۱۹:۰۵
۱۳:۵۴
سلام و عرض ادبگروه محصولات طبیعی قوش با در نظر گرفتن نیاز های غذایی و دارویی شما عزیزان شکل گرفته است. هدف گروه ما حذف واسطه های سوداگر در عرصه محصولات طبیعی و ارگانیک و رساندن این محصولات به بهترین شکل به شما عزیزان میباشد. ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
@ghooshir
@ghooshir
۱۳:۵۵
۱۴:۰۹
۹:۲۷
عسل یکی از پر فایده ترین مواد غذاییه!
این عسل برای مسائل مختلفی استفاده میشه که تعدادی از اونها:
تقویت سیستم ایمنی بدنه!
جلوگیری از بیماری ها و مشکلات گوارشی!
پیشگیری از سرطان!
درمان زخم و سوختگی!
درمان سرفه !
@ghooshir
این عسل برای مسائل مختلفی استفاده میشه که تعدادی از اونها:
تقویت سیستم ایمنی بدنه!
جلوگیری از بیماری ها و مشکلات گوارشی!
پیشگیری از سرطان!
درمان زخم و سوختگی!
درمان سرفه !
@ghooshir
۱۰:۰۰
۱۸:۳۴
۴:۵۴
۸:۴۹
نکته ای راجعبه عسل خام:
وقتی عسل از کندو گرفته میشه، خام است. عسل خام چندان شفاف نیست و تاحدی رنگ کدر داره؛ در عوض بافتهای طبیعیاش باقی است. این عسل اگر سه یا چهار ماه در دمای اتاق باشه، تدریجا رس میزنه و رنگ کدرش شدید و شدیدتر میشه (در عین حال که در خاصیتش هیچ تغییری ایجاد نشده). وقتی اینطور شد، کافیه ظرف عسل رو حدود ۲۰ ساعت بر روی حرارت ملایم (مثلا مجاورت شوفاژ) قرار بدیم تا ظاهرش دوباره به حالت اولیه برگرده. اما بعضی از عسلفروشها به جای تحمل همه این دردسرها، همون اول، عسل رو در دمای خیلی بالا میجوشونن. وقتی عسل به جوش اومد، برای همیشه ظاهرش شفاف و زلال و قشنگ باقی میمونه و هیچ وقت رس نمیزنه و کدر نمیشه. اما به چه قیمتی؟ به این قیمت که بافت های طبیعیاش نابود میشه و اون خواص عسل خام رو از دست میده.
ثبت سفارش:@ghooosh_ir
وقتی عسل از کندو گرفته میشه، خام است. عسل خام چندان شفاف نیست و تاحدی رنگ کدر داره؛ در عوض بافتهای طبیعیاش باقی است. این عسل اگر سه یا چهار ماه در دمای اتاق باشه، تدریجا رس میزنه و رنگ کدرش شدید و شدیدتر میشه (در عین حال که در خاصیتش هیچ تغییری ایجاد نشده). وقتی اینطور شد، کافیه ظرف عسل رو حدود ۲۰ ساعت بر روی حرارت ملایم (مثلا مجاورت شوفاژ) قرار بدیم تا ظاهرش دوباره به حالت اولیه برگرده. اما بعضی از عسلفروشها به جای تحمل همه این دردسرها، همون اول، عسل رو در دمای خیلی بالا میجوشونن. وقتی عسل به جوش اومد، برای همیشه ظاهرش شفاف و زلال و قشنگ باقی میمونه و هیچ وقت رس نمیزنه و کدر نمیشه. اما به چه قیمتی؟ به این قیمت که بافت های طبیعیاش نابود میشه و اون خواص عسل خام رو از دست میده.
ثبت سفارش:@ghooosh_ir
۱۶:۲۳
عسل قوش خام است!
۱۶:۲۴
۱۴:۳۲
.#عسل_چند_گیاه
عسلی که باعث افزایش اشتهادر کودکان و بزرگسالان میشه
عسل چند گیاه علاوه بر طعم دلپذیر که داره و برای کسانی که کمبود ویتامین دارن خیلی مفیده
ساکارز زیر ۳ درصد حتی افراد دیابتی میتوانند استفاده کنند.
ثبت سفارش:@ghooosh_ir
عسلی که باعث افزایش اشتهادر کودکان و بزرگسالان میشه
عسل چند گیاه علاوه بر طعم دلپذیر که داره و برای کسانی که کمبود ویتامین دارن خیلی مفیده
ساکارز زیر ۳ درصد حتی افراد دیابتی میتوانند استفاده کنند.
ثبت سفارش:@ghooosh_ir
۱۴:۳۴
۱۹:۰۳
یه چیز جالب در رابطه با عسل
زنبورهای عسل در پرواز خود به روی گلها از شهد گلها مکیده و مقداری از آن شهد را در داخل عسلدان ذخیره میکنند و به هنگام برگشت این گردهها در بدن آنها با مواد دیگر مخلوط شده و به صورت قطرات عسل در لانههایی که خودشان میسازند و به کندو معروف است، ذخیره میشوند.
جالب است بدانید؛ زنبورها هرگز نمیخوابند، بنابراین طی روز به جمع کردن گرده و ذخیره کردن آن در لانههای کندو مشغول هستند و شبهنگام دوباره این عسلهای ذخیره شده را مکیده و در بدن خود با مواد مختلف از جمله دیاستاز مخلوط کرده؛ سپس مقداری از آب آن توسط عسلدان در بدن زنبور گرفته شده و دوباره آن را در لانههای کندو ذخیره میکنند.@ghooshir
زنبورهای عسل در پرواز خود به روی گلها از شهد گلها مکیده و مقداری از آن شهد را در داخل عسلدان ذخیره میکنند و به هنگام برگشت این گردهها در بدن آنها با مواد دیگر مخلوط شده و به صورت قطرات عسل در لانههایی که خودشان میسازند و به کندو معروف است، ذخیره میشوند.
جالب است بدانید؛ زنبورها هرگز نمیخوابند، بنابراین طی روز به جمع کردن گرده و ذخیره کردن آن در لانههای کندو مشغول هستند و شبهنگام دوباره این عسلهای ذخیره شده را مکیده و در بدن خود با مواد مختلف از جمله دیاستاز مخلوط کرده؛ سپس مقداری از آب آن توسط عسلدان در بدن زنبور گرفته شده و دوباره آن را در لانههای کندو ذخیره میکنند.@ghooshir
۱۴:۱۵
۱۴:۱۸
۱۴:۴۸
۱۴:۵۱
۱۴:۵۱
۱۵:۱۱