عکس پروفایل ادب فارسیا

ادب فارسی

۳۰عضو
thumnail

۱۰:۵۴

ادب فارسی
undefined تصویر
undefinedشماره شصت و هشتم #ماهنامه_باغ ؛ مجله کودکان و نوجوانان #افغانستان منتشر شد.
مدیر مسئول: #محمدسرور_رجاییسردبیر: #باهر_بیانی
undefinedنشانی اینترنتی:baagh.blogfa.comundefinedنشانی کانال تلگرام:telegram.me/baghmag

#خانه_ادبیات_افغانستان#موسسه_فرهنگی_ماه_نو#مرکز_آفرینش_های_ادبی_حوزه_هنریundefined @adabefarsi

۱۰:۵۴

thumnail
undefined #کارگاه_شعر_نیماundefined سه شنبه _ ۹۷/۱۲/۲۱undefined با حضور:#مصطفی_علیپور
undefined @adabefarsi

۴:۳۷

thumnail
undefinedیازدهمین جشنواره بین‌المللی #شعر و داستان #انقلاب که هم‌زمان با #هفته_هنر_انقلاب در فروردین ۹۸ برگزار می‌شود، داوران خود را در بخش شعر معرفی کرد:
undefinedداوران بخش شعر نو و نیمایی:#محمدرضا_روزبه#علی_داودی#رویا_شاه_حسین_زادهundefinedداوران بخش شعر سنتی (کلاسیک):#محمدحسین_نعمتی#امید_مهدی_نژاد#محمدسعید_میرزاییundefinedداوران بخش شعر کودک و نوجوان:#افسانه_شعبان_نژاد#سیدحبیب_نظاری#کبری_بابایی
بخش شعر این رویداد ادبی با موضوعات #عدالت و #انسانیت، #وحدت امت اسلامی و #رفعت_ملی، #اخلاق و معارف #دین، گفتمان #انقلاب_اسلامی، #ادبیات_مقاومت در سه قالب سنتی (کلاسیک)، نو و نیمایی و کودک و نوجوان برگزار می‌شود.
undefinedگفتنی‌ است، هفته هنر انقلاب ۲۰ تا ۲۶ فروردین‌ماه ۹۸ در حوزه هنری برگزار و برگزیدگان یازدهمین دوره جشنواره شعر و #داستان انقلاب در این هفته معرفی می‌شوند.

#مرکز_آفرینش_های_ادبی_حوزه_هنریundefined @adabefarsi

۱۰:۲۶

ادب فارسی
undefined تصویر
undefinedپنجاه ‌و سومین نشست #کبوتران_مسجد_دوردست با هدف بزرگداشت #راشل_کوری تحت عنوان «پرواز یک فرشته از حصار غزه» روز چهارشنبه ۲۲ اسفندماه۹۷ با حضور #مهدی_عزیزی و #مریم_سلیمی_نمین در سالن کنفرانس مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری برگزار شد.
مهدی عزیزی، مترجم و #پژوهشگر، درباره راشل کوری گفت: راشل کوری اهل اولمپیای #واشینگتن، یک فعال صلح و عضو آمریکایی جنبش اتحاد جهانی (ISM) بود که در طول #انتفاضه #مسجدالاقصی به عنوان یکی از فعالان این جنبش به #نوار_غزه رفت. راشل هنگامی که #بلدوزر نیروهای #اسرائیل در نوار غزه قصد تخریب خانه‌های فلسطینیان را داشت و وی می‌خواست راه بلدوزر را سد کند، توسط بلدوزر زیر گرفته شد و به #شهادت رسید. راشل فرزند کریگ و سیدنی کوری بود که در المپیای واشینگتن بزرگ شد. از دبیرستان کپیتال فارغ‌التحصیل شد و سپس در دانشگاه اور گرین استیت کالج تحصیلات خود را ادامه داد. او در ابتدای ورود به دانشگاه به عضویت جنبش #اتحاد_جهانی (ISM) درآمد.
وی ادامه داد: راشل پس از فارغ‌التحصیلی به منظور شرکت در تظاهراتی که از سوی این جنبش برگزار شده بود به #خاورمیانه، منطقه نوار غزه، مسافرت کرد. پس از حضور در غزه دوره آموزش دو روزه #مقاومت غیر خشونت‌آمیز و #سپر_انسانی را گذراند. در ایمیل‌هایی که به خانواده‌اش فرستاد، مسائلی را که شاهد آن بود شرح داد و از ناامیدی خود در مورد آن‌ها سخن گفت. در ۱۴ مارس ۲۰۰۳ در مصاحبه با شبکه خبری میدل ایست گفت: احساس می‌کنم که شاهد نابودی سیستماتیک توانایی مردم برای بقا هستم. گاهی اوقات هنگام شام خوردن با مردم هستم و حس می‌کنم که انبوهی از تجهیزات نظامی اطراف ماست و قصد نابودی مردمی را دارند که با آن‌ها در حال صرف شام هستم.
undefined گزارش کامل این جلسه را در سایت حوزه هنری بخوانید:undefined http://sourehonar.ir/content/news/7288/ادبیات

#مرکز_آفرینش_های_ادبی_حوزه_هنریundefined @adabefarsi

۱۲:۰۳

undefined #گزارش_تصویری پنجاه و سومین نشست کبوتران مسجد دور دست undefined

۱۲:۰۴

thumnail

۱۲:۰۴

thumnail

۱۲:۰۴

thumnail

۱۲:۰۵

thumnail

۱۲:۰۵

thumnail

۱۲:۰۵

thumnail

۱۲:۰۶

thumnail

۱۲:۰۶

thumnail

۱۲:۰۶

thumnail

۱۲:۰۶

thumnail

۱۲:۰۶

thumnail

۱۰:۵۳

ادب فارسی
undefined تصویر
undefined#فریبا_یوسفی با بیان اینکه حدود دو سال قبل، یعنی اواخر سال ۹۵ سلسله برنامه‌های #یک_ماه_یک_کتاب را آغاز کردیم، اظهار کرد: سال‌های ۹۶ و ۹۷ بدون وقفه و هر ماه برنامه نقد کتاب #شعر_زنان در حوزه هنری برگزار شد.
وی افزود: به‌جز چند جلسه اول که به تجلیل و بزرگداشت شاعران پیش‌کسوت گذشت، روال اصلی جلسه از سال ۹۶ با نقد کتاب‌های #شعر خانم‌های شاعر آغاز شد. هر ماه کتاب یا کتاب‌هایی از یک شاعر با حضور دو #منتقد بررسی و #نقد می‌شد. در هر جلسه، تعدادی از #کتاب های مورد نقد تهیه می‌شد و در دسترس حاضران قرار می‌گرفت تا علاوه بر منتقدان، شرکت‌کنندگان در جلسه نیز در بحث‌ها اعلام نظر کنند و آرای بیشتری دربارهٔ هر کتاب مطرح شود.
یوسفی اظهار داشت: معمولا چنین است که جلسات نقد از سوی شاعران چندان مورد استقبال قرار نمی‌گیرد و جلسات #شعرخوانی شرکت‌کننده‌های بیشتری دارد. با این حال، سلسله جلسات «یک ماه، یک کتاب» با استقبال خوب #شاعران و علاقه‌مندان مواجه شد. در انتخاب کتاب‌ها، نظر بر این بود که شاعران پیش‌کسوت مقدم باشند و همچنین شاعران شاخص، صاحب‌نام، فعال و برگزید‌گان جوایز معتبر #ادبی و جشنواره‌های بزرگ در اولویت بودند. #نقدپذیری و احترام به آرای منتقدان نیز از جمله ویژگی‌های شاعران منتخب بوده است.
این شاعر خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ به نقد و بررسی آثار نسل جوان‌تر می‌رسیم که تعدادشان بسیار بیشتر از شاعران پیش‌کسوت است.وی با بیان اینکه در نشست بررسی کارنامهٔ دو سالهٔ جلسات «یک ماه، یک کتاب»، کارشناسان و صاحب‌نظرانی که دربارهٔ آثار این جلسات نظر می‌دادند نگاه تاییدکننده و موافقی داشته‌اند، گفت: تمام منتقدان اتفاق نظر داشتند که این تنها جلسه‌ای است که در آن نقد دقیق و #علمی به طور مستمر صورت می‌گیرد. این در حالی است که جلسات نقد به‌ویژه برای شعر خانم‌ها در کشورمان کم داریم.
یوسفی ادامه داد: تلاش می‌کنیم در سال آینده موضوعات نشست‌های «یک ماه، یک کتاب» را گسترده‌تر کنیم و به شعر #زنان_جهان هم توجه داشته باشیم. همچنین ارتباطمان را با #دانشگاه ها بیشتر کنیم. از استان‌ها نیز تاکنون شاعران و منتقدانی را دعوت کرده بودیم و امسال با نگاهی فراگیرتر تلاش می‌کنیم با این عزیزان بیشتر همکاری کنیم. #تدوین و چاپ چکیده‌ای از مباحث مطرح شده در جلسات نیز از جمله برنامه‌های سال ۹۸ است که امیدواریم به انجام برسد.

#مرکز_آفرینش_های_ادبی_حوزه_هنریundefined @adabefarsi

۱۰:۵۳

thumnail

۱۰:۵۴

ادب فارسی
undefined تصویر
undefined#عباس_محمدی ضمن #تشریح_فعالیت های سال ۹۷ مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، از برگزاری درس‌گفتارهای شعر #فاضل_نظری در حوزه هنری در سال ۹۸ خبر داد.
مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، درباره ی فعالیت‌های این دفتر در سال ۹۷ گفت: مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در دو بخش #ادبیات_داستانی و #شعر، فعالیت های روشن و هدف‌مندی را پیگیری می کند و در کنار این دو بخش #دفتر_پژوهش هم فعالیت دارد، البته این فعالیت محدودتر از دو دفتر دیگر است.
وی ادامه داد: از زمانی که در مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری حضور پیدا کرده‌ام، تلاش داشتم تا مانند گذشته ی دورتر این مرکز، با کمک دوستان و همکاران، ادبیات داستانی را فعال کنیم و گسترش بیشتری به آن بدهیم.
محمدی خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ روشمندتر حرکت خواهیم کرد و به سمت #تولید_محوری می‌رویم. در #شعر هم هدف ما همین است. سعی می‌کنیم تا جایی که امکان داشته باشد بر اساس کلاس‌هایی که در حوزه هنری برگزار می‌شود به #تولید و خروجی برسیم. این باعث می‌شود کلاس‌ها #روشمند تر شود و بر اساس اسلوب پیش برود.
این شاعر در ادامه با بیان اینکه در سال ۹۸ درس‌گفتارهای شعر فاضل نظری در حوزه هنری برگزار می‌شود، گفت: البته پیش از این نیز آثار استعدادهای حاضر در این نشست‌ها که با مدیریت فاضل نظری برگزار می شد، توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است. ۸ مجموعه از افرادی را که در کلاس فاضل نظری شرکت کرده‌اند در سوره مهر چاپ کردیم و این آثار به تجدید چاپ رسیده‌اند. انتشار مجموعه شعر تازه فاضل نظری در روزهای پایانی سال ۹۷، نقطه عطفی در این سال بود و تا به حال این اثر ۱۰بار تجدید چاپ شده است. در سال ۹۸ چند کتاب پرفروش را چاپ خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: نگاهمان به فروش آثار ادبی، جدی است و امیدوارم بتوانیم بخشی از سلایق مخاطبان را هم در تولیداتمان مد نظر قرار دهیم و آثارمان بتوانند با اقبال خوبی مواجه شوند.
محمدی با تأکید بر اینکه برنامه #ساعت_شعر در سال ۹۸ به منوال قدیم در حوزه هنری ادامه خواهد داشت، افزود: کارگاه‌های آموزشی مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری متفاوت‌تر از سبک و سیاق قدیم برگزار خواهد شد و البته برنامه‌های ماهانه #یک_ماه_یک_کتاب و #آئینه_بندان نیز با تغییراتی در ساختار و محل برگزاری در سال ۹۸ ادامه پیدا می کنند و این برنامه‌ها بناست در سال ۹۸ در فروشگاه #سوره_مهر واقع در میدان #انقلاب برپا شود. برپایی این برنامه در محیط کتابخانه‌ای و فروشگاه کتاب می‌تواند موثرتر افتد.
وی تصریح کرد: تلاش داریم مهرواره شعر و داستان جوان سوره را هم در سال آینده برگزار کنیم. راه‌اندازی نسخه الکترونیک #مجله_شیراز به سردبیری آقای #موسی_بیدج و راه‌اندازی #نشریه ادبی ویژه مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری از دیگر برنامه‌های پیش رو است.

#مرکز_آفرینش_های_ادبی_حوزه_هنریundefined @adabefarsi

۱۰:۵۴