ارده کنجد چیست ؟؟؟
۱۵:۱۴
#ارده_شیره
خواص ارده شیره برای مو
دانه های کنجد منبع غنی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پروتئین بوده و موجب ایجاد رنگ طبیعی مو می شوند. ارده که از دانه های کنجد تهیه می شود؛ ریزش مو را کاهش داده و نقش موثری در سلامت موها ایفا می کند. به علاوه اسیدهای چرب ضروری نظیر امگا 3 ، 6 و 9 موجود در دانه های کنجد موجب می گردد تا موها با سرعت بیشتری رشد کنند. همینطور در ترکیب این ماده مغذی با شیره معجون شگفت انگیزی حاصل می گردد که مصرف روزانه این مخلوط برای داشتن موهای سالم و براق و جلوگیری از ریزش آن بسیار موثر واقع شده است.
خواص ارده شیره برای مو
دانه های کنجد منبع غنی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پروتئین بوده و موجب ایجاد رنگ طبیعی مو می شوند. ارده که از دانه های کنجد تهیه می شود؛ ریزش مو را کاهش داده و نقش موثری در سلامت موها ایفا می کند. به علاوه اسیدهای چرب ضروری نظیر امگا 3 ، 6 و 9 موجود در دانه های کنجد موجب می گردد تا موها با سرعت بیشتری رشد کنند. همینطور در ترکیب این ماده مغذی با شیره معجون شگفت انگیزی حاصل می گردد که مصرف روزانه این مخلوط برای داشتن موهای سالم و براق و جلوگیری از ریزش آن بسیار موثر واقع شده است.
۱۳:۴۲
سلام خوشگلا شوید خشک تمیز و خانگی موجوده 
۱۳:۴۳
بازارسال شده از حقایق عجیب
خواص آبغوره برای بدن:
در رفع زردی موثر است
درمان کننده پادرد و کمردرد
روده ها را ضد عفونی میکند
تقویت کننده کبد است
آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است@haghayeghe_ajib
۱۹:۲۲
صبح خود را با یک #ارده و #شیره جذاب، در سکوت و آرامش آغاز کردم
از فواید این ترکیب خبر داری؟؟
اگه کم خونی داری، یا استخون درد ناشی از سردی بدن، یا دغدغه افزایش قد و بهبود رشد استخون بچه ها، روزی یه کاسه ارده و شیره مصرف کن
یایه لیوان شربت شیره، (انگور، سه شیره، چهار شیره) با آب ولرم، به استحکام استخوانها، تامین انرژی و تولید هورمون سالم در بدن کمک میکنه
میگی نه؟؟ یه ماه امتحان کن
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄شیره انگور خونگی : ۱۶۰قیمت یک کیلو
[سفارش محصول: باشماره 09120919762 تماس یا پیام دهید.

ارسال رایگان در محدوده
از فواید این ترکیب خبر داری؟؟
اگه کم خونی داری، یا استخون درد ناشی از سردی بدن، یا دغدغه افزایش قد و بهبود رشد استخون بچه ها، روزی یه کاسه ارده و شیره مصرف کن
میگی نه؟؟ یه ماه امتحان کن
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄شیره انگور خونگی : ۱۶۰قیمت یک کیلو
۲۰:۳۹
غنچه گل محمدی محصول سال جدید تازه و معطرهر بسته صد گرمی ۶۰هزار تومان خرید بیواسطه از کشاورز
۱۲:۲۹
گلاب درجه یک دو آتیشه محصول باغ خودمون در شهر محلاتبدون افزودن یک قطره آب به قیمت عمده موجود است
۷:۴۴
شیره انگور خالص خانگی بهداشتی و غلیظ قیمت هر کیلو :170,000
۱۱:۱۷
قیمت اجناس خانگی ،1403/05/07
شیره انگور
: 170,000گلاب دو آتیشه خالص : 120,000سرکه انگور
: 120,000 آبغوره :120,000گل محمدی پر پر
: 60,000غنچه گل محمدی
,: 70,000آبلیمو : 100,000
ارسال رایگان محله شمس آباد و اطراف
سفارش:@sayda1397
شیره انگور
ارسال رایگان محله شمس آباد و اطراف
سفارش:@sayda1397
۱۱:۲۲
بازارسال شده از 🇮🇷گفتگوی خواهران ایران🇮🇷
یک میلیون
۱۳:۲۵
بازارسال شده از 🇮🇷گفتگوی خواهران ایران🇮🇷
ست قاشق چنگال و چاقو فقط صد تومن
۱۳:۲۵
سرکه انگور و سرکه سیب موجوده دوستان طبیعی هست اینارو خودمون درست میکنیم با کارخونه ای ها اصلا قابل قیاس نیست
۲۱:۲۴
دوتا سرکه انگور خانگی موجود دارم حراج خورد صد تومان
۲۲:۵۳
محصولات شهر گل🌹
ست قاشق چنگال و چاقو فقط صد تومن
تمام شد
۲۲:۵۴
نیم مثقالی ۳۰۰یک مثقال ۶۰۰ هزار تومان
۲۲:۵۶
گلاب با کیفیت عالی قیمت :150,000محصول شهر محلات 
۲۲:۵۷
۶:۳۸
شيره انگور فرآورده اي با ارزش غذايي بالاست. شيره انگور به دليل مزه شيرين، مطبوع و ملايم، در نان هاي محلي، شيربرنج، فرني و حلوا به کار مي رود.
اغلب صاحبان باغ هاي انگور براي استفاده از فرآورده هاي انگور در فصول ديگر و افزايش ماندگاري آن به روش سنتي آب انگور را گرفته و سپس با خاک سفيد که احتمالا حاوي آهک و املاح معدني ديگر است مخلوط مي کنند.در اثر افزودن خاک سفيد، آب انگور تصفيه مي شود. پس از اين مرحله آب انگور را با فشردن در پارچه هاي مخصوصي از خاک سفيد جدا کرده و مي جوشانند. در اثر جوشاندن آب مازاد انگور تبخير و بر ميزان قند آن در واحد حجم افزوده مي شود.طي حرارت دهي مخمرها و کپک هاي موجود در محصول نابود و در نهايت شيره اي نسبتا غليظ با رنگي قهوه اي به دست مي آيد البته خوب است بدانيد ميزان غلظت و رنگ شيره بسته به نوع انگور و فرآيند پخت در شهرهاي مختلف، متفاوت است
اغلب صاحبان باغ هاي انگور براي استفاده از فرآورده هاي انگور در فصول ديگر و افزايش ماندگاري آن به روش سنتي آب انگور را گرفته و سپس با خاک سفيد که احتمالا حاوي آهک و املاح معدني ديگر است مخلوط مي کنند.در اثر افزودن خاک سفيد، آب انگور تصفيه مي شود. پس از اين مرحله آب انگور را با فشردن در پارچه هاي مخصوصي از خاک سفيد جدا کرده و مي جوشانند. در اثر جوشاندن آب مازاد انگور تبخير و بر ميزان قند آن در واحد حجم افزوده مي شود.طي حرارت دهي مخمرها و کپک هاي موجود در محصول نابود و در نهايت شيره اي نسبتا غليظ با رنگي قهوه اي به دست مي آيد البته خوب است بدانيد ميزان غلظت و رنگ شيره بسته به نوع انگور و فرآيند پخت در شهرهاي مختلف، متفاوت است
۶:۳۸
سبزی قورمه خشک محصول باغات شهر محلات کاملا ارگانیک تمیز و بهداشتی رسید
۲۱:۲۷