انار دانه کردم و پوسته ی سفید را کامل جدا کردم زرشک شسته پهن کردم تا خوب خشک شود پر هلو و زردآلو هم میتوان سالم استفاده هم تکه تکه من تکه تکه کردم آلبالوی خشک فریزری یا ذغال اخته رب انار پنج قاشق غذاخوری سر پر نمک دو قاشق سر خالی نبات زعفرانی چوبی چهار عدد لواشک از سه نوع تکه کوچک قیچی کردم باید طعم ترشک را بچشید و با توجه به سلائق خودتان میزان ترش شیرین ملس بودن را کنترل نمایید چون انار سرد هستش کلا نبات برای گرمی آن هستش نبود از شکر استفاده نمایید انارها را با گوشتکوب برقی کمی له کردم با دستی هم میشود ابتدا حرارت رو به بالا تا جوش آمد زیر حرارت را کمکم کردم تایم پخت یک ساعت و نیم بودش نزدیک به غلظت انارها، نبات و نمک و رب انار و میوه های خشک و زرشک را اضافه دقت داشته باشید غلظت در حد معمول چون بعد از کامل سرد شدن غلظت آن بیشتر خواهد شد من دم اخر یک پنس جوهر لیمو زدم و در زیپ کیپ درون فریزر گذاشتم
تخم مرغ چهار عدد شکر :یک پیمانه ارد : دو پیمانه اب نارنگی : یک پیمانه روغن مایع : نصف سوم پیمانه وانیل : یک دوم ق م بکینگ پودر: دو ق م
تخم مرغ ،وانیل، شکر رو بزنید تا حسابی پف کنه و کرمی بشه بعد روغن و بعد شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و اضافه و مخلوط کنید من کف ظرفم و کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم داخلش و یکم پودر کاکائو الک کردم روش و مابقی مایع سفید رو ریختم اهر با چاقو یکم با هم مخلوط کردم گذاشتم سرجاش و دم کنی گذاشتم روی سرش وکذاشتم روش درجه هم که با رنگ ته دیگ مشخص میشه من روی وسط گذاشتم از چهار حالتی که داشت بعد نیم ساعت بوی کیک بلند شد همون موقع سرش رو برداشتم با خلال چک کردم دیدم پختم پس نیم ساعته آماده شد
من چند تکه ران مرغ رو از شب قبل با فلفل سیاه،نمک،روغن زیتون،زعفران،آبلیمو،سیر رنده شده،پاپریکاو پیاز مخلوط کردم و داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دادم
یک ظرفیکه مناسب فر باشه رو کف اون دوتا پیاز متوسط حلقه حلقه کردم و چیدم تکه های مرغ مزه دار شده رو روی پیازها چیدم و اون ابی که داخل ظرف بود رو هم روی مرغ ها ریختم بعد در ظرف رو گذاشتم (میتونید سلفون بپیچید)و داخل فر ۲۰۰ درجه گذاشتم(اگر دوست دارید ابدار باشه میتونید ۱لیوان آبجوش به ظرفتون اضافه کنید)بعد از ۱ساعت ظرف رو بیرون اوردم و از سس داخل ظرف روی مرغها ریختم بعد کمی زعفران دوباره روی مرغها زدم که خوشرنگ بشه ظرف رو داخل فر گذاشتم و اجازه دادم که نیم ساعت دیگه بپزه و بعد ظرف رو خارج کردم و سبزیجات مزه دار شده رو دور مرغ چیدم و برای نیم ساعت دیگه داخل فر گذاشتم
کیک دو رنگ تابه ای آرد یک لیوان +یک سوم لیوانشکر دو سوم لیوانبکینگ پودر یک و نیم ق چتخم مرغ دو عددآب ولرم نصف لیوانروغن مایع یک سوم لیوانپودر کاکائو یک ق غوانیل نوک ق چ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و آب ولرم و روغن رو مخلوط با همزن دستی سه دقیقه میزنیم یکدست بشه بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه حالا مایه کیک رو دو قسمت میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم مابه کیک رو همزمان داخلش میرزیم روی کیک کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم مدت چهل دقیقه بپزه
۲سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد ۳ تا سوسيس آلماني رو حلقه اي برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن. بعضيها در سوسيس بندري فلفل دلمه تفت داده شده هم ميريزن
صدو پنجاه گرم لپه رو از شب قبل خيس كردم ،چهار صد گرم گوشت گوساله رو با دو تا پياز گذاشتم كه بپزه وقتي نيم پز شد لپه خيس خورده رو با يدونه سيب زميني بزرگ به گوشت اضافه گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش كشيده بشه در انتها نمك رو به مواد اضافه ميكنيم يعني بعد از پخت گوشت وقتي آب مواد با پختن كشيده شد ميزاريم بعد از خنك شدن مواد رو يك بار با چرخ گوشت چرخ ميكنيم و زرچوبه و فلفل و يدونه تخم مرغ بهش اضافه و مواد رو مخلوط و سرخ ميكنيم
#سمبوسه_با_پنیر #فست_فودسیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی نمک و آب و نصف قاشق روغن بپزینش...پیازداغ درست کنین وگوشت چرخکرده رو داخلش سرخ کنین ...نوک قاشق رب گوجه فرنگی داخلش بریزین و تفت بدین.نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز هم بریزین و مخلوط کنین.بذارین کمی سرد بشه و یه پیمونه پنیرپیتزای رنده شده و یه پیمونه هم جعفری ساطوری شده رو با موادتون مخلوط کنین و توی نون لواش بپیچین و سرخ کنین.وقتی طلایی شد...روی دستمال آشپزخونه بذارین سمبوسه ها رو تا روغن اضافی شون گرفته بشه @Amozesh_Ashpazi
۱:۴۱
ماکارونی
اول گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب ورز بدید و سپس به صورت توپ های کوچیک قلقلی کنید و توی ماهیتابه بزارید تا زمانی که توپک های گوشت ابش کشیده شد کمی روغن اضافه کنید و کمی که سرخ شدن توپک های گوشت شما اماده هستن دوم پیاز رو نگینی خرد کنید و تو روغن سرخش کنید و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کمی نمک و مقداری اب زمانی که خوب سس شما غلیظ شد بیشتر توپک های گوشتتون رو به سس اضافه کنید و مقداری رو برای تزیین نگه دارید در اخر ماکارونی رو که آبکش کردید ته دیگ رو سیب زمینی بچینید و مواد رو لا به لای ماکارونی ها بریزید و بزارید دم بکشه