عکس پروفایل 🥙آشپزی مدرن کیک دسر 🍧

🥙آشپزی مدرن کیک دسر 🍧

۵۱۳عضو
#بستنی_موزی_خونگی

مواد لازم
۴عددموزعسل یا سس کاراملی
طرز تهیه
موزهارو برش میزنیم ۳الی ۴ساعت درون فریزر نگهداری میکنیم تا کاملا یخ ببنده. درون میکسر میکس میکنیم عسل اضافه میکنیم و دوباره بخوبی میکس میکنیم تا صاف و یکدست بشه و درون قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و در فریزر قرار میدیم تا کاملا ببنده. امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید.

‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefined

۹:۵۰

#پلمبیر_آناناسخامه فرم گرفته1لیوانبستنی وانیلی1پیمانه و نصفیژله آناناس1بستهشیر1لیوانآب کمپوت آناناس1لیوانپودر ژلاتین1قاشق غذاخوریکمپوت آناناس1قوطیمغز پسته و گردوبه مقدار لازمطرز تهیه:ابتدا بستنی و خامه رو از فریزر خارج کنید.تا یکم نرم بشه.پودر ژله را با نصف لیوان آب آناناس بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه.پودر ژلاتین را بریزد روی مابقی آب آناناس تا شفاف بشه.( روی بخار کتری)خامه رو فرم بدید.بعد بهش بستنی و شیر و مغز ها و آناناس خرد شده رو اضافه کنید.ژله آناناس و ژلاتین رو هم اضافه کنید.داخل قالب بریزد.حدود 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بزارید.نکته: من تکه آناناس داخلش نریختم.اول کف قالب چیدم بعد مواد روش ریختم.نکته:اگه مقدار آب آناناس کم بود ، می تونید نصفشو آب سرد بریزد.
‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۹:۵۰

#دسر_مگنولیا
مواد لازم
1 لیتر شیر3 قاشق غذاخوری آرد1 عدد زرده تخم مرغ2 قاشق غذاخوری نشاسته گندم1 لیوان شکر(طبق ذائقه خودتان میتوانید تغییر بدید)نصف پاکت پودر کرم شانتی(35 گرم ، یا پودر خامه)وانیل(کمی)انار(توت فرنگی و یا موز هم میتوانید بذارید)بیسکوییت کاکائویی
طرز تهیه:
بجز کرم شانتی و وانیل تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که به نقطه جوش برسد بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و وقتی از گرمای اولیه افتاد وانیل و پودر کرم شانتی را اضافه کنید و هم بزنید.بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید و کف ظرف مورد نظر کمی بیسکوییت پودر شده بریزید و سپس کمی کرم و سپس انار و یا موز بذارید. مجدد کرم بریزید و لایه آخر بیسکوییت بریزید.کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefined

۹:۵۰

#دسر_لونافل
مواد لازم :پیمونه من لیوان فرانسویهشیر دو پیمانهآرد سفید نصف پیمانهتخم مرغ یک عددشکر نصف پیمانهکره بیست و پنج گرموانیل یک هشتم قاشق چایخوریزعفرون به مقدار لازمطیبه : من دو قاشق غذاخوری گلاب هم اضافه کردم که همیشه زعفرون رو توی گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای محیط میذارم تا هم عطرشون ادغام بشه و هم زعفرون رنگ باز کنه . برای قالبی شدن دسر هم به پودر ژلاتین نیازه که من برای نسبتای این رسپی ، دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یک سوم پیمونه آب معمولی بن ماری و بعد به مایه دسر ، در انتها اضافه کردم .
طرز تهیه :تخم مرغ رو با چنگال خوووب زدم تا از لختگی در بیاد و بعد به ترتیب ، شیر و آرد الک شده رو اضافه کردم . بعد گذاشتم روی حرارت و شکر رو هم اضافه کردم و مرتب هم زدم تا آرد گلوله گلوله نشه . بعد از چند دقیقه ، ترکیب زعفرون و گلاب رو ریختم . روی حرارت متوسط ، مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . در آخر کره و وانیل رو ریخته و از روی حرارت برداشتم . چون حرارت خوردن وانیل ، باعث تلخی دسر میشه . تا دسر داغه داخل ظرف سرو بریزین که من قالبی درآورده و به دلخواه تزئین کردم

۹:۵۹

به نظرم این خوشمزه های جذاب بهترین گزینه واسه هدیه و مهمونی هستن undefined دیزاین توت فرنگی
توت فرنگی موزشکلات سکه ایپودر اکلیل
توت فرنگی وموزهارو خلال چوبی بزنید شکلات رو آب کنید میوه هارو داخلش بزنید واجازه بدین خشک بشن باقی شکلات رو باقیف به صورت رفت وبرگشت روی میوه ها بزنید داخل کپسول قرار بدین و روش پودر اکلیل بزنید

°•○●°•undefinedundefinedundefined•°●○•°

۱۰:۰۰

.شیس انداز
undefinedگردوی آسیاب شده صدو پنجاه گرم undefined رب انارنصف قاشق غذاخوری undefinedرب آلوچه یک قاشق چایخوری undefined رب گوجه نصف قاشق غذاخوری (رب گوجه و آلوچه قابل حذف هستن)undefined ادویه شامل نمک،فلفل،زردچوبه و گلپر هرکدام نصف قاشق چایخوری undefined بادمجان چهارعدد undefinedپیاز یک عدد متوسط __undefined پیاز رنده شده رو  چند دقیقه تفت بدین تا کمی سبک بشه undefined گردو رو به همراه رب ها به پیاز اضافه و برای پنج دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تا روغن گردو در بیاد undefined آب سرد به همراه یخ رو اصافه کنید و دو الی سه ساعت زمان بدین تا کامل بپزن و روغن بندازن undefinedتو این فاصله میتونید چندباری شوک یخ به گردوهاتون بدین اینجوری بی کیفیت ترین گردو هم روغن میندازه undefined بادمجان هارو پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید و تاخیشون رو با کمک نمک بگیرید undefined دو طرف بادمجان هارو کمی سرخ کنید و به همراه ادویه ها به خورشت اضافه کنید undefined بیست دقیقا الی نیم ساعت بعد خورشت خوشمزه ما حاضره

۱۰:۰۱

یک دسر فوق العاده خوش عطر و طعم برای اونایی که عاشق چای هستنundefinedچای برای ما ایرانی ها یک چیزی فراتر از یک نوشیدنی ساده اس که تو دورهمی و مهمونی ها بدون حضورش لطفی ندارهundefined
چای خشک ۳ قاشق غذاخوریشکر قهوه ای ۶۰ گرمشیر ۵۰۰ میلی لیترزرده تخم مرغ ۳ عددخامه صبحانه ۱۵۰ گرمپودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوریوانیل نصف قاشق چایخوریبرای روی دسر:شکر قهوه ای ۴۰ گرمآب ۴۰ گرمبابل تی به مقدار لازم(بصورت آماده در بازار موجود هست)
شکر قهوه ای و چای خشک رو داخل قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت ملایم و خوب با هم مخلوط کنید.حالا شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کامل حل بشه.وقتی یک قل زد از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید. پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و به روشن بنماری بزارید روی بخار کتری تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه. بعد زرده های تخم مرغ رو یکی یکی به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید. بعد وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا یک مقدار از شیر رو به خامه اضافه و مخلوط کنید و بعد خامه رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.حالا اگه نیاز بود مواد رو از صافی رد کنید. قالب مورد نظرتون رو با مواد پر کنید.این دسر چون خامه داره نیازی به چرب کردن قالب ها نداره.قالب رو مدت ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب ببنده. برای روی دسر شکر قهوه ای و آب رو داخل یک ظرف بریزید و بزارید روی حرارت ملایم و خوب با هم مخلوط کنید.حالا بابل تی پخته شده رو بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه. بعد از خنک شدن روی دسر بریزید.‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefined

۱۱:۱۶

thumnail
سلام به همراهان همیشگی و خوبم با یه #مافین _ساده و خوشمزه اومدم کنارتون برای عصرونه عالیهundefined
مواد لازم:۲۶۰ گرم آرد۱۰۰ گرم شکر۲ ق چ بکینگ پودر۱/۲ ق چ نمک۱۸۰ گرم شیر۱۱۴ گرم کره ذوب شده۲ عدد تخم مرغ برای روی مافین:۲ ق غ شکر و دارچین
ابتدا آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و کنار بگذارید بعد شیر و کره و تخم مرغ رو با مفتول دستی همزده حدود ۲ دقیقه بعد مواد خشکی که مخلوط کردین رو اضافه کنید بهش و مخلوط کنید با مفتول دستی تا صاف و یکدست بشه بعد داخل قالب های مافین رو کپسول انداخته و از مواد تا ۲/۳ قالب پر کنید جا برای پف کردن بگذارید بعد شکر و دارچین رو مخلوط کنید و روی مافین ها کمی از شکر و دارچین ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت کنید این تایم برای همه یکسان نیست ممکنه مال شما بیشتر طول بکشه تا پخته بشه
#دسر
‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefined

۱۱:۱۶

thumnail
# کیک_شکلاتی خوشمزه داریم با یه سس شکلاتی خوشمزه تر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عددآرد ۲ لیوانشکر ۱ لیوانروغن مایع نصف لیوان شیر یک لیوان پودر کاکائو سه قاشق غذاخوریبکینگ پودر دو قاشق مرباخوریوانیل نصف قاشق چایخوریشکر و وانیل و تخم مرغ و میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع و شیر و اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم ، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم آروم با لیسک هم میزنیم بعد داخل قالب که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و داخل فر دستساز به مدت نیم ساعت میذاریم بعد با خلال چک میکنیم اگر پخته بود از قابلمه خارج میکنیم در فر با دمای صدو هشتاد درجه به مدت چهل دقیقه میذاریم تا بپزه برای سس شکلاتی یک لیوان شیر و سه قاشق شکر و دو‌قاشق پودر کاکائو و داخل قابلمه میریزیم وقتی شکر حل شد دو قاشق روغن مایع سه قاشق خامه صبحانه و صد گرم شکلات تخته ای اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که کمی غلیظ بشه بعد کنار میذاریم تا کمی سرد بشه بعد روی کیک و با خلال سوراخ سوراخ کنید و سس و روی کیک میریزیم و بعد برش میزنیم و تزیین میکنیم.برای تزیین از توت فرنگی پودر پسته و گاناش استفاده کردم من دستور و یک و نیم برابر کردم ودر قالب سی در چهل پختم

‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefinedundefinedundefined

۱۱:۱۷

قلیه ماهی از اون غذاهاست که یا خیلی طرفدار داره یا اصلا کسی دوستش نداره به نظرم حد وسطم ندارهundefined
مواد لازم:-ماهی(من از سرخو استفاده کردم ۳ تیکه)میتونید از تن ماهی هم استفاده کنید یا ماهی بدون تیغ دلخواه-سبزی قلیه(گشنیز ۴و شنبلیله۱)نسبت سبزی باید ۴ به ۱ باشه مثلا اگر ۴ بسته گشنیز ۱ بسته شنبلیله کافیه(شنبلیله زیاد شه خورشت تلخ میشه)-نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسیر،کاری-پیاز ۱ عدد بزرگ-تمرهندی نصف یک بسته کوچک-سیر۴ حبه (رنده شده بهتره)رب گوجه ۱ قاشق مرباخوریرب انار ملس(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری پرآرد برای مزه دار کردن ماهی.نکته:برای یه قلیه خوشمزه و لعابدار حتما سبزی رو اول ساطوری و بعد قشنگ سرخ کنید


°•○●°•undefinedundefinedundefined•°●○•°

۱۰:۵۱

#تهدیگ_طرحدار.1 قاشق آرد2 قاشق ماستو چندقطره زعفران  رو ترکیب کردهخمیر نه خیلی روان و نه خیلی سفت باشهداخل قیف میریزیمداخل قابلمه نچسب رو اصلا چرب نمیکنیم چون موقع کشیدن طرح لیز میخوره و جابه جا میشهطرح مورد نظر رو میکشیم و قابلمه رو به مدت 3 دقیقه میذاریم رو گاز تا طرح خودشو بگیره و سفت بشهسپس برنج ابکش شده رو روش میریزیم آخر سر وقتی خواستیم دم بذاریم روغن میریزیمامیدوارم این اموزش براتون مفید باشهبرای اینکه بتونید یه طرح رو خوب بکشید نمونه رو بذارید جلوتون و از روش نگاه کنید و بکشید برای اولین بار هم از یه نقاشی ساده شروع کنید تا دستتون راه بیفته

°•○●°•undefinedundefinedundefined•°●○•°

۱۰:۵۱

#گل_رز_با_سیب_زمینی😍

بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم یه ربع داخل آب نمک بذارین که ورقه هاتون نرم بشه بعدا مطابق فیلم به شکل گل دربیارین بعد گلها رو بعد از شستن داخل آبکش بزارین که خشک بشه و بعد داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined❀✿

°•○●°•undefinedundefinedundefined•°●○•°

۱۰:۵۲

thumnail
بادمجون_ناردونی
پوست بادمجونا رو گرفته و نمک و زردچوبه زدم و یه ساعت گذاشتم کنارداخل تابه روغن ریخته و بعد داغ شدن بادمجونا رو چیدم رو شعله رو کم کردم تا بادمجونا خوب و یکدست سرخ بشه (در حین سرخ شدن هی اینور و اونو قلش بدیندو تا پیاز رو خرد کرده سرخ کردم نمک،فلفل،زردچوبه اضافه کردم،بعد انار ترش ریختم داخلش و با هم خوب تفتشون دادمو یه مقدار هم آلو ترش،جنگلی بهش اضافه کردم،نصف قاشق رب انار ملس داخلش ریختم و باز تفت و در آخر مقداری سبزی خشک اوجی(پونه) ریختم داخلش اگر نداشتید هر سبزی معطر دیگه رو میتونین جایگزین کنیدبادمجونای سرخ شده رو از وسط با چاقو باز کرده و از مواد ریختم توش وبه مدت یک ربع روی حرارت ملایم گذاشتم تا بادمجونا حسابی مزه دار بشن

۱۰:۱۲

thumnail
#کباب_تابه_ای_دو_رنگ
این کباب خیلی راحت و سریع آماده میشه، در حین حال خیلی هم خوشمزست کافیه گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ک ابش رو گرفتیم +نمک و فلفل سیاه و کمی پودر زیره ترکیب و ورز بدیم، گوشت مرغ رو هم (من از همه قسمتهای گوشت مرغ استفاده کردم اینجوری کباب مون خشک نمیشه) ب همراه دوتا پیاز چرخ کردم بهش نمک و فلفل سیاه زدم ، من روشون سلفون کشیدم و یه ساعتی گزاشتم یخچال تا مواد ب خورد هم برن سپس ب ترتیب و یکی در میان از مایه گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ توی تابه گذاشته، بهتره مقدار مواد گوشتی ن خیلی زیاد باشه ن خیلی نازک و اینکه با پشت قاشق خوب فشار بدید تا بهم بچسبن ک موقع پخت از هم جدا نشن، سپس در جهت مخالف برش های یک اندازه میدیم، تابه رو میزاریم رو حرارت ملایم رو ب بالا تا اب گوشت کشیده بشه، وقتی ابش کشیده شد کمی روغن زیتون بهش اضافه و میزاریم سرخ شه، طرف دیگشم میزاریم سرخ شه، با برنج یا نون میتونید میل کنید

۱۰:۱۳

thumnail
#کیک_هلو
تخم مرغ 3 عددشکر 1 لیوانروغن مایع 3/4 لیوانپوره هلو 1 لیوانآرد 1و 3/4لیوانوانیل 1قاشق چپکینگ پودر 1/5قاشق چ دارچین 1/5قاشق چ
گردو خرد شده هرچقد که کرمتونهابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و پوره هلو و دارچین رو اضافه میکنیم .در نهایت آرد و پکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و 2 بار الک میکنیم و با همزن دستی قاطی مواد میکنیم. در آخر هم گردو خرد شده رو اضافه میکنیم  مواد رو داخل قالب چرب شده میریزیم و تو فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 درجه میذاریم بپزه.وسط کیکتونم میتونید تکه های هلو بذارین.این کیک فوق العاده خوشمزست.

۱۰:۱۳

thumnail
#ایده_کیک

۱۱:۲۰

thumnail
#كدو_و_بادمجون_با_گوشت_قلقلي
undefinedبادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم .

۱۱:۲۲

thumnail
#کیک_چای🌹🍃
اینم کیک چای undefinedundefinedبسی خوش عطر حتما تست کنین و با چای نوش جانتون کنین undefinedخیلیییییی راحته
مواد لازمundefinedundefinedundefined2 عدد تخم مرغوانیل نصف ق چ1 لیوان شکر نصف لیوان روغن مایعیک استکان چای غلیظ وسرد شده2 لیوان آرد سفید شیرینی پزییک ق غ بکینک پودرپودر کاکائو 1قاشق غذا خوری
طرز تهیهundefinedundefinedundefined
2 عدد تخم مرغ و وانیل و شکر رو توی یه کاسه میریزیم و اونقدی میزنیم تا تخم مرغ حجمش دوبرابر بشه ، بعد روغن و چای رو بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم ، آرد رو توی ۲ مرحله اضافه و فقط با لیسک هم میزنیم تا پف مواد نخوابه ، کف قالب را کاغذ روغنی گذاشتم.فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین ، بزارین ۱۸۰ درجه ۳۵ دقیقه بپزه.امیدوارم دوس داشته باشید
نوش جانundefined

۱۱:۲۲

thumnail
undefinedآتلیه آنلاین آسمان undefined


undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefined#تبدیل عکسهای #ساده #گوشی به #اتلیه
undefinedundefinedundefined
سفارش انواع عکسهای اتلیه ای پذیرفته میشود
undefinedنوزادی.،ماهگرد،تولد، سالگرد. عروس وداماد
...
undefinedکریسمس، یلدایی ونوروزی

#تم_های_فارغ‌التحصیل مدارس
از دانش آموز عکس بگیرید بفرستید


#مخصوصا_برای_روز_دختر چیزی نمونده
کافیه گوشی تون بردارید عکس بگیرید برامون بفرستید آتلیه تحویل بگیرید undefinedundefinedundefined


undefinedدیـــگه لازم نیــست بری عکاســــے کلی هزینه کنےundefinedundefined


undefined ککککمترین #هزینه😍😄

undefinedundefinedundefinedبهترین هدیه به عزیزانتونundefined

undefinedundefined
undefinedundefined
ble.ir/join/ZWQ4NTg3YT
ble.ir/join/ZWQ4NTg3YT
ble.ir/join/ZWQ4NTg3YT
ble.ir/join/ZWQ4NTg3YT
undefinedundefined

۲۱:۱۶

بازارسال شده از گسترده پلاس
. undefinedثبت بنر undefined

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

undefined#بزرگترین_لینکدونی_دربله undefined

undefinedایا دنبال گروه برای چت میگردیundefined

undefinedایادنبال کانال های مورد علاقت میگردیundefined


undefined#کانالهای.بازی.موسیقی.درسی.ترفند.عکس.فونت زیبا وکلی کانالاهای جذاب دیگه undefined
undefinedدرلینکدونی ما جستجوکنید undefinedundefined

| undefined ble.ir/join/MzJjZDBjYz undefined
| undefined ble.ir/join/MzJjZDBjYz undefined
| undefinedble.ir/join/MzJjZDBjYz undefined |
| undefined ble.ir/join/MzJjZDBjYzundefined |


undefinedعضوبشید ولذت ببریدundefined

۹:۲۴