thumnail

۸:۰۹

thumnail

۸:۱۰

thumnail
دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روزشمار هفته ملی دیابت در سال 1403 را بدین شرح اعلام نموده است:

۸:۱۲

thumnail
undefined نه به خشونت علیه جامعه سلامت
undefinedجامعه سلامت کشور خدمت بی منت خود را به همه آحاد جامعه بدون در نظر گرفتن تفاوت های جنسیتی، ملیتی، قومیتی، مذهبی و نژادی ارائه می کنند اما کمترین انتظار آنها که باعث می شود خستگی به تن شان باقی نماند، عدم خشونت و از سوی دیگر تکریم و احترام نگاه داشتن است.
undefined سلامت مدافعان سلامت را تهدید نکنیم تا خدمات آنها در راه تامین سلامت مردم، استمرار داشته باشد.
#تیم_ملی_سلامت

۷:۲۶

thumnail

۷:۳۰

thumnail
پدیده مقاومت میکروبی از سوی سازمان جهانی بهداشت به عنوان یکی از 10 تهدید اصلی سلامت مطرح شده است. از استراتژیهای اصلی برای مقابله با این معضل می توان به آموزش و فرهنگ سازی جوامع در ارتباط با پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها و بهبود و تقویت موازین بهداشت و سلامت همگانی اشاره نمود. سایر استراتژیهای توصیه شده عبارتند از: پیشگیری از انتقال عفونت در سطح جامعه و در حین ارائه خدمات بهداشتی-درمانی، تقویت نظامهای مراقبت در زمینه پایش میزان مقاومت میکروبی و میزان مصرف داروهای آنتی‌میکروبیال، بهینه سازی مصرف داروهای ضدمیکروبی و حمایت از تحقیقات کاربردی.
به منظور تقویت برنامه‌های آموزش و اطلاع رسانی، از سوی مراجع بین‌المللی، هر ساله تاریخ 18 الی 24 نوامبر ( در سال جاری از 28 آبان لغایت 4 آذر) به عنوان هفته جهانی اطلاع رسانی در زمینه مقاومت میکروبی اعلام شده است.

۴:۲۳

thumnail

۴:۲۶

thumnail

۴:۲۷

thumnail

۴:۲۷

thumnail

۴:۲۷

بسمه تعالی اطلاعیه فرهنگیبه اطلاع همکاران محترم میرساند متقاصیان شرکت در دوره های اموزشی معارف مهدویت میتوانند به نشانی ذیل جهت ثبت نام مراجعه نمایندLms,mahdaviat,ir

۷:۱۵

thumnail
واحد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی هوشمند

۱۰:۴۹

thumnail
پیام وزیر بهداشت به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی از مقاومت میکروبی:
حفاظت از اثربخشی داروهای ضدمیکروبی برای نسل آینده یک وظیفه همگانی است
undefinedمقاومت میکروبی در سراسر جهان نه تنها یکی از 10 تهدید اصلی سلامت محسوب شده، بلکه به عنوان تهدیدی جدی برای توسعه پایدار نیز شناخته می ‌شود.
undefinedپیش بینی می شود در فاصله بین سال های 2025 و 2050 میلادی، بیش از 39 میلیون مرگ در اثر باکتری های مقاوم اتفاق افتد. این رقم با مرگ 3 انسان در هر دقیقه برابر است.
undefinedاقدام موثر در این زمینه جز با رویکرد یکپارچه به سلامت (One Health) در بین سازمانهای متولی سلامت انسان، حیوان، گیاه و محیط ممکن نخواهد بود.
undefinedاز بین 6 منطقه سازمان جهانی بهداشت، منطقه مدیترانه شرقی، و از بین 64 کشور گزارش دهنده به سازمان جهانی بهداشت، جمهوری اسلامی ایران بالاترین میزان مصرف داروهای ضد میکروبی را بخود اختصاص داده‌اند.

۱۰:۱۷

thumnail
روابط عمومی دانشگاه

۴:۴۱

thumnail
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند

۷:۳۵

thumnail
undefinedجلسه مشترک گروه تخصصی حقوق سلامت و طب سنتی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، جلسه مشترک گروه تخصصی حقوق سلامت و طب سنتی جهت بازنگری درس دو واحدی طب ایرانی و مکمل با حضور مدیران و صاحب نظران برگزار گردید. دکتر حاجی آخوندی، پس از ابراز خرسندی از حضور و تشکیل جلسه در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، ضمن معرفی کارگروه سبک زندگی طب سنتی در فرهنگستان علوم پزشکی، به اهمیت بالای توجه به سبک زندگی و اصلاح آن از دیدگاه اسلام و طب سنتی پرداختند و بیان نمودند که این کارگروه در مسیر تولد و راه اندازی می باشد. همچنین ایشان مجموعه حاضر را نیازمند یک نقشه راه برای تعامل سازنده دانستند و پیشنهاد برگزاری یک دوره پودمانی مشترک فی ما بین فرهنگستان علوم پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، در زمینه آموزش سبک زندگی از نگاه طب ایرانی و مکمل را ارائه نمودند. دکتر اسلامی تبار عضو هیئت علمی و مدیر گروه حقوق سلامت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، ضمن ارائه گزارشی از پیشینه دانشگاه و شروع به کار آن از سال 1395 با 7 گروه علمی، گروه حقوق سلامت دانشگاه را یکی از فعال ترین گروه های دانشگاه معرفی نمودند که در طی 8 سال فعالیت دانشگاه، با برگزاری 8 کنفرانس بین المللی برای معرفی دانشگاه در هر سال شعاری را هدف گذاری نموده و به مسائل جاری و نیاز جامعه علمی و صنعتی پرداخته است. همچنین این گروه با دارا بودن بیش از 17 نفر به ¬عنوان اساتید وابسته گروه، در کنار کنفرانس های فوق، اقدام به برگزاری 2 مدرسه تابستانی، 4 کارگاه آموزشی، 2 پودمان آموزشی و راه اندازی مجله علمی حقوق و سلامت نموده است.undefinedادامه اخبار در سایت : https://smums.ac.ir/news

۵:۳۷

thumnail
undefinedروز شمار پویش ملی تغذیه سالم با شعار: روغن مناسب، غذای سالم،خانوداه سالم از 17 الی 30 آذرماه 1403
مطالعات نشان داده اند که مصرف روغن کنجد می تواند سلامت انسان را بهبود بخشد و فوایدی از جمله اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی، ضد فشار خون بالا و اثرات کاهش دهنده چربی سرم، مهار رشد ملانوم بدخیم و تکثیر سلول های سرطان روده بزرگ انسانی را دارد.

۹:۳۴

thumnail
undefinedحضور فعال دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در دومین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی و مهندسی نرم‌افزار شیرازundefinedundefinedدومین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی و مهندسی نرم‌افزار از تاریخ 4 تا 6 دی‌ماه 1403 به میزبانی دانشگاه شیراز و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد. این کنفرانس با هدف ارتقای دانش کاربردی و نظری در حوزه هوش مصنوعی و تسهیل تبادل اطلاعات میان پژوهشگران، شرکت‌ها و صنایع طراحی شده بود.
در نشست هم‌اندیشی که پیش از افتتاحیه کنفرانس، توسط دکتر هاشمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با حضور دکتر مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دکتر ثابت، معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، دکتر مومن زاده مدیر گروه هوش مصنوعی و اعضای هیات علمی گروه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، به بررسی زمینه‌های همکاری و توسعه زیرساخت‌های هوشمندسازی در حوزه سلامت استان فارس پرداخته شد.
در این نشست، دکتر مینایی به اهمیت توجه به نظام سلامت و هوشمندسازی در این حوزه اشاره کرد و تقویت زیرساخت‌ها با توجه به نیروی انسانی توانمند دانشگاه علوم پزشکی شیراز را ضروری دانست.همچنین دکتر ثابت، بعنوان یکی از سخنرانان کلیدی، در خصوص کاربردهای فناورانه هوش مصنوعی در پزشکی به ویژه در حوزه جراحی رباتیک اشاره نمود و به بررسی کاربردهای هوش مصنوعی در جراحی رباتیک پرداخت.دکتر مومن زاده نیز بر لزوم ارائه یک پلتفرم ملی برای بهره‌برداری از منابع پردازش سریع در کشور تأکید کرد.این رویداد فرصتی مناسب برای تبادل نظر و همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌ها در حوزه هوش مصنوعی، فراهم آورد.

۴:۵۱