عکس پروفایل محصولات پروتئینی سالم « پاپریکا »م

محصولات پروتئینی سالم « پاپریکا »

۸۰عضو
thumnail
دارم نخود خیس میکنم برای تولید کلی فلافل خوشمزه کیفیت نخود رو دارید تو عکس می‌بینید هرگز از نخود کرم خورده و خراب استفاده نمیکنم فلافل ها بدون جوش شیرین هستن در دو طعم سوری ( با سبزیجات ) و عربی( بدون سبزیجات و ادویه های قوی تر) تولید میشن
یک گزینه ی مناسب برای سفره های افطار شما عزیزانundefined

۱۰:۴۱

thumnail
سلام و آدینه بخیرundefined

۷:۱۷

thumnail

۷:۱۷

thumnail
دیگه این یکی دو ماه پایان سال فکر میکنم جمعه ها هم باید به کار باشم تا سفارشاتتون همگی به موقع حاضر بشهundefined

۸:۵۹

فیله سوخاری ، یعنی واقعا فیله رو کاور سوخاری کنیم اینکه بعضی همکاران به خاطر سود بیشتر سینه ی مرغ رو برش میزنن و به اسم فیله کاور میکنن میفروشن به نظر من درست نیست و شاید مدیون مشتری بشن چون بافت فیله خیلی نرم تر و لطیف تره سینه ی مرغ اگه کاور سوخاری بشه باید به اسم شنیسل مرغ بفروشیم

۹:۰۱

اماده باشین می‌خوام یک لحظه ی هیجان انگیز رو بهتون نشون بدم و شما رو تو خوشحالی خودم شریک کنمundefinedundefined

۱۰:۱۹

thumnail
بعد از یک سال و نیم تلاش شبانه روزی ، شکر خدا و به لطف خدا به اون نقطه ای رسیدم که دیگه دستگاه کاتر قبلی جوابگوی حجم سفارشات شما عزیزان نبود ، و امروز دستگاه کاتر 10 کیلویی جدیدم به دستم رسید تا ایشالا بتونم تولیداتم رو بیشتر و سریعتر کنمundefined
امروز خیلی خوشحالم چون فقط خودم می‌دونم برای رسیدن به اینجا چقدرررر تلاش کردم و زحمت کشیدم 🥺
حضور افتخاری پسرمم می‌بینید که با چه ذوقی داره باز می‌کنه بسته رو البته بیشتر هیجانش بابت مقوای بسته بندیه که میخواد باهاش تفنگ بسازهundefined

۱۰:۲۰

thumnail

۶:۳۴

thumnail

۶:۳۴

thumnail
دوستان عزیزی که فیله سوخاری سفارش دادید لطفا به این نکته دقت کنید :
این فیله رو من دیشب سرخ کردم ، و این عکس رو زمانی گرفتم که یکطرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه همون طور که تو عکس می‌بینید ، کاور از فیله جدا نشده و کاملا حالت چیپسی و خشک داره
دو نکته ی مهم رو برای سره کردن فیله باید رعایت کنید تا به این شکل یکدست و عالی سرخ بشه
undefined حتما یکی دو ساعت زودتر از فریزر خارج کنید تا یخ زدایی بشه
undefined وقتی فیله رو داخل روغن گذاشتید ، تا یکطرف کامل سرخ نشده زیر و رو نکنید ، وقتی شما زود فیله رو بر میگردونید باعث میشین کاور از فیله جدا بشه چون هنوز کامل سرخ نشده و نرم و خمیریه
و البته حتما دقت کنید حرارتتون متوسط باشه ، نه خیلی زیاد که کاور سریع بسوزه و نه خیلی کم که کاور نرم بمونه و ترد نشه

۹:۱۲

thumnail
خمیر فلافل سوری خوش عطر و طعمundefined
یک گزینه ی عالی برای سفره ی افطارundefined

۱۴:۱۳

thumnail
یک قاب زیبا undefined و یک اثر هنری فوق العاده undefinedبا مشارکت برف سفیدرنگ undefinedundefinedو جناب #فلافل_سوری سبز و خوشرنگ پاپریکا undefined

۷:۰۶

thumnail

۱۷:۲۶

thumnail

۱۷:۲۶

thumnail
::تقدیر خدا بود که در خانه‌ی اربابتو خُلقاً و خَلقاً بشوی احمد و حیدر

#میلاد_حضرت_علی‌اکبرعلیه‌السّلام undefinedundefined #روز_جوان_مبارک‌باد✨🌺

۶:۳۲

thumnail

undefined‹ آیت‌الله کوهستانی ›
◃ ↫آن قدر 🟩حضرت علی اکبر علیه‌السّلام در قیامت شفاعت می‌کندکه نوبت به 🟩 امام‌حسین‌عليه‌السّلام نمی‌رسد.
◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃◃

۶:۳۵

thumnail

۶:۳۵

سلاملیکم به همگی عیدتون مبارک undefinedراهپیماییتون قبولundefined

۱۲:۱۰

thumnail
من تازه از راه رسیدم و با عجله مشغول بسته بندی کباب لقمه هاتون شدم زیرا که از بعد از ظهر چند ارسال دارم undefined

۱۲:۱۰

thumnail
قلوه گاه گوسفند گرفتم برای تولید کباب لقمه ی مخلوط گوسفند و گوساله ، بعد الان که دارم پاک میکنم میبینم چقدررر مو داره ، بزرگوار اپیلاسیون واجب بودهundefined حالا من تا جایی که چشمم ببینه میگیرم همه رو ولی در جریان باشید بد نیستundefined

۱۷:۵۸