عکس پروفایل جشنواره بین المللی سیمرغج

جشنواره بین المللی سیمرغ

۴۰۳عضو
thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته برنامه‌های رادیویی جشنواره بین‌المللی سیمرغ
روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، به مصاحبه با نامزدهای برگزیده در رشته برنامه‌های رادیویی پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته برنامه‌های رادیویی ، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
مهشید کشاورزی، نامزد برگزیده رشته برنامه‌های رادیویی در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: موضوع این اثر درباره «تاثیرات سالمندی جمعیت بر جامعه از دیدگاه نظام سلامت» است. افزایش سن جامعه در نظام سلامت اجتماعی میزان بار تکفل افراد جوان را افزایش می‌دهد. در جامعه‌ای که افراد مسن آن افزایش پیدا کند و تعداد فرزندان کم باشد بار مسئولیت نگهداری از والدین در کهنسالی به دوش یک فرزند یا دو فرزند می‌افتد. کشاورزی در پایان گفت: پیری جمعیت، کشور را مجبور به وارد کردن نیروی کار از کشورهای دیگر می‌کند که این امر تبعات اجتماعی و فرهنگی مختلفی را به دنبال دارد.در این برنامه رادیویی سعی بر این بوده‌است تا تهدیدات پیری جمعیت بررسی شود.
راضيه آخوندزرديني، دیگر نامزد برگزیده رشته برنامه‌های رادیویی در بخش دانشجویان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی خود به دوازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: این اثر درباره تک فرزندی و داستان های زندگی است و به عوارض و مشکلات تک فررندی از نگاه چهار زن در رده‌های سنی مختلف می پردازد. سيما طهماسي، نامزد رشته برنامه‌های رادیویی در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: «پناه من» درباره زنی است که با چالش‌های مختلفی در فرزندآوری مواجه می‌شود و در نهایت تصمیم به نگه‌داشتن فرزند خود و عدم سقط آن می‌گیرد.پریسا پورمحمود، دیگر نامزد برگزیده رشته برنامه‌های رادیویی در بخش دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت،درباره موضوع اثر گفت: «بحران آینده» درباره افزایش سن جمعیت آینده ایران است و به فرهنگ‌سازی، تغییر نگرش و باورها برای افزایش جمعیت و فرزندآوری می‌پردازد.
سعيد غزنوي، نامزد رشته برنامه‌های رادیویی بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: «بهترین مامان دنیا»، مونولوگ یک کودک درون شکم مادر خود در لحظه تولد است و مادر این کودک بر اثر مشکلات خود تصمیم به سقط جنین دارد. فاطمه ابراهیمی نامزد رشته برنامه‌های رادیویی در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: این برنامه درباره باور غلط و شایع در میان بسیاری از زنان است که سقط جنین قبل از چهل روزگی جنین را گناه نمی‌دانند. در این برنامه این موضوع از نظر دینی بررسی شده ‌است.فاطمه السادات عسگريان، نامزد رشته برنامه‌های رادیویی در ،بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت گفت: این برنامه درباره عوامل موثر در فرزندآوری است. باروری از مهمترین مولفه‌های جمعیت است و خطرات ناشی از کاهش جمعیت در این برنامه بررسی شده است. پژوهشگران باید در جهت کاهش نگرش منفی به باروری در جامعه بکوشند.



ليلا عسگري، نامزد رشته برنامه‌های رادیویی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: «کلانشهر منجمد» امیدی در دل مادرانی است که نامید از فرزندآوری هستند و تولد یک فرزند در ذهن آنان با نگاه به علم روز صورت می‌پذیرد.
محمدمهدي محمديان ، نامزد رشته برنامه‌های رادیویی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: این اثر درباره فرزندآوری است و به ماجرای یک ماما در به دنیا آوردن کودک یک زن در یک ماشین می‌پردازد. این اثر، ایثار این ماما در مسئولیت نجات دادن جان نوزاد در این ماجرا را نشان می‌دهد.الهام قراخاني، نامزد رشته برنامه‌های رادیویی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: مستند رادیویی «تاب‌های خالی» درباره بحران جمعیت است و درباره پارک‌هایی روایت می‌شود که به جای بچه‌ها، افراد سالخورده در آن حضور دارند. تولد نوزادان به تاب‌های خالی پارک‌ها جان می‌دهد و آن‌ها را به حرکت و تکاپو در می‌آورد.
آمینه تقی پور، نامزد رشته برنامه‌های رادیویی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: این اثر درباره ژن خوب است و ماجرای یک زن و شوهر را روایت می‌کند که زن پس از شهادت همسرش تصمیم به فرزندآوری با جنین فریز شده می‌گیرد. دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، با شعار "ایران جوان بمان" با موضوع جمعیت و فرزندآوری در بخش های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و برنامه های رادیویی برگزار می شود.

undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۲۳:۵۹

thumnail
نامزدهای رشته‌های نقاشی و کاریکاتور جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شدند
هیأت داوران رشته نقاشی و کاریکاتور دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 491 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، هیأت داوران رشته نقاشی و کاریکاتور جشنواره، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 491 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد. گفتنی است سیدعلی قافله باشی و سیدمسعود شجاعی طباطبایی به داوری آثار ارسالی به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در این رشته‌ها پرداختند.شایان ذکر است که اسامی اعلامی بدون اولویت و رتبه بندی و براساس حروف الفبا بوده و با توجه به نحوه برگزاری اختتامیه، تعداد نفرات دعوتی به مراسم اختتامیه مشخص خواهد شد.

رشته نقاشیدر بخش دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، همبازی روی شیشه اثر مهديس صداقت نژاد از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، آغوش میم اثر متين ظفرشكورزاده از دانشگاه علوم پزشکی گلستان، مادر اثر عطاءاله آهني از دانشگاه علوم پزشکی اردیبل، تشویق به فرزند اوری اثر زهرا مشايخي راد از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بی گناهی جنین اثر آيدا مزاري از دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان نامزدهای رشته نقاشی در این بخش معرفی شدند.
در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، عشق نیلوفر فرزند اثر نرگس رحماني ورنامخواستي از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، حسرت تنهایی در کرونا اثر ستاره مختابادي از دانشگاه علوم پزشکی ایران، افرینش اثر حميد رحماني از دانشگاه علوم پزشکی ایران، مادر زاگرس اثر پگاه محمدي ده چشمه از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، مامان بابا من تنهام اثر الهام رحيمي سپهر از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان نامزدهای رشته نقاشی در این بخش معرفی شدند.
در بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، خانواده شاد اثر هما حاجي مهدي پور از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ایران کهن جوان بمان اثر هما حاجي مهدي پور از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، مهر مادری اثر مهرنوش ملك زاده از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، داداشِ عروسکی اثر بهروز سلطاني از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان نامزدهای رشته نقاشی در این بخش معرفی شدند.

در بخش ویژه، شبکه های بهداشت و بهورزها دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، هیأت داوران اثری را حائز داوری در رشته نقاشی ندانستند.
در بخش دانشجویان بین الملل درحال تحصیل در وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، هیأت داوران اثری را حائز داوری در رشته نقاشی ندانستند.

رشته کاریکاتوردر بخش دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، ایران جوان ایران برنده اثر مصطفي رضائي از دانشگاه علوم پزشکی قم، تیم ملی جوانان اثر علي يوسف زاده از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، هر جنین یک جان اثر عسل محبوبيان غياثي از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، به چه جرمی اثر دارا فضل زاده از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تنهایی اثر حامد مداحي كيوي از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان نامزدهای رشته کاریکاتور در این بخش معرفی شدند.
در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، سوء مدیریت در سلامت برای نجات مادر اثر مهدي سلمانيان از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سقط اثر معصومه جعفري منفرد از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان نامزدهای رشته کاریکاتور در این بخش معرفی شدند.
در بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، تزریق حیات به کشور اثر ياسمن حبيب زاده عمران از دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان نامزد رشته کاریکاتور در این بخش معرفی شد.
در بخش ویژه، شبکه های بهداشت و بهورزها دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، هیأت داوران اثری را حائز داوری در رشته کاریکاتور ندانستند.
در بخش دانشجویان بین الملل درحال تحصیل در وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، هیأت داوران اثری را حائز داوری در رشته کاریکاتور ندانستند.

undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۱۵:۳۸

thumnail
نامزدهای رشته نقاشی دیجیتال و عکاسی جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شدند
هیأت داوران رشته عکس و نقاشی‌دیجیتال دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 3620 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، هیأت داوران رشته عکس و نقاشی‌دیجیتال جشنواره، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 3620 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد. گفتنی است حسن قائدی و محمدرضا دوست‌محمدی به داوری آثار ارسالی به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در این رشته‌ها پرداختند.شایان ذکر است که اسامی اعلامی بدون اولویت و رتبه بندی و براساس حروف الفبا بوده و همه افراد ذکر شده به اختتامیه دعوت می‌شوند.

رشته عکسدر بخش دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، خون جاری در رگ های ایران با فرزندان اثر پرديس بابازاده از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، زیبایی خانواده و جمعیت اثر زهره محمدي برتياني از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خانواده پرجمعیت شادی بیشتری به همراه دارد اثر ساجده زنگوئي از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مهر آغوش مادر اثر عرفان عبادي از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، ترجیح بقاء بر فناء اثر فاطمه سالاري اخگر از دانشگاه علوم پزشکی همدان، یک روح در سه بدن اثر فائزه حسيني از دانشگاه علوم پزشکی بابل، ره نما اثر محسن منجزي از دانشگاه علوم پزشکی شوشتر، خط پایان اثر محمد محسني از دانشگاه علوم پزشکی ایران، نشاط اثر نجمه عباسي از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مامان جونم اثر هانيه قادرپور از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان نامزدهای رشته عکس در این بخش معرفی شدند.
در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، فرزندآوری اثر نسترن مهدي زاده از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ایران جوان بمان اثر ندا حيدري از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، کودک تنها اثر معصومه انصاري جانبهان از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، پنجره ی رو به امید اثر مرضيه رجب زاده حصيري از دانشگاه علوم پزشکی اهواز، خانواده پرجمعیت و شاد اثر محمدكريم طهماسبي از دانشگاه علوم پزشکی گلستان، دنیا با تو قشنگتره اثر علي فرقاني از دانشگاه علوم پزشکی البرز، شادی و نشاط در جوانی جمعیت اثر عزيز محمدي از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اذان اولین نجوا اثر زهرا رضاقلي زاده عمران از دانشگاه علوم پزشکی بابل، کودک عشایر اثر جواد همداني از دانشگاه علوم پزشکی همدان، پیمان مقدس اثر تينا مولائي هلق از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان نامزدهای رشته عکس در این بخش معرفی شدند.

در بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، زیر سایه علی اثر افسانه رئيسي فر از دانشگاه علوم پزشکی ایلام، بچه های من در سفر اثر آسيه جوكار از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، فرزندان امروز، سرمایه های فردا اثر جواد زارعي از دانشگاه علوم پزشکی اهواز، حس شیرین مادری اثر زهره كريميان كاكلكي از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، اولین دیدار اثر علي اكبر آقائي نژاد از دانشگاه علوم پزشکی گلستان، پناهم باش اثر مرضيه اتوگرا از دانشگاه علوم پزشکی همدان، زندگی زیبا اثر نرجس سپهرنژاد از دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تکریم قداست مادر اثر وحيده اعتمادي از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان نامزدهای رشته عکس در این بخش معرفی شدند.
برای مشاهده ادامه نتایج به سایت زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۲۰:۳۵

thumnail
نامزدهای بخش ادبی جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شدند
هیأت داوران بخش ادبی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 3936 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، هیأت داوران بخش ادبی جشنواره، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 3936 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد. گفتنی است هیأت داوران به دبیر حامد عسگری به داوری آثار ارسالی به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ پرداختند.شایان ذکر است که اسامی اعلامی بدون اولویت و رتبه بندی و براساس حروف الفبا بوده و همه افراد ذکر شده به اختتامیه دعوت می‌شوند.
برای مشاهده ادامه نتایج به سایت زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۰:۰۶

thumnail
نامزدهای رشته‌های اینفوگرافیک و پوستر جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شدند
هیأت داوران رشته‌های اینفوگرافیک و پوستر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 685 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، هیأت داوران رشته‌های اینفوگرافیک و پوستر جشنواره، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 685 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد. گفتنی است هیأت داوران متشکل از محمد یاقوتی و علی حیاتی به دبیر مسعود نجابتی به داوری آثار ارسالی به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ پرداختند.شایان ذکر است که اسامی اعلامی بدون اولویت و رتبه بندی و براساس حروف الفبا بوده و همه افراد ذکر شده به اختتامیه دعوت می‌شوند.

برای مشاهده ادامه نتایج به سایت زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۱۱:۳۴

thumnail
نامزدهای بخش تحقیق و پژوهش جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شدند
هیأت داوران بخش تحقیق و پژوهش دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 201 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، هیأت داوران بخش تحقیق و پژوهش جشنواره، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان 201 اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد.شایان ذکر است که اسامی اعلامی بدون اولویت و رتبه بندی بوده و همه افراد ذکر شده به اختتامیه دعوت می‌شوند.

در بخش دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، بررسي تأثیرات انگاره‌هاي فمينيستي در تخريب بنيان خانواده و كاهش جمعيت اثر رضا عطائي ديسفاني از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، بررسی راهکارهای اسلام در جهت مقابله با رویکرد فمینیسم بر تحولات جمعیتی اثر مريم منيري از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، تأثیر جنبش فمینیستی بر تغییرات جمعیت مروری بر نقش فمینیسم در نوسازی فرهنگی از تاریخ تجدد تا امروز اثر سينا اعتمادي از دانشگاه علوم پزشکی کرمان، واکاوی جوانی جمعیت در استان مازندران بر اساس مدل قوت،ضعف،فرصت،تهدید اثر سمانه خردمندي از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، کنترل جمعیت، فیلمنامه ای از سازمان جهانی بهداشت اثر عليرضا زارع كاريزي از دانشگاه علوم پزشکی کرمان، تاثیر سازمان های بین الملل بر کنترل جمعیت کشورهای درحال توسعه اثر مريم منيري از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به عنوان نامزدهای رشته تحقیق و پژوهش در این بخش معرفی شدند.

در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، عدم تمایل به فرزندآوری زوجین و بار مالی حاصل از عدم تطابق انجام خدمات تصویربرداری دوران بارداری با استانداردهای کشوری اثر راضيه پوركاظمي از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نقش سازمان ملل درپیش برد سیاست توسعه و تعالی جمعیت کشور اثر بلال اسدپوركردكندي از دانشگاه علوم پزشکی سراب، تعیین‌کننده‌های باروری و فرزندآوری در ایران و کشورهای جهان اثر راحله سموعي از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، روند تحولات انقلاب جنسی در غرب و ایران اثر مريم بلول بر از دانشگاه علوم پزشکی اهواز، تاثیر باورهای مذهبی و مصرف رسانه بر فرزندآوری اثر مريم عزيزي نيا از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تبیین نقش و جايگاه رسانه‌ها در افزایش جمعيت نظام جمهوري اسلامي ایران اثر سياوش پورطهماسبي از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان نامزدهای رشته تحقیق و پژوهش در این بخش معرفی شدند.

در بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، بررسی روند شاخص شکاف جنسیتی در ایران و تاثیر آن بر شاخص های جمعیت اثر سيده راضيه فرهي از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مقاله اثر كبري قربان زاده پروچ از دانشگاه علوم پزشکی خلخال، بررسی عوامل مرتبط با عدم تمایل به فرزندآوری در کارکنان متاهل دانشکده علوم پزشکی گراش اثر مسعود محمدي از دانشگاه علوم پزشکی گراش، ارائه مدل علت معلولی فاکتورهای موثر بر فرایند برنامه ریزی شده انقلاب جنسی اثر علي اصغر خواجه وندي از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بررسی نحوه استفاده از هنرهای هفت گانه در تبلیغ و ترویج باروری و افزایش جمعیت در کشورهای مختلف جهان اثر فريبا عباسي از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان نامزدهای رشته تحقیق و پژوهش در این بخش معرفی شدند.
در بخش ویژه، شبکه های بهداشت و بهورزها دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، مقاله نقش سازمانهای بین المللی در کنترل جمعیت اثر ليلا رسولي از دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بررسی نگرش ارائه دهندگان خدمت مراکز خدمات جامع سلامت نسبت به برنامه های باروری سالم و فرزندآوری و عوامل مرتبط با آن اثر مليحه مسعودي فرد از دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان نامزدهای رشته تحقیق و پژوهش در این بخش معرفی شدند.
در بخش دانشجویان بین الملل درحال تحصیل در وزارت بهداشت دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، هیأت داوران اثری را در این رشته حائز رتبه اعلام نکردند.


در بخش بخش ملی، ویژه عموم افراد دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، فرا تحلیل پیامدهای اجتماعی، خانوادگی و بین المللی فمنیسم اثر ستاره موسوي از شهر اصفهان، تحلیلی بر نقش سازمان‌های بین المللی در کنترل جمعیت جوامع جهانی اثر شادي خدادوست از شهر اردبیل، نقش جوانی جمعیت در برون رفت از بحران های اجتماعی و پیشرفت ایران اسلامی اثر نجمه رضوي كوشكي از شهر شیراز، همجنس گرایی دختران اثر اكرم ثمره نجف آبادي از شهر اصفهان، نقش رسانه در سیاست های افزایش جمعیت اثر مهديه شادباش از شهر کاشان به عنوان نامزدهای رشته تحقیق و پژوهش در این بخش معرفی شدند.

undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۰:۴۵

thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته فیلم کوتاه جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته فیلم کوتاه، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
اكرم قائمي، نامزد برگزیده رشته فیلم کوتاه در بخش دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: موضوع «میخواهم مادرشوم» درباره زن جوانی است که به دلیل فقر مالی تصمیم به سقط جنین می‌گیرد و پس از اتفاقاتی که برای او می‌افتد از این تصمیم منصرف می‌شود. قائمی در پایان گفت: من یک دانشجوی مامایی هستم و با مادران زیادی روبرو می‌شوم که به دنبال سقط جنین هستند. من و اساتیدم تا کنون بارها موفق شدیم با مشاوره به این زنان، آن‌ها را از این تصمیم منصرف کنیم و به همین دلیل به ایده ساخت این فیلم افتادم.

برای مشاهده ادامه گفتگو به سایت زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۹:۱۰

thumnail
نشست خبری دوازدهمین جشنواره سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور اسماعیل عجم، مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، دکتر مجتبی طیبی، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مهندس علیرضا توقیری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان و مدیران دانشجویی فرهنگی و تربیت بدنی این دانشگاه و همچنین خبرنگاران شهر همدان برگزار شد.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedfestivalf.behdasht.gov.irundefined ble.ir/festivallf

۱۹:۱۴

thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته سرود جشنواره بین‌المللی سیمرغ

به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته سرود، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند
درسا زادفر، سرپرست گروه سرود «نوای عشق»، نامزد برگزیده رشته سرود در بخش دانشجویان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی گروه خود گفت: پس از مطلع شدن از فراخوان عضویت در گروه سرود دانشگاه برای شرکت در جشنواره سیمرغ، عضو گروه شدم و پس از مدتی سرپرستی گروه را به عهده گرفتم. با همراهی اعضای گروه شعری با مضمون مادر را انتخاب کردیم و برای آهنگسازی، این شعر را برای یک آهنگساز فرستادیم و مشتاق بودیم تا از آلات موسیقی سنتی در این اثر استفاده شود. پس از اجرای سرود این اثر را برای جشنواره سیمرغ ارسال کردیم.
اميرمهدي نجم الديني، سرپرست گروه سرود «نخبه پروری»، نامزد برگزیده رشته سرود در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی گروه خود گفت: موضوع این قطعه اثر درباره جوانی جمعیت و فرزندآوری است. نام این اثر نخبه پروری است و هدف ما از این سرود پرورش نسلی نخبه است.
ميرعلي علوي نامور، سرپرست گروه سرود «عطر مادر» نامزد برگزیده رشته سرود در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، درباره اثر گروه خود گفت: از تابستان سال گذشته به تشکیل گروه سرود در دانشگاه مشغول شدیم. اعضای گروه از دانشجویان جدید الورود به دانشگاه و سایر دانشجویان انتخاب شدند و پس از انتخاب متن سرود آهنگ این سرود ساخته شد. چهار ماه تمرین سرود طول کشید و پس از اجرا برای جشنواره فرستاده شد.
فاطمه ابراهیمی، سرپرست گروه سرود «اکسیر جوانی»، نامزد رشته سرود بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر گروه خود گفت: شعری حماسی با عنوان اکسیر جوانی را سروده بودم که متن شعر از زبان یک مادر به فرزند خود نوشته شده است. این شعر از طرف دانشگاه مورد استقبال قرار گرفت و پیشنهادی برای آهنگسازی این شعر مطرح شد. پس از آن با شش نفر از همکاران خانم در معاونت فرهنگی دانشگاه ارومیه این سرود را خواندیم و موسیقی این سرود را آقای رحیم رضایی از هنرمندان روشندل ارومیه تنظیم کرده‌اند. دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، با شعار "ایران جوان بمان" با موضوع جمعیت و فرزندآوری در بخش های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و برنامه های رادیویی برگزار می‌شود.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۱۷:۱۱

thumnail
داوران بخش فیلم جشنواره سیمرغ تاکید کردند: فیلمسازی مقوله‌ای ضروری برای توسعه فرهنگ بهداشت و درمان/ لزوم ارائه آموزش‌های فنی و هنری
داوران بخش فیلم دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ، آثار این دوره از جشنواره را قابل توجه ارزیابی کرده و به لزوم آموزش دیدن دانشجویان در حوزه فیلمسازی تاکید کردند. به اعتقاد داوران، فیلمسازی مقوله‌ای ضروری برای دانشجویان علوم پزشکی است تا بتوانند در توسعه فرهنگ بهداشت و درمان فعالیت حرفه‌ای داشته باشند
محمد حسین لطیفی دبیر بخش فیلم دوازدهمین جشنواره سیمرغ در گفتگو با روابط عمومی جشنواره گفت: جای خوشحالی دارد که یک جشنواره فرهنگی و هنری هر سال در وزارت بهداشت برگزار می‌شود. چنین برنامه‌هایی که منجر به شکوفایی قابلیت‌ها و پتانسیل‌های دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی می‌شوند، بسیار ارزشمند هستند و امیدوارم که این اتفاق مستمر باشد.وی در ادامه با اشاره به اهمیت آموزش دیدن دانشجویان در این رشته‌ها، تاکید کرد: آموزش باعث می‌شود هر سال کیفیت آثار افزایش پیدا کند. در این دوره نیز کیفیت برخی آثار قابل توجه بودند اما نکته این بود که عموما آثار به لحاظ کیفی وضعیت صفر و صد داشتند. دبیر بخش فیلم ادامه داد: آموزش در طول سال و غربالگری مناسب آثار در داوری‌های اولیه منجر به ارتقاء کیفیت آثار در مرحله نهایی جشنواره می‌شود و بر کیفیت داوری نیز اثرگذار خواهد بود. لطیفی با اشاره به موضوع جمعیت و فرزندآوری که برای این دوره از جشنواره در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: در داوری این دوره محتوا اهمیت زیادی دارد چرا که مرتبط با حوزه علوم پزشکی است و این موضوع جشنواره را خاص می‌کند و چون تولید کنندگان آثار هم از کادر درمان و دانشجویان علوم پزشکی هستند، قطعا انتظار می‌رود محتوا سطح بالایی داشته باشد. برگزاری کارگاه‌های آموزشی باعث می‌شود این محتوای خوب به لحاط فنی و تکنیکی نیز کیفیت بالایی پیدا کند.
فیلم ساختن همان سخن گفتن 50 یا 100 سال پیش استرهبر قنبری کارگردان و مستندساز و داور بخش فیلم دوازدهمین جشنواره سیمرغ نیز در گفتگو با روابط عمومی جشنواره با ارزشمند خواندن برگزاری چنین جشنواره‌ای در وزارت بهداشت، گفت: در بین آثار، کارهایی هست که هزینه زیادی هم برای آنها نشده اما در خور توجه هستند. این دانشجویان به دانش و تجربیاتی نیاز دارند که توان فیلمسازی خود را بالا ببرند و در سالهای آینده شاید ارتقاء کیفیت آثار باشیم. در برخی آثار هم از ابزار و وسائل حرفه‌ای استفاده شده اما چون آموزشی در کار نبوده، کار در نهایت ضعیف درآمده است چون دانشجو یاد نگرفته که زبان فیلم و زبان تصویر چه زبانی است. وی در ادامه افزود: سینما یک رشته عالمگیر و برای دیگر رشته‌ها و تخصص‌ها نیز لازم و ضروری است و مقوله‌ای است که باید در کنار آموزش‌های آکادمیک رشته‌های مختلف علوم پزشکی البته نه به صورت آکادمیک، دنبال شود. به اعتقاد من کارگردانی یک امر ذاتی است و باید به قول معروف جنم آن وجود داشته باشد و سپس از طریق آموزش ابزار لازم در اختیار کارگردان قرار می‌گیرد. قنبری گفت: دانشجویان علوم پزشکی برای توسعه امر بهداشت باید بلد باشند با دوربین یا موبایل فیلم بسازند. فیلم ساختن لزوما به معنی فیلم سینمایی ساختن نیست. فیلم ساختن همان سخن گفتن 50 یا 100 سال پیش است؛ سخنگویی که همه باید آن را یاد بگیرند. اگر از این منظر به فیلمسازی نگاه کنیم، این هنر برای توسعه فرهنگ بهداشت و درمان و مسایل پزشکی ضروری است. الان در دانشگاه‌های فنی امیرکبیر نیز کلاس فیلمسازی ویژه رشته‌های متالوژی و صنایع برگزار می‌شود چون نیاز این رشته‌هاست.داور بخش فیلم جشنواره با اشاره به این که فیلمسازی به یک امر جهانی بدل شده، ادامه داد: حتی فیلمسازی با هوش مصنوعی باعث می‌شود که نیازی به سخن گفتن به شیوه متداول نداشته باشیم و از طریق تصویر پیام خود را ارائه دهیم. وی خطاب به دانشجویان علاقه مند به حوزه فیلمسازی گفت: پشتکار بسیار قدرتمندتر از استعداد است. احساس نبوغ کردن در سینما مضرترین روحیه‌ای است که فرد می‌تواند داشته باشد. امروز اگر از من بپرسند چطور در عرصه فیلمسازی موفق شدی من قطعا به پشتکار داشتن اشاره می‌کنم. آنقدر کار می‌کردم که وقت نداشتم به این فکر کنم که استعداد دارم فقط مدام کار می‌کردم.قنبری در پایان تاکید کرد: تاکید می‌کنم که سینما با استعداد سر و کاری ندارد. اهل پشتکار نوابغ را در هم شکسته‌اند و از سوی دیگر عده‌ای با احساس این که من نبوغ دارم هیچ کاری نکرده‌اند و زمین گیر شده‌اند. سینما یک امر حتمی برای همه رشته‌هاست و به دانشجویان علوم پزشکی توصیه می‌کنم که اگر به این هنر علاقه دارند حتما با پشتکار آن را دنبال کنند.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۱۲:۴۴

thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته فیلمنامه نویسی جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته فیلمنامه نویسی، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
زهرا عبدالوهابی، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه‌نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: «منتظر غیر منتظره ها باش» با هدف پاسداشت مقام مادر نگارش شده است و داستان آن درباره زوجی است که دو دختر دوقلو دارند. مادر خانواده باردار است و تصمیم به سقط جنین خود دارد و پدر خانواده مخالف این تصمیم است. در حین یک تصادف یکی از دختران آن‌ها با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند و مادر خانواده این تصادف را با سقط جنین خود مقایسه می‌کند. در ادامه روند داستان فداکاری‌های مادر این خانواده روایت شده است. عبدالوهابی در پایان درباره جشنواره گفت: جشنواره سیمرغ را دوست دارم و از شنیدن نام داوران جشنواره بسیار خوشحال شدم.محمد نعیم اسماعیلی، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی خود به دوازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: داستان «بی آرزو» درباره مردی است که چیزی را به خاطر نمی‌آورد و مسافری را در حین راه سوار می‌کند که رازهایی را برای او برملا می‌کند. این اثر با محورهایی از جشنواره مطابقت داشت و یک سال نگارش و ویرایش آن زمان برد. پس از پایان نگارش «بی آرزو» برای اولین بار این فیلمنامه را برای این جشنواره سیمرغ ارسال کردم.علیرضا موقر، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه «به وقت ناهار» فرزندآوری و تاثیر آن بر نشاط خانواده است.حانیه پودینه، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه « کتابچه سبز» ناباروری است. داستان این فیلمنامه درباره یک فرد مسن است که همیشه با حسرت به کودکان نگاه می‌کند و به دلیل عدم داشتن فرزند در زندگی خود غصه و حسرتی همیشگی را در دل دارد.
پردیس بابازاده، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: «سین» درباره یک خانواده تک فرزند است. فرزند این خانواده با یک پیرمرد تنها در کوچه محل زندگی‌اش همبازی می‌شود و پس از فوت پیرمرد تنها همبازی خود را از دست می‌دهد. در نهایت مادر این کودک متوجه می‌شود که پسرش به یک همبازی نیاز دارد.
امید آهرون، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه «نیمکت» سالمندی وعوارض سالمندی است و به درگیر شدن سالمندان با بیماری آلزایمر پرداخته است. همچنین در این اثر به تاثیر فرزندآوری در کاهش عوارض سالمندی اشاره شده است. امیر جعفری، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه «فرصت» درباره سقط جنین است. در حوزه جمعیت فعالیت داشتم و آمار عجیب سقط جنین در ایران من را ترغیب کرد تا درباره آن اثری بسازم.
جعفری در پایان با اشاره به مسأله سقط جنین اظهار کرد: این مسأله در میان زوج‌های جوان به دلیل مشکلات مالی رواج پیدا کرده است. سقط جنین با گرفتن جان یک انسان تفاوتی ندارد اما قبح آن شکسته شده است که باید با فرهنگسازی از این امر جلوگیری شود. به نظر می‌رسد که ارگان‌های فرهنگی نسبت به این موضوع کم توجه هستند اما خوشحالم که جشنواره سیمرغ به این چنین موضوعاتی اهمیت داده است.
اشکان چاووشی، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: فیلمنامه «یک اسم کوچک» اقتباسی از مجموعه داستان‌های بیژن نجدی، با عنوان «یوزپلنگانی که با من دویده‌اند» است. این اثر درباره مهر مادری است و داستان یک زن مسن را که صاحب فرزندی نشده روایت می‌کند. مهر مادری و مهر پدری در پیری و کهنسالی حتی اگر صاحب فرزندی نشوند در قلب آدم‌ها وجود دارد و به طریقی دیگر این مهر، خود را نشان می‌هد.
بهجت داوودی، نامزد رشته فیلمنامه نویسی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: داستان «تولد یک عشق» درباره یک زوج است که در یک روستا زندگی می‌کنند و مجبور به ترک روستا می‌شوند. زن خانواده باردار است و در حین ترک روستا با چالش‌های زیادی روبرو می‌شوند. برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۴:۴۳

thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته فیلم مستند جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته مستند ، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
هادی پایدار، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: «تن‌های مستقل» درباره مفهوم زن مستقل و درک صحیح از آن در جامعه است. با اقشار مختلفی از زنان در این مستند مصاحبه کردیم و با تعاریف مختلفی از زن مستقل در روند مستند روبرو شدیم. این مفهوم ممکن است در برخی موارد در مقابل مفهوم مادرانگی قرار بگیرد و همچنان مفهوم ثابتی ندارد.
محمدجواد اکبری، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: «حال خوب یک مزرعه» مستند زندگی یک کارآفرین است که تصمیم به کار در مزرعه پدربزرگ خود می‌گیرد و پس از ازدواج با همسرش تلاشهای خود را ادامه می‌دهد. در روند داستان با چالش‌های مختلفی روبرو می‌شود و در نهایت تلاش‌های او به ثمر می‌نشیند.اکبری در پایان درباره حس خود به جشنواره سیمرغ گفت: در دوره‌های قبلی جشنواره سیمرغ شرکت کرده بودم و حس تعلق به این جشنواره دارم. جشنواره سیمرغ یک حرکت خوب فرهنگی و تاثیرگذار است. مهدی احمدی، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: موضوع مستند «نفس» سقط جنین است و این مستند در پی آمار قابل توجه سقط جنین در کشور ساخته شده است. عوارض سقط جنین در آینده جوانی ایران تاثیرگذار است و این مستند به عوارض سقط جنین‌های خارج از چهارچوب قانون در کشور می‌پردازد. زهره چهارباغی، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: در مستند «سالمندان» سوالاتی درباره جوانی جمعیت مطرح می‌شود. معضل جوانی جمعیت در ایران رو به افزایش است و فعالیت‌های فرهنگی و هنری میتواند به حل این معضلات کمک کند.
مرضیه اتوگرا، نامزد رشته مستند در ،بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت گفت: به عنوان عضوی از جامعه مامایی دغدغه‌هایی در موضوع سقط جنین داشتم که در پی اهمیت به این موضوع مستند «فریادهای خاموش» را ساختم. هدف از ساخت این مستند تأثیرگذاری بر اقشار مختلف جامعه است تا با تقویت حس مادری در زنان از سقط جنین جلوگیری کنیم. متولیان سلامت جامعه باید این فرهنگ را در زنان بوجود آورند که شی انگاری به جنین و سقط آن به دلایل مختلف فرهنگی و اقتصادی نادرست است. همچنین در این مستند به عوارض سقط جنین پرداخته شده است.
دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، با شعار "ایران جوان بمان" با موضوع جمعیت و فرزندآوری در بخش های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و برنامه های رادیویی برگزار می شود.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۴:۴۸

thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته نقاشی جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته نقاشی، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
متین ظفرشکورزاده، نامزد برگزیده رشته نقاشی در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: مادرانگی و حس زیبای مادری موضوع اثر نقاشی «آغوش میم» است که بر اساس محورهای جشنواره سیمرغ این اثر شکل گرفت. به تازگی در میان نزدیکانم نوزادی متولد شد که صحنه در آغوش گرفتن این نوزاد بوسیله مادرش حس زیبایی بود که تصمیم گرفتم این حس را در «آغوش میم» به تصویر بکشم.
عطاالله آهنی، دیگر نامزد برگزیده رشته نقاشی در بخش دانشجویان دانشگاههای وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی خود به دوازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: به تازگی خداوند دختری به من هدیه داده است که به همین مناسبت قصد داشتم تابلوی نقاشی را به همسرم هدیه دهم. در زمستان سال گذشته و با شروع امتحانات دانشگاه، کشیدن نقاشی متوقف شد. پس از اینکه از طریق معاونت فرهنگی دانشگاه با جشنواره سیمرغ آشنا شدم توفیق اجباری داشتم که با این اثر که مرتبط با محورهای جشنواره امسال است در جشنواره شرکت کنم. پس از آشنایی با جشنواره سیمرغ انگیزه ای مضاعف بر انگیزه شخصی در کسب موفقیت برای دانشگاه پیدا کردم و امیدوارم بتوانم با اثر «مادر» موفقیتی برای دانشگاه کسب کنم.آهنی در پایان درباره روند اجرای تابلو نقاشی خود گفت: این تابلو سکانسی از فیلم محمد رسول الله است که آن را بسیار دوست دارم. برای مدل این تابلو در جستجوی عکس این سکانس از فیلم بودم اما نسخه با کیفیتی پیدا نمی‌کردم و به طور اتفاقی با استاد محمد فوقانی، عکاس فیلم محمد رسول الله آشنا شدم و ایشان عکس اورجینال این سکانس را برای من فرستادند که شرایط بهتری را برای نقاشی این اثر فراهم کرد.
مهدیس صداقت‌نژاد، نامزد برگزیده رشته نقاشی در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: دبیر کانون هنری دانشگاه مشوق اصلی من برای شرکت در جشنواره سیمرغ بود. یکی از بازیهای کودکانه کشیدن شکلک روی بخار شیشه است و از طرفی همه کودکان خصوصا کودکان تک فرزند نیاز به همبازی دارند. این موضوع موجب شد تا ایده اثر «همبازی روی شیشه» به ذهن من برسد.
آیدا مزاری، نامزد برگزیده رشته نقاشی در بخش دانشجویان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: رشته دانشگاهی من، مامایی است و به نظر می‌رسد زنان با تصوری غلط خود را مالک جنین می‌دانند و به همین دلیل تصمیم به سقط جنین می‌گیرند. باتوجه به محورهای جشنواره و دغدغه خودم برای کشیدن این اثر موضوع سقط جنین را انتخاب کردم و نام اثر را «بی‌گناهی جنین» گذاشتم. مزاری در پایان درباره روند اجرای نقاشی خود گفت: تصمیم گرفتم جنینی را نقاشی کنم و به جای کشیدن جفت مادر در این اثر از یک گل ایده بگیرم. با توجه به آیات قرآن در دمیده شدن روح در جنین، بعد روحانی نقاشی را با رنگ زرد در این نقاشی نمایش دادم. همچنین در آیات قرآن اشاره شده است که خداوند نور آسمانها و زمین است و از رنگ زرد در این اثر به همین دلیل استفاده کردم. انتخاب گل ارکیده سفید در این اثر به دلیل شباهت به جفت است که پاکی و بی‌گناهی جنین را به خوبی نشان می‌دهد.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۴:۵۴

thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته کاریکاتور جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته کاریکاتور، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
دارا فضل‌زاده، نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: پیری جمعیت معضل بزرگی است که در سال‌های آینده عوارض این معضل جمعیت زیادی از مردم را درگیر خواهد کرد. با توجه به محورهای جشنواره سیمرغ امسال در آثارم به پیری جمعیت و افزایش سالمندی پرداخته‌ام. «سرزمین پیرپاتالا»، «پادشاه نمودار»، «حصار پیری»، «به چه جرمی»، و«زیادی پیر برای زندگی» از جمله آثار ارسالی من به جشنواره سیمرغ امسال است.
مصطفی رضایی، دیگر نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی خود به دوازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: با توجه به محورهای جشنواره سیمرغ امسال و موضوع پیر شدن جمعیت، ایده اثر «ایران جوان، ایران برنده» به ذهن من رسید. ابتدا یک اتود اولیه از اثر داشتم و بعد در برنامه فتوشاپ این اثر را طراحی کردم.
علی یوسف‌زاده، نامزد برگزید رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، درباره اثر ارسالی خود گفت: با بررسی محورهای مختلف جشنواره درباره جمعیت و سالمندی به ایده این اثر رسیدم و چون تب فوتبال همیشه داغ است از تیم فوتبال در این اثر استفاده کردم. نام این اثر «تیم ملی جوانان» است و برای پیام طنز در این کاریکاتور چند نفر از بازیکنان تیم ملی فوتبال فوت شده‌اند تا پیام پیری جمعیت را به مخاطب برسانم‌.یوسف زاده درباره اهمیت محورهای اعلام شده در جشنواره سیمرغ گفت: زمانی که برای رسیدن به ایده این اثر محورهای جشنواره را بررسی کردم به اهمیت بیشتر تبیین موضوع جمعیت رسیدم. به عنوان عضوی از دانشگاه علوم پزشکی باید اعلام کنم که این وظیفه‌ ماست تا اهمیت موضوعاتی همچون پیری جمعیت را برای عموم مردم تبیین کنیم.
عسل محبوبیان غیاثی، دیگر نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت،درباره موضوع اثر گفت: پس از شرکت در کارگاه‌های طراحی کاریکاتور در دانشگاه در جشنواره سیمرغ شرکت کردم. پس از تحقیق و بررسی درباره موضوعات جشنواره سیمرغ دو اثر را برای جشنواره ارسال کردم. «تولد با تکیه بر تجربه» و«هر جنین یک جان» آثار ارسالی من به جشنواره است.
معصومه جعفری منفرد، نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت،درباره موضوع اثر گفت: در حوزه کاریکاتور فعال هستم و در دوره‌های گذشته جشنواره سیمرغ شرکت کرده بودم. در این دوره با توجه به فراخوان جشنواره و اطلاع از محورهای‌ قابل توجه این دوره از جشنواره سیمرغ تصمیم گرفتم که امسال نیز در جشنواره شرکت کنم. «زندان تنهایی»، «هم‌بزی نه اسباب‌بازی»، «سقط»، و «ازدواج آسان‌» از آثار ارسالی من به جشنواره است.
مهدی سلمانیان، دیگر نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت،درباره موضوع اثر گفت: سال‌ها در حوزه کاریکاتور فعالیت داشته‌ام. به نظر می‌رسد که باید توجه بیشتری در حوزه سلامت و موضوع جوانی جمعیت در ایران صورت بگیرد. با توجه به محورهای جشنواره سیمرغ تصمیم گرفتم که حمایت از مادر باردار را در این اثر با نام «سوء مدیریت در سلامت برای نجات مادر» نمایش دهم.

یاسمن حبیب زاده عمران، نامزد رشته کاریکاتور در بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت گفت: من و بسیاری از افراد مشغول در علوم پزشکی نگاه خلاقانه‌ای به تجهیزات و ابزارهای پزشکی داریم. در کاریکاتور «تزریق حیات به کشور»، ایران را به عنوان یک فرد مریض به تصویر کشیدم که سرم حیاتی آن جوانی جمعیت است و با قطع شدن سرم رو به پیری و بیماری می‌رود. دیگر اثر ارسالی من به جشنواره کاریکاتوری با نام« آموزش از نوع چهارده سی» است.
دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، با شعار "ایران جوان بمان" با موضوع جمعیت و فرزندآوری در بخش های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و برنامه های رادیویی برگزار می شود.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۴:۵۹

اعلام نتایج جشنواره دوازدهم.pdf

۶۴۳.۶۲ کیلوبایت

پایان کار دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ در بخش‌های نمایشنامه‌نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، برنامه های رادیویی و مسابقه کتابخوانی ایران جوان بمان و تجلیل از برگزیدگان
دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ در بخش‌های نمایشنامه‌نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، برنامه های رادیویی و مسابقه کتابخوانی ایران جوان بمان با معرفی و تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد، آئین اختتامیه جشنواره بین المللی سیمرغ چهارم مرداد ماه در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار گردید و با سخنرانی دکتر مجذوبی ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان، حاج آقای رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر شیراوژن معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، محمدحسین لطیفی دبیر بخش فیلم، حاج آقا شعبانی امام جمعه همدان، دکتر قاسمی فرزاد استاندار، دکتر صابر جباری رییس مرکز جوانی جمعیت و خانواده و حمید رضا حاج بابایی نماینده مجلس همدان و دیگر داوران در بخش‌های مختلف جشنواره به کار خود پایان داد.
undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۶:۰۱

thumnail
پوستر سیزدهمین جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت رونمایی شدبه گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، پوستر سیزدهمین جشنواره فرهنگی هنری نظام سلامت کشور موسوم به سیمرغ در مراسم اختتامیه جشنواره دوازدهم در همدان با حضور دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت, اسماعیل عجم مدیرکل فرهنگی و جمعی از مدیران و کاندیدای جشنواره دوازدهم رونمایی شد.
این پوستر در پایان مراسم پایانی دوازدهمین جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت با حضور برگزیدگان و کاندیدادهای بخشهای مختلف شرکت کننده در جشنواره رونمایی شد.
اسماعیل عجم دبیر جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت درخصوص محورهای اصلی این جشنواره اظهار کرد: محوری که برای جشنواره سیزدهم سیمرغ انتخاب شده با توجه به نیاز روزجامعه و نیازسنجی در فضای دانشگاه، موضوع روایت پیشرفت است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم برای جشنواره سیزدهم شرکت کنندگان و داوطلبان حضور در این رویداد فرهنگی با برنامه ریزی مطلوب بتوانند تولیدات خوبی در زمینه روایت پیشرفت و موفقیتهای کشور ایجاد کنند.
undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۹:۴۱

فراخوان سیزدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ نهایی.pdf

۱.۸۸ مگابایت

فراخوان سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ با شعار "فرزندان ایرانیم" منتشر شد
به گزارش روابط عمومی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، اسماعیل عجم، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت با بیان این مطلب افزود: علاقه‌مندان می‌توانند در رشته‌های تئاتر صحنه ای، تئاتر خیابانی، نمایشنامه‌خوانی، نمایشنامه‌نویسی، فیلم کوتاه، فیلم مستند، تیزر و نماهنگ، پویانمایی، فیلمنامه‌نویسی، شعر کلاسیک، شعر نو، نثر ادبی، شعر طنز، نثر طنز، ترانه، داستان کوتاه، خوشنویسی(نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ، معلی، نقاشی خط، خط تحریری)، طراحی، نقاشی، کاریکاتور، نگارگری، پوستر، عکاسی، مجموعه عکس، پی‌نما، سرود و برنامه‌های رادیویی(پادکست و ...) جشنواره سیمرغ شرکت کنند.وی اظهار کرد مهلت ثبت نام و ثبت اثر و همچنین ارسال آثار به این جشنواره از اواخر مهر ماه آغاز خواهد شد. این جشنواره در چهار بخش؛ «بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد»، «بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی، مدرسین و پزشکان»، «بخش کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور»، «بخش بین‌الملل ویژه دانشجویان خارجی در حال تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی» برگزار می‌شود.
دانشجویان و علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این جشنواره به آدرس www.festivalf.ir مراجعه نمایند. گفتنی است؛ جشنواره فرهنگی هنری «سیمرغ» در شش شاخه تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، سرود و برنامه‌های رادیویی زمستان 1403 برگزار خواهد شد.
undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۴:۴۶

thumnail
با حکم وزیر بهداشت؛ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت منصوب شد
به گزارش روابط عمومی سیزدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ به نقل از وبدا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر مسعود حبیبی را به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی این وزارتخانه منصوب کرد، متن این حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر مسعود حبیبی
عضو محترم هیات علمی دانشگاه
باسلام؛
خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این ابلاغ به سمت معاون فرهنگی و دانشجویی منصوب می شوید تا نسبت به انجام اموری که به شما محول می گردد با رعایت ضوابط قانونی و جهات شرعی اقدام نمائید.
انتظار دارد با توجه به اهمیت تحقق شعارهای رئیس جمهور محترم در جهت اجرایی شدن سیاست های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت کلیه ذینفعان داخل و خارج وزارت اهتمام لازم را در اجرای وظایف محوله بعمل آورید.
امیدوارم با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید.
دکتر محمدرضا ظفرقندی


وزیر بهداشت همچنین در پیامی از زحمات و خدمات دکتر عباس شیراوژن در ایام مسئولیت معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تقدیر کرد.

undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۴:۰۳

thumnail
مشاور معاون وزیر در امور جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری و رسانه‌ای منصوب شدبه گزارش دبیرخانه دائم جشنواره بین المللی سیمرغ به نقل از مفدا، طی حکمی از سوی دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، سید محمد حسین پورفاضلی به این سمت منصوب شد.
در متن حکم آمده است:
با عنایت به تعهد و شایستگی‌های اجرایی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی در امور جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری و رسانه‌ای منصوب می‌شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و نقش حائز اهمیت هنر و رسانه در ارتقاء و تعالی فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ و سواد سلامت در جامعه با بهره مندی از ظرفیت فرهیختگان و صاحبنظران این حوزه، در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.
گفتنی است سید محمد حسین پورفاضلی تهیه کنندگی و کارگردانی تعدادی از برنامه‌های صدا و سیما و وزارت بهداشت را در کارنامه فعالیت‌های هنری خود دارد؛ از جمله: مسئول دبیرخانه دائم جشنواره بین المللی سیمرغ وزارت بهداشت، عضو کمیته اطلاع رسانی قرارگاه مبارزه با بیماری کرونا، مدیر نشست‌های تخصصی اولین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت، مدیر آئین‌ها و مراسم‌های بیست و یکمین، بیست و دومین و بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، مدیر آئین افتتاحیه اولین، دومین و سومین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان وزارت بهداشت، مشاور اجرایی دبیر سی و هفتمین و سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، تهیه کننده ویژه برنامه روز پزشک، تهیه کننده و کارگردان برنامه تلویزیونی سینما سلامت و ... .

undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۱۲:۴۹

thumnail
فصل جدید جشنواره سیمرغ با رونمایی از آیین نامه جدید در راه است/ موسیقی به سیمرغ بازگشت
به گزارش دبیرخانه دائم جشنواره بین المللی سیمرغ به نقل از مفدا، سید محمد حسین پورفاضلی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در امور جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری و رسانه‌ای با اعلام این خبر گفت: جشنواره بین المللی سیمرغ، بزرگ‌ترین رویداد هنری و فرهنگی در حوزه سلامت است که با هدف گسترش مفاهیم سلامت، ایجاد تعامل بین جامعه علوم پزشکی و عموم مردم و همچنین پرورش استعدادهای هنری برگزار می‌شود. این جشنواره بستری فراهم می‌کند تا دانشجویان، کارکنان نظام سلامت و هنرمندان از سراسر کشور با موضوعات مرتبط با سلامت به تولید آثار خلاقانه بپردازند.
وی همچنین توضیح داد: در دوره سیزدهم، آیین‌نامه جشنواره به‌روزرسانی شده تا همگام با نیازها و علایق نسل جدید باشد. ما تلاش کرده‌ایم تا رشته‌ها و بخش‌های جشنواره متنوع‌تر شوند. یکی از تغییرات مهم امسال، تفکیک بخش فیلم در حوزه سلامت و راه اندازی «چهارمین جشنواره فیلم سلامت» است که آثار سینمایی و مستند و نماهنگ و فیلم کوتاه را چه در حوزه دانشجویی و چه در سطح حرفه ای با موضوع سلامت در بر خواهد گرفت. این بخش با هدف ارتقای آگاهی عمومی درباره سلامت و ترغیب فیلم‌سازان به پرداختن به این موضوعات طراحی شده است.
مشاور معاون وزیر بهداشت با تاکید بر این که اضافه شدن این بخش، در کنار جشنواره سیمرغ، وزارت بهداشت را به یک پلتفرم جامع‌تر تبدیل می‌کند، توضیح داد: از طریق سینما و تصویر، می‌توان پیام‌های سلامت‌محور را به شکلی تأثیرگذارتر و گسترده‌تر به مردم منتقل کرد. ما معتقدیم که فیلم به عنوان یک رسانه قدرتمند، می‌تواند تغییرات عمیقی در نگرش و رفتار جامعه نسبت به مسائل سلامت ایجاد کند.
پورفاضلی اضافه کرد: ما به نیازها و علایق نسل جدید توجه ویژه‌ای داشته‌ایم. تلاش کردیم تا تنوع رشته‌ها و بخش‌های هنری را افزایش و موضوعات به‌روزتری را در دستور کار قرار دهیم. همچنین در بخش داوری و معیارهای انتخاب آثار، دقت بیشتری به ارزش‌های هنری و محتوای سلامت‌محور داشته‌ایم تا آثار برگزیده از هر دو بعد کیفیت و پیام، برجسته باشند.
وی در توضیح تغییرات جدید آیین نامه گفت: از ویژگی‌های فصل جدید جشنواره سیمرغ اضافه شدن بخش آزاد ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی و همچنین بخش سلامت ویژه کارکنان و اساتید و فارغ التحصیلان علوم پزشکی در بخش ها و رشته های مختلف هنری و همچنین بخش سلامت ویژه عموم مردم در نظر گرفته شده است.
مشاور دکتر حبیبی در ادامه تشریح تغییرات آیین نامه اظهار داشت: اضافه شدن بخش موسیقی در راستای تغییرات مهم این دوره است تا همانند دوره های هفتم تا دهم شاهد حضور استعدادهای ویژه به خصوص دانشجویان و البته با نگاه ویژه در خدمت فارغ التحصیلان حوزه سلامت در بخش موسیقی باشیم؛ همچنین جشنواره بخش ویژه ای نیز در چند رشته با موضوع ایران و پیشرفت های کشورمان خواهد داشت که در فراخوان قید شده است.
وی به توضیح زمان بندی جشنواره پرداخت و گفت: همچنین از لحاظ زمان بندی نیز تلاش این است تا با راه اندازی سامانه جدید از بهمن ماه فرآیند ثبت نام را آغاز و در شهریورماه ۱۴۰۴ اختتامیه جشنواره سیمرغ را در قالب یک هفته فرهنگی برگزار کنیم؛ امیدواریم در صورت فراهم آمدن شرایط در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ شاهد برگزاری چهارمین جشنواره فیلم سلامت باشیم.
پورفاضلی در پایان از همه مخاطبان جشنواره برای شرکت در آن دعوت به عمل آورد و بیان داشت: از همه سفیران جشنواره، دانشجویان، کارکنان و اساتید نظام سلامت و همه علاقه‌مندان به هنر دعوت می‌کنم که با آثار خلاقانه خود در این جشنواره شرکت کنند. این فرصت، نه تنها برای نمایش استعدادها، بلکه برای ایجاد تأثیر مثبت در جامعه و کمک به ارتقای سواد سلامت مردم است. منتظر آثار فوق‌العاده شما هستیم!
undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۶:۰۳