عکس پروفایل گروه وکلا گ

گروه وکلا

۴۲۶عضو
بازارسال شده از پرسش و پاسخ های گروه وکلا

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

زمین بدون سند رسمی خریدم ، خطری داره؟
اگر زمین بدون سند ( با مبایعه نامه ) خریدید حتما در زمین دیوار کشی انجام بدید که عمل تصرف توسط شما مصداق پیدا کند چون اگر قبل از تصرف شما شخص دیگری ملک رو تصرف کنه به علت نداشتن سند رسمی نمی‌توانید خلع ید را تقاضا کنید و همچنین از آنجا که تصرف ندارید نمی‌توانید تصرف عدوانی رو مطرح کنید
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۸:۲۰

برای اثبات مالکیت ، سند یا نوشته ای ندارم ، می‌توانم از شهادت چند شهود استفاده کرد؟
روش های اثبات مالکیت و راه های اثبات مالکیت عبارتند از ؛ ۱.اقرار (طرف مقابل)۲.سند اعم از سند رسمی و عادی ۳.شهادت ۴.اماره تصرفبنا بر این میتوانید با شهادت شهود با لحاظ شرایط آن مثل شهادت دو مرد یا یک مرد و دو زن امکان اثبات آن وجود دارد
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined.......... همیار حقوقی شما...........undefined
https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۸:۲۰

در نهایت پیرامون پرداخت اقساط بانکی فرد فوت شده باید بگوییم که:
بدهی وام بعد از مرگ بخشیده نخواهد شد.اگر بازماندگان فرد وام گیرنده، برای تسویه وام به شعبه مراجعه نکنند، بانک وام را از ضامن دریافت می‌کند..اگر در پرونده وام، وثیقه ملکی هم باشد ابتدا وثیقه را به نقد تبدیل و سپس مبلغ وام را وصول می‌کند.تکلیف باز پرداخت اقساط تسهیلاتی که دریافت‌کنندگان آن‌ها فوت کرده‌ مطابق ماده ۸۶۸ قانون مدنی: «مالکیت ورثه نسبت به ترکه (اموال به جا مانده از فرد فوت شده) متوفی مستقر نمی‌شود مگر بعد از ادای دیونی که به ترکه میت تعلق گرفته است.»اگر خانواده متوفی قادر به پرداخت وام و اقساط فرد نباشند، بانک از وثیقه وام ‌گیرنده برای طلب خود استفاده می‌کند.برای وام‌هایی که با ضامن دولتی پرداخت شده، بانک برای وصول بدهی خود سراغ فیش حقوقی ضامن می‌رود.undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۷:۳۷

undefinedundefinedمیزان ارث بری زن از شوهر:
undefined زن در صورت داشتن فرزند، از شوهرش یڪ هشتم اموال او را ارث مے‌بردundefinedچنانچہ مرد سہ یا چهار همسر عقد دائم داشتہ باشد، فقط همین یڪ هشتم بین آنان تقسیم می شود.undefinedاگر زن از شوهرش فرزندے نداشتہ باشدundefined️یڪ چهارم اموال او را به ارث مے ‌برد و همچنین اگر مرد، چند همسر داشته باشد، فقط همین یڪ چهارم میان زنان تقسیم می‌شود.undefinedزنے ڪہ در اثر ازدواج موقت، علقه زوجیت دارد، از همسر متوفایش ارث نمی‌برد undefinedو چنانچه اراده شوهر اینگونه باشد که همسرش ڪہ صیغه او است، از او ارث ببرد، این موضوع اثر قانونے ندارد.
undefinedدر مورد ار ث مرد از زن باید گفت ڪہ در صورتی ڪہ زن فرزند نداشتہ باشد، مرد یڪ دوم ارث مے‌برد و در صورتے ڪہ زن فرزند داشتہ باشد، مرد یڪ چهارم اموال زن را ارث مےبردundefinedهمچنین در مواردے ڪہ زن بمیرد اما هیچ‌ ورثه‌اے نداشتہ باشد، شوهر تمام ترڪہ زن را به ارث می‌برد.
undefinedundefined️این در حالی است که اگر شوهر بمیرد و وراثی نداشته باشد، زن صرفا همان نصیب خود را مے ‌برد و بقیه دارایے شوهر او همانند ترڪہ بے‌وراث، بہ دولت داده مے ‌شود.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۱۰:۲۴

undefinedundefinedبخشیدن مهریه در ازای حضانت دائم فرزند:
undefinedحضانت فرزند دختر و پسر تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از این سن تا بلوغ قانونی دختر ۹ و پسر ۱۵ ، با پدر است و پس از این سن فرزند در صورت تمایل می تواندانتخاب کند باکدام یک ازوالدین زندگی کند.
undefinedاما این که می شود با بخشش مهریه در قبال حضانت دائم فرزند را گرفت این رویه قضایی شفافیت لازم را ندارد و بین حقوقدان ها اختلاف نظر است.
undefinedدر طلاق خُلع زن چیزی از مهریه یا غیر آن را در قبال طلاق بذل می کند که این مطلقا ارتباطی به حضانت فرزندان ندارد حال اگر قرارداد صلحی منعقد شود که زن مهریه را در قبال گرفتن حضانت دائم فرزند مشترک صلح کند بحث متفاوتی دارد.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۱۰:۱۶

بازارسال شده از پرسش و پاسخ های گروه وکلا
,,undefinedسوال:افزایش مهریه بعد از عقد ممکنه؟undefinedپاسخ:تا سال ۱۳۸۸ امکان افزایش مهریه به وسیله اقرار نامه رسمی امکان پذیر بود اما بعد از سال ۱۳۸۸ این مقرره باطل شد و در حال حاضر امکان افزایش مهریه بعد از عقد وجود ندارد و اگر هم طبق سندی افزایش پیدا کند قراردادی جداگانه محسوب می‌شود و جزء دیون ممتازه به حساب نمی‌آید و مهریه در عقدنامه تغییر نمی‌کند و فقط مهریه ذکر شده در عقدنامه قابل مطالبه است undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۹:۳۱

بازارسال شده از پرسش و پاسخ های گروه وکلا
undefinedundefinedهزینه دادرسی مطالبه مهریه بر عهده چه کسی می باشد؟
undefined هزینه دادرسی که برای به اجرا گذاشتن مهریه؛ باید از جانب زن پرداخت شود . لذا ۳/۵ درصد ارزش خواسته کل مهریه است، که همان ابتدای شروع به رسیدگی دریافت میشود.اما زوجه می تواند برای عدم پرداخت یکجای آن دادخواست اعسار هم بدهد تا در اجرای رای از زوج گرفته شود.
نکته مهم undefinedundefinedهزینه اجرای مهریه هم از طریق اداره ثبت ، یک بیستم مبلغ کل مهریه میباشد که از اموال مرد مطالبه خواهد شد.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined.......... همیار حقوقی شما...........undefined
https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۹:۳۱


سوال
با سلام چند وقت پیش من یه خودروی تیگو هشت برنده شدم و دوستم یک خودروی سورن من به دلیل نداشتن توان مالی نتونستم ماشین تیگو رو تکمیل وجه کنم ،به همین دلیل به پیشنهاد یکی از اشناهامون با سورن که دوستم برده شده بود عوض کردم و به هم دیگه وکالت دادیم که تیگو هشت مال اونه و سورن مال منه ،در واقع حواله هایی که برنده شده بودیم رو با هم عوض کردیم اون بعد مدتی نتونست تیگو رو بیاره چون توان مالی تکمیل وجه رو نداشت و من تونستم تکیمل وجه کنم و سورن رو بیارم ،حالا هر کاری میکنم واسه تعویض پلاک و سند نمیاد بنظرتون چیکار کنم ؟؟وکالتی که ازش دارم ارزش قانونی داره ؟!؟؛ضمنا هیچ قول نامه ای بین ما ردبدل نشده است"پاسخ:جناب دکتر عرفانسلام،به استناددمدارکی که دارید،دادخواست اثبات وقوع عقد معاوضه و الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان بدهید‌.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۱۰:۱۴

سوال:سلام وقت بخیر یه مبلغی بابت سرمایه گذاری شخصی ازم گرفت و با یه قرارداد دست‌نویس و کلی وعده و حرف که چند اسکرین شات هم موجوده بعد مدت ها که از قرارداد گذشته و هیچ امروز فردا کرد الان زده زیرش و میگه شاید اصل پولت رو برگردونم وقتی یه نفر قراردادی مینویسه که البته محظری نبوده چون مبلغ پایین بوده موظف به انجامش هست یا راحت می‌تونه بزنه زیرش قانون هم نمیتونه مجبورش کنه کلی روش برنامه ریزی کردم و کلی زندگیم عقب افتاد بابت این موضوع و آبروم جلوی چندنفرو خانوادم رفت دادگاه پولی ازش بابت خسارت میشه گرفت.پاسخ :جناب آقای دکتر جعفری : سلام اول از طریق ارسال اظهارنامه با ضمیمه کپی قرارداد علیه وی اقدام فرمایید اگر قرارداد دستنویس دارید باید شاهدی نیز برای اثبات این چنین موضوعاتی زیر آن قرارداد را تصدیق کنن که با شهادت شهود دین شما به اثبات برسد در سوال شما معلوم نیست که قرارداد شما شاهدی هست یا نه ولی اگر دعوای شما به اثبات برسد به درخواست شما با اضافه سود مورد قرار داد خسارت تاخیر تادیه به انضمام هزینه های دادرسی محکوم خواهد شد.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined.......... همیار حقوقی شما...........undefined
https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۱۰:۱۷

undefined پدر خانواده‌ای به طور مشکوک به مدت دو سال است که مفقود شده و همسر ایشان نفقه فرزند خود را از پدر او (پدر بزرگ طفل) مطالبه می‌نماید. آیا چنین امری قابل قبول است؟
undefinedدر این راستا در ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی آمده است: «نفقه اولاد بر عهده پدر است و پس از فوت پدر یا عدم قدرت او به انفاق به عهده اجداد پدری است با رعایت الاقرب‌ فالاقرب. در صورت ‌نبودن پدر و اجداد پدری و یا عدم قدرت آن‌ها نفقه بر عهده مادر است. هرگاه مادر هم زنده و یا قادر به انفاق نباشد با رعایت الاقرب فالاقرب به عهده اجداد و جدات مادری و جدات پدری واجب‌النفقه است و اگر چند نفر از ‌اجداد و جدات مزبور از حیث درجه اقربیت مساوی باشند نفقه را باید به حصه متساوی تادیه کنند.»
undefinedبه نظر می‌رسد که چنین دعوایی قابل استماع باشد زیرا هرچند که در ماده فوق قانونگذار «فوت پدر» یا «عدم قدرت وی بر پرداخت نفقه» را موجبی برای مطالبه آن از سوی پدربزرگ طفل دانسته اما «غیبت» ایشان در مدتی طولانی به نحوی که از وضعیت وی (زنده بودن یا مرده بودن او) اطلاعی به دست نیامده باشد نیز یکی از مصادیق عام «عدم قدرت وی بر پرداخت نفقه» محسوب می‌شود.
undefinedاز طرفی، قانونگذار در قسمت دوم ماده فوق اعلام نموده است که در صورت «نبودن» پدر و اجداد پدری نفقه بر عهده مادر است که می‌توان بیان داشت که عبارت «نبودن» معنایی عامی داشته و فرض مرگ مخاطب یا عدم حضور فیزیکی ایشان با وصف بی خبری مطلق از او در مدتی طولانی را نیز در بر می‌گیرد و با توجه به اضطراری بودن لزوم پرداخت نفقه، نباید اینگونه پنداشت که در این حالت مطالبه آن از پدربزرگ طفل نیازمند صدور حکم موت فرضی پدر و طی تشریفات مخصوص آن است.
undefinedخاطرنشان می‌شود که با درنظر گرفتن ماده ۱۰۱۹ قانون مدنی، صدور حکم موت فرضی مخصوص مواردی است که از تاریخ آخرین خبری که از حیات شخص رسیده است، مدتی گذشته باشد که عادتاً وی زنده نمی ماند و حال آنکه عقیده بر لزوم صدور حکم موت فرضی جهت مطالبه نفقه از پدربزرگ، موجب می‌شود که طفل در مدتی که به منظور صدور حکم موت فرضی لازم است، بزرگسال شده و با کار کردن بتواند نفقه خود را به دست آورد و منطقی نیست که پدربزرگی که از ملائت کافی به منظور پرداخت نفقه اولاد خود (نوه خویش) برخوردار است، از پرداخت آن به سبب عدم صدور حکم موت فرضی پدر طفل معاف باشد.
undefinedعلاوه بر آنچه گفته شد، در مواردی که پدر طفل در وضعیت نامعلومی به سر برده و هیچ گونه اطلاعاتی از ایشان در دسترس نمی‌باشد، با توجه به اصل عدم، غالباً فرض بر این است که نامبرده از ملائت کافی به منظور پرداخت نفقه نیز برخوردار نمی‌باشد که چنین امری به مثابه «عدم قدرت او بر پرداخت نفقه» (فرض مقرر در قسمت اول ماده فوق) و لزوم پرداخت نفقه از سوی پدر ایشان (پدربزرگ طفل) است.
undefinedچنین تفسیری به عدالت نزدیک بوده و با توجه به سکوت قانون، قاضی می‌تواند مستند به ماده ۳ قانون آیین دادرسی مدنی (لزوم پیدا نمودن حکم قضیه با تمسک به اصول حقوقی در مورد سکوت قانون) به آن استناد نموده و بر اساس آن مبادرت به صدور رای نماید.
undefinedما به احقاق حقوق شما می‌اندیشیمhttps://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۸:۴۲

undefinedآیا ملک مسکونیِ در حال ساخت، قابل توقیف توسط طلبکار یا همسر (بابت‌مهریه) است؟ اصطلاحاً آیا جزو مستثنیات دین  محسوب می شود یا خیر؟پاسخ از جناب آقای دکتر حسینی :
(طبق نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه، شماره 7/98/642، مورخ  1399/01/17 بر اساس بند «الف» ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی مصوب 1394):
منزل مسکونیِ در شأن بدهکاری که با حکم قطعی دادگاه، محکوم‌ شده است، جزو مستثنیات دین است و منظور از منزل مسکونی، محلی است که برای بدهکار و افراد تحت تکفل وی قابلیت سکونت داشته باشد. بنابراین ساختمان در حال ساخت که تکمیل نشده، منزل مسکونی تلقی نمی‌شود تا جزء مستثنیات دین باشد و قابل توقیف توسط طلبکار یا همسر (بابت مهریه) است.
نکته: نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه، لازم الاتباع نیست و قاضی صادر کننده رای، می تواند نظر و استدلالِ دیگری غیر از نظر فوق داشته باشد.undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۹:۲۴

سوال:بنده خودرو صفر به دلال فروختم و او خودرو را به شخص دیگری بصورت وکالتی واگذار کرده و بنده دو مرتبه به شخصی که خودرو به او واگذار شده وقت تعویض پلاک داده ام و او اقدامی برای تعویض پلاک انجام نداده و از پلاک بنده استفاده میکنه و خلافی و از پلیس یکسره برای بنده پیام میاد.حال سوال اینه که میخوام توقیفی پلاک بگیرم از کجا باید شروع کنم؟و چطور میتوانم هزینه هایی که بابت توقیف پلاک خودرو میکنم از او وصول کنم؟پاسخ از وکیل جناب آقای فتحی:
میتوانید جهت رفع مشکل به اجراییات راهنمایی رانندگی یا تعویض پلاک مراجعه کنید ؛یادادخواستی را از طریق دفترخدمات قضایی دادخواستی مبنی بر فک پلاک مطرح کنید ؛گاهی اوقات اظهارنامه هم کفایت میکند؛بابت خلافی هم اگر مبایعانه دارید میتوانید به طرفیت خریدار دادخواست مطالبه وجه نمایید.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined.......... همیار حقوقی شما...........undefined
https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۹:۲۶

#دانش_حقوق
undefined️تکلیف وراث برای اخذ پایان‌کار ملکی که متوفی احداث کرده چیست؟
وراث باید پس از دریافت گواهی انحصار وراثت، به شهرداری مراجعه کنند و درخواست پایان‌کار ملک را با ارائه مدارک و استعلام‌ها از ادارات مختلف پیگیری نمایند.
طبق ماده 100 قانون شهرداری‌ها، دریافت پایان‌کار برای انتقال سند رسمی ملک ضروری است. در صورتی که ملک نیاز به تکمیل برخی شرایط برای صدور پایان‌کار داشته باشد، وراث باید آن‌ها را رعایت کنند.


undefinedگروه حقوقی وکلا undefined.......... همیار حقوقی شما...........undefined
https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۷:۲۳

ما به احقاق حقوق شما می‌اندیشیم https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_landنتایج مهم هستند بگذارید تجربه ما راهنمای شما باشدلینک پرسش و پاسخ وکلاhttps://eitaa.com/joinchat8640ble.ir/join/3qho5fgXAM

۷:۲۸

undefinedسوال:خانه‌ای در روستا ساخته که پروانه ساخته‌شده  به نام پدرم  و حالا می‌خواهم آن را به نام خودم بزنم  تا بتونم سند رسمی دریافت کنم چه اقداماتی باید انجام بدهم؟ پاسخ از جناب آقای دکتر جعفری
۱/تنظیم وکالت‌نامه یا صلح‌نامه از پدر:اگر پدر در قید حیات است، باید وکالت‌نامه رسمی در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم کند تا پروانه ساخت به نام شما انتقال یابد.همچنین می‌توان از صلح‌نامه رسمی برای انتقال مالکیت استفاده کرد.
۲/درخواست تغییر نام در پروانه ساخت:با در دست داشتن وکالت‌نامه یا صلح‌نامه، به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراجعه کنید و درخواست تغییر نام در پروانه ساخت بدهید.در برخی موارد، توافق‌نامه شورای روستا نیز لازم است.
۳/دریافت سند رسمی:بعد از اصلاح پروانه، به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید و درخواست صدور سند به نام خودتان را بدهید.در صورت نبود سند مادر، سند نسق زراعی یا بنیاد مسکن ملاک ثبت خواهد بود.
۴/اگر پدر شما فوت شده باشد، ابتدا انحصار وراثت بگیر ید.undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۷:۳۹

undefinedسوال:چگونه از جعلی‌نبودن یک سند رسمی اطمینان حاصل کنیم؟۱/ورود به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک به نشانی ssaa.ir۲/انتخاب گزینه تصدیق اصالت اسناد و اوراق دفاتر اسناد رسمی از قسمت خدمات الکترونیکی۳/وارد کردن شناسه سند و رمز تصدیق مندرج در بالای برگه سند
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined.......... همیار حقوقی شما...........undefined
https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۷:۳۹

undefinedچطور میتوان اعاده حیثیت کردundefined
undefinedدر صورتی که شخصی علیه دیگری مطالب دروغی منتشر کند و تهمت و افترایی مطرح نماید که نتواند صحت آن را اثبات کند طرف مقابل میتواند با ارائه نمونه شکواییه به دادسرا علیه او اعاده حیثیت کند و پس از شکایت وی را به مجازات قانونی محکوم نماید.
undefinedشکایت اعاده حیثیت تا یکسال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم است و باید دارای شرایط زیر باشد :
undefined1/ انتساب جرمی به شخص دیگر یعنی باید یک عملی که مطابق قانون جرم است به فرد نسبت داده شود مثل کلاهبرداری یا افترا
undefined2/ مشخص بودن شخصی که اتهام به او وارد شده است.
undefined3/ عدم موفقیت در اثبات اتهام اولیه
undefined4/ همچنین اگر آبروی فردی در مکان عمومی ، روزنامه و اوراق چاپی و رسانه برود ، وی میتواند اعاده حیثیت نماید.
البته لازم به ذکر است شکایتی که باید علیه فرد متخلف انجام دهیم شکایت افترا است و اعاده حیثیت اشتباه مصطلح در میان عامه است.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined.......... همیار حقوقی شما...........undefined
https://eitaa.com/attorney_landhttps://ble.ir/attorney_land

۴:۲۴

undefinedخودرویی را که خریده‌اید توسط خانم فروشنده توقیف شده و پلاک نمی‌شود، راهکار چیست؟خودرویی رو با مبایعه نامه عادی خریداری نمودید، قبل از تعویض پلاک، این خودرو بابت طلب، توسط طلبکار فروشنده توقیف میگردد و قابل تعویض پلاک نیست.
فرض مثال، خودرویی که خریداری کرده اید، توسط زوجه فروشنده، بابت مهریه توقیف شده
راهکار چه خواهد بود ؟؟
شما باید طی دادخواستی، با موضوع «اعتراض ثالث اجرایی» توقف عملیات اجرایی و رفع توقیف خودرو را از دادگاه تقاضا نمایید
دقت داشته باشیدundefined در این راهکار، خرید شما باید مقدم بر توقیف خودرو صورت گرفته باشد.
اگر خودرو قبل از تاریخ خرید شما، توقیف شده، این خودرو قابلیت انتقال به شما را ندارد
نکته آخر، دادخواست را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۸:۰۲

undefinedاستعلام:
در پرونده‌ای حکم به تخلیه به سبب احراز تخلف مستأجر صادر شده است؛ اما به سبب سپری شدن مدت زمان اجرا، حکم ملغی ‌اثر شده و خواهان بار دیگر دادخواست تخلیه تقدیم دادگاه کرده است. آیا دادگاه می‌تواند به استناد محتویات پرونده قبلی با تعیین وقت رسیدگی و بدون رسیدگی مجدد، در خصوص خواسته تخلیه که همان جهت مذکور در پرونده قبلی می‌باشد، اتخاذ تصمیم کند؟

undefined پاسخ از جناب آقای حسینی:
اولاً، در صورت ملغی ‌اثر شدن حکم تخلیه موضوع ماده ۲۸ قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۵۶، مالک می‌تواند بار دیگر فسخ عقد اجاره و تخلیه عین مستأجره را به همان جهت تخلف سابق خواستار شود؛ زیرا حکمی که ملغی ‌اثر شده است، دیگر واجد اعتبار امر مختومه نمی‌باشد و دادگاه در صورت طرح دعوای مجدد تخلیه مکلف به رسیدگی است. همچنین عدم اقدام موجر ظرف سه ماه و یا یک سال موضوع این ماده، به معنای انصراف وی از تخلیه عین مستأجره نبوده و باعث سقوط حق برای طرح مجدد دعوای تخلیه نمی‌شود.ثانیاً، از آنجا که در اجرای ماده ۲۸ قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۵۶، حکم تخلیه عین مستأجره با پرداخت حق کسب یا پیشه و یا تجارت صادر و قطعی شده است، با ملغی ‌اثر شدن این حکم و طرح دعوای جدید در این زمینه، دادگاه مکلف به تعیین وقت و رسیدگی به دعوا و تعیین حق کسب یا پیشه و یا تجارت بر اساس قیمت روز است و در هر صورت دادگاه می‌تواند از تحقیقات صورت گرفته در پرونده قبلی استفاده و بر این اساس اتخاذ تصمیم کند.
undefinedگروه حقوقی وکلا undefined... با ما وکیل خود باشید....undefinedhttps://ble.ir/attorney_landhttps://eitaa.com/attorney_land

۷:۳۶