عکس پروفایل تربیت فرزند نوردیدهت

تربیت فرزند نوردیده

۷۸,۹۳۴عضو
عکس پروفایل تربیت فرزند نوردیدهت
۷۸.۹هزار عضو

تربیت فرزند نوردیده

تبلیغات @marefat1366کانال تبلیغات ble.ir/join/MzRjNGQxNjپیامرسان ایتا eitaa.com/nooredidehتلگرامt.me/nooredideh

۱۹ آبان

دوران کودکی، دوران کودکی کردن و تمرین زندگی است؛ دوران بزرگسالی نیست.
وقتی لباس های مجلل و گران قیمت تن کودک می کنیم، دائماً او را تحت فشار می گذاریم که لباست رو کثیف نکنی.
چرا لباس بچه ها را راحت انتخاب نمی کنیم که اگر کثیف شد حرص نخوریم. که همه چیز در زندگی حول محور رشد (تحول) است، بازی کردن و کثیف کردن به رشد کودک کمک می کند. پس لباس پوشیدن بچه ها را دقت کنیم.
@nooredideh

۵:۴۹

كودكي كه در كودكي آزاد نبوده در بزرگسالي با شك و ترديد روبرو ميشه. حس ميكنه وقتي من آنقدر بي ارزش و اشتباه كارم كه حتي در مورد زندگي خودم نميتونم تصميمي بگيرم پس بهتره كاري انجام ندم. بنابراين از هر موضوع تازه اي ميترسه، از شكست و اشتباه ميترسه، و تنها نظر مردم براش مهمه و در حقيقت از كار مي افته و دچار اضطراب و نگراني و وحشت چه در كودكي چه در بزرگسالي ميشه. يا كمال پرست ميشه يا ترجيح ميده كاري انجام نده.
كودكی که آزاد نیست عادت ميكنه خودشو انكار كنه نيازش رو انكار كنه و احساساتش رو نفي و انكار ميكنه و حس ميكنه در اين دنيا تك و تنهاست و كسي نيست كه او رو بخواد و تبديل ميشه به كسي كه ديگران ميخواهند.
كودك تبديل به چشم ميشه كه همه رو ميبينه جز خودش. از ديگران مراقبت ميكنه به خوشحاليه بقيه اهميت ميده اما به خودش نه. خواسته همه براش مهم جز خودش. پدر و مادري كه در چهارچوب امن به كودكشون ازادي نميدن در سه سالگي دچار اضطرابي عميق ميشه.
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedjoin @nooredideh

۷:۵۴

زمانی که فرزندانمان کوچک اند، نسبت به رفتار های اشتباه آنها صبرمان بیشتر است و در کنار خنده هایش، اشک هایش را هم تاب می آوریم،در کنار تمیزی و عطر و بویش، کثیفی و بوی تعفن کهنه یا پوشکش را تحمل می کنیم و در کنار سلامت و شادابی اش، بر بیماری و ناخوشی او صبر می نماییم و...
اما وقتی بزرگ تر می شود، به جای اینکه صبرمان بیشتر شود برعکس اندک میشود و دیگر آن ها را بر نمی تابیم.وقتی مرتکب اشتباه می شوند با تندی به آن ها می تازیم و سرزنش و توبیخشان می کنیم، در حالی که وقتی کوچک بودند و روی لباسمان خرابکاری می کردند در عین ناراحتی می خندیدیم و بعد از تمیز کردنش، لپش را محکم بوسیده و نوازشش می کردیم.
چرا با بزرگ شدن آن ها صبر ما کمتر می شود؟ علت آن است که وقتی کوچک اند تقریبا همه ی اشتباهات آن ها را غیر عمد و سهوی می دانیم و مقصر قلمدادشان نمی کنیم، ولی از سنی که زبان باز می کنند کم کم بیشتر اشتباهاتشان را عمدی و اختیاری می دانیم و زمانی که به نوجوانی می رسند، تمام رفتار هایشان را برنامه ریزی شده و عمدی تلقی میکنیم و بر آن ها برچسب توطئه گر و حیله گر می زنیم.خطای ما در این است که رشد عقل را در فرزندانمان دلیل بر این می دانیم که آن ها نباید خطایی مرتکب شوند و مانند فرشته ها پاک و بی عیب باشند
#چگونه‌به‌فرزندان‌خود‌آموزش‌ندهیم؟
Join @nooredideh

۱۶:۳۵

thumnail
undefined️پيامبر صلي الله عليه و آله :
«بهترين شما صاحبان عقل هستند». گفته شد: «اى رسول خدا! صاحبان عقل،چه كسانى اند؟» حضرت فرمودند:
undefinedآنان كه داراى اخلاق خوب اند،
undefined بردبار و باوقارند،
undefinedصله رحم مى نمايند،
undefined به پدران و مادران نيكى مى كنند،
undefined به فقرا، همسايگان و يتيمان رسيدگی مى نمايند،
undefinedاطعام مى كنند،
undefined آشكارا به همه سلام مى كنند
undefined كافى، ج 2، ص 24
@nooredideh

۱۸:۰۵

۲۰ آبان

thumnail
undefined برای تربیت بچه هایتان، برنامه ریزی داشته باشید

undefinedائمه ما هم فرمودند برای اطفالتان برنامه ریزی کنید «قَبلَ أَن تَسبِقَكُم إِلَيهِمُ المُرجِئَةِ»: قبل از این که این منحرفین پیش دستی کنند و آن‌ها را بگیرند، شما سعی کنید این‌ها را داشته باشید. تربیتشان بکنید. آگاهشان بکنید. آن‌ها را بسازید. وقتی آن‌ها را ساختید، هر منحرفی بخواهد بیاید نزدیک آن‌ها، خودشان می فهمند که این منحرف است.

undefinedآیت الله حائری شیرازی (ره)
undefined
@nooredideh

۶:۲۶

دلایل لجبازی کودکان ونوجوانان
تثبیت استقلال: گاهی کودک دوست دارد به گونه‏ای باشد که خودش می‏خواهد، نه آن‌گونه که شما می‏خواهید زیرا احساس استقلال می‏کند، بنابراین جایی برای نگرانی نیست.
جلب توجه: گاهی کودک دوست دارد با لجبازی کردن جلب توجه کند، پس به مخالفت ‏هایش بی‏ توجهی کنید و حساسیت نشان ندهید.
رفتار لجبازانه کودک ممکن است به سبب لجبازی شما باشد که در اثر بی‌توجهی شما به خواسته ‌های منطقی‌اش ایجاد شده است.
انتقام‌جویی گاهی کودک برای انتقام‌جویی از پدر و مادری که دائم با هم درگیری و اختلاف دارند، چنین برخورد می‏کند.
@nooredideh

۸:۵۵

thumnail
کودک خلاق میخوایی ؟؟؟
اگر والدین همه کارهای بچه هارا خودشون انجام بدهند،
فرصتی برای نشان دادن خلاقیتفرزندانشان باقی نمی ماند.
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedJoin @nooredideh

۱۱:۱۱

thumnail
حاج آقا مجتهدی تهرانی:
نباید به کسی فحش داد. بعضی‌ها بدزبان هستند. به پسرش می‌گوید: «نفهم!». ... بد است. پسرت برای خودش شخصیتی دارد. چرا این حرف را می‌زنی؟
یکی از پسران آیت الله خرازی ... به شخصی گفته بود که من امشب منزل نمی‌روم، بروید به خانواده‌ی من اطلاع بدهید. آن شخص اطلاع نداده بود و آیت الله خرازی تا صبح ناراحت بود.صبح که پسرش را دید، حرف بدی به او نزد، فقط فرمود: «این رسم رفاقت نبود. دیشب ما را منتظر گذاشتی». این جور باید حرف زد. پسر ایشان هم تا آخر عمر حساب کار خودش را کرد. حالا اگر یک حرف زشت به این پسر می‌زد چه قدر بد بود. شخصیت بچه‌اش را خرد می‌کرد.
@nooredideh

۱۷:۵۱

۲۱ آبان

thumnail
اگه کودک نوپایی رو میبینید اضطراب جدایی داره به زور بغلش نکنید!
اگه اضطراب خجالت داره به زور وادار به سلام کردنش نکنید.
اگه گریه کرد و پشت باباش قایم شد یا به مامانش چسبید بهش برچسب لوس و بی ادب نزنید و به والدینش نگید بچه تون اجتماعی نیست !!!
اینها نشانه و رفتار طبیعی کودک نوپاست! با کودکان مهربان باشید.
مهربان بودن با کودک به این معنا نیست که محکم در آغوشتون فشارش بدین ،مهربون بودن یعنی به احساس کودک احترام بزارین...
@nooredideh

۶:۵۵

اگر رفتار شما با نوجوانتان محترمانه ، اصیل ، بی پرده و صادقانه باشد ، او نیز با شما به همین شکل رفتار خواهد کرد . شما همان را که می دهید ، می گیرید
بسیاری از بزرگ ترهای خانواده انتظار دارند که کوچک ترها مطیع خواسته های آن ها باشند . چنین ادراکی از مفهوم روابط اجتماعی و روابط خانوادگی ، نابود کننده ی اعتماد بین اعضای خانواده وجامعه است. یادتان باشد ، هدف شما برقرار کردن ارتباط است نه سلطه یابی . فهماندن اصل مطلب به فرزندانتان از راه ارتباط ، اهمیتی بیشتر از مهار کردن آنان دارد . در این باره چنین بیندیشید : اگر شما سلطه پیدا کنید و به او دستور بدهید ، می توانید تا زمانی که نزدیک و روبه روی فرزندتان قرار دارید بر او تسلط داشته باشید ، اما بعد چی ؟
 پدر و مادر هوشمند و درستکار و دقیق به راحتی می توانند از حالت ها و رفتار فرزندشان به وضع وی پی ببرند و در صورتی که احتمال مشکلی وجود داشت ، با تعقل و تدبیر و رفتار سنجیده به کمک او بشتابند ، نه این که با وی به مشاجره ودعوا بپردازند و وی را تنبیه کنند . چرا که این کار حس اعتماد فرزندان را به والدین نابودخواهد کرد.

@nooredideh

۱۲:۲۷

undefined بیخودی غُر نزنید!
خیلی وقت‌ها حواس والدین به چیزهایی که می‌گویند نیست. در حالی که بچه‌ها مثل یک اسفنج که آب را به خودش جذب می‌کند، حرف‌های مادر و پدرشان را جذب می‌کنند و توی ناخودآگاه‌شان قرار می‌دهند. 
اگر مادر یا پدری هستید که غر زدن بخشی از شخصیت شما شده است، لطفا جلوی بچه‌ها مراقب باشید. 
قرار نیست آن‌ها از شما یاد بگیرند که زل زدن به نیمه خالی لیوان کار خوبی است، بلکه قرار است کاملا خلاف آن را یاد بگیرند. 
بنابراین از حالا به بعد به جای اینکه در مورد سختی‌های کارتان غر بزنید، روی نکات مثبت تمرکز کنید، مثلا بگویید: «روز خسته کننده‌ای داشتم ولی بالاخره کارم را تمام کردم!»
Join @nooredideh

۱۶:۲۸

thumnail
undefined کارگاه مهارت‌های پرورش خودمراقبتی و خیرگزینی
در کودک و نوجوان
با رویکرد تربیت پسرانه
undefined مجتمع آموزشی معلم با همکاری نسل توحیدی برگزار می‌کند.
undefined پنجشنبه ۲۴ آبان ساعت ۱۰ الی ۱۲undefined سعادت‌آباد، بلوار دریا، روبروی پارک دلاوران، سالن همایش اندیشه معلم
undefined امکان حضور عموم والدین و فعالان تربیتی علاقمند به یادگیری در همایش به صورت رایگان فراهم است.
undefined اطلاعات بیشتر و ثبت نام جهت حضور undefinedble.ir/join/YjVjY2RkMW

۱۹:۰۷

۲۲ آبان

thumnail
معمولا زمانیکه در حضور والدین از کودک سوالی پرسیده می شود ، پدر و مادر قبل از کودک پاسخ میدهند.
این کودکان زمانیکه پدر و مادر حضور ندارند، قدرت تصمیم گیری و ابراز وجود ندارند. زمانیکه کودک تصمیم به انجام یک کار جدید میگیرد، با تشویق و اصرار بیش از حد او را مجبور به انجام آن کار نکنیم، فقط او را حمایت کنید.
به طور مثال وقتی کودک تصمیم گرفته برای اولین بار یک شعر را در حضور جمع بخواند، اما نگران است بگوییم : هر زمان که دوست داشتی و آماده بودی میتوانی شروع کنی.
@nooredideh

۷:۱۴

undefined پدر و مادرانی که به مغز کودک شان آسیب می رسانند.
undefinedتومودا آکمی پژوهشگر ژاپنی متخصص در رشد روانی کودکان به کمک دانشگاه هاروارد مغز ۱۵۰۰ کودک را با MRI اسکن کرده است تا تأثیر رفتار والدین بر مغز کودکان را بررسی کند. این متخصص پرورش کودکان نتیجه ی تحقیقاتش را در کتاب "پدر و مادرانی که به مغز کودکشان آسیب میرسانند" به تازگی منتشر کرده است. او رفتار اولیایی که با روشهای نامناسب پرورشی نه تنها به شخصیت کودک بلکه ناخواسته به مغزش هم آسیب وارد میکنند را تشریح کرده است؛ رفتاری که ممکن است حتی زندگی شخص را برای تمام عمرش تغییر دهد.
undefinedیکی از بدترین رفتارها با کودکان، دعوای شدید پدر و مادر با هم در برابر کودک است. کودکی که در معرض دیدن دائم چنین صحنه‌ ایست بخشی از مغزش به اسم Lingual gyrus نسبت به کودکان معمولی تا شش درصد کوچکتر می شود. نتیجه ی چنین موردی کاهش توانایی درک گفتاری کودک است.
undefinedدخالت بیش از حد والدین. در مورد کودکانی که به سنی رسیده‌اند که میتوانند کارهای شخصی‌‌شان را خودشان انجام بدهند، اگر والدین دائم در پوشاک، خوراک، بازی، همراه بردن لوازم مدرسه و غیره دخالت کنند، باعث میشود تا کودک فکر کند مورد اعتماد قرار نگرفته است. در این نوع کودکان بخش Amygdala مغز که مسئول احساس خطر و ترس است تغییر شکل می دهد. احتمال زیادی دارد چنین کودکانی در بزرگسالی تبدیل به افراد ترسو و بدون اعتماد بنفس شوند.
undefinedاستفاده ی زیاد کودک از تبلت یا اسمارت‌فون. مغز این کودکان در قسمت corpus callosum که قسمتهای راست و چپ مغز را بهم متصل میکند مسئول کنترل احساسات است، کوچک و کودک از ایجاد ارتباط با والدین یا دیگر کودکان ناتوان می شود. چنین کودکانی توانایی فعالیت جمعی را از دست میدهند.
undefinedمقایسه کردن کودک با دیگران همراه با سرزنش او. چنین عملی غرور کودک را خدشه‌دار و استرس بزرگی به او وارد می کند. مغز چنین کودکانی در بخش Striatum که مسئول حس شادی است تغییر می کند. احتمال زیادی وجود دارد چنین کودکانی در بزرگسالی دچار اعتیاد به مواد مخدر یا مشروب شوند. تک تک انسانها با هم متفاوتند. اگر از موردی در فرزندتان ناراضی هستید، بدون مقایسه کردنش با دیگران برای رفع مشکلش تلاش کنید.
undefinedسرزنشهای احساساتی و تند. در حقیقت تحقیر کلامی کودک از مجازات بدنی‌ آسیب بیشتری به او وارد میکند. بخش شنوایی مغز این کودکان تورم زیادی به دنبال تحقیر کلامی کودک از خود نشان داده است. حتی مواردی از ناشنوا شدن کودک هم دیده شده در حالیکه گوش و سیستم شنوایی هیچ آسیبی ندیده است. در مواردی که قصد بیان رفتار بد کودک را دارید، حداکثر در ۶۰ ثانیه انجامش دهید. نقدهایی که بیشتر از این مدت باشد، اکثراً از عامل اصلی دور می شود و تبدیل به بیرون ریختن احساسات تند والدین در قالب موعظه با واژه های آزاردهنده و تحقیرآمیز می شود.
undefinedفراموش نکنید مغز کودکان قابلیت انعطاف زیادی دارد. از هر زمانی که به اشتباههای تربیتی پی ببرید و روش تان را تصحیح کنید، فرصت ترمیم مغز و اخلاق کودک امکان پذیر است.
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedJoin @nooredideh

۱۱:۲۳

thumnail
چرا فكر مي كنيد پاداش و تشويق حتماً بايد يك چيز مادي و خريدني باشد؟
ممكن است ده دقيقه بازي با كودك مهم ترين پاداش براي او باشد.
هر كودكي اگر از تمام پاداش هاي دنيا خسته شود و برايش بي اهميت باشد، مطمئن باشيد ارتباط با شما و انجام دادن يك بازي و فعاليت لذت بخش با شما بزرگترين پاداش دنيا براي اوست.
@nooredideh

۱۵:۲۱

۲۳ آبان

thumnail
undefined زود رنجی در فرزندان، حاصل یک زخم روحی است!
زخم‌هایی که ممکن است از ۴ "ت" آسیب‌ رسان حاصل شده باشد؛undefined تهدیدundefined تحقیرundefined توهینundefined تمسخر
مراقبشان باشیم.
@nooredideh

۵:۳۰

ملامت گاهى خيلى مفيد است. گاهى يک انسان با ملامت غيرتش تحريک مى‌شود. ولى ملامت هم جا دارد. اين مطلب كليت ندارد ولى در بسيارى از موارد، ملامتِ زياد بيشتر نفرت ايجاد مى‌كند.
مثلاً خيلى افراد در تربيت فرزند اين اشتباه را مرتكب مى‌شوند، دائماً بچه را ملامت مى‌كنند و سركوفت مى‌زنند: اى خاک بر سرت، فلان بچه هم هم‌سنّ توست، ببين او چطور پيش رفته، تو خيلى بى‌عرضه و نالايق هستى، من كه ديگر به تو اميدى ندارم.
خيال مى‌كنند با اين ملامت‌ها غيرت بچه تحريک مى‌شود در صورتى كه در اين موارد، اگر ملامت از حدش بگذرد، عكس‌العمل خلاف ايجاد مى‌كند؛ روح او حالت انقباض و فرار پيدا مى‌كند و او از نظر روحى بيمار مى‌شود و محال است كه دنبال آن كار برود.[استاد مطهری_سیری در سیرۀ نبوی]
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedJoin @nooredideh

۷:۴۸

thumnail
به شخصیت کودک احترام بگذاریدحتی زمانی که قصد تربیتی دارید به او احترام بگذارید. بچه هایی که از پدر و مادر خود احترام میبینند بیشتر به آنها احترام میگذارند اگر کمی سخت گیری کردید یا عصبانی شدید از او عذرخواهی کنید. همان طور که دوست دارید او با شما رفتار کند با او رفتار کنید
@nooredideh

۱۱:۳۲

thumnail
مامان و بابا های مهربون اومدم با زیباترین فروشگاه لباس کودک و نوجوان undefined

لباسهایی که شایسته یک کودک و نوجوان ایرانیه🥰

undefinedمحصولات باکیفیت
undefinedطرح های مبتنی بر فرهنگ‌ ایرانی اسلامی
undefinedقیمت مناسب
undefinedارسال رایگان
undefinedارسال سریع
undefinedپاسخگویی به سرعت نور undefined
undefined شمـا هـم دعوتیـد undefinedundefined

فروشگاه لباس کودک و نوجوان روشنا
ble.ir/join/A86o9ZshLbble.ir/join/A86o9ZshLb

۱۸:۳۸

۲۴ آبان

thumnail
مادر که باشی بی خیال تر می شوی. بگذار پسرک، دیوان حافظ نازنینت را پاره کندبگذار تمام دستمال کاغذی ها را یکی یکی از جعبه بکشد بیرون. بگذار خوش باشد. خنده هایش را عشق است... .بگذار روی دیوار را خطخطی کنددیوار مهم تر است یا دل کوچکش؟پس بخاطر دیوار،دلش را خطخطی نکن undefined
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedJoin @nooredideh

۸:۵۰