ا

اخبار روستای سهراب شیخی

۶۱عضو
undefined پیروزی ملت ایران تضمین شده است
undefined پیروزی ملّت ایران و پیروزی بسیج و پیروزی این جریان عظیم انقلابی در ایران، تضمین‌شده است. خدای متعال در قرآن میفرماید: اِن یَنصُرکُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَکُم؛(۱) اگر خدا شما را یاری کند، هیچ کس بر شما غلبه نمیکند. خب، یاری کردن خدا چه جوری است؟ اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم‌‌؛(۲) اگر شما یاری کردید دین خدا را، جهت‌گیری الهی را، منطق خدایی را، راه خدا را، خدا هم شما را نصرت خواهد کرد و یاری خواهد کرد؛ این همان چیزی است که امروز وجود دارد. این جریان عظیم انقلابی در کشور دارند اهداف الهی را دنبال میکنند، ایجاد جامعه‌ی اسلامی را دارند دنبال میکنند، تحقّق شریعت الهی را در کشور دارند طلب میکنند و دنبال میکنند؛ پس کار خدا است، راه خدا است، نصرت خدا است؛ وقتی نصرت خدا شد، خدای متعال هم نصرت خواهد کرد، و وقتی خدای متعال نصرت کرد، فَلا غالِبَ لَکُم؛(۳) هیچ کس بر شما غلبه نخواهد کرد.
۱) سوره‌ِی آل‌عمران، بخشی از آیه‌ی ۱۶۰۲) سوره‌ی محمّد، بخشی از آیه‌ی ۷۳) سوره‌ِی آل‌عمران، بخشی از آیه‌ی ۱۶۰
undefinedرهبر حکیم ملت ایران و فرمانده معظم بسیجیان ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
#نشستهای_بصیرتی#ثامن#روشنگری

۷:۰۶

undefinedیادداشت ثامن(3)
undefined جنایات آمریکای رو به افول
undefined دوم) ضربات ملت ایران به آمریکا؛
undefinedاین درست که آمریکا شروع کننده خصومت ورزی علیه ایران بوده است چه در دهه ۳۰ و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اما این بدان معنا نیست که ملت ایران مقابل آمریکا دست بسته بوده است، ما هیچگاه ماجراجو نبوده ایم اما تو سری خور هم نیستیم و هرگاه آمریکا ضربه ای وارد کرده، متقابلاً ضرباتی از ایران دریافت کرده است.
undefinedاخراج ۶۰ هزار مستشار آمریکایی از ایران، اشغال لانه جاسوسی آمریکا در تهران و شکست هیمنه آن در حمله به طبس، بیدارسازی و جسارت بخشی به ملتهای تحت ستم آمریکا برای مقابله با آن، ایجاد بن بست راهبردی برای اسرائیل نماینده آمریکا در منطقه (نمایش مضحک ارتباط چند کشور دون پایه عربی، واقعیت‌های میدانی راتغییر نمیدهد)، به شکست کشاندن راهبردهای آمریکا در اشغال افغانستان و عراق، به شکست کشاندن راهبردهای خاورمیانه جدید یا خاورمیانه بزرگ و یا نظم نوین، و تحمیل عملیات مقابله به مثل علیه آمریکا و غرب به عنوان یک واقعیت پذیرفته شده در افکار عمومی جهانی و خود مسئولان آمریکایی مانند حمله به عین الاسد، ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی، بازداشت ملوانان آمریکا بعد از تجاوز به حریم آبی ایران در خلیج فارس، توقیف کشتی متحد آمریکا یعنی انگلیس و غیره، از جمله ضرباتی است که ملت ایران به آمریکایی‌ها وارد کرده است.
#نشستهای_بصیرتی#ثامن#روشنگری#افول_آمریکا#لانه_جاسوسی_آمریکا

۷:۰۷

undefined مذاکره با ابر جنایتکار رو به افول؟
undefined خرس زخمی قدرتمند است اما نه آنگونه که تبلیغ می شود.
undefined الف) وقتی از جنایات آمریکا سخن می‌گوییم هیچ عقل سلیمی و آدم منصفی پیدا نمی شود که آنها را انکار کند و مصادیق آن از هیروشیما تا ویتنام، تا جنگ کره، تا زدن هواپیمای مسافربری ایران، تا گوانتانامو و ابوغریب، تا ...، همه در اذهان مردم جهان نقش بسته است، منتها امپراتوری رسانه‌ای همیشه در تلاش است تا روایت دیگری از آن جنایات به دست دهد. اکنون سوال این است که مذاکره با ابر جنایتکار نظام بین الملل چه حکمی دارد؟ آیا از جنایتکار بخواهیم که در حق ما جنایت نکند؟! یا تروریسم اقتصادی را کنار بگذارد؟
undefined ب) افول آمریکا را چه کسانی اولین بار مطرح کردند؟ نوام چامسکی، مایک شارپ، جیمی کارتر، فرید زکریا، کنت والتز، برژینسکی و دهها صاحب نظر دیگر آمریکا در حوزه های نظری، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی چالش های اساسی آمریکا را با ادبیاتی همچون امپراتوری در حال سقوط، ضعف های ساختاری اقتصاد آمریکا، مرگ ایالات متحده، افول دنیای غرب و... مطرح کردند.(۱)undefined حال با این شرایط وخیم آمریکا که افکار عمومی آن نگران جنگ داخلی پس از انتخابات است، ترساندن ملت ایران از قدرت آمریکا چه معنایی دارد؟ چرا برخی جریانات سیاسی و رسانه‌ای در داخل خط آمریکا هراسی را دنبال می‌کنند و آمریکا را قدرتمند تر از آنچه هست تصویر می کنند؟ما باید برای منطقه پسا حضور آمریکا برنامه ریزی کنیم نه ترساندن ملت از هیمنه پوشالی آمریکا.
undefined منبع: کتاب افول موریانه وار، بارگذاری شده در کانال معیار
#نشستهای_بصیرتی#روشنگری#ثامن#افول_موریانه‌وار_آمریکا

۷:۰۸

یادگاریundefinedمالیات بر عایدی سرمایه یکی از راههای برون رفت دولت از کسری بودجه ۱۵۰ تریلیون تومانی از بین رفته از بحران کرونا؛
undefined یکی از راه های افزایش درآمدهای مالیاتی گسترش پایه های مالیاتی می باشد ، که در بسیاری از کشورها اجرا می شود
undefined با تحریم‌های ظالمانه آمریکا و کم شدن درآمد ناشی از فروش نفت و محدودیت‌های صادراتی، یکی از راههای دولت برای مقابله با این بحران می توانست استفاده از پایه های مالیاتی جدید باشد ، اما نه تنها دولت نسبت به پیگیری پایه های مالیاتی قبلی چندان پیگیر و مصمم نبوده (مثل مالیات بعضی از مشاغل از جمله پزشکان، فوتبالیستها و ...) بلکه از آنچه که بعضی از کشورها حدودا یک قرن است که اجرا می کنند نیز غافل شد، که مالیات بر عایدی سرمایه از آن جمله است!
مالیات بر عایدی سرمایه یا CGT یعنی اینکه دولت بر درآمد حاصل از سرمایه گذاری در دارایی های سرمایه ای مالیات وضع نماید. به عبارتی، مالیات بر عایدی سرمایه نوعی از مالیات است که بر سود ناشی از انتقال اموال غیر مولد اعمال می‌شود. در این نوع مالیات، افراد از سود ناشی از فروش سرمایه خود باید مالیات بپردازند.
undefinedمثلا اگر کسی در یک معامله ، مسکن یا خودرو و امثال آن را به قیمتی خرید و مثلا ۴۰ میلیون سود نماید باید از این ۴۰ میلیون سود بنا بر قوانین آن کشور بر اساس درصد مالیات بر عابدی سرمایه که مثلا در دانمارک ۴۲%,است مبلغ حدودا ۱۷ میلیون ، مالیات بپردازد.
خیلی جالب است که بدانیم این نوع مالیات در ۱۸۷ کشور اجرا می شود، ولی در کشور ما هنوز اقدام جدی در قانونی کردن آن اجرا نشده است.
undefinedآمریکا در سال ۱۹۱۳برای اولین بار مالیات بر عایدی سرمایه را وضع نمود ، یعنی بیش از یک قرن است که از این ظرفیت استفاده میکند و بعد از آن انگلیس در سال ۱۹۶۵, اقدام نمود و تا سال ۲۰۰۲ بیش از ۱۰۰ کشور دنیا از این نوع مالیات استفاده کرده اند و هم اکنون بیش از ۱۸۷کشور دنیا از آن استفاده می کنند.
undefinedنرخ مالیات بر عایدی سرمایه در بعضی از کشورها از جمله ؛ آمریکا و انگلستان حدود ۲۸% آلمان ۲۵ %,کانادا حدود ۲۲%
undefinedفواید مالیات بر عایدی سرمایه؛
۱. کاهش سوداگری در بازار و پویایی اقتصاد مولد۲.کاهش نرخ تورم ۳.کاهش نقدینگی ۴.کاهش سطح طبقاتی در جامعه۵.افزایش درآمد دولت۶.رونق اقتصادی و جابجایی دارایی ها به سمت تولید ۷.رونق کسب و کارو...

۷:۰۹

یادداشت/
undefined تراز منفی صندوق توسعه ملی
حسینی عضو ناظر کمیسیون اقتصادی مجلس در هیئت امنای صندوق توسعه ملی، بعد از بررسی عملکرد این صندوق، بیان کرد: «میزان برداشت از صندوق توسعه ملی توسط دولت بیش از ورودی ناشی از صادرات به صندوق است.» در بررسی وضعیت گذشته و حال صندوق توسعه ملی، توجه به چند نکته حائز اهمیت است.
نکات تحلیلی: 1- صندوق توسعه ملی در راستای تعدیل فشارهای ناشی از نوسان قیمت نفت بر اقتصاد ملی، با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراورده‌های نفتی به ثروت‌های ماندگار، مولد و سرمایه‌های زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسل‌های آینده از منابع نفت و گاز و فراورده‌های نفتی تأسیس گردید. 2- بر اساس قانون پنج‌ساله چهارم توسعه مقرر شد به‌منظور سرمایه‌گذاری و تأمین بخشی از اعتبارات موردنیاز طرح‌های تولیدی و کارآفرینی بخش غیردولتی که توجیه فنی و اقتصادی آن‌ها به تأیید وزارتخانه‌های تخصصی ذی‌ربط رسیده باشد، تا ۵۰ درصد از این حساب از طریق شبکه بانکی داخلی و بانک‌های ایرانی خارج از کشور، به‌صورت تسهیلات و با تضمین کافی، تخصیص یابد. 3- با نگاهی به فلسفه وجودی صندوق توسعه ملی در آن برهه زمانی، پی می‌بریم که طراحی آن بسیار به‌جا و منطقی بوده است؛ اما در رعایت قانون برداشت از حساب ذخیره ارزی، سه دولت گذشته ضعیف عمل کردند و عملکرد این صندوق نشان می‌دهد که سیاست‌گذاری برای آن تا حدودی از مسیر خود خارج شده است. یکی از اهداف این صندوق این بود که از منابع آن در عرصه‌های جاری هزینه نشود و از سهم صندوق، بخش خصوصی تقویت گردد تا بتواند پشتوانه تولید کشور باشد. 4- از آنجا که رقم برداشت از صندوق به‌طورکلی سری طبقه‌بندی شده است؛ موضع‌گیری درباره میزان موجودی صندوق در فرآیند چند سال با حاشیه‌های فراوانی همراه بوده است؛ اما جمع کل بدهی (فقط تسهیلات) دولت به صندوق توسعه ملی به 7 میلیارد و 866 میلیون دلار می‌رسد. البته به‌غیراز تسهیلات، مبالغ درشتی برای زلزله‌ کرمانشاه، سیل و کرونا برداشت شده است.
نکته راهبردی: عملکرد صحیح، دقت و مراقبت در منابع ارزی صندوق در فرآیند چند سال گذشته، امروزه می‌توانست بسیاری از گشایش‌های اقتصادی را در پی داشته باشد. روسیه هم در دوران نخست‌وزیری پوتین در اقدام مشابهی صندوق ذخیره ارزی را در سال 2008 تأسیس کرد که بعدها «الکسی کودرین»، وزیر مالی سابق این کشور درباره این تصمیم راهبردی گفت: «تصمیم رئیس‌جمهور برای تشکیل صندوق ذخیره ارزی روسیه، اقتصاد این کشور را نجات داده است و این صندوق نقش مهمی در بحران اقتصادی ۲۰۰۸- ۲۰۰۹ ایفا کرد.
undefinedنویسنده:علی قاسمی

#نشستهای بصیرتی#شهید کمالی

۷:۱۰