عکس پروفایل پیام های هشتمپ

پیام های هشتم

۵۹عضو

لباس و مکان نمازگزار.mp4

۲۰.۰۳ مگابایت

فیلم آموزشی : شرایط لباس و مکان نمازگزارتوجه از این فیلم سؤال در آزمون درس ششم خواهد آمد .

۹:۳۰

آزمون تستی تشریحی از درس ششم پیام ها شنبه ۲۲ آذر

۹:۳۳

پاسخ خودت را امتحان کن صفحه 63
۱ ) توضیح دهید چگونه روزه گرفتن باعث توجه بیشتر روزه دار به فقرا و مستمندان می شود. پاسخ : افراد ثروتمند هرگز درد گرسنگی را حس نمی کنند؛ زیرا هر چه بخواهند می توانند به دست بیاورند ؛ به همین خاطر ممکن است برای فقیران و گرسنگان دلسوزی نکنند . خداوند حکیم روزه را بر همه واجب کرد تا در این ماه همه مانند هم باشند و ثروتمندان نیز مزۀ گرسنگی را بچشند و با گرسنگان و فقرا مهربان بوده و به آنان کمک کنند.
۲) چهار مورد از مبطلات روزه را نام ببرید. پاسخ : الف ) خوردن ب ) آشامیدن ج ) فروبردن سر زیر آب د ) فرو برد غبار و دود غلیظ به حلق ( صفحه 63 را کامل و دقیق بخوانید ، برای سؤال کوتاه پاسخ ، تستی و صحیح-غلط )
۳ ) اگر کسی در ماه مبارک رمضان فراموش کند که روزه است و مبطلات روزه را انجام دهد، روز ه اش چه حکمی دارد؟ پاسخ : روزه اش صحیح خواهد بود.
۴) آیا شنا کردن در آب روزه را باطل می کند؟ توضیح دهید. پاسخ : اگر سر کامل در آب فرو رود روزه اش باطل می شود و بهتر است بعد از افطار شنا کند.سؤالات متن درس هفتم
۱ ) پاداش انجام کارهای زیر در ماه مبارک رمضان را ذکر کنید .صفحه 59 الف ) نفس کشیدن : پاسخ : ثواب ذکر و تسبیح خداوند را دارد . ب ) خواب : پاسخ : عبادت است . ج ) کارهای نیک : پاسخ : پاداش کار های نیک در این ماه ، هفتاد برابر ماه های دیگر است د ) خواندن یک آیه : پاسخ : پاداش کسی را دارد که تمام قرآن را تلاوت کند . ه ) اخلاق نیکو : پاسخ : در روز قیامت به آسانی از صراط خواهد گذشت و ) صلوات فرستادن : پاسخ : کارهای نیکش در قیامت سنگین خواهد بود
۲) پیامبر اکرم درباره اهمیت روزه چه می فرمایند ؟ صفحه 60 پاسخ : روزه سپری است در برابر مشکلات دنیا و پوششی است در برابر عذاب آخرت
۳ ) چند مورد از فواید روزه را بیان کنید؟ صفحه 60 پاسخ : الف ) تقویت صبر و تقوا ب ) توجه به محرومان ج ) حفظ سلامتی
۴) چگونه روزه باعث تقویت صبر و تقوا می شود؟ صفحه 60 پاسخ : کسی که به دستور خدا روزه می گیرد، سختی گرسنگی و تشنگی را تحمل می کندو با اینکه آب و غذا در اختیار دارد، از آنها استفاده نمی کند. تکرار این کار، سبب تقویت بیشتر تقوا و صبر انسان است .
۵ ) اگر شیطان انسان را به انجام گناه وسوسه کند ، انسان چگونه می تواند خود را از انجام آن گناه دور سازد ؟ صفحه 60 پاسخ : هر وقت که شیطان، انسان را برای انجام گناهی وسوسه کند، می تواند با تقوا و صبر در برابر انجام گناه، از آلوده شدن به گناه دوری کند و در برابر وسوسه آن مقاومت کند.
۶ ) چه کسانی نمی توانند در برابر وسوسه های شیطان مقاومت کنند و در برابر او سر تعظیم فرود می آورند ؟ صفحه 60 پاسخ : کسی که در برابر خواسته های دلش تسلیم شده و هیچ وقت به او «نه » نگفته است، نمیتواند در برابر وسوسه های شیطان مقاومت کند و خیلی زود تسلیم می شود.
۷ ) ضرب المثل « شنیدن کِی بود مانند دیدن » انسان را به یاد کدامیک از فواید روزه می اندازد . صفحه 61 پاسخ : توجه به محرومان
۸ ) امام صادق در مورد علت واجب شدن روزه بر مردم چه فرمودند؟ صفحه 61 پاسخ : ثروتمندان هرگز درد گرسنگی را حس نمی کنند؛ زیرا هر چه بخواهند می توانند به دست آورند؛ به همین دلیل است به فقیران و گرسنگان دلسوزی نمی کنند. خداوند بلند مرتبه روزه را بر همه واجب کرد تا در این ماه همه مانند هم باشند و ثروتمندان نیز مزۀ گرسنگی را بچشند و با گرسنگان و فقرا مهربان شوند و به آنان کمک کنند.
۹) چگونه روزه باعث حفظ سلامتی می شود؟ صفحه 61 پاسخ : یک ماه روزه داری چربی های مزاحم و زائد بدن را مصرف می کند و از بین می برد و در حقیقت بدن را از آلودگی های یک ساله خانه تکانی می کند.
۱۰ ) حدیث « صُومُوا تَصِحُّوا » از رسول خدا است، آن را ترجمه کنید و بنویسید با کدام یک از فواید ذکر شده برای روزه ارتباط دارد ؟ صفحه 61 پاسخ : ترجمه حدیث = روزه بگیرید تا سالم بمانید. با « حفظ سلامتی » ارتباط دارد. ( این حدیث حفظی است )
۱۱) منظور از روزه گرفتن چیست ؟ ( منظور از نیت برای روزه گرفتن چیست؟ ) صفحه 62 و 63 پاسخ : روزه گرفتن فقط نخوردن و نیاشامیدن نیست ؛ یعنی اینکه انسان تصمیم بگیرد برای انجام دستورات خداوند از اذان صبح تا اذان مغرب از چند کار معین ، که به آن ها مبطلات روزه گفته می شود، خودداری کند. به این تصمیم که خودش یکی از واجبات روزه است، نیت گفته می شود.
۱۲) در چه صورتی می توانیم از فواید و برکات روزه بهره مند شویم ؟ صفحه 62 پاسخ : روزه همانند سایر عبادات، احکامی دارد و برای انجام صحیح و کامل آن، باید آنها را رعایت کنیم تا از فواید و برکات آن محروم نشویم.
۱۳ ) روزه کسی که از روی عمد چیزی بخورد ، چه حکمی دارد ؟ صفحه 63 پاسخ : حتی اگر خیلی هم کم باشد، روزه اش باطل می شود

۱۱:۲۴

پاسخ فعالیت صفحه ۵۹ ، ۶۱ و ۶۲ را نوشته و به پی وی من ارسال کنید

۱۱:۲۴

آزمون آنلاین از درس هفتم پیام ها شنبه ۲۹ آذر

۱۱:۲۵

روزه.mp4

۲۱.۸۲ مگابایت

فیلم آموزشی : روزهتوجه از این فیلم سؤال در آزمون درس هفتم خواهد آمد .

۱۱:۲۵

۲۰ سؤال تستی آزمون نوبت اول پیام ها از درس اول تا هفتم است .

۱۳:۳۳

پاسخ آزمون درس ششم و هفتم به زودی در کانال می گیرد ولی نمرات آزمون همزمان با نمرات نوبت اول در کانال قرار می گیرد سؤالات از فیلم های آموزشی ، به عنوان نمره تشویقی در نظر گرفته می شود . ( به کسانی که پاسخ صحیح داده اند نمره اضافه می شوند و از کسانی که پاسخ نداده اند و یا پاسخ صحیح نداده اند ، نمره ای کم نمی شود . )

۱۳:۵۹

پاسخ سؤالات تستی آزمون درس ششم ⁦undefined

۵:۱۸

thumnail
1

۵:۱۹

thumnail
2

۵:۱۹

پاسخ سؤالات تستی آزمون درس هفتم ⁦undefined

۵:۱۹

thumnail
1

۵:۲۳

thumnail
2

۵:۲۴

thumnail
3

۵:۲۴

undefined️اسماء، همسر جعفر طیّار نقل می‌کند که :در لحظه‌های پایانی عمر حضرت زهرا علیها السلام ... دیدم آن حضرت دستها را به سوی آسمان برآورده، چنین دعا می‌کند:«اِلهی وَ سَیِّدی اَسْئَلُکَ بِالذَّیِنَ اصْطَفَیْتَهُمْ وَ بِبُکاءِ وَلَدَیَّ فی مُفارَقَتِی اَنْ تَغْفِرَ لِعُصَاةِ شیعَتِی وَ شیعَةِ ذُرِّیَتِی»
undefined «پروردگارا! بزرگوارا! به حق پیامبرانی که آنها را برگزیدی و به گریه‌های حسن و حسین در فراق من، از تو می‌خواهم گناهکاران از شیعیان من و شیعیان فرزندان من را ببخشائی...»
undefined کوکب الدری، ج1، ص 254 (مشابه در عوالم العلوم ج ۱۱ ص 891)

۱۶:۵۰

thumnail
السلام علیک ایتها الصدیقه الطاهره
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
شهادت مظلومانه،غریبانه،شبانه و مخفیانه نگین خلقت حضرت زهرا ی مرضیه (س )برحضرت ولی عصر (عج) و برشما شیفتگان خاندان عصمت و طهارت تسلیت وتعزیت باد.
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۱۶:۵۱

thumnail
undefined️ زیارت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها
يا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَک اللَّهُ‏ الَّذى‏ خَلَقَک قَبْلَ اَنْ يخْلُقَک، فَوَجَدَک لِمَا امْتَحَنَک‏ صابِرَةً، وَزَعَمْنااَ نَّا لَک اَوْلِيآءُ وَمُصَدِّقُونَ، وَصابِرُونَ لِکلِّ ما اَتانا بِهِ اَبُوک، صَلَّى اللهُ عَلَيهِ وَ الِهِ وَاَتى‏ بِهِ وَصِيهُ، فَاِنَّا نَسْئَلُک اِنْ کنَّا صَدَّقْناک اِلاَّ اَ لْحَقْتِنا بِتَصْديقِنا لَهُما لِنُبَشِّرَ اَنْفُسَنا بِاَ نَّا قَدْ طَهُرْنا بِوَلايتِک

۱۶:۵۵

thumnail
فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی ‏فَمَنْ آذَاهَا فَقَدْ آذَانِی
undefinedحاج قاسم سلیمانی: اگر این جمله معروف پیامبر (ص) را مبنا قرار بدهیم، میتوانیم این نتیجه را بگیریم که هر کس به فاطمه زهرا(س) سیلی زد، به پیامبر(ص) سیلی زده است.

۱۶:۵۹