#شیرینی_میکادو😍
طرز تهیه:ابتدا 1لیوان آردگندم الک شده رو درون تابه ای تفت داده تا بوی خامی آن گرفته بشه ومیزاریمش کنارسپس 1لیوان آردنخودچی الک شده را جداگانه تفت میدیم واز روی حرارت برداشته وبه آرد گندم اضافه کردم3/4لیوان روغن جامد لادن طلایی و50گرم کره وکمی روغن مایع به آرد اضافه می کنیم دراین مرحله باید کره وروغن رو کم کم به مواد اضافه کنید تا مواد نه سفت بشه نه شل1لیوان پودر قند رو به مواد اضافه کنید2_3ق غ پودر کاکائو و1/2 ق چ دارچین یا پودر هل به مواد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید به صورتی که یه خمیر تقریبا شل دربیادنکته :دربین کاراگه موادتون سفت شد دوباره بزارین روی حرارتمقداری از مواد رو روی نون میکادو ریخته ویه ورق دیگه روش میزاریم وبا وردنه صاف می کنیم به همین ترتیب تا 5 ورق ادامه میدیموبعد میزاریمش تو یخچال ویه جسم سنگین هم روی اون قرار میدیم تا حسابی منسجم بشهوبعد با چاقو برش میزنیم برای دو رنگ شدن از شکلات تخته ای ذوب شده می تونین استفاده کنید به همراه پودر پسته وکنجد برای تزئین.
https://ble.ir/ashpazy27
طرز تهیه:ابتدا 1لیوان آردگندم الک شده رو درون تابه ای تفت داده تا بوی خامی آن گرفته بشه ومیزاریمش کنارسپس 1لیوان آردنخودچی الک شده را جداگانه تفت میدیم واز روی حرارت برداشته وبه آرد گندم اضافه کردم3/4لیوان روغن جامد لادن طلایی و50گرم کره وکمی روغن مایع به آرد اضافه می کنیم دراین مرحله باید کره وروغن رو کم کم به مواد اضافه کنید تا مواد نه سفت بشه نه شل1لیوان پودر قند رو به مواد اضافه کنید2_3ق غ پودر کاکائو و1/2 ق چ دارچین یا پودر هل به مواد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید به صورتی که یه خمیر تقریبا شل دربیادنکته :دربین کاراگه موادتون سفت شد دوباره بزارین روی حرارتمقداری از مواد رو روی نون میکادو ریخته ویه ورق دیگه روش میزاریم وبا وردنه صاف می کنیم به همین ترتیب تا 5 ورق ادامه میدیموبعد میزاریمش تو یخچال ویه جسم سنگین هم روی اون قرار میدیم تا حسابی منسجم بشهوبعد با چاقو برش میزنیم برای دو رنگ شدن از شکلات تخته ای ذوب شده می تونین استفاده کنید به همراه پودر پسته وکنجد برای تزئین.
۱۱:۱۶
#مرغ_سوخاری_فوری 

ایده های بامزه ای برای درست کردن غذاهای تکراری وجود داره. مرغ سوخاری فوری یا یچیزی تو مایه های جوجه چینی؛ میتونه اسم این غذا باشه. که احتمالا به شدت باب طبع فست فود خورها و بچه هاست. من هم دارم طبق همین فیلم اماده ش میکنم. یه دونه رون مرغ داشتم و گذاشتم تا بپزه ... و بجای استخوان ساق، میخوام از برشهای بلند و باریک سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنم. یعنی مایه رو دور یه سیب زمینی سرخ کرده باریک و دراز، فرم بدم. یه کم هم کوچیکتر درست ش میکنم که منسجم تر باقی بمونه. برای هفت هشت تا ساق مرغ، سه تا چهارتا سیب زمینی متوسط استفاده کنید. اگه پنیر ندارید، تو مایه اصلی از تخم مرغ استفاده کنید. اما در نهایت اون سه مرحله آغشته کردن به آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری (پانکو) رو رعایت کنید. چون باعث میشه وا نره. واضحه که این مایه رو به شکل کوکو یا شامی هم میشه سرخ کرد.
https://ble.ir/ashpazy27
۱۰:۱۷
امروز سفر میکنیم به قم با قاقاناخ!
۱۶:۴۶
خاگینه یا قاقاناخ دسری بسیار خوشمزه و شبیه به پنکیک است. ماده اصلی تشکیل دهنده آن تخم مرغ بوده که در انواع مختلفی پخت می شود.
مواد لازم:
- شکر : 1 لیوان- آب: 1 لیوان- پودر هل : ½ قاشق غذاخوری- گلاب : 2قاشق غذاخوری- زعفران آب نموده : به مقدار دلخواه- تخم مرغ : 2 عدد- ماست شیرین : 2 قاشق غذاخوری- آرد : 2 قاشق غذاخوری- بکینگ پودر : 1/4 قاشق چایخوری- نمک : نوک قاشق چایخوری- وانیل : 1 قاشق چایخوری- مغز آجیل : به مقدار دلخواه شامل گردو خرد شده، خلال پسته یا خلال بادام- پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر پسته : به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک لیوان شکر را با یک لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد. وقتی که مخلوط آب و شکر کمی غلیظ شد و قوام پیدا کرد پودر هل، گلاب و زعفران را به این شهد اضافه کنید، هم بزنید و سپس بلافاصله شعله گاز را خاموش کنید تا عطر هل و گلاب و زعفران حفظ گردد. اجازه دهید شهد به دست آمده کاملا سرد گردد.
در یک ظرف جداگانه دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با همزن دستی یا برقی یا چنگال خوب هم بزنید. سپس 2 قاشق غذاخوری ماست ،2 قاشق آرد، بیکینگ پودر، نوک قاشق نمک، دو قاشق غذاخوری زعفران دم نموده و 1 قاشق چایخوری یا بیشتر (به دلخواه) پودر وانیل اضافه کنید تمام مواد را خوب هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
بهتر است آرد را به تدریج اضافه کنید و مرتب مایه را هم بزنید تا آرد گوله نگردد. مایه به دست آمده باید کاملا صاف و یکدست باشد و بافتی شبیه فرنی داشته باشد. اگر بافت مایه از فرنی شل تر بود کمی دیگر آرد به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.برای این مقدار مواد کف یک ماهیتابه نچسب متوسط یا کوچک را با مقداری روغن چرب کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز گرم گردد (این مقدار مواد برای یک ماهیتابه کوچک است برای یک ماهیتابه بزرگ باید مقدار مواد دو برابر گردد).ماهیتابه باید کاملا داغ گردد، سپس نصف مایه خاگینه را کف ماهیتابه بریزید. درب ماهیتابه را چند دقیقه ببندید تا خاگینه کمی خودش را بگیرد. بعد از این که خاگینه خودش را گرفت مغزهای آجیل مورد نظرتان را که خرد نموده اید به مقدار دلخواه روی مایه بریزید. روی مغزها مقداری پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر پسته بپاشید، بقیه مایه را روی مواد داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا خاگینه خودش را بگیرد.
بعد از چند دقیقه که خاگینه خودش را گرفت و رنگش طلایی مایل به سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ و برشته گردد. بعد از سرخ شدن خاگینه آن را از ماهیتابه خارج نکنید. اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در ماهیتابه بماند و در این فاصله درب ماهیتابه را هم بسته نگه دارید تا خاگینه نرم گردد.
در مرحله بعد روی خاگینه را با پودر نارگیل، پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید و سپس شهد سرد شده روی خاگینه بریزید و اجازه دهید شهد کاملا به خورد خاگینه برود. خاگینه را به اشکال دلخواه برش بزنید و با چای، قهوه یا بستنی میل کنید.








لحظات خوشمزه ای در کنار هم خواهیم داشت...
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن (
) از ما حمایت فرمایید.
https://ble.ir/ashpazy27
مواد لازم:
- شکر : 1 لیوان- آب: 1 لیوان- پودر هل : ½ قاشق غذاخوری- گلاب : 2قاشق غذاخوری- زعفران آب نموده : به مقدار دلخواه- تخم مرغ : 2 عدد- ماست شیرین : 2 قاشق غذاخوری- آرد : 2 قاشق غذاخوری- بکینگ پودر : 1/4 قاشق چایخوری- نمک : نوک قاشق چایخوری- وانیل : 1 قاشق چایخوری- مغز آجیل : به مقدار دلخواه شامل گردو خرد شده، خلال پسته یا خلال بادام- پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر پسته : به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک لیوان شکر را با یک لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد. وقتی که مخلوط آب و شکر کمی غلیظ شد و قوام پیدا کرد پودر هل، گلاب و زعفران را به این شهد اضافه کنید، هم بزنید و سپس بلافاصله شعله گاز را خاموش کنید تا عطر هل و گلاب و زعفران حفظ گردد. اجازه دهید شهد به دست آمده کاملا سرد گردد.
در یک ظرف جداگانه دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با همزن دستی یا برقی یا چنگال خوب هم بزنید. سپس 2 قاشق غذاخوری ماست ،2 قاشق آرد، بیکینگ پودر، نوک قاشق نمک، دو قاشق غذاخوری زعفران دم نموده و 1 قاشق چایخوری یا بیشتر (به دلخواه) پودر وانیل اضافه کنید تمام مواد را خوب هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
بهتر است آرد را به تدریج اضافه کنید و مرتب مایه را هم بزنید تا آرد گوله نگردد. مایه به دست آمده باید کاملا صاف و یکدست باشد و بافتی شبیه فرنی داشته باشد. اگر بافت مایه از فرنی شل تر بود کمی دیگر آرد به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.برای این مقدار مواد کف یک ماهیتابه نچسب متوسط یا کوچک را با مقداری روغن چرب کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز گرم گردد (این مقدار مواد برای یک ماهیتابه کوچک است برای یک ماهیتابه بزرگ باید مقدار مواد دو برابر گردد).ماهیتابه باید کاملا داغ گردد، سپس نصف مایه خاگینه را کف ماهیتابه بریزید. درب ماهیتابه را چند دقیقه ببندید تا خاگینه کمی خودش را بگیرد. بعد از این که خاگینه خودش را گرفت مغزهای آجیل مورد نظرتان را که خرد نموده اید به مقدار دلخواه روی مایه بریزید. روی مغزها مقداری پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر پسته بپاشید، بقیه مایه را روی مواد داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا خاگینه خودش را بگیرد.
بعد از چند دقیقه که خاگینه خودش را گرفت و رنگش طلایی مایل به سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ و برشته گردد. بعد از سرخ شدن خاگینه آن را از ماهیتابه خارج نکنید. اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در ماهیتابه بماند و در این فاصله درب ماهیتابه را هم بسته نگه دارید تا خاگینه نرم گردد.
در مرحله بعد روی خاگینه را با پودر نارگیل، پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید و سپس شهد سرد شده روی خاگینه بریزید و اجازه دهید شهد کاملا به خورد خاگینه برود. خاگینه را به اشکال دلخواه برش بزنید و با چای، قهوه یا بستنی میل کنید.
لطفا با اشتراک لینک کانال و پسند کردن (
۱۶:۴۷
۱۶:۴۹
#ناگت_مرغ_سیخی
750 گرم سینه مرغ5 قاشق غذاخوری روغن1/5 قاشق چایخوری نمکنصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفیدنیم قاشق چای خوری آویشننصف قاشق چای خوری پودر کارینصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری زیرهپودر سیر 1 قاشق چای خوریمواد برای سوخاری :پودر سوخاری (پانکو) نصف قاشق چای خوری نمکاضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر2 عددسفیده تخم مرغطرزتهیه :
سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود
https://ble.ir/ashpazy27
750 گرم سینه مرغ5 قاشق غذاخوری روغن1/5 قاشق چایخوری نمکنصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفیدنیم قاشق چای خوری آویشننصف قاشق چای خوری پودر کارینصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری زیرهپودر سیر 1 قاشق چای خوریمواد برای سوخاری :پودر سوخاری (پانکو) نصف قاشق چای خوری نمکاضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر2 عددسفیده تخم مرغطرزتهیه :
سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود
۱۶:۱۹
وقتی مامانت صدا میکنه که غذا بخوری، ولی غذا هنوز آماده نیست…
۱۶:۳۵
#شیک_انبه 🥭
مواد لازم : انبه تکه تکه شده 2 لیوان شیر 1 ونیم لیوان شکر به میزان دلخواه تکه های یخ به میزان دلخواه
طرز تهیه
همه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم ( تکه های یخ و انبه کوچیک باشه) و خوب میکس میکنیم تا کاملا یکدست بشه 
┄┅┅❈••

••❈┅┅┄
آشپزےخوشمزھ
https://ble.ir/ashpazy27
مواد لازم : انبه تکه تکه شده 2 لیوان شیر 1 ونیم لیوان شکر به میزان دلخواه تکه های یخ به میزان دلخواه
طرز تهیه
┄┅┅❈••
۲۰:۱۶
۱۲:۳۹
#خورشت_گوجه_سبز
مواد لازم برای ۲ نفر :
️۲ تکه مرغ
(گوشت هم میتونید استفاده کنید ولی با مرغ خوشمزه تره به نظر من)
️۲ لیوان جعفری تازه
️۱ لیوان نعنا تازه (نسبت جعفری دو برابر نعناس در هر صورت )
️پیاز کوچک نگینی 🧅
️۱ ق غ رب انار (اگر ترش دوست ندارید میتونید جایگزین ۱ ق رب گوجه فرنگی
و ۱ ق شکر بزنید تا خورشت ملس بشه)
️۱ لیوان گوجه سبز
️فلفل ،نمک ، زردچوبه ، دارچین نصف ق چ از هرکدام 🧂
️۱ و نیم لیوان آب جوش









مرغ هارو کمی تفت میدیم و میزاریم کنار.پیاز🧅 رو داخل همون تابه کمی تفت میدیم تا سبک بشه سبزی رو اضافه میکنیم به همراه ادویه ها و میزاریم سبزی کامل سرخ بشه بعد رب
رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم . گوجه سبزهارو اضافه میکنیم و آب جوش رو داخلش میریزیم مرغ هارو میزاریم داخلش و درش و میزاریم به مدت ۱ ساعت بپزه و جا بیفته
https://ble.ir/ashpazy27
مرغ هارو کمی تفت میدیم و میزاریم کنار.پیاز🧅 رو داخل همون تابه کمی تفت میدیم تا سبک بشه سبزی رو اضافه میکنیم به همراه ادویه ها و میزاریم سبزی کامل سرخ بشه بعد رب
۱۷:۴۶
اینم یه دستور خوشمزه و آسون دیگه
.کباب کوبیده مرغ : مواد لازم : ۲ عدد سینه مرغ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی یک حبه سیر ۱ عدد پیاز زعفران _نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز _جعفری دو ق غ . .طرز تهیه : دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان
. پ.ن: اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید .
https://ble.ir/ashpazy27
۱۳:۱۴
#میلک_شیک_بیسکوییت_در 5 دقیقه
مواد لازم :بستنی وانیلی ۲ اسکوپ
خامه قنادی ۲ ق غ شیر ۱/۲ لیوان
بیسکویت طعم دار ۱ بسته سس شکلات برای تزئین
https://ble.ir/ashpazy27
مواد لازم :بستنی وانیلی ۲ اسکوپ
۱۷:۵۶
۱۵:۵۲
#اسکمو
تا فصل گوجه سبزحتما این اسکمو خوشمزه رو درست کنید طعمش بی نظیره
گوجه سبز نیم کیلو نمک دو ق چ 🧂نبات یک تکه کوچک لواشک به میزان لازم
https://ble.ir/ashpazy27
تا فصل گوجه سبزحتما این اسکمو خوشمزه رو درست کنید طعمش بی نظیره
گوجه سبز نیم کیلو نمک دو ق چ 🧂نبات یک تکه کوچک لواشک به میزان لازم
۱۷:۰۳
۱۸:۰۵