عکس پروفایل Top Vision professionals T

Top Vision professionals

۳۵۳عضو
undefinedشناخت سوء مزاج های کبدی:در اصطلاح طب سنتی خارج شدن از حالت تعادل مزاجی بدن یا غلبه یکی از اخلاط چهارگانه بر مزاج اصلی عضوی از اعضاء یا اکثر یا کل بدن را سوء مزاج می گویند.
1. سوء مزاج گرمعلائم: تشنگی زیاد، تلخی دهان، خشکی زبان، اشتهای کم، یبوست(سفتی و خشکی مدفوع)، ادرار پررنگ یا مایل به سرخی، گرمی پوست محل کبد(زیر دنده های راست)، داغی یا تب بدن، سوزش ادرار، سنگینی و کوفتگی اعضا، شیرینی یا شوری دهان، زردی رنگ بدن یا چهره، قی یا اسهال زرد.
undefinedعلاج: پرهیز از سرخکردنی ها و ادویه فراوان، حمّام های گرم، فعالیت های بسیار سنگین، خنک کردن کبد با آب کاسنی و سکنجبین و انار میخوش(ترش و شیرین)، ضمادهای خنک مثل عصاره کدو و خیار روی کبد قرار دادن، مصرف غذاهایی که با زرشک، تمرهندی، ریواس، ماش و اسفناج درست می شوند.
2) سوء مزاج سردعلائم: کم تشنه شدن یا تشنه نشدن، ورم یا پف صورت، فساد رنگ چهره(بی طراوتی پوست)، سفیدی(کم رنگی) زبان و لب، سفیدی ادرار(به رنگ آب)، شکم روان(مدفوع شل)، سردی(یخ کردن) بدن.
undefinedعلاج: باید معاجین گرمی که با دارچین، زیره، خولنجان، زنجبیل و... درست می شوند، مصرف شود، گوشت های پخته شده با زیره و شوید و نخود،پرهیز از گوشت گوساله، گاو و مرغ زیاد، روغن مالی با روغن های گرم، فعالیت بدنی، دفع بلغم از طریق اسهال یا ادرار(با تجویز متخصّص).
3) سوء مزاج مرطوبعلائم: ورم(پف کردگی) صورت یا پلکها، سستی(شلی) عضلات، خواب زیاد، کندی حواس(شنوایی، بویایی و...)، سفیدی ادرار(به رنگ آب)، ضعف هضم(احساس سنگینی و پری شکم بعد از غذا)، زبان مرطوب یا بزاق زیاد، شکم روان(مدفوع شل)، عدم احساس تشنگی، احساس خوب با خوردن غذاهای خشک.
undefinedعلاج: کاهش مصرف آب و مایعات و غذا بطور کلّی(روزه طبّی)، ورزش، استفاده از ادویه گرم همراه غذا، مصرف دارچین بصورت روزانه.
4. سوء مزاج خشکعلائم: لاغری بدن، تشنگی، خشکی زبان یا دهان، کم خونی، حجم کم مدفوع(نسبت به غذای خورده شده)، یبوست، تیرگی و بی طراوتی پوست، ترس، غم، افکار بد، نبض صلب(سفت).
undefinedعلاج: ایجاد لینت مزاج باانجیر و آلو، روغن زیتون، روغن بادام شیرین، فلوس، غذاهایی مثل آش جو پوست کنده، ماست، برگ کاهو، میوه ها و خطمی، شربت های رطوبت بخش مثل نیلوفر، سکنجبین، ماءالشعیر و..
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۱:۰۴

undefinedپرهیزات غلبه دم (گرم و تر) undefinedبهاری
undefinedلبنیات undefined کره،ماست چکیده،شیر محلی تازه گاو،شیر گاو با درجه گرمی خیلی ملایم،شیر گوسفند با گرمی ملایم
undefinedصیفیجات undefinedخربزه،خیارچنبر،طالبی،گرمک
undefinedمیوه ها undefinedآناناس،انجیر تازه و خشک،انگور،خرما،سیب شیرین،قیسی،گیلاس،گلابی،موز،مویز،بالنگو،اقسام توت،کشمش
undefinedریشه ها undefined انواع ترب،زردک،سیب زمینی ترشی،شلغم،هویج
undefinedسبزی ها undefinedشبدر،تربچه،ترب
undefinedحبوبات undefinedگندم،اقسام لوبیا
undefinedگوشت ها undefinedجگر سیاه و سفید،پاچه، گوشت گوسفند(بره)،بوقلمون،مرغ محلی،میگو،زبان،چشم
undefinedمغزهای گیاهی undefinedبادام درختی شیرین،بادام زمینی،تخم طالبی،تخم خربزه،کنجد
undefinedمتفرقه undefined شیره انگور،روغن ارده کنجد،روغن بادام تلخ،ارده، سمنو،خاكشير،مغز گوسفند..
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۸:۴۷

undefinedundefinedپرهیزات غلبه صفرا(گرم و خشک)undefinedتابستانی
undefinedلبنیات undefinedپنیر کهنه
undefinedصیفیجات undefinedبادمجان، فلفل سبز
undefinedمیوه هاundefinedانبه،به،زیتون،نارگیل
undefinedریشه ها undefinedچغندر،سیر،پیاز،کلم قمری،موسیر
undefinedحبوباتundefinedجو دو سر (چاودار)،لپه،نخود،برنج کته ای
سبزی ها undefinedبرگ چغندر،پونه،نعناع،پیازچه،ترخون،مرزه،تره تیزک(شاهی)،جعفری،رازیانه،ریحان،شاهتره،شنبليله،شوید،کرفس، اقسام کلم تابستانی،گزنه،مارچوبه،تره،تره فرنگی
undefinedگوشت هاundefinedآهو،اردک،بلدرچین،گنجشک،شترمرغ،شتر،کبوتر خروس،کباب،دل
undefinedمغزهای گیاهی undefinedبادام هندی،بادام درختی تلخ،بادام کوهی،پسته کوهی،پسته،چلغوز، فندق،گردو
undefinedادویه ها undefinedآویشن،اسپند،چای سبز و سياه،خردل،دارچین،انیسون،زردچوبه،زعفران،زنجبيل،زنیان،زیره،سیاهدانه،فلفل،کاکایو،گلپر،وانیل،هل،نمک
undefinedمتفرقه undefinedروغن زیتون،شیره خرما،عسل،شکر سرخ یا سفید، عرق بهارنارنج،شیر شتر
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۸:۴۷

undefinedundefinedپرهیزات غلبه سودا (سردوخشک)undefinedپاییزی
undefinedلبنیاتundefinedکشک،قراقروط
undefinedسبزی ها undefinedترشک، ریواس،گشنیز
undefinedگوشت ها undefinedبز،گاو،سیرابی،شیردان، قلوه
undefinedادویه ها undefinedسماق،نشاسته،قهوه
undefinedمغزهای گیاهی undefinedبلوط خوراکی،شاهدانه
undefined متفرقه undefinedسرکه،آبغوره
undefinedحبوبات undefinedارزن،باقالا خشک،برنج( آبکشی)،جو،ذرت،عدس،ماش
undefinedمیوه ها undefinedشاه توت،تمشک،آلبالو،ازگیل،انار ترش،بالنگ،تمرهندي،زالزالک،زرشک،ذغال اخته،سنجد،غوره،کنار،گریپ فروت،لیمو عمانی،نارنج،به ترش،لیموترش،سیب ترش
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۸:۴۸

undefinedپرهیزات غلبه بلغم (سرد و تر)undefinedزمستانی
undefinedگوشت ها undefined انواع ماهی
undefinedمتفرقه undefinedاسفرزه،گلاب،ماءالشعیر
undefinedریشه ها undefinedسیب زمینی
undefinedحبوبات undefined باقالا تازه،نخود سبز
undefinedمیوه ها undefined توت فرنگی،آلو،آلوچه،انار شیرین،پرتغال،زردآلو،شفتالو،شلیل،کیوی،لیمو شیرین،نارنگی،هلو،آب فشرده انار
undefinedمغزهای گیاهی undefinedتخم کدو،تخم هندوانه،خشخاش،به دانه
undefinedصیفیجات undefinedخیار بوته ای،قسام کدو،گوجه فرنگی،هندوانه،کدو حلوایی
undefinedسبزی ها undefined اسفناج،بامیه،خرفه،قارچ خوراکی،کاسنی،کاهو،لوبیا سبز
undefinedلبنیات undefinedپنیر تازه،خامه،دوغ،ماست،سرشیر،شیرپاستوریزه
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۸:۴۸

undefinedخودت را بی نهایت باور داشته باشراه جذب رویاها و خواسته ها شاد زیستن،باور داشتن و امیدوار بودن است..undefinedundefined
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۰:۱۱

undefinedundefinedیبوست undefinedundefined
از یبوست به عنوان ام الامراض یا مادر تمام بیماری ها یاد میشود و یکی از مشکلات گوارشی شایع است که معمولا به دلیل کاهش حرکات روده رخ می دهد.
فردی که دچار یبوست است کسی است که به تعداد وعده های غذایی درطول روز دفع ندارد یا دفع سخت و مدفوع سفتی دارد.
پس اگر بطور مثال سه بار در طول روز غذا میل می شود سه بار نیز باید اجابت مزاج داشته باشید در غیر اینصورت دچار یبوست می باشید.
undefinedیبوست ریشه بسیاری از بیماریها از جمله دیابت ، مشکلات گوارشی ، کبد چرب ، غلظت خون ، فشار خون ، بیماری های خونی ، بیماری های روانی ، چاقی و لاغری است.
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۳:۴۸

undefinedundefinedundefinedمزاج چیست؟ بر آیند اثر مجموعه عناصر و ارکان مادی نظام هستی در یک شی، گیاه، غذا، حیوان و انسان را مزاج آن می نامیم.
برخی از حکما نقش رفتارها را در پیدایش مزاج دخیل می دانند و برخی دیگر نیز نقش پندارها را تحت عنوان عوامل نفسانی( غم و شادی که موجب بروز سودا و صفرا ) در بروز مزاج مطرح می سازند..
اما بطور مشخص یک عنوان بر جسته برای عوامل و عناصر معنوی ( غذای حرام و حلال و یا نیت پلید و خیر در بروز مزاج ) در شکل گیری مزاج قرار نداده اند.
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۲۰:۴۶

بعضی از و یژگیهای چهار مزاج اصلی در زیر ارائه میشود.
۱- آدمهای با مزاج (طبع) سرد و تر (بلغمی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : سفیدی پوست و نرمی آن، سفیدی و بی فروغی رنگ چشم، سفیدی زودرس موها، بی مو، رقیق و فراوان، چاقی و درشتی بدن
ب – از نظر بازتابهای روانی ورفتاری : گرایش به علوم عقلی و ریاضیات، حسابگر و محتاط، بد بهار و بد زمستان، منطقی و عاقل، میانه رو – محتاط و گاهی ترسو، تجارت پیشه، بدون استعداد ریسک، آرام – منزوی و دارای حرکات کند، منظم و دقیق، گذشته نگر، ظریف و ریزبین –
حساس، کینه توز، دارای استعداد افسردگی، بی علاقه به یادگیری، نیازمند محبت، اهل سازش – متاثر از دیگران – بی اراده، درون گرا – خودخور – منفی باف، فراموش کار- کند ذهن، میل جنسی کم و توان جنسی کم، راحت و بی قید به اکثر مسائل
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذاهای گرم و لطیف چون نخود آب، آبگوشت، گوشت مرغ و کبوتر، پنیر، گردو، نارگیل، شنبلیله، سیر، دارچین، آویشن، رازیانه، مقل و بالنگو
ج – علایم بیماری دراثر غلبه بلغم: سپیدی، نرمی و سستی پوست، سنگینی حواس، ریزش لعاب دهان و آب بینی رقیق غیر سوزان، آروغ ترش و ضعف معده ( با خوردن ترشیجات)، ضعف جسم و مفاصل، بی میلی به غذای صبح، سکته، برص، سفیدی ادرار، درد عقب سر، خواب زیاد(سطحی) خواب دیدن آب باران و برف وادویه.
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط : نخوردن غذاهای سرد و تر در فصول سرد سال مانند (ماست، خیار، هندوانه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج و گوشت گاو و گوساله و بز و ماهی، مرغ و تخم مرغ شهری) خوردن دم کرده استوخدوس یا چای زنجبیلی.
۲-آدمهای با مزاج (طبع) سرد و خشک (سوداوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر: سیاهی پراکنده و غالب پوست، کدر بودن سفیدی چشم، پرمویی، لاغری و باریکی و خشکی اندامها
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : علاقمند به حسابگری و مسائل فنی، همه سونگر – تیزهوش، بهار و تابستان را دوست دارند، کم احساس و منطقی، میانه رو و محتاط، کم انرژی و مداومت در انجام کار، تمایل کم به معنویت، نا آرام و همیشه در فکر، دارای وسواس و نگرانی و دودلی، بدون توان ریسک،
اننتقامجو، منظم، مجذوب نمی شود، خود خور (درون گرا)، فکر و خیال فراوان، بدبین- حساس- نگران، اهل جنجال و جدال، تیز بین و با دقت همه جانبه، میل جنسی فراوان – توان جنسی کم، لجباز و یک دنده و پافشاری در انجام کارها
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذا های تر و اندکی گرمی چون نخود آب، گوشت بره، گوشت مرغ و تخم مرغ اهلی، گندم، لوبیا، بادام شیرین، کشمش، انجیر، خربزه، کنگر، آلو شیرین، چغندر، شیر گوسفند، فندق، شلغم، ترب، آب نارگیل..
بعضی از و یژگیهای چهار مزاج اصلی در زیر ارائه میشود.
۱- آدمهای با مزاج (طبع) سرد و تر (بلغمی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : سفیدی پوست و نرمی آن، سفیدی و بی فروغی رنگ چشم، سفیدی زودرس موها، بی مو، رقیق و فراوان، چاقی و درشتی بدن
ب – از نظر بازتابهای روانی ورفتاری : گرایش به علوم عقلی و ریاضیات، حسابگر و محتاط، بد بهار و بد زمستان، منطقی و عاقل، میانه رو – محتاط و گاهی ترسو، تجارت پیشه، بدون استعداد ریسک، آرام – منزوی و دارای حرکات کند، منظم و دقیق، گذشته نگر، ظریف و ریزبین –
حساس، کینه توز، دارای استعداد افسردگی، بی علاقه به یادگیری، نیازمند محبت، اهل سازش – متاثر از دیگران – بی اراده، درون گرا – خودخور – منفی باف، فراموش کار- کند ذهن، میل جنسی کم و توان جنسی کم، راحت و بی قید به اکثر مسائل
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذاهای گرم و لطیف چون نخود آب، آبگوشت، گوشت مرغ و کبوتر، پنیر، گردو، نارگیل، شنبلیله، سیر، دارچین، آویشن، رازیانه، مقل و بالنگو
ج – علایم بیماری دراثر غلبه بلغم: سپیدی، نرمی و سستی پوست، سنگینی حواس، ریزش لعاب دهان و آب بینی رقیق غیر سوزان، آروغ ترش و ضعف معده ( با خوردن ترشیجات)، ضعف جسم و مفاصل، بی میلی به غذای صبح، سکته، برص، سفیدی ادرار، درد عقب سر، خواب زیاد(سطحی) خواب دیدن آب باران و برف وادویه.
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط : نخوردن غذاهای سرد و تر در فصول سرد سال مانند (ماست، خیار، هندوانه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج و گوشت گاو و گوساله و بز و ماهی، مرغ و تخم مرغ شهری) خوردن دم کرده استوخدوس یا چای زنجبیلی.
۲-آدمهای با مزاج (طبع) سرد و خشک (سوداوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر: سیاهی پراکنده و غالب پوست، کدر بودن سفیدی چشم، پرمویی، لاغری و باریکی و خشکی اندامها
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : علاقمند به حسابگری و مسائل فنی، همه سونگر – تیزهوش، بهار و تابستان را دوست دارند، کم احساس و منطقی، میانه رو و محتاط، کم انرژی و مداومت در انجام کار، تمایل کم به معنویت، نا آرام و همیشه در فکر، دارای وسواس و نگرانی و دودلی، بدون توان ریسک،
اننتقامجو، منظم، مجذوب نمی شود، خود خور (درون گرا

۲۰:۵۱

فکر و خیال فراوان، بدبین- حساس- نگران، اهل جنجال و جدال، تیز بین و با جانبه، میل جنسی فراوان – توان جنسی کم، لجباز و یک دنده و پافشاری در انجام کارها..
https://ble.ir/topvisionprofessionals
پ – از نظر سازگاری با غذاها : سازگار با غذا های تر و اندکی گرمی چون نخود آب، گوشت بره، گوشت مرغ و تخم مرغ اهلی، گندم، لوبیا، بادام شیرین، کشمش، انجیر، خربزه، کنگر، آلو شیرین، چغندر، شیر گوسفند، فندق، شلغم، ترب، آب نارگیل
ج – علایم بیماری دراثر غلبه سودا: لاغری و تیرگی رنگ و تمایل آن به سیاهی، غلظت خون، سبکی سر، سوزش معده، اشتهای کاذب، ریزش مو، سرفه خشک، جذام، آبریزش، تکرر و سوزش ادرار و تیرگی آن، فلج، خواب کم، وسواس، فزونی فکر و خیال و بدبینی، سرطان، سکته خواب و رؤیاها توام با وحشت و تاریکی
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط :
پیشگیری از بروز پیش آمدهای نامناسب که تحریک و هیجان را بدنبال دارد، خوردن انجیر و کشمش و دم کرده سنبل طیب + گل گاو زبان + لیمو عمانی
از دیدگاه طب اسلامی بر آیند اثر مجموعه عناصر و ارکان مادی و معنوی تبلور یافته در یک شی، گیاه ، غذا ، حیوان ، انسان و رفتار و پندار را مزاج آن می نامیم.
۳-آدمهای با مزاج (طبع) گرم و خشک (صفراوی مزاج)
الف – تیپ و ظاهر : زردی چهره و چشم، زردی اسکلرا ،کم مو ، لاغری و باریکی اندام و خشکی اندامها، اندام متوسط
ب – از نظر بازتابهای روانی و رفتاری : گاهی علاقمند به ادبیات گاهی علاقمند به ریاضی، دارای استعداد خشونت و بدخلقی، پائیز و زمستان را دوست دارند، گاهی عاشق و گاهی فارغ، گاهی بااراده و گاهی سست، گاهی پرانرژی و گاهی کم انرژی، دارای استعداد معنوی (مقطعی)، تند و تیز و بی قرار، گاهی پر جرات و گاهی آرام، پرخاشگر،
ناآرام و دو دل، گاهی باعث رنجش دیگران میشود، تیزبین و دقیق در برخی ابعاد، مقید به اصول – منظم – حساس، آینده نگر و گاهی خیالباف و دقیق در تصمیم گیری، حاضر جواب و باهوش، گاهی سخاوتمند، پرحرف، میل بالای جنسی و توان جنسی متغیر، سریع و چالاک – پرانرژی
پ-از نظر سازگاری باغذاها : سازگار با غذاهای سرد و تر چون آلو، زردآلو، هندوانه، اسفناج، کدو، خیار، انار، شفتالو، کاهو، دوغ و ماست
ج – علایم بیماری در اثر غلبه صفرا:
یرقان، زردی دندان، تب، ریختن مو، کورک در سر، درد گوش و شقیقه، درد دهان، خشکی دهان و بینی تشنگی و سوزش معده، صدای گوش، خشکی مفاصل، سیاتالژی، بثورات، حصبه و نوبه، لذت از نسیم سرد، عدم اعتدال، بیقراری، استفراغ صفراوی، بی میلی به خوراک، خواب دیدن گرما، آتش و خورشید
د- پیشگیری از بروز غلبه خلط :
نخوردن غذاهای با طبع گرم و خشک مخصوصا در فصول گرم، قرار نگرفتن در معرض تابش خورشید ..
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۲۰:۵۱

undefinedچند توصیه به بیماران دچار زخم معده:
undefinedاصلاح عادات غذا خوردن.بیماران دچار زخم معده باید از غذاهای سنگین و پرچرب و دیر هضم پرهیز کرده و از غذاهای با هضم سریع استفاده کنند.از جمله غذاهای مفید برای این بیماران،undefined آش جو، شیربرنج و فرنی است که با شیر بز تهیه شده باشد. این غذاها به خصوص برای بیماران دارای معده گرم مناسب است. اثر جو در پیشگیری از بروز زخم معده به اثبات رسیده است.تمام افراد به خصوص بیمارانی که از مشکلات معده رنج می برند باید از مصرف غذاهایundefined تند، قهوه، کاکائو و نوشابه های گازدار بپرهیزند.سالم ترین روغن برای بیماران دچار مشکلات معده،‌ روغن زیتون است.بیماران دچار زخم معده بهتر است در غذای خود از گوشت جوجه مرغ که با کمی زرشک و سماق طعم دار شده است استفاده نمایند.یکی دیگر از غذاهایی که هم جنبه تغذیه ای و هم جنبه درمانی برای بیماران دچار زخم معده دارد به این شرح است:undefined برنج سفید یک جزء، جو پوست کنده کوبیده نیم جزء را با آب بپزند تا نیم پز شود. سپس نیم جزء نشاسته را در آب سبوس گندم حل کنند و اضافه نمایند و مخلوط را روی حرارت قرار دهند تا خوب بپزد و مانند حریره شود. در انتها ۵ گرم صمغ عربی و ۵ گرم کتیرا اضافه کرده و غذا را نیم گرم میل کنند.بهترین شربت ها برای بیماران دچار زخم معده استفاده از ماء العسل،‌ جلاب و ماءالشعیر است.بهترین میوه ها برای بیماران دچار زخم معده استفاده از به، گلابی،‌ سیب،‌ مویز و سبزیجاتی مانند خرفه است.برای این دسته از بیماران جهت التیام و کاهش ناراحتی های ناشی از زخم از ترکیباتی به شرح زیر نیز می توان استفاده نمود:الف) خاکشیر روزانه ۱ قاشق غذاخوری در یک فنجان آب جوش + کمی نباتب) ۳۰ گرم ریشه شیرین بیان با ۵ گرم زنیان مخلوط کرده، کوبیده و جوشانده یک شب در هوای خنک بگذارند و صبح ناشتا میل کنند.ج) روزانه ۱ قاشق چایخوری پودر کتیرا در یک استکان آب گرم حل کرده و میل نمایند.د) ۳۰ گرم ریشه شیرین بیان، ۵ گرم انیسون، ۵ گرم زیره سبز، ۵ گرم بابونه، ۵ گرم افسنتین و ۵ گرم بادرنجبویه را شب بخیسانند و صبح صاف کنند و آب آن را بنوشند.ه) ۱۵ گرم زنیان،‌ ۲۰ گرم آویشن،‌ ۱۰ گرم شاهتره، ‌۱۵ گرم انیسون،‌ ۴۰ گرم شیرین بیان،‌ ۱۰ گرم بومادران را مخلوط کرده‌ یک قاشق غذاخوری از مخلوط فوق را در ۲ لیوان آب کمی جوشانده و قبل از غذا ۲ استکان میل شود.و) ۱۵ گرم زینان، پودر شیرین بیان ۲۰ گرم، تخم شوید ۱۰ گرم،‌ انیسون ۱۵ گرم،‌ زیره سبز ۱۰ گرم،‌ سیاهدانه ۱۵ گرم: همه را نرم کوبیده و بعد از هرغذا یک قاشق مربا خوری میل شود.ز) عرق زنیان ۱۵ گرم، عرق انیسون ۱۵ گرم، عرق زیره سبز ۱۰ گرم، عرق آویشن ۱۰ گرم،‌ مخلوط این عرقیات برای بیماران دچار زخم معده و اثنی عشر بسیار مفید است.
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۵:۳۱

undefinedلیست چند ماده غذایی مضرّ ..
قند و شکر کارخانه ای:ضعف سیستم ایمنی، کمخونی، بیماریهای عفونی در بدن، آلزایمر و...قند و شکر سفید حاوی آهک ( so2 - co2) و مواد شیمیایی مضر دیگری نیز میباشد.undefinedشکر نیشکربخوریدundefined
لبنیات پاستوریزه کارخانه ای:بعلت نگهدارنده های شیمیایی، شیرخشک وارداتی و روغن پالم، خشکی روده ها را تشدید می کنند.در ماست پالم و شیر خشک، و در دوغ جوهرلیمو و نشاسته و اسانس سرطان زا افزوده میشود.undefinedلبنیات محلی با مصلحات آن بخوریدundefined
مرغ های پرورشی(هورمونی):تزریق زیاد هورمون در مرغ و ایجاد چاقی کاذب و چربی ساختگی و بزرگ شدن در محیط سر بسته و کوتاه مدت باعث بیماریهای زیادی شده است، از جمله انواع کیستها و اختلالات هورمونیundefinedگوشتهای سالم و مرغ محلی بخوریدundefined
شیرینی قنادیها، ژله ها و شکلاتها:وجود ساخارین و مواد کافئین دار که 10 برابر از قند شیرین تر است مغز را معتاد نموده، برای کبد، کلیه ،خون و سیستم ایمنی بدن بسیار مضر است و از علل افزایش دیابت میباشد.بکینگ پودر صنعتی، جوش شیرین، اسپارتام و رنگهای صنعتی، خامه ها و... همگی برای بدن مضر است.undefinedاز شیرینی های خانگی و طبیعی استفاده کنیمundefined

سرکه و آبلیموی کارخانه ای و صنعتی:این نوع سرکه ها و آبلیموها و حتی عرقیات صنعتی، فرآیند اصلی سلامت و کیفیت در آنها رعایت نشده بلکه فرآیند شیمیایی، اسانسها و افزودنی های قوی دارند که بشدت بر کبد، معده، روده ها و سیستم ایمنی بدن تاثیر مخرب دارند. متاسفانه بسیاری از این مواد اسید استیک فراوانی دارند که باعث زخم معده و ضعف اعصاب، یبوست، خشکی پوست و.... می شوند.undefinedحتی برای تهیه ترشیجات از سرکه سفید و صنعتی استفاده نکنید.undefinedآبلیو، سرکه و عرقیات طبیعی تهیه کنیدundefined
رب گوجه و کنسرو های صنعتی:رب های کارخانه ای از نگهدارنده های قوی همچون استات که باعث کندی ذهن میشود برخوردارند و غالبا از گوجه های خراب شده استفاده میشود!همچنین کنسروها یکی از مضرترین مواد غذایی هستند که اصلا استفاده آنها توصیه نمیشود.undefinedغذای تازه و سالم استفاده کنیدundefined
بستنی و نوشابه :شیر نامرغوب و ثعلب شیمیائیِ خطرناک و رنگ غذای صنعتی و خطرناک و اسیدهای گازدار که باعث نازایی و مقطوع النسل شدن جامعه می شود!این محصولات غالبا بنزوات سدیم دارند که یکی از عوامل تشدید سرطان در بدنهای ضعیف است.undefinedآبمیوه و نوشیدنی های طبیعی بخوریدundefined
چای سیاه، قهوه و نسکافه:کم خونی، فقر آهن، سودای مغز، یبوست و اختلال گوارشی و....  از کمترین عوارض این مواد هستند.undefinedاز دمنوش های متنوع گیاهی استفاده کنیدundefined
لوازم آرایشی و شوینده های شیمیایی:رژ لب، لاک، نرم کننده های لباس و مو؛ شامپو و صابون های صنعتی و... برای پوست و مو و حتی خود بدن بسیار زیان آور است .undefinedاز شوینده های گیاهی مثل صابون زیتون و لوازم آرایشی بدون سرب استفاده کنیدundefined
فرآورده های گوشتی مثل کالباس؛ انواع سوسیس، همبرگر، و فست فودهای دیگر؛ یکی از علل کبد چرب، فشارخون، چاقی و دیابت میباشند.undefinedفراورده های طبیعی و سالم، بخصوص گوشت گوسفندی بهترین جایگزین استundefined
روغنهای جامد و مایع صنعتی:ضرر این نوع روغنها برای عموم مردم بارز شده است ولی متاسفانه هنوز زیاد از سرخ کردنی ها با این روغنها استفاده میشود... بسیاری از بیماریهای گوارشی به همین علت است.undefinedروغن شحم گاو، روغن زرد، دمبه، روغن زیتون و کنجد بسیار مفید برای بدن هستند.undefined
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۲۱:۰۴

undefinedچرا سلامتی مهم است ؟undefinedundefined
سلامتی در مهمترین بخش زندگی هر فرد قرار دارد. داشتن زندگی خوب مستلزم داشتن سلامتی استاگر شما سلامتی نداشته باشید نمیتوانید قله های مهم زندگی را فتح کنید. وقتی انرژی کمی دارید بیان عشق و صمیمیت برایتان دشوار است نمیتوانید از خانواده خود حمایت کنید. اگر بدن شما ضعیف باشد ذهن شما هم تضعیف میگردد.
undefinedشما که سلامت باشید این سلامتی از درون شما به بیرون در جهت کمک به دیگران نیز می تواند مفید باشدundefinedundefinedundefined
https://ble.ir/topvisionprofessionals

۱۷:۴۳