بازارسال شده از Ma.Chakarzahi
گزارش عملکرد واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت ودرمان شهرستان نیکشهر :
️ به گزارش واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر مورخ۱۴۰۲/۱/۸ در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، نظارت بر رعایت پروتکل ها و موازین بهداشتی بازدید از صنوف سطح شهرستان نیکشهر انجام گرفت: اجرای 1 مورد گشت مشترک به همراه ریاست محترم تعزیرات حکومتی، نماینده سپاه پاسداران و بسیج، جهاد کشاورزی ، صنعت ومعدن ودامپزشکی بازرسی از ۱۱مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی(۴مورد عمده فروشی ،۱مورد قنادی،۱مورد نانوایی،۲مورد فروش وعرضه مواد پروتئینی ولبنی ۱مورد نانوایی،۱مورد فروشگاه بزرگ)
تعداد کل بازدید انجام شده: ۶۰ موردتعداد کل بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی: ۵۰ موردبازدید از خواربارفروشی: ۳۲موردبازدید از عمده فروشی:۵موردبازدید از لبنیاتی:۳موردبازدید از فروشگاه موادغذایی:۲بازدید از :قنادی:۳موردبازدید از اغذیه فروشی:۲موردبازدید از نانوایی:۲موردبازدید از اماکن بین راهی:۲موردبازدید از سامانه ها آبرسانی:۱مورداستفاده از تجهیزات پرتابل :۱۱موردجمع آوری ۲۸۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف انسانیانجام تست کلر آب مصرفی:۵۷مورد
ارائه آموزشهای لازم به متصدیان در خصوص کنترل تاریخ انقضای مواد غذایی، رعایت بهداشت فردی، بهسازی مکان کسب، بهداشت ابزار و تجهیزات و رعایت پروتکل های بهداشتی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر
️ به گزارش واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر مورخ۱۴۰۲/۱/۸ در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، نظارت بر رعایت پروتکل ها و موازین بهداشتی بازدید از صنوف سطح شهرستان نیکشهر انجام گرفت: اجرای 1 مورد گشت مشترک به همراه ریاست محترم تعزیرات حکومتی، نماینده سپاه پاسداران و بسیج، جهاد کشاورزی ، صنعت ومعدن ودامپزشکی بازرسی از ۱۱مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی(۴مورد عمده فروشی ،۱مورد قنادی،۱مورد نانوایی،۲مورد فروش وعرضه مواد پروتئینی ولبنی ۱مورد نانوایی،۱مورد فروشگاه بزرگ)
تعداد کل بازدید انجام شده: ۶۰ موردتعداد کل بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی: ۵۰ موردبازدید از خواربارفروشی: ۳۲موردبازدید از عمده فروشی:۵موردبازدید از لبنیاتی:۳موردبازدید از فروشگاه موادغذایی:۲بازدید از :قنادی:۳موردبازدید از اغذیه فروشی:۲موردبازدید از نانوایی:۲موردبازدید از اماکن بین راهی:۲موردبازدید از سامانه ها آبرسانی:۱مورداستفاده از تجهیزات پرتابل :۱۱موردجمع آوری ۲۸۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف انسانیانجام تست کلر آب مصرفی:۵۷مورد
ارائه آموزشهای لازم به متصدیان در خصوص کنترل تاریخ انقضای مواد غذایی، رعایت بهداشت فردی، بهسازی مکان کسب، بهداشت ابزار و تجهیزات و رعایت پروتکل های بهداشتی
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر
۱۷:۲۱
بازارسال شده از SUROSH .......
۱۷:۲۱
بازارسال شده از Ma.Chakarzahi
گزارش عملکرد واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت ودرمان شهرستان نیکشهر:
گزارش واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر مورخ۱۴۰۲/۱/۱۴ در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان: رسیدگی به شکایت مردمی درخصوص فروشگاه مواد لبنی اجرای طرح تشدید بازرسیها در دو شیفت صبح و عصربرگزاری گشت مشترک بین ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت ومعدن، جهاد کشاورزی ودامپرشکیپلمپ ۲واحد متخلف بهداشتی(یک خواربارفروشی ویک میوه فروشی) معرفی واحدهای متخلف به مراجع قضایی :۴موردتعداد کل بازدید انجام شده:۱۰۲موردتعداد از مراکز خواربارفروشی: ۵۹ موردبازدید از نانوایی:۲موردبازدید از عمده فروشی مواد غذایی:۳موردبازدید ازفروشگاه موادغذایی:۱موردبازدید از سامانه آبرسانی:۵موردتعداد بازدید از مراکز بین راهی:۹مورد بازدید از مساجد:۲۳مورداستفاده از تجهیزات پرتابل :۱۴ موردجمع آوری ۱۴۵/۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ منقضیتعداد کلرسنجی انجام شده:۶۵موردتعداد نمونه میکروبی اخذ شده:۳موردپیگیری اخطاریهای صادر شد به صنوف متخلفارائه آموزشهای لازم به متصدیان در خصوص کنترل تاریخ انقضای مواد غذایی، رعایت بهداشت فردی، بهسازی مکان کسب، بهداشت ابزار و تجهیزات و رعایت پروتکل های بهداشتی. واحد سلامت محیط وکار شبکه بهداشت ودرمان نیکشهر
گزارش واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر مورخ۱۴۰۲/۱/۱۴ در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان: رسیدگی به شکایت مردمی درخصوص فروشگاه مواد لبنی اجرای طرح تشدید بازرسیها در دو شیفت صبح و عصربرگزاری گشت مشترک بین ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت ومعدن، جهاد کشاورزی ودامپرشکیپلمپ ۲واحد متخلف بهداشتی(یک خواربارفروشی ویک میوه فروشی) معرفی واحدهای متخلف به مراجع قضایی :۴موردتعداد کل بازدید انجام شده:۱۰۲موردتعداد از مراکز خواربارفروشی: ۵۹ موردبازدید از نانوایی:۲موردبازدید از عمده فروشی مواد غذایی:۳موردبازدید ازفروشگاه موادغذایی:۱موردبازدید از سامانه آبرسانی:۵موردتعداد بازدید از مراکز بین راهی:۹مورد بازدید از مساجد:۲۳مورداستفاده از تجهیزات پرتابل :۱۴ موردجمع آوری ۱۴۵/۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ منقضیتعداد کلرسنجی انجام شده:۶۵موردتعداد نمونه میکروبی اخذ شده:۳موردپیگیری اخطاریهای صادر شد به صنوف متخلفارائه آموزشهای لازم به متصدیان در خصوص کنترل تاریخ انقضای مواد غذایی، رعایت بهداشت فردی، بهسازی مکان کسب، بهداشت ابزار و تجهیزات و رعایت پروتکل های بهداشتی. واحد سلامت محیط وکار شبکه بهداشت ودرمان نیکشهر
۵:۴۹
بازارسال شده از Ma.Chakarzahi
۵:۴۹
بازارسال شده از اخبار سلامت ایرانشهر
۷:۲۵
بازارسال شده از اخبار سلامت ایرانشهر
۷:۲۶
دانستنی های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو!!!
تب کریمه کنگو در گروه بیماری تبهای خونریزیدهنده قرار میگیرد و دارای عامل ویروسی است که در دامها هیچگونه علائم بالینی ندارد و تنها علامت بیماری در آنها یک تب گذرا چند روزه است درحالی که ویروس درون خون دام وجود دارد.
دامها در اثر گزش توسط کنهها به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا میشوند، همچنین کنههای سالم با گزش دامهای مبتلا به تب کریمه کنگو ناقل بیماری میشوند، انسان در اثر مواجهه با هر دو مورد یعنی گزش کنههای ناقل و مواجهه مستقیم با خون و... دامهای مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا میشوند.
بیماری تب کریمه کنگو در دامها علائم خاصی ندارد اما در انسان با علائم مشابه با آنفلوآنزا آغاز میشود اما با پیشرفت بیماری خونریزیهایی به صورت منتشر در سطح بدن رخ میدهد و درصورتی که بیماری به موقع درمان نشود مرگ فرد را به همراه خواهد داشت.
علائم بیماری شامل : تب و گلودرد، سرگیجه و بیحالی، درد عضلانی ، حساسیت به نور ، اسهال و استفراغ هستند.
با شروع فصل گرما فعالیت کنهها افزایش پیدا میکند یعنی تعداد آنها با افزایش تخمریزی زیاد میشود بنابراین در چنین شرایطی لازم است افراد گوشت را از مراکز عرضه مورد تحت نظارت سازمان دامپزشکی تهیه کرده و در زمان خرد کردن گوشت تازه نیز از دستکش استفاده کنند.
در برخی مواقع مشاهده میشود افراد در ایام عید سعید قربان و ... بلافاصله پس از کشتار دام گوشت و آلایش خوراکی را بصورت نیمهپز مصرف میکنند که توصیه میشود از این کار نیز جدا خودداری شود چراکه قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.
میتوان گفت تب کریمه کنگو یک بیماری شغلی است یعنی دامداران، قصابان، دامپزشکان، تکنسینهای دامپزشکی و... به علت مواجه با دام زنده، بیش از سایرین درمعرض خطر ابتلا به بیماری قرار دارند چراکه قصابان با انجام عمل ذبح و... با دام و خون آنها درگیر هستند، دامداران و دامپزشکان نیز در اثر تماس با دام زنده در معرض نیش کنههای ناقل عامل بیماری هستند بنابراین توصیه میشود این افراد در زمان کار نکات ایمنی شامل استفاده از دستکش، عینک و... را رعایت کنند.
تب کریمه کنگو در گروه بیماری تبهای خونریزیدهنده قرار میگیرد و دارای عامل ویروسی است که در دامها هیچگونه علائم بالینی ندارد و تنها علامت بیماری در آنها یک تب گذرا چند روزه است درحالی که ویروس درون خون دام وجود دارد.
دامها در اثر گزش توسط کنهها به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا میشوند، همچنین کنههای سالم با گزش دامهای مبتلا به تب کریمه کنگو ناقل بیماری میشوند، انسان در اثر مواجهه با هر دو مورد یعنی گزش کنههای ناقل و مواجهه مستقیم با خون و... دامهای مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا میشوند.
بیماری تب کریمه کنگو در دامها علائم خاصی ندارد اما در انسان با علائم مشابه با آنفلوآنزا آغاز میشود اما با پیشرفت بیماری خونریزیهایی به صورت منتشر در سطح بدن رخ میدهد و درصورتی که بیماری به موقع درمان نشود مرگ فرد را به همراه خواهد داشت.
علائم بیماری شامل : تب و گلودرد، سرگیجه و بیحالی، درد عضلانی ، حساسیت به نور ، اسهال و استفراغ هستند.
با شروع فصل گرما فعالیت کنهها افزایش پیدا میکند یعنی تعداد آنها با افزایش تخمریزی زیاد میشود بنابراین در چنین شرایطی لازم است افراد گوشت را از مراکز عرضه مورد تحت نظارت سازمان دامپزشکی تهیه کرده و در زمان خرد کردن گوشت تازه نیز از دستکش استفاده کنند.
در برخی مواقع مشاهده میشود افراد در ایام عید سعید قربان و ... بلافاصله پس از کشتار دام گوشت و آلایش خوراکی را بصورت نیمهپز مصرف میکنند که توصیه میشود از این کار نیز جدا خودداری شود چراکه قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.
میتوان گفت تب کریمه کنگو یک بیماری شغلی است یعنی دامداران، قصابان، دامپزشکان، تکنسینهای دامپزشکی و... به علت مواجه با دام زنده، بیش از سایرین درمعرض خطر ابتلا به بیماری قرار دارند چراکه قصابان با انجام عمل ذبح و... با دام و خون آنها درگیر هستند، دامداران و دامپزشکان نیز در اثر تماس با دام زنده در معرض نیش کنههای ناقل عامل بیماری هستند بنابراین توصیه میشود این افراد در زمان کار نکات ایمنی شامل استفاده از دستکش، عینک و... را رعایت کنند.
۷:۲۷
بازارسال شده از اخبار سلامت ایرانشهر
تا لحظاتی دیگر؛افتتاح بیمارستان ۹۶ تختخوابی نبوت کنارک
دکتر بویا رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر مهمترین برنامههای سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کنارک و چابهار را افتتاح «بیمارستان نیروی دریایی ارتش کنارک و بازدید از محل احداث بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی چابهار و بررسی مشکلات بهداشتی درمانی حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر عنوان کرد.
. آدرس کانال اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در پیام رسان های داخلی
پیام رسان بلهHttps:ble.ir/irshumsac
🟢 پیام رسان ایتاHttps:eitaa.com/irshumsac
🟡 پیام رسان سروش پلاسHttps:splus.ir/irshumsac
پیام رسان آیگپHttps:iGap.net/irshumsac
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
دکتر بویا رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر مهمترین برنامههای سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کنارک و چابهار را افتتاح «بیمارستان نیروی دریایی ارتش کنارک و بازدید از محل احداث بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی چابهار و بررسی مشکلات بهداشتی درمانی حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر عنوان کرد.
. آدرس کانال اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در پیام رسان های داخلی
پیام رسان بلهHttps:ble.ir/irshumsac
🟢 پیام رسان ایتاHttps:eitaa.com/irshumsac
🟡 پیام رسان سروش پلاسHttps:splus.ir/irshumsac
پیام رسان آیگپHttps:iGap.net/irshumsac
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
۷:۴۳
کلیه مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت
۹:۲۳
کلیه مراکز و خانه های بهداشت شهرستان نیکشهر توجه داشته باشند پذیرفته شدگان بهورزی در تاریخ 1402/5/1 لغایت 1402/5/2 جهت انجام مصاحبه در محل مرکز آموزش بهورزی شهرستان نیکشهر حضور بهم رسانند روابط عمومی شبکه بهداشت نیکشهر
۹:۲۶
بازارسال شده از اخبار سلامت ایرانشهر
۸:۳۲
۶:۳۸
۶:۳۹
خدا حافظی عبدالله رئیسی مسئول دبیرخانه مرکز بهداشت با همکاران بعد از سی سال خدمت صادقانه
۶:۳۹
همکاران عزیز لطفاً فردا در راهپیمایی ۲۲بهمن شرکت فرمائیدروابط عمومی شبکه بهداشت نیکشهر
۱۹:۵۹
۱۶:۰۵
️به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر؛ باحضور فرماندار محترم شهرستان نیکشهر ، معاون عمرانی فرماندار، مدیر شبکه بهداشت ، روسای ادارات دولتی ، خیرین محترم سلامت، اعضای شورای اسلامی دهان ، امام جمعه دهان ، بخشدار بنت ، روسای ادارات دولتی ، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و مردم شهید پرور دهان مرکزخدمات جامع سلامت دهان بمناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی افتتاح گردید.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر
۱۶:۰۵
۱۶:۱۵
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت نیکشهر؛ با حضور فرماندار محترم شهرستان نیکشهر، معاون عمرانی فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و تعدادی از روسای ادارات دولتی شهرستان نیکشهر و به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی سردخانه زنجیره سرد مرکز بهداشت نیکشهر افتتاح گردید.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر
۱۶:۱۵
۱۱:۱۴