1. سوء مزاج گرمعلائم: تشنگی زیاد، تلخی دهان، خشکی زبان، اشتهای کم، یبوست(سفتی و خشکی مدفوع)، ادرار پررنگ یا مایل به سرخی، گرمی پوست محل کبد(زیر دنده های راست)، داغی یا تب بدن، سوزش ادرار، سنگینی و کوفتگی اعضا، شیرینی یا شوری دهان، زردی رنگ بدن یا چهره، قی یا اسهال زرد.
2) سوء مزاج سردعلائم: کم تشنه شدن یا تشنه نشدن، ورم یا پف صورت، فساد رنگ چهره(بی طراوتی پوست)، سفیدی(کم رنگی) زبان و لب، سفیدی ادرار(به رنگ آب)، شکم روان(مدفوع شل)، سردی(یخ کردن) بدن.
3) سوء مزاج مرطوبعلائم: ورم(پف کردگی) صورت یا پلکها، سستی(شلی) عضلات، خواب زیاد، کندی حواس(شنوایی، بویایی و...)، سفیدی ادرار(به رنگ آب)، ضعف هضم(احساس سنگینی و پری شکم بعد از غذا)، زبان مرطوب یا بزاق زیاد، شکم روان(مدفوع شل)، عدم احساس تشنگی، احساس خوب با خوردن غذاهای خشک.
4. سوء مزاج خشکعلائم: لاغری بدن، تشنگی، خشکی زبان یا دهان، کم خونی، حجم کم مدفوع(نسبت به غذای خورده شده)، یبوست، تیرگی و بی طراوتی پوست، ترس، غم، افکار بد، نبض صلب(سفت).
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۱:۰۴
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۸:۴۷
سبزی ها
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۸:۴۷
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۸:۴۸
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۸:۴۸
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۰:۱۱
از یبوست به عنوان ام الامراض یا مادر تمام بیماری ها یاد میشود و یکی از مشکلات گوارشی شایع است که معمولا به دلیل کاهش حرکات روده رخ می دهد.
فردی که دچار یبوست است کسی است که به تعداد وعده های غذایی درطول روز دفع ندارد یا دفع سخت و مدفوع سفتی دارد.
پس اگر بطور مثال سه بار در طول روز غذا میل می شود سه بار نیز باید اجابت مزاج داشته باشید در غیر اینصورت دچار یبوست می باشید.
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۳:۴۸
برخی از حکما نقش رفتارها را در پیدایش مزاج دخیل می دانند و برخی دیگر نیز نقش پندارها را تحت عنوان عوامل نفسانی( غم و شادی که موجب بروز سودا و صفرا ) در بروز مزاج مطرح می سازند..
اما بطور مشخص یک عنوان بر جسته برای عوامل و عناصر معنوی ( غذای حرام و حلال و یا نیت پلید و خیر در بروز مزاج ) در شکل گیری مزاج قرار نداده اند.
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۲۰:۴۶
بعضی از و یژگیهای چهار مزاج اصلی در زیر ارائه میشود.
۱- آدمهای با مزاج (طبع) سرد و تر (بلغمی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : سفیدی پوست و نرمی آن، سفیدی و بی فروغی رنگ چشم، سفیدی زودرس موها، بی مو، رقیق و فراوان، چاقی و درشتی بدن
ب – از نظر بازتابهای روانی ورفتاری : گرایش به علوم عقلی و ریاضیات، حسابگر و محتاط، بد بهار و بد زمستان، منطقی و عاقل، میانه رو – محتاط و گاهی ترسو، تجارت پیشه، بدون استعداد ریسک، آرام – منزوی و دارای حرکات کند، منظم و دقیق، گذشته نگر، ظریف و ریزبین –
حساس، کینه توز، دارای استعداد افسردگی، بی علاقه به یادگیری، نیازمند محبت، اهل سازش – متاثر از دیگران – بی اراده، درون گرا – خودخور – منفی باف، فراموش کار- کند ذهن، میل جنسی کم و توان جنسی کم، راحت و بی قید به اکثر مسائل
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذاهای گرم و لطیف چون نخود آب، آبگوشت، گوشت مرغ و کبوتر، پنیر، گردو، نارگیل، شنبلیله، سیر، دارچین، آویشن، رازیانه، مقل و بالنگو
ج – علایم بیماری دراثر غلبه بلغم: سپیدی، نرمی و سستی پوست، سنگینی حواس، ریزش لعاب دهان و آب بینی رقیق غیر سوزان، آروغ ترش و ضعف معده ( با خوردن ترشیجات)، ضعف جسم و مفاصل، بی میلی به غذای صبح، سکته، برص، سفیدی ادرار، درد عقب سر، خواب زیاد(سطحی) خواب دیدن آب باران و برف وادویه.
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط : نخوردن غذاهای سرد و تر در فصول سرد سال مانند (ماست، خیار، هندوانه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج و گوشت گاو و گوساله و بز و ماهی، مرغ و تخم مرغ شهری) خوردن دم کرده استوخدوس یا چای زنجبیلی.
۲-آدمهای با مزاج (طبع) سرد و خشک (سوداوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر: سیاهی پراکنده و غالب پوست، کدر بودن سفیدی چشم، پرمویی، لاغری و باریکی و خشکی اندامها
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : علاقمند به حسابگری و مسائل فنی، همه سونگر – تیزهوش، بهار و تابستان را دوست دارند، کم احساس و منطقی، میانه رو و محتاط، کم انرژی و مداومت در انجام کار، تمایل کم به معنویت، نا آرام و همیشه در فکر، دارای وسواس و نگرانی و دودلی، بدون توان ریسک،
اننتقامجو، منظم، مجذوب نمی شود، خود خور (درون گرا)، فکر و خیال فراوان، بدبین- حساس- نگران، اهل جنجال و جدال، تیز بین و با دقت همه جانبه، میل جنسی فراوان – توان جنسی کم، لجباز و یک دنده و پافشاری در انجام کارها
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذا های تر و اندکی گرمی چون نخود آب، گوشت بره، گوشت مرغ و تخم مرغ اهلی، گندم، لوبیا، بادام شیرین، کشمش، انجیر، خربزه، کنگر، آلو شیرین، چغندر، شیر گوسفند، فندق، شلغم، ترب، آب نارگیل..
بعضی از و یژگیهای چهار مزاج اصلی در زیر ارائه میشود.
۱- آدمهای با مزاج (طبع) سرد و تر (بلغمی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : سفیدی پوست و نرمی آن، سفیدی و بی فروغی رنگ چشم، سفیدی زودرس موها، بی مو، رقیق و فراوان، چاقی و درشتی بدن
ب – از نظر بازتابهای روانی ورفتاری : گرایش به علوم عقلی و ریاضیات، حسابگر و محتاط، بد بهار و بد زمستان، منطقی و عاقل، میانه رو – محتاط و گاهی ترسو، تجارت پیشه، بدون استعداد ریسک، آرام – منزوی و دارای حرکات کند، منظم و دقیق، گذشته نگر، ظریف و ریزبین –
حساس، کینه توز، دارای استعداد افسردگی، بی علاقه به یادگیری، نیازمند محبت، اهل سازش – متاثر از دیگران – بی اراده، درون گرا – خودخور – منفی باف، فراموش کار- کند ذهن، میل جنسی کم و توان جنسی کم، راحت و بی قید به اکثر مسائل
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذاهای گرم و لطیف چون نخود آب، آبگوشت، گوشت مرغ و کبوتر، پنیر، گردو، نارگیل، شنبلیله، سیر، دارچین، آویشن، رازیانه، مقل و بالنگو
ج – علایم بیماری دراثر غلبه بلغم: سپیدی، نرمی و سستی پوست، سنگینی حواس، ریزش لعاب دهان و آب بینی رقیق غیر سوزان، آروغ ترش و ضعف معده ( با خوردن ترشیجات)، ضعف جسم و مفاصل، بی میلی به غذای صبح، سکته، برص، سفیدی ادرار، درد عقب سر، خواب زیاد(سطحی) خواب دیدن آب باران و برف وادویه.
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط : نخوردن غذاهای سرد و تر در فصول سرد سال مانند (ماست، خیار، هندوانه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج و گوشت گاو و گوساله و بز و ماهی، مرغ و تخم مرغ شهری) خوردن دم کرده استوخدوس یا چای زنجبیلی.
۲-آدمهای با مزاج (طبع) سرد و خشک (سوداوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر: سیاهی پراکنده و غالب پوست، کدر بودن سفیدی چشم، پرمویی، لاغری و باریکی و خشکی اندامها
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : علاقمند به حسابگری و مسائل فنی، همه سونگر – تیزهوش، بهار و تابستان را دوست دارند، کم احساس و منطقی، میانه رو و محتاط، کم انرژی و مداومت در انجام کار، تمایل کم به معنویت، نا آرام و همیشه در فکر، دارای وسواس و نگرانی و دودلی، بدون توان ریسک،
اننتقامجو، منظم، مجذوب نمی شود، خود خور (درون گرا
۱- آدمهای با مزاج (طبع) سرد و تر (بلغمی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : سفیدی پوست و نرمی آن، سفیدی و بی فروغی رنگ چشم، سفیدی زودرس موها، بی مو، رقیق و فراوان، چاقی و درشتی بدن
ب – از نظر بازتابهای روانی ورفتاری : گرایش به علوم عقلی و ریاضیات، حسابگر و محتاط، بد بهار و بد زمستان، منطقی و عاقل، میانه رو – محتاط و گاهی ترسو، تجارت پیشه، بدون استعداد ریسک، آرام – منزوی و دارای حرکات کند، منظم و دقیق، گذشته نگر، ظریف و ریزبین –
حساس، کینه توز، دارای استعداد افسردگی، بی علاقه به یادگیری، نیازمند محبت، اهل سازش – متاثر از دیگران – بی اراده، درون گرا – خودخور – منفی باف، فراموش کار- کند ذهن، میل جنسی کم و توان جنسی کم، راحت و بی قید به اکثر مسائل
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذاهای گرم و لطیف چون نخود آب، آبگوشت، گوشت مرغ و کبوتر، پنیر، گردو، نارگیل، شنبلیله، سیر، دارچین، آویشن، رازیانه، مقل و بالنگو
ج – علایم بیماری دراثر غلبه بلغم: سپیدی، نرمی و سستی پوست، سنگینی حواس، ریزش لعاب دهان و آب بینی رقیق غیر سوزان، آروغ ترش و ضعف معده ( با خوردن ترشیجات)، ضعف جسم و مفاصل، بی میلی به غذای صبح، سکته، برص، سفیدی ادرار، درد عقب سر، خواب زیاد(سطحی) خواب دیدن آب باران و برف وادویه.
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط : نخوردن غذاهای سرد و تر در فصول سرد سال مانند (ماست، خیار، هندوانه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج و گوشت گاو و گوساله و بز و ماهی، مرغ و تخم مرغ شهری) خوردن دم کرده استوخدوس یا چای زنجبیلی.
۲-آدمهای با مزاج (طبع) سرد و خشک (سوداوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر: سیاهی پراکنده و غالب پوست، کدر بودن سفیدی چشم، پرمویی، لاغری و باریکی و خشکی اندامها
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : علاقمند به حسابگری و مسائل فنی، همه سونگر – تیزهوش، بهار و تابستان را دوست دارند، کم احساس و منطقی، میانه رو و محتاط، کم انرژی و مداومت در انجام کار، تمایل کم به معنویت، نا آرام و همیشه در فکر، دارای وسواس و نگرانی و دودلی، بدون توان ریسک،
اننتقامجو، منظم، مجذوب نمی شود، خود خور (درون گرا)، فکر و خیال فراوان، بدبین- حساس- نگران، اهل جنجال و جدال، تیز بین و با دقت همه جانبه، میل جنسی فراوان – توان جنسی کم، لجباز و یک دنده و پافشاری در انجام کارها
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذا های تر و اندکی گرمی چون نخود آب، گوشت بره، گوشت مرغ و تخم مرغ اهلی، گندم، لوبیا، بادام شیرین، کشمش، انجیر، خربزه، کنگر، آلو شیرین، چغندر، شیر گوسفند، فندق، شلغم، ترب، آب نارگیل..
بعضی از و یژگیهای چهار مزاج اصلی در زیر ارائه میشود.
۱- آدمهای با مزاج (طبع) سرد و تر (بلغمی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : سفیدی پوست و نرمی آن، سفیدی و بی فروغی رنگ چشم، سفیدی زودرس موها، بی مو، رقیق و فراوان، چاقی و درشتی بدن
ب – از نظر بازتابهای روانی ورفتاری : گرایش به علوم عقلی و ریاضیات، حسابگر و محتاط، بد بهار و بد زمستان، منطقی و عاقل، میانه رو – محتاط و گاهی ترسو، تجارت پیشه، بدون استعداد ریسک، آرام – منزوی و دارای حرکات کند، منظم و دقیق، گذشته نگر، ظریف و ریزبین –
حساس، کینه توز، دارای استعداد افسردگی، بی علاقه به یادگیری، نیازمند محبت، اهل سازش – متاثر از دیگران – بی اراده، درون گرا – خودخور – منفی باف، فراموش کار- کند ذهن، میل جنسی کم و توان جنسی کم، راحت و بی قید به اکثر مسائل
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذاهای گرم و لطیف چون نخود آب، آبگوشت، گوشت مرغ و کبوتر، پنیر، گردو، نارگیل، شنبلیله، سیر، دارچین، آویشن، رازیانه، مقل و بالنگو
ج – علایم بیماری دراثر غلبه بلغم: سپیدی، نرمی و سستی پوست، سنگینی حواس، ریزش لعاب دهان و آب بینی رقیق غیر سوزان، آروغ ترش و ضعف معده ( با خوردن ترشیجات)، ضعف جسم و مفاصل، بی میلی به غذای صبح، سکته، برص، سفیدی ادرار، درد عقب سر، خواب زیاد(سطحی) خواب دیدن آب باران و برف وادویه.
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط : نخوردن غذاهای سرد و تر در فصول سرد سال مانند (ماست، خیار، هندوانه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج و گوشت گاو و گوساله و بز و ماهی، مرغ و تخم مرغ شهری) خوردن دم کرده استوخدوس یا چای زنجبیلی.
۲-آدمهای با مزاج (طبع) سرد و خشک (سوداوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر: سیاهی پراکنده و غالب پوست، کدر بودن سفیدی چشم، پرمویی، لاغری و باریکی و خشکی اندامها
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : علاقمند به حسابگری و مسائل فنی، همه سونگر – تیزهوش، بهار و تابستان را دوست دارند، کم احساس و منطقی، میانه رو و محتاط، کم انرژی و مداومت در انجام کار، تمایل کم به معنویت، نا آرام و همیشه در فکر، دارای وسواس و نگرانی و دودلی، بدون توان ریسک،
اننتقامجو، منظم، مجذوب نمی شود، خود خور (درون گرا
۲۰:۵۱
فکر و خیال فراوان، بدبین- حساس- نگران، اهل جنجال و جدال، تیز بین و با جانبه، میل جنسی فراوان – توان جنسی کم، لجباز و یک دنده و پافشاری در انجام کارها..
https://ble.ir/topvisionprofessionals
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذا های تر و اندکی گرمی چون نخود آب، گوشت بره، گوشت مرغ و تخم مرغ اهلی، گندم، لوبیا، بادام شیرین، کشمش، انجیر، خربزه، کنگر، آلو شیرین، چغندر، شیر گوسفند، فندق، شلغم، ترب، آب نارگیل
ج – علایم بیماری دراثر غلبه سودا: لاغری و تیرگی رنگ و تمایل آن به سیاهی، غلظت خون، سبکی سر، سوزش معده، اشتهای کاذب، ریزش مو، سرفه خشک، جذام، آبریزش، تکرر و سوزش ادرار و تیرگی آن، فلج، خواب کم، وسواس، فزونی فکر و خیال و بدبینی، سرطان، سکته خواب و رؤیاها توام با وحشت و تاریکی
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط :
پیشگیری از بروز پیش آمدهای نامناسب که تحریک و هیجان را بدنبال دارد، خوردن انجیر و کشمش و دم کرده سنبل طیب + گل گاو زبان + لیمو عمانی
از دیدگاه طب اسلامی بر آیند اثر مجموعه عناصر و ارکان مادی و معنوی تبلور یافته در یک شی، گیاه ، غذا ، حیوان ، انسان و رفتار و پندار را مزاج آن می نامیم.
۳-آدمهای با مزاج (طبع) گرم و خشک (صفراوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : زردی چهره و چشم، زردی اسکلرا ،کم مو ، لاغری و باریکی اندام و خشکی اندامها، اندام متوسط
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : گاهی علاقمند به ادبیات گاهی علاقمند به ریاضی، دارای استعداد خشونت و بدخلقی، پائیز و زمستان را دوست دارند، گاهی عاشق و گاهی فارغ، گاهی بااراده و گاهی سست، گاهی پرانرژی و گاهی کم انرژی، دارای استعداد معنوی (مقطعی)، تند و تیز و بی قرار، گاهی پر جرات و گاهی آرام، پرخاشگر،
ناآرام و دو دل، گاهی باعث رنجش دیگران میشود، تیزبین و دقیق در برخی ابعاد، مقید به اصول – منظم – حساس، آینده نگر و گاهی خیالباف و دقیق در تصمیم گیری، حاضر جواب و باهوش، گاهی سخاوتمند، پرحرف، میل بالای جنسی و توان جنسی متغیر، سریع و چالاک – پرانرژی
پ-از نظر سازگاری باغذاها : سازگار با غذاهای سرد و تر چون آلو، زردآلو، هندوانه، اسفناج، کدو، خیار، انار، شفتالو، کاهو، دوغ و ماست
ج – علایم بیماری در اثر غلبه صفرا:
یرقان، زردی دندان، تب، ریختن مو، کورک در سر، درد گوش و شقیقه، درد دهان، خشکی دهان و بینی تشنگی و سوزش معده، صدای گوش، خشکی مفاصل، سیاتالژی، بثورات، حصبه و نوبه، لذت از نسیم سرد، عدم اعتدال، بیقراری، استفراغ صفراوی، بی میلی به خوراک، خواب دیدن گرما، آتش و خورشید
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط :
نخوردن غذاهای با طبع گرم و خشک مخصوصا در فصول گرم، قرار نگرفتن در معرض تابش خورشید ..
https://ble.ir/topvisionprofessionals
https://ble.ir/topvisionprofessionals
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذا های تر و اندکی گرمی چون نخود آب، گوشت بره، گوشت مرغ و تخم مرغ اهلی، گندم، لوبیا، بادام شیرین، کشمش، انجیر، خربزه، کنگر، آلو شیرین، چغندر، شیر گوسفند، فندق، شلغم، ترب، آب نارگیل
ج – علایم بیماری دراثر غلبه سودا: لاغری و تیرگی رنگ و تمایل آن به سیاهی، غلظت خون، سبکی سر، سوزش معده، اشتهای کاذب، ریزش مو، سرفه خشک، جذام، آبریزش، تکرر و سوزش ادرار و تیرگی آن، فلج، خواب کم، وسواس، فزونی فکر و خیال و بدبینی، سرطان، سکته خواب و رؤیاها توام با وحشت و تاریکی
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط :
پیشگیری از بروز پیش آمدهای نامناسب که تحریک و هیجان را بدنبال دارد، خوردن انجیر و کشمش و دم کرده سنبل طیب + گل گاو زبان + لیمو عمانی
از دیدگاه طب اسلامی بر آیند اثر مجموعه عناصر و ارکان مادی و معنوی تبلور یافته در یک شی، گیاه ، غذا ، حیوان ، انسان و رفتار و پندار را مزاج آن می نامیم.
۳-آدمهای با مزاج (طبع) گرم و خشک (صفراوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : زردی چهره و چشم، زردی اسکلرا ،کم مو ، لاغری و باریکی اندام و خشکی اندامها، اندام متوسط
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : گاهی علاقمند به ادبیات گاهی علاقمند به ریاضی، دارای استعداد خشونت و بدخلقی، پائیز و زمستان را دوست دارند، گاهی عاشق و گاهی فارغ، گاهی بااراده و گاهی سست، گاهی پرانرژی و گاهی کم انرژی، دارای استعداد معنوی (مقطعی)، تند و تیز و بی قرار، گاهی پر جرات و گاهی آرام، پرخاشگر،
ناآرام و دو دل، گاهی باعث رنجش دیگران میشود، تیزبین و دقیق در برخی ابعاد، مقید به اصول – منظم – حساس، آینده نگر و گاهی خیالباف و دقیق در تصمیم گیری، حاضر جواب و باهوش، گاهی سخاوتمند، پرحرف، میل بالای جنسی و توان جنسی متغیر، سریع و چالاک – پرانرژی
پ-از نظر سازگاری باغذاها : سازگار با غذاهای سرد و تر چون آلو، زردآلو، هندوانه، اسفناج، کدو، خیار، انار، شفتالو، کاهو، دوغ و ماست
ج – علایم بیماری در اثر غلبه صفرا:
یرقان، زردی دندان، تب، ریختن مو، کورک در سر، درد گوش و شقیقه، درد دهان، خشکی دهان و بینی تشنگی و سوزش معده، صدای گوش، خشکی مفاصل، سیاتالژی، بثورات، حصبه و نوبه، لذت از نسیم سرد، عدم اعتدال، بیقراری، استفراغ صفراوی، بی میلی به خوراک، خواب دیدن گرما، آتش و خورشید
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط :
نخوردن غذاهای با طبع گرم و خشک مخصوصا در فصول گرم، قرار نگرفتن در معرض تابش خورشید ..
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۲۰:۵۱
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۵:۳۱
قند و شکر کارخانه ای:ضعف سیستم ایمنی، کمخونی، بیماریهای عفونی در بدن، آلزایمر و...قند و شکر سفید حاوی آهک ( so2 - co2) و مواد شیمیایی مضر دیگری نیز میباشد.
لبنیات پاستوریزه کارخانه ای:بعلت نگهدارنده های شیمیایی، شیرخشک وارداتی و روغن پالم، خشکی روده ها را تشدید می کنند.در ماست پالم و شیر خشک، و در دوغ جوهرلیمو و نشاسته و اسانس سرطان زا افزوده میشود.
مرغ های پرورشی(هورمونی):تزریق زیاد هورمون در مرغ و ایجاد چاقی کاذب و چربی ساختگی و بزرگ شدن در محیط سر بسته و کوتاه مدت باعث بیماریهای زیادی شده است، از جمله انواع کیستها و اختلالات هورمونی
شیرینی قنادیها، ژله ها و شکلاتها:وجود ساخارین و مواد کافئین دار که 10 برابر از قند شیرین تر است مغز را معتاد نموده، برای کبد، کلیه ،خون و سیستم ایمنی بدن بسیار مضر است و از علل افزایش دیابت میباشد.بکینگ پودر صنعتی، جوش شیرین، اسپارتام و رنگهای صنعتی، خامه ها و... همگی برای بدن مضر است.
سرکه و آبلیموی کارخانه ای و صنعتی:این نوع سرکه ها و آبلیموها و حتی عرقیات صنعتی، فرآیند اصلی سلامت و کیفیت در آنها رعایت نشده بلکه فرآیند شیمیایی، اسانسها و افزودنی های قوی دارند که بشدت بر کبد، معده، روده ها و سیستم ایمنی بدن تاثیر مخرب دارند. متاسفانه بسیاری از این مواد اسید استیک فراوانی دارند که باعث زخم معده و ضعف اعصاب، یبوست، خشکی پوست و.... می شوند.
رب گوجه و کنسرو های صنعتی:رب های کارخانه ای از نگهدارنده های قوی همچون استات که باعث کندی ذهن میشود برخوردارند و غالبا از گوجه های خراب شده استفاده میشود!همچنین کنسروها یکی از مضرترین مواد غذایی هستند که اصلا استفاده آنها توصیه نمیشود.
بستنی و نوشابه :شیر نامرغوب و ثعلب شیمیائیِ خطرناک و رنگ غذای صنعتی و خطرناک و اسیدهای گازدار که باعث نازایی و مقطوع النسل شدن جامعه می شود!این محصولات غالبا بنزوات سدیم دارند که یکی از عوامل تشدید سرطان در بدنهای ضعیف است.
چای سیاه، قهوه و نسکافه:کم خونی، فقر آهن، سودای مغز، یبوست و اختلال گوارشی و.... از کمترین عوارض این مواد هستند.
لوازم آرایشی و شوینده های شیمیایی:رژ لب، لاک، نرم کننده های لباس و مو؛ شامپو و صابون های صنعتی و... برای پوست و مو و حتی خود بدن بسیار زیان آور است .
فرآورده های گوشتی مثل کالباس؛ انواع سوسیس، همبرگر، و فست فودهای دیگر؛ یکی از علل کبد چرب، فشارخون، چاقی و دیابت میباشند.
روغنهای جامد و مایع صنعتی:ضرر این نوع روغنها برای عموم مردم بارز شده است ولی متاسفانه هنوز زیاد از سرخ کردنی ها با این روغنها استفاده میشود... بسیاری از بیماریهای گوارشی به همین علت است.
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۲۱:۰۴
سلامتی در مهمترین بخش زندگی هر فرد قرار دارد. داشتن زندگی خوب مستلزم داشتن سلامتی استاگر شما سلامتی نداشته باشید نمیتوانید قله های مهم زندگی را فتح کنید. وقتی انرژی کمی دارید بیان عشق و صمیمیت برایتان دشوار است نمیتوانید از خانواده خود حمایت کنید. اگر بدن شما ضعیف باشد ذهن شما هم تضعیف میگردد.
https://ble.ir/topvisionprofessionals
۱۷:۴۳