۱۹ مرداد
مهم ترین درسی که باید از بحران آموخت این است که مرکز قدرت خود را در درون خود پیدا کنید.
۱۴:۲۰
۲۰ مرداد
سلام دوستان عزیز،چند وقت پیش یه چیزی پیش اومد خیلی حالم بد شد گفتم خب ناراحتم امروز باشگاه نرم . بعد عمیق فکر کردم دیدم اره افسرده بودن خیلی راحته میمونم خونه میخوابم. اینکه تو اوج مشکلات بتونی زبان بدنتو تغییربدی محیطتو عوض کنی حتی کارای خیلی کوچک برای بهتر شدن حالت انجام بدی این هنر و مهارته بعد خلاصه رفتم باشگاه یه حس عمیق خاصی داشتم قابل وصف نیست اینکه زندگی زیستن در لحظه اکنون فارغ از نتیجه اش هست .اینکه به این درک برسیم انسانهای شاد کسانی نیستند که هیچ دغدغه ای ندارند بلکه مهارت و مدیریت کنترل احساساتشون رو تمرین کردند و هر لحظه هم برای بهتر شدن زندگیشون تلاش میکنند.
۱۰:۲۳
به نظر من برای داشتن شور زندگی لزوما نیازی نیست خیلی ثروتمند باشیم حتی با چیزهای خیلی کوچک میشه شور و شوق زندگی ایجاد کرد . اینکه از خیلی مسائل عبور کنیم و عکس العمل نشون ندیم . اینکه با چیزهای کوچک خوشحال بشیم .یکی از راه های غلبه یافتن بر الگوی شکست و ناکامی تفکر واقعی و مثبت هست . به عقیده من قدرت تفکر مثبت اینقدر زیاده که همانگونه که میتونیم خودمون رو میان انبوهی از مشکلات ببینیم قادریم خودمون رو بیرون از اونها هم تصور کنیم.باید نگرشمون رو تغییربدیم تا از منفی گرایی به مثبت گرایی برسیم.
۱۰:۵۰
۱۰:۵۷
۱۱:۰۳
۲۴ مرداد
اگر باورهایتان شمارا تا الان خوشبخت نکرده همین حالا آنهارا تغییر دهید.
۷:۴۱
هر چقدر انسان تکامل یافته تر باشه کارما سریعتر بهش برمیگرده و این به نظرم خیلی خوبه که باعث میشه هر لحظه بامطالعه و یادگیری و ارتباطات درست هوشیارانه زیست کنیم و مراقب اعمالمون باشیم.بقول شاعر:هرچه کنی به خود کنی گرهمه نیک و بد کنی
۷:۵۴
۱ شهریور
۱۵:۳۶
۱۹:۴۷
۳۱ شهریور
تمام زنان و مردان بزرگ یک ویژگی مشترک دارند.ویژگی همه آنها این است که رنج بیش از حدی را متحمل شده اند ولی شرایط رنج آور خودرا وسیله شفادهی،پاکسازی و ارتقادهی خودقرارداده آندو از این راه به تعالی رسیده اند.
۷:۲۳
۷:۴۸
۳ مهر
۱۹:۴۷
۱۹:۴۷
۱۹:۴۷
۱۹:۴۸
۵ مهر
۱۵:۵۴
۷ مهر
۴:۱۳
۱۶ مهر
۱۹:۰۵
۱۷ مهر
شعار اعلامیFAO به مناسبت رو زجهانی غذا:حق داشتن غذا، برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر
16 اکتبر مصادف با 25 مهر به نام روز جهانی غذا توسط FAO تعیین شده است که هر ساله بسیاری از کشورها این روز را جشن می گیرند.
بعد از هوا و آب، غذا سومین نیاز اساسی بشر برای حیات است. به همین جهت هر سال از طرف سازمان ملل روز جهانی غذا در دنیا گرامی داشته میشود. امسال، FAO شعار روز جهانی غذا را «حق داشتن غذا، برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر»، Right to foods for a better life and a better future انتخاب کرده است. در بیانیه این سازمان به مناسبت این روز آمده است "کشاورزان جهان، غذای کافی برای تغذیه حتی بیشتر از جمعیت جهان تولید می کنند، اما گرسنگی همچنان ادامه دارد. حدود 733 میلیون نفر در جهان به دلیل شوک های آب و هوایی مکرر، درگیری ها، رکود اقتصادی و نابرابری با گرسنگی مواجه هستند. این امر به شدت بر اقشار فقیر و آسیب پذیر تأثیر می گذارد که منعکس کننده نابرابری های گسترده در بین کشورها و در داخل کشورها است. همه آحاد بشر حق دارند غذای کافی داشته باشند. غذای کافی به مفهوم تنوع، تغذیه، مقرون به صرفه بودن آن، دسترسی و ایمنی غذایی است. بیش از 8/2 میلیارد نفر در جهان توانایی تامین یک رژیم غذایی سالم را ندارند. رژیم های غذایی ناسالم عامل اصلی همه اشکال سوء تغذیه هستند چه کمبود ریزمغذی ها و چه زیادی دریافت کالری. این مشکلات در حال حاضر در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد و طبقات اجتماعی-اقتصادی مختلف را در بر میگیرد. افراد آسیبپذیر اغلب مجبور میشوند به غذاهای اصلی یا غذاهای ارزانتر که میتوانند ناسالم باشند تکیه کنند، در حالی که برخی دیگر از در دسترس نبودن غذاهای تازه یا متنوع رنج میبرند و اطلاعات لازم برای انتخاب یک رژیم غذایی سالم را ندارند. گرسنگی و سوءتغذیه با بحران های طولانی مدت که توسط ترکیبی از درگیری ها، رویدادهای شدید آب و هوایی و شوک های اقتصادی ایجاد می شود، تشدید می شود. سیستم های کشاورزی، به طور کلی، در برابر بلایا و بحران ها، به ویژه اثرات تغییرات آب و هوایی آسیب پذیر هستند، اما در عین حال، آلودگی ایجاد می کنند، خاک، آب و هوا را تخریب می کنند و به انتشار گازهای گلخانه ای و از دست دادن تنوع زیستی کمک می کنند. با تغییر سیستم های کشاورزی، پتانسیل زیادی برای کاهش تغییرات آب و هوایی و حمایت از زندگی صلح آمیز، انعطاف پذیر و فراگیر برای همه وجود دارد. یک دنیای غذایی امن و مغذی برای همه، نیاز به سرمایه گذاری گسترده، نوآوری، علم، فناوری و همکاری گسترده بین طیف وسیعی از بازیگران از جمله دولت ها، بخش خصوصی، موسسات دانشگاهی و تحقیقاتی و جامعه مدنی دارد."با توجه به گرامی داشت این روز جهانی در سرتاسر کشور و نظر به اینکه قوت غالب آحاد جامعه در کشور، نان میباشد و گسترش برنامه نان کامل یکی از اولویتهای اساسی وزارت بهداشت میباشد که هم میتواند به مقابله با کمبود مواد مغذی بپردازد و هم برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر بسیار کمک کننده خواهد بود.
16 اکتبر مصادف با 25 مهر به نام روز جهانی غذا توسط FAO تعیین شده است که هر ساله بسیاری از کشورها این روز را جشن می گیرند.
بعد از هوا و آب، غذا سومین نیاز اساسی بشر برای حیات است. به همین جهت هر سال از طرف سازمان ملل روز جهانی غذا در دنیا گرامی داشته میشود. امسال، FAO شعار روز جهانی غذا را «حق داشتن غذا، برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر»، Right to foods for a better life and a better future انتخاب کرده است. در بیانیه این سازمان به مناسبت این روز آمده است "کشاورزان جهان، غذای کافی برای تغذیه حتی بیشتر از جمعیت جهان تولید می کنند، اما گرسنگی همچنان ادامه دارد. حدود 733 میلیون نفر در جهان به دلیل شوک های آب و هوایی مکرر، درگیری ها، رکود اقتصادی و نابرابری با گرسنگی مواجه هستند. این امر به شدت بر اقشار فقیر و آسیب پذیر تأثیر می گذارد که منعکس کننده نابرابری های گسترده در بین کشورها و در داخل کشورها است. همه آحاد بشر حق دارند غذای کافی داشته باشند. غذای کافی به مفهوم تنوع، تغذیه، مقرون به صرفه بودن آن، دسترسی و ایمنی غذایی است. بیش از 8/2 میلیارد نفر در جهان توانایی تامین یک رژیم غذایی سالم را ندارند. رژیم های غذایی ناسالم عامل اصلی همه اشکال سوء تغذیه هستند چه کمبود ریزمغذی ها و چه زیادی دریافت کالری. این مشکلات در حال حاضر در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد و طبقات اجتماعی-اقتصادی مختلف را در بر میگیرد. افراد آسیبپذیر اغلب مجبور میشوند به غذاهای اصلی یا غذاهای ارزانتر که میتوانند ناسالم باشند تکیه کنند، در حالی که برخی دیگر از در دسترس نبودن غذاهای تازه یا متنوع رنج میبرند و اطلاعات لازم برای انتخاب یک رژیم غذایی سالم را ندارند. گرسنگی و سوءتغذیه با بحران های طولانی مدت که توسط ترکیبی از درگیری ها، رویدادهای شدید آب و هوایی و شوک های اقتصادی ایجاد می شود، تشدید می شود. سیستم های کشاورزی، به طور کلی، در برابر بلایا و بحران ها، به ویژه اثرات تغییرات آب و هوایی آسیب پذیر هستند، اما در عین حال، آلودگی ایجاد می کنند، خاک، آب و هوا را تخریب می کنند و به انتشار گازهای گلخانه ای و از دست دادن تنوع زیستی کمک می کنند. با تغییر سیستم های کشاورزی، پتانسیل زیادی برای کاهش تغییرات آب و هوایی و حمایت از زندگی صلح آمیز، انعطاف پذیر و فراگیر برای همه وجود دارد. یک دنیای غذایی امن و مغذی برای همه، نیاز به سرمایه گذاری گسترده، نوآوری، علم، فناوری و همکاری گسترده بین طیف وسیعی از بازیگران از جمله دولت ها، بخش خصوصی، موسسات دانشگاهی و تحقیقاتی و جامعه مدنی دارد."با توجه به گرامی داشت این روز جهانی در سرتاسر کشور و نظر به اینکه قوت غالب آحاد جامعه در کشور، نان میباشد و گسترش برنامه نان کامل یکی از اولویتهای اساسی وزارت بهداشت میباشد که هم میتواند به مقابله با کمبود مواد مغذی بپردازد و هم برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر بسیار کمک کننده خواهد بود.
۶:۰۳
۱۸ مهر
۴:۵۲