عکس پروفایل یاران انقلابی ی

یاران انقلابی

۵۳عضو
خوشحال میشم از نظراتتان در خصوصی حقیر را بهره مند فرمائید.

۲۰:۲۷

undefined هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا... !
undefinedآیا ویروس کرونا به عنوان یک پیشران، تغییر در هندسه و نظم جهانی را پُرشتاب می‌سازد؟ اگر چنین است، چه تصویری از هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا می‌توان ترسیم کرد؟
undefinedرهبر معظم انقلاب در ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ فرمودند: «وضعیتی که امروز در دنیا است یک وضعیت تحول است. اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است.» در ادامه رهبر انقلاب به چهار نشانه برای تغییر در هندسه جهانی، شامل بیداری اسلامی، شکست برنامه آمریکا برای تسلط بر منطقه غرب آسیا، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجهه‌ی آمریکا، اشاره فرمودند. چهار نشانه مورد اشاره رهبر انقلاب را باید به مثابه چهار روند در نظر بگیریم و سیر آنها را قبل و بعد از کرونا بررسی کنیم. قطعا روند هویت خواهی دینی و اتکای به اسلام فزآینده شده است و تبلور آن را در گسترش بیداری اسلامی و موفقیت‌های محور مقاومت در منطقه به وضوح می‌توان مشاهده کرد. برنامه ریزی سه لایه‌ی آمریکا شامل طرح خاورمیانه بزگ، خاورمیانه جدید و جنگ نیابتی برای تسلط بر منطقه غرب آسیا کاملا شکست خورده است و آمریکا در آستانه‌ی اخراج از منطقه قرار گرفته است. روند ابهامات در آینده سیاسی، فلسفه و جهان‌بینی تمدن غربی به قدری فزآینده شده که مقامات و نظریه پردازان غربی نیز به آن اذعان دارند. پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، "دونالد تاسک" رئیس لهستانی شورای اروپایی گفت : «خروج بریتانیا می تواند آغاز ویرانی نه تنها برای اتحادیه اروپا بلکه برای کل تمدن سیاسی غربی باشد.» درباره روند چهارم، افول وجهه‌ی جهانی امریکا در زمان اوباما و به ویژه در دوره‌ی ترامپ، کاملا پُرشتاب و مشهود شده است. آمریکا توانایی مدیریت بر پرونده‌های بزرگ را از دست داده است.
undefinedبا این شرایط در پسا کرونا، توجه به معنویت، دین اسلام و آموزه‌های اسلامی بسیار شتابنده خواهد شد. آمریکا در پسا کرونا، همانند اسلاف انگلیسی خود که بعد از جنگ جهانی دوم مجبور به ترک منطقه شدند، ناگزیر به خروج از غرب آسیا خواهد شد. چنانچه آمریکا اشتباه دیگری در عراق یا منطقه مرتکب شود، روند اخراج خود را سرعت خواهد بخشید. کرونا و مشکلات اقتصادی و روانی ناشی از این ویروس، از یک سو "درون‌گرایی و ملی گرایی" و از سوی دیگر "استقلال طلبیِ فروملی" را بر اروپا مسلط خواهد خواهد کرد. در پسا کرونا، هویت و موجودیت اروپایی در لبه‌ی پرتگاه فروپاشی قرار خواهد گرفت. کرونا آمریکا را دچار شدیدترین بحران‌هایِ اجتماعی، اقتصادی، سیاسی خواهد کرد. واشنگتن در پسا کرونا مجبور به درون گرایی و بحران زدایی خواهد شد. امواج درون گرایی در دو سوی آتلانیک به هم افزایی خواهند رسید و گسل‌های استقلال طلبی حداقل در شانزده ایالت آمریکا فعال خواهد شد. بنابراین کرونا جهان را به قسمت تند پیچ تغییر رهنمون کرده است. از این رو در پسا کرونا، جهان به مرحله خروج از پیچ تغییر در هندسه و نظم جهانی خواهد رسید. از منظر سنن و قواعد الهی نیز این تغییر، محتوم به نظر می‌رسد انشاءالله.undefined Dr.RezaSeraj

۱۱:۴۸

اگر دوستانی که احیانا مطالب را مطالعه می کنند /واکنشی در قالب لایک داشته باشند /بهتر می فهمیم که مطالب خوانده هم می شود یا نه ///این امکان را بله در پایین هر پست مدتهاست که ایجاد کرده ...سپاسundefined

۱۲:۰۵

شما برای رفع گرفتاری مردم در دوران کُرونا چه کرده اید...undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined این سوالی است که قطعا در سالها و نسلهای بعد، از همه ما خصوصا مدعیان نوکری امام رضا ع پرسیده می شود...یادمان نرود کرونا یک فرصت است برای به چشم آمدن نوکر در چشم ارباب...یا امام رضا مددی...بی تفاوت نباشیمhttps://www.instagram.com/p/B-dThRjHPaP/?igshid=phl8zm1lkqrt

۰:۱۹

thumnail
خلاصه دلیل قیل و قال آمریکایی هادر عراق چیست!؟معادله عراق برای آمریکایی ها یک معادله کاملا مشخص است؛ آمریکا به هر قیمت شده باید در عراق بماند، رفتن از عراق یعنی شکست بزرگ! برای ماندن دو راه وجود دارد: یکی روی کارآوردن یک دولت دست نشانده و عدم اجرای مصوبه مجلس در اخراج آمریکا، که گزینه فعلی ترامپ همین آقای عدنان الزرفی است که ویزای 10ساله آمریکایی دارد (اقامت ده ساله) . و همه این قیل و قال ها و چنگ و دندان نشان دادن ها برای مرعوب سازی احزاب شیعه و جلب رضایت آنها برای پذیرش الزرفی است. دوم اگر این گزینه محقق نشد مجبورند برای ماندن بجنگند؛ اما آینده این جنگ نامشخص و غیرقابل پیش بینی و برایشان دلهره آور است. و اور هیچ کدام نشد و نخواهند بجنگند باید سرافکنده عراق را تحویل بدهند! این کل داستان امروز آمریکا در عراق است.

۱۳:۳۸

thumnail
دوای همه دردها، در همه جای عالم و همه زمانها...undefinedundefinedundefinedتعدادی از جوانان در استانبول ترکیه... پرچم های امام حسین علیه السلام و حضرت اباالفضل علیه السلام و ذکر امیر المومنین ع را برای دفع بلاء و رفع کرونا بر فرازماشین ها برافراشته کردند.یا ابا عبدالله الحسین undefinedundefinedundefinedدیده بان:ما که باید در خانه بمانیم،اما در خانه ها پرچمها را به اهتزاز در می آوریم

۲۲:۰۴

thumnail
سلام و درود خدا بر سید شهیدان اهل قلم،شهید سید مرتضی آوینی...امروز سالروز شهادت اسطوره ایست است که تَکرار اکثر جملاتش برایم تَکرارهای پوچ را در هم می شکند...

۱۰:۰۲

thumnail

۹:۱۳

undefinedتذکرات عرفانی امام خمینی (ره) در آخرین روزهای ماه شعبان:فاطی* دختر عزیزم، از من می‌‌خواهی برای تو چیزی بنویسم؛ چه بنویسد کسی که خود مبتلای به نفس اماره بالسوء است و هرگز نتوانسته بلکه نخواسته این بت بزرگ را بشکند. اکنون در آستانه شهر اللَّه و مقام ضیافت اللَّه هستیم و من خود اقرار دارم که لایق این ضیافت نیستم. شهر شعبان المعظم که شهر امامان است در شرف گذشتن و ما خود را نتوانستیم مهیا کنیم برای شهر اللَّه. دعاها را گاهی با لقلقه لسان خواندم و از آنها چیزی حاصل نشد؛ در این آخر شهر عرض می‌‌کنم، اللَّهُمَّ انْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیِما مَضی‌ مِنْ شَعبانَ فَاغْفِرْ لَنا فِیما بَقِیَ مِنهُ از رحمت حق تعالی مأیوس نیستم و مباش، در دنیا [مباد] روزی که گناهان به آنجا رسد که از رحمت حق مأیوس شویم. دخترم این چند روز خواهد گذشت چه با عیش و نوش و چه با رنج و تعب؛ چه با غفلت از فطرت و چه با توجه به آن. عزیزم، خداوند- جل و علا- نور هدایت را در همه مخلوقات خصوصاً انسان نهفته است.فطرت اللَّه، ما را خواهی نخواهی به او متوجه کرده و همه مخلوقات در هر حدی که هستند و به هر مذهبی که گراییده‌‌اند جز به حق تعالی و کمال مطلق به هیچ چیز توجه ندارند به حسب فطرت؛ گرچه خود ندانند و معتقد به غیر آن باشند انسان کمال مطلق را می‌‌جوید و می‌‌خواهد چه آنان که به توهّم بت را می‌‌پرستند و چه آنهایی که حق- جل و علا- را منکرند و به دنبال ریاست. ملحدها گمان می‌‌کنند متوجه به دنیا و خواستار ریاست و زعامت هستند، لکن به حسب واقع متوجه و خواهان قدرت مطلقه هستند و در جستجوی کمال مطلق و خود گمان خلاف می‌‌کنند و شاید عذاب و عقاب برای همین جهل و توهّمات باشد. تو که مثلًا دنبال لباس خوب هستی و زینت بهتر، دنبال حق می‌‌گردی و کاخ‌ نشینان نیز دنبال قدرت مطلق هستند وَ إِنْ مِنْ شَیْ‌ءٍ إلّا یُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَ لکِنْ لا تَفْقَهُونَ تَسْبیحَهُمْ وَ قَضی‌ رَبُّکَ الّا تَعْبُدوا إِلّا إِیَّاهُ بنا بر وجهی این کلام دامنه دارد. بهتر آن‌که درز بگیرم و تو را و خود و همگان را به خدای تعالی بسپارم. *فاطی (فاطمه طباطبایی همسر سید احمد خمینی، عروس حضرت امام خمینی)undefinedصحیفه نور؛ ج ‌۲۰، ص ۲۵۳-۲۵۴

۹:۱۳

یک تحلیل آزاد به مناسبت وقایع اخیر که به نظر بخش عمده آن درست و قابل تفکر است... undefinedفقط برای استفاده خودتانارادت به قوت باقیست...

۳:۰۶

آمریکا و اسراییل و عربستان و ترکیه چه نقشه هایی برای ایران توسط جنگ قره باغ کشیده اند
آراییک هاتوریان رییس جمهور جمهوری خودخوانده قره باغ در اظهار نظر قابل تاملی اظهار داشته بود که هدف از جنگ قره باغ ایران است.
اسپوتنیک - شاید در وهله اول برخی تعجب کنند که منظور چیست و چرا وی ایران را یکی از اهداف این جنگ می داند اما اگر به عمق ماجرا دقت داشته باشیم متوجه می شویم که ایشان خیلی هم بیراهه نرفته است.
البته قطعا منظور وی خمپاره ها و یا موشک هایی که به صورت سهوی در خاک ایران سقوط می کند نیست.
بحث بسیار پیچیده تر و فراتر از تصورات بسیاری است و شاید بتوان گفت خیلی مسایل امروزه در این بابت با هم گره خورده.
خواه نا خواه بروز چنین درگیری و جنگی موجب آن می شود که احساسات ایرانی های آذری از یک طرف و ایرانی های ارمنی از طرف دیگر تحریک گردد و خوب منافع ملی ایران هم به نوعی مورد تهدید قرار گیرد.
اینکه اسراییلی ها به این جنگ ورود کنند خود بحث بسیار قابل تاملی است.
همه می دانند که اسراییلی ها بی دلیل هیچ جا ورود نمی کنند و اینجا اگر ورود کرده اند قطعا منافع شان اقتضا می کند تا جای پای خود را در شمال غرب ایران تثبیت کنند.
مدت ها است ایران و آذربایجان در باره حضور اسراییلی ها در آذربایجان با هم بحث دارند و ایران همیشه ناظر تحرکات موذیانه اسراییلی ها در آذربایجان بوده و هست.
اگر ایرانی ها بخواهند بنا به احساسات قومی و مذهبی موضع گیری کنند قطعا باید طرف آذربایجان را بگیرند اما بنا به منافع ملی مجبور هستند طرف ارمنستان را بگیرند چون قطعا همکاری آذربایجان با اسراییل بسیار خطرناک به حساب می آید.
البته فعلا ایران احتمالا ترجیح می دهد موضع بی طرف اتخاذ کند تا در گیر و دار احساسات قومی و مذهبی از یک طرف و منافع ملی از طرف دیگر ورود نکند اما خوب قطعا تلاش آمریکایی ها و اسراییلی ها بر این است که ایرانی ها را وادار کنند درگیر این چالش شوند.
این تحرکات را نمی توان دور از ماجرای جابه جایی دیپلمات های آمریکایی در بغداد دانست.
آنها قرار نیست عراق را ترک کنند بلکه می خواهند به اربیل بروند، جایی که همین یکی دو سال پیش پرچم های اسراییل را در آن بالا بردند و با پشتیبانی اسراییل و ایالات متحده تلاش داشتند از عراق جدا شوند و در نهایت بر کسی پوشیده نبود که سردار شهید سلیمانی عراق را از این بحران نجات داد و با ورود به ماجرا همه نقشه های آمریکا و اسراییل در عراق را به هم زد.
بدیهی است این جابه جایی دیپلمات ها هم بی دلیل نیست و قطعا بیم آن می رود که آمریکایی ها با همکاری آقای مصطفی الکاظمی نقشه ای برای رویارویی با طرفداران ایران در عراق داشته باشند و به زودی بهانه این توطئه رو خواهد شد و احتمالا آقای الکاظمی بخواهد از ارتش عراق که همسو با آمریکا هستند و نیروهای ویژه مبارزه با تروریسم برای مقابله با الحشد الشعبی و نیروهای جبهه مقاومت استفاده کند و قطعا در این شرایط نیاز دارد که آمریکایی ها پشتیبانی هوایی و لجستیکی از این نیروها انجام دهند.
بسیاری هم باور دارند بحث خروج دیپلمات های آمریکایی از بغداد هم به همین دلیل است و مزدوران آنها خود چند موشک بر علیه مراکز دیپلماتیک آمریکایی پرتاب کرده اند تا بهانه را به دست آورند و دیپلمات های آمریکایی که در صورت بروز جنگ داخل عراق می توانند هدف حمله رزمندگان عراقی قرار گیرند را از میدان جنگ دور کنند.
با توجه به شرایط سیاسی داخلی آقای ترامپ و اینکه بسیاری آمار نشان می دهد وی از رقیب خود بسیار عقب تر است برخی باور دارند ماه جاری میلادی اکتبرمی تواند آبستن اتفاقاتی باشد که شاید با تحریک اسراییلی ها و سعودی ها اتفاق افتد و اینها بتوانند ترامپ را قانع کنند تا درگیری و یا جنگی را به پا کند و همه توجه ها داخل آمریکا را به جنگ خارجی جذب کند.
به این ترتیب می توان گفت احتمال زیادی دارد که آمریکایی ها و اسراییلی ها ابتدا تلاش کرده اند با برقراری ارتباط میان امارات و بحرین و فشار بر علیه دیگر کشورهای عرب حوزه خلیج فارس کاری کنند که تمرکز دیپلماسی ایرانی به آن سمت برود و با راه انداز جنگ قره باغ کاری کنند که توجه نیروهای امنیتی و نظامی ایران به سمت شمال کشور تمرکز یابد و با بستن مرزهای ایران و عراق به بهانه انتشار کرونا و جلوگیری از ورود زائرین اربعین کاری کنند که ارتباط ایرانی ها با متحدینشان در عراق قطع شود تا آنها سر فرصت بتوانند توطئه خود را پیاده کنند.
اهمیت جنگ قره باغ از نظر اقتصادی برای ایران و روسیه هم در این است که آمریکایی ها تلاش دارند خط لوله نفت و گاز آسیای میانه را از طریق آذربایجان و ترکیه به اروپا برسانند در حالی که در حال حاضر روسیه واروپا در حال احداث خط لوله "ساوث استریم" هستند و پروژه فعلی انتقال نفت و گاز آسیای میانه به اروپا از طریق ایران به نام "ناباکو" است.
خط لوله موازی ناباکو که قرار است از گ

۳:۰۶

رجستان عبور کند بی ثباتی خود را به دلایل شرایط آب و هوایی به اثبات رسانده و آمریکایی ها و اسراییلی ها در تلاش هستند که آذربایجان بتواند بخش هایی از قره باغ و محیط آن را تصرف کند و شرایط انتقال این خط لوله از آن طرف مهیا گردد و شرکت های آمریکایی که در آذربایجان و آسیای میانه در حال استخراج گاز و نفت هستند مجبور نباشند برای عبور این نفت و گاز به ایران هزینه ترانزیت پرداخت کنند.
همچنین در صورت موفقیت اینها برای انتقال نفت و گاز آسیای میانه به اروپا از یک طرف و دسترسی اروپایی ها به نفت و گاز دریای مدیترانه و لیبی از طرف دیگر این امکان را به اروپا می دهد تا از وابستگی به گاز و نفت روسیه درآید و در نهایت با ایالات متحده در تحریم ها بر علیه روسیه همکاری کند.
در حال حاضر به دلیل وابستگی اروپا به نفت و گاز روسیه کشورهای اتحادیه اروپا از همکاری با آمریکا برای اعمال تحریم بر علیه روسیه سر باز زده اند.
همچنین آمریکایی ها امیدوار هستند که بتوانند آذربایجان را وادار کنند که یک پایگاه نظامی روی دریای خزر که آرزوی دیرینه آنها می باشد در اختیارشان قرار دهد، تا هم بر علیه ایران و هم بر علیه روسیه بتوانند فعالیت کنند.
اگر همه این قطعات پازل را کنار هم بگذاریم متوجه می شویم که جرقه شروع جنگ قره باغ بی دلیل زده نشده و اهداف بسیار بزرگتری از آنچه بسیاری تصور می کنند در پشت پرده این ماجرا وجود دارد.

۳:۰۶

thumnail

۱۰:۱۸

thumnail

۴:۱۱

رفتار امیرالمومنین(ع) با مخالفان؛ مبنای عملکرد امام خمینی(ره) و نظام اسلامییك نكته‌ی اساسی دیگر در مورد خط امام و راه امام این است كه امام بارها فرمود قضاوت در مورد اشخاص باید با معیار حال كنونی اشخاص باشد. گذشته‌ی اشخاص، مورد توجه نیست. گذشته مال آن وقتی است كه حال فعلی معلوم نباشد. انسان به آن گذشته تمسك كند و بگوید: خوب، قبلاً اینجوری بوده، حالا هم لابد همان جور است. اگر حال فعلی اشخاص در نقطه‌ی مقابل آن گذشته بود، آن گذشته دیگر كارائی ندارد. این همان قضاوتی بود كه امام امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) با جناب طلحه و جناب زبیر كرد. شما باید بدانید طلحه و زبیر مردمان كوچكی نبودند. جناب زبیر سوابقی درخشان دارد كه نظیر آن را كمتر كسی از اصحاب امیرالمؤمنین داشت. بعد از به خلافت رسیدن جناب ابی‌بكر، در همان روزهای اول، پای منبر ابی‌بكر چند نفر از صحابه بلند شدند، اظهار مخالفت كردند، گفتند: حق با شما نیست؛ حق با علی‌بن‌ابی‌طالب است. اسم این اشخاص در تاریخ ثبت است. اینها چیزهائی نیست كه شیعه نقل كرده باشد؛ نه، این در همه‌ی كتب تواریخ ذكر شده است. یكی از آن اشخاصی كه پای منبر جناب ابی‌بكر بلند شد و از حق امیرالمؤمنین دفاع كرد، زبیر است. این سابقه‌ی زبیر است. مابین آن روز و روزی كه زبیر روی امیرالمؤمنین شمشیر كشید، فاصله بیست و پنج سال است. حالا برادران اهل سنت از طرف طلحه و زبیر اعتذار میكنند، میگویند آنها اجتهادشان به اینجا منتهی شد؛ خیلی خوب، حالا هر چی. ما راجع به اینكه آنها در مقابل خدای متعال چه وضعی دارند، الان در مقام آن نیستیم؛ اما امیرالمؤمنین با اینها چه كرد؟ جنگید. امیرالمؤمنین از مدینه لشكر كشید، رفت طرف كوفه و بصره، برای جنگ با طلحه و زبیر. یعنی آن سوابق محو شد، تمام شد. امام ملاكش این بود، معیارش این بود.

۴:۱۱

در صورت صلاحدید باز نشر دهید لطفا

۴:۱۲

بسم رب الشهداء و الصدقین
undefined به مردم بگویید امام زمان عج پشتوانه‌ی این انقلاب استundefined بعد از جنگ، در حال تفحص در منطقه‌ی کردستان عراق بودیم که به‌طرز غیرعادی جنازه‌ی شهیدی را پیدا کردیم. از جیب شهید، یک کیف پلاستیکی در آوردم. داخل کیف، وصیت‌نامه قرار داشت که کاملا سالم بود و این چیز عجیبی بود.در وصیت‌نامه نوشته بود:undefinedundefinedundefinedمن سیدحسن بچه‌ی تهران و از لشکر حضرت رسول(ص) هستم...پدر و مادر عزیزم! شهدا با اهل بیت ارتباط دارند.اهل بیت، شهدا را دعوت می‌کنند...پدر و مادر عزیزم! من در شب حمله یعنی فردا شب به شهادت می‌رسم.جنازه‌ام هشت سال و پنج ماه و ٢۵ روز در منطقه می‌ماند.بعد از این مدت، جنازه‌ی من پیدا می‌شود. و زمانی که جنازه‌ی من پیدا می‌شود، امام خمینی در بین شما نیست.undefinedاین اسراری است که ائمه به من گفتند و من به شما می‌گویم.به مردم دلداری بدهید.به آن‌ها روحیه بدهید و بگویید که امام زمان (عج) پشتوانه‌ی این انقلاب است.بگویید که ما فردا شما را شفاعت می‌کنیم.بگویید که ما را فراموش نکنند.بعد از خواندن وصیت‌نامه درباره‌ی عملیاتی که لشکر حضرت رسول (ص) آن شب انجام داده بود تحقیق کردیم.دیدیم درست در همان تاریخ بوده و هشت سال و پنج ماه و ٢۵ روز از آن گذشته است.

راوی: سردارحسین کاجی برگرفته از کتاب خاطرات ماندگار ص١٩٢ تا ١٩۵

۳:۵۹

بازارسال شده از خانواده تمدن ساز
thumnail
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedا اجراي زیبای گروه سرود نوجوانان شیرازی در دهه فجر انقلاب اسلامی، در یکی از مکانهای تجمعات اصلی مردم شیراز در زمان پیروزی انقلاب حتما ببینید...و منتشر کنید...

۵:۳۳

thumnail

۸:۲۳

thumnail
تصاویر فرزند احمد شاه مسعود و افسران صهیونیست و دکتربرنارد لوئیس منتشر شد!
دکتر برنارد تیوریسین تجزیه کشورهای اسلامی حمله به افعانستان عراق سوریه و جنگ یمن و تیوریسین جنگ تمدنهای هانتینگتون و جنگ تمدن لیبرال و تمدن اسلامی است.

*آمریکا، از این که خون شیعه و سنی ریخته شود و افغانستان کشوری مثل سوریه شود بیشترین سود را خواهد برد؛ این در حالی است که گروهی در داخل و خارج از ایران خواستار پیوستن دلاوران تیپ فاطمیون افغانستان، به احمد مسعود جهت مبارزه با طالبان شده بودند و اکنون مشخص است که او در دام سرویسهای اطلاعاتی انگلستان و رژیم
*صهیونیستی قرار دارد و تجزیه افغانستان در دستور کار میباشد*به این دلیل ایران درقضیه افغانستان شرکت نکردودرتله صهیونیست هانیفتاداحمد مسعود جاپای پدرنگذاشته جوانی کرده و فریب انگلیسی ها و صهیونیست های خورده است.

۲:۰۷