ک

کتابخانه سیار فدک

۱۸عضو
سید محمدحسین طباطبایی (زاده ۱۲۸۱ تبریز - درگذشته ۲۴ آبان ۱۳۶۰ قم) معروف به علامه طباطبایی روحانی، عارف، فیلسوف و نویسنده ایرانی بود. وی از مراجع تقلید شیعه و از مدرسان حوزه علمیه قم بشمار می آمد، که از شاگردان وی می توان به مرتضی مطهری، سید محمد بهشتی، سیدعلی خامنه ای، ناصر مکارم شیرازی،محمدرضا مهدوی کنی و محمدتقی مصباح یزدی اشاره کرد. تفسیر المیزان، نهایةالحکمة، شیعه در اسلام و اصول فلسفه و روش رئالیسم از آثار اوست.

۷:۵۸

thumnail
نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب

۸:۰۱

thumnail
بازدید از کتابخانه

۸:۰۲

thumnail
نشست کتابخوان مدرسه ای و نقاشی و قصه گویی به مناسبت هفته کتاب

۸:۰۴

thumnail

۱۲:۲۵

thumnail

۱۲:۲۵

thumnail

۱۲:۲۵

thumnail

۱۲:۲۵

thumnail

۱۲:۲۵

حضور کتابخانه سیار فدک به مناسبت هفته کتاب مدرسه عضدی و مریم پالیز پیشه

۱۲:۲۶

بازارسال شده از کانال علی معدنی پور
thumnail
#کتاب_هفته(هفته بسیج)شماره: 51عنوان: کتاب از بسیجی تا امیری: خاطرات حضور در جبهه و خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایراننویسنده: حجت الله قدیریانتشارات: راه سبز
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedمعرفی:
کتاب «از بسیجی تا امیری» خاطرات امیر سرتیپ دوم «حجت‌‎الله قدیری» از حضور در جبهه و خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایران را روایت می‌کند که به قلم خودش نوشته شده. این کتاب در 45فصل از جمله «پیش از جنگ تحمیلی»، «خط پدافندی زید»، «شهید بابایی در خط»، «آموزش غواصی در هورالعظیم»، «عملیات برون‌مرزی»، «عراقی‌هایی که بین تانکر و اتاق بودند» و «دعای خلبان در حق منافق» خاطرات این امیر سرتیپ دوم از حضور در جبهه و خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایران را روایت می‌کند. در صفحات پایانی آن هم عکس‌هایی از قدیری ازجمله اسناد مسئولیت‌هایی که در دفاع‌مقدس به‌عهده داشته، حضور در جبهه، شرکت در جشنواره‌های مختلف و سخنرانی در همایش‌ها چاپ شده است.در بخشی از کتاب می‌خوانید: «گروه معارف جنگ با مسئولیت شهید صیادشیرازی شکل گرفته بود. نخستین مرحله‌ای که ایشان به خوزستان آمدند من به‌عنوان فرمانده حفاظت قرارگاه جنوب به همراه فرمانده قرارگاه به استقبال ایشان رفتیم. پس از استقرار در قرارگاه جنوب و تشریح اقداماتی که در دستور کار داشتند اطلاعاتی را از مناطق مختلف خواستار شدند که من بلافاصله اطلاعات کاملی را در اختیارشان گذاشتم.» کتاب «از بسیجی تا امیری» در 216صفحه و شمارگان 5هزار نسخه با قطع رقعی در سال 1400منتشر شده است.
undefinedپایگاه بسیج شهید آوینی اداره کل کتابخانه های عمومی استان البرز
undefinedعلاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از کتابخانه‌های عمومی سطح استان تهیه کنند.undefined@alborzpl

۶:۳۲

بازارسال شده از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور
thumnail
undefined با ارائه ۴ اثر؛منابع طرح «کتاب‌خوان ماه» ویژه آذر ۱۴۰۳ معرفی شد
undefined منابع طرح «کتاب‌خوان ماه» ویژه آذر ۱۴۰۳ با ارائه کتاب‌های «ستاره ثریا»، «شب یلدا»، «صعود چهل‌ساله ۲ (در نزدیکی قله)» و «فاطمه اسوه بشر» معرفی شد.

undefined iranpl.ir/xw26undefined ایتا | روبیکا | سروشundefined @iranpl

۵:۲۸

بازارسال شده از کتابخانه سیار یار مهربان۲
thumnail

۵:۵۶

thumnail
کاردستی خرگوش

۱۱:۵۵

کتاب پایی که جا ماند، یادداشت‌های روزانه سید ناصر حسینی پور از زندان‌های مخفی عراق است. سید ناصر حسینی پور این کتاب را به گروهبان عراقی، ولید فرحان، سرنگهبان اردوگاه 16 تکریت، که در زمان اسارت، او را بسیار شکنجه و آزار داده، تقدیم کرده است.
سید ناصر چهارده ساله است که به جبهه می‌رود و شانزده ساله است که در آخرین روزهای جنگ، در جزیره مجنون به اسارت عراقی‌ها درمی آید؛ درحالی که دیده‌بان است و در واحد اطلاعات فعالیت می‌کند. وقتی اسیر می‌شود یک پایش تقریباً قطع شده و به رگ و پوستی بند بوده است. با این حال تصمیم می‌گیرد در دوره بعد از اسارت باز هم دیده‌بان اتفاقات و حوادث باشد، اما این بار بدون دوربین و دکل. او دیده‌ها و شنیده‌هایش را، در کاغذهای کوچکی که از حاشیه روزنامه‌ها و کتاب‌های ارسالی سازمان مجاهدین خلق جمع آوری کرده است، با رمز می‌نویسد و در لوله عصایش جاسازی می‌کند.

۱۲:۰۸

thumnail
معرفی کتاب عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباس‌علی باقریزندگی عباسعلی باقری، آن چنان که پدرش، مرحوم حسن باقری، آرزو کرده، از کودکی با کار، تلاش و زحمت قرین می‌شود؛ چه در زمانی که جنگ آغاز شد و مغازه صدمتری‌اش را توی تعمیرگاه روشن یا گاراژ غفوری شماره یک، با تعدادی کارگر رها کرد و به جبهه رفت و شبانه‌روز کار کرد، چه امروز در سرتاسر این زندگینامه، همه جا سخن از کار و تلاش و امید به خداست.
در تمام اوقات شبانه‌روز، این کار است که بعد از توکل به خدا، در زندگی او حرف اول را می‌زند؛ چرا که او کار را راحت روح و روانش می‌داند. هر کس هم با او همراه می‌شود، میداند که باید از سپیده‌دم تا شامگاه، پا به پایش کار کند.
می‌گوید: آن قدر کار زیاد بود که من هرگز وقت نداشتم به شهادت فکر کنم! از خدا خواستم همین طور که با گروهم سالم می‌روم، سالم هم برگردم تا پس از دیدن همسر و فرزندانم، انرژی بگیرم و باز هم به جبهه بیایم و کار کنم.
در زمان نگارش این متن، مدتی است که بر اثر عمل زانوانش، به دستور پزشک بر روی تخت آرمیده و در انتظار پایان سه ماه استراحت مطلق تا باز هم بسازد و آباد کند.
روزهایی، با فرزندان و رفقایش سه شیفت کار می‌کردند و خستگی از همت والایشان شرمسار و خسته می‌شد؛ حتی پس از آن که یکی از شاگردان و فرزندانش، لباس رزم به تن کرده و در دیماه سال ۱۳۶۵ در نبرد کربلای۵ به شهادت می‌رسد.
اما اینک تکیه‌گاهش عصایی است که بر آن تکیه می‌زند و همسرش حاجیه خانم که لحظه به لحظه مونس تنهاییهایش میباشد. حاج‌عباسعلی باقری، با کلام شیرین و شیوایش ما را به زمان هشت سال دفاع مقدس می‌برد.

۱۲:۱۱

thumnail
کاردستی اوریگامی قلب

۱۲:۲۶

thumnail
کتابی شامل ۱۰ قصه از حضرت زهرا سلام الله علی‌ها است، که با تصاویر زیبا و جذاب و به زبانی شیوا و پندآموز و متنی گیرا از سرگذشت، سیره‌ی اخلاقی و شیوه زندگی بانوی دو عالم را در قالب قصه‌هایی روایت کرده است. عناوین کتاب شامل: مونس مادر، لباس عروسی، بوی دست‌های تو، پرده‌های گل دار، غذای بهشتی، خانه‌ی دوستی، پیرمرد و گردن بند، خیاط آسمانی و انار شیرین. نویسنده کتاب حسین فتاحی، انتشارات قدیانی

۱۲:۵۲

thumnail
ساخت اوریگامی ماشین

۱۳:۰۲

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان البرز
thumnail
برگزار می‌شود:undefined مسابقه کتابخوانی «حیات و ممات به سبک شهدا»
undefinedاداره کل کتابخانه های عمومی با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز یک دوره مسابقه کتابخوانی از کتاب «حیات و ممات به سبک شهدا» را با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و سبک زندگی شهیدان برگزار می‌کند؛

برای شرکت در مسابقه وارد لینک زیر شویدundefinedundefinedhttps://www.ketabkhooon.ir/
undefinedزمان شرکت در مسابقه؛۲۰ آذر لغایت ۲۰ دی ماه
اخبار اداره کل کتابخانه های عمومی استان البرز را در درگاه زیر دنبال کنیدundefined
undefinedalborzpl.ir
undefined@alborzpl

۱۵:۵۶