۹:۱۳
دنیای آشپزی مدرن
چیزکیک انار این راحت ترین دسری هست که میشه برای شب یلدا آماده کنی نکته خاصی نداره اصلا خیلی راحته فقط کپسولها حتما مقوایی باشن @Cooking_World مواد لازم؛ برای کراست ؛ بیسکوئیت پتی بور شکلاتی ۱۸۰ گرم کره ۱۲۰ گرم خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری پر مواد پنیری ؛ پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (ماسکارپونه باشه بهتره) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر قند نصف لیوان پودر ژله انار یک بسته آبجوش یک لیوان برای ژله با خامه قنادی میتونید تزیین کنید من از ماسوره 2d استفاده کردم. امیدوارم که درست کنید و نوش جان #چیز_کیک_انار #چیزکیک_انار #چیز_کیک #چیزکیک #دسر #شب_یلدا به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۱۳
۱۰:۲۷
دنیای آشپزی مدرن
کِرِپ صبحانه کرپ یا پنکیک؟! من صد درصد کرپ @Cooking_World کرپ یه صبحونه ی پرطرفدار فرانسویه که خیلی نرم و لطیف هست که می تونید با انواع کرم و نوتلا و میوه های فصل سرو کنید حتی می تونید روی هر کرپ شکلات یا خامه بزنید و لایه به لایه ادامه بدید و یه کیک کرپ خوشمزه و جذاب درست کنید🤌 . . مواد لازم: تخم مرغ دو عدد شکر دو قاشق روغن مایع یا کره ی آب شده سه قاشق آرد سفید یک و نیم لیوان شیر دو لیوان وانیل نصف ق چ خ نکته؛ مهمترین نکته برای درست کردن کرپ، تابه هست که باید حتما نچسب باشه. اگر تابه تون اوکی بود لازم نیست تابه رو چرب کنید ولی اگر دیدید به تابه می چسبه خیلی خیلی کم با کره یا روغن چرب کنید که راحت برگردونید. . امیدوارم که درست کنید و نوش جان #کرپ #کرپ_صبحانه #پنکیک #صبحانه #پیش_غذا کپی ممنوع است! به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۲۷
۷:۴۴
دنیای آشپزی مدرن
بستنی زمستونی بچگی هامون 🧁 . @Cooking_World مواد لازم: لایه بیسکوییتی بیسکوییت پتی بور یک بسته شکلات ۱۵۰ گرم ، مخلوطش کنید با ۵۰ گرم خامه صبحانه . لایه اصلی: خامه قنادی یک پیمانه . روکش: شکلات تلخ ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم . . بعد از آماده شدن تا چند روز تو فریزر یا یخچال میتونید نگه دارین. #بستنی #بستنی_زمستونی #دسر کپی بدون درج لینک ممنوع! به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۷:۴۴
۸:۵۳
دنیای آشپزی مدرن
پنکیک رژیمی، سالم و مقوی اگه ورزشکاری یا رژیم سالمخوری برات اهمیت داره صبحها رو حتما با این پنکیک شروع کن، سالم و مقوی و خوشمزه @Cooking_World مواد لازم: جو دوسر ۱ و ۱/۲ پیمانه (قبل از آسیاب کردن) تخم مرغ ۱ عدد وانیل چند قطره شیر یا شیر نارگیل ۱ پیمانه عسل ۲ قاشق غذاخوری پر (میتونید بجاش از انواع شیره استفاده کنید، یا حتی استویا) بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری . همه مواد باید همدمای محیط باشن. . نکات پخت: برای داشتن پنکیک یکدست و خوشگل حتما تابه نچسب باشه، بذارید رو حرارت ملایم تا گرم بشه و اصلا حرارت رو بالا نبرید، هر طرفش رو چهار پنج دقیقه بپزید. میتونید از شعله پخشکن هم استفاده کنید. . نوش جونتون . #پنکیک #پنکیک_رژیمی #کیک_رژیمی #غذای_رژیمی #دسر #صبحانه کپی بدون درج لینک ممنوع! به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۵۳
۹:۵۶
دنیای آشپزی مدرن
چلو گوشت با دنده گوشت دنده رو به این روش درست کن عالی میشه @Cooking_World مواد لازم؛ گوشت دنده گوسفندی درسته ۲ یا ۳ عدد پیاز بزرگ خلالی ادویه های درسته (۳ عدد برگ بو، ۳ حبه هل، ۴ عدد میخک، ۴ عدد دونه فلفل سیاه، ۱ عدد چوب دارچین، ۲ عدد بادیان ستاره ای) ۱ بوته سیر نمک و فلفل سیاه طرز تهیه ؛ ۱- پیاز ها رو خلالی میکنیم و داخل ظرف میریزیم ، گوشت رو کامل خشک میکنیم و روی پیاز قرار میدیم. ۲- ادویه ها و نمک و فلفل سیاه میزنیم ، سیر رو داخل ظرف قرار میدیم ، روش رو با کاغذ روغنی و فویل کاور میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم. ۳- فر ابتدا روی حرارت ۲۲۰ بزارید که کاملا گرم بشه ، ده دقیقه با این حرارت میزاریم و بعد حرارت رو ۱٧٠ میزاریم حرارت بالا و پايين همراه با فن و میزاریم گوشت حدود ۲ الی ۳ ساعت بپزه، مدت زمان پخت بستگی به وزن گوشت داره. اگر فرتون فن نداره ميتونيد در اخر فويل رو برداريد كه روش كاملا برشته بشه نکات لازم؛ نکته مهم: گوشت باید تازه باشه برای همین به ادویه های دیگه نیاز نیست، اگر دوست دارید میتونید زعفران دم کرده یا هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنید. نکته مهم : با این روش گوشت با اب پیاز میپزه ، اگر در زمان پخت احساس کردین که گوشت نیاز به اب داره میتونید کمی اب جوش اضافه کنید ، از یک طرف اضافه کنید که روی گوشت نریزه. #پلو #ناهار #شام #غذای_ملل #غذای_سنتی #غذای_مجلسی #غذای_خانگی #آشپزی #غذا #چلوگوشت #چلو_گوشت #چلوگوشت_با_دنده #گوشت_دنده به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۵۷
۱۸:۰۰
۹:۵۲
دنیای آشپزی مدرن
پیتزا چیکن آلفردو @Cooking_World مواد لازم برای تهیه مرغ گریل: ۱ عدد سینه مرغ نازک برش زده ۱ ق غ خ روغن زیتون نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز مواد لازم برای تهیه سس: ۱ پیمانه خامه صبحانه پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه جعفری خشک و یا تازه به مقدار لازم آرد ۱ ی غ خ نمک و آویشن مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا: آرد ۲ پیمانه خمیر مایه ۱/۲ ق غ خ آب ولرم ۱ پیمانه شکر برای داخل خمیر مایه ۱ ق چ خ شکر برای داخل آرد ۱/۲ ق چ خ نمک ۱ ق چ خ و در آخر پنیر پیتزا برای روی پیتزا ۲ پیمانه طرز تهیه: خمیر مایه رو به همراه شکر در آب ولرم حل میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه به عمل بیاد. توی یه کاسه آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و میذاریم کنار، حالا مایه خمیر به عمل اومده رو به کاسه مد نظر اضافه میکنیم و آرد رو به آرامی بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیرمون آماده بشه یه خمیر لطیف بدست بیاریم (این خمیر اصلا نیازی به روغن نداره و بافت محشری داره) کف ظرف رو روغن میمالیم روشو دستمال میکشیم و میذاریم ۱ ساعت بمونه که خمیر به عمل بیاد. حالا مرغ رو مزه دار کرده و توی تابه گریل که داغ کردیم، میذاریم با حرارت ملایم هردو طرفش گریل بشه. برای سس هم تمامی مواد رو توی تابه ریخته و با ویسک میزنیم تا یکدست بشه و میذاریم روی حرارت (مدام هم بزنید) تا زمانی که قوامش مثل فرنی بشه. دیگه مراحل رو به ترتیب برین جلو طبق ویدیو و توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید بذارین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه (تا زمانی که سطحش طلایی بشه). نوش جانتون #پیتزا #انواع_پیتزا #پیتزا_خونگی #پیتزا_چیکن_آلفردو #فستفود #فست_فود #chickenfredopizza به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۵۳
۸:۰۰
دنیای آشپزی مدرن
آدنا کباب مهمونت رو دیونه کن البته باطعم غذاهاتوالا یه بار برا مهمونات آداناکباب درست کن مطمئنم بعدخوردنش دنبال دستورش ازت انقدر خوشمزس مهم تر از هرچیزی نیاز به منقل و ذغال نیست @Cooking_World نیاز داریم به گوشت چرخ شده گوسفندی و گوساله قاطی پیاز دو عدد بزرگ نمک، فلفل سیاه فلفل دلمه جعفری خشک یا ساطوری شده نکات مهم: آب پیاز رو حتما گرفته بشه. سیخ رو با آب خیس کنید بعد گوشت رو به سیخ بکشید. درب تابه بسته و شعله کم تا مغز پخت بشه. بفرست برا رفیقت که توی آپارتمان زندگی میکنه خودتم ذخیرش کن برا وقتایی که مهمون ویژه داری میخای یه غذای خاص درست کنی #کباب_ترکی #کباب_بناب #کباب_تابه_ای #کباب_پلو #کته_کباب #آداناکباب #آدنا_کباب #کباب به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۰۰
۱۷:۵۵
بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
۱۸:۰۵
بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
تخفیفات روز مادر هنوز ادامه داره از دست ندین خرید مستقیم از تولیدی بدون واسطه
۱۸:۰۵
۹:۰۷
دنیای آشپزی مدرن
پای کیک کرمدار یه کیک ساده با موندگاری بالا. @Cooking_World مواد لازم برای ۶ تا پای کیک: تخم مرغ: ۲ عدد متوسط شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) وانیل: نصف ق چ روغن مایع: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) شیر: یک سوم پیمانه ( ۷۰ گرم) بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم) آرد قنادی : یک پیمانه (۱۵۰ گرم) کرمفیل با طعم دلخواه: به مقدار لازم . دما و زمان پخت: حتما فر از ۲۰ دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن شه. فربرقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین و کانوکشن فر گازی: ۱۸۰ درجه، چند دقیقه اخر گریل توستر و سولار و ماکرو: ۱۵۵ درجه المنت بالا و پایین یا کانوکشن. ۳۵ الی ۴۰ دقیقه طبقه وسط روی توری فر نه داخل سینی . #پای_کیک #پای_سیب #پای_کرمدار #کیک_کرمدار #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_عصرانه #کیک_عصرونه #کیک #کیک_شکلاتی #کیک_ساده #شیرینی به «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع! آموزش شیرینی، کیک و دسر آموزش آشپزی (غذای اصلی) آموزش آشپزی (پیش غذا) آموزش نکات آشپزی و خانه داری دنیای آشپزی مدرن گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۰۷