عکس پروفایل علی بهادری جهرمیع

علی بهادری جهرمی

۶,۷۷۴عضو
عکس پروفایل علی بهادری جهرمیع
۶.۸هزار عضو

علی بهادری جهرمی

سخنگو و دبیر هیئت دولت شهید رئیسی | حقوق‌دان و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس

۱۳ آبان

thumnail

۱۵:۰۷

thumnail

۱۵:۰۷

thumnail

۱۵:۰۷

thumnail

۱۵:۰۷

thumnail

۱۵:۰۷

thumnail
undefined سیزدهم آبان ماه بهانه ای شد برای همنشینی با جمع صمیمی دانش آموزان مدرسه علامه خانی آباد.
undefinedبچه‌های امروز خیلی خیلی از ما جلوترند
#روز_دانش_آموز
undefinedصفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi

۱۸:۴۸

۱۴ آبان

thumnail
undefinedبهادری جهرمی: ابرقدرتی آمریکا ماندگار نیست؛ همان‌طور که سایر ابرقدرت‌ها در طول تاریخ کنار رفتند/ باید در نظم جدید جهانی، سهم کشورمان را مطابق ظرفیت‌ها و جایگاه ایران بگیریم
undefinedعلی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیأت دولت شهید رئیسی و عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس، یکشنبه ۱۳ آبان به مناسبت روز دانش‌آموز و سالروز تسخیر لانه جاسوسی، در مدرسه علامه خانی‌آباد با دانش‌آموزان به گفت‌وگو نشست.
undefinedبهادری جهرمی در این جلسه گفت: در هر یک از اعصار کشورهای مختلفی ابرقدرت جهان بودند. در برهه‌های مختلف چین، ایران، عثمانی و انگلستان ابرقدرت بودند و امروز آمریکا ابرقدرت شده است. اساس ابرقدرت شدن آمریکا با پیروزی در جنگ جهانی دوم و استفاده از بمب اتم بود.
undefinedوی افزود: پس از این آمریکا با همراهی کشورهای غربی نظم جهانی را مبتنی بر تفوق و زورگویی خودشان ترسیم کردند؛ نظمی که در آن خودشان دارنده و استفاده کننده بمب اتم هستند اما ما را از سال‌ها قبل به این بهانه که می‌گویند ممکن است زمانی به دنبال ساخت بمب اتم باشیم، تحریم می‌کنند!مصداق دیگر این نظم ناعادلانه را می‌توان شورای امنیتی دید که کشورهای پیروز جنگ جهانی برای خودشان در آن حق وتو درنظر گرفتند.
undefinedسخنگوی دولت شهید رئیسی خاطرنشان کرد: با این وجود اما این نظم فعلی جهانی و ابرقدرتی آمریکا، قطعاً ماندگار نیست و درحال تغییر است؛ کمااینکه ابرقدرت‌های قبلی در تاریخ نیز رو به ضعف گذاشتند. ما می‌خواهیم در نظم جدید جهانی، حق خودمان را مطابق ظرفیت‌ها و جایگاه ایران، بگیریم و به همین خاطر آن‌ها از هر ابزاری برای تخریب ما استفاده می‌کنند.
undefinedبهادری جهرمی تأکید کرد: سبک زندگی و مرام غربی‌ها این است که فقط منافع خودشان را در نظر می‌گیرند و در راه تأمین منافع خودشان، هیچ ابایی از آسیب زدن به سایرین ندارند. این درحالی است که سبک زندگی ما به ویژه در فرهنگ اسلامی- ایرانی، این را نمی‌پذیرد و به دنبال رشد همگانی است و آسیب زدن به دیگران را نمی‌پذیرد. ما در اسلام حقوق جنگ داریم که اگر هم کارمان با طرف‌های دیگر به جنگ کشید، برخلاف غربی‌ها، کشتار جمعی و ضعیف‌کشی و کودک‌کشی نمی‌کنیم.
undefinedوی ادامه داد: ما باید ببینیم در این میدان کدام طرف هستیم. ما اگر حتی با کوچکترین اقدام یا کم کاری خودمان، در طرف این زورگویان بایستیم، به اندازه سهم‌مان در جنایات آن‌ها شریک هستیم؛ ولی اگر با تعقل و اراده راسخ در سمت مقابل این نظم پلید بایستیم، هم آینده این دنیای خودمان را پس از برهم خوردن نظم فعلی می‌سازیم و هم در آخرت، در کنار کودک‌کشان و ظالمان قرار نمی‌گیریم.
undefinedسخنگوی دولت شهید رئیسی خاطرنشان کرد که ما باید بدانیم که رقیب ما تمام قد وسط میدان است و با شناخت از توانایی و جایگاه او، خودمان نیز بزرگ فکر و عمل کنیم تا آینده خوبی برای خود و جهان‌مان بسازیم.
undefinedبهادری جهرمی تأکید کرد: آمریکا نشان داده است که از سیر مذاکره نمی‌توان با او راهی به جایی برد. ما با غرب مذاکره کردیم و نتیجه آن برجامی شد که دولت امریکا از آن خارج شد. سازمان ملل متحد چند وقت پیش نامه‌ای به کشورهای جهان زد که به این خاطر که ایران به تعهدات برجامی خود پایبند بوده، تحریم‌های سازمان ملل نباید اعمال شوند. آمریکا اساسا ما را دشمن و رقیب خود در منطقه می‌بینید و به همین خاطر هیچ‌گاه طوری با ما توافق نمی‌کند که نفعی برای ما حاصل شود.
@Alibahadorijahromi

۱۶:۱۰

۱۵ آبان

thumnail
undefinedحضور موفق ایران در فضا با تلاش جوانان و دانش‌بنیان‌ها، غرورآفرین است.
خداقوت به همه دست‌اندرکاران ‎#هدهد و ‎#کوثر
undefinedصفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi

۱۵:۰۹

۱۶ آبان

thumnail
undefined‏اگر میخواهید ماهیت رژیم صهیونیستی را بهتر بشناسید فقط به همین یک خبر توجه کنید:
«وزیر امور خارجه اسراییل جایگزین وزیر دفاع این رژیم شد!»

وقتی می‌گوییم نام این موجود وحشی باید سگ‌هار باشد به همین دلیل است!

undefinedصفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi

۶:۴۲

thumnail
undefinedاز سال‌های دفاع مقدس گرفته تا دوران کرونا، از سیل و زلزله تا غزه و لبنان؛ پرستاران همیشه مصداق کامل ایثارند.
ولادت ‎#حضرت_زینب(س) و روز ‎#پرستار مبارک.
undefinedصفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi

۱۶:۴۲

۱۸ آبان

thumnail
undefinedرهبر معظم انقلاب:«دنیا و منطقه روزی را خواهد دید که به‌طور واضح رژیم صهیونیستی از دست مجاهدین فی سبیل‌الله شکست بخورد ان‌شاالله.»
undefinedصفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi

۸:۰۴

۱۹ آبان

thumnail
undefinedتبدیل تهدید آسیب‌های اجتماعی به فرصت، یکی از دغدغه‌های همیشگی ‎#رئیس‌جمهور_شهید بود؛ در همه سفرهای استانی، حل مسائل اجتماعی، یکی از اولویت‌ها بود.
undefined️خداقوت به دست‌اندرکاران مدیریت شهری که محلی مملو از آسیب‌های اجتماعی در رود‌دره فرحزاد را با کار جهادی به اکوپارک تبدیل کردند.
undefinedصفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi

۱۸:۰۷

۲۱ آبان

thumnail
undefinedمقام معظم رهبری:شهید طهرانی مقدم سراپا اخلاص بود. من ۲۶ - ۲۵ سال است که ایشان را از نزدیک می شناسم. همت خیلی بلندی داشت؛ افقهای خیلی بلندی را می دید یکی از خصوصیات برجسته ی ایشان مدیریت بود. یک مدیر طبیعی بود؛ درس مدیریت هم نخوانده بود، اما واقعاً یک مدیر بود!
undefined۲۱ آبان ماه سالروز شهادت پدر موشکی ایران
@Alibahadorijahromi

۱۲:۱۷

۲۴ آبان

thumnail
undefinedآیا دنیا انتظار دارد قربانیانی خوش رفتار باشیم وقتی ما را قتل عام می کنند و اجازه دهیم بی سر و صدا ما را سلاخی کنند!؟
#شهید_سنوار
@Alibahadorijahromi

۷:۳۱

thumnail
undefinedمقام معظم رهبری:امروز کتابخوانی و علم آموزی نه تنها یک وظیفه ملی ، بلکه یک واجب دینی است.از همه بیشتر جوانان و نوجوانان باید احساس وظیفه کنند.
undefined۲۴ آبان ماه روز کتاب وکتابخوانی
@Alibahadorijahromi

۱۲:۳۵

۲۵ آبان

thumnail
undefined #سرمشق_فاطمی | مردم دنیا باید پیام حضرت زهرا(س) را بدانند
undefinedآیت‌الله خامنه‌ای: زندگى حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) نه تنها الگويى براى زنان مسلمان و انقلابى كشورمان است بلكه زندگى اين بانوى معصوم ميتواند الگويى براى تمامى زنان جهان باشد. مردم دنيا بايد پيام حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) را بدانند و اين انقلاب با بركت حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) ميتواند به دنيا صادر شود. ۱۳۶۴/۱۲/۱۰
#فاطمیه
@Alibahadorijahromi

۱۸:۳۳

۲۸ آبان

thumnail
undefined ایران باید در زمینه کتابخوانی سرآمد باشد
undefined «من میگویم بایستی جوانان، پیران، مردان، زنان، شهری‌ها، روستایی‌ها و هر کسی که با کتاب میتواند ارتباط برقرار کند، باید #کتاب را در جیبش داشته باشد و تا یکجا بیکار نشست - مثل اتوبوس، تاکسی، مطب پزشک، اداره، درِ دکان وقتی که مشتری نیست، در خانه به هنگام #اوقات_فراغت - کتاب را دربیاورد و بخواند.». ۱۳۶۹/۰۲/۱۹
undefinedهفته کتاب و کتابخوانی
@Alibahadorijahromi

۱۵:۲۹

thumnail
undefined بانوی مبارز و انقلابیِ خستگی‌ناپذیر
undefined به مناسبت سالروز درگذشت بانوی مبارز و انقلابیِ خستگی‌ناپذیر خانم مرضیه حدیدچی دباغ
@Alibahadorijahromi

۱۵:۳۱

۳۰ آبان

بازارسال شده از خبرگزاری تسنیم
thumnail
عقب‌گرد به مفسده حق مأموریت ارزی!
undefined«علی بهادری جهرمی» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس در یادداشت اختصاصی برای تسنیم نوشت:
undefinedبرخلاف انتظار، عادلانه‌سازی، شفافیت و نظام‌مند کردن پرداخت‌های دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبه‌های مترقی پیرامون قاعده‌مندسازی حق ماموریت‌های ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانی‌هایی دامن می‌زند.
undefinedپس‌از پیگیری‌های شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجع‌به آفات گسترده بی‌قید‌وبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریت‌ها را نظام‌مند کرد.
undefinedبه‌طور خلاصه، آن آیین‌نامه هر نهادی را که به‌نحوی از منابع عمومی بهره‌برداری می‌کند، حتی شرکت‌هایی که به‌ظاهر غیردولتی هستند اما هزینه‌های آن‌ها از محل اموال مردم تأمین می‌شود، ملزم کرده بود حق مأموریت‌های خود را به‌صورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبه‌ای منتشر شد که در کمتر از یک‌سال مصوبه پیشین را لغو می‌کند. در این باره گفتنی‌هایی است.
undefined۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختی‌هایی که از بیت‌المال صورت می‌گیرد، عادلانه‌تر کردن پرداختی‌ها، نظارت‌پذیری بر پرداختی‌ها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاه‌ها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایه‌های همیشگی تولیدکنندگان و دانش‌بنیان‌ها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که می‌توان برای آن آیین‌نامه ذکر کرد که می‌توانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که می‌توانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته می‌نماید!
undefined۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختی‌ها الزام می‌کند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداخت‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده بود. از این‌رو، لغو تصویب‌نامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقی‌ای هم در پی خواهد داشت.
undefined۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیش‌از اجرای کامل آن، به‌جای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیش‌آمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورت‌های عقلی، قانونی و عرفی آن، آن‌گونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر این‌که شائبه‌برانگیز است، در نگاه کلی می‌تواند باعث پس‌رفت حکمرانی هم بشود.
undefinedاکنون می‌توان این سوال را مطرح کرد که عقب‌گرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیت‌گریز است، آن‌گونه که در تصویب‌نامه بیش‌از ربع قرن پیش پیش‌بینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
undefinedموفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاست‌گذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهره‌های زیادی می‌برند و به مصادر قانون‌گذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
undefinedاکنون و با مصوبه جدید که تصویب‌نامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی می‌رود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیش‌از ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینه‌های متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی می‌رود، علاوه بر حقوق و پاداش‌های مندرج در حکم، بیش‌از سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
undefinedنانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریت‌های خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتل‌های اقتصادی و شرکت‌های خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، می‌توانند از مواهب سفر خارجی بهره‌مند شوند.
undefinedعجیب نیست این عده برای لغو مصوبه‌ای که منافع آن‌ها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبه‌ای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!@TasnimNews

۲۰:۱۶

۱ آذر

thumnail
undefinedصدور حکم بازداشت قاتل هزاران کودک و زن بی‌گناه فلسطینی و لبنانی از سوی دیوان کیفری بین‌المللی، صرف‌نظر از سایر ابعاد این حکم، یک گام رو‌به‌جلو است.یکبار دیگر هم قرن‌ها ادعای غرب در عمل به این حکم، راستی‌آزمایی خواهد شد ...
undefinedصفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi

۱۴:۳۱