عکس پروفایل سازمان غذا و دارو IFDAس

سازمان غذا و دارو IFDA

۴۱۶عضو
عکس پروفایل سازمان غذا و دارو IFDAس
۴۱۶ عضو

سازمان غذا و دارو IFDA

undefined شبکه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو (IFDA) :
undefined سایت سازمان؛ http://fda.gov.irundefined پایگاه خبری ایفدانا: http://ifdana.fda.gov.ir
undefinedپیام رسان گپhttps://gap.im/IFDAnewsundefined بیسفون پلاسhttp://bpn.im/IFDAnews

undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۲ تیر ۱۳۹۷

وزیر بهداشت در نامه‌ای به وزیر نفت:
رفع مشکلات تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در گرو تامین مواد اولیه پتروشیمی است.
وزیر بهداشت در نامه‌ای به وزیر نفت عنوان کرد:رفع مشکلات تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در گرو تامین مواد اولیه پتروشیمی است.
وزیر بهداشت در نامه‌ای به وزیر نفت، بر رفع مشکلات تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در تامین مواد اولیه پتروشیمی تولید داخل تأکید کرد.
سیدحسن هاشمی در نامه‌ای به بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت با بیان اینکه تسهیل در استفاده از مواد اولیه پتروشیمی تولید داخل از مصادیق اقتصاد مقاومتی و در راستای جلوگیری از خروج ارز از کشور است، اظهار داشت: حدود ۱۰۰۰ تولیدکننده تجهیزات پزشکی در کشور فعالیت می‌کنند که مواد اولیه حدود ۴۰۰ واحد تولیدی عمدتا از پلیمرهایی نظیر گرانول (پلی وینیل کلراید)، گرانول (پلی پروپیلن)، و گرانول (پلی اتیلن) تولید داخل تشکیل می‌شود.
وزیر بهداشت در این نامه تاکید کرده است: با توجه به سیاستهای جاری کشور در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ایرانی، اولویت این وزارتخانه، تامین مواد اولیه تجهیزات پزشکی از تولیدات داخلی (پتروشیمی) است..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۵:۴۱

۶ مصوبه دولت برای رفع مشکل مواد اولیه، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی وارداتی
سخنگوی سازمان غذا و دارو شش مصوبه ستاد ویژه اقتصادی دولت برای رفع مشکل واردات اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی را تشریح کرد.
دکتر کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح مصوبات ستاد ویژه اقتصادی دولت برای رفع مشکل واردات اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی گفت: بر اساس مصوبه دولت، به منظور افزایش نقدینگی شرکت‌ها جهت خرید مواد اولیه، داروی ساخته شده و تجهیزات پزشکی، حد اعتباری تسهیلات ریالی و ارزی شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی در بانک‌ها به اندازه ۳۰ درصد بیش از حد اعتباری سال ۱۳۹۶ افزایش می‌یابد. همچنین محدودیت ذینفع واحد و اشخاص مرتبط در نظام بانکی برای شرکت‌های متعلق به گروه‌های دارویی دولتی و نهادهای عمومی مطابق لیست پیوست که به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده، لغو می‌شود و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز موظف است اقدام لازم را جهت ابلاغ این بند از مصوبه به سیستم بانکی به عمل آورد.
وی افزود: بر اساس این مصوبه، سررسید تسویه حساب اعتبارات اسنادی مدت‌دار گشایش شده برای دارو و تجهیزات پزشکی از شش ماه به ۹ ماه افزایش می‌یابد. به گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز اجازه داده شده تا محموله‌های دارویی وارداتی را با تعهد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کپی یا حداقل اسناد ترخیص کند. البته شرکت‌های دارویی هم مکلف شده‌اند اسناد بانکی محموله‌های مذکور را حداکثر ظرف مدت سه ماه به گمرک تحویل دهند.
وی با استناد به مصوبات ستاد ویژه اقتصادی دولت در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، ادامه داد: کلیه شرکت‌های دارویی و تجهیزات وارد کننده می‌توانند از حد اعتباری شرکت‌های خارجی استفاده کرده و نسبت به واردات اقدام نمایند. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هم موظف است در زمان تسویه حساب (حداکثر شش ماه) نرخ ارز را بر اساس قیمت زمان ترخیص و توزیع محاسبه کند.
وی تاکید کرد: همچنین وزارت بهداشت موظف شده در محتوای کالا و قیمت‌گذاری آنها نظارت کامل داشته باشد و گزارش عملکرد این مصوبه را در مقاطع سه ماهه به ستاد ارائه کند..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۵:۵۶

کاهش حمایت بیمه ای از ۲۴ داروی بیماران خاص صحت ندارد/ طرح موضوعات کارشناسی لزوما دلیل بر تصویب و اجرا نیست.
سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتگو با ایفدانا در خصوص انتشار نامه ای مبنی بر ضرورت بحث تغییر سیاست حمایت بیمه ای از برخی داروهای بیماران خاص و صعب العلاج گفت: نامه ای که بدان اشاره شده، بررسی اولیه و طرح موضوعی است که حداقل سه ماه از زمان آن می گذرد و این مکاتبات در خصوص ارزیابی های مستمر سیاست های حمایت بیمه ای طبق روال جاری و سیاست ها و کارویژه سازمان غذا و دارو بعنوان نهاد تنظیم کننده بازار دارو، بعنوان طرح اولیه موضوع معمول هست .
وی افزود : در ابتدای سال و در نامه مورد اشاره ، در خصوص ۲۴ مورد از داروهایی که تحت پوشش ویژه بیمه ای فراتر از سایر داروها تا حد ۹۰ درصد قیمت هستند، طرح موضوع شده و در دستور کار شورای عالی بیمه سلامت قرار گرفته و در ادامه بررسی های کارشناسی ازین میان، ۳ مورد، مبتنی بر شواهد علمی، موضوع حمایت ویژه بیمه ای از آن ها، ضروری تشخیص داده نشده است که جهت بررسی نهایی و ابلاغ به دولت ارسال شده است.
مشاور اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو در ادامه تاکید کرد: این نامه و طرح موضوعات مشابه، دقیقا در راستای ماموریت سازمان غذا و دارو و شورای‌عالی بیمه سلامت در ارتقای مستمر فرآیند تخصیص منابع در حوزه داروست و بصورت مستمر داروها و فرآیندهای تجویز، مصرف و حمایت، از نظر هزینه-اثربخشی و تخصیص بهینه، مورد ارزیابی قرار می گیرند و پس از طی مراحل بررسی فنی و کارشناسی و بحث و ارزیابی در شورای عالی بیمه سلامت مطرح شده و در صورت تصویب برای ابلاغ و اجرا به دولت ارسال می شوند.
وی تاکید کرد: راهبرد صحیح در مدیریت و اقتصاد دارو و سلامت این است که هر دارو یا هر پروسیجر درمانی لزوما هر زمان، هرجا و برای هر بیمار با هر پوشش و حمایت بیمه ای و یا حمایت ویژه، قابل ارایه نیست و ماموریت سازمان غذا و دارو بعنوان رگولاتوری حوزه دارو و تجهیزات پزشکی بررسی و تشخیص اولویت ها بر اساس هزینه-اثربخشی هر دارو، مبتنی بر شواهد علمی است و این در تمام نظام های دارویی و سلامت امری کاملا پذیرفته شده و حتی الزامی است.
جهانپور در پایان تاکید کرد که قدر مسلم طرح موضوعاتی مانند آنچه که در نامه فروردین ماه رییس محترم سازمان غذا و دارو آمده، اولین و آخرین در نوع خود نخواهد بود و تمامی حلقه های زنجیره خدمات دارویی و تجهیزات پزشکی در یک فرآیند مستمر و مداوم و مبتنی بر شواهد، مورد ارزیابی مجدد و بازنگری قرار خواهند گرفت و هر خدمتی بر اساس هزینه-اثربخشی آن برای نظام سلامت و سلامت عمومی جامعه بالقوه قابل ارزیابی مجدد و بازنگری خواهد بود، چنانکه از میان موارد ۲۴ گانه مطروحه در سه مورد چنین اتفاقی افتاده است..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۷:۲۸

۱۴ تیر ۱۳۹۷

وبدا: سخنگوي سازمان غذا و دارو:نظارت هاي مستمر بر قيمت دارو در بيمارستان ها انجام مي شود/ ارز دولتي براي تمام داروهاي مورد تاييد سازمان غذا و دارو در نظر گرفته شده است
http://behdasht.gov.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=28564554K&siteid=1&pageid=55373&newsview=178427

۱۲:۴۵

‍ امضای سه سند همکاری بین ایران و سوئیس
روسای جمهور ­ایران و سوئیس سه سند همکاری امضا کردند.
به گزارش ایفدانا، این اسناد همکاری شامل بیانیه همکاری علمی بین وزارت آموزش و تحقیقات سوئیس و وزارت علوم ایران ، موافقتنامه حمل و نقل جاده ای و بیانیه همکاری بین دفتر فدرال بهداشت عمومی سوئیس و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران است .
در ادامه دیدارهای هیات های عالی رتبه ایرانی و سوییسی، نشست مشترکی مابین وزیر بهداشت عمومی دولت فدرال سوییس و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان برگزار گردید.
در این جلسه که دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو، مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، مقامات عالی رتبه دفتر بهداشت عمومی سوییس و مدیران عامل شرکت های نوارتیس، روش و نستله حضور داشتند بر سر تداوم و توسعه همکاری‌های مشترک دو کشور بحث و تبادل نظر گردید و نحوه اجرایی شدن تفاهمنامه های فی‌مابین دو کشور در دستور کار قرار گرفت. .
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۸:۰۶

۱۵ تیر ۱۳۹۷

تسهیلات ویژه دولت برای دارو
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، به تشریح مصوبات ستاد ویژه اقتصادی دولت در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت.https://goo.gl/9WHKVe.
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۲۱:۵۵

‍ آمار کمبودهای دارویی به نقطه بهینه نزدیک می شود/ تقدیر از حضور فعالانه و مسوولانه اصحاب قلم و رسانه سلامت
سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار حوزه فرآورده های دارویی و مکمل ایفدانا گفت : با همراهی ستاد ویژه اقتصادی دولت و با تلاش مستمر و همکاری همه جانبه مدیران و فعالان حوزه اقتصاد و دارو کمبود های مقطعی دارو که در خرداد ماه گذشته به ۶۵ قلم رسیده بود، در تیرماه جاری به ۵۷ قلم و در پایان هفته گذشته به ۵۲ قلم رسیده و طبق پیش بینی ها و با تمهیدات و اقدامات انجام شده در پایان ماه جاری به کمتر از ۳۲ قلم خواهد رسید و بزودی در مردادماه پیش رو، به نقطه بهینه در۵۰ سال اخیر خواهد رسید.
وی افزود: کمبود دارو ، در همه بازار های دارویی دنیا امری معمول هست ، چنانکه در بازار دارویی ایالات متحده بعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان دارو در دنیا از سال۲۰۰۸ تاکنون، جمعا بیش از ۱۴۰۰ نوع دارو کمبود پیدا کرده‌اند که بیش از چهار برابر مدت مشابه قبل آن بوده و بیش از یک سوم این داروها در اورژانس کاربرد داشته اند و برای 10 درصد آنها داروی جایگزینی نیز وجود نداشته است، آنهم در اقتصادی که محدودیت‌ها و شرایط تحمیلی کشورمان را نداشته است.
مشاور اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو افزود: عبور کمبودها از نقطه ای می تواند بحران دارویی تلقی شود چنانکه در سالهای تحریم ۹۰ و ۹۱ این عدد به بیش از ۳۵۰ قلم دارو رسیده بود و شاید در مقطعی کشور دچار بحران دارویی بود.
وی ادامه داد: خروج آمریکا از برجام و نوسانات ارزی هفته های آغازین سال و تغییرات مقررات ارزی و نرخ تسعیر ارز و مطالبات معوقه زنجیره تامین دارو، قاعدتا تاخیری در تامین برخی مواد اولیه دارویی و یا واردات و توزیع برخی داروها ایجاد نمود چنانکه در خرداد ماه گذشته ، اقلام کمیاب یا نایاب دارو به ۶۵ قلم رسید، وضعیتی که اگرچه با نقطه بحران دارو فاصله دات ولی می توانست بر زحمت برخی بیماران بیفزاید، اما با توجه ویژه دولت و پیگیری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو و حمیت و همراهی فعالان حوزه دارو و سندیکاهای مربوطه، در هفته نخست تیرماه این رقم به ۵۷ قلم و در پایان ساعات اداری هفته گذشته به کمتر از ۵۲ قلم رسیده و در ادامه این روند تا پایان تیرماه جاری به ۳۲ قلم خواهد رسید و عملا در مردادماه پیش رو به نقطه بهینه نمودار تامین دارو در ۵۰ سال اخیر نزدیک خواهد شد.
وی همچنین عنوان کرد: تقریبا منطقی سازی قیمت داروهای تولید داخل در یک کار فشرده ظرف هفته های اخیر نهایی شده ، کلیه مصوبات در سامانه اطلاعات دارویی سازمان غذا و دارو در معرض دید عموم قرار گرفته، تسهیلات ویژه ای جهت تسریع در واردات مواد اولیه یا داروهای مورد نیاز تصویب و اجرایی شده و امیدواریم با مشارکت جدی بخش خصوصی، موضوع ذخیره استراتژیک دارو و مواد اولیه در نیمه اول سال نهایی شود و بیماران و هموطنان عزیز دغدغه و نگرانی عمده ای در حوزه دارو نداشته باشند.
سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پایان تاکید کرد: در همه این روزها و در کنار همه تلاشها، حضور فعال و آگاهانه و پیگیر اغلب اصحاب قلم و رسانه خصوصا فعالان رسانه ای حوزه سلامت و دارو را نمی توان در یاد نداشت و جا دارد در حالیکه روز گرامیداشت قلم را پشت سر میگذاریم، از این حضور جدی، هوشمندانه و مسوولانه تقدیر کرد..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۲۳:۵۴

۱۸ تیر ۱۳۹۷

تخصیص قطعی ۲/۸ میلیارد یورو، ارز برای واردات دارو، مواد اولیه دارویی و ملزومات پزشکی/ پروفرم قابل قبول فقط با ارز کشور مبدا
طبق گزارش ایفدانا، پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو، تخصیص ارز برای دارو، مواد اولیه و ملزومات پزشکی تا ۲/۸ میلیارد یورو معادل 3.5 میلیارد دلار قطعی شده است که فرآیند ثبت و تایید سفارش، تخصیص ارز و گشایش اعتبار در حال انجام است.
کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو می گوید: روند ثبت سفارش، تخصیص ارز و گشایش اعتبار و حتی فرآیند های ترخیص این کالاها در گمرکات، با پیگیری های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو و با مصوبات ستاد ویژه اقتصادی دولت، تسریع و تسهیل شده است.
وی می افزاید: با پیگیری های سازمان غذا و دارو بوروکراسی اداری برای تخصیص ارز دارویی و حتی ترخیص گمرکی، گشایش اعتبار و ثبت سفارش کاهش یافته است و تخصیص ارز برای دارو تا مبلغ ۲/۸ میلیارد یورو معادل 3.5 میلیارد دلار قطعی شده است لکن کلیه شرکتهای متقاضی واردات این اقلام باید پروفرم بر حسب ارز رسمی کشور مبدا را جهت آغاز و انجام فرآیند ارایه نمایند و پروفرمای ارایه شده بر حسب ارزهای غیر از ارز کشور مبدا پذیرفته نیست.وی تاکید کرد: در هفته جاری رییس سازمان غذا و دارو رسماً این موضوع را به کلیه ادارات کل مربوطه جهت اطلاع به ذینفعان اعلام نموده و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز و متقاضی واردات دارو و مواداولیه و تجهیزات پزشکی باید توجه داشته باشند که پروفرمای ارایه شده فقط با ارز کشور مبدا قابل قبول است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو می گوید: شرکت های مجاز می توانند برای تسریع در تخصیص ارز، ثبت سفارش های خود را انجام دهند. سازمان غذا و دارو در صدد است در همین نیمه نخست سال، حجم عمده واردات دارویی ، مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز حداقل یک سال کشور را از طریق شرکتهای متقاضی واجد شرایط وارد کند.
وی درباره ارز نیمایی برای دارو نیز می گوید: ارز دولتی با نرخ دلار چهار هزار و 200 تومانی برای دارو در نظر گرفته شده است که در اولین فرصت ممکن توسط بانک مرکزی و بانکهای عامل به آنها اختصاص داده می شود..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۳:۴۴

سخنگوی وزارت بهداشت:
بیش از 99 درصد داروها قیمت گذاری و به آن ارز دولتی تخصیص داده می شود
دکتر ایرج حریرچی با حضور در بخش خبری 21 شبکه یک سیما با بیان اینکه شرکت های دارویی مکلف هستند روی جعبه دارو قیمت را ثبت کنند، افزود: مردم می توانند به سامانه سازمان غذا و دارو مراجعه کنند و قیمت های دارو و اصالت آن را در آن جا ببینند و داروخانه ها هم مکلف هستند فاکتور فروش را ارائه کنند.
وی با بیان اینکه در مورد دارو، سه گروه مجاز با حضور در شهرستان ها قیمت داروها را کنترل می کنند، گفت: درباره تجهیزات پزشکی کاستی هایی قبلا وجود داشت اما اکنون از بانک مرکزی درخواست کردیم اسامی افراد دریافت کننده ارز 4200 تومانی را اعلام کند.
حریرچی با بیان اینکه بیمارستان های دولتی و خصوصی خریدار عمده تجهیزات پزشکی هستند، اضافه کرد: این بیمارستان ها مکلف هستند همه تجهیزات پزشکی لازم را تهیه کنند و نباید بیماران را برای تهیه این تجهیزات به بیرون از بیمارستان بفرستند. 
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: محرومیت از تخصیص ارز دولتی، برخورد سازمان تعزیرات و محرومیت از واردات از جمله برخوردهایی است که با متخلفان انجام می شود. 
حریرچی افزود: به پشتوانه دولت، مجلس و قوه قضائیه قاطعانه ترین برخورد را برای حفظ سلامت مردم ایران انجام می دهیم. 
وی با اشاره به اینکه بازار را کنترل می کنیم، گفت: از طریق نرم افزاری به انبار همه شرکت های دارویی دسترسی داریم و ذخیره دارویی را تکمیل کردیم. 
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره لیست کالاهایی که برای چند بار مصرف مجاز شدند، گفت: قائده بر استفاده مجدد از تجهیزات پزشکی مانند قیچی و پنس است و بعد از استفاده استریل می شوند و سازمان غذا و داروی امریکا هم در این زمینه ها مجوز داده است. 
حریرچی تاکید کرد: هیچ کدام از وسایلی که اکنون استریل می کنیم وسیله ای نیست که در امریکا یا اروپا استریل نشود اما برخی از شرکت های واردکننده می گویند شما این تجهیزات را یک بار مصرف کنید و دور بیاندازید تا ما به شما بفروشیم، مردم به این موضوع توجه کنند. 
وی اضافه کرد: سلامت و ایمنی بیمار، خط قرمز ماست و هر کاری را که برای درمان نزدیکان خود از جمله پدر و مادر و فرزند خود انجام دهیم برای مردم هم انجام می دهیم. .
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۹:۰۱

۲۰ تیر ۱۳۹۷

‍ معاون وزیر بهداشت خبر داد؛
اختصاص 3٫5 میلیارد دلار سهم ارزی برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی
خط تولید آمپول تزریقی با تولید نوروبیون با حضور معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در کارخانجات داروسازی اکتوورکو به بهره برداری رسید. 
دکتر غلامرضا اصغری رییس سازمان غذا و دارو امروز در جریان افتتاح خط تولید آمپول تزریقی نوروبیون در کارخانجات داروسازی اکتوورکو با اشاره به تعامل سازمان غذا و دارو با تولید کنندگان بخش خصوصی اظهار داشت: سازمان همواره با تولید کنندگان بخش خصوصی حوزه دارو در داخل کشور ارتباطی تنگاتنگ دارد و در امتداد این ارتباط ، تعامل با کشورهای صاحب فن آوری های پیشرفته دارو سازی نیز تکمیل کننده راهی است که به توسعه دراین بخش خواهد انجامید و این درحالی است که وزارت بهداشت تضمین های لازم برای تامین مواد اولیه و انتقال دانش دارو سازی را از کشورهای اروپایی در قبال رخدادهای پس از برجام دریافت کرده است. 
وی افزود: انتقال دانش ساخت دارو و مکمل های پرمصرف که تا پیش از این در کشور تولید نمی شد می تواند به رشد و ارتقای صنعت دارو سازی ایران کمک شایانی داشته باشد و اینک با تولید محصول تزریقی نوروبیون در حالی که تاییدیه شرکت مرک آلمان را نیز با خود دارد، می تواند به این مفهوم باشد که بخش خصوصی صنعت دارو در ایران گام های بلندی به سوی توسعه بر می دارد. 
وی درباره جایگاه دارو سازی ایران در منطقه هم گفت: با توجه به این که بیش از ۹۶ درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود، می توان به طور قطع گفت که جایگاه کشور بالاست و هیچ کشوری در منطقه رکورد ما را کسب نکرده است. 
وی در خصوص نیاز مالی واردات دارو بر اساس سهمی که بانک مرکزی در نظر گرفته است نیز گفت: بانک مرکزی با هماهنگی های به عمل آمده مبلغ 3٫5 میلیارد دلار را برای تامین مواد اولیه دارویی و همچنین داروی آماده و تجهیزات پزشکی در نظر گرفته است. 
دکتر اصغری با اشاره به اینکه مهمترین مشکل صنعت دارو سازی موضوع تامین نقدینگی است و دولت دست کم باید نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان به این بخش تزریق کند گفت: مطالبات معوقه این صنعت حدود 2600 میلیارد تومان است. 
معاون وزیر بهداشت پیرامون مشکلات و نوسانات نرخ ارز و اعمال تحریم های جدید کشورهای صاحب تکنولوژی و معضلات پیش روی صنعت داروسازی کشور هم گفت: این مشکلات زیاد نخواهد بود چرا که ما مطمئن هستیم بخش خصوصی با تامین نقدینگی و نیاز ارزی خود قادر خواهد مواد اولیه مورد نیاز خود را تامین کند، بنابر این چنین مشکلی بروز نخواهد کرد و بسیاری از کارخانجات دارو سازی کشور حداقل برای مدت یکسال مواد و تجهیزات مورد نیاز خط تولید خود را در اختیار خواهند داشت. 
وی اضافه کرد: برای نمونه در این زمینه می توان به همین کارخانه اکتوورکو اشاره کرد که برای یک سال مواد اولیه تولیدی دارو را در انبارهایش ذخیره کرده است و از آنجا که پیش بینی مواد و تجهیزات مورد نیاز در دستور کار همه شرکت های دارو سازی است نباید بابت تحریم ها نگران این صنعت در کشور بود. 
رییس سازمان غذا و دارو در پاسخ به پرسشی پیرامون انتقال تکنولوزی صنعت دارو سازی ایران در زمان تحریم ها و چالش های پیش روی شرکت ها هم گفت: ما در حوزه تامین قطعات و در تامین مواد اولیه دچار مشکل نخواهیم شد، چون اغلب همکاران دارویی ایران کشورهای اروپایی مانند سوییس و آلمان هستند که تضمین داده اند نیازهای دارویی کشور را به مطلوبترین شکل پاسخ دهند و می توان گفت اینک از این نظر جای نگرانی نیست، علاوه بر این تامین نیازهای دارویی از دیگر روش ها مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته است که کشور دچار مشکل نشود. 
بر اساس این گزارش؛ دکتر علی نراقی رئیس هیات مدیره شرکت کارخانجات داروسازی اکتوورکو در مراسم افتتاح خط تولید این دارو اظهار داشت: خط تولید پیشرفته بوده و دارای گواهی جی ام پی آمپول های تزریقی با ظرفیت تولید 200 هزار آمپول در هر شیفت در زمینه تولید آمپول های تزریقی از جمله آمپول نوروبیون تحت لیسانس مرک آلمان فعالیت دارد. .
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۶:۳۶

۲۲ تیر ۱۳۹۷

تعیین تکلیف دریافت کنندگان ارز دولتی دارو
خبرگزاری مهر: معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، از بانک مرکزی خواست اطلاعات کامل دریافت کنندگان نهایی ارز دولتی دارو، مواد اولیه و ملزومات پزشکی به این سازمان منعکس شود. 
دکتر غلامرضا اصغری، گفت: از بانک مرکزی خواسته ایم فهرست کامل شرکت های دریافت کننده ارز دولتی برای تامین مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی را در اختیار این سازمان قرار دهد. 
وی افزود: با توجه به ضرورت تعیین وضعیت شرکت های معرفی شده از سوی سازمان غذا و دارو به بانک مرکزی برای تخصیص و دریافت ارز دولتی و گشایش اعتبار بانکی، به گزارش دقیق بانک مرکزی مبنی بر اینکه کدام شرکت ها در چه مرحله ای از فرآیند تخصیص ارز و گشایش اعتبار و واردات قرار دارند، نیازمندیم. 
معاون وزیر بهداشت، ادامه داد: بر این اساس از بانک مرکزی خواسته شده است آخرین وضعیت و فهرست شرکت های دریافت کننده ارز دولتی جهت واردات مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی را در اختیار سازمان غذا و دارو، قرار دهد..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۸:۱۹

‍ ‍ رییس سازمان غذا و دارو خبر داد :
الزام قطعی درج لوگوی تراریخته بر روی کلیه محصولات با منشا تراریخته/ لزوم اطلاع رسانی استفاده از محصولات تراریخته در فرآورده های غذایی تهیه شده از این مواد
دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در گفتگوی با ایفدانا در خصوص محصولات غذایی تراریخته گفت: در ادامه الزامات قانونی و بخشنامه های پیشین، کلیه روغن های موجود در بازار کشور از اول مردادماه ملزم به درج لوگوی تراریخته با فرمت اعلامی اداره کل فرآورده های خوراکی و آشامیدنی این سازمان هستند و علیرغم همه دقت نظر ها بر موضوع ایمنی و سلامت محصولات مجاز تراریخته، فرصت و امکان انتخاب باید برای مصرف کننده فراهم شود و کلیه تولیدکنندگان یا واردکنندگان روغن های خوراکی با منشا تراریخته ملزم به رعایت این موضوع و اطلاع رسانی با شکل یکسان به مشتری هستند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: از اول شهریور ماه پیش رو هم کلیه فرآورده ها و محصولاتی که در اجزای آن از روغن و یا سایر محصولات با منشا تراریخته استفاده شده باشد، ملزم به اطلاع رسانی روی محصول به مشتریان میباشند.
وی افزود: در بسیاری از کشورهای جهان بویژه جوامع توسعه یافته نیز این اطلاع رسانی الزامی است و انجام میشود.
دکتر اصغری همچنین تاکید کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو فقط به محصولات تراریخته ای مجوز ورود به کشور می دهند که ایمنی و سلامت آنها پیش ازین توسط مراجع علمی بین المللی تایید و در کشورهای اتحادیه اروپا مجاز بوده و قبلا مورد مصرف قرار گرفته باشند.
لازم به ذکر است با توجه به تدوین ضوابط و ابلاغ رسمی دستورالعمل اجرائی وزارت بهداشت در خصوص موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های مرتبط با مواد غذائی و ضابطه برچسب گذاری محصولات غذایی تراریخته و ابلاغ سازمان غذا و دارو، درج لوگو(نشان) تراریخته به شکل دایره سفید رنگ و به قطر 1.5 سانتیمتر که واژه تراریخته در درون آن با فونت قابل رؤیت در کنار آرم سازمان غذا و دارو بر روی بسته های کلیه محصولات تراریخته الزامی است ..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۲:۵۵

۲۹ تیر ۱۳۹۷

بررسی فوریتی 17 تولید کننده داخلی داروی والزارتان توسط سازمان غذا و دارو/ ریکال داروی والزارتان تولیدی هفت شرکت
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره شرایط مصرف داروی "والزارتان" در ایران و ریکال شدن آن در بازار دارویی کشورمان توضیحاتی ارایه داد.
به گزارش خبرنگار ایفدانا، طی خبرهای هفته‌ای که گذشت داروی "والزارتان" تولیدی یک شرکت چندملیتی دارویی که داروی رایج برای کنترل فشار خون است و به پیشگیری از نارسایی قلبی هم کمک می‌کند، به‌ علت داشتن یک ماده شیمیایی در ماده اولیه که احتمال ابتلا به بیماری در افراد مصرف‌کننده را افزایش می‌دهد از بازار ۲۳ کشور جهان ریکال شد، تاکنون این ریکال مختص ۲۲ بازار اروپایی به‌علاوه بازار بحرین بوده است ولی طبق آنچه سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد این ریکال به بازار دارویی ایالات متحده و ایران هم رسیده است.
بنابر اظهارات سخنگوی سازمان غذا و دارو در جریان آزمایش‌های بچ‌های API والزارتان یکی از عمده ترین تأمین‌کنندگان API این دارو یعنی شرکت چینی ژیجیانگ هواهای فارماکوتیکالز، آژانس دارویی اروپا (EMA) اعلام نموده که ناخالصی با احتمال ایجاد مشکلات بعدی در مصرف کننده، در نتیجه یک تغییر در فرایند تولید این ماده رخ داده است.
در این راستا دکتر کیانوش جهانپور ــ سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره شرایط مصرف این دارو و ریکال شدن آن در بازار دارویی ایران عنوان کرد: ریکال و جمع آوری این دارو فقط برای والزارتان تولید شده از ماده موثره محصول شرکت چینی مذکور است و طبیعتا فقط شامل محصول والزارتان شرکت‌هایی خواهد شد که ماده اولیه خود را از این شرکت خاص تامین کرده اند.
وی افزود: در بررسی های عاجل سازمان غذا و دارو، مشخص شد که از میان ۱۷ شرکت تولیدکننده والزارتان در ایران، هفت شرکت ماده اولیه خود را از این شرکت تامین کرده اند و دستور ریکال و جمع آوری محصول والزارتان این هفت شرکت صادر شد و طبق فرآیند معمول ریکال از بازار دارویی جمع آوری و مرجوع خواهند شد.
سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: دستور ریکال والزارتان خطاب به هفت شرکت صادر شده است و این دستور تنها متوجه والزارتان تولیدی هفت شرکت مورد اشاره بوده و داروی والزارتان تولیدی ده شرکت دیگر داخلی کماکان در بازار دارویی کشور موجود و در دسترس خواهد بود و مشکلی برای مصرف نخواهند داشت.
وی تاکید کرد ریکال یا فراخوان دارو، روند مشخصی دارد و در حوزه دارو متداول هست و مانند آنچه در ۲۴ کشور دیگر تاکنون در مورد این دارو رخ داده، تنها و تنها محصول والزارتان هفت شرکت داروسازی ایرانی حکیم، جالینوس، داروپخش، ابوریحان، آوه سینا، پورسینا و دکتر عبیدی مشمول فراخوان بوده و فعلا داروی والزارتان شرکتهای دیگر مشکلی برای مصرف نخواهد داشت ، همچنین این فراخوان برای والزارتان فعلی این هفت شرکت بوده و طبیعتا با رفع نقیصه، مشمول تولیدات آینده یا سایر تولیدات این شرکت ها نخواهد بود.

undefined @IFDAnews undefinedundefined.
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۳:۳۳

۱ مرداد ۱۳۹۷

آیا داروهای شیمی درمانی بدون مطالعات آزمایشگاهی وارد بازار شدند؟
همایون یوسفی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت در مورد اظهارنظر دبیر انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران مبنی بر اینکه مطالعات آزمایشگاهی داروهای شیمی درمانی تولید داخلی مبهم بوده و این موضوع اسباب نگرانی بیماران و پزشکان را فراهم کرده است گفت: با توجه به اهمیت این موضوع هر گونه اظهارنظر در مورد میزان اثربخشی داروهای مربوط به این نوع درمان نیاز به انجام کار کارشناسی قوی دارد، ضمن اینکه این حرف دقیقی نیست، چرا که پایه علمی مستندی ندارد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بی تردید میزان اثربخشی این داروها را باید انجمن های علمی مربوطه و سازمان غذا و دارو بعد از بررسی های علمی و پژوهشی دقیق مشخص کنند، ضمن اینکه لازم است متخصصان برای اظهارنظر در این حوزه دقت بیشتری داشته باشند تا بیانات آنها باعث تشویش اذهان عمومی نشود که قطعا این موضوع به صلاح کشور نیست.
وی تصریح کرد: هم اکنون مجلس از این آمادگی برخوردار است که در صورت نیاز در مورد اطمینان از میزان اثرگذاری این داروها در جهت رفع دغدغه های موجود هم با وزارت بهداشت و هم انجمن های علمی مربوطه همکاری داشته باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، در مورد اخباری مبنی اینکه اکثر اقلام دارویی بیماری سرطان وارداتی هستند در پاسخ به اینکه این موضوع می تواند صحه بر این اظهارنظر باشد تاکید کرد: تنها وارد کردن یک دارو از خارج یا تولید آن در داخل نمی تواند بیانگر میزان کیفیت آن باشد، چه بسا داروهای بسیاری داریم که در داخل کشور تولید می شوند، اما اثربخشی آنها در درمان از مشابه خارجی این داروها بیشتر است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: هم اکنون لازم است در رابطه با کیفیت داروها در این حوزه به صورت مورد به مورد و مستند نظر داده شود و قطعا اظهارنظر کلی در رابطه با این موضوع روش مناسبی در تعیین میزان اثربخشی داروهای وارداتی یا تولید داخلی نخواهد بود./.
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۴:۵۹

۲ مرداد ۱۳۹۷

دکتر عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگوی زنده شبکه خبر سیما:
undefined تاكيد بر الزام حضور صاحبان اصلي برندهاي خارجي ( كمپاني هاي مادر ) در كشور در صورت تمايل به واردات فرآورده های آرایشی و بهداشتی به ايران ...
undefined صاحبان اصلي برندهاي خارجي بايد در ايران دفاتر رسمي داشته باسند تا بتوانند در زمان بروز مشكلات احتمالي پاسخگو باشند ، حضور دفاتر اين برندهاي خارجي تا پايان امسال اختياري و از ابتدا سال آينده الزامي است
undefined توان توليدي و علمي و فنی كارخانجات توليدي داخلي در سالهاي اخير ارتقاء يافته و بسیاری محصولات آرایشی و بهداشتی توليدي آنها در سطح تاپ بين المللي است ..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۳:۴۸

۴ مرداد ۱۳۹۷

نامه مهم معاون وزیر بهداشت به شرکت‌های دارویی؛

شرکت هایی که در مدت تحریم به تعهد خود عمل نکنند پس از رفع مشکل در لیست سیاه سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرند

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شرکت‌هایی که در زمان تحریم تعهدات خود را بر اساس قوانین تجارت متقابل انجام نداده و یا با تاخیر انجام دهند در لیست سیاه این سازمان قرار گرفته و پس از رفع مشکل جاری کشور امکان حضور مجدد در بازار دارویی ایران را نخواهند داشت.
به گزارش خبرنگار ایفدانا، دکتر غلامرضا اصغری در نامه‌ای به تمام شرکت های وارد کننده دارو، شرکت های تولید کننده و وارد کننده مواد اولیه و ملزومات بسته بندی، شرکت‌های فوریتی و شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی نحوه تعامل با شرکت‌های تامین‌کننده در شرایط تحریم را ابلاغ کرد.
متن این نامه به شرح زیر است؛
"احتراماً با توجه به شرایط جاری کشور و فشارهای یکجانبه امریکا بر ملت قهرمان و شریف کشورمان به قصد محروم کردن بیماران در دسترسی به داروها و مورد نیازشان و پیروی از شرکت های خارجی تامین کننده مواد اولیه و داروهاساخته شده از این سیاست های آمریکا، به اطلاع می رساند؛ شرکت هایی که تعهدات خود را بر اساس قوانین تجارت متقابل انجام نداده و یا با تاخیر انجام می‌دهند، در لیست سیاه این سازمان قرار خواهند گرفت و بعد از رفع مشکلات جاری کشور، امکان حضور مجدد در بازار دارویی ایران را نخواهند داشت.
لذا مقرر فرمایید نسبت به اطلاع رسانی به آنان و ارسال اسامی این نوع شرکت ها به اداره کل امور دارویی سازمان لازم است منابع جدید مطابق با الزامات این سازمان شناسایی و اعلام گردد.".
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۰:۵۲

۸ مرداد ۱۳۹۷


پرداخت مطالبات شرکتهای بزرگ پخش دارویی از بیمارستانهای دانشگاههای علوم پزشکی تا اول اردیبهشت ۹۷
سخنگوی سازمان غذا و دارو از پرداخت مطالبات معوقه شرکتهای پخش دارو از بیمارستانهای تابعه وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد و افزود: این مطالبات تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۷ و با پرداخت بالغ بر هزار میلیارد تومان اوراق خزانه اسلامی عملا تسویه شده است.
وی افزود: انتظار می رود شرکتهای پخش مشمول این پرداخت نیز در اولین فرصت حجم عمده ای از بدهی خود را به صنعت دارو بپردازند تا شاهد ارتقای وضعیت نقدینگی صنعت دارو و تامین کنندگان داروی کشور باشیم.
سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو افزود: این اقدام عملا نقدینگی تامین کنندگان دارو را ارتقا خواهد داد و امیدواریم شرکت های تولیدکننده بتوانند با بسیج امکانات و تدابیر و با توجه به تسهیلات نسبی فراهم شده نسبت به تامین و ذخیره سازی مواد اولیه دارویی و تامین مایحتاج خود برای یک بازه زمانی مناسب اقدام لازم را معمول نمایند و آینده نگری لازم در خصوص حفظ و ارتقای چرخه تولید را بکار بندند و سازمان غذا و دارو نیز در این مسیر آماده هرگونه همراهی و همیاری و فراهم آوردن تسهیلات لازم و منطقی است..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۷:۱۸

۱۲ مرداد ۱۳۹۷

مکمل های تغذیه ای داخلی که 50 درصد بازار را تامین کنند مشمول ممنوعیت واردات می شوند/ 46 قلم مکمل در فهرست ممنوعیت واردات
 
مدیرکل اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو  گفت: به منظور تشویق تولیدکنندگان مکملهای تغذیه ای داخلی فراورده هایی که سطح تولید آن ها بتوانند  50 درصد عرضه را تامین کنند در فهرست ممنوعیت واردات قرار می گیرند.
 
مهناز خانوی در گفت و گو با خبرنگار ایفدانا با اشاره به اینکه واردات مکمل های امریکایی از اردیبهشت امسال ممنوع شده است، اظهار کرد: در حوزه مکمل ها نیاز به مشخص بودن منبع تامین و تولید کننده اصلی فراورده و شفاف سازی درمورد نوع  فراورده های وارداتی و انتقال متقابل اطلاعات داریم که در این راستا کمیته فنی مکمل های تغذیه ای سازمان غذا و دارو با توجه به شرایط و سیاست گذاری های موجود واردات مکملهای امریکایی را ممنوع کرد.
وی یکی دیگر از دلایل ممنوعیت واردات فراوردهای امریکایی را عدم امکان تامین فراورده با قیمت و کیفیت قابل نظارت و مناسب در صورت تامین از نمایندگیهای واسط عنوان کرد.
مدیرکل اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو  درمورد فراورده هایی که در گذشته مجوز واردات مکمل های امریکایی را گرفته بوده اند، توضیح داد: طبق سیاست گذاری های سازمان غدا و دارو برای میزان واردات شرکت هایی که از قبل مجوز گرفته بودند نیز سقف محدودی درنظر گرفته شده است و فراورده هایی که رای قبلی برای واردات داشته اما تا کنون مجوز ثبت فراورده را دریافت نکرده بودند نیز، بازه زمانی کوتاهی درنظر گرفته شده است، مگر اینکه شرکتی قصد انتقال دانش فنی و تولید در داخل کشور را داشته باشد که در آن صورت با سیاست بازتری برخورد خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ممنوعیت واردات مکمل امریکایی بازار را تحت تاثیر قرار می دهد یا نه، تصریح کرد: در زمینه تولید مکمل، کارخانه های داخلی با بهترین کیفیت فعال هستند که ظرفیت تامین بازار داخل را دارند و در برخی موارد هم مکمل های مورد نیاز از کشورهای اروپایی و آسیایی با بهترین برندها تامین می شود.
وی با بیان اینکه مکمل های تولید داخل به نسبت مکمل های خارجی حداقل 30 درصد ارزان تر هستند، گفت: این درحالی است که این محصولات حدود 60 درصد بازار مصرف را در اختیار دارند.
خانوی ادامه داد: هر سه ماه یکبار جلساتی با اتحادیه واردکنندگان، سندیکای به منظور بررسی و کنترل بازار تولید و واردات صورت می گیرد و فراورده ه
ایی که سطح تولید آن ها به جایی رسیده که بتوانند  با ۳ تولید کننده یا بیشتر 50 درصد عرضه را تامین کنند با توافق طرفین محصولات تولیدی آن ها در فهرست ممنوعیت واردات قرار می گیرند.
وی با اشاره اینکه ممنوعیت واردات مکمل های مشابه تولید داخل به منظور تشویق تولیدکنندگان داخلی برای تامین نیاز بازار صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: تاکنون 46 قلم از فراورده های وارداتی که تولید داخل آن به سطحی رسیده که 50 درصد نیاز بازار را تامین می کنند در فهرست ممنوعیت واردات قرار گرفته اند.
 
 .
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۶:۳۵

ورود سازمان تعزیرات حکومتی به تخلفات بازار دارو و تجهیزات پزشکی/مردم تخلفات را به سامانه تلفنی ۱۳۵ گزارش دهند
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران، با اعلام این خبر که این سازمان به تخلفات صورت‌ گرفته در بازار دارو و تجهیزات پزشکی و تعرفه پزشکان ورود می‌کند از مردم خواست تا تخلفات این حوزه را از طریق سامانه ۱۳۵ گزارش دهند.
بنا بر گزارش ایفدانا و بنقل از خانه ملت، محمد علی اسفنانی در تشریح نحوه ورود سازمان تعزیرات حکومتی به تخلفات صورت گرفته در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی گفت: بخشی از وظایف سازمان تعزیرات مطابق با قانون تعزیرات حکومتی مربوط به امور بهداشتی و درمانی و تخلفات مربوط به این حوزه می‌شود که دارو و تجهیزات نیز زیرمجموعه آن قرار می‌گیرد، بنابراین سازمان تعزیرات حکومتی از حیث گرانفروشی، احتکار، داروهای تقلبی و داروهای تاریخ گذشته به این حوزه ورود می کند و در صورتی که گزارشی وجود داشته باشد، قطعا بدان رسیدگی خواهیم کرد.
اختصاص 5 شعبه ویژه سازمان تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به تخلفات حوزه دارو
وی ادامه داد: ما به لحاظ اهمیتی که برای سلامت عمومی قائل هستیم، مجتمع ویژه‌ای را برای رسیدگی به تخلفات حوزه بهداشت و درمان اختصاص داده‌ایم و 5 شعبه ویژه در مجتمع‌ها مستقر کرده‌ایم تا فقط به این تخلفات رسیدگی کنند و موضوع دارو هم در این بخش‌ها رسیدگی قرار می‌شود، همچنین در رابطه با تجهیزات پزشکی نیز شعبه ویژه‌ای را در سازمان غذا و دارو، مستقر کرده‌ایم تا همیشه قاضی این سازمان در این مجموعه حضور داشته باشد و به محض اینکه تخلفی مشاهده شد به سرعت مراحل قانونی آن را طی کرده و بعد از تصمیم گیری حکم را صادر و اجرا کند.
اسفنانی اظهار کرد: البته در حوزه دارو با نقص قانونی مواجه هستیم و اگر بتوان در یک زمان قابل قبولی این نقایص را برطرف کرد، به طوری که به این سازمان اختیارات قانونی داده شود تا بتوانیم با قدرت بیشتری به این موضوع ورود کنیم، قطعا می‌توانیم وضعیت بازار دارو را به صورت بهتری کنترل کنیم.
وی تصریح کرد: هم‌اکنون ما جلسات مشترکی را با روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهرستان‌ها برگزار می‌کنیم، ضمن اینکه کمیسیونی تحت عنوان ماده 11 قانون تعزیرات داریم که در آنجا این موارد بررسی شده و به تخلفات رسیدگی می‌شود و در نهایت اگر صحت تخلفات احراز شد، حتما برای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود.
اسفنانی یادآور شد: تعرفه پزشکان و بیمارستان‌ها و خدماتی که در آنها ارائه می‌شود و هزینه‌ای که در ازای آن دریافت می‌کنند هم از جمله مواردی است که این سازمان بدان ورود کرده و به تخلفات صورت گرفته در آن رسیدگی می‌کند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران، با اشاره به راه‌هایی که مردم می‌توانند از طریق آن تخلفات صورت گرفته را به سازمان تعزیرات حکومتی گزارش دهند، تاکید کرد: افراد در صورت مشاهده هر گونه تخلفی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و بهداشت و درمان می‌توانند با سامانه تلفنی 135 تماس حاصل کنند، همچنین می‌توانند از طریق مراجعه به مجتمع‌های سازمان تعزیرات حکومتی یا کانکس‌هایی که در نقاط مختلف شهر داریم، به صورت کتبی درخواست رسیدگی کنند./.
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۷:۴۸

۲۰ مرداد ۱۳۹۷

‍ ‍ آخرین تغییر و تحولات مدیریتی در سازمان غذا و دارو:
دکتر اکبر برندگی معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر عبده زاده مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل/ تجلیل از ۳۸ سال خدمات صادقانه دکتر محمدحسین حریری
دکتر محمد عبده زاده صبح امروز با تکیه زدن بر مسند مدیریت کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو به جمع مدیران سازمان غذا و دارو پیوست.
به گزارش ایفدانا با بازنشستگی دکتر محمد حسین حریری معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو، دکتر غلامرضا اصغری طی حکمی ضمن تجلیل از ۳۸ سال خدمت بی شایبه و صادقانه دکتر محمد حسین حریری، دکتر اکبر برندگی مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو را به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو ارتقا داد.
همچنین دکتر محمد عبده زاده نیز با توجه به سوابق قبلی در حوزه مدیریت دارویی سازمان غذا و دارو و تجربیات وی در زمان تحریم، از سوی رییس سازمان غذا و دارو به عنوان مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو منصوب گردید.
جلسه تکریم و معارفه معاون سابق و جدید توسعه مدیریت و منابع سازمان و مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل، عصر امروز با حضور رییس و مدیران سازمان غذا و دارو برگزار گردید..
undefined @IFDAnews undefinedundefined

۱۴:۲۵