ت

تربیت فرزند نوردیده

۸۲,۳۳۵عضو
ت
۸۲.۳هزار عضو

تربیت فرزند نوردیده

تبلیغات @marefat1366کانال تبلیغات ble.ir/join/MzRjNGQxNjپیامرسان ایتا eitaa.com/nooredidehتلگرامt.me/nooredideh

۹ خرداد

thumnail
undefinedنماهنگ بابا رضاundefined
undefinedاجرا شده در مدرسه نجمه|قرچک باصدای روح الله رحیمیانولادت با سعادت شمس الشموس حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام بر همگان مبارک باد undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
@hosein_darabi

۱۷:۵۳

۱۰ خرداد

thumnail
در برابر بی‌احترامی فرزندتون قاطعانه عمل کنید
undefinedهرگز به فرزندتون اجازه ندید با شما یا هر فرد دیگه‌ای گستاخانه صحبت کنه یا از کلمات آزاردهنده استفاده کنه. اگه بچه‌تون کلمات بدی استفاده کرد قاطعانه بهش یادآوری کنید که هیچ بی‌احترامی رو تحمل نمی‌کنید.
برنامه‌ تربیتی خودتون رو به دیگران منتقل کنیدundefinedبقیه مراقبانِ فرزندتون اعم از همسر، پدرومادربزرگ، مربیان مهد و پرستار کودک رو برای تقویت ارزش‌ها و رفتاری که می‌خواید تو بچه‌تون ببینید، بسیج کنید. این برنامه‌ تربیتی می‌تونه شامل هر چیزی باشه، از گفتن «ممنونم» تا مهربون بودن با دیگران و ناله نکردن.
@nooredideh

۱۲:۳۱

#عادت_دادن_به_کار_نیک...
امام رضا فرمودند: " کودک را امر کن تا با دست خود صدقه بدهد، اگر چه مقدار آن کم باشد."
انجام اعمال نیک را به صورت گفتاری به فرزندان خود آموزش داده و او را به انجام آن عمل عادت دهید. بگذار صدقه را او به شخص مستمند بدهد. تو داری صدقه می دهی؛ اما به دست فرزندت صدقه بده. چقدر زیبا است! اثر تربیتی این نوع برخورد بسیار عمیق تر است. اگر این دو مطلب با هم تلفیق شوند اثر گذاری بیشتری خواهند داشت. پیامبر اکرم ص نیز در روایت مورد بحث به ضرورت توام بودن گفتار و رفتار والدین در امر تربیت فرزندان اشاره فرمودند.[حاج آقا مجتبی تهرانی]
#ادب_الهیJoin @nooredideh

۱۵:۰۶

کودک موجودی است استثنایی که باید به آن عشق دادوعشقبزرگترین نیاز او نیاز به محبت است
از کنارخواسته های کوچکش نبایدآسان گذشت پاسخ به این نیازها, پاسخ به امنیت کودک است  فراتر از آن چیزی که فکرمیکنید میفهمد وراحتر از آن چیزی که فکرمیکنید آرام میگیرد
با او حرف بزن هرچند که زبان تو را نفهمد و او را لمس کن هرچندکه پاسخی نگیری
  مطمئن باش پاسخ نگاه ها و مهربانی هایت را روزی به تو خواهد دادزیباتر و حساستر از آن چیزی است که می اندیشی
او را دریاب چرا که او...."‌"تنها یک کودک است
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedjoin @nooredideh

۱۸:۰۹

۱۱ خرداد

براي اينكه فرزند حرف شنويي داشته باشيد.
undefined با او واضح و شفاف صحبت کنید .undefined به او بگویید که چه کاری می خواهید انجام دهد ؟undefined به او بیاموزید که چگونه آن کار را انجام دهد؟
مثلاً وقتی از فرزندتان می خواهید اطاقش را مرتب کند، طریقه ی انجام این کار را نیز برایش بازگو کنید:
undefined لطفا تختت را مرتب کن ! undefined لباسهای کثیف را داخل حمام و لباسهای تمیز را در کمد بگذار ! undefined اسباب بازیها را روی قفسه و کتابها را در جای خود قرار بده !
در این صورت کودک می داند از کجا و چطور شروع کند
وقتی او نداند که منظور شما چیست؟ نمیتواند فرمان شما را اجرا کند ، این امر باعث سوتفاهم شما شده و تصور میکنید که او لجبازی میکند و حرف گوش نمیکند .
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedjoin @nooredideh

۷:۵۳

زمانی که برای فرزندمان تعیین می کنیم چه احساسی باید یا نباید داشته باشد، مثلا " ناراحت نباش، نترس، خجالت نداره، اینکه ناراحتی نداره " به هوش او آسیب می زنیم.
شخصیت فرزندتان را زیر سوال نبرید.احساس او را نفي نكنيد. او باید بداند خوب است، احساسات او تایید شده است، اما رفتار او بر اساس آن احساسات درست نیست. " میدونم ناراحتی، منم بودم ناراحت میشدم، اما اجازه نداری فریاد بزنی."
Join @nooredideh

۱۰:۵۶

undefinedارزشمندترین یادگیری های انسان با تجربه کسب می شود
undefinedبچه هایی که تجربیات حسی فراوان دارند پرسشگر ، تحلیل کننده و استدلال گرا بار می آیند .
undefinedامروزه فرزندان ما تجربیات حسی کمی دارند .
undefinedمحیط زندگی برای آنان مملو از تجربیات ارزشمند است ، پس اجازه دهید فرزندانتان کودکی کنند و مانند بچه های گذشته زندگی کنند .
undefinedآنها را در کارهای خانه دخالت دهید حتی کارهایی که در نگاه اول به نظر خارج از توانایی آنهاست می تواند با کمک و نظارت شما تبدیل به کاری ساده ، ارزشمند و آموزنده شود.
Join @nooredideh

۱۷:۱۲

۱۲ خرداد

شخصی برای اولین بار یک کلم دید. اولین برگش را کند، زیرش به برگ دیگری رسید و زیر آن برگ یه برگ دیگر و...با خودش گفت : حتما یک چیز مهمیه که اینجوری کادوپیچش کردن...! اما وقتی به تهش رسید وبرگها تمام شد متوجه شد که چیزی توی اون برگها پنهان نشده، بلکه کلم مجموعه‌ای از این برگهاست...
داستان زندگی هم مثل همین کلم هست! ما روزهای زندگی رو تند تند ورق می زنیم وفکر می کنیم چیزی اونور روزها پنهان شده، درحالیکه همین روزها آن چیزیست که باید دریابیم و درکش کنیم.ما دیر می فهمیم که بیشتر غصه‌هایی که خوردیم، نه خوردنی بود نه پوشیدنی، فقط دور ریختنی بود.
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedjoin @nooredideh

۱۲:۲۰

راه‌کارهای کمک به کودکان خشن و عصبانی
undefinedاز تنبیه‌های غیرعلمی دوری کنیدundefinedنقش‌تون رو به خوبی ایفا کنید. یک مدل مناسب که می‌تونه عصبانیتش رو کنترل و مدیریت کنه.undefinedپاداشی رو برای رفتارهای غیر خشن در نظر بگیرید.undefinedخودتون الگوی خوبی واسش باشید.undefinedوالدینی خونگرم و حامی باشید.undefinedبه فرزندتون مهارت‌های رفتاری رو آموزش بدید و اونا رو مدل کنید.undefinedجایگزین‌هایی رو برای خشم و عصبانیت پیدا کنید و به فرزندتون بیاموزید.undefinedخیلی شفاف با بچه‌تون در مورد احساسات صحبت کنید. بهش کمک کنید تا احساسات خودشو به روشی سالم و مناسب بیان کنه و همه راه‌های مناسب برای مدیریت خشم رو درنظر بگیره.undefinedمهارت‌های خودتون رو در تربیت اونا افزایش بدید.undefinedهرگونه اضطراب و استرس رو حذف کنید.undefinedهمیشه بعد از بروز خشم به خود و فرزندتون وقت استراحتی بدید. این کار باعث فروکش کردن عصبانیت و ایجاد آرامش می‌شه.
@nooredideh

۱۷:۳۷

۱۳ خرداد

بزرگترين نیاز و آرزوي بچه ها شادي والدين است .
در بازي بچه ها مي فهمند كهما شاديم و آنها به آرزو ونيازشان ميرسند.
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedJoin @nooredideh

۹:۲۲

اگر فرزند شما حاضر نیست به ماسه، نمک، مربا، آرد ، ماست، گل، رنگ انگشتی و ... دست بزند ، و یا اگر دستش کثیف شد با اصرار از شما می خواهد که دستش را بشویید، نشانه تمیزی و بهداشت کودک نیست!

این رفتار نشانه حساسیت لمسی کودک است و اگر ادامه پیدا کند می تواند منجر به وسواس شود .
بازی هایی مثل ماست بازی، رنگ بازی، شن بازی، گل بازی و .... می تواند در دراز مدت این واکنش های لمسی را از بین ببرد.
@nooredideh

۱۱:۵۹

فرزندم، دلبندم ،عزیزتر از جانم
از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری.
به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی.
هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آغوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها و سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...
تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه...
روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز...
روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم... شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...! این روزها فهمیدم باید از تک تک لحظه هایم لذت ببرم.
#کانال_تربیتی_نوردیده undefinedJoin @nooredideh

۱۴:۰۸

۱۴ خرداد

بی جا و بی موقع کودکان را کنترل می کنیم و بی جا و بی موقع آزادی میدهیم.  در حالی که باید بین این دو رفتار تعادل برقرار باشد. والدین باید بدانند که چقدر کنترل کنند و چه قدر آزادی بدهند. هردوی این رفتار باید با هم باشند.
وقتی که ما تعریف درستی از کنترل و آزادی نداریم، از تعادل خارج می شویم و وارد منطقه ی خشونت می شویم.

#کانال_تربیتی_نوردیده undefined@nooredideh

۱۷:۵۹

۱۵ خرداد

ارتباط چشمی برقرار کردن کمک شایانی به رشد مغز کودک خود می کند.
احساس، نخستین چیزی است که کودک به واسطه آن با دیگران ارتباط برقرار می کند. نوزادان از سه یا چهار ماهگی حالت های مختلف چهره والدین خود را تشخیص می دهند. توانایی تشخیص حالت های مختلف چهره اطرافیان، شالوده مهارت های ارتباطی غیر کلامی است.
این مهارت کودک را برای کارگروهی بهتر، کمتر مبارزه کردن و ایجاد ارتباطات طولانی تر همچون بزرگسالان پرورش می دهد.
join @nooredideh

۱۱:۴۶

thumnail
undefined #امام_خمینی(ره):
تربیت فرزند از همه‌ی شغل‌ها بالاتر است.اگر شما بانوان یک فرزند خوب به جامعه تحویل دهید، برای شما بهتر است از همه عالم. undefinedundefined
تأثیر مادر در تربیت بچه‌ها، بالاتر از پدر، معلم، استاد و جامعه است.زیرا علاقه‌ای که بچه به مادر دارد به هیچ کس ندارد.از این جهت بچه‌هایتان را در دامنتان تربیت اسلامی، تربیت انسانی بکنید.
undefined صحیفه امام، ج۸، ص۹۰
@nooredideh

۱۷:۴۸

thumnail
هوا حسابی گرم شده 🥵کوچولوها هم که حسابی پوستشون حساسه undefinedمن خودم فقط از #چیکانـــو خرید میکنمundefinedundefinedهم #کیفیت لباساشون عالیه هم #قیمتاشون 🥰undefined#سبد_خرید
undefined#قیمت_عمده
undefined#تضمین_کیفیت
undefined با ضمانت مرجوعی undefined

undefinedاز تخفیفات تکسایزهاشون جا نمونینundefined⫸ : ble.ir/join/YWZkZDEzNW
⫸ : ble.ir/join/YWZkZDEzNW
خرید مستقیم از بهترین تولیدات ایــundefinedــرانی

۱۸:۴۱

۱۶ خرداد

thumnail
تربیت پذیر بودن کودک در درجه اول بستگی به میزان محبتی دارد که از والدین دریافت میکند
اگرکودک نداند دوستش دارید،در مقابل تنبیه هم طغیان میکند.
وظیفه ما اینست کاری کنیمکه فرزندمان بداند دوستش داریم. 
Join @nooredideh

۱۰:۱۲

بچه های سخن چین
نیاز به جلب توجه او را اقناع کنیدبرخی کودکان بدون هیچ نیت شومی و صرفا برای جلب‌نظر و توجه دیگران بخصوص والدین‌شان اقدام به افشای راز می‌کنند، در چنین شرایطی بهتر است برای کسب اعتماد به نفس و جلب توجه مثبت اقدامات مفیدی انجام دهید. مثلا با فعالیت‌های مثبتی چون ورزش، نقاشی، داستان‌گویی و... مانع جلب توجه منفی کودک شوید.
از سوی دیگر، در زمان‌ها و مکان‌های مختلف به طرق مختلفی چون تشویق کودک، در آغوش گرفتن، بوسیدن و نوازش کردن به کودک توجه کنید، توجه بی‌قید و شرط باعث خنثی شدن انگیزه منفی جلب توجه از طریق افشای راز می‌شود.
@nooredideh

۱۰:۵۴

thumnail
بهترین برخورد با کودکانی که بدخواب شده‌اند، چیست؟
1- سعی نکنید هر ساعت از روز، او را مجبور کنید که بخوابد.2- در طول روز، سعی کنید با بازی کردن، او را خسته کنید.3- تا شب صبرکنید تا در وقت مناسب و پس از آن‌که غذایش را خورد، او را به اتاقش ببرید.4- او را در تخت خودش بخوابانید و چراغ را خاموش کنید.5- حالا، برایش یک داستان تعریف کنید. بهتراست که یک داستان تخیلی باشد تا توجه‌اش کاملا جلب شود.6- از نوازش کردنش، غافل نشوید و توجه داشته باشید که به‌خاطر بدقلقی کردنش، از کوره در نروید!
@nooredideh

۱۸:۲۰

thumnail
undefined️موسسه زبان پرفکت برگزار میکند
"دوره رایگان اموزش زبان انگلیسی و فرانسوی"
undefinedکلاس های مکالمه همراه با شعر و داستانگویی ،نمایش خلاق،آشپزی، بازی وکاردستی
undefined️ برای تمام سنینundefined️ گروهی، خصوصی و نیمه خصوصیundefined️ انلاین / حضوریundefined️ همراه با پشتیبانی اساتید undefined️ تعداد محدود
برای شرکت در دوره های رایگان اموزشی undefined کافیه روی لینک زیر ضربه بزنی
undefinedundefinedundefined undefinedundefinedundefinedhttps://ble.ir/perfectlanguage/8271173064062754499/1683130840733

۱۹:۲۰