عکس پروفایل پرسش و پاسخ آشپزیپ

پرسش و پاسخ آشپزی

۳۹۲عضو
سوال:undefinedبرای پخت گوشت سریع‌تر چه راه‌حلی وجود داره؟
undefined نویسنده: zahra
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۱۰:۲۴

سوال:undefinedچطور می‌تونم بوی بد مرغ رو بگیرم؟
undefined نویسنده: saraAhmadi
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۱۰:۲۴

سوال:undefinedچرا کیک من پف نمی‌کنه؟
undefined نویسنده: Roya-farokhi
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۱۰:۲۴

سوال:undefinedچطور می‌تونم مرغ رو طعم‌دار کنم تا بعد از پخت مزه‌دار بمونه؟
undefined نویسنده: fatemeh-zahra
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۱۰:۲۴

سوال:undefinedچیکار کنم سبزی‌خوردن مدت بیشتری تازه بمونه؟
undefined نویسنده: samira_mohammadi
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۱۰:۲۴

سوال:undefinedبرای تهیه ته‌چین خوش‌رنگ چه باید بکنم؟
undefined نویسنده: pharinaz
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۱۰:۲۴

سوال:undefined برای اینکه کوکی برجسته بماند و زیاد پهن نشود چکار باید کرد؟
undefined نویسنده: الهه
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۶:۰۸

سوال:undefinedته چین گرمساری چه ادویه ای داره و با چه گوشتی و چه طوری درست میشه؟
undefined نویسنده: فاطمه
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۷:۰۵

سوال:undefinedیله مرغ سوخاری پولکی گفته شده ترکیب دو ( ارد نشاسته ذرت و ارد )
منظور (ارد نشاسته ذرت +ارد سفید قنادی) ؟یا (ارد نشاسته ذرت +ارد گندم) ؟
و نسبت ها چگونه باشه ؟
undefined نویسنده: زهرا
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۶:۴۵

سوال:undefinedچرا بافت کیک من سفت میشه ؟
undefined نویسنده: asal
undefined برای ارسال سوال خود به ‌آیدی @adminn_ashpazii پیام دهید.

۶:۴۸