عکس پروفایل برنج آذر ساحلب

برنج آذر ساحل

۱۵۵عضو
روش های پخت برنج
 اولين نکته ، تهيه برنج خوب و درجه يک است، بديهي است چنين برنجي از لحاظ قيمت گرانتر از برنجهاي پر محصول و يا نامرغوب مي باشد ولي بايد توجه داشت که برنج درجه يک علاوه برداشتن عطر و طعم ، داراي ري زياد مي باشد که اين خود سبب آن مي شود تا هر کيلو برنج درجه يک برای  شش الي هفت نفر کفایت می کند اما هر کيلو برنج پر محصول  و  يا نامرغوب به چهار  الي  پنج نفر  غذا  مي دهد ، بنابر اين تصديق مي فرماييد که عملاً نه تنها برنج  درجه يک  گران نبوده بلکه به صرفه نيز مي باشد.


روش پخت برنج با مایکروفر برای2پیمانه

1 - ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي کنيم .
2 - دو پيمانه برنج و چهار پيمانه آب و نصف قاشق غذا خوري روغن مايع و يک قاشق چاي خوري نمک را در ظرف مناسب مايکروفر خوب مخلوط مي کنيم ( بايد توجه داشت که حجم ظرف به اندازه اي باشد که سطح آب تا نصف ظرف قرار گيرد).
3 - سپس ظرف را بدون درب ، مدت 10 دقيقه با قدرت 100�در داخل مايکروفر قرارداده و پس از خاموش شدن مايکروفر برنج را هم مي زنيم و درب ظرف را مي گذاريم و مدت 10 دقيقه با قدرت 70�در داخل مايکروفر قرار مي دهيم .
روش پخت آبکشی
1 - ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي کنيم .
2 - برنج را به مدت 2 الي 3 ساعت در آب و نمک خيس مي دهيم  بطوري که سطح آب تقريبا چهار سانتيمتر بالا تر از سطح برنج قرار بگيرد و مقدار نمک آن به نسبت هر پيمانه برنج نصف قاشق غذاخوري نمک مي باشد.
3 - قابلمه مناسبي را آب کرده مي گذاريم جوش بيايد سپس آب نمک برنج را خالي کرده و برنج را در آب جوش مي ريزيم و مي گذاريم برنج جوش بيايد ، آنگاه يکي دوبار آهسته بهم مي زنيم و چند لحظه منتظر مي شويم تا مغز برنج کمي نرم شود بطوريکه وقتي دانه برنج را در دست له کرديم مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش مي ريزيم تا آب آن خارج شود بعد به نسبت 2 پيمانه برنج 2 قاشق غذاخوري ماست و يک قاشق غذاخوري روغن مايع ته قابلمه مي ريزيم و هم مي زنيم و بعد برنج را از آبکش داخل قابلمه مي ريزيم و اطرافش را بصورت مخروط بالا مي آوريم .
4 - درب قابلمه  را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز پيچيده و روي قابلمه مي گذاريم و بعد قابلمه را روي اجاق با شعله کم به مدت 25 دقيقه براي دو تا چهار پيمانه و مدت 40 دقيقه براي چهار تا ده پيمانه برنج، قرار مي دهيم تا دم بکشد.

روش پخت کته

1 - ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي کنيم .
2 - براي هر پيمانه برنج مقدار يک و نيم  پيمانه آب اضافه مي کنيم و  نمک  را به  اندازه لازم داخل آن مي ريزيم (براي هر پيمانه برنج يک قاشق چايخوري نمک )
3 - به مدت 2 الي 3 ساعت به همين حالت مي گذاريم تا برنج کاملا خيس بخورد .
4 - قابلمه را روي اجاق با شعله متوسط قرار مي دهيم پس از آنکه جوش آمد نصف قاشق غذا خوري روغن مايع (براي 2 پيمانه برنج ) به آن اضافه نموده و هم مي زنيم
5 - هنگاميکه آب برنج رو به انتها است يک بار هم زده و سپس درب قابلمه را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز پيچيده و روي قابلمه  قرار  مي دهيم  و  شعله اجاق را  کم مي کنيم  تا  به  مدت 10 دقيقه (براي 2 پيمانه برنج ) برنج دم بکشد

۱۳:۰۸

شرایط نگهداری برنج چگونه است؟
محل نگهداری برنج باید خشک و خنک باشد. چرا که رطوبت و گرما بهترین عوامل برای رشد و تکثیر آفت‌های برنج هستند و باعث می‌شود برنج طول عمر کمتری داشته باشد. برنج را باید دور از آفتاب مستقیم نگهداری کنید؛ چرا که آفتاب مستقیم علاوه بر احتمال شیوع آفت موجب خرد شدن برنج نیز می‌شود. سعی کنید کیسه های برنج را در ارتفاع ۲۰ تا ۲۵ سانتی‌متری زمین قرار دهید. برای این‌کار می‌توانید از قفسه‌بندی‌های فلزی مشبک استفاده کنید. به ‌این ترتیب این محصول از دسترس جوندگانی مثل موش و همچنین از آفت‌ معروف برنج که یک حشره است در امان می‌ماند. کیسه‌های برنج را به دیوار تکیه ندهید و با فاصله حدوداً ۵ سانتی‌متری از دیوار نگهداری کنید تا هوا بین کیسه‌های برنج جریان پیدا کند. برنج‌ را در کیسه‌های نخی و نایلونی نگهداری کنید. چرا که کیسه‌ نخی ونایلونی باعث جریان هوا و طول عمر برنج را افزایش می‌دهدبهتر است برنج را در سطل‌های پلاستیکی نگهداری نکنید، چون خیلی زود به آفت دچار خواهند شد. هر چند در آشپزخانه و برای مصارف کم برنج را در ظروف پلاستیکی دهان گشاد نگهداری کنید. گذاشتن سیر یا نمک لابلای برنج هم توصیه می شود.( نمک زیاد باعث خورد شدن برنج میشه) البته شاید تأثیر زیادی در از بین بردن آفت‌ها نداشته باشد، اما تأثیر چشمگیری در جلوگیری از تکثیر آنها دارد. یادتان باشد که برنج بسیار جاذب بو است، پس باید در مکانی سرد و خشک و دور از پیاز و سیر یا چیزهای بودار دیگر نگهداری شود.خیلی‌ها معتقدند برای از بین بردن رطوبت موجود در برنج تازه ، باید آن را در آفتاب مستقیم پهن کرد تا خشک شود، اما‌‌ همانطور که اشاره شد این کار باعث می‌شود برنج شما خرد شود و کیفیت خود را از دست بدهد. اگر باز هم تمایل دارید که این کار را انجام دهید برنج را در آفتاب غیرمستقیم و در سایه پهن کنید تا هوا بخورد و رطوبت آن از بین برود.ارادتمند شما آذرنوشان

۱۳:۰۹

سلام : برنج طارم هاشمی اورگانیک ( خالص سه الکه) 1403 تو زیع میشوددر خدمتم ( از همکاران بیهوشی) آذرنوشانبرنج آذر ساحل

۱۶:۱۲