عکس پروفایل دنیای آشپزی مدرند

دنیای آشپزی مدرن

۸,۷۹۴عضو
thumnail
چیزکیک انار undefinedundefined
این راحت ترین دسری هست که میشه برای شب یلدا آماده کنی undefinedundefined

نکته خاصی نداره اصلا خیلی راحته undefined

فقط کپسولها حتما مقوایی باشن undefined
@Cooking_Worldundefinedمواد لازم؛

برای کراست ؛
بیسکوئیت پتی بور شکلاتی ۱۸۰ گرمکره ۱۲۰ گرمخامه صبحانه یک قاشق غذاخوری پر
مواد پنیری ؛پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (ماسکارپونه باشه بهتره)خامه صبحانه ۲۰۰ گرمپودر قند نصف لیوانپودر ژله انار یک بستهآبجوش یک لیوان برای ژله
با خامه قنادی میتونید تزیین کنید من از ماسوره 2d استفاده کردم.
امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined
#چیز_کیک_انار #چیزکیک_انار #چیز_کیک #چیزکیک #دسر #شب_یلدا
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined

۹:۱۳

دنیای آشپزی مدرن
undefined چیزکیک انار undefinedundefined این راحت ترین دسری هست که میشه برای شب یلدا آماده کنی undefinedundefined نکته خاصی نداره اصلا خیلی راحته undefined فقط کپسولها حتما مقوایی باشن undefined @Cooking_World undefinedمواد لازم؛ برای کراست ؛ بیسکوئیت پتی بور شکلاتی ۱۸۰ گرم کره ۱۲۰ گرم خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری پر مواد پنیری ؛ پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (ماسکارپونه باشه بهتره) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر قند نصف لیوان پودر ژله انار یک بسته آبجوش یک لیوان برای ژله با خامه قنادی میتونید تزیین کنید من از ماسوره 2d استفاده کردم. امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined #چیز_کیک_انار #چیزکیک_انار #چیز_کیک #چیزکیک #دسر #شب_یلدا undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۹:۱۳

thumnail
کِرِپ صبحانه undefinedundefined
کرپ یا پنکیک؟!من صد درصد کرپundefined@Cooking_World
کرپ یه صبحونه ی پرطرفدار فرانسویه که خیلی نرم و لطیف هست که می تونید با انواع کرم و‌ نوتلا و میوه های فصل سرو کنیدundefined

حتی می تونید روی هر کرپ شکلات یا خامه بزنید و لایه به لایه ادامه بدید و یه کیک کرپ خوشمزه و جذاب درست کنید🤌undefined
..مواد لازم:تخم مرغ دو عددشکر دو قاشقروغن مایع یا کره ی آب شده سه قاشقآرد سفید یک و نیم لیوانشیر دو لیوانوانیل نصف ق چ خ
نکته؛مهمترین نکته برای درست کردن کرپ، تابه هست که باید حتما نچسب باشه.اگر تابه تون اوکی بود لازم نیست تابه رو چرب کنید ولی اگر دیدید به تابه می چسبه خیلی خیلی کم با کره یا روغن چرب کنید که راحت برگردونید..امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined
#کرپ #کرپ_صبحانه #پنکیک #صبحانه #پیش_غذا
undefinedکپی ممنوع است!undefined
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۰:۲۷

دنیای آشپزی مدرن
undefined کِرِپ صبحانه undefinedundefined کرپ یا پنکیک؟! من صد درصد کرپundefined @Cooking_World کرپ یه صبحونه ی پرطرفدار فرانسویه که خیلی نرم و لطیف هست که می تونید با انواع کرم و‌ نوتلا و میوه های فصل سرو کنیدundefined حتی می تونید روی هر کرپ شکلات یا خامه بزنید و لایه به لایه ادامه بدید و یه کیک کرپ خوشمزه و جذاب درست کنید🤌undefined . . مواد لازم: تخم مرغ دو عدد شکر دو قاشق روغن مایع یا کره ی آب شده سه قاشق آرد سفید یک و نیم لیوان شیر دو لیوان وانیل نصف ق چ خ نکته؛ مهمترین نکته برای درست کردن کرپ، تابه هست که باید حتما نچسب باشه. اگر تابه تون اوکی بود لازم نیست تابه رو چرب کنید ولی اگر دیدید به تابه می چسبه خیلی خیلی کم با کره یا روغن چرب کنید که راحت برگردونید. . امیدوارم که درست کنید و نوش جان undefined #کرپ #کرپ_صبحانه #پنکیک #صبحانه #پیش_غذا undefinedکپی ممنوع است!undefined undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۱۰:۲۷

thumnail
بستنی زمستونی بچگی هامون 🧁undefinedundefined.@Cooking_Worldمواد لازم:لایه بیسکوییتیبیسکوییت پتی بور یک بستهشکلات ۱۵۰ گرم ، مخلوطش کنید با ۵۰ گرم خامه صبحانه.لایه اصلی:خامه قنادی یک پیمانه.روکش:شکلات تلخ ۱۰۰ گرمخامه صبحانه ۱۰۰ گرم..بعد از آماده شدن تا چند روز تو فریزر یا یخچال میتونید نگه دارین.undefined
#بستنی #بستنی_زمستونی #دسر
undefinedکپی بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۷:۴۴

دنیای آشپزی مدرن
undefined بستنی زمستونی بچگی هامون 🧁undefinedundefined . @Cooking_World مواد لازم: لایه بیسکوییتی بیسکوییت پتی بور یک بسته شکلات ۱۵۰ گرم ، مخلوطش کنید با ۵۰ گرم خامه صبحانه . لایه اصلی: خامه قنادی یک پیمانه . روکش: شکلات تلخ ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم . . بعد از آماده شدن تا چند روز تو فریزر یا یخچال میتونید نگه دارین.undefined #بستنی #بستنی_زمستونی #دسر undefinedکپی بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۷:۴۴

thumnail
پنکیک رژیمی، سالم و مقوی undefinedundefined
اگه ورزشکاری یا رژیم سالمخوری برات اهمیت داره صبح‌ها رو حتما با این پنکیک شروع کن، سالم و مقوی و خوشمزهundefined
@Cooking_Worldمواد لازم:جو دوسر ۱ و ۱/۲ پیمانه (قبل از آسیاب کردن)تخم مرغ ۱ عددوانیل چند قطرهشیر یا شیر نارگیل ۱ پیمانهعسل ۲ قاشق غذاخوری پر (میتونید بجاش از انواع شیره استفاده کنید، یا حتی استویا)بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری.undefinedهمه مواد باید همدمای محیط باشن..undefinedنکات پخت:برای داشتن پنکیک یکدست و خوشگل حتما تابه نچسب باشه، بذارید رو حرارت ملایم تا گرم بشه و اصلا حرارت رو بالا نبرید،هر طرفش رو چهار پنج دقیقه بپزید.میتونید از شعله پخش‌کن هم استفاده کنید..نوش جونتونundefinedundefined.#پنکیک #پنکیک_رژیمی #کیک_رژیمی #غذای_رژیمی #دسر #صبحانه
undefinedکپی بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۸:۵۳

دنیای آشپزی مدرن
undefined پنکیک رژیمی، سالم و مقوی undefinedundefined اگه ورزشکاری یا رژیم سالمخوری برات اهمیت داره صبح‌ها رو حتما با این پنکیک شروع کن، سالم و مقوی و خوشمزهundefined @Cooking_World مواد لازم: جو دوسر ۱ و ۱/۲ پیمانه (قبل از آسیاب کردن) تخم مرغ ۱ عدد وانیل چند قطره شیر یا شیر نارگیل ۱ پیمانه عسل ۲ قاشق غذاخوری پر (میتونید بجاش از انواع شیره استفاده کنید، یا حتی استویا) بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری . undefinedهمه مواد باید همدمای محیط باشن. . undefinedنکات پخت: برای داشتن پنکیک یکدست و خوشگل حتما تابه نچسب باشه، بذارید رو حرارت ملایم تا گرم بشه و اصلا حرارت رو بالا نبرید، هر طرفش رو چهار پنج دقیقه بپزید. میتونید از شعله پخش‌کن هم استفاده کنید. . نوش جونتونundefinedundefined . #پنکیک #پنکیک_رژیمی #کیک_رژیمی #غذای_رژیمی #دسر #صبحانه undefinedکپی بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۸:۵۳

thumnail
چلو گوشت با دنده undefinedundefined
گوشت دنده رو به این روش درست کن عالی میشه undefinedundefined
@Cooking_Worldمواد لازم؛گوشت دنده گوسفندی درسته۲ یا ۳ عدد پیاز بزرگ خلالیادویه های درسته (۳ عدد برگ بو، ۳ حبه هل، ۴ عدد میخک، ۴ عدد دونه فلفل سیاه، ۱ عدد چوب دارچین، ۲ عدد بادیان ستاره ای)۱ بوته سیرنمک و فلفل سیاه
طرز تهیه ؛۱- پیاز ها رو خلالی میکنیم و داخل ظرف میریزیم ، گوشت رو کامل خشک میکنیم و روی پیاز قرار میدیم.۲- ادویه ها و نمک و فلفل سیاه میزنیم ، سیر رو داخل ظرف قرار میدیم ، روش رو با کاغذ روغنی و فویل کاور میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم.۳- فر ابتدا روی حرارت ۲۲۰ بزارید که کاملا گرم بشه ، ده دقیقه با این حرارت میزاریم و بعد حرارت رو ۱٧٠ میزاریم حرارت بالا و پايين همراه با فن و میزاریم گوشت حدود ۲ الی ۳ ساعت بپزه، مدت زمان پخت بستگی به وزن گوشت داره.اگر فرتون فن نداره ميتونيد در اخر فويل رو برداريد كه روش كاملا برشته بشه
نکات لازم؛
undefinedنکته مهم: گوشت باید تازه باشه برای همین به ادویه های دیگه نیاز نیست، اگر دوست دارید میتونید زعفران دم کرده یا هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنید.
undefinedنکته مهم : با این روش گوشت با اب پیاز میپزه ، اگر در زمان پخت احساس کردین که گوشت نیاز به اب داره میتونید کمی اب جوش اضافه کنید ، از یک طرف اضافه کنید که روی گوشت نریزه.
#پلو #ناهار #شام #غذای_ملل #غذای_سنتی #غذای_مجلسی #غذای_خانگی #آشپزی #غذا #چلوگوشت #چلو_گوشت #چلوگوشت_با_دنده #گوشت_دنده
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۹:۵۶

دنیای آشپزی مدرن
undefined چلو گوشت با دنده undefinedundefined گوشت دنده رو به این روش درست کن عالی میشه undefinedundefined @Cooking_World مواد لازم؛ گوشت دنده گوسفندی درسته ۲ یا ۳ عدد پیاز بزرگ خلالی ادویه های درسته (۳ عدد برگ بو، ۳ حبه هل، ۴ عدد میخک، ۴ عدد دونه فلفل سیاه، ۱ عدد چوب دارچین، ۲ عدد بادیان ستاره ای) ۱ بوته سیر نمک و فلفل سیاه طرز تهیه ؛ ۱- پیاز ها رو خلالی میکنیم و داخل ظرف میریزیم ، گوشت رو کامل خشک میکنیم و روی پیاز قرار میدیم. ۲- ادویه ها و نمک و فلفل سیاه میزنیم ، سیر رو داخل ظرف قرار میدیم ، روش رو با کاغذ روغنی و فویل کاور میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم. ۳- فر ابتدا روی حرارت ۲۲۰ بزارید که کاملا گرم بشه ، ده دقیقه با این حرارت میزاریم و بعد حرارت رو ۱٧٠ میزاریم حرارت بالا و پايين همراه با فن و میزاریم گوشت حدود ۲ الی ۳ ساعت بپزه، مدت زمان پخت بستگی به وزن گوشت داره. اگر فرتون فن نداره ميتونيد در اخر فويل رو برداريد كه روش كاملا برشته بشه نکات لازم؛ undefinedنکته مهم: گوشت باید تازه باشه برای همین به ادویه های دیگه نیاز نیست، اگر دوست دارید میتونید زعفران دم کرده یا هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنید. undefinedنکته مهم : با این روش گوشت با اب پیاز میپزه ، اگر در زمان پخت احساس کردین که گوشت نیاز به اب داره میتونید کمی اب جوش اضافه کنید ، از یک طرف اضافه کنید که روی گوشت نریزه. #پلو #ناهار #شام #غذای_ملل #غذای_سنتی #غذای_مجلسی #غذای_خانگی #آشپزی #غذا #چلوگوشت #چلو_گوشت #چلوگوشت_با_دنده #گوشت_دنده undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۹:۵۷

thumnail
کِراکِت شکم پر تُرد و خوشمزه undefinedundefined
این کراکت های گوگولی و جذاب خوراکه مهمونیها و تولدهای بچه هاتونه و قطعا عاشقش میشنundefinedحتی میتونه یه شام دوست داشتنی هم باشهundefined
@Cooking_Worldمواد لازم:سیب زمینی متوسط ۲عدد که با آب، نمک و زردچوبه میذاریم بپزهادویه ها (آویشن، فلفل سیاه و پولبیبر)نشاسته ذرت ۲ق.غ پرجعفریپنیر پیتزا ۲ق.غپنیر پارمسان ۲ق.غپنیر مدادی که ۲سانتی برش میدیم.برای سوخاری:تخم مرغ ۱ یا ۲عددنمکسیر رنده شده ۱حبهپرک سوخاری پانکو

طرز تهیه 👉


این کراکت یا کروکت سیب زمینی و پنیر به قدری تردو خوشمزس که عاشقش میشیundefinedمیتونی به عنوان یه فینگرفود جذابم با هزینه کم تو مهمونیات سرو کنیundefinedundefined
#فینگرفود #فستفود #کراکت #کراکت_شکم_پر #کراکت_شکمپر #کراکت_سیب_زمینی
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۸:۰۰

thumnail
پیتزا چیکن آلفردوundefinedundefinedundefined
@Cooking_Worldمواد لازم برای تهیه مرغ گریل:۱ عدد سینه مرغ نازک برش زده۱ ق غ خ روغن زیتوننمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز
مواد لازم برای تهیه سس:۱ پیمانه خامه صبحانهپنیر پارمزان ۱/۲ پیمانهجعفری خشک و یا تازه به مقدار لازمآرد ۱ ی غ خنمک و آویشن
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:آرد ۲ پیمانهخمیر مایه ۱/۲ ق غ خآب ولرم ۱ پیمانهشکر برای داخل خمیر مایه ۱ ق چ خشکر برای داخل آرد ۱/۲ ق چ خنمک ۱ ق چ خو در آخر پنیر پیتزا برای روی پیتزا ۲ پیمانه
طرز تهیه:خمیر مایه رو به همراه شکر در آب ولرم حل میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه به عمل بیاد. توی یه کاسه آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و میذاریم کنار، حالا مایه خمیر به عمل اومده رو به کاسه مد نظر اضافه میکنیم و آرد رو به آرامی بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیرمون آماده بشه یه خمیر لطیف بدست بیاریم (این خمیر اصلا نیازی به روغن نداره و بافت محشری داره) کف ظرف رو روغن میمالیم روشو دستمال میکشیم و میذاریم ۱ ساعت بمونه که خمیر به عمل بیاد.حالا مرغ رو مزه دار کرده و توی تابه گریل که داغ کردیم، میذاریم با حرارت ملایم هردو طرفش گریل بشه.برای سس هم تمامی مواد رو توی تابه ریخته و با ویسک میزنیم تا یکدست بشه و میذاریم روی حرارت (مدام هم بزنید) تا زمانی که قوامش مثل فرنی بشه.دیگه مراحل رو به ترتیب برین جلو طبق ویدیو و توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید بذارین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه (تا زمانی که سطحش طلایی بشه).
نوش جانتونundefined
#پیتزا #انواع_پیتزا #پیتزا_خونگی #پیتزا_چیکن_آلفردو #فستفود #فست_فود #chickenfredopizza
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۹:۵۲

دنیای آشپزی مدرن
undefined پیتزا چیکن آلفردوundefinedundefinedundefined @Cooking_World مواد لازم برای تهیه مرغ گریل: ۱ عدد سینه مرغ نازک برش زده ۱ ق غ خ روغن زیتون نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز مواد لازم برای تهیه سس: ۱ پیمانه خامه صبحانه پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه جعفری خشک و یا تازه به مقدار لازم آرد ۱ ی غ خ نمک و آویشن مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا: آرد ۲ پیمانه خمیر مایه ۱/۲ ق غ خ آب ولرم ۱ پیمانه شکر برای داخل خمیر مایه ۱ ق چ خ شکر برای داخل آرد ۱/۲ ق چ خ نمک ۱ ق چ خ و در آخر پنیر پیتزا برای روی پیتزا ۲ پیمانه طرز تهیه: خمیر مایه رو به همراه شکر در آب ولرم حل میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه به عمل بیاد. توی یه کاسه آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و میذاریم کنار، حالا مایه خمیر به عمل اومده رو به کاسه مد نظر اضافه میکنیم و آرد رو به آرامی بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیرمون آماده بشه یه خمیر لطیف بدست بیاریم (این خمیر اصلا نیازی به روغن نداره و بافت محشری داره) کف ظرف رو روغن میمالیم روشو دستمال میکشیم و میذاریم ۱ ساعت بمونه که خمیر به عمل بیاد. حالا مرغ رو مزه دار کرده و توی تابه گریل که داغ کردیم، میذاریم با حرارت ملایم هردو طرفش گریل بشه. برای سس هم تمامی مواد رو توی تابه ریخته و با ویسک میزنیم تا یکدست بشه و میذاریم روی حرارت (مدام هم بزنید) تا زمانی که قوامش مثل فرنی بشه. دیگه مراحل رو به ترتیب برین جلو طبق ویدیو و توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید بذارین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه (تا زمانی که سطحش طلایی بشه). نوش جانتونundefined #پیتزا #انواع_پیتزا #پیتزا_خونگی #پیتزا_چیکن_آلفردو #فستفود #فست_فود #chickenfredopizza undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۹:۵۳

thumnail
آدنا کباب undefinedundefined
مهمونت رو دیونه کنundefinedالبته باطعم غذاهاتundefinedوالایه بار برا مهمونات آداناکباب درست کن مطمئنم بعدخوردنش دنبال دستورش ازت انقدر خوشمزس مهم تر از هرچیزی نیاز به منقل و ذغال نیستundefined
@Cooking_Worldنیاز داریم به undefinedundefinedگوشت چرخ شده گوسفندی و گوساله قاطیundefinedپیاز دو عدد بزرگundefinedنمک، فلفل سیاهundefinedفلفل دلمهundefinedجعفری خشک یا ساطوری شده
نکات مهم:
undefined آب پیاز رو حتما گرفته بشه.undefinedسیخ رو با آب خیس کنید بعد گوشت رو به سیخ بکشید.undefinedدرب تابه بسته و شعله کم تا مغز پخت بشه.
بفرست برا رفیقت که توی آپارتمان زندگی میکنهundefinedخودتم ذخیرش کن برا وقتایی که مهمون ویژه داری میخای یه غذای خاص درست کنیundefined
#کباب_ترکی #کباب_بناب #کباب_تابه_ای #کباب_پلو #کته_کباب #آداناکباب #آدنا_کباب #کباب
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۸:۰۰

دنیای آشپزی مدرن
undefined آدنا کباب undefinedundefined مهمونت رو دیونه کنundefined البته باطعم غذاهاتundefinedوالا یه بار برا مهمونات آداناکباب درست کن مطمئنم بعدخوردنش دنبال دستورش ازت انقدر خوشمزس مهم تر از هرچیزی نیاز به منقل و ذغال نیستundefined @Cooking_World نیاز داریم به undefined undefinedگوشت چرخ شده گوسفندی و گوساله قاطی undefinedپیاز دو عدد بزرگ undefinedنمک، فلفل سیاه undefinedفلفل دلمه undefinedجعفری خشک یا ساطوری شده نکات مهم: undefined آب پیاز رو حتما گرفته بشه. undefinedسیخ رو با آب خیس کنید بعد گوشت رو به سیخ بکشید. undefinedدرب تابه بسته و شعله کم تا مغز پخت بشه. بفرست برا رفیقت که توی آپارتمان زندگی میکنهundefined خودتم ذخیرش کن برا وقتایی که مهمون ویژه داری میخای یه غذای خاص درست کنیundefined #کباب_ترکی #کباب_بناب #کباب_تابه_ای #کباب_پلو #کته_کباب #آداناکباب #آدنا_کباب #کباب undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۸:۰۰

thumnail
طبخ ماهی به سبک نوین undefinedundefined
@Cooking_World
undefinedدیگه ماهی رو تکراری درست نکن! undefined
بهت قول میدم اگر فقط یک بار ماهی رو اینجوری درست کنی کل خانواده حتی اونی که ماهی دوست نداره عاشق ماهی میشه undefinedundefined
برای سس ماهی :پیاز : 1 عددسیر 5 حبهگشنیز تازه : 100 گرمکردو و زرشک و کشمش روی هم : 100 گرم البته به دلخواه میتونید کم و زیاد کنیدآب تمبر هندی : 1/2 بستهآب انار : 1 فنجونزردچوبه و فلفل
طرز تهیه:ماهی رو یک ساعت در آب و نمک و آبلیمو یا سرکه قرار بدین تا بوی زهم ماهی گرفته بشه.بعد ماهی رو خشک کنید بهش نمک بزنید و ادویه.من با گلپر و زردچوبه و پودر تخم گشنیز و زنجبیل مزه دار کردم.در روغن با دمای متوسط و دو طرفشو سرخ کنید و نوش جان. undefined
#خوراک #آشپزی #ماهی #نهار #رستوران #غذای_دریایی #ماهی_پلو
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۷:۵۵

بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
thumnail
ارزانـسـرای مریم گلی undefined

خـریـundefinedـد مُـسـتَـقـیم از تُـولــیـدی

#کــیـفـیـت_تــضـمـینـی undefined
#رنـگـبنـدی_پـرطـرفــدار undefined
#تـنـوع_بـیـنـظـیر🦋

مطمعن باش با یکبار خرید مشتری دائم خواهید شد
ble.ir/join/Hobtf81AXa
ble.ir/join/Hobtf81AXa
ble.ir/join/Hobtf81AXa
undefined برای دیدن مدل های بیشتر بیا اینجاundefined

۱۸:۰۵

بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
تخفیفات روز مادر هنوز ادامه داره از دست ندین خرید مستقیم از تولیدی بدون واسطه

۱۸:۰۵

thumnail
پای کیک کرمدار undefinedundefined
یه کیک ساده با موندگاری بالا.
@Cooking_Worldundefinedمواد لازم برای ۶ تا پای کیک:تخم مرغ: ۲ عدد متوسطشکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)وانیل: نصف ق چروغن مایع: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)شیر: یک سوم پیمانه ( ۷۰ گرم)بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم)آرد قنادی : یک پیمانه (۱۵۰ گرم)کرمفیل با طعم دلخواه: به مقدار لازم.undefined دما و زمان پخت:حتما فر از ۲۰ دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن شه.فربرقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین و کانوکشنفر گازی: ۱۸۰ درجه، چند دقیقه اخر گریلتوستر و سولار و ماکرو: ۱۵۵ درجه المنت بالا و پایین یا کانوکشن.
undefined۳۵ الی ۴۰ دقیقه طبقه وسط روی توری فر نه داخل سینیundefined.#پای_کیک #پای_سیب #پای_کرمدار #کیک_کرمدار #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_عصرانه #کیک_عصرونه #کیک #کیک_شکلاتی #کیک_ساده #شیرینی
undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined
undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۹:۰۷

دنیای آشپزی مدرن
undefined پای کیک کرمدار undefinedundefined یه کیک ساده با موندگاری بالا. @Cooking_World undefinedمواد لازم برای ۶ تا پای کیک: تخم مرغ: ۲ عدد متوسط شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) وانیل: نصف ق چ روغن مایع: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) شیر: یک سوم پیمانه ( ۷۰ گرم) بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم) آرد قنادی : یک پیمانه (۱۵۰ گرم) کرمفیل با طعم دلخواه: به مقدار لازم . undefined دما و زمان پخت: حتما فر از ۲۰ دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن شه. فربرقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین و کانوکشن فر گازی: ۱۸۰ درجه، چند دقیقه اخر گریل توستر و سولار و ماکرو: ۱۵۵ درجه المنت بالا و پایین یا کانوکشن. undefined۳۵ الی ۴۰ دقیقه طبقه وسط روی توری فر نه داخل سینیundefined . #پای_کیک #پای_سیب #پای_کرمدار #کیک_کرمدار #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_عصرانه #کیک_عصرونه #کیک #کیک_شکلاتی #کیک_ساده #شیرینی undefinedبه «دنیای آشپزی مدرن» بپیوندید undefined undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۹:۰۷