عکس پروفایل ماه خدام

ماه خدا

۱۳۷عضو
thumnail
برای نجاتتان دعا بکنیددر ردیف بعدی برای اسلام، مسلمانان، نصرت اسلام، خذلان کفار، برای انقلاب، برای امام، برای جبهه اسلام وظیفه تان است که دعا بکنید که اگر نکنید مورد مواخذه خواهید بود. البته که اگر برای نجات خود کوشیدید و تک تک افراد بکوشند و اصلاح بشوند، جامعه اصلاح خواهد شد.

شرط اساسی در اجابت دعا این است که «حضور قلب» داشته باشید و زبانتان مترجم قلب باشد.

شرط دوم این است که امید داشته باشید و امید و جا شرط دعا است. البته امید معقول که به تلاش وادار کند و نه به ترک عمل...

در دعا ما فقیر هستیم در برابر غنی پس باید حالت خواست فقیرانه دد ما بروز کند. حاج میرزا جواد آقا می گفتند برای این که دعایتان مستجاب بشود سعی کنید حالت استکانت داشته باشید و برای این که رقت به شما دست بدهد دلتان برای خودتان بسوزد. حتی حالاتی را بگیرید که حس رقت به شما دست بدهد مثلا صورت بر دیوار گذاشتن، خاک بر سر ریختن، دست بر گردن آویختن و ... که هرکس بهتر می داند که چگونه حال رقت به او دست خواهد داد.

خلاصه شرط سوم هم استکانت و خضوع است

سعی کنید برای دعا خلوت داشته باشید که اگر انسان تنها نباشد، نمی تواند و مخصوصا در تنهایی شب.

۲۰:۵۹

thumnail
نگارنده خلاصه ها:گاهی هم در میان جمعی که غریب هستیم حالت رقتی می دهد که شاید خدا به آب روی پاکان در میان آن جمع نظری به من گرفتار بکند. من یکی هستم در میان این جمع و کسی مرا نمی شناسد جز تو و تو می دانی که من سرتا پا آلوده ام اما جز خودت پناهی ندارم. این ها اگر باطن مرا بدانند چه خواهند کرد با من و تو تنها پناهی...

۲۱:۰۰

خدا به مخلوقاتش رإفت دارد و به بندگانش توجه می کند و می فرماید اگر (فرعون) مرا صدا می زد، بی جواب نمی گذاشتم.

شرط چهارم برای استجابت دعا که حق ذوی الحقوق را رد بکنید و حلیت بطلبید و اگر می توانید جبران کنید.

شرط پنجم این است که در موقع دعاهای خودتان از تمحید و تمجید پرودگار غفلت نکنید. از حضرت علی پرسیدند که چگونه و فرموندند که بگو «يَا مَنْ هُوَ أَقْرَبُ إِلَيَّ مِنْ حَبْلِ اَلْوَرِيدِ يَا فَعَّالاً لِمَا يُرِيدُ يَا مَنْ يَحُولُ بَيْنَ اَلْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ يَا مَنْ هُوَ بِالْمَنْظَرِ اَلْأَعْلَى يَا مَنْ لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْئٌ» و بعد شروع کنید به دعا

نعمت هایی که خدا به شما داد یکی یکی به زبان بیاورید و گناهانتان رابه زبان بیاورید و با این مقدمات شروع کنید به دعا

در دعا عجله نکنیدو تأمل بکنید، بایستید، الحاح داشته باشید و اصرار بکنید. مرحوم ملکی می فرماید که اهل اصرار بودن این است که دعا را بدون عجله سه بار از ظهر قلب با توجه قلبی به زبان بیاورید.

۲۱:۰۱

thumnail
شرط ششم این است که قبل از دعا و بعد از دعا صلوات بفرستید. الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : لا يَزالُ الدُّعاءُ مَحجوبا حَتّى يُصَلّى عَلى مُحَمَّدٍ و عَلى آلِ مُحَمَّدٍ .حديثامام صادق عليه السلام : دعا پيوسته در حجاب است تا آن گاه كه بر محمّد و بر خاندان محمّد صلوات فرستاده شود .وقتی خدا اول و آخرش را قبول فرمود، وسظش را هم قبول می کند و این از زرنگی های اهل دعا است.

شرط هفتم این است که همیشه درباره هر موضوعی، مخصوصا درباره مشکلات، چه اخروی و چه دنیوی، «قبل ااز رسیدن به شدت» و گرفتاری، دعا بکنید و نه در وقت گرفتاری. یعنی از الان برای آخرتتان، از الان برای روز مرگ، برای سوال قبر، برای سوء عاقبت و ... دعا بکنید.

دعای قبل از شدت غیر از دعایی است که در متن شدت و بعد از قرار گرفتن در شدت واقع می شود که این دعا چندان ثمر ندارد.

۲۱:۰۱

thumnail
در ماه مبارک رمضان گاهگاهی صدقه بدهید

۲۱:۰۲

undefinedجلسه یازدهم مطالعه کتاب ضیافت حقیقیundefinedدرک شب‌های قدرundefinedاز صفحه ۱۱۱ تا ۱۱۶undefined*سوال جلسه یازدهم مطالعه کتاب ضیافت حقیقی*درک لیلة القدر به چه کس می رسد؟

۲۱:۲۳

درک شب‌های قدر معنای مخصوصی دارد. این همه شب های قدر گذشته است. آیا آن شبها ما نبودیم؟ بیدار نبودیم؟ چرا بودیم و غیر ما هم این شبها را احیا کرده اند. اما آیا شب قدر را درک کرده ایم؟undefined

در دعاها هست که خدایا مرا موفق کن به درک لیلةالقدر. لحن نشان می دهد که درک لیلةالقدر چیز خاصی است که معنای بخصوصی دارد و عاید کسانی خواهد شد که عامل باشند و فقط بیدار بودن شب و روزه روز نیست.

۲۱:۲۴

thumnail
آنهایی که موفق به درک لیلةالقدر می شوند بی ارتباط با نزول قرآن، حقیقت قرآن، و نزول یکباره قرآن به قلب رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم نیست. یعنی نزول قرآن با لیلةالقدر بی ارتباط نیست. تصادفی نبوده است و قرآن در همین شب باید نازل می شد و نه غیر از آن-

اصل صاحب نزول قرآن، دقیقا صاحب قرآن، به اصالت و لیاقت، به غایت خدا، رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم است. اوست و استعداد او و قابلیت او است. فقط دل او است که توانایی دارد در چنین شبی حقیقت قرآن به صورت جمعی به قلب او نازل بشود.

اگر قرار است درک کننده های لیلةالقدر، در مراتب مختلف، از آنچه به قلب او نازل شده است برسد به وساطت او و شفاعت او که شفیع کل است میرسد.مسئله کوثر و سقایت رسول الله صلى الله علیه وآله وسلم است.

درک کننده لیلةالقدر حقایق قرآن به دلش راه پیدا می کند و همه چیزش متحول میشود. شعورش، مشاعرش، مشاهداتش، مکاشفاتش، فهمش، معرفتش، حالش، خوفش...دیگر آدم معمولی نیست.

درک کننده لیلةالقدر آداب عبودیت و قرب مخصوص را پیدا می کند و در دل رسول الله جایی برایش باز میشود این جا پیدا کردن در دل رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم و معصومان علیهم السلام خیلی مقام بالایی است.

گاهی درک کنندگان لیلةالقدر در عالم شاهد القائات ملکی میشوند و راهنمایی‌ها و دستگیری های ملائکه را می بینند.انسان میخواهد خطایی بکند فورا دستگیری میشود در خواب یا بیداری و میفهمد که خطا است.

تقدیر در شب قدر هم مسئله دیگری است. در شب قدر امور تقدیر میشود برای کل خلقت، برای یک سال یا برای همیشه. تقدیر های کلی در شب قدر تقدیر میشود. یک قسمت هم تقدیر سال است.

۲۱:۲۴

thumnail
undefinedجلسه دوازدهم مطالعه کتاب ضیافت حقیقیundefinedشب۱۹ ماه مبارک رمضان، حضور، تضرعundefinedاز صفحه ۱۱۷تا ۱۲۳undefined*سوال جلسه دوازدهم مطالعه کتاب ضیافت حقیقی*کدام حاجت سرآمد همه حوائج است؟

۲۱:۳۲

در شب ۱۹ و شبهای ۲۱ و ۲۳ تاکید می کنم که دعای جوشن کبیر را بخوانید و ترک نکنید و با حضور بخوانید. یعنی به خدا توجه داشته باشید و آن چه را که می خوانید با توجه بگویید و مناجات بکنید. جمع بشوید در محضر خدا، خدایی که احاطه دارد به آن چه که می گویید و می خواهید.

در دعای جوشن کبیر هزار اسم خدای متعال را ذکر می کنیم. معنای حضور این نیست که تفسیر، حقایق و معانی اسماء را بدانیم که البته اگر بدانیم و بفهمیم و تطبیق بدهیم برکات بیشتری خواهد داشت ولی منظور از حضور این است که توجه داشته باشیم که در محضر خداوند متعال هستیم.

از پرداختن به حضور غفلت نکنید.

از عنایات خدا و توفیقی که به ما داده شده این است که با اختیار نمازم واجبمان را ترک نمی کنیم و این نعمتی از سوی خدا بر ما است. حالا همان قدر که ت=اهتمام به نماز داریم به هر قیمتی و هر صورتی سعی می کنید که نماز بخوانید. بیش از آن تلاش کنید که نمازتان با حضور باشد.یعنی همان قدر که راضی نمی شوید نماز نخوانید راضی نباشید که نماز را بدون حضور بخوانید.

حضور داشتن سخت است ولی حضور و بی حضور فرق دارد.

راضی نشوید بی حضور نماز بخوانید، دعا کنید و راضی نشوید که بدون حضور هیج کاری را انجام بدهید.

فرق است بین بین کسی که نمار نمی خواند با کسی که نماز بی حضر می خواند و فرق است بین نماز بی حضور و با حضور. تلاش خودمان را بکنیم. در روایات است که به هر اندازه که انسان حضور داشته باشد به همان اندازه نمازش به سوی خدا صعود می کند.

۲۱:۳۳

thumnail
در این شب ها دعای جوشن کبیر را با حضور و تضرع بخوانید.
در دعاها آمده که خدا از مواخذه نجات نمی دهد الا به تضرع. اساس نجات در عبودیت، معنای تضرع است که تذلل و گریه است. اگر گریه نیامد تباکی کنید.
در شب قدر به طور مسلم تقدیرات به راه می افتد و آن چه که برای انسان در یک سال آتی می شود تقدیراتش در شب قدر مقدر می شود. پس در شب قدر از دعا غفلت نکنید و به زبان خودتان هر چه می خواهید از خدا بخواهید. با تضرع و اصرار هم بخواهید. هر چه حوائج دنیایی و اخروی دارید بخواهید و از بدی های دنیا و آخرت به خدا پناهنده شوید.
دستور است که نگویید که خدایا تو می دانی من چه می خواهم... خدا می داند اما باز کردن و ریز ریز خواسته ها را به زبان آوردن و خواستن از خدا از اسرار است که دستور داده شده. ما سرتا پایمان فقر است و در مقابل غنی قرار داریم. تنبلی نکنیم و بخواهیم.
اگر خدا نخواهید ما آسمان را هم به زمین بیاوریم ذره ای از خیر را نمی توانیم به دست بیاوریم ذره ای از شر را نمی توانیم از خودمان دور بکنیم. اگر خدا نخواهد تلاش ما به جایی نمی رسد. همه چیز به دست خدا است و ما سرتا پا فقر هستیم.
حتما در شب های قدر و همه وقت دعا بکنید. او همیشه غنی است و ما همیشه فقیر هستیم. همیشه مشیت، مشیت او است و همیشه باید دعای بکنیم.

۲۱:۳۴

thumnail
در دعای کمیل هست که سلاح مومن دعا است.
در آیه۷۷ سوره فرقان آمده است : «قُلْ ما يَعْبَؤُا بِكُمْ رَبِّي لَوْ لا دُعاؤُكُمْ »اگر دعا نکنید خدا به شما نظر نمی کند. شما با فقر بخواهید و خدا هم تفضل می کند.

۲۱:۳۵

thumnail
درخواست ما در دعای جوشن کبیر این است که خدا ما را آتش نجات بدهد. اگر کسی به این خواسته برسد چیزی کم ندارد.

حضرت سیدالشهدا در آخر دعای عرفه می فرمایند که خدایا! یک چیز از تو می خواهم که اگر آن را بدهی، هر چیز دیگر را هم ندادی، ندادی و اگر ندهی، هر چیز دیگر را بدهی به دردم نمی خود (شبیه به مضمون) و آن عبارت است از این که مرا از آتش نجات بدهی.

این جمله خلصنا من النار را خوب بگویید که اگر این را به دست آورید، همه چیز است.

۲۱:۳۶

undefinedجلسه سیزدهم مطالعه کتاب ضیافت حقیقیundefinedشب ۲۱ماه مبارک رمضان: وصیت حضرت علی علیه السلام، گفت و گوی موسی علیه السلام با خداوندundefinedاز صفحه ۱۲۵ تا ۱۴۱undefined*سوال جلسه سیزدهم مطالعه کتاب ضیافت حقیقی*در چه صورتی آرزوی مرگ داشتن مجاز است؟

۲۳:۵۳

هنگام مردن در یک لحظه وضع انسان که عوض نمیشود، مگر اینکه انسان تلاش کند در آخر عمر وضعش عوض شود. پس در دعاها هست که خدایا آخر عمر ما را بهترینش قرار بده.

امیرالمومنین علیه السلام می‌فرمایند:"إيّاكَ أن يَنزِلَ بكَ المَوتُ و أنتَ آبِقٌ مِن ربِّكَ في طَلَبِ الدُّنيا"بپرهیز از اینکه مرگ به سراغت بیاید در حالی که تو در حال فرار از خدا هستی و رو آوردن به دنیا.

این همان معیاری است که ما خودمان را در نماز بسنجیم، در دعا بسنجیم. نماز میزان است. هر چیزی را خواستید با نماز بسنجید، اینکه چقدر در خدا میتوانید متمرکز شوید و متوجه او باشید و چیزی شما را از خدا به غفلت نیندازد و این که چقدر با خدا انس دارید و چقدر از خدا فرار می کنید.

آیا وقتی نماز می خوانید یا به دعا مشغول میشوید، دلتان میخواهد زود تمام بشود؟ هر چه هم با ذوق و حال باشد بالاخره خوشمان میآید زود خلاص بشویم و این خیلی بد است و مصیبت است.

یک فیلم خوب ببنید دلتان میخواهد تمام نشود.یک دورهمی خوب دلتان می خواهد ادامه داشته باشد. این همان انس است.این حالت باید برای راز و نیازها، دعاها، ذکر ها و نماز باشد۰

۲۳:۵۴

thumnail
مواظب باشید که با فساق (اهل معصیت) مصاحبت نکنی که شر به شر ملحق است.

و أكثِرْ ذِكرَ المَوتِ و ما بعدَ المَوتِ ، و لا تَتَمَنَّ المَوتَ إلاّ بشَرطٍ وَثيقٍ.مرگ را زیاد یاد کن و بعد مرگ را هم زیاد یاد کن و آرزوی مرگ را مگر در یک شرط محکم نکن!

شرط وثیق چیست؟ آن که بعد از مردن راحتی تو شروع میشود. یعنی کاملا بدانی که مردن مساوی است با راحتی تو و اول راحتی تو است.والا مرگ آرزو کردنی نیست.

وَ احْذَرْ كُلَّ عَمَلٍ يَرْضَاهُ صَاحِبُهُ لِنَفْسِهِ وَ يُكْرَهُ لِعَامَّةِ الْمُسْلِمِينَحذر کن: از هر کاری که انسان راضی میشود برای خودش ولی برای بقیه مردم راضی نمیشود!
وَ احْذَرْ كُلَّ عَمَلٍ يُعْمَلُ بِهِ فِي السِّرِّ وَ يُسْتَحَى مِنْهُ فِي الْعَلَانِيَةِهر عملی که در آشکار نمیتوانی بهآن عمل کنی ولی در خلوت عمل میکنی از آن بترس.

اگر بنا باشد در روز فضیحت عمل انسانها را آشکار بکند که خواهد کرد، اینها برای آن روز است.

وَ احْذَرْ كُلَّ عَمَلٍ إِذَا سُئِلَ عَنْهُ صَاحِبُهُ أَنْكَرَهُ أَوْ اعْتَذَرَ مِنْهُبترس از عملی که وقتی از صاحب آن عمل پرسیده میشود یا انکار می کند یا عذر می آورد.

۲۳:۵۵

thumnail
فَلا تَفْضَحْنِي يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَلَى رُووسِ الْأَشْهَادِ

ما حالا این ها را با خودمان تطبیق بدهیم

افضل مومنان کسى است که خودش عمل کند و نزدیکانش را هم به عمل ارشاد و هدایت کند و دیگر این که اهل انفاق باشد.

به کمیل می فرمودند: فَوَالَّذی وَسعَ سَمْعُهُ الْأَصْوَاتَ، مَا مِنْ أَحَدٍ أَوْدَعَ قَلْباً سُرُوراً إِلَّا وَ خَلَقَ اللَّهُ لَهُ مِنْ ذَلِکَ السُّرُورِ.قسم به آن خدا که همه اصوات را میشنود، کس نیست که سرور و شادی را به دلی وارد بکند مگر این که خدا از همان سروری که به آن دل وارد کرده است لطفی را خلق می کند که این لطف هر وقت مصیبتی یا مشکلی به او روی بیاورد، مانند آب که به سرازیر میرود، فوری این لطف به سراغش می‌آید و آن مصیبت وناراحتی را از او رد می کند.

undefined دلهای شکسته را بدست آورید. دل مادر باشد یا پدر یا دل شکسته مومنان. با برآورده کردن حوائج آنها سرور در دل آنها وارد کرده اید.شبها حوائج این و آن را برآورده کن.با این کار سرور در دل او ایجاد میکنی کهخدا از آن سرور لطفی را خلقی می کند.

۲۳:۵۶

و نیز صدوق رحمه الله با سند خود از عبدالعظیم بن عبدالله حسنی نقل می‌کند که:امام هادی علیه‌السلام فرمود: چون خدای سبحان با موسی بن عمران سخن گفت، موسی پرسید: خدایا! پاداش کسی که بر رسالت و پیامبری و کلیم الله بودن من گواهی دهد چیست؟فرمود: ای موسی! فرشتگان من نزدش آیند، و به بهشتش، بشارت دهند.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که در پیشگاهت به نماز ایستد چیست؟فرمود: ای موسی! من در رکوع و سجود و قیام و قعودش بر فرشتگانم مباهات می‌کنم، و هر که را بر فرشتگانم مباهات کنم، کیفر نمی‌دهم.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که برای رضای تو بینوایی را خوراک دهد چیست؟فرمود: ای موسی! روز قیامت که همه حاضرند، فرمان دهم تا منادی ندا کند: فلانی فرزند فلانی، آزاد شده خدا از آتش است.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که صله رحم کند چیست؟فرمود: ای موسی! اجلش را عقب می‌افکنم، و جان دادنش را آسان می‌کنم، و فرشتگان خازن بهشت ندایش می‌زنند: بیا به سوی ما، و از هر در که می‌خواهی وارد شو.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که آزارش را از مردم باز دارد، و خیر خود را به ایشان برساند چیست؟ فرمود: ای موسی! روز قیامت، آتش ندایش می‌زند: هیچ راهی بر تو ندارم.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که تو را با زبان و دل خود یاد کند چیست؟فرمود: ای موسی! روز قیامت، سایه عرش خود را بر او می‌افکنم، و در پناه خود قرارش می‌دهم. موسی گفت! خدایا! پاداش کسی که در پنهان و آشکار، از حکمت تو پیروی کند چیست؟ فرمود: ای موسی! همچون برق از صراط می‌گذرد.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که در راه تو، بر آزار، و ناسزاگویی مردم، صبر کند چیست؟فرمود: ای موسی! از هول و هراس قیامت، نجاتش می‌دهم.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که از بیم تو بگرید چیست؟فرمود: ای موسی! چهره‌اش را از سوز آتش حفظ کنم، و در روز بزرگترین ترس، ایمنش سازم.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که برای شرم از تو، ترک خیانت کند چیست؟فرمود: ای موسی! روز قیامت، [از جانب من،] امان دارد.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که اطاعت کنندگان تو را دوست دارد چیست؟فرمود: ای موسی! او را بر آتش خود، حرام کنم.موسی گفت: خدایا! سزای کسی که از روی قصد، مؤمنی را بکشد چیست؟فرمود: روز قیامت، نگاهش نمی‌کنم، و از گناهش نمی‌گذرم.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که شخص کافری را به اسلام فراخواند چیست؟فرمود: ای موسی! روز قیامت، اذنش می‌دهم تا برای هر که بخواهد شفاعت کند.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که نمازها را در وقتش بخواند چیست؟فرمود: خواسته‌اش را عطا می‌کنم، و بهشتم را روایش می‌سازم.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که از ترس تو، وضو را کامل انجام دهد چیست؟فرمود: روز قیامت، با نوری که جلوی دیدگانش می‌درخشد، مبعوثش می‌کنم.موسی گفت: خدایا! پاداش کسی که ماه رمضان را برای رضای تو روزه بدارد چیست؟فرمود: ای موسی! روز قیامت، در مقامی قرارش دهم که نهراسد.موسی گفت: خدایا! سزای کسی که ماه رمضان را برای خوشایند مردم روزه بدارد چیست؟فرمود: ای موسی! او همچون کسی است که آن را روزه نگرفته است.

۲۳:۵۸

دقت کنید:- نماز را در اول وقت خواندن

پرهیز از خیانت

وضو را خوب انجام دهید

اگر توانستید از خشیت خدا گریه کنید

تلاوت قرآن

کسی که هنگامی که گناهش یادش می افتد و گریه می کند، از خدا و عقوبت اخروی می ترسد از این که خدا را مخالفت کرده است میترسد

کسانی هم هستند در مراتب بالاتر که اصلا اهل گناه نیستند آنها می دانند که در برابر چه عظمتی قرار گرفته اند و عبادات خودشان را مناسب ساحت متری نمیبینند و اینها هم از خشیت گریه دارند.

اگر توفیق این گریه ها را ندارید از خدا بخواهید. گریه چاره ساز است

همین گریه ها است که ممکن است رحمت خدا را شامل حال کند و توبه انسان قبول واقع بشود.

۲۳:۵۸

مهم ترین اعمال شبهای قدرundefinedدر شب بیست ویکم لعن بر قتله امیرالمومنین علیه السلامundefined انسان از خدا با تضرع بخواهد که خدا او را از سُعَدا قرار دهد و نه از اشقیاundefinedدعای جوشن کبیر به ویژه حاجت آخر که فرموده است: الغوث الغوث، خلصنا من النار

خدایا من نمی‌دانم که در ابدیت من کجایی هستم، نمی‌دانم که چه صبغه‌ای در این عالم دارم و از چه سنخ هستم. خدایا تو قادر متعالی...أَنْ تَجْعَلَ اسْمِی فِی هَذِهِ اللَّیْلَةِ فِی السُّعَدَاءِ وَ رُوحِی مَعَ الشُّهَدَاءِ

۲۳:۵۹