عکس پروفایل 🍎آشپزخونه ی با صفا🍎

🍎آشپزخونه ی با صفا🍎

۱۲۷عضو
thumnail
#غذای_فوریآموزش بعدی این غذای بسیار خوشمزه،آسون و اقتصادیه.undefinedundefinedشَفته عراقیundefinedundefinedلطفا برای حمایت کانال ما رو به دوستانتون معرفی کنین.
@ashoazkhooneyebasafa1402برای دسترسی آسان لینک و آیدی کانالو براتونundefinedundefined گذاشتم .ممنون از لطف و حمایتتون.
undefinedآشپزخونه ی باصفاundefined

۲۱:۱۱

thumnail
#غذای_فوریبیا کمی رها شویماز غم های دیروزاز دردهای امروزاز نگرانی های فرداundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
خوب رسیدیم به طرز تهیه این خوشمزه جان
undefinedشفته عراقیundefined
مواد لازم:یک سینه مرغسیب زمینی متوسط ۲ عددگوجه فرنگی ۲ عددجعفری خرد شده ۳ ق غآرد گندم ۳ ق غرب ۱ ق غ سیر ۲ حبهنمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز
undefinedطرز تهیهundefinedسینه مرغ،سیب زمینی خام و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد میکنیم و در ظرفی ریخته و بهش،جعفری خرد شده،سیر رنده شده،رب،نمک،زردچوبه و فلفل ها رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا مواد منسجم و چسبنده بشه.یکساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم و بعد از استراحت،از مواد اندازه نارنگی برداشته بهش فرم داده و توی روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم.⚘️برای کنارش سیب زمینی و گوجه سرخ کنین⚘️این غذا هم با نون و هم برنج سرو میشه⚘️سیب زمینی رو نباید رنده درشت کنین باید با چاقو خیلی ریز خرد بشه
به همین راحتیبه همین خوشمزگی
undefinedآشپزخونه ی باصفاundefined
#کتلت#شفته#افطار#شام
جهت عضویت،کلیک کنید

۱۲:۰۱

thumnail

۱۲:۰۴

thumnail
سلام به دوستای خوب و مهربونم.
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
نماز روزه هاتون قبول درگاهِ خدای مهربون.
undefinedآشپزخونه ی باصفاundefined
@ashpazkhooneyebasafa1402
تماس با منundefinedundefinedundefined@delsu_y
#روزه#رمضان#عبادت#کیک#کاپ کیک

۱۲:۳۴

thumnail

۸:۱۷

#غذای_فوریدیگه با بادمجون غذای تکراری درست نکن.بیورینگ بادمجان یه غذای خوشمزه که مطمئنم همه عاشقش میشین.مواد لازم:undefinedundefinedundefined🫑🫛بادمجان ۴_۵عددسینه مرغ ۱ عددپیاز ۱ عددسیر ۲ حبهسیب زمینی ۲ عددجعفری خرد شده ۲ ق غگردو ۶ عددادویه : زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،پودر کاریسس مایونز ۲ ق غ(با تشکر از پیج خانم @mahsafoodi)
undefinedبادمجان را با شعله کم سرخ کنین روغن کم جذب میکنه.برای دیدن آموزش های بیشتر از برترین آشپزی ها و شیرینی و کیک به کانالundefined@delsu_y بپیوندین
@delsu_y@delsu_y
برای دیدن آشپزی های بیشتر به کانال @delsu_y

۸:۱۸

thumnail
سلام،صبح‌تون بخیرundefinedهمونطور که میدونید فصل پاییز از رگ گردن به ما نزدیک تر است و همین بهونه ایی شد برای اینکه اولین روز هفته رو همينقدر پاییزی و دوست داشتنی شروع کنمundefinedundefined(البته این که پاییز فصل مورد علاقه منه هم بی تاثیر نیست)شما هم بگید که کدوم فصل سال رو بیشتر از همه دوست دارید؟ منتظرمundefinedلینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/17262991046650

۷:۳۳

thumnail
#غدای_فوریآموزش امروز یه غذای فوری هست که وقت‌هایی که به هردلیلی برای آماده کردن غذا عجله دارید،به کارِتون میادundefined
undefinedمواد لازم(مناسب برای ۴ نفر):●سیب زمینی بزرگ ۲ عدد●بادمجان قلمی ۴ عدد●سیر ۶ حبه●گوجه ۴ عدد●نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
undefinedطرز تهیه:ابتدا بادمجان هارو کبابی کرده،پوست میکنیم و سپس ساطوری میکنیم.گوجه ها رو هم پوست کنده و رنده میکنیم(میتونید با خرد کن هم پوره کنید)سپس بادمجان های رنده شده را کمی تفت داده و سیر له شده و پوره گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم و در آخر نمک و فلفل را اضافه میکنیم و چند دقیقه مواد رو تفت میدهیم و درب ظرف را میبندیم تا آب غذا کشیده شده و به روغن بیوفته.در این فاصله سیب زمینی نگینی شده را سرخ میکنیم و کمی نمک و زرد چوبه بهش میزنیم.در آخر میرزاقاسمی و سیب زمینی سرخ کرده رو باهم مخلوط میکنیم و برای تزئین از خیارشور،سبزی خوردن و ... استفاده میکنیم.نوش جانundefinedundefined
پ.ن:اگر شاغل هستید،میتونید میرزا قاسمی رو از قبل آماده کنید و داخل ظرف دربسته در فریزر نگه داری کنید تا موقع پخت غذا زمان کمتری ازتون گرفته بشه.
برای دیدن آموزش های بیشتر undefinedآشپزخونه باصفاundefined رو دنبال کنید

۸:۴۱

thumnail
undefinedقدم زدن در طبیعت یعنی تماشای هزاران معجزه...سلامی به گرمای ظهر آخرین روزهای تابستون به شما همراهان همیشگیهوای تهران یکی دو روزه که یه کم🤏 خنک شده،حالا شما اینجا بگید اگر شهری غیر از تهران هستید هوای شهرتون خنک شده یا نه؟undefinedhttps://harfeto.timefriend.net/17262991046650

۹:۰۴

thumnail
#غذای_مجلسیآموزش امروز جوجه حلزونی هست که در عین خوشمزگی،سفره غذا رو خیلی خیلی شیک و قشنگ میکنه و یه گزینه عالی برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی هستundefined
undefinedمواد لازم (مناسب برای ۵ نفر):● سینه مرغ ۱ عدد●پیاز متوسط ۲ عدد●فلفل دلمه‌ای کوچک ۲ عدد●روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ●زعفران دم کرده به میزان لازم●نمک و فلفل به میزان لازم●سیر ۲ حبه
undefinedطرز تهیه:ابتدا پیاز ها رو به صورت خلالی برش میدیم سپس سینه مرغ رو به صورت نواری برش میدیم و نمک و فلفل و زعفران دم کرده و پیاز خلالی رو اضافه مخلوط میکنیم و برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در یخچال می‌گذاریم.بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روغن زیتون رو اضافه و مجددا برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار میدیم.در انتها برش های مرغ رو به شکل مارپیچ/حلزونی به همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده به سیخ چوبی میکشیم و در تابه سرخ میکنیم.نوش جانundefinedundefined
پ.ن۱: در مرحله مزه دار کردن،روغن زیتون رو آخر از همه به مرغ اضافه کنید.پ.ن۲: برای سرخ کردن جوجه ها اول از حرارت تند و سپس حرارت ملایم استفاده کنید.
برای دیدن آموزش های بیشتر undefinedآشپزخونه باصفاundefined رو دنبال کنید

۹:۳۶

thumnail
اگر میخواهی پرواز کنی،باید تمام چیز هایی که تو را به سمت پایین می کشند رها کنیundefined
سلام به شما همراهان عزیز و همیشگی،بالاخره پاییز عزیزم از راه رسیدundefinedundefinedامیدوارم که تک تک لحظات این پاییز براتون پر از شادی و برکت باشه و سومین مقصد سفر سالانه ی زمین رو به سلامت پشت بزاریم همگیundefinedundefined
خب تا دیر نشده بریم برای آموزش امروزundefined
(راستی با توجه به شروع شدن سال تحصیلی،قراره که علاوه بر آموزش های اصلیمون،کلی غذای جدید رو هم به کانال اضافه کنیم،اگر از اطرافیانتون کسی بچه مدرسه ایی داره،حتما لینک کانال رو براشون بفرستیدundefined)
عضویت در آشپزخونه باصفا:https://ble.ir/ashpazkhooneyebasafa1402

۸:۵۹

thumnail
#سالادآموزش امروز یه سالاد فوق العاده خوشمزه یعنی سالاد تن ماهی هست که برای جشن تولد و پیش غذا و ناهار مدرسه بچه ها خیلی خیلی عالیهundefined
undefinedمواد لازم(مناسب برای ۴ نفر):●سیب زمینی متوسط ۳ عدد ●کنسرو تن ماهی ۱ عدد●خیارشور درشت ۳ الی ۴ عدد●پیازچه ۱ دسته کوچک●نخود فرنگی پخته شده ½ پیمانه●شوید تازه ۱ دسته کوچک●سس مایونز ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری ●لیمو ترش تازه ۱ عدد●نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
undefinedطرز تهیه: سیب زمینی های آپیز شده رو نگینی خرد کنید و سپس تن ماهی که از قبل روغنش رو گرفتید رو به همراه خیارشور و نخود فرنگی و سبزیجات اضافه و مخلوط کنید و در نهایت سس مایونز و ادویه ها و آب لیمو ترش رو اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید و در آخر داخل ظرف سرو بریزید.نوش جانundefined
حتما درستش کنید که بچه ها عاشقش میشن♡
اگر پست رو دوست داشتی "undefined" یادت نره
برای دیدن آموزش های بیشتر undefinedآشپزخونه باصفاundefined رو دنبال کنید

۹:۲۲

🍎آشپزخونه ی با صفا🍎
undefined #سالاد آموزش امروز یه سالاد فوق العاده خوشمزه یعنی سالاد تن ماهی هست که برای جشن تولد و پیش غذا و ناهار مدرسه بچه ها خیلی خیلی عالیهundefined undefinedمواد لازم(مناسب برای ۴ نفر): ●سیب زمینی متوسط ۳ عدد ●کنسرو تن ماهی ۱ عدد ●خیارشور درشت ۳ الی ۴ عدد ●پیازچه ۱ دسته کوچک ●نخود فرنگی پخته شده ½ پیمانه ●شوید تازه ۱ دسته کوچک ●سس مایونز ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری ●لیمو ترش تازه ۱ عدد ●نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم undefinedطرز تهیه: سیب زمینی های آپیز شده رو نگینی خرد کنید و سپس تن ماهی که از قبل روغنش رو گرفتید رو به همراه خیارشور و نخود فرنگی و سبزیجات اضافه و مخلوط کنید و در نهایت سس مایونز و ادویه ها و آب لیمو ترش رو اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید و در آخر داخل ظرف سرو بریزید. نوش جانundefined حتما درستش کنید که بچه ها عاشقش میشن♡ اگر پست رو دوست داشتی "undefined" یادت نره برای دیدن آموزش های بیشتر undefinedآشپزخونه باصفاundefined رو دنبال کنید
عالیundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۹:۳۱

thumnail
#سوپ_آش
آموزش امشب سوپ مرغ و جو هست که با توجه به فرا رسیدن فصل پاییز یه گزینه عالی هست برای شب های پاییزیundefined
undefinedمواد لازم:●پیاز متوسط ۱ عدد●هویج کوچک ۲ عدد●سینه مرغ ۱ عدد●جو پرک ⅔ لیوان●جعفری ۱ دسته کوچک●آب ۴ تا ۵ لیوان●رب گوجه فرنگی ½ قاشق غذاخوری ●نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
undefinedطرز تهیه:ابتدا پیاز رو نگینی یا خلالی برش بدید و داخل قابلمه به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت بدید تا سبک بشه و بعد هویج رنده شده رو اضافه کنید و مجددا تفت بدید.سینه مرغ رو به سبزیجات اضافه کنید و اجازه بدید چند دقیقه با مواد تفت بخوره،حالا ادویه ها و رب گوجه رو اضافه و مجددا تفت بدید.بعد از چند دقیقه جو پرک و جعفری رو اضافه کرده و در نهایت به قدری که روی مواد پوشیده بشه آب بریزید.و در نهایت اجازه بدید برای ۱/۵ الی ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته.نوش جانundefined
اگر پست رو دوست داشتی،"undefined" یادت نره
برای آموزش های بیشتر،undefinedآشپزخونه باصفاundefined رو دنبال کنیدundefined

۱۶:۱۴

thumnail
undefinedآرزو دارم پاییزی که پیش رو دارید،آغاز روز هایی باشد که آرزو دارید...
سلام و درود به شما همراهان مهربون،درسته که خیلییی دیر اومدمundefined ولی دستِ پر اومدمundefinedundefinedآموزش امروز یک دستور اصیل اردبیلی هستش به افتخار آذربایجانی ها♡

۱۴:۳۰

thumnail
#سوپ_آشآموزش امروز خوشمزه ترینننن نوع آش دوغ یعنی آش دوغ "اردبیلی" هست که برای عصرونه یا پیش غذای مهمانی ها و دورهمی هاتون یه گزینه فوق العاده ستundefined
undefinedمواد لازم(مناسب برای ۴ نفر):●دوغ ۲ لیتر●سبزی آش پاک شده و خرد شده (تره،گشنیز و شوید) ۲ پیمانه ●نخود ½ پیمانه●لوبیا سفید ½ پیمانه ●برنج ¼ پیمانه●تخم مرغ ۱ عدد●آرد ۱ قاشق سوپخوری سر پر●گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم●پیاز کوچک ۱ عدد● نمک و فلفل
undefinedطرز تهیه:ابتدا برنج و تخم مرغ رو باهم مخلوط کرده و کنار بزارید.سپس دوغ رو داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بزارید تا دوغ کمی گرم بشه و بعد مخلوط تخم مرغ برنج رو به دوغ اضافه کنید و مدام به صورت دورانی مخلوط رو هم بزنید تا دوغ شروع به جوشیدن و قل زدن بکنه.(undefinedنکته بسیااااار کلیدی برای آش دوغ همین، دورانی هم زدن هستش که اگر این کارو انجام ندید دوغ میبره)بعد از جوشیدن دوغ،سبزی ها و نخود لوبیای پخته شده رو اضافه کنید و برای ۱ ساعت با شعله ملایم بپزید.برای درست کردن کوفته قلقلی،گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و آبگرفته رو همراه نمک و فلفل ورز بدید و قلقلی کنید و در آخر نیم ساعت قبل از سرو کردن،به آش اضافه کنید.پ.ن: اضافه کردن کوفته قلقلی کاملا دلخواه هستش و میتونید این دستور رو بدون کوفته هم درست کنید.نوش جان🫶
اگر از این پست خوشت اومد،"undefined" یادت نره
برای آموزش های بیشتر،undefinedآشپزخونه باصفا undefined رو دنبال کنیدundefined

۱۴:۴۹

thumnail
اگر حس روییدن در تو باشد،در کویر هم رشد خواهی کردundefinedundefined
سلامی به قشنگی شب های پاییز تقدیم به شماundefinedهمونطور که میدونید یکی از دغدغه های مامان هایی که بچه مدرسه ایی دارن اینکه بچه هاشون از خوراکی های بوفه و کیک و بیسکویت های آماده استفاده کنن که جدا از مواد نگهدارنده،وضعیت بهداشتی بودن کارخونه ها و ... خیلی از افکار رو به خودش مشغول میکنه مخصوصا با اخباری که بعضاً از کارخونه ها منتشر میشهundefinedبرای همین امشب قراره یه کیک خوشمزه با بافت جدید رو آموزش ببینیم🥳که با درست کردنش برای بچه هاتون میتونید جلوی خیلی از عوارض و بیماری ها رو بگیریدundefined

۱۷:۳۲

thumnail
#کیک_دسرآموزش امروز کیک شکلاتی با بافت تقریبا بيسکوئيتی هست که با یه بار درست کردن قطعا پای ثابت تغدیه مدرسه بچه ها و عصرونه ها میشهundefined
undefinedمواد لازم(مناسب برای ۳ الی ۴ نفر):●آرد سفید ۲ پیمانه●تخم مرغ ۳ عدد●شکر ۱ پیمانه ●روغن ۱ پیمانه ●پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری ●وانیل ¼ قاشق چایخوری ●بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری ●شکلات خرد شده یا شکلات چيپسی ۳ قاشق غذاخوری
undefinedطرز تهیه:ابتدا تخم مرغ ها،شکر و وانیل رو با همزن دستی مخلوط کنید تا کرمی و کشدار بشه و بعد روغن و مودر کاکائو رو به مواد اضافه و مجددا مخلوط کنید.در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و روی مواد تخم مرغی در ۲ الی ۳ مرحله الک کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید.(undefinedنکته مهم در مخلوط کردن مواد کیک، هم زدن در یک جهت هست در صورت رعایت نکردن پف کیکتون کمتر خواهد شد.)در آخر کف قالب رو چرب کرده و به اندازه نصف حجم قالب از مواد کیک داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه بپزید.بعد از سرد شدن با شکلات مذاب و پودر گردو تزئین کنید.نوش جانundefined
پ‌.ن۱:مواد این کیک بعد از مخلوط شدن مسبت به سایر کیک بافت سفت تر و چسبنده تری داره و خود کیک هم حالت بيسکوئيتی داره.پ‌.ن۲:اگر قدرت گرمایش فر یا توستر تون خیلی زیاد هست از دمای ۱۶۰ استفاده کنید.
اگر از این پست خوشت اومد، "undefined" یادت نره
برای آموزش های بیشتر،undefinedآشپزخونه باصفا undefined رو دنبال کنید

۱۷:۳۷

thumnail
undefinedپاییز یعنی...نم نم بارانچای داغبوی هیزم سوختهگاهی؛از همه دنیایه فنجون چای میخوایو یه دل خوش
    سلام،ظهر دوشنبه پاییزیتون بخیرundefined

۹:۱۷