ن

نکات گروه آشپزی

۶۷عضو
بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#دسر_پان_اسپانیا

پان اسپانیا.تخم مرغ دو عددشیر چهار لیواننشاسته ی ذرت یا ارد ذرت دو ق سشکر سه چهارم پیمانهوانیل کمیارد یک دوم پیمانهکره بیست گرمگردو به میزان لازمموز دو عددبیسکوییت پتی بور به مقدار لازمکره در صورت تمایل به شکلاتی کردن نصف مواد سه ق س و کل مواد شش ق سخامه صدوپنجاه گرم
شکر را با تخم مرغ کامل هم زده,نشاسته یا ارد ذرت را با شیر حل کرده,بعد ارد سفید را ریخته و حل کرده و با شکر و تخم مرغ خلوط میکنیم.
(در صورت تمایل به کاکائویی شدن,کاکائو را در این مرحله اضافه) و روی حرارت میزاریم تا غلیظ شه,حرارت را خاموش و کره و وانیل و خامه را اضافه میکنیم(اگر نصف مواد را کاکائویی کردیم,مقدار خامه و کره و وانیل را نصف و به هردو رنگ اضافه میکنیم)(در صورت تمایل به قالبی شدن,دو ق غ ژلاتین بنماری در این مرحله اضافه میکنیم به مواد) و در پیرکس یا قالب دلخواه (قالب من کمربندی,بیست و دو سانت بود)یه لایه بیسکوییت,یه لایه از مواد,یه لایه گردو و موز و الی اخر.... ریخته و در یخچال قرار میدیم,(حداقل پنج ساعت,و حداکثر بیست و چهار ساعت)،بعد از بستن مواد,روش سلفون بکشین.اگه کل مواد و کاکائو زدین,از میزان ارد کمی کم کنید,در حد دو ق غ.
این دسر خیلی خوشمزس

۱۰:۳۸

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
#ماسوره
ماسوره های رزت undefined

به نظرتون کدوم خوشگل‌تره؟
اکرم جون مال شما خیلی خوبه. وقت کردی کدش را بگو undefined

۱۰:۳۹

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
کیک یخچالی شیر 2پیمانهشکر 1پیمانهبیسکویت پتی بور 2بستهکره 50گرمپودر کاکائو 3ق غارد 2 ق غطرز تهیهشیر وشکروپودر کاکائو وارد مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا به غلظت فرنی برسه بعد کره رو اضاف میکنیمبعد به دو مدل میشه درست کرد1 یک لایه بیسکوییت یک لایه از کرم میریزیم ادامه میدیم به همین ترتیب تا لایه اخر باید کرم باشه2مث من که توی عکس میبینید داخل قالب پلاستیک پهن میکنید یکی یکی به پشت بیسکوییت ها کرم.میزنید ولایه لایه میچینیم وروشو با بقیه مواد بپوشونید45ساعت در یخچال میزاریموبعد اماده خوردننکتهundefinedهرچه کیک بیشتر داخل یخچال بمونه خوشمزه تره حتی 24ساعتفوق العاده خوشمزه وپرطرفدارهundefinedundefined

۳:۴۹

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
من این دستور رو با نصف لیوان شکر درست میکنم، یه لیوان خیییلی زیاده! و خوشمزه میشه بخصوص که خانه نداره و کره اش هم نسبتا کمه به نظرم گزینه خوبیه

۳:۴۹

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
این دسر خیلی خوشمزس شبیه کیک یخچالیه

۳:۵۰

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
این پای سیب فوق العادستundefinedخداییش خییلی خوشمزس ... حتما درستش کنید.مواد لازمسیب زرد ۳ عدد(متوسط)دارچین : ۱ قاشق مربا خوریتخم مرغ : ۳ عددروغن جامد یا کره : ۱۰۰ گرم شکر : یک پیمانه سرخالی وانیل : ۱/۴ قاشق مرباخوری شیر : ۱/۳ پیمانه آرد : یک و نیم پیمانهبکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوریطرز تهیه:سیب ها رو پوست کنده و حلقه حلقه کنید و روی اون کمی دارچین و شکر بریزید و در ظرفی مخصوص ماکروفر بذارید و به مدت ۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بذارید بپزه (اگه ماکروفر ندارید با یه ته استکان آب بذارین روی گاز تا کمی سیبها نرم بشن ) زرده و سفیده تخم مرغها رو از هم جدا کنید و سفیده ها رو اینقدر با همزن بزنید تا کاملا سفیدو پوک بشه ,یعنی وقتی ظرف رو برگردونید سفیده ها نریزه .بعد زرده ها رو با وانیل مخلوط کرده و شکر رو ریخته و با همزن خوب مخلوطشان کنید ,بعد کره و شیر رو اضافه کرده و مخلوط کنید ,و آردی رو که قبلا با بکینگ پودر حداقل ۲ بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشن .در انتها سفیده رو اضافه کرده و به آرامی و خیلی کم با مواد مخلوط کنید .ظرف مخصوص پای و تارت رو کمی چرب کنید و برای اینکه پای به اون نچسبه کمی آرد روش بپاشید .نصف مواد رو ریخته و سیبها رو روش بچینید) بعد بقیه مواد رو بریزید و خوب صافش کنیدو ظرف رو در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد در طبقه وسط حدودا به مدت ۴۵ دقیقه بذارید تا پای آماده شود .بزارید تا پای سرد شود و روش خاک قند الک کنید و در آخر اونو برش زده و میل کنید.نوش جانundefinedundefined
از سیب گلاب هم میشه استفاده کرد (تعدادشو باید ۵ تا کرد ) ولی سیب زرد یه چیز دیگسطعم پای سیب با کره خیبلی بهتر از روغن جامد میشه ,جفتشونو امتحان کردم بهتره قبل از درست کردن پای ,تخم مرغها و کره و بقیه مواد رو بیرون از یخچال بذارین تا به دمای محیط برسه

۳:۵۰

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
سس مکزیکی

۳:۵۰

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
کیک مکزیکی گلناز پز. تخم مرغ 6عددوانیل 1/8ق چشکر 150گرمارد 150گرمبکینگ پودر1ق مپودر کاکائو1ونیم ق سپودر قهوه 1ق مطرز تهیهزرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا میکنیم ظرف سفیده باید تمیز وخشک باشد با یک سوم شکر و نصف وانیل خوب میزنیم تا کامل فرم گرفته ووقتی ظرف را برمیگردانیم از ظرف نریزد بعد زرده ها را با باقی شکر و وانیل خوب میزنیم تا پف کرده وتغییر رنگ بدهد حدود 5 دقیقه اگر دوست داشتید پوست پرتغال رنده شده اضافه کنید بعد قهوه (دلخواه هست میشود حذف کرد یا نسکافه یا اسپرسو استفاده کرد) و کاکائو را اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم ودراین مرحله دلخواه میتوانیم 3/4لیوان روغن اضافه کنیم وبعد نیمی از سفیده را به ارامی و به صورت دورانی به مخلوط میکنیم ووقتی کامل مخلوط شد ارد و بکینگ پودر الک کرده را در سه مرحله به مخلوط اضافه کرده و به صورت دورانی میزنیم بعد نیم دیگر سفیده را اضافه میکنیم وبه ارامی وبه صورت دورانی مخلوط میکنیم وقالب را چرب کرده و ارد میپاشیم واضافه ارد را خالی میکنیم و مواد اماده شده را در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه قرار میدهیم وبعد از پخت کیک سس مخصوص کیک مکزیکی را روی ان میریزیم و کاور میکنیم .نوش جان

۳:۵۰

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#نان_بربری
آرد 500گرم( میتونید ترکیبی از آرد کامل و آرد ساده استفاده کنید) خمیر مایه فوری 7گرمشکر10گرمنمک10گرمبهبود دهنده (مطابق دستور روی بسته) برای نیم کیلو آرد تقریبا 3گرمسبوس 10گرماب320گرم(میلی لیتر). روغن مایع 20گرم (در صورت تمایل)
مواد رو مالیک قاشق مربا خوری آرد، یک قاشق غذاخوری شیره انگور (قابل حذف) و یک استکان آب
و سبوس برای زیر نان به مقدار لازم
همه مواد خشک شامل آرد و نمک و شکر و مایه خمیر و بهبود دهنده رو تو یه ظرف مناسب خمیر گیری مخلوط میکنیم بعد آب و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیمخمیر چسبناکی بدست میاد چون هفتاد درصد خمیر آب هست و این بهترین نسبت برای خمیر بربری هست.حالا باید خمیر رو ورز بدیم به مدت 10 دقیقهاگر خمیر خیلی شل بود و ورز دادنش سخت بودیک ربع به خمیر استراحت بدید تا شبکه گلوتنی نان تشکیل بشه و از چسبندگی ش کم بشهبعد ورز بدینبعد از ورز دادن (باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید) روی خمیر رو بپوشونید با دستمال نم دار یا سلفون و بذارید استراحت کنه به مدت یک ساعت این استراحت اول هست.بعد از یک ساعت خمیر رو که حجمش دوبرابر شده با چندتا صربه و کمی ورز هواگیری کنید و چونه گیری کنیداین مقدار رو میشه به سه چونه کوچک یا دو چونه بزرگتر تقسیم کرد ( سایز فرتون رو در نظر بگیرید)چونه ها رو هم یک ساعت استراحت بدید و حتما روشون رو بپوشونیدتو این فاصله رومال رو آماده کنید به این ترتیب که آرد و آب رو مخلوط کنید تا یکدست بشه روی حرارت بذارید و هم بزنید تا کمی غلظت پیدا کنهبعد از استراحت دوم روی سطح کار سبوس بپاشید و چونه رو روی اون بذارید و شروع کنید به شکل دادن با وردنه یا نوک انگشت خمیر باز کنید و شکل بدید رو مال بزنید و بعد خمیر رو با دودست بلند کنید از دوطرف تا جای ممکن بکشید تا نان کشیده بشه و در سینی فر قرار بدیدفر رو تا بالاترین درجه ممکنه گرم کنید حدود230نان بربری هر چه در دمای بالاتر و مدت کمتر پخته بشه کیفیت بهتری خواد داشتنشانه پخت نان طلایی شدن رنگ نان هست.نکته:بهبود دهنده الزامی نیست ولی اگه آرد شما کیفیت بالایی نداره بهتره استفاده کنید و از لوازم قنادی ها میشه تهیه کرد.

روغن مایع هم الزامی نیست و اساسا نان بربری روغن در ترکیبش نیست ولی برای براق شدن و کیفیت بهتر پخت در فر های خانگی میشه کمی روغن اضافه کرد. من اضافه نمیکنم.

۹:۲۵

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#عرایس
عرایس یه غذای محبوب و معروف عربیه که از با نان لبنانی یا نان پیتا که دولایه است درست میشهخوشمزه گیش به ادویه عربی معروفش هست که به #بهارات_سبع یعنی ادویه های هفت گانه معروفندشامل زیره، هل، فلفل سفید، فلفل سیاه، میخک، زردچوبه، زنجبیل و جوز
البته که باید اصل این ادویه رو از بازارهای ادویه کشورهای عربی خرید ولی خوب تو خونه هم میشه درست کرداما اگه ان شاالله به زودی برای زیارت و سیاحت گذرتون به کشورهای عربی افتاد حتما دوتا چیز اصلش از اونجا بخرید یکی ادویه عرایس یا بهارات سبع یکی هم #زعتر undefined

۱۶:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#عرایسمواد لازمنان پیتاگوشت چرخ کردهگوجه فرنگیپیاز (ترجیحا قرمز)جعفری تازهفلفل سبز (تند یا شیرین)نمک و ادویه عرایسروغن زیتون
گوجه فرنگی پیاز جعفری و فلفل سبز رو ریز خرد کنید و همراه نمک و ادویه هابه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ورز بدید تا یکدست بشهدولایه نان پیتا رو تا نیمه از هم باز کنید و به کمک دست یه لایه نازک از مواد گوشتی رو روی نان باز کنیدلایه گوشت باید نازک باشه حتمابعد دولایه نان رو روی هم بذارید دو طرف نان رو به روغن زیتون آغشته کنید و تو تابه سرخ کنیدیا توی فر (البته دورش فویل بگیرید)یا بذارید توی توری کباب و روی منقل کباب کنید
نان پیتا رو هم میتونید خودتون درست کنید هم آماده بخرید یادمه نان پیتا مارک سه نان ایران تو سوپر مارکت ها راحت پیدا می‌شد اگه نان آماده استفاده کنید غذای راحت و سریعیه

۱۶:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
#عرایس

۱۶:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
بله زعتر فرق دارهزعتر ترکیب آویشن، سماق و کنجد بو داده استکه باهاش نان زعتر و پیتزا زعتر درست میکنن

۱۶:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
#عرایس

۱۶:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
thumnail
#پیتزا_زعترخمیر نان بربری یا خمیر پیتزا رو پهن کنیددوقاشق غذا خوری زعتر رو با روغن زیتون مخلوط کنید طوریکه کاملا روان باشه بعد تمام سطح خمیر رو با این ترکیب روغن زیتون و زعتر بپوشونید تو این مرحله اگه بپزیدش نان زعتر داریدو اگه روش پنیر هم بپاشید میشه پیتزا زعتر

۱۶:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
#کیک_سیب_کاراملی
مواد لازم:برای کیک:کره 75 گرمشکر 5 قاشق غذاخوری ماست شیرین پر چرب یا شیر 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ سه عددآرد یک لیوان معدل 125 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوریدارچین به اندازه دلخواهنمک یک پینچرنده پوست یک عدد لیمو در صورت تمایل
برای تاپینگ کاراملیشکر (سفید یا قهوه ای) (7قاشق غذا خوری تا یک لیوان هم میشه بیشتر کرد ) کره پنجاه گرم+یک قاشق غذاخوری سیب سه تا چهار عدد
برای تهیه این کیک خوشمزه اول مواد لازم کیک رو اندازه گیری کنید و کنار بذارید. بعد باید کارامل درست کنید. شف طیبه روش تهیه کارامل خشک رو خیلی خوب و مرحله به مرحله توضیح داده حتما پستش بخونید.اما به طور خلاصه شکر رو توی دیگ بریزید و روی حرارت ملایم بذارید و مطلقا هم نزنیدوقتی از اطراف شکر شروع کرد به ذوب شدن حرارت رو بیشتر کنید (متوسط) و با چرخوندن قابلمه شکرهای مذاب و حل نشده رو مخلوط کنید تا همه ذوب بشن، فقط نکته مهم اینکه برای این کیک خیلی مراقب باشین کارامل تون تلخ نشه چون یه مرحله پخت در فر هم داره و دیگه حتما کیک تون تلخ میشهبعد از ذوب شدن همه شکر هامیتونید هم بزنید و حرارت کم کنید و50 گرم کره رو که هم دمای محیط هست رو بهش اضافه کنید و هم بزنید(مواطب باشین نسوزین چون کف میکنه) وقتی کره و کارامل خوب مخلوط شدن و یه کارامل یکدست و خوشرنگ حاصل شد از روی حرارت برداریدنکته:کره سرد و از یخچال در اومده نندازین تو کارامل ها سفت میشه شکرک هم میزنهundefinedکارامل رو بریزین ته یه قالب نچسب یا سیلیکون که با کمی کره چرب کردین (قالب گرد26 سانتی برای این کیک مناسبه)از قالب کمر بندی استفاده نکنید چون ممکنه کارامل نشت کنه ولی اگه صد در صد مطمئنید که نشت نداره طوری نیستکاغذ شیرینی پزی هم لازم ندارهکارامل رو به همه جای ظرف برسونیدبعد سیب هارو برش های هلالی بزنید و بچینید روی این لایه کارامل، سیب هارو فشرده بچینید که موقع ریختن مواد کیک جابه جا نشن روی سیب ها کره(اون یک قاشق اضافه شده) و شکر و دارچین هم بپاشید
و شروع کنید به آماده کردن مایع کیککره و شکر رو خوب بزنید تا سفید و حجیم بشه بعد زرده ها و وانیل رو اصافه کنید خوب بزنید بعد ماست یا شیر و بعد آرد و بکینگ پودر حالا سفیده ها رو هم خوب بزنید تا کاملا سفت بشن و فرم بگیرن و تو دو مرحله با مواد قبلی فولد کنید مواد کیک روی سیب ها بریزید و صاف کنید دقت کنید همه مواد رو یکجا و یک دفعه نریزید ممکنه سیب ها رو جابه جا کنه مثل وقتی میخواین سس بریزین روی چیزی مواد کیک رو روی همه سیب ها بریزید بعد صاف کنید توی فر180 درجه بذارید تا زمانی که روی کیک کاملا طلایی بشهحجم مواد کیک زیاد نیست چون قراره طعم سیب و کارامل غالب باشه بعد از فر در بیارین و بعد از خنک شدن دور کیک رو با چاقو از دیواره جدا کنید و برگردونید تو ظرفو نوش جان

نکته:برای تهیه کارامل میشه از شکر قهوه ای استفاده کرد ولی دقت و تجربه بیشتری میطلبه تو تهیه کارامل چون رنگش تیره است و ممکنه متوجه سوختنش نشید پس توصیه میکنم با شکر سفید درست کنید مگه اینکه خیلی حرفه ای باشید undefinedبرای تهیه کارامل تابه بزرگ دسته دار از همه مناسب تره شکر رو کف ظرف بپاشید اینطوری زودتر ذوب میشه و با دسته تابه راحت میتونید حرکت بدید تا همه شکرها حل بشندوم اینکه وقتی کارامل آماده شد حتما بچشینو اگه تلخ بود خیلی ریلکس بریزین دورundefinedچون کیک تو رو تلخ و خراب میکنه پس حتما تو تهیه کارامل دقت کنیدکارامل داغ رو هم نچشین ها خیلی بد میسوزیددیگه همه تجربه هامو سخاوت مندانه گفتم undefined

۷:۴۵

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
سلام عزیزمکرم هیدرودرم من خیلی راضی بودمدربش ابیهکلا کرمهای مرطوب کننده خیلی برای اینجور مواقع خوب نیسنرم کننده ها بهتره

۱۹:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
سلاموازلین فیروز یا پماد آ د هم اگه شب تا صبح بزنید و اگه بتونید داخل پلاستیک بذارید خیلی عالی میشه

۱۹:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
کرم اوسرین و اوره ی ثمین خیلی عالیه اگه اگزما نداشته باشی معجزه میکنه.

۱۹:۲۱

بازارسال شده از کدبانوهای جادی
عاطفه جان منم مقلوبه با مرغ درست میکنماتفاقا برای مهمانی ها بیشترمرغ درسته رو(مرغ کوچیک تهیه میکنم تقریبا جوجه) از وسط نصف میکنممدل اکبر جوجهundefinedبعد با پیاز و زعفران هل و زنجبیل و چوب داچین میپزمهر چی آب مرغ خوشمزه تر بشه غذای لذیذ تری از آب در میاد استفاده از همه جاهای مرغ باعث میشه آب مرغ خوشمزه تر بشهبعد مرغ ها رو میچینم ته قابلمه طوری که سینه و ران کف باشه و شکم رو به بالا بعدم بادمجون و پیاز داغ گوجه و فلفل بعدم برنج ادویه زده بعدم آب مرغیه نکته مهم اینکه مقلوبه رو بلافاصله بعد از پختن وقتی داغه برنگردونید اولا زمان پخت رو یه طوری تنظیم کنید که از وقتی پخته شد تا موقع صرف غذا یک چهل دقیقه تا یکساعت زمان باشهغذا که پخت زیرش خاموش کنید با دم کنی اجازه بدین از داغی بیافته و یه استراحتی بکنه نیم ساعت بعد سینی بذارین در قابلمه و برگردونید ولی قابلمه رو برندارین undefinedهمون شکلی قابلمه وارونه بذارین یه ده دقیقه تا یک ربع بمونهسفره رو بندازین بعد قابلمه رو از روش برداریداینطوری برنج کاملا قالبی و خوش ریخت و رو میشهبعدم روش رو با پیاز داغ و خلال بادام و کنجد تفت داده شده تزئین کنید

۱۹:۲۱