این گراتن یه مشکل داره… خیلی زود تموم میشه! 
گراتن سیبزمینیِ امروز… یه ترکیب طلایی از سس خامهای، لایههای نازک سیبزمینی و پنیرهایی که آخرش یه کراست خوشگل میدن 

مواد لازمسیبزمینی: ۴–۵ عدد متوسطارگانو:۱قاشق چایخوریآرد:۲قاشق غذاخوریشیر: نصف پیمانهکره: ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه،پاپریکا: به میزان لازمپنیر گودا و موزارلا: هرکدام نصف پیمانهپنیر پارمسان : ۲ قاشق غذاخوریداخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰–۴۰ دقیقه بپز تا طلایی و کشدار شود۱۰دقیقه اخر بدون فویل قراربدین تا طلایی بشهحلقههای سیب زمینی باید حدود ۲–۳ میلیمتر باشن.ضخیم باشه دیر میپزه، نازکتر باشه له میشه و فرم نمیگیره۵ دقیقه بیرون فر استراحت کنه تا خودش رو بگیرهامتحانش کن و بهم بگو چند از ۱۰ میدی؟
نوش جاااان
...
براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
مواد لازمسیبزمینی: ۴–۵ عدد متوسطارگانو:۱قاشق چایخوریآرد:۲قاشق غذاخوریشیر: نصف پیمانهکره: ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه،پاپریکا: به میزان لازمپنیر گودا و موزارلا: هرکدام نصف پیمانهپنیر پارمسان : ۲ قاشق غذاخوریداخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰–۴۰ دقیقه بپز تا طلایی و کشدار شود۱۰دقیقه اخر بدون فویل قراربدین تا طلایی بشهحلقههای سیب زمینی باید حدود ۲–۳ میلیمتر باشن.ضخیم باشه دیر میپزه، نازکتر باشه له میشه و فرم نمیگیره۵ دقیقه بیرون فر استراحت کنه تا خودش رو بگیرهامتحانش کن و بهم بگو چند از ۱۰ میدی؟
براے دوستـ
۱۲:۵۵
آشپزی
پاند کیک براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
پاند کیک سه لایه
مواد لازم :کره دمای محیط: ۱/۵ بسته (حدود ۱۶۹ گرم)شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)تخممرغ: ۲ عدد بزرگآرد سفید : ۱۸۷ گرم (۱/۵ پیمانه)بیکینگپودر: ½ قاشق چایخوری شیر پرچرب: ۱/۲ پیمانه (حدود ۱۱۸ گرم)وانیل: ½ قاشق چایخوریپودر کاکائو: ۲/۵ قاشق غذاخوری آب داغ: ۲/۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه : توی یه کاسه کوچیک، پودر کاکائو رو بریز و آب داغ بهش اضافه کن. حتماً باید آب داغ باشه تا کاکائو خوب باز بشه و طعمش بیرون بیاد. اینو بذار کنار.
توی یه کاسهی دیگه، آرد و بیکینگپودر رو با هم هم بزن و کنار بذار.
حالا کره رو توی کاسهی همزن بریز و با سرعت متوسط بزن تا نرم بشه یا با ویسک بزن .شکر رو اضافه کن و بزن تا کمی کرمی و روشن بشه.
تخممرغها رو اضافه کن؛ هر بار صبر کن تا کامل مخلوط بشن و زردی دیده نشه.
وانیل رو به شیر اضافه کنو به مواد اضافه کن و در آخر مواد خشک رو اضتفه و مواد رو مخلوط کن .فقط تا حدی هم بزن که مواد یکدست بشن؛ زیاد هم زدن لازم نیست.
لایه شکلاتی تیره:حدود ½ پیمونه از مایه کیک رو بریز تو یه کاسه.2 قاشق غذاخوری از مخلوط شکلاتی رقیقت (همون کاکائو+آب جوش) رو اضافه کن و هم بزن تا کاملاً یکدست بشه.این مایه رو بریز ته قالب باندت و با پشت قاشق صافش کن.
لایه شکلاتی روشن:توی یه کاسه دیگه دوباره ½ پیمونه از مایه رو بریز.اینبار فقط ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط شکلاتی باقیمونده رو اضافه کن و هم بزن.بعد این لایه رو روی لایه قبلی داخل قالب بریز و با پشت قاشق صاف کن.
لایه وانیلی:بقیه مایه کیک که مونده رو هم بریز روی لایهها و صافش کن.این لایه دیگه وانیلیه و طعمش ملایمه.
اگه دوست داشتی مثل من کمی کره نرم شده رو تو قیف بریز و بریز رو کیک که کیکت خوشگل بشه
بعد از پخت بذار کمی خنک بشه و از قالب جدا کن
دمای فر 180تایم پخت حدودا 45دقیقهسایز قالب 16یا18
#کیک #شیرینی #یلدا #ماربل_کیک
براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
توی یه کاسهی دیگه، آرد و بیکینگپودر رو با هم هم بزن و کنار بذار.
حالا کره رو توی کاسهی همزن بریز و با سرعت متوسط بزن تا نرم بشه یا با ویسک بزن .شکر رو اضافه کن و بزن تا کمی کرمی و روشن بشه.
تخممرغها رو اضافه کن؛ هر بار صبر کن تا کامل مخلوط بشن و زردی دیده نشه.
وانیل رو به شیر اضافه کنو به مواد اضافه کن و در آخر مواد خشک رو اضتفه و مواد رو مخلوط کن .فقط تا حدی هم بزن که مواد یکدست بشن؛ زیاد هم زدن لازم نیست.
اگه دوست داشتی مثل من کمی کره نرم شده رو تو قیف بریز و بریز رو کیک که کیکت خوشگل بشه
بعد از پخت بذار کمی خنک بشه و از قالب جدا کن
دمای فر 180تایم پخت حدودا 45دقیقهسایز قالب 16یا18
#کیک #شیرینی #یلدا #ماربل_کیک
براے دوستـ
۱۵:۲۰
کباب ترش تابه ایاین کباب با سس گردویی لذیذش طعمش فوق العاده میشه
چیزایی که لازم داریم برای ۴ نفر ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده ترکیب سردست گوساله و یه مقدار کمی قلوه گاهدوتا پیاز رنده شده آبگرفته۱پیاز متوسط برای سسرب انار ۱/۵ ق.غرب گوجه نصف ق.غگردو نصف پیالهنمک و فلفل سیاه و پودر سیربراے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
چیزایی که لازم داریم برای ۴ نفر ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده ترکیب سردست گوساله و یه مقدار کمی قلوه گاهدوتا پیاز رنده شده آبگرفته۱پیاز متوسط برای سسرب انار ۱/۵ ق.غرب گوجه نصف ق.غگردو نصف پیالهنمک و فلفل سیاه و پودر سیربراے دوستـ
۱۹:۴۲
قِلیه مِیگو
این بچهی خوشمزه هیچ توضیح اضافه ای نداره هر غذایی که از جنوب بیاد اصلا تعریف اضافه ای نیاز نداره
🤌
.پس سریع و دقیق و تمیز بریم سراغ رسپی:«برای ۵ تا ۶ نفر ».یدونه پیاز بزرگ ۱ بوته سیر ( ۶ تا ۷ دونه )۴ مُشت پُر گیشنیز ( ۴۰۰ گرم )۱ مُشت سرخالی شنبلیله ( ۵۰ گرم )روغن ۵ قاشقیدونه سیب زمینی متوسط ۱ قاشق رب گوجه نمک و فلفل قرمز۳ لیوان آب جوش ۷،۸ تا گوجه گیلاسی یا ۳ تا گوجه کامل.نیم کیلو میگو سایز متوسطنمک و فلفل مشکی و زردچوبه.نصف بسته تمر هندی ( ۱۵۰ گرم )۲ ، ۳ لیوان آب گرم .برنج یادتون نره برا کنارش
.تمام تمام🫱
🫲
..نُکات نه چندان مُهم :
شنبلیله اگه زیاد باشه خورشتون تلخ میشه!
سبزی هارو ۲۰ دقیقه ای باید با حوصله تفت بدید و هم بزنید که رنگ عوض کنه!
میگو رو جدا تفت ندید و همونجوری بریزید تو خورش !
میگو بیشتر از ۷ ،۸ دقیقه بپزه سفت میشه !
در قابلمه حتما نیمه باز باشه !
شعله هم سوزنی !
کل تایم پختش ۱ ساعته ، زیاد بپزه سبزیا طعمشون عوض میشه!براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
۹:۵۴
اینو امسال واسه یلدا درست کنهمه عاشقش میشن بهت قول میدم

مواد لازم:۲/۳ بستنی وانیلی لیتریژله موز یک بستهدو عدد موز متوسطیک بسته بیسکوییت پتی بورآبجوش ۱/۵ لیوان. ژله موز رو با آبجوش خوب حل کنید بزار از داغی بیوفته بعد بهش بستنی وانیلی رو که گذاشتید هم دمای محیط شده اضافه کن هم بزن که باهم ترکیب بشن بعد بهش بیسکویت پتی بور درشت خرد شده و موز خرد شده رو اضافه کنید هم بزنید بزارید دوساعت داخل یخچال ببنده بعد بیرون بیارید پودر کاکائو بپاشید روش و شکلات رنده شده و انار تزیین کنید بی نهایت خوشمزه و آسونه حتما امتحانش کن مطمئنم از خوردنش سیر نمیشی و همه عاشقش میشن

#دسر #یلدا
براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
براے دوستـ
۱۵:۰۹
قیمه نثارمواد لازم برای۴ نفر :برنج ایرانی ۴پیمانهكوشت گوسفندى:نيم كيلوپياز یک عدد بزرگزردچوبه يك ق چفلفل سياه نصف ق چنمک به میزان لازمرب ۲ ق غخلال بادام۵۰گرمخلال پسته ۵۰گرمخلال پوست پرتقال ۵ق غ زرشك ۵ق غشكر ۱ق غگلاب نصف لیوان دو ق غزعفران٣ق غچوب دارچین نصف ۱عددهل۲عددگل محمدی۲عددگوشت گوسفندی و مکعبی ریز میکنیم پیاز هارو هم نگینی ریز میکنیم حالا توی روغن پیاز هارو تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت و ادویه رو اضافه میکنیم و کاملا گوشت و سرخ میکنیم بعد بهش رب و اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه.حالا به همراه چوب دارچین و هل و گل محمدی و دو لیوان آب میذاریم دو ساعت بپزهتو این فاصله برنج و هم به روش آبکش آماده میکنیم.برای تزئینات روی برنج:خلال پوست پرتقال و سه مرتبه با آب بجوشونید و بعد با یک ق غ شکر تفت بدین.زرشک و بشورید و با یک ق غ شکر و زعفران تفت بدین .خلال پسته و بادام و از یکساعت قبل با گلاب خیس کنید و بعد تفت بدین .هویج و رنده درشت کنید و با یک ق غ ابلیمو تفت بدین .چند ق غ از برنجی کهدمکشیدهرو هم با زعفرون مخلوط کنید.حالا مطابق فیلم روی برنج سفید و تزیین کنید.
۲۰:۵۸
آشپزی
رولت شب یلدا براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
یکی از خوشمزترین رولتهای که میتونی درست کنی اونم برا یلدا همین رولته🥹 برای این رولت من از صفحه ریلیف میت استفاده کردم که این صفحه جنسش سلیکونی هست و لوازم قنادیا دارن من سایز ۳۰*۴۰ پیدا نکردم بجاش سایز ۵۳*۳۵ استفاده کردم اول باید خمیر دکور رو درست کنیم این خمیر دکور عالیه میتونید برا خیلی از رولتهای طرحدار استفاده کنید اول صفحه رولت رو با اسپری روغن جدا کننده چرب کنید(چرب نکنید میچسبه و حتما از اسپری استفاده کنید) بعد خمیر دکور روش ریخته و با کاردک شیارهای صفحه رو کامل پر کنید و اضافه های خمیرو حتما بگیرید که رولت تمیز در بیادبعد بزارید یه جای سرد تا خمیر خودشو بگیره،روش خمیر رولت رو ریخته و صاف یکدست پخش کنید یکدست پخش کنید یه طرفش نازک یه طرفش ضخیم نباشه بعد بزارید داخل فر داغ اخرین درجه فرتون وبعد پخت کمی خنک شد برش گردونید و صفحه رو اروم جدا کنید ،روش ترکیب خامه و پنیر خامه ای بدون نمک زده بزارید چند ساعتی یخچال باشه بعد با چاقوی تیز برش بزنید
خمیر دکور:۸۵گرم کره رو ذوب کرده (نباید گرم شه بهش) ۸۵گ پودر قند الک شده رو اضافه هم بزنید ، ۸۵گرم سفیده تخم مرغ رو کم کم اضافه همزده یکدست شه، ۸۵ گرم ارد +کمی رنگ خوراکی مایع روی صفحه پخش کنید
دستور رولت: زرده و سفیده ۴ عدد تخم مرغ رو جدا کنید (شکر دانه ریز۷۵گرم) نصف شکر رو به سفیدها اضافه همزده تا برف شه بزارید یخچال تا موقع استفاده،بقیه شکر رو به زردها و یک قاشق عسل اضافه در خد مخلوط شدن ترکیب کنید ، سفیدهارو ب زردها اضافه اروم هم زده یکدست شه بعد ۸۵گرم ارد رو اضافه هم زده روی خمیر دکور ریخته توی فر۲۰۰تا۲۵۰درجه ب مدت ۵تا۸دقیقه (برای ریلیف میت ۳۰*۴۰موادو تقسیم بر یک و نیم کنید )فیلینگ: خامه قنادی ۳۰۰گرم+پنیر خامه ای بدون نمک۲۰۰گرم و یک قاشق نسکافه رو با دو قاشق اب حل کنید ب پنیر و خامه اضافه همزده تا فرم بگیرهممنون از همراهیتون امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید
براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
خمیر دکور:۸۵گرم کره رو ذوب کرده (نباید گرم شه بهش) ۸۵گ پودر قند الک شده رو اضافه هم بزنید ، ۸۵گرم سفیده تخم مرغ رو کم کم اضافه همزده یکدست شه، ۸۵ گرم ارد +کمی رنگ خوراکی مایع روی صفحه پخش کنید
دستور رولت: زرده و سفیده ۴ عدد تخم مرغ رو جدا کنید (شکر دانه ریز۷۵گرم) نصف شکر رو به سفیدها اضافه همزده تا برف شه بزارید یخچال تا موقع استفاده،بقیه شکر رو به زردها و یک قاشق عسل اضافه در خد مخلوط شدن ترکیب کنید ، سفیدهارو ب زردها اضافه اروم هم زده یکدست شه بعد ۸۵گرم ارد رو اضافه هم زده روی خمیر دکور ریخته توی فر۲۰۰تا۲۵۰درجه ب مدت ۵تا۸دقیقه (برای ریلیف میت ۳۰*۴۰موادو تقسیم بر یک و نیم کنید )فیلینگ: خامه قنادی ۳۰۰گرم+پنیر خامه ای بدون نمک۲۰۰گرم و یک قاشق نسکافه رو با دو قاشق اب حل کنید ب پنیر و خامه اضافه همزده تا فرم بگیرهممنون از همراهیتون امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید
براے دوستـ
۸:۳۸
رشته خشکارمواد رشته:
آرد برنج یه پیمانه
آرد گندم یه پیمانه
شیر یه پیمانه (قابل جایگزینی با آب)
آب یه پیمانهاگه غلظت مایع خیلی زیاد بود میتونید خیلی کم بهش آب اضافه کنید ولی دقت کنید که خیلی رقیق نشه..مواد شهد:
آب یه پیمانه
شکر نصف پیمانه
زعفران نوک قاشق.مواد میانی:
گردو ۱۲۰ گرم
شکر دو یا سه قاشق غذاخوری
دارچین یه قاشق غذاخوری یا کمتر (طبق ذائقه تون)
پودر هل نصف قاشق غذاخوری.نکات مهم:
ماهیتابه رو بذارید داغ بشه، نیازی به روغن نداره ولی نچسب باشه، بعد سریع مایع رو طبق فیلم بریزید داخلش، مثل یه مستطیل.
نباید خیلی بمونه و رنگش عوض بشه، همین که گوشه هاش بلند شد تست کنید اگه خودشو گرفته بود بردارید، اگه زیاد بمونه خشک میشه و میشکنه.
هر رشته که آماده شد باید همون لحظه گردو رو بریزید و بپیچیدش تا داغه، نمیتونید همه رشته ها رو آماده کنید بعد بپیچید.
هر کدوم که پیچیدین روش پارچه بکشید که هوا نخوره.رشته ها رو قبل از سرخ کردن میتونید به مدت طولانی توی فریزر نگه دارید.
بعد که سرخ کردن باید بندازید توی شهد خنک، اگه شهد داغ باشه خیلی نرم و بدجور میشن و دیگه خرت خرتی نیستن
۱۱:۲۰
۲ مُدل سالاد پاستا
.بهتون قول میدم این دوتا بچهی خوشمزه میشه پای ثابت دورهمی ها و مهمونیاتون
زمان آماده سازیش هم نهایتا « ۱ ساعته »
پس لِتس گو:« هر کدوم از رسپی ها برای ۶ تا ۸ نفر ( به عنوان پیش غذا )و برای ۴ تا ۵ نفر ( به عنوان عذای اصلی ) ».سالاد پاستای سبزیجات:.۵۰۰ گرم پاستا + آب + نمک ۱۵۰ گرم ( ۵ اسلایس ) مثلا بیکن یا ژامبون۶ تا خیارشور سرکه ای یدونه کنسرو میکس سبزیجات ۲/۳ اُم فلفل دلمه رنگی۴ تا دونه هالوپینو یه مُشت پیازچه یه مُشت پُر جعفری پیاز قرمز.🫙سُسِش: ۲ پیمونه مایونز کم چرب۱ پیمونه ماست چکیده یه قاشق چایخوری پودر سیر۱/۲ قاشق پاپریکا دودینمک و فلفل مشکیآب یدونه لیمو ترش..سالاد پاستای سبز :۵۰۰ گرم پاستا +آب +نمک۱۴ دونه گوجه گیلاسی ۸ دونه پنیر موزارلا مدادی یا توپی۵ قاشق زیتون سبز۱۰۰ گرم سالامی یا پپرونینصف پیاز قرمز.🫙سُسِش:یه مُشت پیازچهنصف مُشت شیویدنصف مُشت ریحون۲ حبه سیرآب یدونه لیمو ترشنصف لیوان آب نمک و فلفل مشکی و اورگانو ۲ پیمونه مایونز کم چرب ۱/۲ پیمونه خامهبراے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
۱۴:۱۱
آش کشک تبریز
عدس ۱/۲ پیمانهبلغور گندم ۱/۲ پیمانهبرنج نیمدانه ۱/۲ پیمانهلوبیا چیتی یا لوبیا قرمز ۱/۴ پیمانهنخود ۱/۴ پیمانههویج ۲عددکلم پیچ ۱/۴ کلم کوچیکپیاز دو عددسیر یک بوتهسبزی آش ۳۰۰ گرم شامل تره، گشنیز، جعفری، اسفناج ، شویدآب قلم ۵ لیواناب به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و روغن به میزان لازمرشته آشی به مقدار داخواهنعناع خشک ۲ ق مرباخوری برا نعنا داغپباز داغ و سیر داغ برا تزئین
نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنین و بپزینبلغور گندم و برنج نیم دونه و عدس رو ۱_۲ ساعت خیس کنین وبپزینپیاز رو با مخلوط کره و روغن یا روغن حیوانی تفت بدین و بعد سیر و زردچوبه رو اضافه کنین به اشتباه به جای سیر پیاز گفتم تو ویدیو و کلم های خورد شده رو اضافه کنین و تفت بدین اما سرخش نکنین دو دقیقه تفت بدین کافیه هویج رو کوچیک خورد کنین و بعد از اضافه کردن زمان بدین بپزه و بعد سبزی رو اضافه کنینمقدار رشته اش سلیقه ایه با توجه به غلظتی که دوست دارین میتونسن کم و زیاد بریزینمیتونین موقع سرو یه مقدار کشک رو با اش مخلوط کنین و بعد تزئینش کنین
کانال آشپزی
@Cooking1
عدس ۱/۲ پیمانهبلغور گندم ۱/۲ پیمانهبرنج نیمدانه ۱/۲ پیمانهلوبیا چیتی یا لوبیا قرمز ۱/۴ پیمانهنخود ۱/۴ پیمانههویج ۲عددکلم پیچ ۱/۴ کلم کوچیکپیاز دو عددسیر یک بوتهسبزی آش ۳۰۰ گرم شامل تره، گشنیز، جعفری، اسفناج ، شویدآب قلم ۵ لیواناب به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و روغن به میزان لازمرشته آشی به مقدار داخواهنعناع خشک ۲ ق مرباخوری برا نعنا داغپباز داغ و سیر داغ برا تزئین
نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنین و بپزینبلغور گندم و برنج نیم دونه و عدس رو ۱_۲ ساعت خیس کنین وبپزینپیاز رو با مخلوط کره و روغن یا روغن حیوانی تفت بدین و بعد سیر و زردچوبه رو اضافه کنین به اشتباه به جای سیر پیاز گفتم تو ویدیو و کلم های خورد شده رو اضافه کنین و تفت بدین اما سرخش نکنین دو دقیقه تفت بدین کافیه هویج رو کوچیک خورد کنین و بعد از اضافه کردن زمان بدین بپزه و بعد سبزی رو اضافه کنینمقدار رشته اش سلیقه ایه با توجه به غلظتی که دوست دارین میتونسن کم و زیاد بریزینمیتونین موقع سرو یه مقدار کشک رو با اش مخلوط کنین و بعد تزئینش کنین
کانال آشپزی
۱۶:۳۵
بازارسال شده از باتبلیغ | گسترده تبلیغاتی
دریافت اطلاعات بیشتر و سفارش با 55درصد تخفیف ویژه
۱۶:۵۰
.بدنتو از درون برق بنداز ! 
کبد سالم = انرژی، پوست شفاف، خواب راحت!
تغییر از درون، با پاکسازی کبد آغاز میشه!
https://landing.saamim.com/iQC9hhttps://landing.saamim.com/iQC9h
کبد سالم = انرژی، پوست شفاف، خواب راحت!
تغییر از درون، با پاکسازی کبد آغاز میشه!
۱۶:۵۰
شيريني يلدايي بهترين گزينه برا شب يلدا موادلازم:كره به دماي محيط رسيده:١٦٠ گرم پودرقند:٨٠ گرمهل:١ق چگلاب:١ق چآرد:٢٤٠ گرم نمك:نوك قاشق چ خوري سفيده تخم مرغ:٥٥ گرم( حدودا سفيده دوتا تخم مرغ متوسط ميشه) رنگ خوراكي ژله اي سبزو قرمزبراي تزئين شكلات سفيد
١ ساعت حتما بعد از اينكه پايپ كرديد بزاريد داخل فريز كه اين كار خيلي مهمه
مخلوطتتونو چون كره داره زياد هم نزنيد كه چون كره داره شكننده ميشه
دماي فرتون ١٦٠ باشه به مدت ١٣ -١٥ دقيقه شيرينيارو بزاريد داخل فر زياد نمونن داخل فر كه خشك ميشن شعله بالا و پايين و فن فرتون روشن باشه و حتما از قبل گرمش كنيد
سر ماسوره من2Dبود
مارك كرتونم سعي كنيد شكلّي باشهبراے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
۲۰:۱۸
بازارسال شده از باتبلیغ | گسترده تبلیغاتی
علّت اصلی چاقی پیدا شد
بزن رو وزنت تا بگم چی بخوری که خوش اندام بشی و سالم


️ ۵۶
۵۷
️ ۵۸
۵۹
️۶۰
۶۲
۶۳
۶۴
۶۵
۶۶
۶۸
۶۹
️۷۰
۷۱
️ ۷۲
۷۴
️۷۵
۷۶
۷۷
۷۸
۸۰
۸۱
۸۲
۸۳
️۸۴
۸۶
️ ۸۷
۸۸
️۸۹
۹۰
۹۲
۹۳
۹۴
۹۵
۹۶
۹۸
۹۹
۱۰۰
+۱۰۰
+۱۵۰
مثل کوره چربی بسوزون تخصصی زیر نظر دکترمردانی متخصص تغذیه
ble.ir/join/MmE3ZTMzZD
ble.ir/join/MmE3ZTMzZD
ble.ir/join/MmE3ZTMzZD
ble.ir/join/MmE3ZTMzZD
۲۰:۳۰
پاکت هدیه
از طرف مالک کانـال 
╭───── • 🥳
• ────╮
باز کردن پاکت هدیه
╰───── • 🥳
• ────╯
پاکتش رو باز کنیـــد

╭───── • 🥳
باز کردن پاکت هدیه
╰───── • 🥳
پاکتش رو باز کنیـــد
۲۰:۳۰
آشپزی
بسکوییت مارشمالویی براے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
بسکوییت مارشمالویی .مواد لازم برای این بسکوییت خوشمزه کره نرم هم دمای محیط ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۲۵ گرم زرده تخم مرغ دو عدد وانیل نصف قاشق چایخوری آرد نول ۳۵۰ گرم کره و پودر قند الک شده رو با دور تند هم زن ۴-۵ دقیقه هم بزنید تا پوک و کرمی بشه بعد تخم مرغ ها رو به همراه وانیل اضافه کنید یکی دو دقیقه با دور تند هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه در نهایت آرد الک شده رو اضافه و با دور کند هم بزنید تا ترکیب بشه خمیر بسکوییت باید خوب یکدست شده باشه و به دست نچسبه داخل کیسه فریزر بریزید و سطحش رو کمی صاف کنید و بذارید داخل یخچال به مدت یک ساعت بعد از یک ساعت. از یخچال بیرون بیارید روی تخته کار بذارید بین سلفون یا کیسه نایلون نازک ( حدود دو میل) پهن کنید حالا بازم حدود نیم ساعت بذارید داخل یخچال ( اینجوری راحت تر میتونید کاتر بزنید ) بعد از نیم ساعت از یخچال بیرون بیارید کاتر دلخواهتون رو بزنید بذارید روی سینی فر که کاغذ روغنی یا ورق نسوز انداختید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه وقتی از فر بیرون میارید هنوز نرمه اصلا بهش دست نزنید تا زمانی که کاملا خنک شده باشه برای مارشمالوی بین بسکوییت یک بسته ژله ی آلوئه ورا رو با نصف لیوان آب جوش به صورت بنماری خوب ترکیب کنید بعد با دور تند هم زن اونقدری بزنید که سفت و حجیم بشه داخل قیف بریزید و بین بسکوییت ها پایپ کنیدچند دقیقه بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد نوش جان 🤎.#بسکوییت #مارشمالو #شیرینی #شیرینی_پزی #آشپزی #کیکبراے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
۲۱:۴۴
ساندویچ رست بیف
چیزایی که لازم داریم برای ۳تا ساندویچ پرملاتگوشت گوساله ۴۵۰ گرمپیاز ۱ بزرگسیر ۳حبه بزرگبرگ بو ۱ عددقارچ ۲۵۰ گرمپنیر ورقه ای ۵ ورقنمک و فلفل سیاهخیارشور و جعفری حذف نشهبراے دوستـ
ـات بفرست
ریاکشن یادت نره

کانال آشپزی
@Cooking1
چیزایی که لازم داریم برای ۳تا ساندویچ پرملاتگوشت گوساله ۴۵۰ گرمپیاز ۱ بزرگسیر ۳حبه بزرگبرگ بو ۱ عددقارچ ۲۵۰ گرمپنیر ورقه ای ۵ ورقنمک و فلفل سیاهخیارشور و جعفری حذف نشهبراے دوستـ
۹:۵۶