ا

ایران زعفران

۲۸۹عضو
thumnail
undefined تفاوت انواع زعفران دسته، پوشال، نگین و نگین سوپر.undefinedحتما ببینید...undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

undefinedطرز تهیه #مربای_گلبرگ_زعفران🌸undefined ابتدا به میزان دلخواه آب و شکر را میجوشانیم تا قوام بیاید. سپس قسمت پایینی و سفیدی گلبرگهای زعفران را میگیریم و بقیه را داخل سبزی خوردکن میریزیم.undefinedنباید زیاد خورد شود، همین قدر که یکنواخت شده و گلوله نشود. پنج دقیقه میجوشانید تا تلخی آن گرفته شود و سپس به شربت قوام آمده اضافه می‌کنیم (یعنی گلها را از آب بیرون کشیده و داخل شربت می‌ریزیم).undefinedبرای اسانس و معطر نمودن آن مقداری پودر هل و گلاب و کمی زعفران ساییده اضافه می‌کنیم. باید مواد داخل شربت بیشتر از خود شربت نباشد که گلوله شود و باید طوری باشد که مربای رقیق و خوشرنگ بدست آید.undefined مربای شما آماده صرف شدن می‌باشد.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

thumnail
undefined#اختراع دستگاه برداشت گل زعفرانundefinedدستگاه برداشت گل زعفران توسط «امیرحسن اسعدیان»، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در دانشکده کشاورزی سرایان رونمایی شد.undefined این دستگاه با وجود وزن کم در هنگام برداشت گل زعفران هیچ آسیبی به بوته وارده نمی‌کند و می تواند در زمین‌های تسطیح شده محصول یک ردیف در یک متر طول را در زمان یک ثانیه برداشت کند.undefined فراوانی و مقدار محصول برای این دستگاه محدودیتی ایجاد نمی‌کند و قادر است در هر شرایط ارتفاع و طول برگ گل‌ها را برداشت کند. #دستگاه_برداشت_گل زعفران به سنسورهایی مجهز است که علاوه بر اینکه به برگ‌های زعفران آسیب نمی‌رساند، به غنچه و پیج‌های سفید زعفران که در روز آینده برداشت می‌شوند نیز آسیبی وارد نمی‌کند.undefined وزن کم محصول، حمل آسان و سرعت بالای برداشت از جمله مزایای این محصول استراتژیک است.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

thumnail
undefinedسهم ایران از undefined #زعفران undefined
نسبت زعفران تولید شده 1به 100 !! ...
undefinedاسپانیا: اول undefinedایران : هفدهundefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

undefined مبارزه با #علف_هرز
یکی از دلایل اصلی کاهش عملکرد #گلدهی در مزارع زعفران وجود علف هرز و عدم کنترل آن توسط کشاورزان میباشد.برای مثال کشاورزان در زمان زرد شدن برگهای زعفران با دروگر نسبت به درو کردن همزمان علف های هرز و برگهای زعفران اقدام می‌کنند که این موقع، دیگر با جذب آب و مواد غذایی رشد خود را انجام داده و این جمع آوری هیچ فایده ای برای زعفران ندارد و فقط به درد دامداری میخورد که این علفها را جهت دام استفاده میکند.
undefined در مزارع زعفران به خاطر اینکه اکثر کشاورزان از #کودهای_دامی_تازه استفاده میکنند و همچنین در بهار و تابستان در زمین های زعفران گوسفند چرا میکند، بذر علف هرز فراوانی وجود دارد و علف هرز در مزارع خیلی زیاد است .undefined انواع علف های هرز در مزارع زعفران : الف ) علف های هرز باریک برگ یک ساله ب) علف های هرز پهن برگ یک ساله ج )علفهای هرز چند ساله در کل باید همه این علفهای هرز در مزارع کنترل شود و هیچ یک نباید در مزارع وجود داشته باشد و این علف ها در رقابت شدید برای جذب آب و مواد غذایی با گیاه زعفران است.
undefined امسال با توجه به خشکسالی و کمبود باران و برف، کنترل علف های هرز باید بیشتر و بهتر انجام پذیرد چون رشد برگ های زعفران خیلی کم بوده و باعث میشود فضای رشد برای علف بیشتر شود و از آن طرف با کمبود آب مواجه هستیم و با جذب آب و مواد غذایی توسط علف های هرز خسارت شدیدی به عملکرد سال بعد زعفران خواهد زد.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

undefined #کنترل علف‌های هرز
undefined برای کنترل علف های هرز در مزارع،undefinedبهترین کار #وجین با دست میباشدundefined و بهتر است با توجه به شرایط گیاه زعفران از #سموم_شیمیایی کمترین استفاده را بکنیم.undefined در صورتی که وجین با دست امکان پذیر نبود میتوان برای کنترل علف های هرز باریک برگ مزارع، منظور علفهایی که شبیه به برگ گندم و جو میباشد از سم سوپرگالانت یا هالوکسی فوپ آر متیل به نسبت یک لیتر در هکتار استفاده کرد. زمان استفاده از این سم بهتر است به محض رویش علف های هرز در همان ابتدای فصل یا نهایتا تا اسفند ماه باشد.undefined برای علف های هرز پهن برگ در مزارع زعفران بهتر است تا جایی که میتوانید از وجین دستی استفاده کنید، چون سم خاصی برای کنترل علف هرز پهن برگ در مزارع زعفران به ثبت نرسیده و به صورت تجربی از بعضی #سموم استفاده میکنند که متاسفانه در برخی موارد این سموم باعث کاهش عملکرد در سال بعد مزارع میشود ولی اگر در حدی علف هرز داشته باشد که قابل کنترل دستی نباشد و اگر سم نزنید علفهای هرز خسارت شدیدی به شما خواهد زد، بهتر است در این صورت از سموم کنترل کننده این علفهای هرز استفاده کنید و خسارت سم برای کاهش عملکرد قطعا کمتر از خسارت علف هرز خواهد بود.برای علفهای هرز چند ساله هیچ سمی نمیتوان استفاده کرد و فقط با وجین دستی باید کنترل کرد.undefined در بین علفهای هرز چند ساله #خارشتر را در تابستان کنترل نکنید چون با وجود این علف در سطح خاک سایه میشود و چون این علف آب و مواد غذایی را از اعماق بیشتری جذب میکند خسارتی به زعفران نمی زند و چه بسا مفید هم هست و این علف را در آخر شهریور به خاطر تمیز بودن سطح خاک و اذیت نکردن دستان در زمان جمع آوری گل باید از مزرعه جمع آوری کرد و خارج کرد.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

thumnail
undefinedاز طعم خشکسالی تا لبخند طلای سرخ
undefined اهالی روستای مقصود آباد اسفراین بعد از خشکسالی های اخیر، به جای #مهاجرت به شهر با یک فکر اقتصادی، به کاشت و برداشت محصول #زعفران روی آورده اند و در حال حاضر ۳۰ هکتار از اراضی این منطقه زیرکشت زعفران رفته و درآمد خوبی نصیب روستاییان کرده است.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

thumnail
undefined اگر دچار اضطراب یا افسردگی هستید صبح ها "چای زعفران" بنوشید...
undefinedضد آلزایمرundefinedپیشگیری از سرطانundefinedتسکین دردهای شکمیundefinedپیشگیری از فشار خون بالاundefined @iran_zafaran‌‌‌‌

۱۰:۱۲

undefinedمهمترین خاصیت زعفران که از قدیم مورد توجه بوده درمان افسردگی است.
undefinedزعفران حاوی مواد چرب، املاح معدنی، موسیلاژ و اسانس های فراوانی و زعفران باعث تحریک اعصاب شده و برای درمان افسردگی مفید است.
undefinedزعفران بوی قوی و طعمی تلخ دارد، باعث تحریک اعصاب شده، اثر مسکن دارد و دارای خاصیت آرام بخشی و خواب آوری است و اگر می خواهید همیشه شاد و خندان باشید، زعفران بخورید.
undefinedزعفران را باید در شیشه های دربسته و دور از نور نگه داری کنید زیرا عطر و رنگ خود را در اثر نور از دست می دهد.
undefinedاسانس زعفران تبخیر شدنی است و در صورت نگه داری نامناسب به مرور زمان اسانس آن تبخیر، از اثرات دارویی و طعم مزه آن کاسته شده و مرغوبیت خود را نیز از دست می دهد.
undefinedبا توجه به اینکه مواد معطر گیاه در حالت پودر شده، بسیار سریع تر از پودر نشده آن تبخیر می شود پس بهتر است زعفران را تا موقع مصرف پودر نکنید یا در صورت پودر کردن، در ظرف دربسته نگه داری کنید.
undefinedاز مضرات زعفران این است که روی سیستم تولید مثل اثر دارد پس زنان حامله باید از خوردن زیاد آن اجتناب کنند ودر ضمن خوردن زیاد زعفران برای کلیه ها مضر است و اشتها را نیز کم می کند.
undefinedزعفران بومی نواحی مختلف آسیا، به ویژه جنوب غرب آسیا مانند افغانستان و ایران، جنوب اروپا و اسپانیا است.
undefinedقسمت مورد استفاده این گیاه که به نام زعفران در بازار تجارت موجود است انتهای خامه و کلاله گل و رنگ زعفران مربوط به ماده ای به نام کروسین است.
undefined این گفته‌ها بر اساس تحقیقات پژوهشگران طب سنتی می‌باشد.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

thumnail
undefinedمحققان ایرانی با به کارگیری #گلبرگ های زعفران که اغلب بدون استفاده باقی می مانند و افزودن آن ها به جیره غذایی جوجه مرغ های گوشتی، موفق به بهبود خصوصیات گوشت جوجه مرغ های گوشتی شدند.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

thumnail
undefined گزارش_خبریundefinedکشت زعفران در چهاربرج، استان آذربایجان غربی.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۲

thumnail
undefined | شناخت هویت و منزلت روستایی
undefined #زندگی_واقعی در روستاها جریان دارد.
undefinedکارآفرینی روستاییundefined@Karafarini_Roostaei undefinedBle.im/Karafarini_Roostaei

۱۰:۱۲

thumnail
undefined | گزارش اقتصاد آنلاین از فصل بنفش مزارع #طلای_سرخ را چکی نفروشیدundefined
کارآفرینی روستایی رادنبال کنیدundefinedundefined telegram.me/joinchat/AAAAAD9qwvs7n1zngM9P8g

۱۰:۱۳

thumnail
undefined | گزارش میدانی از وضعیت تولید و تجارت #طلای_سرخ در چین/ قیمت زعفران ایرانی در چین، ۳۸ تا ۷۶ میلیون تومان!
undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۳

undefined | استفاده از #کود_دامی در کشت زعفران
undefinedاز میان کودهای دامی هر کدام کاربرد خاص خود را دارد،اما از همه پرکاربردتر در زراعت زعفران، کود گاوی می باشد.undefinedundefined
undefined کود مورد استفاده می بایست کاملا پوسیده بوده و عاری از آفات و بذور علف های هرز باشد.البته معمولا به علت تغذیه دامها از علف های هرز،طبیعتا بذور این گیاهان در فضولات حیوانات دیده می شود. اما در صورت پوسیده بودن کودها و سرند نمودن مناسب کود این مشکل برطرف میشود.پوسیدگی کود سبب می شود که از میزان بذر علفهای هرز و آلودگی به امراض و حشرات نیز کاسته شود .
undefinedکود پوسیده دارای نشانه های مختلفی است:
undefinedکود پوسیده بوی تند فضولات حیوانی را نمی دهد.
undefined نرم است و اگر دست را داخل آن فرو کنیم گرمای خاصی احساس می شود.
undefined رنگ کود پوسیده نیز روشن است و اصولا هرچه کود پوسیده تر باشد رنگش روشن تر می گردد.
undefinedدر استفاده از کود دامی باید دقت نمود که : کود کاملا پوسیده باشد. زیرا کود نپوسیده نه تنها باعث تقویت خاک نمی شود، بلکه موجب کاهش نیتروژن خاک نیز می گردد، زیرا برای پوسیده شدن در خاک، بخشی از ازت خاک را نیز جذب می نماید و به این ترتیب خاک فقیرتر می گردد.همچنین استفاده از کود دامی غیر پوسیده باعث ازدیاد علف هرز در مزارع زعفران می شود که خود با ایجاد رقابت در جذب عناصر با گیاه زعفران به شدت عملکرد زعفران را کاهش خواهد داد.
undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۳

855553_-210846.pdf

۵۰۳.۵۹ کیلوبایت

undefined فایل مشاوره #محلول_پاشی زعفران.undefined زعفرانکاران حتما طبق مشاوره فوق جهت انجام محلول پاشی برگهای زعفران اقدام کنند.undefined @iran_zafaran

۱۰:۱۳

undefinedundefined قابل توجه زعفران کاران undefinedundefined
undefined اکنون دیگر زمان مناسبی برای استفاده از #سم ها نیست. با توجه به اینکه اکنون زمان انتقال مواد از برگ به پیاز زعفران است به هیچ عنوان از سم برای علفکشی استفاده نگردد. استفاده از سمومی همچون سنکور برای علف های پهن برگ نیز بسیار خطرناک است و نباید استفاده گردد. تنها چاره در این زمان فقط وجین کردن است.
undefinedدر صورتی که امکان وجین کردن فراهم نیست.زردآب را بدهید و تا زرد شدن برگ زعفران صبر کنید و سپس با علف زن کل مزرعه را درو کنید تا از ریختن دوباره ی بذرهای علف هرز در مزرعه جلوگیری شود‌. این مرحله هم باید پس از خشک شدن علف های زعفران انجام شود.
undefinedاگر بارش های بهاری مناسبی داشتید و رطوبت در اطراف ریشه و پیاز مناسب است آبیاری لزوم چندانی ندارد. و یا می توانید به یک آبیاری سطحی اقدام نمایید.
undefinedدر مزارعی که آلودگی به کنه مشاهده شده است با توجه به روند گرم شدن هوا زردآب به صلاح نمی باشد و در صورت آبیاری استفاده از کنه کش و قارچ کش ها باید مدنظر قرار گیرد.
undefined با توجه به خشک شدن برگ های زعفران در برخی مناطق دیگر محلول پاشی برگی اثری نخواهد داشت و فقط در مناطقی که هنوز برگ های زعفران سبز است ممکن است تاثیری نسبی داشته باشد.

undefined ایـــــران زعفـــــران undefined
بلـــه | تلگــرام | ارتبــاط با ما

undefinedکارآفرینـــی روستایـــیundefined
بله | تلگرام | اینستاگرام | آپارات

۱۰:۳۷

ایران زعفران
undefinedundefinedundefined مهمترین #پارامترهای خاک و آب برای زعفران و البته بسیاری از محصولات دیگر که باید قبل از تصمیم به کشت زعفران، کشاورز از آنها اطلاع داشته باشد، عبارتند از: undefined بافت #خاک، یعنی درصد اجزای تشکیل دهنده خاک شامل شن، سیلت و رس. undefinedبهترین بافت خاک برای زعفران، لومی شنی می باشد. undefined درصد آهک (T.N.V): undefinedحد مطلوب، برای زعفران، زیر 10 می باشد undefined شوری خاک و آب (E.C) ، undefinedحد مطلوب، کمتر از 2 می باشد. undefinedاصلاح #شوری_آب امری تقریبا ناممکن است. بنابراین در آبهای شور کشت زعفران جز اتلاف سرمایه چیزی نیست! undefined اسیدیته یا PH خاک، جذب عناصر غذايي تا حد زیادی وابسته به #PH خاک است. undefinedحد مطلوب PH در مزارع زعفران، 6.5 تا 7 است. undefinedدر پی اچ بالای 8 جذب عناصر به خصوص آهن و سایر ریزمغذیها، تقریبا صفر است! undefinedبهترین راه کنترل pH خاک مزارع زعفران، استفاده از کودهای دامی فرآوری شده می باشد. #شرکت_نگین_حاتم_کویر کانال مشاوره تخصصی در حوزه زعفران: undefined@iran_zafaran
#میانبر به پیام اول کانال undefined

۵:۰۱

thumnail
undefined معرفی کشت گلخانه‌ای زعفران به شیوه هواکشت (ایروپونیک)undefined @Iran_zafaran undefined
undefined نیازمندیهای طرح:
1. گلخانه: هر بنای مستحکمی که مقادیری نور دریافتی داشته باشد وبتوانیم دما و رطوبت را کنترل کنیم. انباری، پارکینگ، زیرزمین، مرغداری متروکه، ساختمان نیمه کاره، سالن‌های بلااستفاده و...
2. برای هر 1000 کیلوگرم پیاز زعفران 40 متر فضای سرپوشیده و نیز 1000 متر زمین کشاورزی نیاز داریم.چنانچه زمین کشاورزی در مسافتی دورتر هم بیابید برای مدت 7ماه امکان اجاره داشته باشید کفایت میکند.
3. کولر آبی برای مناطق خشک و نیمه خشک و کولر گازی برای مناطق مرطوب و شرجی.
4. بخارساز آلتراسونیک برای تامین رطوبت.
5. قفسه کشی در فضای گلخانه تا ۵طبقه جهت استفاده حداکثری از محیط سرپوشیده که با قوطی آهنی یا چوب یا داربست و غیره انجام شدنی هست.
6. طبقه چوبی یا سبدهای پلاستیکی با لبه‌های کوتاه جهت چیدن پیازهای زعفران در آن و قرار دادن انها روی قفسه‌ها.
7. دماسنج و رطوبت سنج.
undefined توجه: پیاز زعفران رابرای سالیان متمادی و بدون نهایت میتوانید هر سال استفاده کنید و سالی 20 الی 30 درصد تکثیر هم داشته باشید.
undefined @Karafarini_Roostaei undefined

۱۷:۵۹

thumnail
undefined #ببینید | تفاوت انواع زعفرانundefined @Iran_zafaran undefined
undefined زعفران نگیناین نوع زعفران از نظر میزان خامه همراه با آن مشابه زعفران پوشال معمولی است و لیکن ضخیم تر از پوشال معمولی است. از قدرت رنگی و عطر بالائی برخوردار است و از نظر حجم و زیبایی بسیار فوق العاده می باشد.
undefined زعفران سرگلاین نوع زعفران کاملا خالص بوده و همان رشته بریده زعفران بدون خامه می باشد. قدرت رنگی این نوع از زعفران نیز بسیار بالا است و شکستگی در بین رشته ها دیده نمی شود.
undefined زعفران پوشالاین نوع زعفران شامل رشته هایی است که با ۳-۲ میلی متر خامه همراه است. به علت وجود خامه ( قسمت سفید زعفران) از عطر بالائی برخوردار است.
undefined زعفران دستهاین نوع زعفران شامل تمام رشته یا فیلامیت زعفران است. این نوع زعفران شامل کلاله های همراه با خامه است. بخش قرمز رنگ زعفران (کلاله) همراه با دسته بصورت مرتب روی هم قرار گرفته اند و به کمک نخ بصورت دسته پیچیده شده اند.
undefined کنج یا سفیدزمانیکه زعفران سر گل را از زعفران دسته‌ای جدا می‌کنیم قسمت ریشه یا سفید باقیمانده کنج نامیده میشود
undefined ایـــــران زعفـــــران undefined
بلـــه | تلگــرام | ارتبــاط با ما

undefinedکارآفرینـــی روستایـــیundefined
بله | تلگرام | اینستاگرام | آپارات

۱۸:۵۶