عکس پروفایل آشپزی مدرنآ

آشپزی مدرن

۲۹۹عضو
به نام خداوند بخشایشگر و زیبایی ها

۱۴:۲۸

thumnail
#خورشت گردو اسفناج
آشپزی_مدرنundefined

undefinedundefinedundefined@ashpazi_modernn✦••┈❁undefinedundefinedundefined❁┈••✦

۱۴:۲۹

thumnail
فیله مرغ و‌قارچ‌ با طعم سیر و کره
مواد لازم ۴عدد فیله مرغقارچ به مقدار نیاز سیر ۳ حبه زعفران دم شده یک قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک فلفل سیاه آب لیمو ترشآشپزی_مدرنundefined

undefinedundefinedundefined@ashpazi_modernn✦••┈❁undefinedundefinedundefined❁┈••✦

۱۴:۳۰

thumnail
undefinedيه عصر قشنگ ... يه دل خوش ... undefined یه جمع صمیمی ... آرزوى امروز من براى شما ...
undefined عصرتون.بخیر

۱۴:۳۱

thumnail
او خاگ یه غذای قدیمی بوشهری
تخم مرغ به تعدادگشنیز وکمی شنبلیله ۲۰۰ گرمتمر به اندازه آرد یک قاشق غذاخوری نمک فلفل تند زردچوبه وادویه مخلوط وپودر لیمو عمانی وفلفل سیاه
پیاز دوعدد بزرگسیر یه بوتهآب به اندازهرب درصورت خوش رنگی یک‌قاشق غذاخوری

۱۴:۳۲

thumnail
#سبزی فسنجون گیلانی

آشپزی_مدرنundefined

undefinedundefinedundefined@ashpazi_modernn✦••┈❁undefinedundefinedundefined❁┈••✦

۱۴:۳۳

thumnail
چجوری از کپک زدن نان و مربای خونگی جلوگیری کنیم ؟
کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است

۱۴:۳۳

thumnail
والک پلو
مواد لازم:سبزی والک: 500 گرمبرنج: 1 کیلوگرممرغ: 1 کیلوگرمادویه مرغ:زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و دارچین: هر کدام یک قاشق مرباخوریسیب زمینی: 4 عددادویه سیب زمینی: پودر انارترش: 3 قاشق مرباخوریزردچوبه و فلفل سیاه: هر کدام 1 قاشق مرباخوریپیاز: 2 عددترشی انار: 2 قاشق غذاخورینمک: به مقدار لازمطرز تهیه:سیب زمینی ها را بصورت نگینی بزرگ ریز می کنیم.پیاز ها را هم بصورت نگینی ریز می کنیم.مرغ ها را داخل روغن به همراه مقداری نمک و نصف ادویه ها سرخ می کنیم و برمی داریم، نصف پیاز نگینی ریز شده را می ریزیم، پس از کمی سبک شدن ترشی انار و مابقی ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، زیر شعله را خاموش کرده و مرغ های سرخ شده را با این مواد مزه دار می کنیم.سیب زمینی ها را با بقیه پیازها داخل روغن سرخ می کنیم، پودرانار، زردچوبه و فلفل سیاه را ریخته و تفت می دهیم.برنج را داخل آب جوش و نمک می ریزیم، قبل آبکش کردن سبزی والک را اضافه کرده، بعد از جوش آمدن آب، برنج و سبزی آبکش می کنیم.داخل قابلمه کمی روغن ریخته و نان لواش قرار می دهیم، نصف مخلوط برنج و سبزی را داخل قابلمه می ریزیم، مرغ ها، سیب زمینی و مابقی مخلوط برنج و سبزی را می ریزیم و غذا رو حداقل برای یک ساعت و نیم با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.

۱۴:۳۴

thumnail
#مرغ مایونزیundefined

آشپزی_مدرنundefined

undefinedundefinedundefined@ashpazi_modernn✦••┈❁undefinedundefinedundefined❁┈••✦

۱۴:۳۵

thumnail
#سوپ_ذرت undefined
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل
مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه .در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین

آشپزی_مدرنundefined

undefinedundefinedundefined@ashpazi_modernn✦••┈❁undefinedundefinedundefined❁┈••✦

۱۴:۳۵

thumnail
#آش تهرونیundefined


آشپزی_مدرنundefined

undefinedundefinedundefined@ashpazi_modernn✦••┈❁undefinedundefinedundefined❁┈••✦

۱۴:۳۵

thumnail
#غذای خوشمزه
گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز نمک فلفل پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم تا چاشنی به خورد گوشت بره گوشتارو قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم در ادامه گوجه هارو رنده میکنیم نمک و فلفل و رب بهش اضافه میکنیم هم میزنیم کمی که گوشت سبک شد پوره گوجه رو اضافه میکنیم میزاریم حسابی جا بیوفته تا خوشمزه بشهسیب زمینی هارو بجوشونید هم میتونید رنده کنید هم میتونید با گوشت کوب بکوبید با کمی کره شیر نمک و فلفل میزاریم یکم روی حرارت بمونه

۱۴:۳۵

thumnail
#بوریتو_مرغمواد لازم800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای1 عدد پیاز2 حبه سیر2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشکبرای فیکس کردن لبه های نان1 قاشق غذا خوری آرد30 میلی لیتر آبمرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید

۱۴:۳۶

thumnail
کوکو باقلا گیلانی
موادلازمباقلا سبز پاک شده دویست گرمپیاز یک عدد کوچکسیب زمینی متوسط یک عددتخم مرغ دو تا سه عددآرد برنج دو قاشقنمک و فلفلشوید خشک یا تازه دو قاشقروغن به میزان لازمسیر دو حبهطرزتهیهاول باید باقلا رو پوست بگیریم و کاملا خشک کنیم ،بعد با سیب زمینی و پیاز و سیر خرد کنیم.اگه باقلاتون تازه نبود و محلی و پوست نازک نبود حتما پوست دوم هم بگیرید.بعد بهش تخم مرغ و ارد و ادویه اضافه کنیم شوید خشک یا تازه رو اضافه میکنیم.بعضی ها بهش سبزی کوکو اضافه میکنن که اونم خوشمزه میشه.برای اینکه ارد برنج به کوکومون پف و تردی بده حتما نیم ساعت به مواد استراحت بدیم.دو طرفشو داخل روغن سرخ میکنیم.

۱۴:۳۷

thumnail
#مرباي_غنچه_گل_محمدي
undefinedشکر 2لیوانundefinedغنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، undefinedآب لیمو 2 ق غ undefinedآب 2/5 ليوان undefinedابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
@ashpazi_modernn

۱۴:۳۸

thumnail
سیب زمینی سوخاری یا قارچ سوخاری ؟ undefinedundefinedبنظر من همه سوخاریا خوشمزن undefined
حالا این سیب زمینی سوخاری تو رستورانا خیلی سر و صدا کرد گفتم آموزشش براتون بذارم واقعا محشره طعمش undefinedعاشقش میشی
خرجش هم فقط ۳ تا سیب زمینی بی رگ و ریشه ست undefined
۳ تا دونه سیب زمینی آب‌پز کنید و اجازه بدید خنک بشه و سپس نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و با پنیر پیتزا مخلوط کنید و با دستتون گرد کنید
ابتدا بزنید به آردی که با زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن مزه دار کردید و سپس آب و یخ و مجدد آرد و آب و یخ و در آخر پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید
امیدوارم ازین آموزش خفن خوشتون اومده باشه undefined
https://ble.ir/ashpazi_modernn

۱۱:۵۸

thumnail
در بين مردم جهان، ژاپنی‌ها به طول عمر معروفند، اما راز طول عمرشان در چيست undefinedآنها هر روز چای سبز ميخورندundefinedبه جای زیاده روی در گوشت قرمز، ماهی ميخورندundefinedدر وعده‌های غذايی‌ حتما سبزی ميخورندundefinedسبزيجات پخته مانند هويچ و كلم جزو وعده‌های اصلی غذايی‌شان در هفته استundefinedپير و جوان ورزش ميكنندundefined بين غذا، ابداً نوشيدنی نميخورند !

https://ble.ir/ashpazi_modernn

۱۱:۵۸

thumnail
دیگه ماستو تو‌ کاسه سرو نکن!undefined
undefinedمواد لازم:۱/۵ لیوان ماست چکیده،۲ عدد خیار خرد شدهنمک ، فلفل سیاه، نعناته استکان آب سرد،نصف ق غ ژلاتین
https://ble.ir/ashpazi_modernn

۱۱:۵۹