عکس پروفایل الگوی پیشرفت اسلامیا

الگوی پیشرفت اسلامی

۴۷عضو
undefined️کتاب طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه منتشر شد!
undefined احتراماً به اطلاع علاقه مندان به گفتگو های فقهی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی می رساند: کتاب طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه در ۲۶۹ صفحه منتشر گردید. مطالب کتاب طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه در شش بخش زیر تنظیم شده است:
۱- بررسی اشکالات نورولوژی (تصویر)۲- روش تحقیق و مطالعه در حوزه مغز و اعصاب (تعریف)۳- مفاهیم پایه مغز و اعصاب در ادبیات وحی (تعریف)۴- معرفی بیماری های اصلی مغز و اعصاب (تعریف)۵- معرفی درمان های عمومی مغز و اعصاب (تصمیم)۶- الگوی پیشگیری ساختاری از بیماریهای مغز و اعصاب (تصمیم)
دایره تدوین - یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۹۲ - قم
#طبیب_مشاور_مغز_و_اعصاب#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری#نظام_سازیhttps://eitaa.com/olgou4

۱۴:۰۲

undefined️بی توجهی معاونت سیاسی سیما به مفهوم خبر بزرگ
undefinedوظیفه خبر و تولید کنندگان آن، آگاه سازی مردم نسبت به عوامل تقویت کننده یا تضعیف کننده خبر بزرگ است. (خبر بزرگ به موضوع حیاتی و اصلی هر بخش از جامعه گفته می شود؛ که بی توجهی به آن اختلال در روابط انسانی و فساد را رقم می زند.)
undefinedتوضیح بیشتر اینکه: خبر بزرگ و موضوع اصلی در بخش مسکن، دارواسعه، خبر بزرگ و موضوع اصلی در مدیریت شهری، مفهوم محله، خبر بزرگ و موضوع اصلی در بخش سلامت، پیشگیری از بیماری، خبر بزرگ و موضوع اصلی بخش معیشت، تجارت عمومی، خبر بزرگ و موضوع اصلی در بخش تولید، احیای مشاغل برتر، خبر بزرگ و موضوع اصلی در بخش سیاست های پولی و مالی، پول دارای مالیت، خبر بزرگ و موضوع اصلی در بخش آموزش، احیای نقش خانواده در آموزش می باشد و در همه بخش های خبری باید، عوامل تقویت کننده یا تضعیف کننده این موضوعات حیاتی را به اطلاع مردم رساند. (در جدول خبر بزرگ مدرسه هدایت، ۱۰۰ موضوع به عنوان خبر بزرگ شناسائی شده است.)
undefinedدر ذات خبر بزرگ ، جذابیت و ارزش خبری و استماع مستمر توسط مخاطب نهفته است و به دلیل تأثیر بزرگ خبر بزرگ بر زندگی انسان، جذابیت این موضوعات نیازمند، ارزش های مضاعفی برای تنظیم گزارش نمی باشد. (هر رسانه و فردی بیشتر و مرتبط تر به خبر بزرگ بپردازد؛ بیشتر توسط مخاطب خود استماع می شود و زمینه رشد فکری مخاطب را مهیاتر می کند.)
undefined توضیحات تکمیلی درباره نگارش خبر و سازه های آن را در الگوی فقهی تنظیم و تحلیل خبر مطالعه بفرمایید.https://eitaa.com/olgou4/5121
حجت‌الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نقد و بررسی مفهوم خبر در دنیای مدرن - شنبه ۲ دی ۱۴۰۲ - قم
#الگوی_جدید_تنظیم_خبر#ارتباطات_آینده#خبر_بزرگhttps://eitaa.com/olgou4

۱۴:۴۱

thumnail
undefined فیلم گفتگوی حجت‌الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) با برنامه میز اقتصاد شبکه خبر درباره مسئله شناسی صحیح در حوزه اقتصاد و تأثیر آن بر انتخابات / یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ / ۸ دقیقه
undefinedاقتصاد دانان معتقد به توسعه پایدار آسیب شناسی غلطی از مسائل اقتصادی ایران دارند و به نفع سرمایه داران سخن می گویند!
undefinedاقتصاد باید مردمی شود و اقتصاد مردمی با اقتصاد خصوصی و اقتصاد دولتی متفاوت است. مجلس آینده باید قوانین مغایر با اقتصاد مردمی را لغو کند!
undefinedواگذاری زمین رایگان به مردم (اجرای کامل قانون احیای موات) و عمومی کردن تجارت و احیای مشاغل برتر از جمله مسائل اقتصادی ایران امروز است.
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت #احیای_موات#عمومی_شدن_تجارتhttps://eitaa.com/olgou4

۱۶:۲۰

thumnail
undefinedاطلاعیه حجت‌الاسلام علی کشوری درباره انتخابات اسفند ۱۴۰۲ / مواظب غلبه گفتمان معیوب توسعه پایدار 2030 در انتخابات آتی باشیم!
undefinedپرسش اساسی اینجانب درباره انتخابات آتی این است: که آیا نامزدهای انتخابات آتی، قدرت گفتگو با مردم به محوریت آرمانهای انقلاب اسلامی و کارشناسی امید آفرین الگوی پیشرفت اسلامی را دارند و یا به صورت التقاطی و تقلیدی و بر اساس مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 با مردم سخن خواهند گفت.
undefinedبه جوانان عزیز و جریانهای مردمی پیشنهاد می کنم: از نامزدهای انتخاباتی و فهرست های انتخاباتی کارنامه خوانی کنید و گزارشی از درک آنها نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی و کارشناسی تمدن اسلامی منتشر کنید.
undefinedمتن کامل اطلاعیه:https://m-hedayat.blog.ir/1402/10/04
#اولویت_های_تمدنی#انتخاباتhttps://eitaa.com/olgou4

۱۰:۴۸

undefined️چگونه بخش اقتصاد کشور را مردمی نمائیم؟!
undefinedاین سؤال درباره‌ی بخش های غیر اقتصادی کشور هم مصداق دارد؟!
#مردمی_كردن_امورhttps://eitaa.com/olgou4

۱۱:۲۷

undefined️پایان اسناد بین المللی
undefinedمجلس دوازدهم باید به اجرای برنامه های شکست خورده بین المللی در کشور پایان دهد...
#جامعیت_اسلام_راه_حل_مشکلات_کشور#اولویت_های_تمدنیhttps://eitaa.com/olgou4

۹:۳۷

undefined️ایده های امید افرین
undefined️راه حل های زیر به صورت قطعی سطح امید را در میان مردم افزایش می دهد و سطح کارآمدی نظام جمهوری اسلامی برای حل مشکلات را ارتقاء می دهد:
undefined اجرای قانون مترقی احیای موات و واگذاری زمین رایگان به مردم (بر اساس اصل تقسیم اراضی به اراضی مرتبط با آب، اراضی مرتبط با شغل و اراضی مسکونی به صورت پیوسته و اصل کاربری های نه گانه اراضی) - شرح بیشتر در نظریه فقهی احیای موات و انفال
undefinedتغییر الگوی ساخت ساختمان از الگوی معیوب آپارتمان به الگوی پیشرفته و مترقی دار واسعه (خانه حیاط دار) - شرح بیشتر در مقررات فقهی ساختمان
undefinedتغییر کتب درسی مدارس و تحول در ساختار و مدت آموزش مردم (ترویج آموزش های سریع و شغل آفرین و زندگی ساز، مطالبه قطعی مردم است.) - شرح بیشتر در نظریه فقهی آموزش و پرورش آینده
undefinedترویج نظریات و ایده های مرتبط با پیشگیری از بیماری در جامعه و اختصاص دو سوم برنامه های سلامت کشور به مسئله کاهش بیماری ها (کاهش بیماری های قلبی، فشار خون، دیابت، بیماری های گوارشی، بیماری مرتبط با اسکلت و مفاصل و... یک ضرورت قطعی برای کشور محسوب می شود.) - شرح بیشتر در نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری
undefinedتلاش برای افزایش نقش مردم در تجارت و برنامه ریزی برای تحقق ایده مترقی تجارت عمومی (مطابق با توصیه های معصومین علیهم السلام: تجارت عمومی افراد به ۱- رفع محرومیت مردم، ۲- افزایش سطح عقل مردم، ۳- رونق تولید در کشور، ۴- کاهش تورم و قیمت اجناس و ۵-استحکام شبکه توزیع کشور می انجامد.) - شرح بیشتر در نظریه فقهی تجارت عمومی
undefinedترویج مشاغل برتر و زمینه سازی قانونی و آموزشی برای تحقق این نوع از مشاغل و افزایش کیفیت غذا در ایران (مشاغل برتر به مشاغل مرتبط با تولید غذا و لباس گفته می شود) - شرح بیشتر در نظریه فقهی مشاغل برتر
حجت‌الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین نظریه امید آفرینی مسئله محور - پنجشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۲ - قم مبارک
#ایده_های_امید_آفرین #جامعیت_اسلام_راه_حل_مشکلات_کشور https://eitaa.com/olgou4

۸:۲۹

thumnail
undefined️به فضل الهی: نشست استماع نقشه جامع تمدن اسلامی روز شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ از ساعت ۱۲:۳۰ در مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران برگزار می گردد.
undefinedپیشخوان اجمالی:https://eitaa.com/olgou4/5778undefinedپیشخوان تفصیلی:https://eitaa.com/olgou4/4276
#نشست_استماع#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی#فقه_نظامhttps://eitaa.com/olgou4

۱۷:۵۶

undefined️چند نکته درباره مدیریت بنیادین مسئله سوخت در کشور/ خود را در تله سوخت گرفتار نکنید!
undefined طبق برخی از آمارها میزان مصرف بنزین در کشور به صورت میانگین ۱۲۰ میلیون لیتر در روز است. در کنار این موضوع مسئولین اعلام کرده اند: روزانه ۲۵۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در ایران مصرف می‌شود. همچنین اعلام شده است که: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ به صورت میانگین ۱۰ درصد به مصرف سوخت کشور افزوده شده است. با توجه به افزایش سالانه ۲ میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور، برخی از مسئولین و کارشناسان درباره میزان مصرف سوخت در کشور و افزایش چالش های مانند آلودگی هوا، افزایش تصادفات و آلودگی صوتی و... اظهار نگرانی می کنند و برای حل این مشکل، راه حل های متفاوتی ارائه می کنند:
undefinedدسته اول راه حل ها: بر سر مسئله مدیریت تولید و مصرف سوخت متمرکز است و ایده های متفاوتی از جمله: افزایش قیمت سوخت (بدترین پیشنهاد)، مدیریت غیر قیمتی قاچاق سوخت، تولید ماشین های برقی، توسعه حمل و نقل عمومی، ساخت پالایشگاههای جدید، تولید ماشین های کم مصرف، مدیریت استفاده از کولر خودرو در فصل گرم، تنوع بخشی به منابع انرژی و... را شامل می شود. بعد از بررسی مجموعه ای از این راه حل ها، به این نتیجه رسیده ایم؛ که بسیاری از کارشناسان به تحلیل عوامل افزایش حمل و نقل و سفر -به عنوان علت اصلی افزایش مصرف سوخت- نمی پردازند و آن را امری طبیعی تصور کرده اند! (افزایش حداکثری سفر و حمل نقل، علاوه بر افزایش مصرف سوخت به پدیده نامبارک سیالیت جمعیت ختم شده است)
undefinedدسته دوم راه حل ها: بر مسئله راهبردی برنامه ریزی برای کاهش حمل و نقل تمرکز دارد و راه حل های کوتاه مدت و میان مدتی را برای معقول نمودن میزان سفر و حمل و نقل تئوریزه می کند. برنامه ریزی برای کاهش زنجیره تولید تا مصرف (از طریق احیای مشاغل برتر و ساخت گسترده بازارهای موقت) و برنامه ریزی برای ایجاد تقسیمات شهری کوچک مقیاس و تقویت ماهیت محلات (با اولویت تأمین نیازهای چهارگانه در محلات)؛ دو راهبرد مهم برای کاهش سفر و حمل و نقل و بالتبع کاهش عوارض ناشی از افزایش سفر و حمل و نقل است. مجدداً تاکید می کنم: عوارض ناشی از افزایش سفر، اختصاصی به مسئله افزایش مصرف سوخت ندارد و عوارضی در حوزه سلامت ( آلودگی هوا و آلودگی صوتی)، در حوزه افزایش هزینه های اداره کشور، در حوزه تضعیف خانواده و مدیریت وقت افراد، در حوزه پدافند غیرعامل (وابستگی همه امور به حمل و نقل، یک پدیده ضد امنیت محسوب می شود)، در حوزه جهت دهی به تحقیقات کشور و در حوزه کاهش تَعَرُّف و سیالیت جمعیت را شامل می شود. (سفر روزانه ٧ نوع عارضه دارد)
undefinedنکته نهایی: برنامه ریزی بنیادین برای کاهش میزان حمل و نقل بین شهری و درون شهری از طریق تأمین غیرمتمرکز نیازهای انسان، مسئله ای مغفول یا کمرنگ در گفتگوهای کارشناسی کشور است.
حجت‌الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین برخی از فواید الگوی جدید حمل و نقل - سه شنبه - اول رمضان المبارک ۱۴۴۵ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - قم
#حمل_نقل#جمعیت_سیال#الگوی_جدید_حمل_و_نقلhttps://eitaa.com/olgou4

۹:۰۲

thumnail
undefined️برخی افراد تفاوت اقتصاد مردمی با بخش خصوصی را نمی دانند!
#الگوی_مردم_پایه_مشاغل_برتر#طرح_برنامه_فقهیhttps://eitaa.com/olgou4

۲:۰۵

thumnail
undefined گزارشی تصویری از نشست تخصصی: الگوی مردم پایه مشاغل برتر / چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ / دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد - تهران
undefinedبرخی از افراد تفاوت اقتصاد مردمی با اقتصاد بخش خصوصی و اقتصاد دولتی را نمی دانند!
undefinedمتن و صوت کامل نشست منتشر خواهد شد!
#الگوی_مردم_پایه_مشاغل_برتر#مشاغل_برتر#طرح_و_برنامه_فقهیhttps://eitaa.com/olgou4

۱۰:۴۴

thumnail
undefined️نشست تخصصی: مدیریت شهری محله محور (در مقایسه با رهیافت های معیوب نوشهرگرائی) روز شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح در شهر کرمانشاه برگزار می گردد. (به فضل الهی)
undefinedبررسی سه پرسش مرتبط با مدیریت شهری با حضور کارشناسان و نخبگان شهر کرمانشاه
undefinedمطالعه پیشخوان نشست:https://eitaa.com/olgou4/3978
#مدیریت_شهری_محله_محور#تعریف_جدید_محله#نظام_سازی_فقهیhttps://eitaa.com/olgou4

۱۵:۱۴

thumnail
undefined️نشست های تخصصی الگوی پیشرفت اسلامی در شهر کرمانشاه:
۱- مدیریت شهری محله محور (در مقایسه با نوشهرگرایی)(شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح - سالن شهدای شهرداری)
۲- مقررات فقهی ساختمان (یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح - اداره کل راه و شهرسازی کرمانشاه)
۳- اجتهاد برای کودکان ( در مقایسه با نظریه تربیتی مونته سوری)(دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ صبح - سالن جلسات کتابخانه امیرکبیر)
۴- جدول فقهی تسخیر (در مقایسه با جدول مندلیف)(دوشنبه ۲۰ فروردین از ساعت ۱۶ - دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی)
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفتhttps://eitaa.com/olgou4

۸:۲۹

thumnail
undefined️پخش نشست تخصصی مدیریت شهری محله محور از شبکه خبر - شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ - کرمانشاه
#مدیریت_شهری_محله_محور#تعریف_جدید_محله#نقشه_جامع_تمدن_اسلامیhttps://eitaa.com/olgou4

۱۶:۵۵

thumnail
undefined️ در نامه حجت‌الاسلام علی کشوری به رئیس جمهور مطرح شد/ ارائه ۸ پیشنهاد به دولت جمهوری اسلامی برای بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم
undefinedطرح ۸ پیشنهاد اقتصادی در حوزه طبقه بندی مشاعل، بازارهای رایگان، تولید مردمی، تأمین مالی غیرمتمرکز، تقویت پول و...
undefinedمطالعه متن کامل نامه:https://m-hedayat.blog.ir/1403/02/04
#فقه_المکاسب#مسائل_اقتصاد_ایران#نگرشی_نو_به_اقتصادhttps://eitaa.com/olgou4

۱۵:۱۸

thumnail
undefined️دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی روز ۳ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۷ صبح در شهر تمدن ساز قم آغاز می گردد. (به فضل الهی)
undefined سخنرانان اجلاسیه دوم:
۱- حجت الاسلام محمد صادق حیدری (پژوهشگر ارشد حسینه اندیشه)با موضوع: نگاهی نو به عوامل تورم و گرانی۲- حجت الاسلام محمد رضا قدیری (پژوهشگر انجمن پولطلا)با موضوع: میزان طلای مورد نیاز برای تغییر واحد پول در ایران۳- حجت‌الاسلام اصغر قاسمی (پژوهشگر طب اسلامی)با موضوع: پیشگیری و درمان بیماری های مغز و اعصاب۴- حجت‌الاسلام امیر نادری (پژوهشگر طب اسلامی)با موضوع: ساختار دواء در طب اسلامی۵-حجت الاسلام سید ناصر میرمحمدیان (مدیر عامل بنیاد هدایت)با موضوع: تعریف جدید محله۶- حجت‌الاسلام امیر جهانی فر (مدیر مدرسه علمیه)با موضوع: نقش نظریات غربی روانشناسی در گسترش ناامنی۷- حجت‌الاسلام محمد اسماعیل زاده (مدیر مکتب اسلامی)با موضوع: شیوه ارزیابی دانش آموز در مدارس آینده
undefinedمروری بر اجلاسیه اول:https://eitaa.com/olgou4/6406
#جامعیت_اسلام#فقه_نظام#اجلاسیه_مشترکhttps://eitaa.com/olgou4

۸:۲۵

thumnail
undefined️ اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی به دنبال چیست؟!/ نقشه کلان حرکت این اجلاسیه شامل چه موضوعاتی می شود؟!
۱- مدیریت و امامت۲- علم و روش تحقیق۳-تزکیه و پاکسازی۴-مکاسب و تجارت۵-نفی سبیل و سلطه۶-نظم و زمان۷-بیان و شعر۸- فرقان و ارزیابی۹-عبرت و میراث فرهنگی
undefinedمروری بر اجلاسیه اول:https://eitaa.com/olgou4/6406
#جامعیت_اسلام#فقه_نظام#اجلاسیه_مشترکhttps://eitaa.com/olgou4

۸:۲۸

thumnail
undefined️دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی روز ۳ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۷ صبح در شهر تمدن ساز قم آغاز می گردد. (به فضل الهی)
سخنرانان ویژه و هیئت داوران اجلاسیه دوم:
۱- حجت‌الاسلام رضا عزت زمانی ( تبیین هدف اجلاسیه‌): ۲- حجت‌الاسلام علی رضا پناهیان(سخنران افتتاحیه): ۳- استاد حسین کاوه (مجری کارشناس):۴- استاد عظیم ابراهیم پور (هیئت داوران):۵- حجت‌الاسلام والمسلمین رهدار (هیئت داوران): ۶- دکتر حسین عرب اسدی (هیئت داوران): ۷- حجت‌الاسلام علی کشوری (سخنران اختتامیه):
undefinedمسائل اجلاسیه دوم:https://eitaa.com/olgou4/6410
#جامعیت_اسلام#فقه_نظام#اجلاسیه_مشترکhttps://eitaa.com/olgou4

۱۱:۳۵

thumnail
undefined پیام تسلیت حجت‌الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) به مناسبت درگذشت شهادت گونه آیت اللّه رئیسی.
undefinedمجموعه ای از اقدامات تمدنی در دولت آیت الله رئیسی پایه گذاری شد.
undefinedمتن کامل پیام تسلیت:https://m-hedayat.blog.ir/1403/02/31
#پیام_تسلیت#تمدن_اسلامی#رئيسیhttps://eitaa.com/olgou4

۱۶:۵۴

undefined️ اصول فقهی بودجه ریزی کدام است؟! / بودجه ریزی بالسویه لازمه احیای اقتصاد مردم پایه است!
undefined اصول و مفاهیم پایه بودجه ریزی و توزیع بیت المال از آیات و روایات اخذ می شود. بودجه ریزی غیرمتمرکز، بودجه ریزی بالسویه، بودجه ریزی در دوره های زمانی کوتاه مدت و بودجه ریزی برای بهبود روابط انسانی؛ ۴ اصل مهم بودجه ریزی و توزیع بیت المال و تأمین مالی در اسلام است؛ که در الگوهای فعلی بودجه ریزی نادیده گرفته می شود. ( اصول و مفاهیم دیگری هم در بودجه ریزی و تأمین مالی وجود دارد؛ که شرح آن را به جلسات دیگری موکول می کنیم.)
undefinedبرخی اشکال کرده اند: که اگر بودجه کشور بالسویه در اختیار افراد جامعه قرار بگیرد؛ کیک توسعه رشد نخواهد کرد و کشور فقیر می شود و لذا عمده بودجه کشور را در اختیار شرکت های دولتی و خصوصی قرارد می دهند و از این طریق به دنبال افزایش ثروت هستند. برخی از توزیع بالسویه بیت المال تعبیر به توزیع فقر کرده اند و آن را تقبیح می کنند! در پاسخ به این استدلال شبه علمی عرض کرده ایم: که تولید ثروت منحصر در فربه کردن شرکت های خصوصی و دولتی نیست و می توانیم از طریق اقتصاد مردم پایه به تولید ثروت در کشور بپردازیم. اگر مفهوم اقتصاد مردم پایه و تفاوت های آن با مفهوم بخش خصوصی درک شود؛ توزیع بالسویه بیت المال به عنوان یکی از ابزارهای تقویت اقتصاد مردم پایه درک خواهد شد.
undefinedشایان ذکر است: تقویت شرکت های دولتی و شرکت های خصوصی از طریق اختصاص بودجه های خاص به افزایش فاصله طبقاتی ختم می شود و تجربه همه کشورهای توسعه یافته نشان دهنده این واقعیت است. همچنین بودجه ریزی به محوریت تقویت شرکت های خصوصی و دولتی از ۶ حیث: ۱- بی توجهی به تولید طیبات، ۲- گسترش اصل استخدام و نقض توزیع عادلانه ثروت، ۳- اختلال در توزیع وقت فرد، ۴- بی توجهی به فاصله مناسب خانه و محل کار و بالتبع افزایش حمل و نقل، ۵- پذیرش تأمین مالی بزرگ و خلق پول و ۶- تخریب گسترده محیط زیست نقد می گردد. فتأمل جیداً
حجت‌الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نشست تخصصی نقد و بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ - پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - قم
undefinedپیشنهاد استماع صوت کامل نشست:https://eitaa.com/olgou4/7060
#الگوی_جدید_توزیع_بیت_المال#الگوی_جدید_بودجه_ریزی#فقه_المکاسبhttps://eitaa.com/olgou4

۹:۴۰