دارم نخود خیس میکنم برای تولید کلی فلافل خوشمزه کیفیت نخود رو دارید تو عکس میبینید هرگز از نخود کرم خورده و خراب استفاده نمیکنم فلافل ها بدون جوش شیرین هستن در دو طعم سوری ( با سبزیجات ) و عربی( بدون سبزیجات و ادویه های قوی تر) تولید میشن
یک گزینه ی مناسب برای سفره های افطار شما عزیزان
یک گزینه ی مناسب برای سفره های افطار شما عزیزان
۱۰:۴۱
سلام و آدینه بخیر
۷:۱۷
۷:۱۷
دیگه این یکی دو ماه پایان سال فکر میکنم جمعه ها هم باید به کار باشم تا سفارشاتتون همگی به موقع حاضر بشه
۸:۵۹
فیله سوخاری ، یعنی واقعا فیله رو کاور سوخاری کنیم اینکه بعضی همکاران به خاطر سود بیشتر سینه ی مرغ رو برش میزنن و به اسم فیله کاور میکنن میفروشن به نظر من درست نیست و شاید مدیون مشتری بشن چون بافت فیله خیلی نرم تر و لطیف تره سینه ی مرغ اگه کاور سوخاری بشه باید به اسم شنیسل مرغ بفروشیم
۹:۰۱
اماده باشین میخوام یک لحظه ی هیجان انگیز رو بهتون نشون بدم و شما رو تو خوشحالی خودم شریک کنم

۱۰:۱۹
بعد از یک سال و نیم تلاش شبانه روزی ، شکر خدا و به لطف خدا به اون نقطه ای رسیدم که دیگه دستگاه کاتر قبلی جوابگوی حجم سفارشات شما عزیزان نبود ، و امروز دستگاه کاتر 10 کیلویی جدیدم به دستم رسید تا ایشالا بتونم تولیداتم رو بیشتر و سریعتر کنم
امروز خیلی خوشحالم چون فقط خودم میدونم برای رسیدن به اینجا چقدرررر تلاش کردم و زحمت کشیدم 🥺
حضور افتخاری پسرمم میبینید که با چه ذوقی داره باز میکنه بسته رو البته بیشتر هیجانش بابت مقوای بسته بندیه که میخواد باهاش تفنگ بسازه
امروز خیلی خوشحالم چون فقط خودم میدونم برای رسیدن به اینجا چقدرررر تلاش کردم و زحمت کشیدم 🥺
حضور افتخاری پسرمم میبینید که با چه ذوقی داره باز میکنه بسته رو البته بیشتر هیجانش بابت مقوای بسته بندیه که میخواد باهاش تفنگ بسازه
۱۰:۲۰
۶:۳۴
۶:۳۴
دوستان عزیزی که فیله سوخاری سفارش دادید لطفا به این نکته دقت کنید :
این فیله رو من دیشب سرخ کردم ، و این عکس رو زمانی گرفتم که یکطرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه همون طور که تو عکس میبینید ، کاور از فیله جدا نشده و کاملا حالت چیپسی و خشک داره
دو نکته ی مهم رو برای سره کردن فیله باید رعایت کنید تا به این شکل یکدست و عالی سرخ بشه
حتما یکی دو ساعت زودتر از فریزر خارج کنید تا یخ زدایی بشه
وقتی فیله رو داخل روغن گذاشتید ، تا یکطرف کامل سرخ نشده زیر و رو نکنید ، وقتی شما زود فیله رو بر میگردونید باعث میشین کاور از فیله جدا بشه چون هنوز کامل سرخ نشده و نرم و خمیریه
و البته حتما دقت کنید حرارتتون متوسط باشه ، نه خیلی زیاد که کاور سریع بسوزه و نه خیلی کم که کاور نرم بمونه و ترد نشه
این فیله رو من دیشب سرخ کردم ، و این عکس رو زمانی گرفتم که یکطرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه همون طور که تو عکس میبینید ، کاور از فیله جدا نشده و کاملا حالت چیپسی و خشک داره
دو نکته ی مهم رو برای سره کردن فیله باید رعایت کنید تا به این شکل یکدست و عالی سرخ بشه
و البته حتما دقت کنید حرارتتون متوسط باشه ، نه خیلی زیاد که کاور سریع بسوزه و نه خیلی کم که کاور نرم بمونه و ترد نشه
۹:۱۲
خمیر فلافل سوری خوش عطر و طعم
یک گزینه ی عالی برای سفره ی افطار
یک گزینه ی عالی برای سفره ی افطار
۱۴:۱۳
یک قاب زیبا
و یک اثر هنری فوق العاده
با مشارکت برف سفیدرنگ 
️و جناب #فلافل_سوری سبز و خوشرنگ پاپریکا 
۷:۰۶
۱۷:۲۶
۱۷:۲۶
::تقدیر خدا بود که در خانهی اربابتو خُلقاً و خَلقاً بشوی احمد و حیدر
#میلاد_حضرت_علیاکبرعلیهالسّلام
#روز_جوان_مبارکباد✨🌺
#میلاد_حضرت_علیاکبرعلیهالسّلام
۶:۳۲
﷽
‹ آیتالله کوهستانی ›
◃ ↫آن قدر 🟩حضرت علی اکبر علیهالسّلام در قیامت شفاعت میکندکه نوبت به 🟩 امامحسینعليهالسّلام نمیرسد.
◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃
◃ ↫آن قدر 🟩حضرت علی اکبر علیهالسّلام در قیامت شفاعت میکندکه نوبت به 🟩 امامحسینعليهالسّلام نمیرسد.
◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃
۶:۳۵
۶:۳۵
سلاملیکم به همگی عیدتون مبارک
راهپیماییتون قبول
۱۲:۱۰
من تازه از راه رسیدم و با عجله مشغول بسته بندی کباب لقمه هاتون شدم زیرا که از بعد از ظهر چند ارسال دارم 
۱۲:۱۰
قلوه گاه گوسفند گرفتم برای تولید کباب لقمه ی مخلوط گوسفند و گوساله ، بعد الان که دارم پاک میکنم میبینم چقدررر مو داره ، بزرگوار اپیلاسیون واجب بوده
حالا من تا جایی که چشمم ببینه میگیرم همه رو ولی در جریان باشید بد نیست
۱۷:۵۸