۱۸:۵۰
برگه آزمایش عسل شامل چه مواردی است؟

آیا تا به حال هنگام تهیه و خرید عسل به برگه آزمایش عسل توجه کردهاید؟ در رابطه با این برگه و آزمایشاتی که برای تشخیص باکیفیت و اصل بودن عسل انجام میشود، اطلاعاتی دارید؟ همانطور که میدانید در حال حاضر عسلهای تقلبی زیادی در بازار وجود دارد و تشخیص عسل اصل از نوع تقلبی آن کمی سخت است یا برای همه افراد مقدور نیست. از این رو آزمایشاتی روی عسل انجام میگیرد تا درجه خالص بودن عسل تعیین و مشخص شود. البته می توان به صورت کلی گفت که این برگه تا حدی خواص عسل را نیز مشخص می کند.
در اینجا نوع آزمایشهایی که روی عسل انجام میشود و اطلاعاتی که روی برگهی مربوط به آزمایش ذکر میگردند را مورد بررسی قرار دهیم. چرا که اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار شما قرار خواهیم داد، تا بتوانید تشخیص بهتری برای انتخاب عسل طبیعی داشته باشید.
شاخصه های مورد آزمایش که روی برگه آزمایش عسل ذکر میشوند!
در آزمایشاتی که روی عسل انجام میشود، چندین فاکتور مهم از عسل مورد ارزیابی قرار میگیرد. در واقع درصد به دست آمده از آزمایش این شاخصهها یا فاکتورها است که خالصی یا ناخالصی عسل را مشخص میکند. برگه آزمایش عسل گرچه برای خرید مطمئن همهی افراد میتواند کاربردی و کمک کننده باشد، اما برای صادرات عسل یک امر ضروری و بسیار مهم است. از جمله شاخصهها و اِلمانهای مهم مورد آزمایش عبارتاند از:
ساکاروز
نسبت فروکتوز به گلوکز
قندهای احیا کننده
فعالیتهای دیاستازی
تست هیدروکسیل متیل فورفورال
رطوبت
اسیدیته
پروتئینآدرس پیج اینستاگرام https://www.instagram.com/royal_honey124
آدرس کانال در ایتا

آیا تا به حال هنگام تهیه و خرید عسل به برگه آزمایش عسل توجه کردهاید؟ در رابطه با این برگه و آزمایشاتی که برای تشخیص باکیفیت و اصل بودن عسل انجام میشود، اطلاعاتی دارید؟ همانطور که میدانید در حال حاضر عسلهای تقلبی زیادی در بازار وجود دارد و تشخیص عسل اصل از نوع تقلبی آن کمی سخت است یا برای همه افراد مقدور نیست. از این رو آزمایشاتی روی عسل انجام میگیرد تا درجه خالص بودن عسل تعیین و مشخص شود. البته می توان به صورت کلی گفت که این برگه تا حدی خواص عسل را نیز مشخص می کند.
در اینجا نوع آزمایشهایی که روی عسل انجام میشود و اطلاعاتی که روی برگهی مربوط به آزمایش ذکر میگردند را مورد بررسی قرار دهیم. چرا که اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار شما قرار خواهیم داد، تا بتوانید تشخیص بهتری برای انتخاب عسل طبیعی داشته باشید.
شاخصه های مورد آزمایش که روی برگه آزمایش عسل ذکر میشوند!
در آزمایشاتی که روی عسل انجام میشود، چندین فاکتور مهم از عسل مورد ارزیابی قرار میگیرد. در واقع درصد به دست آمده از آزمایش این شاخصهها یا فاکتورها است که خالصی یا ناخالصی عسل را مشخص میکند. برگه آزمایش عسل گرچه برای خرید مطمئن همهی افراد میتواند کاربردی و کمک کننده باشد، اما برای صادرات عسل یک امر ضروری و بسیار مهم است. از جمله شاخصهها و اِلمانهای مهم مورد آزمایش عبارتاند از:
ساکاروز
نسبت فروکتوز به گلوکز
قندهای احیا کننده
فعالیتهای دیاستازی
تست هیدروکسیل متیل فورفورال
رطوبت
اسیدیته
پروتئینآدرس پیج اینستاگرام https://www.instagram.com/royal_honey124
آدرس کانال در ایتا
۷:۲۲
به نام خدادر مصرف محصولات رویال هانی به نکات ذیل دقت نمایید1. در طعم دهی به عسل ها؛ عسل طعم دار هل و عسل طعم دار ترش از مواد طعم دهنده طبیعی و ارگانیک استفاده شده است2. در مصرف عسل های طعم دار رویال هانی علاوه بر خاصیت عسل از خاصیت طبیعی طعم دهنده بهره ببرید.3. تولید عسل های طعم دهنده در راستای بهره برداری مشتریانی است که از طعم عسل خوششان نمی آید و طعم دهندهای طبیعی و ارگانیک همانند هل؛ کمک به مصرف راحت تر عسل می نماید. از این افراد می توان به کودکان، زنان باردار و .. اشاره کرد.4. عسل های طعم دار به دلیل چگالی متفاوت عسل و طعم دهنده ارگانیک؛ ته نشین و یا رونشین خواهد شد. لذا قبل از مصرف حتما هم بزنید تا همگن شود.5. عسل کنجد-کنار ترکیب دونوع عسل مرغوب کشور می باشد. که به دلیل چگالی های مختلف عسل کنار و عسل کنجد گاهی به صورت دو رنگ به نظر می رسد.6. عسل کنجد یک عسل منحصر به فرد و نایاب با طبع گرم می باشد که از عطر و طعم ویژه ای برخوردار است. عسل کنجد شیری رنگ است.7. هر زمان که مشاهده نمودید که عسل شما شکرک زده و یا رس بسته است خوشحال شوید. این فرآیند نشانه طبیعی و ارگانیک بودن عسل است. برای سهولت عسل شکرک زده شیشه عسل را در آب حدود 50 درجه به مدت چندساعت قرار دهید تا به حالت اول برگردد.8. مقدار استاندارد ساکروز عسل طبیعی کمتر از 5درصد می باشد.9. ساکروز عسل کنار رویال هانی 7/2 درصد می باشد. این عسل به دلیل ساکاروز پایین برای بیماران دیابتی بسیار مناسب می باشد.10. ساکروز عسل کنجد رویال هانی 8/4 درصد می باشد. این عسل برای بیماران دیابتی توصیه نمی شود و برای کودکان و نوجوانان در حال رشد و ورزشکاران بسیار مناسب می باشد.11. به دلیل ساکاروز پایین برای بیماران دیابتی بسیار مناسب می باشد.12. عسل طعم دار ترش رویال هانی به دلیل استفاده از داروهای گیاهی دارای ویژگی طعم ترشی و کاهنده قند خون می باشد و برای بیماران دیابتی بسیار مناسب می باشد.
۱۶:۴۵
فواید عسل صبحانه عسل بهتنهایی یکی از مغذیترین مواد خوراکی در جهان به شمار میرود. مصرف عسل در وعده صبحانه باعث میشود تا مواد مغذی آن به روند دستگاه گوارشی شما کمک کرده و تاثیرات مثبتی بر بدن شما بگذارد. عسل مانند یک سوخت بسیار قوی به اندامهای گوارشی تزریق میشود و فرایند هضم و دفع را بهخوبی بهبود میبخشد. همچنین عسل در درمان یبوست و اسهال مؤثر است و شما در طول روز احساس دلپیچه و دلدرد نخواهید داشت.
Instagram@royal_honey124https://www.instagram.com/royal_honey124?igsh=MWhmanczYXM5dHozdA==
Instagram@royal_honey124https://www.instagram.com/royal_honey124?igsh=MWhmanczYXM5dHozdA==
۲۲:۱۳
انواع عسل بر طبق چه معیاری تقسیم بندی میشود.
اگر اصلیترین منابع معتبر در مورد انواع عسل را بررسی کنید؛ متوجه خواهید شد که در همهی دنیا و نیز ایران، عسل طبیعی را اغلب با چهار معیار تقسیمبندی میکنند: ۱- معیار زمانی ۲- معیار مکانی ۳- معیار نوع گل ۴- معیار ترکیبات.
انواع عسل با توجه به زمان آن

عسل بهاره
این نوع عسل، حاصل جمعآوری شهد گلها توسط زنبورهای عسل در اوایل بهار از نباتات بهاری و شکوفههای درختان میوه است. بهطور سنتی گفته میشود که این مرحله تا شکفتن گلهای درختچههای اقاقیا ادامه دارد. مشهورترین عسلهای بهاره عبارتند از عسل اقاقیا و عسل مرکبات.
اکثر عسلهای بهاره از درختان مرکبات ازجمله نارنج و پرتقال هستند. ویژگیهای عمومی عسل بهاره در درمان افسردگی، انگلهای دستگاه گوارشی، سرطان و حساسیت است و در درمان دردهای معده، نفخ، سرفههای شدید و سکسکه توصیه میشود و خاصیت آرامبخش نیز دارد.
عسل پاییزی
عسل بهدست آمده از آن تعداد از گیاهان تابستانی و پاییزه است که بعد از اقاقیا رشد میکنند. ازجمله مشهورترین عسلهای پاییزی عبارتاند از: عسل آویشن، عسل اسپرس، عسل گون.
خواص عمومی عسل پاییزه عبارت است از: آنتیاکسیدان بودن (ضد سرطان)، کاهشدهندهی فشارخون، ضد سرماخوردگی، تقویتکنندهی رشد مو، التیام دهندهی سوختگی و زخمهای عمیق، افزایشدهندهی هوش کودکان، خونساز و تصفیهکنندهی خون، تببر و تقویتکنندهی قوای بدن.Instagram@royal_honey124https://www.instagram.com/royal_honey124?igsh=MWhmanczYXM5dHozdA==
و کانال بله ble.ir/join/XBfmp3ESez
https://eitaa.com/royal_honey
اگر اصلیترین منابع معتبر در مورد انواع عسل را بررسی کنید؛ متوجه خواهید شد که در همهی دنیا و نیز ایران، عسل طبیعی را اغلب با چهار معیار تقسیمبندی میکنند: ۱- معیار زمانی ۲- معیار مکانی ۳- معیار نوع گل ۴- معیار ترکیبات.
انواع عسل با توجه به زمان آن

عسل بهاره
این نوع عسل، حاصل جمعآوری شهد گلها توسط زنبورهای عسل در اوایل بهار از نباتات بهاری و شکوفههای درختان میوه است. بهطور سنتی گفته میشود که این مرحله تا شکفتن گلهای درختچههای اقاقیا ادامه دارد. مشهورترین عسلهای بهاره عبارتند از عسل اقاقیا و عسل مرکبات.
اکثر عسلهای بهاره از درختان مرکبات ازجمله نارنج و پرتقال هستند. ویژگیهای عمومی عسل بهاره در درمان افسردگی، انگلهای دستگاه گوارشی، سرطان و حساسیت است و در درمان دردهای معده، نفخ، سرفههای شدید و سکسکه توصیه میشود و خاصیت آرامبخش نیز دارد.
عسل پاییزی
عسل بهدست آمده از آن تعداد از گیاهان تابستانی و پاییزه است که بعد از اقاقیا رشد میکنند. ازجمله مشهورترین عسلهای پاییزی عبارتاند از: عسل آویشن، عسل اسپرس، عسل گون.
خواص عمومی عسل پاییزه عبارت است از: آنتیاکسیدان بودن (ضد سرطان)، کاهشدهندهی فشارخون، ضد سرماخوردگی، تقویتکنندهی رشد مو، التیام دهندهی سوختگی و زخمهای عمیق، افزایشدهندهی هوش کودکان، خونساز و تصفیهکنندهی خون، تببر و تقویتکنندهی قوای بدن.Instagram@royal_honey124https://www.instagram.com/royal_honey124?igsh=MWhmanczYXM5dHozdA==
و کانال بله ble.ir/join/XBfmp3ESez
https://eitaa.com/royal_honey
۶:۴۹
عسلک چیست؟ بررسی خواص و تفاوت آن با عسلعسلک یا شهد گیاهی, شهد نباتی یا شبنم انگبینی که شاید بعضی آن را نوعی عسل طبیعی بدانند با وجود اینکه توسط زنبور عسل تولید می شود ولی در واقع عسل نیست و در انگلیسی نیز به آن (HONEYDEW) گفته می شود.شاید برایتان جالب باشد که بدانید زنبور برای تولید عسل همیشه از شهد یا نکتار گیاه تغذیه نمی کند و کاهی سراغ صمغ و شیره گیاهان یا درختان می رود.جالب اینجاست که گاهی قیمت و کیفیت برخی از این عسلک ها مثل عسلک کاج یا عسلک ترنجبین بسیار بالاتر از قیمت عسل طبیعی است.زنبور برای تولید عسل نیاز دارد که یک منشا گیاهی را داشته باشد و با نوشیدن شهد آن گیاه یا گل عسل را تولید کند، اما همیشه اینطور نیست که زنبور عسل با تغذیه از گل و گیاه عسل را تولید کند بلکه گاهی از اوقات با نوشیدن شیرابه قندی به روی گیاه که توسط فعالیت حشرات مکنده در نقاط مختلف گیاه تشکیل شده است، فرآورده ای را تولید می کند که در این صورت به عسل تولید شده عسلک می گویند.
بنابراین عسل مستقیم از شهد خود گیاه تولید شده اما عسلک به طور غیر مستقیم و به واسطه یک حشره که از گیاه تغذیه کرده است تولید می شود. از آن جایی که این فرآورده به شکل مستقیم از گیاه برداشت نشده کیفیت پایین تری را نسبت به خود عسل دارد اما از نظر خواص این تفاوت وجود ندارد.
در قسمت بعد تفاوت عسل و عسلک عنوان میشود.
Instagram@royal_honey124https://www.instagram.com/royal_honey124?igsh=MWhmanczYXM5dHozdA==
و کانال بله ble.ir/join/XBfmp3ESezو کانال ایتاhttps://eitaa.com/royal_honey
بنابراین عسل مستقیم از شهد خود گیاه تولید شده اما عسلک به طور غیر مستقیم و به واسطه یک حشره که از گیاه تغذیه کرده است تولید می شود. از آن جایی که این فرآورده به شکل مستقیم از گیاه برداشت نشده کیفیت پایین تری را نسبت به خود عسل دارد اما از نظر خواص این تفاوت وجود ندارد.
در قسمت بعد تفاوت عسل و عسلک عنوان میشود.
Instagram@royal_honey124https://www.instagram.com/royal_honey124?igsh=MWhmanczYXM5dHozdA==
و کانال بله ble.ir/join/XBfmp3ESezو کانال ایتاhttps://eitaa.com/royal_honey
۶:۰۳
۱۷:۵۱
۶:۰۳
۷:۲۰
۵:۵۱
بازارسال شده از Mohammad
۶:۵۳
۵:۲۲
۱۰:۴۴
۱۰:۴۴
۴:۴۴
۵:۱۲
۵:۱۲
۴:۲۲
۴:۲۲