آزمون در سالن اجتماعات وبه طور رسمی برگزار می شود
۱۴:۵۹
۱۰:۳۰
سوالات درس ۴ و۳ تارخ دوازدهم انسانی
۱۷:۰۶
حتما کتاب را بخوانید این سوالات را برای نمونه فرستادم
۱۷:۰۶
سلام به دخترای گل هر سه پایه رشته انسانی لطفا لینک گروه کلاسی تون رو برای من تو پی وی بفرستید متشکرم
۱۳:۵۱
نماینده ۱۲/۵ لطفا لینک کلاس خانم سقا زاده ر ا برای ایشان یا برایم بفرستید
۱۴:۵۹
نماینده ۱۱/۳ لطفا لینک گروه جغرافیا رو برام بفرستید
۱۵:۳۴
حذفیات امتحانات نهایی
۱۷:۴۳
بودجه بندی امتحانات
۱۸:۴۷
زندگینامه هیتلر
۱۴:۳۴
فاشیسم (به انگلیسی: Fascism) یک نظریهٔ سیاسی راست افراطی و گونهای نظامِ حکومتی خودکامهٔ ملیگرای افراطی است که نخستین بار در سالهای ۱۹۲۲ تا ۱۹۴۵ در ایتالیا و به دست بنیتو موسولینی رهبری میشد[۱][۲] و بر سهپایه حزب سیاسی واحد، نژادپرستی افراطی و دولت مقتدر و متمرکز، استوار بود.[۳] فاشیسم را میتوان به چشم نیروی سومی نگاه کرد که میان سرمایهداری و کمونیسم قرار گرفتهاست.[۴]فاشیسم در واژه بهمعنای روشهایی است که برای تمرکز قدرت در حکومت استفاده میشود. در علوم سیاسی همچنین از واژه فاشیسم اقتصادی و فاشیسم فرهنگی برای بیان برخی رفتارهای تمرکزگرایانه اقتصادی یا فرهنگی در سرزمینی خاص نیز استفاده میشود.فاشیسم و نازیسم اشکال مختلف دیکتاتوری است که در شرایط بحران حاد اقتصادی برای حفظ حکومت از به قدرت رسیدن سایر بخشهای جامعه، در جامعه حاکم میشود. این واژه بعدها در مفهوم گستردهتری به کار رفت و به دیگر رژیمهای نظامی و مذهبی که دارای ویژگیهای مشابهی بودند گفته شد.فاشیسم از لحاظ نظری، محصول توسعهٔ نظری نژادباوری و امپریالیسم اروپایی و از نظر اجتماعی محصول بحرانهای اقتصادی و اجتماعی پس از جنگ جهانی اول بود؛ ولی با شکستِ کلّیِ نیروهای محور در جنگ جهانی دوم از اعتبار افتاد. پس از جنگ، برخی حزبهای نوفاشیست در اروپا پدید آمدند (از جمله حزب نوفاشیست ایتالیا) ولی توفیق چندانی بهدست نیاوردند.
۱۴:۴۴
حزب نازی در پی شکست آلمان در جنگ جهانی اول (۱۹۱۸)، از هم پاشیدن امپراتوری این کشور، غرامتها و تحقیرهای پیمان ورسای، جنگ داخلی، شکستهای پیدرپی اقتصادی و تورم، و سایر عوامل اجتماعی روی کار آمد و به تدریج قدرت گرفت. در ادامه این مقاله به این موضوع میپردازیم که نازیسم چه بود و چه پیامدهایی این تفکر برای جوانان آلمان به همراه داشت؟نازیسم یا ناسیونال سوسیالیسم یک جنبش توتالیتر بود. در سالهای جنگ جهانی دوم و قبل از آن آدولف هیتلر رهبری این جنبش را برعهده داشت. این حکومت دیکتاتوری شباهت زیادی با فاشیسم ایتالیایی داشت. اما تا حد زیادی چه در مقام عمل و چه اندیشه، از آن افراطیتر بود. حکومت نازی برمبنای خواست و اراده رهبر آن اداره میشد و تمام بُعدهای این جامعه را در برمیگرفت. تفکر نازی و چشمانداز و سیاست این نوع حکومت نابودی دشمنهای نژاد آریایی بود؛ چیزی که در ماجرای کشتار یهودیها به وضوح دیده میشود.
۱۴:۴۸
پروپاگاندا نوعی جوسازی از طریق ابزار تبلیغاتی ست
۱۴:۵۲
قدبلند و چهارشانه بود. روبنده نمیزد و چادر را دور کمر میبست. اسمش زینب بود اما بعدها قرار بود نامش با عنوان زینب پاشا یا بیبی شاه زینب سر زبانها بیفند. به خاطر دنیا آمدن در خانواده کشاورز معنای چند واژه فقر، تبعیض و گرسنگی را خوب میدانست. قیام تنباکو در تهران که به راه افتاد، زینب پاشا پای منبر شیخ جواد مجتهد خبرش را شنید. آن موقع تبریز دومین شهری بود که مردمش به قیام تنباکو پیوسته بودند و با نمایندگی شیخ جواد مجتهد، پس از بازار تهران، بازار تبریز را بسته بودند. فراشان ولیعهد با تهدید و وعده و وعید میخواستند کسبه را از تعطیلی منصرف و بازار را باز کنند. بعید نبود که اینطور بشود اما زینب پاشا آنطور که نوشتهاند در زمانی کوتاه دستهای از زنان را با خود همراه کرد و به بازار رفت. وقتی رسید، چادرش را دور کمر بسته و مسلح بود. زنها هم هر کدام چیزی با خود برداشته بودند. اول تهدید کرد و بعد با فراشان درگیر شد. سرانجام بازاریان را وادار کرد بازار را تعطیل کنند. به گفته منابع تاریخی، پس از آن روز زینب پاشا و گروهش چند بار دیگر با فراشان حکومتی درگیر شدند و این درگیریها تا پایان لغو قرار داد رژی ادامه یافت. اما گروه زینب پاشا و فعالیتهایشان تعطیل نشد. او فعالیتهایش را در راه مبارزه با ظلم ادامه داد و تا قیام نان در کنار مردم بود و در سال قحطی تبریز، به همراه سایر زنان شجاع تبریز به سمت انبارهای محتکران حمله کرد تا غله را به مردم گرسنه برسانند. به گفته منابع تاریخی، زینب پاشا در دوران مشروطه هم فعالیتهایش را ادامه داد و با اینکه نام او و گروهش به خاطر رساندن نان به مردم و مبارزه با محتکران در یاد مردم تبریز مانده است، اطلاعاتی از ادامه زندگی و درگذشت او در دست نیست.نویسنده: ریحانه عامل نیک؛ کارشناس الهیات
۱۵:۴۶
۱۶:۱۸
https://www.aparat.com/v/KezCQ استارگیت چیست؟
۱:۴۰