عکس پروفایل استیکر مذهبی حیدر کرار علیه السلام ا

استیکر مذهبی حیدر کرار علیه السلام

۵۳۹عضو
undefinedبه مناسبت شهادت ام المومنین حقیقی و رکن‌رکین اسلام حضرت خدیجه کبری ام الزهراء صلوات الله علیهما ....
کفن و دفن #ام_المؤمنین_خدیجه کبری سلام الله علیها. ..
وصيّت حضرت خديجه(عليها السلام):حضرت #خديجه(عليها السلام) سه سال قبل از هجرت بيمار شد .
undefinedرياحين الشريعه،ج2،ص77
#پيغمبر صلی‌الله‌عليه‌وآله به عيادت وي رفت و فرمودند: ای خديجه (عليها السلام)، "اما علمت انّ الله قد زوجّني معك في الجنّة" آيا می دانی كه خداوند تو را در بهشت نيز همسر من ساخته است؟! آنگاه از خديجه(عليها السلام) دل جويي و تفقّد كرد او را وعده #بهشت داد و درجات عالی بهشت را به شكرانه خدمات او توصيف فرمود.
undefinedبحارالانوار،ج19،ص20.
چون بيماري حضرت خديجه (سلام الله علیها) شدّت يافت، عرض كرد:يا رسول الله! صلی الله علیه و آله چند وصيت دارم:
⇦من در حق تو كوتاهی كردم، مرا عفو كن. پيامبر(صلی الله عليه وآله) فرمودند: هرگز از تو تقصيري نديدم و نهايت تلاش خود را به كار بردی. در خانه ام بسيار خسته شدی و اموالت را در راه خدا مصرف كردی. عرض كرد يا رسول الله! صلی الله علیه و آله
⇦وصيت دوم من اين است كه مواظب اين دختر باشيد و به #فاطمه_زهرا(عليها السلام)اشاره كرد. چون او بعد از من يتيم و غريب خواهد شد. پس مبادا كسي از زنان قريش به او آزار برساند. مبادا كسي به صورتش سيلي بزند. مبادا كسي بر او فرياد بكشد. مبادا كسي با او برخورد زننده اي داشته باشد.
⇦اما وصيت سوم را شرم مي كنم برايت بگويم. آن را به فاطمه سلام الله علیهد مي كنم تا برايت بازگو كند. سپس فاطمه سلام الله علیها را فراخواند و به وي فرمود:"نور چشمم! به پدرت رسول الله صلی الله علیه و آله بگو: مادرم مي گويد: من از قبر در هراسم از تو مي خواهم مرا در لباسي كه هنگام نزول وحي به تن داشتي، كفن كني.
" پس فاطمه زهرا(عليها السلام) از اتاق بيرون آمد و مطلب را به پيامبر(صلي الله عليه وآله) عرض كرد.پيامبر اكرم (صلي الله عليه وآله)آن پيراهن را براي خديجه (عليها السلام) فرستاد واو بسيار خوشحال شد.
هنگام شهادت حضرت خديجه(عليها السلام) پيامبراكرم (صلي الله عليه وآله) غسل و كفن وي را به عهده گرفت.
ناگهان #جبرئيل  علیه السلام در حالي كه كفن از بهشت همراه داشت نازل شد و عرض كرد: يا رسول الله، صلی الله علیه و آله خداوند به تو سلام مي رساند و مي فرمايد: "ايشان اموالش را در راه ما صرف كرد و ما سزاوار تريم كه كفنش را به عهده بگريم.
undefinedشجره طوبي، ج2،ص235پند تاريخ، ج2،ص22

۴:۳۳

پانزدهم ۱۵ ماه مبارک رمضان
ولادت امام حسن مجتبی علیه السّلام
شب نیمه ماه رمضان سال سوم ه’ دومین امام شیعیان حضرت ابومحمد حسن بن علی بن ابی طالب علیه السّلام در شهر مدینه به دنیا آمد.(ارشاد: ج 2، ص 5. فیض العلام: ص 34. بحار الانوار: ج 43، ص 250، ج 95، ص 192. کشف الغمه: ج 1ص 514. مسار الشیعه: ص 7. کافی: ج 2، ص 480. مصباح کفعمی: ج 2، ص 599. العدد القویه: ص 28. تقویم المحسنین: ص 11. تاریخ الخلفاء: ص 188)القاب آن حضرت: سیّد، سبط، امین، حجّت، برّ، نقی، زکی، مجتبی، زاهد.
رنگ مبارکش سرخ و سفید، دیدگان مبارکش گشاده و چشمانش مشکی بود. گونه مبارکش هموار و محاسنش انبوه و موی سرش مجعد بود. گردن مبارک در نور و صفا مانند نقره صیقل زده، میانه بالا و شانه هائی گشاده داشت و از همه مردم خوشروتر بود. خضاب بسیار می کرد و بدن شریفش در نهایت لطافت بود.(منتهی الامال: ج 1، ص 219 - 220)در روز هفتم ولادت آن حضرت، مادرش فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها آن مولود مبارک را در پارچه حریری که جبرئیل علیه السّلام آن را برای پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله از بهشت آورده بود، پیچید و خدمت رسول گرامی اسلام صلّی اللَّه علیه و آله آورد، و آن حضرت نام مبارکش را حسن نهاد و گوسفندی برای حضرتش عقیقه نمود.(ارشاد: ج 2، ص 5. فیض العلام: ص 34. بحار الانوار: ج 43، ص 250، ج 95، ص 192. اعلام الوری: ج 1ص 402. کشف الغمه: ج 1، ص 514. مسار الشیعه: ص 7. کافی: ج 2، ص 480. مصباح کفعمی: ج 2، ص 599. العدد القویه: ص 28. تقویم المحسنین: ص 11. تاریخ الخلفاء: ص 188)

۱:۵۳

undefinedشـیـخ صـدوق در کـتـاب " مـعـانـی الأخـبـار " از امـام صـادق عـلـیـه الـسـلام و آن حـضـرت از پـدر بـزرگـوارش روایـت کـرده اسـت کـه :
undefined  جبرئیل نام مبارک امام حسن مجتبی علیه السلام را در حالیکه میان پارچه ای ابریشمی از پارچه های بهشتی بود به رسول خدا صلی الله علیه و آله هدیه کرد، و نام حسین برگرفته از نام حسن است.undefined معانی الاخبار ، ص ۵۵ ، ح ۸undefinedعلل الشرایع ، ج ۱ ، ص ۱۳۹ ، ح ۹undefinedبحارالانوار ، ج ۴۳ ، ص ۲۴۱ ، ح ۱۱


undefined و از روایت عروه بارقی از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله ظاهر میشود که حسن و حسین علیهم السلام ، دو درخت در بهشتند که رسول خدا صلی الله علیه و آله در شب معراج از میوه آن دو درخت خورده اند.
undefined و حکایت شده است که خداوند تبارڪ و تعالی این دو اسم را از مردم پنهان کرد تا آنکه دو فرزند حضرت فاطمه علیهاالسلام به آن نامڳذاری شوند.
undefined منابعبحارالانوار ، ج ۴۳ ، ص ۳۱۴تهذیب الأسماء ، ج ۱ ، ص ۱۵۸الإحقاق ، ج ۱۰ ، ص ۴۸۸القطره ، ج ۱ ، ص ۴۳۹

۵:۰۰

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

undefinedنقل کرده‌اند چون ماه #رمضان فرا رسید امیر المؤمنین علیه السّلام هر شبی را در نزد یكی از فرزندان و خویشاوندان بسر می‌بردند، و هنگام صرف غذا بیش از سه لقمه میل نمی‌فرمودند!خدمت آن جناب عرض كردند: چرا غذا بیشتر ميل نمی‌فرمائيد؟!امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: میل دارم هنگام رسيدن امر پروردگار كه در همین يكى دو شب خواهد آمد، جوفم از غذا خالی باشد، و امير المؤمنين علیه السّلام در همين شبی كه این سخنان را می‌فرمودند مورد اصابت شمشیر #ابن_ملجم لعنة الله علیه واقع شدند.
undefinedاللّهمَّ العَن قَتلَة اَميرَالمُومِنين عَلَيْهِ السَّلَامُ

۲۰:۳۷

#قرآن_و_اهل_بیت#امام_زمان علیه السلام
undefinedشب قدر و نزول ملائکه و روح بر صاحبان امر (اولی الامر) در هر عصری
شیخ کلینی رضوان الله علیه در کتاب کافی نقل کرده‌اند که امام باقر عليه السلام فرمودند:
undefined يا معشر الشيعة خاصموا بسورة (انا انزلناه) تفلجوا، فوالله اءنها لحجة الله تبارك و تعالى على الخلق بعد رسول الله صلى الله عليه و آله و اءنها لسيدة دينكم و اءنها لغاية علمنا. يا معشر الشيعة ! خاصموا ب‍ه (حم و الكتاب المبين) فاءِنها لولاة الامر خاصة بعد الرسول الله صلى الله عليه و آله
undefinedاى جماعت شيعه با خصم خود به سوره "انا انزلناه" محاجه كنيد كه پيروز خواهيد شد ، پس سوگند به خدا كه اين سوره از براى حجت خداوند تبارك و تعالى بعد از رسول الله صلى الله عليه و آله است اين سوره همانا مدرك دين شما و نهايت علم ما است اى جماعت شيعه با آيه "حم و الكتاب المبين " بحث كنيد زيرا اين آيات اختصاص به واليان امر بعد رسول خدا دارد ...
undefinedالكافى، ج ۱، ص ۲۴۹
undefined از سوره قدر به خوبى استفاده می‌شود كه ملائكه در شب قدرِ هر سال به جهت هر امری بر زمين فرود مى‌آيند.
undefined {تنزل الملائکة و الروح فیها باذن ربهم من کل امر} ملائکه و روح در آن شب به اذن پروردگارشان براى (تقدیر) هر امر نازل می‌شوند.
undefinedبا توجه به اینکه تنزل فعل مضارع است، و دلالت بر استمرار دارد (در اصل تتنزل بوده) روشن می‌شود که شب قدر مخصوص به زمان رسول الله صلى الله عليه و آله و نزول قرآن مجید نبوده،بلکه امرى است مستمر و شبى است مداوم که در هر سال تکرار می‌شود.
undefinedماه رمضان تا روز قيامت تكرار مى‌شود و در نتيجه ليلة القدر نيز تا روز قيامت استمرار دارد پس نزول ملائكه و روح نيز در هر شب قدر تكرار مى‌شود.
undefinedسوال اين است:از آیه قرآن مشخص می‌شود ملائكه و روح در شب قدر هر سال بر زمين فرود مى‌آيند اما ایشان بعد از رسول الله صلى الله عليه و آله بر چه كسى وارد مى‌شوند؟؟؟
undefinedundefinedبا تامل و دقت در آیه قرآن پى مى‌بريم كه در هر زمان بايد اولوالامر و امامى كامل و معصوم و وجود داشته باشد تا محل نزول ملائكه و روح گردد.
روایات رسیده از رسول الله صلی الله علیه و آله و اهل بیت طاهرینش خود موید این مدعی است ،امير المومنين عليه السلام به ابن عباس فرمودند:
undefinedان ليلة القدر فى كل سنة و انه ينزل فى تلك اليلة امر السنة و ان لذلك الامر ولاة بعد رسول الله صلى الله عليه و آله فقلت : من هم ؟ فقال : انا و اءحد عشر من صلبى ائمة محدثون ...
undefinedهمانا در هر سال ليلة القدر است ، در آن‌ شب امر يك سال نازل مى شود. براى آن واليانى است بعد از رسول خدا صلى الله عليه و آله .ابن عباس مى گويد عرض كردم : آنان چه كسانى هستند. حضرت فرمود: من و يازده نفر از صلب من كه همگى امام و محدثند.
undefinedالكافى، ج ۱، ص ۲۴۷-۲۴۸، ح ۲
و امام باقر علیه السلام فرموند:
undefinedو ايم الله ان من صدق بليلة القدر، ليعلم اءنها لنا خاصة...
undefinedبه خدا سوگند همانا هر كس تصديق كند ليلة القدر را علم پيدا مى كند كه از براى ما است...
undefinedالكافى، ج ۱، ص ۲۵۲-۲۵۳، ح ۹
رسول الله صلى الله عليه و آله به اصحاب خود فرموند:
undefinedآمنوا بليلة القدر ، اءنها تكون لعلى بن ابى طالب و لولده الاحد عشر من بعده
undefinedبه ليلة القدر ايمان آورديد؛ زيرا براى على بن ابى طالب و يازده فرزند بعد از اوست.
undefinedكمال الدين، ج ۱، ص ۲۸۰-۲۸۱، ح ۳
undefinedحال سوال ما از مخالفین این است از نظر شیعه و به استناد به آیات قرآن کریم و روایات محکم از وجود مقدس پیغمبر خاتم و اهل بیت طاهرینش علیهم السلام ملائکه و روح در هرشب قدر بر وجود مقدس حجت خدا و صاحبان امر (اولی الامر) در آن عصر نازل می شود؛
این حجت خدا و صاحب الامر در عصر ما از نظر شما کیست و ملائکه و روح در عصر ما بر چه کسی نازل می شود؟
undefined‌يُريدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَundefinedآنان می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش سازند ولی خدا نور خود را کامل می کند هر چند کافران خوش نداشته باشند!

۱۲:۲۵

thumnail

۷:۴۰

undefinedآخرین ساعت های حضرت امیرالمؤمنین علیه السلامundefinedundefined
undefinedزهر همچنان در بدن حضرت جریان داشت و پاهای امام سرخ شده بود. در این هنگام غذا و نوشیدنی آوردند. ولی حضرت میل نکردند و همچنان ذکر خدا بر لب داشتند.undefinedundefined
undefinedحضرت امیرالمؤمنین علیه السلام در آخرین ساعات بسیار عرق می کردند و هنگامی که با دست عرق را از پیشانی مبارک پاک می کردند به محمد حنفيه فرمودند: پسرم. از پیامبر صلی الله علیه و آله شنیدم که فرمودند: هنگام نزدیکی مرگ مؤمن، پیشانی اش همچون مروارید عرق می کند و ناله اش قطع می گردد. undefinedundefined
undefinedسپس حضرت همه فرزندانشان را به اسم صدا زدند و با یکایک آنان وداع نمودند و فرمودند: «شما را به خدا می سپارم» همه خانواده با دیدن این مناظر ناله می کردند و اشک می ریختند. امام حسن علیه السلام عرض کردند: پدر، چه شده که اینگونه سخن می گویی؟ حضرت فرمودند:
undefinedپسرم. یک شب قبل از این اتفاق پیامبر صلی الله علیه و آله را دیدم و از اذیتی که از این امت به من می رسد شکایت کردم. حضرت فرمودند: بر آنان نفرین کن.
undefinedمن دعا کردم: خدایا به من بهتر از آنان را و به آنها بدتر از مرا بده، پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: «خداوند دعای تو را مستجاب کرد. بعد از سه روز نزد ما خواهی آمدم. اکنون سه روز گذشته است. یا حسن و یا حسین شما را به نیکی وصیت می کنم که شما از من هستید و من از شمایم.
undefinedآنگاه به دیگر فرزندانشان وصیت نمودند که با پسران حضرت زهرا علیهاالسلام یعنی امام حسن و امام حسین علیهماالسلام مخالفت نکنند و فرمودند:
undefinedیا حسن و با حسین، می بینم که فتنه ها بر شما وارد می شود. پس صبر کنید تا هنگامی که خداوند حکم کند که او بهترین حکم کنندگان است. یا حسین، تو شهید این امتی. تو را به تقوای خداوند و صبر بر بلا وصیت می کنم
undefinedبحارالانوار ج ۴۲ ص ۲۹۱undefined

۲۳:۱۰

thumnail
تَهَدَّمَتْ وَ اللَّهِ أَرْکَانُ الْهُدَی undefinedundefined
#تهدمت_والله_ارکان_الهدیعزای امیرالعوالم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و لعنة الله علی اعدائه در ایام شهادت ایشان.
آجرک الله یا بقیة الله

۵:۰۳

undefined نگاهی به آخرين سخنان اميرمؤمنان علی عليه‌السلام
زمخشرى در ربيع الأبرار از اسماء بنت عميس نقل میکند :
undefined️ أسماء بنت عميس: أنا لعند علي بن أبي طالب بعد ما ضربه ابن ملجم، إذ شهق شهقة ثم أغمي عليه، ثم أفاق فقال: مرحباً، مرحباً، الحمد لله الذي صدقنا وعده، وأورثنا الجنة، فقيل له: ما ترى؟ قال: هذا رسول الله، وأخي جعفر، وعمي حمزة، وأبواب السماء مفتحة، والملائكة ينزلون يسلمون علي ويبشرون، وهذه فاطمة قد طاف بها وصائفها من الحور، وهذه منازلي في الجنة. لمثل هذا فليعمل العاملون.
اسماء دختر عميس مى ‌گويد : پس از آنكه علي عليه السلام به وسيله #ابن_ملجم ضربت خورد نزد آن حضرت بودم، ناگهان صيحه ‌اى (ناله ای) زد و بيهوش شد، سپس به هوش آمد وفرمود: خوش آمديد، خوش آمديد، سپاس خدا را كه وعده اش راست بود و ما را وارث بهشت قرار داد، سؤال شد :چه مى ‌بينى؟ فرمود :undefined اين رسول خدا ( صلى الله عليه وآله ) است واين هم برادرم جعفر و عمويم حمزه، درهاى آسمان باز و فرشتگان نازل مى ‌شوند و به من سلام مى ‌كنند و بشارت مى ‌دهند و اين هم جايگاه‌هاى من در بهشت است. براى چنين پاداشى كوشندگان بايد بكوشند.
undefinedالزمخشري، أبو القاسم محمود بن عمرو بن أحمد جار الله (متوفاى538هـ) ربيع الأبرار، ج 5 ، ص 156 ، الناشر: مؤسسة الأعلمي، بيروت .
undefined️ از عمر ذی مُر نقل شده بعد از ضربت خوردن اميرالمومنين (عليه السلام) خدمت ايشان رفته و عرضه داشتم که آن جای ضربت را به من نشان دهید ؛
ايشان هم جای ضربت را باز کرد و نشان داد. گفتم: خراشی است که خوب خواهد شد.
فرمودند : (خير ، من با اين ضربت)، از شما جدا خواهم شد.حضرت ام کلثوم سلام الله علیها ، وقتی اين جمله را از پس پرده شنیدند گریستند ؛اميرالمومنين علیه السلام فرمودند:
undefined دخترم آرام باش. اگر می ديدی آنچه را که من می بينم، گريه نمي کردی.
گفتم يا اميرالمومنين چه مي بينيد؟
فرمودند :undefined ملائکه را می بينم که دسته دسته به پيشواز من آمده اند و پيامبران گرامی به استقبال من آمده اند و رسول اکرم صلی الله علیه و آله است که به من می گويد يا علی بشارت بر تو باد ، آنچه که بدان خواهی رسید ، بهتر است از دنيايی که در آن هستی.
undefinedاسدالغابه ۱۱۴/۴

۶:۰۹

اهمیّت و اعمال مخصوص شب بیست و سوّم
undefinedغسل در اول و آخر این شب
مرحوم علامه مجلسی می‌نویسد:
undefinedاما شب بیست و سوم، پس اکثر احادیث معتبر دلالت دارد که این شب، شب قدر است. مستحب است در این شب دوبار غسل شود، یکی اول شب، یکی آخر شب.
undefinedخواندن دو سوره "عنکبوت و روم" در این شب فضیلت والایی دارد
undefinedهزارمرتبه سوره "إنا أنزلناه"
undefinedبه سند معتبر از آن حضرت منقول است كه هركه در شب بيست و سوّم ماه مبارك رمضان هزار مرتبه سوره‌ إنا أنزلناه بخواند، صبح كند با يقين شديد به اعتراف به آنچه مخصوص ماست از كرامت‌ها در اين شب به سبب آنچه در خواب بيند.
undefinedزیارت امام حسین علیه السلام
undefinedاحیای این شب و صد رکعت نماز و برکات عجیب آن
undefinedبه سند معتبر از حضرت امام محمّد باقر عليه السّلام روايت كرده است كه هركس احيا كند شب بيست و سوّم ماه مبارك رمضان را و صد ركعت نماز گذارد، حق تعالى رزق او را فراخ گرداند در دنيا و شرّ دشمن را از او كفايت كند و پناه دهد او را از غرق شدن و خانه بر سرش خراب شدن و لقمه در گلو گرفتن یا به سرقت رفتن کالایش و از شرّ درندگان، و دفع كند از او هول منكر و نكير را و از قبر بيرون آيد و او را نورى باشد كه روشنى بخشد اهل محشر را و نامه‌اش را به دست راست او دهند و بنويسند براى او برات بيزارى از آتش جهنّم را و گذشتن بر صراط‍‌ را و ايمنى از عذاب را و داخل بهشت شود بى حساب و در بهشت او را از رفيقان پيغمبران و صدّيقان و شهيدان و صالحان گردانند و نيكو رفيقان‌اند ايشان.
undefinedزاد المعاد، ط_أعلمی، ص ١٢٨

۱:۳۶

undefined پاداش صدقه در ماه مبارک رمضان
1) رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس در ماه رمضان به میزان خیلی اندک صدقه بدهد، از یک کوه طلا که در غیر ماه رمضان صدقه دهد، نزد خداوند با ارزش تر است. (بحارالأنوار، ج96، ص345به نقل از کتاب النوادر)حضرت رضا علیه السلام از پدران گرامی خویش علیهم السلام از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود: هرکس در ماه رمضان، صدقه ای بدهد، خداوند او را می آمرزد. (بحارالأنوار، ج96، ص361 به نقل از امالی صدوق)
2) حضرت باقر علیه السلام از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود: ای گروه مسلمانان! وقتی هلال ماه رمضان طلوع می کند و هر شب منادی ندا می کند که « بارالها! برای هرکسی که انفاق کرده است جایگزین قرار ده، و هرکس که امتناع کرده است، مالش را تلف کن». (بحارالأنوار، ج96، ص360 به نقل از ثواب الاعمال)
3) حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس در ماه رمضان صدقه بدهد، خداوند هفتاد نوع بلا را از او رفع می کند. (بحارالأنوار، ج96، ص316 به نقل از ثواب الاعمال)
4) عبدالله بن مسعود از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود: هزینه ای نیست مگر آنکه از بنده درباره آن سؤال می شود جز هزینه انفاق و احسان به بندگان خدا در ماه رمضان، که این کار کفّاره گناهان ایشان نیز می باشد. (بحارالأنوار، ج96، ص345 به نقل از کتاب النوادر)undefined توجه: در ماه مبارک رمضان، دو نوبت صبح و شام، برای سلامتی مولایمان، صاحب شب های قدر، حضرت صاحب الزمان علیه السلام صدقه دهیم.undefined«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»

۷:۲۸