عکس پروفایل رمز ارزها (سعید جوادزاده)ر

رمز ارزها (سعید جوادزاده)

۸۳عضو
سلام و خیر مقدم خدمت همه دوستان عزیزاین کانال بعنوان بارگزاری آموزه های رمزارزها در کلاس درسی شما و البته برخی مطالب مفید دیگر توسط بنده(سعید جوادزاده) برقرار شده است.امیدوارم در کنار همدیگر با سرعت زیاد مسیر پیشرفت و تکامل را طی کنیم.موفق باشین

۱۸:۳۴

(جلسه اول)بازارهای مطرح دنیا :
۱- فارکس : بازار مبادله ارزها (پول فیات) میباشد، پول فیات ، پول رایج کشورها است. به محل تبادل فارکس ، بروکر و به شخص مبادله کننده در فارکس ، فارکسر می گویند.پول فیات به دو دسته ی ماژور و مینور تقسیم می شود . ماژور : دلار ، یورو ، پوند ، ین ....مینور : لیر ، روپل ....
۲- رمز ارز یا کریپتو کارنسی :کریپتو به معنای رمزنگاریکارنسی به معنای ارز
مثال رمز ارز : بیت کوین
۳- استاک مارکت : بازاری که سهام شرکت ها و شاخص ها در ان مبادله می شوند . مثال : داوجونز ، بازارهای توکیو و پکن ، بورس اوراق تهران
شرکت ها : (APPLE ، BMW ، BENZ ، SAMSUNG) بی ام و ، بنز ، سامسونگ ، اپل
۴- کامودیتی(کالاها) : به دو دسته ی نرم و سخت تقسیم می شوند . بازار کامودیتی خرید و فروش کالا است.
نرم : قهوه .....
سخت : طلا ، نقره ، نفت ، الماس.....
ممنون از توجه شما
طراح : امیرحسین صابری

۱۸:۰۹

(جلسه دوم)پول و اقتصاد (۱)
مروری بر تاریخچه پول
تا سال های سال مردم با روش مبادله کالا به کالا امور مالی خودشون رو میگذروندن که روش نسبتا خوب و کارآمدی بود ولی یک مشکل بزرگی دربرابر انسان ها قرار داشت ، یعنی برابر نبودن ارزش کالاهایی که مبادله میشدند و نبودن معیار و مقیاس دقیق برای خرید یا فروش یک کالا بود به مرور انسان ها به معیار های بهتری مثل سنگ نمک ، نقره و طلا رسیدند و از اینها برای خرید یک کالا استفاده میکردند اما این معیار ها هم مناسب نبودند چرا که حمل و نقل آنها بسیار سخت بود.به مرور برگه های قرار دادی ایجاد شد که سندی برای دریافت طلا و مال بود اما در نهایت انسانها به چاپ پول روی آوردند که بهترین روش در نوع خودش بود.
تا سال ۱۹۷۰ پشتوانه پول طلا بود و هر کشوری بر مبنای پشتوانه‌ طلا خود پول چاپ میکرد اما در این سال با اعلام رسمی آمریکا در خصوص قرار ندادن طلا به عنوان پشتوانه دلار کل دنیا دچار تحول شد و به جای پول فرمول اقتصادی قرار داده شد که اگر بر اساس ان یک کشور سرانه اقتصادی مثبت داشت توانایی چاپ پول رو داشت اما به شکل شایسته ای به این قانون عمل نشد و چاپ پول و نقدینگی در کشور ها باعث ایجاد تورم شد و وضعیت اقتصادی جهان با بحرانی نو رو به رو شد.

۲۰:۴۹

پول و اقتصاد (۲)
اقتصاد چیست؟
اقتصاد: استفاده بهینه از منابع کمیابی مثل نیروی کار ، منابع زیرزمینی و حتی آب ، هوا و...
اقتصاد به دودسته خرد و کلان تقسیم میشود.
۱) اقتصاد کلان، که در دست دولت هاست که این دولت ها هدفی مبنی بر ایجاد شاخص های اقتصادی مثبت را دنبال میکنند.
شاخص های اقتصادی کشور عبارتند از:تولید خالص ملی ، تولید ناخالص ملی و...در نهایت همه موارد بالا میزان رفاه اجتماعی یک جامعه و یا کشور را تعیین میکنند.(کشور های اسکاندیناوی مانند سوئد ، دانمارک از رفاه اجتماعی بالایی برخوردار هستند)
۲) اقتصاد خرد ، که در دست افراد و کمپانی های بزرگ است

۲۰:۵۰

thumnail
سیستم های مدیریت اقتصادی
در صحبت های قبلی درباره تاریخچه پول مطالبی خدمتتون عرضه شد اما امروز میخواهیم به سراغ سیستم مدیریت سرمایه های کلان در کشور ها برویم و ببینیم این ساز و کارهای مدیریتی به شکل هست.
سیستم متمرکز(centralize):
تا به امروز بیشتر کشور های دنیا از سیستم مدیریت مرکزی (centralize) استفاده میکنند.در این ساز و کار نهادی مثل بانک مرکزی در مرکزیت این سیستم قرار دارد که دارای اختیارات و مسئولیت های متعدد است به شکلی که میتواند هر قوانینی که میخواهد وضع کند و به بانک های زیر مجموعه خود ارائه دهد ، تمامی بانک ها هم موظف به پیروی از این قوانین هستند در نتیجه همین اصول در شعبات مختلف هر بانک هم برقرار میشود و در نتیجه کابران رو به اطاعت از این اصول وا میدارد.
سیستم غیرمتمرکز (decentralize):
در این نوع از ساز و کار دیگر نهاد ، سازمان و هیچ چیز دیگری در راس وجود ندارد بلکه این سیستم متشکل میشود از شبکه ای گسترده از بلوک های اطلاعاتی.در اینجا تمامی بلوک ها به هم متصل هستند و اطلاعات اصلی همه کاربران در آن قرار دارد ، به این بستر بلاکچین (blockchain) گفته میشود.

۳:۴۲

thumnail
برتری های سیستم غیرمتمرکز و بلاکچین نسبت به شیوه سنتی:
سیستم decentralize از چند جهت نسبت به روش سنتی بهتر است که به مواردی از آنها اشاره میکنیم:
۱. امنیتاز آنجا که در بلاکچین همه بهم مربوط هستند و اطلاعات مشترک هستند امکان نفوذ و سوء استفاده بسیار کم است چرا که به راحتی خطر شناسایی شده و از ورود آن به سیستم جلوگیری میشود.
۲. قدرت برابردر این سیستم همه قدرت یکسانی دارند و ایضا با هم آشنایی خاصی هم ندارند در نتیجه رانت و رانت بازی در اینجا با بن بست بزرگی مواجه است زیرا نه رئیسی هست و نه مرئوسی که بخواهند با هم تبانی کنند و یا امثال این کارها.
۳. مسیر مشخصدر سیستم متمرکز اون بانک مرکزی هر لحظه میتواند قوانینی مشخص کند که تمامی محاسبات و برنامه ریزی های کاربر را بهم بزند.فرض کنید یک کاربر ماهانه به ۵۰ برگ چک نیاز دارداما ناگهان قوانینی مبنی بر ۳۰ برگ بودن دست چک ها وضع میشود خب بدین ترتیب تمامی حساب های ان کاربر بهم میخورد.اما در بلاکچین و این سیستم نوین این چنین نیست بلکه همه بر اساس همان مسیر مشخصی که از ابتدا خلق رمزارز بیا کوین توسط ساتوشی ناکاموتو وجود داشت پیش میروند که اصطلاحا به آن roadmap یا همان نقشه راه میگویند.

۳:۴۳

سلامundefinedعیدتون مبارکundefined
امروز میخوایم با هم به چندتا از روش های کسب درآمد از بلاکچین و رمزارزها بپردازیمundefined

۱۰:۱۲

thumnail
۱. معامله (trade)روشی مبتنی بر نوسانات بازار استیعنی اینکه شما با استفاده از روش های تحلیلی مثل تحلیل تکنیکال به بررسی بازار بپردازی و در موقعیت های مناسب بخری و در موقعیت های مناسب دیگری بفروشی و بدین ترتیب سود کنی که البته این روش در بسیاری از تجارت ها و بازار ها رایج است.

۱۰:۱۲

thumnail
۲. نگهداری (hold)این روش مشابه روش قبلی است با این تفاوت که هدف بلند مدتی را در نظر دارد به این شکل که شما فرضا مقداری ارز میخری و برای چند سال نگهداری میکنی و در موقعیت مناسبی میفروشی و البته سود نسبتا کلانی هم به دست میاوری که البته این روش هم نیازمند بررسی بازار و شرایط آن است اما در بلندمدت و زمان بیشتر

۱۰:۱۳

thumnail
۳. دنیای گیم و متاورس (game & meta)امروزه خود جهان بازی ها میتواند بستری برای کسب درآمد از رمزارزها باشد که نسخه تکامل یافته آن را در پروژه متاورس مشاهده خواهیم کرد که البته از همین الان هم تحولات بسیاری در اقتصاد جهان ایجاد کرده است.حتی الان خیلی از بازی ها وجود دارند که با انجام دادن مراحل آن میتوانید مجانی صاحب برخی ارز ها شوید.البته بسیاری از این بازی ها پروژه های کلاهبرداری هستند و یا اینکه با توجه به اون وقتی که شما برای بازی میکنید صرف ندارند.پس دقت کنید.
توضیحات تکمیلی داخل پیج اقای جواد زاده:https://www.instagram.com/p/CVyLYQdIPiC/?utm_medium=copy_link

۱۰:۱۳