ر

رفع تعهد ارزی

۱۰۱عضو
thumnail
♦️بیانیه مهم بانک مرکزی: تمامی تقاضاهای درهم تامین خواهد شد
🔹توافق با کشورهای عربستان و امارات گشایش‌های ارزی خوبی ایجاد کرده است.🔹کلیه‌ تقاضاهای درهم تامین خواهد شد.🔹بانک مرکزی در ایام عید نوروز ۱۴۰۲ تعطیل نخواهد بود.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۹:۲۵

🔴 شرایط فروش ارز با کارت ملی تغییر کرد
طبق اعلام سیاست‌گذار ارزی، از امروز، فروش دلار سهمیه‌ای با کارت ملی از روش ( پرداخت اسکناس به خریدار ) به روش ( واریز به حساب ارزی خریدار ) تغییر کرد.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۱:۱۵

🖌️طبق اخرین دستورالعمل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به اطلاع میرساند از مورخ 1402/01/14، روش فروش ارز به صورت اسکناس در سرفصل "تأمین نیازهای ضروری (کد 56)" به متقاضیان از روش "پرداخت مستقیم اسکناس به متقاضی" به روش "واریز به حساب ارزی متقاضی نزد بانک‌ها" تغییر می‌کند.
1ـ کلیه بانک‌ها مکلفند جهت فروش و پرداخت ارز بابت سرفصل تأمین نیازهای ضروری (کد 56) به صورت اسکناس، بنا به درخواست متقاضی نسبت به افتتاح حساب سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز ارزی بدون اخذ موجودی اولیه با رعایت مقررات مربوط اقدام نمایند.
تبصره ـ افتتاح حساب به درخواست وکیل متقاضی مجاز نمی‌باشد.
2ـ پرداخت به صورت اسکناس از محل حساب ارزی موضوع این دستورالعمل صرفاً به صاحب حساب (اصیل) امکان‌پذیر است.
3ـ حساب‌های مذکور صرفاً به ارزهای دلار‏/یورو و با منشاء اسکناس و جهت استفاده برای واریز اسکناس موضوع سرفصل تأمین نیازهای ضروری (کد 56) خواهد بود.
4ـ برداشت اسکناس از حساب مذکور، صرفاً پس از گذشت ۵ روز کاری پس از زمان واریز به حساب ارزی متقاضی (T+5) امکان‌پذیر است. بانک‌ها مکلفند پس از دوره مذکور، نسبت به پرداخت اسکناس موضوع حساب‌های این دستورالعمل در هر زمان حسب درخواست مشتری اقدام نمایند.
5ـ کارمزد برداشت از حساب به صورت اسکناس معادل 5 درصد معادل ریالی مقدار برداشت است. نرخ تسعیر برابر با نرخ فروش اسکناس دلار/یورو سامانه معاملات الکترونیکی ارز به اضافه یک درصد در روز برداشت خواهد بود.
6ـ دریافت هرگونه کارمزد از مشتری برای ارائه خدمات موضوع این دستورالعمل به جز موارد تعیین شده در دستورالعمل، ممنوع است.
7ـ حساب ارزی موضوع این دستورالعمل، باید حداقل به مدت شش ماه مفتوح بماند.
تبصره: حداقل موجودی لازم برای استمرار حساب ارزی موضوع این دستورالعمل 100 دلار‏/یورو خواهد بود.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۹:۴۵

قابل توجه واردکنندگان محترمکوتاژ بدون ارزبا گردش صادر کننده موجود هست.لطفا جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید09391279334
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۶:۴۵

پانصد هزار کوتاژ بدون ارزبا گردش توسط واردکننده موجود هست.لطفا جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید09391279334
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۷:۰۱

🔴 تعیین شرایط جدید برای صدور و تمدید کارت بازرگانی
بر اساس اعلام اتاق بازرگانی، آئین‌نامه قانون مقررات صادرات و واردات از سوی هیات وزیران اصلاح شد.
آئین‌نامه قانون مقررات صادرات و واردات از سوی هیات وزیران اصلاح شد. در آخرین روز کاری سال 1401 تصویب‌نامه هیات وزیران در مورد آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات ابلاغ شد که طی آن به مساله صدور و تمدید کارت بازرگانی اشخاص حقیقی و حقوقی پرداخته شده و برخی از مفاد آن نیز اصلاح شده و تغییر یافته است.
هیات وزیران در جلسه 24 اسفندماه 1401، به پیشنهاد وزارت صمت ماده (10) آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات که به موضوع نحوه صدور و تمدید کارت بازرگانی مربوط می‌شود را اصلاح کرد.
در مصوبه جدید هیات وزیران و اصلاحیه ماده (10) آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، پس از آنکه شرایط تجاری بودن کالا لحاظ شده‌است، به موضوع چگونگی صدور و تمدید کارت بازرگانی اشخاص حقیقی و حقوقی پرداخته شده و اصلاحاتی در این بخش اعمال شده است.
بر این اساس و طبق این مصوبه، مهلت اعتبار کارت‌های بازرگانی برای صادرکنندگان ممتاز و نمونه ملی، حداکثر تا پنج سال تعیین شده است. همچنین در اصلاحیه این آئین‌نامه، شرایط تازه‌ای برای سقف ارزشی صادرات و واردات برای دریافت‌کنندگان کارت بازرگانی تعیین شده است و به این ترتیب، این سقف در سال اول با لحاظ شاخص‌هایی نظیر گردش حساب بانکی شخص حقیقی یا حقوقی، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و سرمایه ثبتی شخص حقوقی حداکثر 500 هزار دلار تعیین شده است. این در حالی است که در صورت کافی نبودن سقف تعیین شده، به تشخیص وزارت صمت و بر اساس شرایط اعلامی در این آئین‌نامه، امکان افزایش سقف ارزشی صادرات و واردات دارندگان کارت بازرگانی وجود دارد.
همچنین از دیگر موارد اصلاحی این آئین‌نامه، کاهش شرط سنی برای دریافت کارت بازرگانی است که بر این اساس، داشتن حداقل سن 20 سال تعیین شده است. پیش از این، شرط سنی برای دریافت کارت بازرگانی، 23 سال بود.
از دیگر بندهای این آئین‌نامه جدید، شرایط مربوط به چگونگی تمدید کارت بازرگانی است که بر این اساس، نداشتن تعهد ارزی سررسید شده واردات و صادرات، یکی از شروط اصلی تمدید کارت بازرگانی تعیین شده است.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۰:۴۱

thumnail
نقشه کلی نظام جدید ارزی🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۷:۰۹

۲ بانک عامل فروش ارز مسافرتی شدند
🔹معاون مرکز مبادلات: علاوه بر بانک ملی از این پس، بانک ملت نیز نسبت به فروش ارز مسافرتی اقدام می‌کند.
🔹هم‌اکنون دو بانک ملی و ملت در فرودگاه‌ها باجه‌ و خودپردازهایی دارند که مسافران می‌توانند ارز دریافت کنند.
🔹برای مسافرت‌های زمینی ۳۰۰ یورو و هوایی ۵۰۰ یورو ارز مسافرتی داده می‌شود.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۶:۱۷

کوتاژ بدون ارز گردش با صادر کنندهموجود هستجهت هماهنگی با شماره 09391279334 تماس بگیرید.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۲:۲۰

🔺تصویب لایحه واردات خودروهای کارکرده در دولت
وزیر صمت:🔹راه‌حل سریع بازار خودرو، واردات خودروهای کارکرده است.🔹بنابراین امروز دولت لایحه دو فوریتی واردات خودروهای کارکرده را مصوب کرد.🔹امیدواریم در مجلس نیز به سرعت پیگیری شود
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۸:۱۷

thumnail
🔻جزئیات لایحه واردات خودروهای کارکرده
🔹براساس لایحه الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو، واردات خودروهای کارکرده که عمر آن‌ها در محدوده پنج سال است، به شرط دریافت گواهی از سازمان‌های استاندارد و محیط زیست مجاز خواهد بود.
🔹همچنین هر شخص حقیقی می‌تواند بدون داشتن کارت بازرگانی نسبت به واردات خودرو اقدام کند.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۵:۰۳

🔺ممنوعیت تخصیص ارز به خریداران ارز از بازار آزاد
🔹 با دستور رئیس‌کل بانک مرکزی از امروز تخصیص ارز به شرکت‌های واردکننده ای که قبل از مرحله تخصیص ارز، نسبت به خرید ارز از بازار آزاد اقدام می‌کنند، ممنوع است./ مهر
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۱:۵۱

🔴 ارائه پیشنهاد اصلاح روند ثبت سفارش‌ واردات به شورای سران قوا/ برنامه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای اصلاح ارزش‌های گمرکی
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه در گذشته در ثبت سفارش‌ها بسیاری از اطلاعات ارائه نمی‌شد، گفت: در فرآیند ثبت سفارش جدید در حال اصلاح این موارد هستیم و این اصلاحات بزودی به تصویب شورای هماهنگی سران سه قوه خواهد رسید.
سردار محمد رضا یزدی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به سوالی در خصوص  برنامه‌های در دستورکار ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی  برای سال 1402 و بحثی که در خصوص تمرکز بر حوزه تجارت و کم اظهاری/بیش اظهاری‌ها مطرح شده است، گفت:
مسئله کم اظهاری و بیش اظهاری سه محور دارد. یک محور گمرک، یک محور تاجر و بازرگان و محور دیگر کشور مبدا و تولیدکننده کالای وارداتی است.وی ادامه داد: متاسفانه نتوانستیم این سه محور را به یکدیگر متصل کنیم چرا که کشورهای مبدا گاها به دلیل تحریم‌ها از دادن اطلاعات خودداری می‌کنند. در غیر این صورت باید بدانیم که چه کالایی، با چه وزنی، با چه قیمتی، با چه ارزشی، با چه کارکردی و در طول چه زمانی به کشور ما خواهد رسید.
تلاش برای رصد کالاهای وارداتی از مبدا/ برقراری ارتباط مستقیم با کشورهای غیردلاریسردار یزدی با بیان اینکه در حال تلاش هستیم تا علاوه براینکه بتوانیم خودمان از راهکارهایی که برای دور زدن تحریم‌ها داریم، استفاده می‌کنیم، گفت: ان‌شاء‌الله با حل مشکلات با برخی از کشورها  که ارتباط مستقیم با آنها گرفتیم، مانند کشورهای دوست و کشورهایی که پذیرفتند دیگر با دلار با آنها معامله نکنیم، بتوانیم ابتدا ورود و صادرات کالا از این کشورها را رصد کنیم.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه کشورهای امارات و چین به عنوان دو مبدا اصلی واردات کالا به کشور شناخته می‌شوند و آیا مذاکراتی با آنها در این زمینه در حال انجام است، گفت: با توجه به اتفاقات اخیر و بحث‌های سیاسی که مطرح شده است، امیدوار هستیم بخشی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد حل شود.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: در صورتی که این اتفاق رخ دهد، یک تاجر دیگر نمی‌تواند بیش اظهاری کند. باید بتوانیم آنچه در حال صادرات هستیم را نیز از مبدا و محل تولید رصد کنیم تا کم اظهاری نیز صورت نگیرد.ارائه پیشنهاد ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی برای اصلاح روند ثبت سفارش واردات
وی در مورد تغییرات پیشنهادی در حوزه گمرک ایران به عنوان یکی از سه محوری که حوزه تجارت خارجی مورد اشاره قرار گرفت، گفت: با توجه به استقرار سامانه‌ها و ارتباط سامانه‌ها با یکدیگر زمینه خوبی فراهم شده است. 
یزدی با اشاره به اینکه بحث ثبت سفارش‌ها در گذشته بسیار ضعیف بوده است، گفت:  ثبت سفارش‌ها ناهماهنگ صورت می‌گرفت و در ثبت سفارش‌ها بسیاری از اطلاعات ارائه نمی‌شد. در فرآیند ثبت سفارش جدید در حال اصلاح این موارد هستیم و این اصلاحات بزودی به تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در صورتی که این پیشنهاد به تصویب سران سه قوه برسد از این مشکل عبور خواهیم کرد، گفت: این مسئله پیشنهاد ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده است. تسنیم
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۷:۴۱

🔴 تکذیب توقف شماره‌گذاری کامیون های دست دوم توسط وزارت صمت
🔹دفتر رسانه وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف شماره گذاری خودروهای کشنده را تکذیب کرد.

🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۷:۳۸

🔴 آخرین مهلت استفاده از پروانه های صادراتی 1400 تا پایان اردیبهشت ماه خواهد بود
🔻آخرین مهلت استفاده از پروانه های صادراتی سال 1400 با لحاظ سقف قانونی مقرر در قانون، تا پایان اردیبهشت 1402 بدون بهره مندی از معافیت های مالیاتی صادرکنندگان تمدید شده است و موارد خاص عدم ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال 1400 در کمیته موضوع بند یک سومین صورتجلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات بررسی و تصمیم گیری خواهد شد.

🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۳:۳۶

🔴 تدبیر جدید با "خرید مستقیم ارز از صادرکنندگان"/تامین ارز روان تر شد
چند روز بعد از رونمایی بانک مرکزی از سازوکار جدید مبادلات حواله ارزی، پیگیری ها نشان می دهد تزریق ارز به بازار روان تر شده و تامین ارز واردات با سرعت بیشتری در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای فروردین همزمان با کاهش 20 درصدی عرضه ارز توسط صادرکنندگان عمده از جمله پتروشیمی‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل مباحثی در خصوص ناترازی بازار و عدم تامین ارز واردات در محافل مختلف از جمله کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی مطرح شد.
از سوی دیگر برخی از فعالان اقتصادی گلایه‌های متعددی در خصوص روند فسادزای فروش ارز صادراتی مطرح کرده‌اند، به‌عنوان مثال یکی از فعالان اقتصادی در گفتگوی خبری، با اشاره به اینکه جدای از مرحله ثبت سفارش و تخصیص ارز،‌ در حوزه تامین ارز چالشهای مختلفی ایجاد شده، اعلام کرده بود، به‌دلایل متفاوت از جمله تخلفات درحوزه صرافی و... تأمین ارز واردات در حوزه های تولیدی و تجاری آن طور که باید و شاید انجام نمی‌شود. بر این اساس با تداوم فروش ارز حاصل از صادرات به صرافیهای تضامنی، برخی واسطه‌گری می‌کنند و از طریق پیشنهاداتی تحت عنوان over روند قیمتی در بازار را به‌هم می‌ریزند.
وی، ادامه داده بود که عدم ورود به این روند جدید به معنای حذف از بازار و  کمبود کالا خواهد بود، از طرف دیگر در صورتی که فعال اقتصادی برای تأمین ارز واردات، به این روند مفسده‌انگیز وارد شود عملاً پرداختهای مازادی انجام می‌شود که امکان ثبت و ضبط آنها وجود ندارد و در آینده تبعات مالیاتی و ارزی به‌همراه خواهد داشت.
تایید معاملات حواله پشت خطی و تدبیر جدید برای حذف واسطه‌ها
در همین خصوص فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: برای کوچک‌سازی بازار قاچاق هم اشراف اطلاعاتی داریم و هم به تمام این بازار‌ها ورود کرده‌ایم و در تلاشیم این نرخ را کاهش دهیم چرا که نرخ ارز بازار قاچاق مورد قبول ما نیست. از سوی دیگر مواردی گزارش شده است که بعضاً افراد و شرکت‌ها پشت خط ارز معامله می‌کنند، در روش جدید از این به بعد بانک مرکزی ارز را به‌صورت مستقیم خریداری خواهد کرد و به‌طور مستقیم هم خواهد فروخت تا واسطه‌ها را حذف و این مشکل را برطرف کنیم.
✔️ تامین ارز برای دارندگان تخصیص، روان تر شد
به گزارش تسنیم، چند روز بعد از اعلام رئیس کل بانک مرکزی در خصوص سازوکار جدید خرید و فروش حوالجات ارزی شاهد تغییراتی در تامین ارز واردات هستیم که نشان میدهد فضای تامین ارز روان تر شده و به نوعی عرضه واقعی به قیمت بازار مبادله رشد کرده است.
در واقع تا پیش از این واردکنندگان در بازار مبادله ارزی با وجود در اختیار داشتن ثبت سفارش معتبر و تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی امکان تهیه ارز برای نهایی کردن فرایند واردات کالا را در اختیار نداشتند. چراکه پیشنهادات ارزی مطرح شده از سوی برخی صرافیها با درصدهای سود غیر قانونی همراه بود. در واقع این فرایند در اینده می توانست تبعات جدی مالیاتی و گمرکی برای خریداران ارز به همراه داشته باشد. اما با رویکرد جدید بانک مرکزی و حذف کردن بخشی از واسطه ها فضای تامین ارز روان تر شده است.
✔️ تدبیر"خرید مستقیم ارز از صادرکنندگان" جواب داد
بر این اساس بانک مرکزی برای خرید ارز از صادرکنندگان عمده به خصوص پتروشیمی ها به صورت مستقیم ورود کرده است. در سازوکار قبلی ارز صادرکنندگان توسط واسطه های بانکی و تضامنی خریداری میشد که همانطور که رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد منجر به تشدید معاملات پشت خطی شده بود. این درحالی است که فروش ارزبه واردکنندکان همچنان توسط صرافیها انجام میشود.
در واقع در این مدل بانک مرکزی به صورت شروع به خرید ارز صادرکنندگان کرده و به صرافیها میفروشد، در این بین صرافیها همچنان به عنوان واسطه فروش در بازار حضور دارند. به هر ترتیب پیگیری های میدانی حاکی از بهبود روند خرید و فروش ارز در بازار مبادله ارزی در قیمتهایی بین 37 الی 39 هزار تومان است.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۴:۰۱

thumnail
🔴 ابلاغ نظریه صمت در خصوص چگونگی اقدام گمرک در خصوص مغایرت سال ساخت خودروهای کشنده مستعمل و ترخیص کامیون های وارده
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۹:۳۰

🔴 مهم/ مصوبات کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات
با عنایت به برگزاری هفتمین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات، اهم تصمیمات اتخاذ شده در این نشست جهت استحضار و اطلاع رسانی به ذینعان به شرح زیر می باشد:
۱/ متقاضیانی که تا پایان خردادماه سال جاری نسبت به ارائه درخواست و لوح فشرده حاوی اطلاعات صادرات از محل ورود موقت خود اقدام نمایند، گمرک مربوطه وفق ضوابط جاری نسبت به ارسال اطلاعات به بانک مرکزی اقدام خواهد کرد.
در خصوص صادرات از محل ورود موقت مربوط به سال ۱۴۰۰ و قبل از آن، مقرر گردید، درخواست‌هایی که تا پایان سال ۱۴۰۱ در گمرکات اجرایی ورود موقت کننده، ثبت شده و به دلیل اتمام مهلت‌های مقرر یا سایر اشکالات، امکان ارسال اطلاعات فراهم نشده است، گمرک جمهوری اسلامی ایران نسبت به ارسال اطلاعات، وفق روال جاری تا پایان خرداد ماه به بانک مرکزی اقدام نماید.
ضمنا پذیرش و ثبت درخواست جدید در سال جاری برای این دسته از صادرکنندگان، توسط گمرک ورود موقت کننده، جهت ارسال اطلاعات امکان‌پذیر نخواهد بود.
۲/ آخرین مهلت استفاده از پروانه‌های صادراتی سال ۱۴۰۰ با لحاظ سقف قانونی مقرر در قانون، تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ (بدون بهره‌مندی از معافیت های مالیاتی صادرکنندگان ) تمدید گردید.
۳/ کلیه صادرکنندگان مشمول تبصره (۶) بند (ح) ماده (۲) مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (مصوب ۱۴۰۰) که از تسهیلات تامین مالی خارجی (فاینانس) استفاده نموده‌اند، موظفند در راستای ایفای تعهدات ارزی صادراتی خود ، بازپرداخت تسهیلات ارزی دریافت شده ( اعم از اصل، سود و جریمه تاخیر ) از محل تامین مالی خارجی ( فاینانس ) را در اولویت قرارداده و صرفا پس از ایفای تعهدات مذکور می‌توانند از سایر روش‌های برگشت ارز استفاده نمایند.
ایفای تعهدات موصوف باید متناسب با مبالغ سررسید شده و پرداخت نشده باشد و مورد تایید بانک عامل قرار گیرد. بدیهی است متخلفین، مشمولین اعمال مقررات موضوع عدم ایفای تعهد صادراتی خواهند گردید.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۶:۵۸

🔴 رئیس کل بانک مرکزی : کمیته‌ای تحت عنوان کمیته بررسی تخلفات ارزی در بانک مرکزی تشکیل دادیم.
در این کمیته تمام شرکت‌هایی که سه تخلف دارند، مورد بررسی قرار می‌گیرند.
تخلف اول این است که تعهد ارزی خود را ایفا نکرده باشنددر واقع ارز حاصل از صادرات خود را در موعد قانونی برگشت نداده باشند.
تخلف دوم این است که در سامانه نیما تخلفاتی صورت بگیرد و محاسبه خارج از نرخی که بانک مرکزی تعیین کرده، صورت بگیرد.
تخلف سوم هم این است که خارج از مقررات بانک مرکزی و قانونی در بازار رسمی، معاملاتی صورت بگیرد.
تخلفات در این کمیته بررسی شده و با آنها برخورد قانونی می‌شود
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۱۱:۱۳

thumnail
لزوم ارائه گواهی اسقاط جهت واردات کامیون کارکرده
در صورت عدم ارائه گواهی اسقاط ، پرداخت ۵ درصد ارزش گمرکی به صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته جهت اخذ مجوز شماره گذاری الزامی است.
🎯 کانال رفع تعهد ارزی🌍 ➣ https://ble.ir/rafetaahod

۶:۵۱