در سال 2016 نشان می دهد که شير و گوشت ارگانيك سطوح مواد مغذی خاصی از جمله اسید های چرب امگا 3 دارند كه بيش از 50 درصد از نسخه های غير اركانيگ بيشتر است.
مزایای بهداشتی مواد غذایی ارگانيك:
سرشار از آنتی اکسیدان
تعدادی از مطالعات در مورد اثرات آنتی اکسیدان ها در غذاهای ارگانیک نشان مي دهد كه آنتی اکسیدان ها در غذاهاي ارگانيك بيشتر از غير ارگانيگ است. به اين دليل كه غذاهاي ارگانيك از ویتامین ها، مواد معدنی بيشتري ساخته شده اند و در جلوگیری از سرطان، بیماری های قلبی، پیری زودرس ، مشکلات بینایی تاثير بسزايي دارند. تحقیقات اخیر نشان می دهد که انتخاب مواد غذایی ارگانيگ می تواند منجر به افزایش تعداد آنتی اکسیدان های داخل بدن شود.
سلامت قلب
محصولات ارگانيك باعث توليد اسید لینولئیک کنجوج (CLA) مي شود که قلب و عروق را تقویت مي کنند. اين اسيد در شیر مادر و گوشت هاي اركانيگ يافت مي شود.تقویت سیستم ایمنی
در دهه های اخیر یکی از بزرگترین پروژه های کشاورزان و تولید کنندگان مواد غذایی تغییرات ژنتیکی بوده است كه اثرات طولانی مدت بدي را بر سلامت انسان گذاشته است. در آزمایشي كه انجام گرفت، غذاهای اصلاح شده ژنتیکی باعث کاهش شدید قدرت سیستم ایمنی شده و مرگ و میر زود هنگام را در انسان افزایش مي دهد، همچنین باعث اختلالات جنسی، سرطان، حساسیت به آلرژن ها نيز مي شود.در حالي كه محصولات ارگانيگ فاقد اين مواد هستند.
طعم بهتر
برخی افراد به شدت معتقدند که غذاهای ارگانیک بهتر از غذاهای معمولی هستند. علاوه بر این، غذاهای ارگانیک اغلب به صورت محلی به فروش می رسند، که معمولا بهتر از محصولات یخ زده هستند.
مقاومت آنتی بیوتیکی
مردم به مسائل بهداشتی خود بسیار حساس هستند و اغلب اقداماتي براي حفظ سلامتی خود انجام می دهند از قبیل استفاده از واکسن های مختلف و آنتی بیوتیک ها. حال، منابع غذایی غیر ارگانيك از آنتی بیوتیک ها برای تغذیه حیوانات خود استفاده می کنند. این دوز اضافی آنتی بیوتیک ها سیستم ایمنی بدن ما را به طور عمده تضعیف مي كند اما تولید کنندگان مواد غذایی ارگانيك و کشاورزان از آنتی بیوتیک ها در فرایندهای خود استفاده نمی کنند.
از لحاظ علمی اثبات شده است مواد غذایی که به صورت ارگانيك رشد می کنند بیشتر از غذاهایی که به طور عادی یا از لحاظ ژنتیکی رشد مي كنند مغذي اند.بعضی از محققان محیط زیست نگراني هاي جديدي در مورد پوشش گياهي بومي غذاهای اصلاح شده ژنتیکی یا به اصطلاح تراریخته و دانه هایی که از آنها کاشته مي شوند، دارند. شاید با ریشه کن کردن آنها به طور کامل اين نگراني ها برطرف شوند.
متخصصان تغذیه مي گويند تولید انبوه مواد غذايي غير ارگانيك باعث تولید محصولاتی مي شود که ارزش غذایی و مواد مغذی و معدنی کمتری دارند .زيرا از نظر علمي ثابت شده است آفت کش هائی که در این محصولات استفاده می شوند سبب ایجاد سرطان های مختلف و سایر بیماری ها می شوند.
غذاهای ارگانیک اغلب تازه تر هستند: زیرا حاوی مواد نگهدارنده ای نیستند و به همین دلیل باید زودتر مصرف گردند و لذا اغلب تازه تر هستند.کشاورزی ارگانیک برای محیط زیست بهتر است: شیوه های کشاورزی ارگانيگ باعث کاهش آلودگی، حفظ آب، کاهش فرسایش خاک، افزایش باروری خاک و استفاده از انرژی کمتر می شود. کشاورزی بدون آفت کش ها نیز برای پرندگان و حیوانات و همچنین افرادی که در نزدیکی مزارع زندگی می کنند بهتر است.محصولات ارگانیک حاوی آفت کش هاي کمتر ي هستند: مواد شیمیایی مانند قارچ کش ها، علف کش ها و حشره کش ها به طور گسترده ای در کشاورزی معمولی مورد استفاده قرار می گیرند كه مابقي آنها در مواد غذایی که ما می خوریم استفاده مي شود و در آنها باقی می ماند.گوشت و شیر ارگانيگ دارای مواد مغذی بیشتری هستند: نتایج یک تحقیق اروپایی در سال 2016 نشان می دهد که شير و گوشت ارگانيك سطوح مواد مغذی خاصی از جمله اسید های چرب امگا 3 دارند كه بيش از 50 درصد از نسخه های غير اركانيگ بيشتر است.
مزایای بهداشتی مواد غذایی ارگانيك:
سرشار از آنتی اکسیدان
تعدادی از مطالعات در مورد اثرات آنتی اکسیدان ها در غذاهای ارگانیک نشان مي دهد كه آنتی اکسیدان ها در غذاهاي ارگانيك بيشتر از غير ارگانيگ است. به اين دليل كه غذاهاي ارگانيك از ویتامین ها، مواد معدنی بيشتري ساخته شده اند و در جلوگیری از سرطان، بیماری های قلبی، پیری زودرس ، مشکلات بینایی تاثير بسزايي دارند. تحقیقات اخیر نشان می دهد که انتخاب مواد غذایی ارگانيگ می تواند منجر به افزایش تعداد آنتی اکسیدان های داخل بدن شود.
سلامت قلب
محصولات ارگانيك باعث توليد اسید لینولئیک کنجوج (CLA) مي شود که قلب و عروق را تقویت مي کنند. اين اسيد در شیر مادر و گوشت هاي اركانيگ يافت مي شود.تقویت سیستم ایمنی
در دهه های اخیر یکی از بزرگترین پروژه های کشاورزان و تولید کنندگان مواد غذایی تغییرات ژنتیکی بوده است كه اثرات طولانی مدت بدي را بر سلامت انسان گذاشته است. در آزمایشي كه انجام گرفت، غذاهای اصلاح شده ژنتیکی باعث کاهش شدید قدرت سیستم ایمنی شده و مرگ و میر زود هنگام را در انسان افزایش مي دهد، همچنین باعث اختلالات جنسی، سرطان، حساسیت به آلرژن ها نيز مي شود.در حالي كه محصولات ارگانيگ فاقد اين مواد هستند.
طعم بهتر
برخی افراد به شدت معتقدند که غذاهای ارگانیک بهتر از غذاهای معمولی هستند. علاوه بر این، غذاهای ارگانیک اغلب به صورت محلی به فروش می رسند، که معمولا بهتر از محصولات یخ زده هستند.
مقاومت آنتی بیوتیکی
مردم به مسائل بهداشتی خود بسیار حساس هستند و اغلب اقداماتي براي حفظ سلامتی خود انجام می دهند از قبیل استفاده از واکسن های مختلف و آنتی بیوتیک ها. حال، منابع غذایی غیر ارگانيك از آنتی بیوتیک ها برای تغذیه حیوانات خود استفاده می کنند. این دوز اضافی آنتی بیوتیک ها سیستم ایمنی بدن ما را به طور عمده تضعیف مي كند اما تولید کنندگان مواد غذایی ارگانيك و کشاورزان از آنتی بیوتیک ها در فرایندهای خود استفاده نمی کنند.
از لحاظ علمی اثبات شده است مواد غذایی که به صورت ارگانيك رشد می کنند بیشتر از غذاهایی که به طور عادی یا از لحاظ ژنتیکی رشد مي كنند مغذي اند.بعضی از محققان محیط زیست نگراني هاي جديدي در مورد پوشش گياهي بومي غذاهای اصلاح شده ژنتیکی یا به اصطلاح تراریخته و دانه هایی که از آنها کاشته مي شوند، دارند. شاید با ریشه کن کردن آنها به طور کامل اين نگراني ها برطرف شوند.
متخصصان تغذیه مي گويند تولید انبوه مواد غذايي غير ارگانيك باعث تولید محصولاتی مي شود که ارزش غذایی و مواد مغذی و معدنی کمتری دارند .زيرا از نظر علمي ثابت شده است آفت کش هائی که در این محصولات استفاده می شوند سبب ایجاد سرطان های مختلف و سایر بیماری ها می شوند.
۵:۲۲
۸ دی ۱۳۹۸
تراریخته تراریخته یا ترانسژنیک که با نام اختصاری GMO شناخته میشود به آن تراژنی یا تراژنزایی نیز میگویند و به فرایند تزریق یک ژن برون زاد به جانداران زنده، گفته میشود. به طوری که جاندار ویژگی جدیدی پیدا کند و آن را به فرزندانش منتقل کند. در فناوری تولید جانداران تراریخته، یک یا چند ژن به ژنوم طبیعی جاندار اضافه یا از آن حذف میشود. درصورتی که ژنی از جاندار حذف شود به جاندار حاصل «فروریخته» گفته میشود.
تعریف سازمان جهانی بهداشت: محصولات تراریخته به گیاهان، جانوران یا موجودات میکروسکوپی گفته میشود که ترکیب ژنتیکی آنها (دیانای) به طریقی تغییر یافته که در طبیعت از راه جفتگیری یانوترکیبی طبیعی اتفاق نمیافتد.
و یا به زبان ساده واژه “تراریخته” ریشه در دستکاری ژنتیک محصولات مصرفی اعم از پوشاک و تغذیه دارد. در واقع محصولاتی که ساختار ژنتیکی آن ها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته و یک خصوصیت ویژه در محصول ایجاد یا یک خصوصیت از آن حذف شده باشد که این تغییر هرگز در طبیعت نتواند رخ دهد را، تراریخته گویند.
تعریف سازمان جهانی بهداشت: محصولات تراریخته به گیاهان، جانوران یا موجودات میکروسکوپی گفته میشود که ترکیب ژنتیکی آنها (دیانای) به طریقی تغییر یافته که در طبیعت از راه جفتگیری یانوترکیبی طبیعی اتفاق نمیافتد.
و یا به زبان ساده واژه “تراریخته” ریشه در دستکاری ژنتیک محصولات مصرفی اعم از پوشاک و تغذیه دارد. در واقع محصولاتی که ساختار ژنتیکی آن ها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته و یک خصوصیت ویژه در محصول ایجاد یا یک خصوصیت از آن حذف شده باشد که این تغییر هرگز در طبیعت نتواند رخ دهد را، تراریخته گویند.
۶:۴۷
۱۱ دی ۱۳۹۸
شماره کارت جهت پرداخت بدهی ها و پیش پرداخت سفارشات ۶۰۳۷۹۹۷۳۹۷۰۵۶۴۱۸معصومه شهبازی
۱۶:۵۱
۱۷ دی ۱۳۹۸
قیمت غرفه دارها؛
قیمت همکاریِ گوشتهای سالم :
گوشت غاز 53/000 تومان
گوشت مرغ خانگی 27/500 تومان
گوشت خروس خانگی 50/000ت
کبوتر چاهی 17/500 ت
گنجشک 5/000 ت
گوشت بوقلمون خانگی 66/000 ت
چرخکرده شتر و بره 87/000 ت
گوشت شتر 87/000ت
گوشت کَهرِه (بزغاله چراگاهی) 100/000ت
گوشت گوسفند چراگاهی(بره یک ساله) 79/000ت
تخم غاز 10/250
تخم اردک خانگی 1/250
تخم مرغ خانگی 1/250
تخم بوقلمون خانگی 3/500
نکته: قیمتها براساس قیمت روز محاسبه میشود،در صورت نوسانات بازار امکان تغییر وجود دارد.
قیمت همکاریِ گوشتهای سالم :
گوشت غاز 53/000 تومان
گوشت مرغ خانگی 27/500 تومان
گوشت خروس خانگی 50/000ت
کبوتر چاهی 17/500 ت
گنجشک 5/000 ت
گوشت بوقلمون خانگی 66/000 ت
چرخکرده شتر و بره 87/000 ت
گوشت شتر 87/000ت
گوشت کَهرِه (بزغاله چراگاهی) 100/000ت
گوشت گوسفند چراگاهی(بره یک ساله) 79/000ت
تخم غاز 10/250
تخم اردک خانگی 1/250
تخم مرغ خانگی 1/250
تخم بوقلمون خانگی 3/500
نکته: قیمتها براساس قیمت روز محاسبه میشود،در صورت نوسانات بازار امکان تغییر وجود دارد.
۱۵:۱۸
۲۸ دی ۱۳۹۸
۱۵:۳۹