عکس پروفایل دبیرخانه دائم جشنواره سیمرغ اردبیلد

دبیرخانه دائم جشنواره سیمرغ اردبیل

۷۲عضو
بازارسال شده از جشنواره بین المللی سیمرغ
thumnail
داوران بخش فیلم جشنواره سیمرغ تاکید کردند: فیلمسازی مقوله‌ای ضروری برای توسعه فرهنگ بهداشت و درمان/ لزوم ارائه آموزش‌های فنی و هنری
داوران بخش فیلم دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ، آثار این دوره از جشنواره را قابل توجه ارزیابی کرده و به لزوم آموزش دیدن دانشجویان در حوزه فیلمسازی تاکید کردند. به اعتقاد داوران، فیلمسازی مقوله‌ای ضروری برای دانشجویان علوم پزشکی است تا بتوانند در توسعه فرهنگ بهداشت و درمان فعالیت حرفه‌ای داشته باشند
محمد حسین لطیفی دبیر بخش فیلم دوازدهمین جشنواره سیمرغ در گفتگو با روابط عمومی جشنواره گفت: جای خوشحالی دارد که یک جشنواره فرهنگی و هنری هر سال در وزارت بهداشت برگزار می‌شود. چنین برنامه‌هایی که منجر به شکوفایی قابلیت‌ها و پتانسیل‌های دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی می‌شوند، بسیار ارزشمند هستند و امیدوارم که این اتفاق مستمر باشد.وی در ادامه با اشاره به اهمیت آموزش دیدن دانشجویان در این رشته‌ها، تاکید کرد: آموزش باعث می‌شود هر سال کیفیت آثار افزایش پیدا کند. در این دوره نیز کیفیت برخی آثار قابل توجه بودند اما نکته این بود که عموما آثار به لحاظ کیفی وضعیت صفر و صد داشتند. دبیر بخش فیلم ادامه داد: آموزش در طول سال و غربالگری مناسب آثار در داوری‌های اولیه منجر به ارتقاء کیفیت آثار در مرحله نهایی جشنواره می‌شود و بر کیفیت داوری نیز اثرگذار خواهد بود. لطیفی با اشاره به موضوع جمعیت و فرزندآوری که برای این دوره از جشنواره در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: در داوری این دوره محتوا اهمیت زیادی دارد چرا که مرتبط با حوزه علوم پزشکی است و این موضوع جشنواره را خاص می‌کند و چون تولید کنندگان آثار هم از کادر درمان و دانشجویان علوم پزشکی هستند، قطعا انتظار می‌رود محتوا سطح بالایی داشته باشد. برگزاری کارگاه‌های آموزشی باعث می‌شود این محتوای خوب به لحاط فنی و تکنیکی نیز کیفیت بالایی پیدا کند.
فیلم ساختن همان سخن گفتن 50 یا 100 سال پیش استرهبر قنبری کارگردان و مستندساز و داور بخش فیلم دوازدهمین جشنواره سیمرغ نیز در گفتگو با روابط عمومی جشنواره با ارزشمند خواندن برگزاری چنین جشنواره‌ای در وزارت بهداشت، گفت: در بین آثار، کارهایی هست که هزینه زیادی هم برای آنها نشده اما در خور توجه هستند. این دانشجویان به دانش و تجربیاتی نیاز دارند که توان فیلمسازی خود را بالا ببرند و در سالهای آینده شاید ارتقاء کیفیت آثار باشیم. در برخی آثار هم از ابزار و وسائل حرفه‌ای استفاده شده اما چون آموزشی در کار نبوده، کار در نهایت ضعیف درآمده است چون دانشجو یاد نگرفته که زبان فیلم و زبان تصویر چه زبانی است. وی در ادامه افزود: سینما یک رشته عالمگیر و برای دیگر رشته‌ها و تخصص‌ها نیز لازم و ضروری است و مقوله‌ای است که باید در کنار آموزش‌های آکادمیک رشته‌های مختلف علوم پزشکی البته نه به صورت آکادمیک، دنبال شود. به اعتقاد من کارگردانی یک امر ذاتی است و باید به قول معروف جنم آن وجود داشته باشد و سپس از طریق آموزش ابزار لازم در اختیار کارگردان قرار می‌گیرد. قنبری گفت: دانشجویان علوم پزشکی برای توسعه امر بهداشت باید بلد باشند با دوربین یا موبایل فیلم بسازند. فیلم ساختن لزوما به معنی فیلم سینمایی ساختن نیست. فیلم ساختن همان سخن گفتن 50 یا 100 سال پیش است؛ سخنگویی که همه باید آن را یاد بگیرند. اگر از این منظر به فیلمسازی نگاه کنیم، این هنر برای توسعه فرهنگ بهداشت و درمان و مسایل پزشکی ضروری است. الان در دانشگاه‌های فنی امیرکبیر نیز کلاس فیلمسازی ویژه رشته‌های متالوژی و صنایع برگزار می‌شود چون نیاز این رشته‌هاست.داور بخش فیلم جشنواره با اشاره به این که فیلمسازی به یک امر جهانی بدل شده، ادامه داد: حتی فیلمسازی با هوش مصنوعی باعث می‌شود که نیازی به سخن گفتن به شیوه متداول نداشته باشیم و از طریق تصویر پیام خود را ارائه دهیم. وی خطاب به دانشجویان علاقه مند به حوزه فیلمسازی گفت: پشتکار بسیار قدرتمندتر از استعداد است. احساس نبوغ کردن در سینما مضرترین روحیه‌ای است که فرد می‌تواند داشته باشد. امروز اگر از من بپرسند چطور در عرصه فیلمسازی موفق شدی من قطعا به پشتکار داشتن اشاره می‌کنم. آنقدر کار می‌کردم که وقت نداشتم به این فکر کنم که استعداد دارم فقط مدام کار می‌کردم.قنبری در پایان تاکید کرد: تاکید می‌کنم که سینما با استعداد سر و کاری ندارد. اهل پشتکار نوابغ را در هم شکسته‌اند و از سوی دیگر عده‌ای با احساس این که من نبوغ دارم هیچ کاری نکرده‌اند و زمین گیر شده‌اند. سینما یک امر حتمی برای همه رشته‌هاست و به دانشجویان علوم پزشکی توصیه می‌کنم که اگر به این هنر علاقه دارند حتما با پشتکار آن را دنبال کنند.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۱۲:۵۱

بازارسال شده از جشنواره بین المللی سیمرغ
thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته فیلمنامه نویسی جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته فیلمنامه نویسی، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
زهرا عبدالوهابی، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه‌نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: «منتظر غیر منتظره ها باش» با هدف پاسداشت مقام مادر نگارش شده است و داستان آن درباره زوجی است که دو دختر دوقلو دارند. مادر خانواده باردار است و تصمیم به سقط جنین خود دارد و پدر خانواده مخالف این تصمیم است. در حین یک تصادف یکی از دختران آن‌ها با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند و مادر خانواده این تصادف را با سقط جنین خود مقایسه می‌کند. در ادامه روند داستان فداکاری‌های مادر این خانواده روایت شده است. عبدالوهابی در پایان درباره جشنواره گفت: جشنواره سیمرغ را دوست دارم و از شنیدن نام داوران جشنواره بسیار خوشحال شدم.محمد نعیم اسماعیلی، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی خود به دوازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: داستان «بی آرزو» درباره مردی است که چیزی را به خاطر نمی‌آورد و مسافری را در حین راه سوار می‌کند که رازهایی را برای او برملا می‌کند. این اثر با محورهایی از جشنواره مطابقت داشت و یک سال نگارش و ویرایش آن زمان برد. پس از پایان نگارش «بی آرزو» برای اولین بار این فیلمنامه را برای این جشنواره سیمرغ ارسال کردم.علیرضا موقر، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه «به وقت ناهار» فرزندآوری و تاثیر آن بر نشاط خانواده است.حانیه پودینه، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه « کتابچه سبز» ناباروری است. داستان این فیلمنامه درباره یک فرد مسن است که همیشه با حسرت به کودکان نگاه می‌کند و به دلیل عدم داشتن فرزند در زندگی خود غصه و حسرتی همیشگی را در دل دارد.
پردیس بابازاده، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: «سین» درباره یک خانواده تک فرزند است. فرزند این خانواده با یک پیرمرد تنها در کوچه محل زندگی‌اش همبازی می‌شود و پس از فوت پیرمرد تنها همبازی خود را از دست می‌دهد. در نهایت مادر این کودک متوجه می‌شود که پسرش به یک همبازی نیاز دارد.
امید آهرون، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه «نیمکت» سالمندی وعوارض سالمندی است و به درگیر شدن سالمندان با بیماری آلزایمر پرداخته است. همچنین در این اثر به تاثیر فرزندآوری در کاهش عوارض سالمندی اشاره شده است. امیر جعفری، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: موضوع فیلمنامه «فرصت» درباره سقط جنین است. در حوزه جمعیت فعالیت داشتم و آمار عجیب سقط جنین در ایران من را ترغیب کرد تا درباره آن اثری بسازم.
جعفری در پایان با اشاره به مسأله سقط جنین اظهار کرد: این مسأله در میان زوج‌های جوان به دلیل مشکلات مالی رواج پیدا کرده است. سقط جنین با گرفتن جان یک انسان تفاوتی ندارد اما قبح آن شکسته شده است که باید با فرهنگسازی از این امر جلوگیری شود. به نظر می‌رسد که ارگان‌های فرهنگی نسبت به این موضوع کم توجه هستند اما خوشحالم که جشنواره سیمرغ به این چنین موضوعاتی اهمیت داده است.
اشکان چاووشی، نامزد برگزیده رشته فیلمنامه نویسی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: فیلمنامه «یک اسم کوچک» اقتباسی از مجموعه داستان‌های بیژن نجدی، با عنوان «یوزپلنگانی که با من دویده‌اند» است. این اثر درباره مهر مادری است و داستان یک زن مسن را که صاحب فرزندی نشده روایت می‌کند. مهر مادری و مهر پدری در پیری و کهنسالی حتی اگر صاحب فرزندی نشوند در قلب آدم‌ها وجود دارد و به طریقی دیگر این مهر، خود را نشان می‌هد.
بهجت داوودی، نامزد رشته فیلمنامه نویسی در بخش ملی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، درباره اثر خود گفت: داستان «تولد یک عشق» درباره یک زوج است که در یک روستا زندگی می‌کنند و مجبور به ترک روستا می‌شوند. زن خانواده باردار است و در حین ترک روستا با چالش‌های زیادی روبرو می‌شوند. برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۵:۳۵

بازارسال شده از جشنواره بین المللی سیمرغ
thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته فیلم مستند جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته مستند ، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
هادی پایدار، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: «تن‌های مستقل» درباره مفهوم زن مستقل و درک صحیح از آن در جامعه است. با اقشار مختلفی از زنان در این مستند مصاحبه کردیم و با تعاریف مختلفی از زن مستقل در روند مستند روبرو شدیم. این مفهوم ممکن است در برخی موارد در مقابل مفهوم مادرانگی قرار بگیرد و همچنان مفهوم ثابتی ندارد.
محمدجواد اکبری، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: «حال خوب یک مزرعه» مستند زندگی یک کارآفرین است که تصمیم به کار در مزرعه پدربزرگ خود می‌گیرد و پس از ازدواج با همسرش تلاشهای خود را ادامه می‌دهد. در روند داستان با چالش‌های مختلفی روبرو می‌شود و در نهایت تلاش‌های او به ثمر می‌نشیند.اکبری در پایان درباره حس خود به جشنواره سیمرغ گفت: در دوره‌های قبلی جشنواره سیمرغ شرکت کرده بودم و حس تعلق به این جشنواره دارم. جشنواره سیمرغ یک حرکت خوب فرهنگی و تاثیرگذار است. مهدی احمدی، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: موضوع مستند «نفس» سقط جنین است و این مستند در پی آمار قابل توجه سقط جنین در کشور ساخته شده است. عوارض سقط جنین در آینده جوانی ایران تاثیرگذار است و این مستند به عوارض سقط جنین‌های خارج از چهارچوب قانون در کشور می‌پردازد. زهره چهارباغی، نامزد برگزیده رشته مستند در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: در مستند «سالمندان» سوالاتی درباره جوانی جمعیت مطرح می‌شود. معضل جوانی جمعیت در ایران رو به افزایش است و فعالیت‌های فرهنگی و هنری میتواند به حل این معضلات کمک کند.
مرضیه اتوگرا، نامزد رشته مستند در ،بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت گفت: به عنوان عضوی از جامعه مامایی دغدغه‌هایی در موضوع سقط جنین داشتم که در پی اهمیت به این موضوع مستند «فریادهای خاموش» را ساختم. هدف از ساخت این مستند تأثیرگذاری بر اقشار مختلف جامعه است تا با تقویت حس مادری در زنان از سقط جنین جلوگیری کنیم. متولیان سلامت جامعه باید این فرهنگ را در زنان بوجود آورند که شی انگاری به جنین و سقط آن به دلایل مختلف فرهنگی و اقتصادی نادرست است. همچنین در این مستند به عوارض سقط جنین پرداخته شده است.
دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، با شعار "ایران جوان بمان" با موضوع جمعیت و فرزندآوری در بخش های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و برنامه های رادیویی برگزار می شود.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۵:۳۵

بازارسال شده از جشنواره بین المللی سیمرغ
thumnail
گفتگو با نامزدهای برگزیده در رشته کاریکاتور جشنواره بین‌المللی سیمرغ
به گزارش روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، نامزدهای برگزیده در رشته کاریکاتور، در مصاحبه‌ای، درباره آثار ارسالی خود به جشنواره به گفتگو پرداختند.
دارا فضل‌زاده، نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: پیری جمعیت معضل بزرگی است که در سال‌های آینده عوارض این معضل جمعیت زیادی از مردم را درگیر خواهد کرد. با توجه به محورهای جشنواره سیمرغ امسال در آثارم به پیری جمعیت و افزایش سالمندی پرداخته‌ام. «سرزمین پیرپاتالا»، «پادشاه نمودار»، «حصار پیری»، «به چه جرمی»، و«زیادی پیر برای زندگی» از جمله آثار ارسالی من به جشنواره سیمرغ امسال است.
مصطفی رضایی، دیگر نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی خود به دوازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: با توجه به محورهای جشنواره سیمرغ امسال و موضوع پیر شدن جمعیت، ایده اثر «ایران جوان، ایران برنده» به ذهن من رسید. ابتدا یک اتود اولیه از اثر داشتم و بعد در برنامه فتوشاپ این اثر را طراحی کردم.
علی یوسف‌زاده، نامزد برگزید رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، درباره اثر ارسالی خود گفت: با بررسی محورهای مختلف جشنواره درباره جمعیت و سالمندی به ایده این اثر رسیدم و چون تب فوتبال همیشه داغ است از تیم فوتبال در این اثر استفاده کردم. نام این اثر «تیم ملی جوانان» است و برای پیام طنز در این کاریکاتور چند نفر از بازیکنان تیم ملی فوتبال فوت شده‌اند تا پیام پیری جمعیت را به مخاطب برسانم‌.یوسف زاده درباره اهمیت محورهای اعلام شده در جشنواره سیمرغ گفت: زمانی که برای رسیدن به ایده این اثر محورهای جشنواره را بررسی کردم به اهمیت بیشتر تبیین موضوع جمعیت رسیدم. به عنوان عضوی از دانشگاه علوم پزشکی باید اعلام کنم که این وظیفه‌ ماست تا اهمیت موضوعاتی همچون پیری جمعیت را برای عموم مردم تبیین کنیم.
عسل محبوبیان غیاثی، دیگر نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت،درباره موضوع اثر گفت: پس از شرکت در کارگاه‌های طراحی کاریکاتور در دانشگاه در جشنواره سیمرغ شرکت کردم. پس از تحقیق و بررسی درباره موضوعات جشنواره سیمرغ دو اثر را برای جشنواره ارسال کردم. «تولد با تکیه بر تجربه» و«هر جنین یک جان» آثار ارسالی من به جشنواره است.
معصومه جعفری منفرد، نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت،درباره موضوع اثر گفت: در حوزه کاریکاتور فعال هستم و در دوره‌های گذشته جشنواره سیمرغ شرکت کرده بودم. در این دوره با توجه به فراخوان جشنواره و اطلاع از محورهای‌ قابل توجه این دوره از جشنواره سیمرغ تصمیم گرفتم که امسال نیز در جشنواره شرکت کنم. «زندان تنهایی»، «هم‌بزی نه اسباب‌بازی»، «سقط»، و «ازدواج آسان‌» از آثار ارسالی من به جشنواره است.
مهدی سلمانیان، دیگر نامزد برگزیده رشته کاریکاتور در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت،درباره موضوع اثر گفت: سال‌ها در حوزه کاریکاتور فعالیت داشته‌ام. به نظر می‌رسد که باید توجه بیشتری در حوزه سلامت و موضوع جوانی جمعیت در ایران صورت بگیرد. با توجه به محورهای جشنواره سیمرغ تصمیم گرفتم که حمایت از مادر باردار را در این اثر با نام «سوء مدیریت در سلامت برای نجات مادر» نمایش دهم.

یاسمن حبیب زاده عمران، نامزد رشته کاریکاتور در بخش اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت گفت: من و بسیاری از افراد مشغول در علوم پزشکی نگاه خلاقانه‌ای به تجهیزات و ابزارهای پزشکی داریم. در کاریکاتور «تزریق حیات به کشور»، ایران را به عنوان یک فرد مریض به تصویر کشیدم که سرم حیاتی آن جوانی جمعیت است و با قطع شدن سرم رو به پیری و بیماری می‌رود. دیگر اثر ارسالی من به جشنواره کاریکاتوری با نام« آموزش از نوع چهارده سی» است.
دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، با شعار "ایران جوان بمان" با موضوع جمعیت و فرزندآوری در بخش های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و برنامه های رادیویی برگزار می شود.
برای مشاهده ادامه خبر به سایت جشنواره به نشانی زیر بروید:undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۵:۳۵

thumnail
undefinedدرخشش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ
undefinedبا برگزاری مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در همدان، دانشگاهیان علوم پزشکی اردبیل موفق به کسب ۲ رتبه اول و ۴ رتبه سوم این جشنواره شدند.
undefinedاسامی رتبه‌های برتر به شرح زیر است:
undefinedرتبه اول رشته ادبی (خاطره نویسی) بخش دانشجویان، سرکار خانم نگین فتحی
undefined رتبه اول رشته تحقیق و پژوهش بخش کارکنان، جناب آقای سیاوش پورطهماسبی
undefinedرتبه سوم رشته هنرهای تجسمی (نقاشی) بخش دانشجویان، جناب آقای عطااله آهنی
undefinedرتبه سوم رشته هنرهای تجسمی (کاریکاتور) بخش دانشجویان، جناب آقای حامد مداح
undefinedرتبه سوم رشته فیلم (فیلم کوتاه) بخش دانشجویان، جناب آقای سینا دائی
undefinedرتبه سوم رشته تحقیق و پژوهش بخش ملی، سرکار خانم شادی خدادوست
#جشنواره_سیمرغ
undefined @Mefda_ardabil

۱۹:۵۴

thumnail

۱۹:۵۴

بازارسال شده از جشنواره بین المللی سیمرغ

اعلام نتایج جشنواره دوازدهم.pdf

۶۴۳.۶۲ کیلوبایت

پایان کار دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ در بخش‌های نمایشنامه‌نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، برنامه های رادیویی و مسابقه کتابخوانی ایران جوان بمان و تجلیل از برگزیدگان
دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ در بخش‌های نمایشنامه‌نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، برنامه های رادیویی و مسابقه کتابخوانی ایران جوان بمان با معرفی و تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد، آئین اختتامیه جشنواره بین المللی سیمرغ چهارم مرداد ماه در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار گردید و با سخنرانی دکتر مجذوبی ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان، حاج آقای رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر شیراوژن معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، محمدحسین لطیفی دبیر بخش فیلم، حاج آقا شعبانی امام جمعه همدان، دکتر قاسمی فرزاد استاندار، دکتر صابر جباری رییس مرکز جوانی جمعیت و خانواده و حمید رضا حاج بابایی نماینده مجلس همدان و دیگر داوران در بخش‌های مختلف جشنواره به کار خود پایان داد.
undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۶:۵۳

thumnail
undefinedنفرات برتر مرحله دانشگاهی دوازدهمین جشنواره فرهنگی و هنری نظام سلامت (سیمرغ) اعلام شد:

۱۰:۳۷

thumnail
undefinedنفرات برتر رشته شعر و نثر (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: آقای امیرحسن پورصالحینام اثر: مادر مقدسundefinedنفر دوم: آقای محمد جاهد شیخ احمدنام اثر: حیاundefinedنفر سوم: خانم شیدا رحیم زاده بیرقنام اثر: آغوش گرمش

۱۰:۳۷

thumnail
undefinedنفرات برتر رشته داستان کوتاه (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: آقای ابوالفضل فلاحیاننام اثر: پلی برای نجاتundefinedنفر دوم: خانم زرین تاج چلبیانلونام اثر: خانه ی مادربزرگundefinedنفر سوم: خانم فاطمه فرجینام اثر: گلوله کاموا

۱۰:۳۸

thumnail
undefinedنفرات برتر رشته خاطره نویسی (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: خانم نگین فتحینام اثر: قره العینundefinedنفر دوم: آقای امید ابراهیمینام اثر: عشق ممتدundefinedنفر سوم: آقای ایلقار رستم اوغلی خیاوینام اثر: سفر به تهران

۱۰:۳۸

thumnail
undefinedنفرات برتر رشته نمایشنامه نویسی (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: آقای امیررضا همائی ایلخچینام اثر: همه گناه کاریمundefinedنفر دوم: خانم شیدا رحیم زاده بیرقنام اثر: تلوundefinedنفر سوم: خانم فاطمه شهبازی عباسعلیلونام اثر: شربت آلبالو کار خودش را کرد

۱۰:۳۹

thumnail
undefinedنفرات برتر رشته برنامه های رادیوئی (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: خانم فاطمه اسفندیارینام اثر: ایران جوان بمانundefinedنفر دوم: خانم غزال سلیمینام اثر: میزگردundefinedنفر سوم: آقای محمدحسین عباسپور انارینام اثر: حقیقت زندگی مادر

۱۰:۳۹

thumnail
undefinedنفرات برتر رشته نقاشی (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: خانم زهرا عمونام اثر: تاثیر فرزند بر زندگیundefinedنفر دوم: خانم زهرا زینالینام اثر: مهر مادری برای حفظ جنین خودundefinedنفر سوم: خانم آذین محسنینام اثر: زندان فرزند آوریundefinedنفرات برتر رشته کاریکاتور (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: آقای حامد مداح کیوینام اثر: تنهایینفر دوم و سوم: اثری حائز داوری نیست.

۱۰:۴۰

thumnail
undefinedنفرات برتر رشته تحقیق و پژوهش (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: آقای سیاوش پورطهماسبینام اثر: تبیین نقش و جایگاه رسانه ها در افزایش جمعیت نظام جمهوری اسلامی ایرانundefinedنفر دوم: آقای محمد عالی مراد خرم آبادنام اثر: بررسی ابعاد تاثیر هنر و رسانه بر روی فرهنگ سازی با رویکرد افزایش جمعیت در جوامع جهانیundefinedنفر سوم: خانم شادی خدادوستنام اثر: تحلیلی بر نقش سازمان های بین المللی در کنترل جمعیت جوامع جهانی

۱۰:۴۱

thumnail
undefinedنفرات برتر مسابقه کتابخوانی ایران جوان بمان (مرحله دانشگاهی): undefinedنفر اول: خانم دکتر سهیلا دریساویundefinedنفر دوم: آقای سینا دائیundefinedنفر سوم: خانم فجرالفاطمه محمدی

۱۰:۴۳

بازارسال شده از مفدا اردبیل
thumnail
undefinedکسب ۶ مقام برتر در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل + تصاویر
undefinedدبیرخانه جشنواره سیمرغ در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مستقر بوده و بیش از ۱۰ کارگاه توانمندسازی در رشته‌های مختلف از جمله خوشنویسی، نقاشی، تئاتر، فیلمنامه نویسی، نمایشنامه نویسی، داستان کوتاه، شعر و نثر، انیمیشن‌سازی، طراحی پوستر، اینفوگرافی و ... طی ۲ سال ( ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲) ویژه دانشجویان، کارکنان، اساتید و خانواده‌ها برگزار شده است.
undefinedبا برگزاری مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری سیمرغ در همدان، دانشگاهیان علوم پزشکی اردبیل موفق به کسب ۲ رتبه اول و ۴ رتبه سوم این جشنواره شدند.
undefinedادامه مطلب: undefined
undefined http://www.mefda.ir/news/387519/
#جشنواره_سیمرغ
undefined @Mefda_ardabil

۱۸:۰۹

بازارسال شده از مفدا اردبیل
thumnail
#پوستر
undefinedافتتاحیه سیزدهمین جشنواره فرهنگی هنری نظام سلامت کشور (سیمرغ)
همراه با:
undefinedتجلیل از رتبه‌های برتر کشوری و دانشگاهی جشنواره دوازدهمundefinedاکران فیلم کوتاه تردید، اثر برگزیده جشنوارهundefinedاجرای موسیقی زندهundefinedاجرای نمایش توسط کانون تئاتر هنرمندان جوان
undefinedمکان: سالن آمفی‌تئاتر شهيدان نوعی‌اقدم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
undefinedزمان: چهارشنبه ۲۳ آبان‌ماه، ساعت ۱۰ صبح
#سیمرغ
undefined @Mefda_ardabil

۱۶:۱۴

بازارسال شده از جشنواره بین المللی سیمرغ
thumnail
مشاور معاون وزیر در امور جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری و رسانه‌ای منصوب شدبه گزارش دبیرخانه دائم جشنواره بین المللی سیمرغ به نقل از مفدا، طی حکمی از سوی دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، سید محمد حسین پورفاضلی به این سمت منصوب شد.
در متن حکم آمده است:
با عنایت به تعهد و شایستگی‌های اجرایی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی در امور جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری و رسانه‌ای منصوب می‌شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و نقش حائز اهمیت هنر و رسانه در ارتقاء و تعالی فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ و سواد سلامت در جامعه با بهره مندی از ظرفیت فرهیختگان و صاحبنظران این حوزه، در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.
گفتنی است سید محمد حسین پورفاضلی تهیه کنندگی و کارگردانی تعدادی از برنامه‌های صدا و سیما و وزارت بهداشت را در کارنامه فعالیت‌های هنری خود دارد؛ از جمله: مسئول دبیرخانه دائم جشنواره بین المللی سیمرغ وزارت بهداشت، عضو کمیته اطلاع رسانی قرارگاه مبارزه با بیماری کرونا، مدیر نشست‌های تخصصی اولین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت، مدیر آئین‌ها و مراسم‌های بیست و یکمین، بیست و دومین و بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، مدیر آئین افتتاحیه اولین، دومین و سومین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان وزارت بهداشت، مشاور اجرایی دبیر سی و هفتمین و سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، تهیه کننده ویژه برنامه روز پزشک، تهیه کننده و کارگردان برنامه تلویزیونی سینما سلامت و ... .

undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۱۲:۵۲

بازارسال شده از جشنواره بین المللی سیمرغ
thumnail
فصل جدید جشنواره سیمرغ با رونمایی از آیین نامه جدید در راه است/ موسیقی به سیمرغ بازگشت
به گزارش دبیرخانه دائم جشنواره بین المللی سیمرغ به نقل از مفدا، سید محمد حسین پورفاضلی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در امور جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری و رسانه‌ای با اعلام این خبر گفت: جشنواره بین المللی سیمرغ، بزرگ‌ترین رویداد هنری و فرهنگی در حوزه سلامت است که با هدف گسترش مفاهیم سلامت، ایجاد تعامل بین جامعه علوم پزشکی و عموم مردم و همچنین پرورش استعدادهای هنری برگزار می‌شود. این جشنواره بستری فراهم می‌کند تا دانشجویان، کارکنان نظام سلامت و هنرمندان از سراسر کشور با موضوعات مرتبط با سلامت به تولید آثار خلاقانه بپردازند.
وی همچنین توضیح داد: در دوره سیزدهم، آیین‌نامه جشنواره به‌روزرسانی شده تا همگام با نیازها و علایق نسل جدید باشد. ما تلاش کرده‌ایم تا رشته‌ها و بخش‌های جشنواره متنوع‌تر شوند. یکی از تغییرات مهم امسال، تفکیک بخش فیلم در حوزه سلامت و راه اندازی «چهارمین جشنواره فیلم سلامت» است که آثار سینمایی و مستند و نماهنگ و فیلم کوتاه را چه در حوزه دانشجویی و چه در سطح حرفه ای با موضوع سلامت در بر خواهد گرفت. این بخش با هدف ارتقای آگاهی عمومی درباره سلامت و ترغیب فیلم‌سازان به پرداختن به این موضوعات طراحی شده است.
مشاور معاون وزیر بهداشت با تاکید بر این که اضافه شدن این بخش، در کنار جشنواره سیمرغ، وزارت بهداشت را به یک پلتفرم جامع‌تر تبدیل می‌کند، توضیح داد: از طریق سینما و تصویر، می‌توان پیام‌های سلامت‌محور را به شکلی تأثیرگذارتر و گسترده‌تر به مردم منتقل کرد. ما معتقدیم که فیلم به عنوان یک رسانه قدرتمند، می‌تواند تغییرات عمیقی در نگرش و رفتار جامعه نسبت به مسائل سلامت ایجاد کند.
پورفاضلی اضافه کرد: ما به نیازها و علایق نسل جدید توجه ویژه‌ای داشته‌ایم. تلاش کردیم تا تنوع رشته‌ها و بخش‌های هنری را افزایش و موضوعات به‌روزتری را در دستور کار قرار دهیم. همچنین در بخش داوری و معیارهای انتخاب آثار، دقت بیشتری به ارزش‌های هنری و محتوای سلامت‌محور داشته‌ایم تا آثار برگزیده از هر دو بعد کیفیت و پیام، برجسته باشند.
وی در توضیح تغییرات جدید آیین نامه گفت: از ویژگی‌های فصل جدید جشنواره سیمرغ اضافه شدن بخش آزاد ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی و همچنین بخش سلامت ویژه کارکنان و اساتید و فارغ التحصیلان علوم پزشکی در بخش ها و رشته های مختلف هنری و همچنین بخش سلامت ویژه عموم مردم در نظر گرفته شده است.
مشاور دکتر حبیبی در ادامه تشریح تغییرات آیین نامه اظهار داشت: اضافه شدن بخش موسیقی در راستای تغییرات مهم این دوره است تا همانند دوره های هفتم تا دهم شاهد حضور استعدادهای ویژه به خصوص دانشجویان و البته با نگاه ویژه در خدمت فارغ التحصیلان حوزه سلامت در بخش موسیقی باشیم؛ همچنین جشنواره بخش ویژه ای نیز در چند رشته با موضوع ایران و پیشرفت های کشورمان خواهد داشت که در فراخوان قید شده است.
وی به توضیح زمان بندی جشنواره پرداخت و گفت: همچنین از لحاظ زمان بندی نیز تلاش این است تا با راه اندازی سامانه جدید از بهمن ماه فرآیند ثبت نام را آغاز و در شهریورماه ۱۴۰۴ اختتامیه جشنواره سیمرغ را در قالب یک هفته فرهنگی برگزار کنیم؛ امیدواریم در صورت فراهم آمدن شرایط در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ شاهد برگزاری چهارمین جشنواره فیلم سلامت باشیم.
پورفاضلی در پایان از همه مخاطبان جشنواره برای شرکت در آن دعوت به عمل آورد و بیان داشت: از همه سفیران جشنواره، دانشجویان، کارکنان و اساتید نظام سلامت و همه علاقه‌مندان به هنر دعوت می‌کنم که با آثار خلاقانه خود در این جشنواره شرکت کنند. این فرصت، نه تنها برای نمایش استعدادها، بلکه برای ایجاد تأثیر مثبت در جامعه و کمک به ارتقای سواد سلامت مردم است. منتظر آثار فوق‌العاده شما هستیم!
undefinedwww.Festivalf.irundefined ble.ir/festivallf

۶:۲۴