عکس پروفایل ارزش‌هاي نابا

ارزش‌هاي ناب

۸۳عضو
undefined سلام و نورundefined مدتي قبل در قالبي ديگر، ارزش‌هاي ناب را به رشته‌ي تحرير داشتيم در برابر ديدگان مهربان و پر از لطف شما بزرگواران.اكنون پس از تغييراتي ناچيز، ديگربار مهرطلب نگاه گرم شما و حمايت نابتان هستيمياري‌مان كنيد كه از اين ملك خاكي تا عالم افلاكي اوج بگيريم و بي‌بديل زندگي كنيم چرا كه اِنّا لله و اِنّا اليه راجعون.undefined

۶:۰۰

thumnail

۶:۰۱

thumnail
#مشت_پرتا به حال شده که کسی بگوید: "هر کس گفت چه چیزی در مشت من پنهان است، من به او جایزه میدهم" واکنش همه ما در برابر این کلام این است که تلاش می کنیم محتوای دست فرد را حدس بزنیم.هیچکس به این فکر نخواهد کرد که مثلا سوال آن شخص را تکرار کند تا به جایزه برسد. برای مثال کسی در پاسخ بگوید: من ده بار جمله ی تو را تکرار میکنم تا جایزه نصیبم شود؛1. "هر کس گفت چه چیزی در مشت من پنهان است، من به او جایزه میدهم" 2. "هر کس گفت چه چیزی در مشت من پنهان است، من به او جایزه میدهم" 3. "هر کس گفت چه چیزی در مشت من پنهان است، من به او جایزه میدهم" 4.5....آیا این کار مسخره و بی خاصیت نیست؟چه حیف که واکنش ما در مقابل کلام خداوند از همین نوع بی خاصیت است؛مثلا به شدت در پی این هستیم که عبارت قرآنی " ومن یتق الله یجعل له مخرجا" را دقیقا چند بار اگر تکرار کنیم به "گشایش" میرسیم؟ وای از این جهل! جواب در خود عبارت است: هرکس تقوا پیشه کند نه اینکه هرکس بگوید "من یتق الله..."بیاییم به هر آنچه که میدانیم عمل کنیم تا خداوند آنچه را که نمی دانیم به ما بیاموزد.

۶:۰۶

thumnail
مارا به دوستان خود معرفي كنيد@arzeshhaienab

۶:۲۷

thumnail
پیامبراکرم به عنوان گوهر آفرینش چه ویژگی‌ای دارد که ابر مرد تاریخ، علی علیه‌السلام، خود را عبد و مطیع وی می‌داند؟ویژگی‌های پیامبر صلی‌الله‌ علیه و آله در یک نگاه می‌تواند مهرباني، شجاعت، صبر و امثال این‌ها باشد؛ اما آنچه که پیامبر منحصر درآن است و به نوعی اصلی‌ترین و مهم‌ترین ویژگی ایشان نیز می‌باشد، «الگو بودن» پیامبر است. پیامبر الگویی برای تمام زمان‌ها و برای تمام امت‌هاست. چگونه می‌شود که یک نفر الگوی دیگران باشد؟ شاید بتوان گفت زمانی یک نفر به الگو تبدیل می‌شود که بتواند ناممکنی را برای جامعه‌ی خود انجام دهد. و الا کارهای ممکن را که همه انجام می‌دهند و نیازی به الگو ندارند. بیاییم از او الگو بگیریم؛ نه فقط در مهربانی، نه فقط در اراده و یا هر چیز دیگر؛ بیاییم الگو بودن را از او الگو بگیریم.

۱۰:۳۵

thumnail
هرچه دستور طبیب پیچیده تر باشد میگوییم طبیب حاذق تری استغافل که سعادت از ساده ترین مسیر محقق میشود

۵:۱۷

اگر در برادرِ خود عیبی می‌بینی، آن عیب در توست که در او می‌بینی. عالَم همچون آینه است، نقشِ خود را در او می‌بینی که: اَلْمُؤْمِنُ مِرآةُ الْمُؤْمِنِ. آن عیب را از خود جدا کن، زیرا آن چه از او می‌رنجی، از خود می‌رنجی. گفت: پیلی را آوردند بر سرِ چشمه‌ای که آب خورَد. خود را در آب می‌دید و می‌رَمید. او می‌پنداشت که از دیگری می‌رمد، نمی‌دانست که از خود می‌رمد. همه اخلاق بد از ظُلم و کین و حَسد و حرص و بی‌رحمی و کِبر چون در توست نمی‌رنجی، چون آن را در دیگری می‌بینی می‌رمی و می‌رنجی. پس بدان که از خود می‌رمی و می‌رنجی. آدمی را از گَر و دُنبَلِ خود فَرَخجی نیاید. دستِ مجروح در آش می‌کند و به انگشت خود می‌لیسَد و هیچ از آن دلش بَرهم نمی‌رود، چون بر دیگری اندک دُنبَلی یا نیم ریشی ببیند، آن آش او را نَفارد و نگوارد. همچنین اخلاق بَد، چون گَرهاست و دُنبَل‌هاست. چون در اوست از آن نمی‌رنجد و بر دیگری چون اندکی از آن ببیند، برنجد و نفرت گیرد. همچنان که تو از او می‌رمی، او را نیز مَعذور می‌دار، اگر از تو بِرَمَد و بِرَنجد. رنجِ تو عُذرِ اوست، زیرا رنجِ تو از دیدن آن است و او نیز همان می‌بیند که: اَلْمُؤْمِنُ مِرآةُ الْمُؤْمِنِ. نگفت که: اَلْکَافِرُ مِرآةُ الْکَافِرِ. زیرا که کافر را نه آن است که مِرآت نیست، اِلّا آن است که از مِرآتِ خود خبر ندارد.پادشاهی دل‌تنگ بر لبِ جوی نشسته بود. اُمرا از او هراسان و ترسان، و هیچ گونه رویِ او گشاده نمی‌شد. مسخره‌ای داشت عظیم مُقرَّب. اُمرا او را پذیرفتند که: اگر تو شاه را بخندانی، تو را چنین دهیم. مسخره قصدِ پادشاه کرد و هر چند که جَهد می‌کرد، پادشاه بر وی نظر نمی‌کرد که او شکلی کند و پادشاه را بخنداند. در جوی نظر می‌کرد و سر بر نمی‌داشت. مسخره گفت پادشاه را که: در آب چه می‌بینی؟ گفت: قَلتَبانی را می‌بینم. مسخره جواب داد که: ای شاهِ عالَم، بنده نیز کور نیست. اکنون همین است، اگر تو در او چیزی می‌بینی و می‌رنجی، آخِر، او نیز کور نیست، همان می‌بیند که تو می‌بینی.

۴:۵۱

thumnail
قرن هاست که بشر به رخت بربستن ارزش ها و ارزشی ها از میان خود عادت کرده است و فقط حسرتی بر دل دارد که ای کاش در پاسخ "سلونی قبل ان تفقدونی" بزرگان از ایشان می پرسیدمغافل از اینکه آنها گم نشدند بلکه او (بشر) گم شده است. آنها هنوز هم منتظرند تا از ایشان پرسیده شود: ارزشها کجاست؟

۶:۳۶