عکس پروفایل "شهامت پرسش""

"شهامت پرسش"

۱۶۳عضو
بازارسال شده از کاژه | حسام‌الدین شهرابی
• کلنجار زیادی با خود داشتم تا شاهد قدسی خود را اسیر امر دیجیتال گردانم یا تَکینگی‌اش را در ذهن خود و ورق‌های کاغذ کتاب‌ها از نگاه اوهام دور نگه دارم؟
• پای به این بازار عرفی‌سازی امر قدسی بگذارم یا آن را در برج عاج خیال خود مکتوم نگاه دارم؟
• بکارت آن را با کثرت چشم‌ها ازاله کنم یا به انتظار شب حجله دامادی در خور، رخت حیایش را حفظ کنم؟
• در این عصر که به تعبیر نیچه [در انسانی زیاده انسانی]«انسان باغچه‌ی خوشبختی خویش را بر دهانه‌ی آتشفشان بنا کرده است» در مرز گدازه‌های آن بایستم و داغی پاره‌های آن را چون دستان دیندار آخرالزمان به جان خرم یا لباس عافیت توّابین را در هنگامه قیام ولی (ع) به تن کنم و بعد از مرگ سهراب، رستم‌وار گریه سر دهم و دلخوش به نوشدارو شوم‌!
• تعبیر آقا سیدمرتضی آوینی در ذهنم رژه می‌رفت:«گریختن، مطلوب طبع کسانی است که فقط به عافیت می‌اندیشند».
• پس ترجیح می‌دهم در آستانه نسبت با امر تکنیکال بایستم و پنجه در پنجه‌ی آن، مأمنی را برای دوستان خود تاسیس کنم.
• اینجا، پناهگاه است که کرد زبانان سرزمینِ ما کاژه می‌خوانندش.خوش قدم گذاشتید.
• در اینجا از مطالعات خودم از امر قدسی، عرفان، فلسفه و تاریخ سخن خواهم گفت. البته به فراخور مخاطب.
undefined @kazhe_shahrabi

۱۰:۲۷

"شهامت پرسش"
• کلنجار زیادی با خود داشتم تا شاهد قدسی خود را اسیر امر دیجیتال گردانم یا تَکینگی‌اش را در ذهن خود و ورق‌های کاغذ کتاب‌ها از نگاه اوهام دور نگه دارم؟ • پای به این بازار عرفی‌سازی امر قدسی بگذارم یا آن را در برج عاج خیال خود مکتوم نگاه دارم؟ • بکارت آن را با کثرت چشم‌ها ازاله کنم یا به انتظار شب حجله دامادی در خور، رخت حیایش را حفظ کنم؟ • در این عصر که به تعبیر نیچه [در انسانی زیاده انسانی]«انسان باغچه‌ی خوشبختی خویش را بر دهانه‌ی آتشفشان بنا کرده است» در مرز گدازه‌های آن بایستم و داغی پاره‌های آن را چون دستان دیندار آخرالزمان به جان خرم یا لباس عافیت توّابین را در هنگامه قیام ولی (ع) به تن کنم و بعد از مرگ سهراب، رستم‌وار گریه سر دهم و دلخوش به نوشدارو شوم‌! • تعبیر آقا سیدمرتضی آوینی در ذهنم رژه می‌رفت:«گریختن، مطلوب طبع کسانی است که فقط به عافیت می‌اندیشند». • پس ترجیح می‌دهم در آستانه نسبت با امر تکنیکال بایستم و پنجه در پنجه‌ی آن، مأمنی را برای دوستان خود تاسیس کنم. • اینجا، پناهگاه است که کرد زبانان سرزمینِ ما کاژه می‌خوانندش. خوش قدم گذاشتید. • در اینجا از مطالعات خودم از امر قدسی، عرفان، فلسفه و تاریخ سخن خواهم گفت. البته به فراخور مخاطب. undefined @kazhe_shahrabi
کانال دوست خوبم دکتر شهرابی فراهانی رو در بله دنبال کنید

۱۰:۲۷

بازارسال شده از رضا نظری امامی
یک انتخاب جنجالی دیگر از سوی ترامپ
undefinedدونالد ترامپ دقایقی پیش اعلام کرد رابرت اف کندی جونیور را به عنوان وزیر بهداشت ایالات متحده آمریکا انتخاب کرده است.
undefinedترامپ در پیامی در شبکه تروث‌سوشال نوشت: «مدت‌هاست که آمریکایی‌ها به وسیله مجتمع‌های غذایی صنعتی و شرکت‌های دارویی که به فریبکاری، غلط‌رسانی و ضداطلاعات در زمینه بهداشت عمومی روی می‌آورند تباه شده‌اند.»
undefinedانتظار می‌رود معرفی رابرت اف کندی جونیور برای تصدی این سمت به دلیل نظریاتی که او در مخالفت با واکسیناسیون کرونا مطرح کرده جنجال‌آفرین شود.
undefinedگزینه‌هایی که ترامپ پیش از این به ویژه برای تصدی ریاست پنتاگون و دادستان کل آمریکا معرفی کرده باعث ایجاد جنجال‌هایی شده است.
@FarsNewsInt

۲۲:۱۶

"شهامت پرسش"
یک انتخاب جنجالی دیگر از سوی ترامپ undefinedدونالد ترامپ دقایقی پیش اعلام کرد رابرت اف کندی جونیور را به عنوان وزیر بهداشت ایالات متحده آمریکا انتخاب کرده است. undefinedترامپ در پیامی در شبکه تروث‌سوشال نوشت: «مدت‌هاست که آمریکایی‌ها به وسیله مجتمع‌های غذایی صنعتی و شرکت‌های دارویی که به فریبکاری، غلط‌رسانی و ضداطلاعات در زمینه بهداشت عمومی روی می‌آورند تباه شده‌اند.» undefinedانتظار می‌رود معرفی رابرت اف کندی جونیور برای تصدی این سمت به دلیل نظریاتی که او در مخالفت با واکسیناسیون کرونا مطرح کرده جنجال‌آفرین شود. undefinedگزینه‌هایی که ترامپ پیش از این به ویژه برای تصدی ریاست پنتاگون و دادستان کل آمریکا معرفی کرده باعث ایجاد جنجال‌هایی شده است. @FarsNewsInt
این گام اول.هنوز یک هفته از خبر من تو کانال نمیگذره.

۲۲:۱۷

thumnail
از این پس در ویراستی خانم تقی‌نیام، گزیده‌هایی از کتاب تراژدی علم آمریکایی رو بخونید. توصیه میکنم اگه میخواید وضعیت امروز ایالات متحده و چرایی رفتارهای فردی مثل ترامپ رو تحلیل کنید، حتما این کتاب رو مطالعه کنید. به خوبی رابطه دانش و قدرت در این کشور رو به تصویر کشیده. #تراژدی_علم_آمریکایی#کلیفورد_کانر#سوره_مهر

https://virasty.com/Sarbazvelaiattaghiniam/1732956093611992775
@question_the_unquestioned

۱۹:۴۵

thumnail
به زودی ان‌شاالله
@question_the_unquestioned

۹:۲۲

thumnail
کتاب خیزش عموم نوشته مارتین گوری در سال ۲۰۱۴ منتشر شد و در سال ۲۰۱۸ با اضافه شدن یک پسگفتار مفصل راجع به ظهور دونالد ترامپ و وضعیت جریان‌های شالوده‌شکن در آمریکا و اروپا، مورد بازنگری قرار گرفت. بسیاری، وجه امتیاز این کتاب را در آن دانسته‌اند که مطالب مهمی اولین بار در این کتاب و از زبان این نویسنده مطرح شده‌اند. با روی کار آمدن مجدد ترامپ، انفجار پیجرها در لبنان، طوفان‌الاقصی و بروز اختلاف بین دولت‌ها، ملت‌ها و شرکت‌های بزرگ فناوری در مورد نحوه مدیریت فضای مجازی، مطالعه این کتاب، اهمیت پیدا می‌کند.
@question_the_unquestioned

۶:۵۱

thumnail

۲۲:۰۷

thumnail

۸:۴۳

مصاحبه بنده در معیت استاد عزیزم دکتر ناصر بلیغ با خبرگزاری تسنیمموضوع: مشکلات واکسن HPV
https://tn.ai/3230566
@question_the_unquestioned

۸:۳۶

thumnail
یک واکسن امیدبخش علیه ویروسی که در بروز سرطان دهانه رحم دخیل است، منشا آسیب‌های جانبی بسیار شدید و حتی مرگ در میان دختران و پسران جوان بوده است.این واکسن همچنان از حمایت نهادهای رسمی یعنی WHO، FDA، CDC و EMA برخوردار است و با اقدامات لابی سازندگانش و تلاش آنان برای تولید و فروش آن، همچنان در چندین کشور توصیه می‌شود و حتی در برخی از ایالت‌های آمریکا اجباری هم شده است!کادر درمان، میزان اثرات جانبی را کمتر از آنچه واقعا هست گزارش می‌دهند. در این میان، روز به روز بر تعداد والدینی که از سازندگان این واکسن و دولت‌ها (به دلیل آسیب دائم‌العمر واردشده بر عزیزانشان که حتی گاه مرگ آنان را نیز در پی داشته است) شکایت می‌کنند، افزوده می‌شود. این مصداقی غم‌انگیز از این واقعیت است که بخش‌های مختلف جامعه ما و حتی سراسر جهان، منافع اقتصادی را بر سلامت و مراقبت از نسل جوان ما ترجیح داده‌اند.آنچه این واکسن بر سر هزاران جوان ما در سراسر جهان می‌آورد یک جنایت است. در طول تاریخ، واکسن‌ها از جان بسیاری از انسان‌ها مراقبت کرده‌اند ولی در زمان حاضر و پس از مدت‌های طولانی، واکسن‌های بسیار زیادی اعم از واکسن HPV و ... به تعداد زیادی از انسان‌ها آسیب زده و حتی موجب مرگ آنان شده‌اند. آینده ما به احترامی که برای اخلاق پزشکی قائل هستیم بستگی دارد. سوگند بقراطی می‌گوید: قبل از هر چیز، سعی کنید آسیب نرسانید.
لوک مونتنیه، پزشک و برنده جایزه نوبل برای کشف ویروس ایدز (HIV)
@question_the_unquestioned

۱۱:۳۱

thumnail
خیزش عمومنویسنده: مارتین گوریمترجم: محمد مظفرپور
@question_the_unquestioned

۲۰:۲۹

نگرانی‌ها درباره ارتباط واکسن HPV با ناباروری و یائسگی زودرس در زنان جوان
undefinedواکسن HPV که برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم معرفی شده، به گفته برخی مطالعات ممکن است با ناباروری و نارسایی زودرس تخمدان (POF) در زنان جوان مرتبط باشد.
undefinedدر مورد عوارض بالقوه این واکسن شواهد زیادی در کشورهای مختلف دنیا به دست آمده و نگرانی‌های جدی در خصوص تزریق این واکسن به دختران و زنان جوان ایجاد کرده است.
undefinedاز جمله عوارض مهم ناشی از تزریق واکسن HPV، شواهدی مبنی بر ارتباط دریافت این واکسن با بروز ناباروری و نارسایی زودرس تخمدان (POF) است که شرکت‌های دارویی سازنده معتقدند که این واکسن بی خطر است، اما مطالعات متعددی وجود دارد که خلاف آن را مطرح می‌کند و نیاز به بررسی دقیق‌تر را نشان می‌دهد.
undefinedنارسایی زودرس تخمدان یعنی توقف عملکرد طبیعی تخمدان‌ها قبل از ۴۰ سالگی. نمود آن بصورت قطع چرخه قاعدگی (آمنوره) و آغاز یائسگی زودس بوده و منجر به ناباروری می‌شود.
undefined mehrnews.com/x36Twk
undefined @Mehrnews

۱۰:۲۵

thumnail
اداره غذا و داروی ایالات متحده، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، نهاد دارویی اروپا، سازمان بهداشت جهانی و بسیاری از دیگر نهادهای بهداشت عمومی، واکسن HPV را به منزله راهی ایمن و اثربخش برای پیشگیری از سرطان‌های مرتبط با HPV تایید کرده‌اند اما واقعیت این است که هرگز اثبات نشده واکسن‌های HPV مانع از ابتلا به سرطان دهانه رحم یا هر سرطان دیگری می‌شوند. سازندگان این واکسن‌ها یعنی دو شرکت مِرک و گلاکسواسمیت‌کلاین موظف نبودند اثبات نمایند که این واکسن‌ها از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کنند.
@question_the_unquestioned

۱۶:۴۲

thumnail
خب ظاهرا این داستان رو دوباره دارن برجسته میکنن. داستان داریم حالا حالاها.
@question_the_unquestioned

۲۰:۰۵

thumnail
آتش‌سوزی کالیفرنیا تکرار سیل 1927 می‌سی‌سی‌پی؟{بخش اول} یکی از محورهای مورد علاقه من در ترجمه که البته تا امروز توفیق انجامش را پیدا نکرده‌ام ترجمه کتاب‌هایی است که به تفصیل، نحوه اثرگذاری امور مادی از قبیل حوادث طبیعی و ساختگی یا اختراعات و اکتشافات بشری روی جوامع انسانی را بررسی کرده باشند. چند سال پیش مدتی پس از آنکه سیل، گلستان و خوزستان را درنوردید، با کتابی به قلم جان باری مورخ آمریکایی آشنا شدم که عنوان آن توجهم را به خود جلب کرد: «طغیان: چگونه سیل بزرگ می‌سی‌سی‌پی در 1927، آمریکا را تغییر داد» . بسیار علاقه‌مند بودم این کتاب را ترجمه کنم به این امید که شاید به اصحاب اندیشه کمک کند بفهمند پدیده‌هایی طبیعی مانند سیل خوزستان چطور می‌توانند بافت جامعه ایرانی را تغییر دهند. گذر زمان این خیال را به آرزویی برای من تبدیل کرد. امروز که آتش، کالیفرنیا را به کام خود فرو برده است، معرفی این کتاب می‌تواند محلی از اعراب داشته باشد. صبح جمعه 15 آوریل 1927 رودخانه می‌سی‌سی‌پی پس از مدت‌ها طوفان و بارش شدید باران طغیان کرد و دیواره‌ای را که برای ممانعت از طغیان کشیده شده بود از بین برد. برخی از این واقعه با عنوان بزرگترین سیل تاریخ پس از طوفان نوح یاد می‌کنند. کار به جایی رسید که این رودخانه در هر ثانیه سه میلیون فوت مکعب بیش از گنجایش خود آب انتقال می‌داد. سیل به منازل بیش از یک میلیون نفر راه پیدا کرد...
@question_the_unquestioned

۱۰:۴۵

thumnail
آتش‌سوزی کالیفرنیا تکرار سیل 1927 می‌سی‌سی‌پی؟ {بخش دوم}... این سیل یک طوفان انسانی را نیز به همراه داشت. سیاه‌پوستان و سفیدپوستان با هم تداخل پیدا کردند، افتخار و پول با هم تلاقی کردند، قدرت‌های ملی و منطقه‌ای به هم گره خوردند، نخبگان نیواورلئان از قدرت خود استفاده کردند تا بار خسارات سیل را روی دوش کسانی بیندازند که فاقد ارتباطات سیاسی، قدرت یا ثروت بودند. آنان همچنین کشاورزان سیاه‌پوست را وادار کردند سرزمین خود را رها کرده و به شمال فرار کنند. این ایالت‌ها آمادگی چنین فاجعه‌ای را نداشتند و نتوانستند از جامعه سیاه‌پوستان حمایت کنند. وقتی یک افسر پلیس از یک سیاه‌پوست خواست پس از یک شب کار سخت بدون خوابیدن دوباره به سر کار خود برای تعمیر دیواره رودخانه برگردد، آن مرد سیاه‌پوست از این دستور سرپیچی کرد. با قتل این سیاه‌پوست به وسیله افسر پلیس، شکاف نژادی در جامعه آمریکا تشدید شد و تا به امروز هم ادامه دارد...
@question_the_unquestioned

۱۰:۴۵

thumnail
آتش‌سوزی کالیفرنیا تکرار سیل 1927 می‌سی‌سی‌پی؟{بخش سوم}... جان باری نشان می‌دهد که چطور شکست‌های مهندسان خودخواه در نهایت منجر به این شد که این سیل ویرانگر و مرگبار به سیاست، فرهنگ، مهاجرت و مسایل نژادی، شکل تازه‌ای ببخشد. باری با بررسی تاریخچه این رودخانه شروع می‌کند و در ادامه به افرادی اشاره می‌کند که نقش مهمی در تغییرات صنعتی در منطقه اطراف دره رود می‌سی‌سی‌پی ایفا کردند. از جمله این افراد، سناتور پرسی بود که خاندانش از مدت‌ها قبل در حاشیه این رودخانه یک امپراتوری به راه انداخته بودند. این خاندان فقط طی یک نسل توانسته بود از یک شکارچی پلنگ در جنگل‌های این منطقه به خاندانی ثروتمند تبدیل شود. آن‌ها برای تشکیل این امپراتوری، تلاش طاقت‌فرسایی کرده بودند. از جمله اقدامات آن‌ها ساختن دیواره این رودخانه بود. پرسی پنج سال قبل از این واقعه با کلوپ کلاکس کلَن هم مقابله کرده و به پیروزی رسیده بود. کلوپ کلاکس کلَن، یک گروه نژادپرست سفیدپوست است که در ایالات متحده در پی جنگ داخلی در 1865 تاسیس شد. پدر مالکوم ایکس نیز به وسیله همین گروه به قتل رسید. پرسی که می‌ترسید با از بین رفتن دیواره رودخانه، امپراتوری خود را از دست بدهد عزم خود را جزم کرد هر طور که شده این جامعه را زنده نگه دارد.باری با ترسیم الگوهای تاریخی این رود نشان می‌دهد از آنجا که این رود به یک دلتا ختم می‌شود و دایما در معرض سیل قرار دارد، اندوخته‌هایی از خاک غنی در مناطق اطراف آن به جا می‌مانند و در عین حال، غلات این منطقه نیز در مواقع سیل از بین می‌روند. پس از جنگ داخلی آمریکا، کشاورزان ثروتمند به دنبال استفاده از فناوری برای ایفای نقش در این الگوها بودند تا بتوانند بدون ترس از ورشکستگی در سال‌های سیل، سود خود را تضمین نمایند. بسیاری از این کشاورزان با تغییرات شدید سیاسی به زمین‌دارهای آریستوکرات جنوب تبدیل شدند. باری در توصیف حوادث پس از این سیل به بررسی این مسایل می‌پردازد...
@question_the_unquestioned

۱۰:۴۶

thumnail
آتش‌سوزی کالیفرنیا تکرار سیل 1927 می‌سی‌سی‌پی؟{بخش چهارم}یک مهندس به نام جِیمز بوچانان ایادز چنان از فتوحات مهندسی در آن دوره مطمئن بود که ادعا کرد حتی می‌سی‌سی‌پی بزرگ را نیز می‌توان با ساخت دیواره‌ها و سایر سازه‌های بشری مهار کرد. این ادعای او در 1874 نهایتا منجر به ساخت پروژه‌هایی در این منطقه شد. تا 1920 کرانه‌های رودخانه مجهز به دیواره‌ها و موانعی شده بود که 30 فوت ارتفاع و 188 فوت پهنا داشتند. مهندسان پس از ساخت این سازه‌ها ادعا کردند پیشگویی ایادز را محقق کرده‌اند. حالا دیگر می‌سی‌سی‌پی رام شده بود. باری در این کتاب، غرور این مهندسان را مسخره می‌کند چرا که بلافاصله پس از اتمام کار ساخت دیواره، سیلی بسیار بزرگتر از هرچه که این منطقه قبلا به چشم دیده بود، جاری شد و ساکنین آلاباما و لوییزیانا با فاجعه‌ای روبرو شدند که سابقه نداشت. مردم اطمینان داشتند که با وجود سازه‌های جدید مهندسی از سیل در امان هستند و به همین دلیل عده کمی از آن‌ها منطقه را تخلیه کردند. در نتیجه وقتی رودخانه طغیان کرد و سیل به خانه‌ها، مزرعه‌ها و دیگر زیرساخت‌ها راه یافت، صدها نفر گرفتار و غرق شدند. از جمله اقشاری که بیشترین آسیب را متحمل شدند، سیاه‌پوستانی بودند که در زمین‌های این منطقه کشاورزی می‌کردند. صلیب سرخ روزانه به هفتصد هزار نفر در اردوگاه‌های پناهندگان غذا می‌رساند. بیش از 250 هزار سیاه‌پوست به مدت چندین ماه از خانه و کاشانه خود آواره شدند...
@question_the_unquestioned

۱۰:۴۷

thumnail
آتش‌سوزی کالیفرنیا تکرار سیل 1927 می‌سی‌سی‌پی؟{بخش پنجم}... در نتیجه این سیل و ترسی که بسیاری از مردم از بازگشت به خانه پیدا کرده بودند، موج بزرگی از سیاه‌پوستان که قبلا در زمین‌های کشاورزان سفیدپوست آریستوکرات در جنوب کار می‌کردند به سمت شمال مهاجرت کردند. تقریبا همه افرادی که به نحوی از این سیل اثر پذیرفته بودند به امید یافتن فرصت‌های جدید و زندگی باثبات، به مناطق دیگر مهاجرت کردند. این باعث شد علاوه بر آسیبی که به دارایی‌ها و زیرساخت‌های جنوب وارد شده بود، این منطقه از نیروی کار هم خالی شود. مدتی نه چندان بعد، برنامه اجتماعی و اقتصادی روزولت موسوم به «نیو دیل» اجرا شد و فرهنگ و سیاست آمریکا را متحول کرد. باری معتقد است بدون وجود طبقه کارگران سیاه‌پوست، کشاورزان و سیاست‌مداران سفیدپوست جنوب فاقد منابع لازم برای کشاورزی در این منطقه شده بودند و همین باعث شد از آن زمان تا به امروز، این منطقه در تقلا برای احیای خود باشد. باری بین این اتفاق و چند تغییر بنیادین دیگر در نحوه توسعه زیرساخت‌ها در ایالات متحده، مهاجرت سیاه‌پوستان، سیاست و ... ربط برقرار می‌کند و این سیل را نقطه عطفی در تاریخ معاصر آمریکا به شمار می‌آورد.
@question_the_unquestioned

۱۰:۴۷