#دسته_گل_عروسیک کار شیک و زیبا برای عروس خانمها

دسته گلی جذاب که همیشه مثل روز اولش برایتان به یادگار میماند.چون همه عروس خانوما دوست دارند دسته گلشون رو یادگاری داشته باشند
و این دسته گل زیبا علاوه بر پایین تر بودن قیمتش نسبت به دسته گل طبیعی این مزیت رو هم داره 
قابل سفارش با ترکیب رنگ دلخواه
قیمت ۳۷۹ هزار تومان
#ایده_قابل_اجرا#محصول
سفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa













دسته گلی جذاب که همیشه مثل روز اولش برایتان به یادگار میماند.چون همه عروس خانوما دوست دارند دسته گلشون رو یادگاری داشته باشند
قابل سفارش با ترکیب رنگ دلخواه
قیمت ۳۷۹ هزار تومان
#ایده_قابل_اجرا#محصول
سفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۱۳:۲۱
امروز سخن ازجان جهان بایدگفت / توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفت
در شـــــام ولادت دو قــطب عالم / تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت . . .
میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد


https://ble.ir/aghaaghiyaa
در شـــــام ولادت دو قــطب عالم / تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت . . .
میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۹:۴۳
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
#بوکمارک 🥰
سفارشات مشتری گلم از تهران
🥰
برای نشان گذاری کتابها و جزوات


دیزاین شده با گل خشک طبیعی و ورق طلا و اکلیل و رنگهای شاین

وقتی کتاب یا دفترتو باز میکنی لذت میبری

فقط ۳۹ هزار تومان 
ارسال رایگان سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان
#سفارش_مشتری#رزین#محصولسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa









سفارشات مشتری گلم از تهران
برای نشان گذاری کتابها و جزوات
دیزاین شده با گل خشک طبیعی و ورق طلا و اکلیل و رنگهای شاین
وقتی کتاب یا دفترتو باز میکنی لذت میبری
ارسال رایگان سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان
#سفارش_مشتری#رزین#محصولسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۸:۲۹
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
#تاپرنمدیدر طرحهای انار، هندوانه و کدو 
بصورت ست خانم و آقا قابل سفارش هستند 

قیمت هر عدد ۲۰ هزار تومان
#محصول#شب_یلداسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa
️
️
️
️



#محصول#شب_یلداسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۱۴:۵۸
#کش_مو پاپیونی طرح هندوانه 


مناسب شب یلدا
️

قیمت جفت ۳۵ هزار تومان
#تخفیف_مناسبتی
قیمت قبل از تخفیف: ۳۵ هزار تومان
قیمت بعد از تخفیف: ۳۰ هزار تومان
سفارش عمده پذیرفته میشود
سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان ارسال رایگان
#شب_یلدا#محصولسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa









مناسب شب یلدا
#تخفیف_مناسبتی
قیمت قبل از تخفیف: ۳۵ هزار تومان
قیمت بعد از تخفیف: ۳۰ هزار تومان
سفارش عمده پذیرفته میشود
#شب_یلدا#محصولسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۱۴:۱۴
#کراوات یلدایی 
مناسب شب یلدا و هدیه
️

از جنس پارچه نمدی
#تخفیف_مناسبتی
قیمت قبل از تخفیف: ۱۸ هزار تومان
قیمت بعد از تخفیف: ۱۶ هزار تومان
سفارش عمده با قیمت ۱۴ هزار تومان پذیرفته میشود

سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان ارسال رایگان
#شب_یلدا#محصولسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa

️
️
️
️
مناسب شب یلدا و هدیه
#تخفیف_مناسبتی
قیمت قبل از تخفیف: ۱۸ هزار تومان
قیمت بعد از تخفیف: ۱۶ هزار تومان
سفارش عمده با قیمت ۱۴ هزار تومان پذیرفته میشود
سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان ارسال رایگان
#شب_یلدا#محصولسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۸:۲۴
#کراوات یلدایی
قابل سفارش در طرحهای متنوع 

️
#شب_یلدا#محصولسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa

️
️
️
️
#شب_یلدا#محصولسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۸:۲۸
شهادت مادر بزرگوار شیعیان بر دوستداران اهل بیت تسلیت باد...
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۹:۵۷
#کش_مو یلدایی 
#سفارش_مشتری گلم از تهران
️

از جنس پارچه نمدی
#تخفیف_مناسبتی
سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان ارسال رایگان
#شب_یلدا#محصولسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa

️
️
️
️
#سفارش_مشتری گلم از تهران
#تخفیف_مناسبتی
سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان ارسال رایگان
#شب_یلدا#محصولسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۱۵:۰۰
#تاپر_نمدی یلدایی 
#سفارش_مشتری گلم از تهران
️
#تخفیف_مناسبتی
سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان ارسال رایگان
#شب_یلدا#محصولسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa

️
️
️
️
#سفارش_مشتری گلم از تهران
#تخفیف_مناسبتی
سفارشات بالای ۷۰۰ هزار تومان ارسال رایگان
#شب_یلدا#محصولسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۱۵:۰۰
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
جوهر قند چیست و در نان چه می کند؟
جام جم نیوز مینویسد: آنها نان مان را آجر نمیکنند، سمی اش میکنند تا آرام آرام با مرگی دردناک مثل ابتلا به سرطان بمیریم. جوش شیرین اضافه کردن به خمیرنان، دیگر تخلف آماتورهاست که وزارت بهداشت آسان تشخیصش می دهد اما کجروهای حرفه ای، سمی به نان اضافه میکنند که هیچ کارشناسی به سرعت نمیتواند تشخیصش بدهد؛ سمی که بین خودشان اسمش را گذاشته اند « جوهر قند » و شیمی دان ها به آن می گویند « سدیم دیتیونیت» !
به گزارش ایسنا، در ادامه این گزارش میخوانید:
هر ایرانی در سال 160 کیلوگرم و به طور متوسط هر روز 440 گرم نان می خورد و به همین علت نان، جزو اصلی ترین خوراکی های سفره ایرانی ها محسوب می شود اما در ماه های اخیر، این ماده مغذی هم از دیگر خوراکی های آلوده عقب نمانده است و میان خوراکی های آلوده ای مثل گوشت مرغ و پیاز سرشار از سرب، سوسیس و کالباس پر از تفاله های آلوده به هورمون های سرطانزا، میوه های مان آغشته به واکس، لبنیات آلوده به پالم و آب نوشیدنی با نیترات بالا، جایی برای خودش باز کرده و بر اساس اخبار، به جوهرقند یا سدیم دیتیونیت یا بلانکیت آلوده شده است.
جوهر قند چیست ؟
گول اسم شیرینش را نخورید. جوهر قند یا سدیم دیتیونیت یا بلانکت، پودری سفید رنگ با ترکیب گوگردی و کاربرد صنعتی است که در صنایع رنگرزی برای از بین بردن رنگ و بازیافت کاغذ باطله و در موارد معدودی برای زیست شناسی، زمین شناسی و عکاسی مورد استفاده قرار می گیرد و برای سلامت انسان مضر است و در هیچ جای دنیا ، یک افزودنی غذایی محسوب نمی شود اما در ایران برخی نانواهای متخلف، آن را به آرد نان اضافه می کنند.
علی میلانی، استاد دانشگاه و متخصص سیاست های غذا و تغذیه در گفتگو با جام جم آنلاین توضیح می دهد که از لحظه استفاده و افزودن جوهر قند به نان ، عوارض چشمی ، گوارشی و پوستی اش در بدن نانوایی که آن را به نان می افزاید، آغاز می شود اما فاجعه اصلی وقتی ظاهر می شود که مردم نان آلوده به این ماده را می خورند.
به گفته او سدیم دیتیونیت، با از بین بردن پرزهای داخل روده مانع جذب مواد غذایی مفید در بدن می شود. برخی پژوهش ها ثابت کرده است تنظیم انسولین را در بدن به هم می زند و باعث دیابت زودرس می شود و از همه مهم تر این که مانع عملکرد آنتی اکسیدان ها می شود.
آنتی اکسیدان ها مواد غذایی مفیدی هستند که فعالیت رادیکال های آزاد به عنوان عناصر سرطان زا را در بدن خنثی می کنند و بنابر این در نبودشان ، بدن در برابر عوامل سرطانزا بی دفاع می شود که همه این ها یعنی سدیم دیتیونیت احتمال ابتلا به سرطان بویژه سرطان های دستگاه گوارش را به شدت بالا می برد.
جام جم نیوز مینویسد: آنها نان مان را آجر نمیکنند، سمی اش میکنند تا آرام آرام با مرگی دردناک مثل ابتلا به سرطان بمیریم. جوش شیرین اضافه کردن به خمیرنان، دیگر تخلف آماتورهاست که وزارت بهداشت آسان تشخیصش می دهد اما کجروهای حرفه ای، سمی به نان اضافه میکنند که هیچ کارشناسی به سرعت نمیتواند تشخیصش بدهد؛ سمی که بین خودشان اسمش را گذاشته اند « جوهر قند » و شیمی دان ها به آن می گویند « سدیم دیتیونیت» !
به گزارش ایسنا، در ادامه این گزارش میخوانید:
هر ایرانی در سال 160 کیلوگرم و به طور متوسط هر روز 440 گرم نان می خورد و به همین علت نان، جزو اصلی ترین خوراکی های سفره ایرانی ها محسوب می شود اما در ماه های اخیر، این ماده مغذی هم از دیگر خوراکی های آلوده عقب نمانده است و میان خوراکی های آلوده ای مثل گوشت مرغ و پیاز سرشار از سرب، سوسیس و کالباس پر از تفاله های آلوده به هورمون های سرطانزا، میوه های مان آغشته به واکس، لبنیات آلوده به پالم و آب نوشیدنی با نیترات بالا، جایی برای خودش باز کرده و بر اساس اخبار، به جوهرقند یا سدیم دیتیونیت یا بلانکیت آلوده شده است.
جوهر قند چیست ؟
گول اسم شیرینش را نخورید. جوهر قند یا سدیم دیتیونیت یا بلانکت، پودری سفید رنگ با ترکیب گوگردی و کاربرد صنعتی است که در صنایع رنگرزی برای از بین بردن رنگ و بازیافت کاغذ باطله و در موارد معدودی برای زیست شناسی، زمین شناسی و عکاسی مورد استفاده قرار می گیرد و برای سلامت انسان مضر است و در هیچ جای دنیا ، یک افزودنی غذایی محسوب نمی شود اما در ایران برخی نانواهای متخلف، آن را به آرد نان اضافه می کنند.
علی میلانی، استاد دانشگاه و متخصص سیاست های غذا و تغذیه در گفتگو با جام جم آنلاین توضیح می دهد که از لحظه استفاده و افزودن جوهر قند به نان ، عوارض چشمی ، گوارشی و پوستی اش در بدن نانوایی که آن را به نان می افزاید، آغاز می شود اما فاجعه اصلی وقتی ظاهر می شود که مردم نان آلوده به این ماده را می خورند.
به گفته او سدیم دیتیونیت، با از بین بردن پرزهای داخل روده مانع جذب مواد غذایی مفید در بدن می شود. برخی پژوهش ها ثابت کرده است تنظیم انسولین را در بدن به هم می زند و باعث دیابت زودرس می شود و از همه مهم تر این که مانع عملکرد آنتی اکسیدان ها می شود.
آنتی اکسیدان ها مواد غذایی مفیدی هستند که فعالیت رادیکال های آزاد به عنوان عناصر سرطان زا را در بدن خنثی می کنند و بنابر این در نبودشان ، بدن در برابر عوامل سرطانزا بی دفاع می شود که همه این ها یعنی سدیم دیتیونیت احتمال ابتلا به سرطان بویژه سرطان های دستگاه گوارش را به شدت بالا می برد.
۱۰:۴۱
تنها خوراکی که جوهر قند به آن اضافه می شود نان نیست و این ماده برای سفید تر کردن رنگ کله قند و درست کردن آبنبات های سفید نیز به کار می رود و احتمالا نامش نیز از همین کاربرد گرفته شده است و یکی از راه های سنجش کیفیت قند ، اندازه گیری میزان گوگرد باقی مانده در آن است که اگر زیاد باشد قند نیز غیرقابل استفاده است.
یدالله.ح نانوای یکی ازمحله های قدیمی تهران که 30 سال است که هزار هزار بار، کیسه های آرد روی دوشش انداخته و تا نانوایی آورده است و آرد را با آب و نمک ورز داده و چانه زده و وردنه کشیده و دست آخر حاصل کارش را چسبانده به دیوار تبدار تنور. او وقتی حرف های مان به جوهر قند می رسد زیر لب می گوید « خدا لعنت شان کند !» و سرتکان می دهد « نانوایی نیست که از قضیه بی خبر باشد ، همه می دانند بعضی ها چه طور سر مردم کلاه می گذارند اما کاری از دست کسی ساخته نیست. از هر 10 نانوایی شاید یکی این جور کند. »
چرا برخی نانواها خوش دارند آردشان، آغشته به جوهر قند شود؟ یدالله می گوید « خمیری که جوهر قند دارد زودتر ورز می آید.» در همان محله اما نانوایی جوان تر ، حرف های پیرمرد را تکمیل می کند « جوهر قند نان را سفید می کند. مردم نان سفید را بیشتر می برند. بیشتر دوست دارند.»
اصغر شهریاری، کارشناس تغذیه و مدیرعامل یکی از کارخانه های بزرگ تولید نان در کشور است که در گفتگو با جام جم آنلاین شرح می دهد نانواهای متخلف استفاده از جوهر قند را به صرفه تر از به کاربردن خمیرمایه عادی نان می دانند و به جای آن استفاده می کنند چون هم اکنون هر کیلو خمیر مایه 6 هزار تومان و هر کیلو جوهر قند 12 هزار تومان است اما نسبت استفاده از خمیرمایه به آرد نان، یک به صد است در حالی که میزان جوهرنمک استفاده شده برای هر صد کیلو آرد فقط به اندازه در یک بطری آب است و با این حال تاثیر منفی اش را بر سلامت مصرف کننده می گذارد.
از سوی دیگر خمیر نان و تخمیر کامل پیش از پخت، به قول نانواها باید حدود دو ساعت استراحت کند و در محیطی مناسب با درجه رطوبت و حرارت معین ، باقی بماند بنابر این نانوا برای آماده کردن خمیر باید هم محیطی مناسب در اختیار داشته باشد و هم وقت کافی صرف کند اما نانواهایی که نمی خواهند برای آماده کردن خمیر وقت صرف کنند و محیط کارشان غیراستاندارد و ناسالم است، با جوهرقند به سرعت خمیر را آماده پخت می کنند و نیازی هم به مناسب سازی محیط تخمیر نیست.
نانواهای متخلف پیش از این ، جوش شیرین را برای زودتر ور آمدن خمیر استفاده می کردند که برای معده ضرر داشت اما در آن زمان تشخیص متخلف ها سخت نبود و کارشناسان وزارت بهداشت با یک آزمایش ساده شیمی حتی در نانوایی می توانستند متخلف ها را شناسایی کنند اما به گفته شهریاری، تشخیص استفاده از جوهر قند در آرد، آسان نیست و به آزمایشی چند روزه نیاز دارد و همین موضوع هم یکی از علل محبوبیت این ماده سمی میان نانواهای قانون شکن است.
یدالله.ح نانوای یکی ازمحله های قدیمی تهران که 30 سال است که هزار هزار بار، کیسه های آرد روی دوشش انداخته و تا نانوایی آورده است و آرد را با آب و نمک ورز داده و چانه زده و وردنه کشیده و دست آخر حاصل کارش را چسبانده به دیوار تبدار تنور. او وقتی حرف های مان به جوهر قند می رسد زیر لب می گوید « خدا لعنت شان کند !» و سرتکان می دهد « نانوایی نیست که از قضیه بی خبر باشد ، همه می دانند بعضی ها چه طور سر مردم کلاه می گذارند اما کاری از دست کسی ساخته نیست. از هر 10 نانوایی شاید یکی این جور کند. »
چرا برخی نانواها خوش دارند آردشان، آغشته به جوهر قند شود؟ یدالله می گوید « خمیری که جوهر قند دارد زودتر ورز می آید.» در همان محله اما نانوایی جوان تر ، حرف های پیرمرد را تکمیل می کند « جوهر قند نان را سفید می کند. مردم نان سفید را بیشتر می برند. بیشتر دوست دارند.»
اصغر شهریاری، کارشناس تغذیه و مدیرعامل یکی از کارخانه های بزرگ تولید نان در کشور است که در گفتگو با جام جم آنلاین شرح می دهد نانواهای متخلف استفاده از جوهر قند را به صرفه تر از به کاربردن خمیرمایه عادی نان می دانند و به جای آن استفاده می کنند چون هم اکنون هر کیلو خمیر مایه 6 هزار تومان و هر کیلو جوهر قند 12 هزار تومان است اما نسبت استفاده از خمیرمایه به آرد نان، یک به صد است در حالی که میزان جوهرنمک استفاده شده برای هر صد کیلو آرد فقط به اندازه در یک بطری آب است و با این حال تاثیر منفی اش را بر سلامت مصرف کننده می گذارد.
از سوی دیگر خمیر نان و تخمیر کامل پیش از پخت، به قول نانواها باید حدود دو ساعت استراحت کند و در محیطی مناسب با درجه رطوبت و حرارت معین ، باقی بماند بنابر این نانوا برای آماده کردن خمیر باید هم محیطی مناسب در اختیار داشته باشد و هم وقت کافی صرف کند اما نانواهایی که نمی خواهند برای آماده کردن خمیر وقت صرف کنند و محیط کارشان غیراستاندارد و ناسالم است، با جوهرقند به سرعت خمیر را آماده پخت می کنند و نیازی هم به مناسب سازی محیط تخمیر نیست.
نانواهای متخلف پیش از این ، جوش شیرین را برای زودتر ور آمدن خمیر استفاده می کردند که برای معده ضرر داشت اما در آن زمان تشخیص متخلف ها سخت نبود و کارشناسان وزارت بهداشت با یک آزمایش ساده شیمی حتی در نانوایی می توانستند متخلف ها را شناسایی کنند اما به گفته شهریاری، تشخیص استفاده از جوهر قند در آرد، آسان نیست و به آزمایشی چند روزه نیاز دارد و همین موضوع هم یکی از علل محبوبیت این ماده سمی میان نانواهای قانون شکن است.
۱۰:۴۱
لطفاً این مطالب را اطلاع رسانی کنید
۱۰:۴۲
در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمیشود.
#جاسوییچی در طرح های مختلف 
سفارشات مشتری گلم از تهران 🥰
دیزاین شده با اکلیل، ورق طلا و گلهای طبیعی

#رزین#محصولسفارش
@aghaaghiyaa1402
https://ble.ir/aghaaghiyaa










سفارشات مشتری گلم از تهران 🥰
دیزاین شده با اکلیل، ورق طلا و گلهای طبیعی
#رزین#محصولسفارش
https://ble.ir/aghaaghiyaa
۸:۳۸