عکس پروفایل محصولات محلیم

محصولات محلی

۱۱۲عضو
thumnail
| درار محلی |
《 نمک سبز یا درار یک نوع چاشنی گیلانی است که از ترکیب سبزی‌های معطر محلی تهیه و معمولاً به جای نمک با انواع مواد غذایی (مخصوصاً میوه‌های ترش) خورده می‌شود، ازین رو به آن نمک سبز هم می‌گویند. به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در تهیه این محصول، درار دارای طعمی بسیار خوشمزه و عطری دلپذیر است. 》 #درار_محلی
undefinedلینک خرید این محصول: B2n.ir/h86951

۱۰:۱۵

thumnail
| اربا دوشاب |
《 اربا دوشاب یک شیره‌ مقوی است که از خرمالوی جنگلی به دست می‌آید و با قند فراوانی که دارد به عنوان نوعی تنقلات یا یک صبحانه کامل استفاده می‌شود. 》#اربا_دوشاب
undefined لینک خرید این محصول: B2n.ir/g42786

۱۰:۱۵

thumnail
| مربای انار ( انار بوره) |
《 اناربوره یک مربای ترش و شیرین محلی است که در فصال پاییز از آب و دانه انار تهیه و به عنوان چاشنی غذا یا صبحانه مصرف می‌شود. 》#مربای_انار
undefined لینک خرید این محصول: B2n.ir/a00587

۱۰:۱۶

thumnail
| درار محلی |_undefined عزیزان پادکست معرفی محصول رو در پست بعدی میتونید بشنوید. undefined__#درار
undefinedلینک خرید این محصول:B2n.ir/h86951

۱۷:۱۶

محصولات محلی
undefined | درار محلی | _ undefined عزیزان پادکست معرفی محصول رو در پست بعدی میتونید بشنوید. undefined __ #درار undefinedلینک خرید این محصول: B2n.ir/h86951

darar.mp3

۰۱:۲۶-۳.۲۹ مگابایت

۱۷:۱۹

thumnail
| اربا دوشاب |__undefined عزیزان پادکست معرفی محصول رو در پست بعدی میتونید بشنوید. undefined__#اربا_دوشاب
undefinedلینک خرید این محصول:B2n.ir/g42786

۴:۰۳

arba.mp3

۰۲:۱۸-۵.۲۸ مگابایت

۴:۰۴

thumnail
| مربای انار (انار بوره) |__undefined عزیزان پادکست معرفی محصول رو در پست بعدی میتونید بشنوید. undefined__#مربای_انار
undefinedلینک خرید این محصول:http://B2n.ir/a00587

۶:۴۴

anar boore.mp3

۰۱:۴۵-۴.۰۱ مگابایت

۶:۴۵

thumnail
| اربا دوشاب |__پختن میوه اربا و تبدیل آن به دوشاب مراحلی دارد که از گذشته در روستاهای گیلان رواج داشته و فرآیند تهیه آن همواره با نوعی آداب و رسوم همراه بوده است. در مناطق غرب گیلان به‌ویژه برخی روستاهای ماسال و فومن، روستاییان هنوز سنت اربادوشاب‌پزی را حفظ کرده و در مواقع برداشت محصول، به تهیه دوشاب از این میوه جنگلی می‌پردازند.
ظرف مخصوص عمل‌آوری آن از تنه درخت مخصوصی تهیه می‌شود که حدود دو متر طول دارد و در گویش‌های محلی به آن ناو می‌گویند. پس از چیدن میوه‌ها از درخت و جداکردن از شاخه‌ها، آن‌ها را در ناو می‌ریزند و فرآیند پخت آغاز می‌شود.حدود يك متر از كل ناو را به شکل تخته‌ای جدا کرده و یک سوراخ در آن تعبيه می‌‌كنند و مقداری ساقه برنج «به اصطلاح محلی كولوش» را در جلوی سوراخ قرار می‌دهند تا نقش آبكش را داشته باشد.
«اربا» را در قسمت بزرگتر ناو می‌ریزند وآن را با چوبی سرپهن به شكل «كوبه» له می‌کنند. سپس کمی خاكستر هيزم يا پوست برنج (فل) روی آن می‌ريزند و به تناوب لگد می‌زنند. پس از لگد زدن و چنگ زدن ناو را کمی به طرف خالی ظرف بلند می‌كنند تا «شيره» به دست آمده از آن سوراخ به ظرف ديگری مثلاً «تشت» منتقل شود. زمانی كه شيره‌ها كاملاً چكيده شدند آن را در دیگی می‌ريزند و روی اجاق می‌گذارند تا بجوشد. كف سفيد روی شيره را دور می‌ريزند و گرما می‌دهند تا آبش بخار شود__#اربا_دوشاب
undefinedلینک خرید این محصول:B2n.ir/g42786

۱۹:۰۱

thumnail
| اربا دوشاب |__
اربا دوشاب با کیفت عالی و صددرصد اُرگانیک، محصولی از اولَس
اَربا دوشاب به علت داشتن خواص آنتی اکسیدانی و ارگانیک بودن میوه اَربا، اغلب از سوی پزشکان طب سنتی برای درمان رماتیسم و انرژی بخشی تجویز می‌شود._#اربا_دوشاب
undefinedلینک خرید این محصول:B2n.ir/g42786

۱۸:۲۶

thumnail

۱۸:۲۶

thumnail

۱۸:۲۶

thumnail
خواص بهشتی انار undefined
انار سرشار از آنتی اکسیدان است و ۳ برابر چای سبز و لیمو آنتی اکسیدان دارد و یک سم زدای قوی و طبیعی است که متابولیسم بدن را تنظیم میکند، همچنین به هضم غذا کمک می کند.خاصیت ضد پیری هم دارد undefined
از خوردن مربای این میوه بهشتی غافل نشیدundefined
_#مربای_انار
undefinedلینک خرید این محصول:http://B2n.ir/a00587

صفحه ی ما در اینستاگرام :B2n.ir/olas

۱۷:۴۲