موقع خرید پودر سیر به چند تا نکته باید توجه کنید: ۱ـ رنگش باید سفید باشه ، اگه نباشه و تیره باشه یعنی از ضایعات سیر و پوست سیر تهیه شده. ۲ـ ممکنه سفید رنگ باشه، اما اون سفیدی حاصل ریختن آرد و نشاسته داخلش باشه؛ پس عطر و طعم قوی سیر باید بده .
اگر این دو ویژگی رو (یعنی سفید رنگ بودن و عطر و طعم قوی سیر) رو داشته باشه، اون وقت میشه مثل پودر سیر آویش که همیشه در پیامهای رضایت شما اسمش هست🥰 مثل این دوستمون که بعد از مصرف گفتن پودر سیر آویش دقیقاً مثل همون پودر سیری هست که خودشون توی خونه درست میکردن 🧄 وقتی محصولی با کیفیت باشه و هیچ ناخالصی نداشته باشه، همین میشه 🤍
توی این فیلم کوتاه پودر سیر ما رو از نزدیک ببینید 🧄
" />
#شماوآویش #پودرسیر
اگر این دو ویژگی رو (یعنی سفید رنگ بودن و عطر و طعم قوی سیر) رو داشته باشه، اون وقت میشه مثل پودر سیر آویش که همیشه در پیامهای رضایت شما اسمش هست🥰 مثل این دوستمون که بعد از مصرف گفتن پودر سیر آویش دقیقاً مثل همون پودر سیری هست که خودشون توی خونه درست میکردن 🧄 وقتی محصولی با کیفیت باشه و هیچ ناخالصی نداشته باشه، همین میشه 🤍
توی این فیلم کوتاه پودر سیر ما رو از نزدیک ببینید 🧄
#شماوآویش #پودرسیر
۱۳:۲۶
«پودر سیر شما رو که میخوریم دهنمون بوی سیر میگیره؛ در این حد طبیعی
»
اینم سند کیفیت و خلوص پودر سیر آویش از قول یکی از دوستان عزیز

" />
#پودرسیر #شماوآویش
اینم سند کیفیت و خلوص پودر سیر آویش از قول یکی از دوستان عزیز
#پودرسیر #شماوآویش
۵:۵۴
اگه توی این فصل، به دانه تمیز و باکیفیت توی خونه نداشته باشی، وقتی خدای نکرده سرماخوردگی و ویروس از راه رسید، باید بری از اولین عطاری نزدیک یه بسته بخری که پر از خاکه و میلیونها سال نوریه که گوشه مغازه افتاده
پس قبل از اون، بیا یه بسته تمیز و اعلاش رو تهیه کن، الهی هیچوقت هم به کارت نیاد ها؛ ولی با این وضعیت آلودگی و آنفولانزای جدید و... احتیاط واجبه 
کافیه چند دقیقه بندازی داخل آب جوش، بعد که لعاب داد صاف کنی و نوش جان کنی . میشه همینجوری هم یه دونه داخل دهان گذاست و کمکم مکید تا با آب دهان لعابش رو آزاد کنه. چون خیلی بیمزهست بچهها با خوردنش مشکلی ندارن. ولی اگه نخوردن، میتونید با چیزای خوشمزه مثل شیرموز و ... قاطی کنید و بدید بهشون
میدونید که نرمکننده گرفتگی گلو ( ناشی از سرماخوردگی آلودگی زیاد صحبت کردن و...) هست و سرفه رو کاهش میده.
به امید سلامتی و تندرستی همهتون
توی این روزای سرد و آلوده مواظب خودتون باشید.
• قیمت: ۲۵ گرم ۶۵ هزارتومان۵۰ گرم ۱۳۰ هزارتومان • برای ثبت سفارش هم اینجا در خدمتتون هستیم:
@Avishspices_Admin
#به_دانه
کافیه چند دقیقه بندازی داخل آب جوش، بعد که لعاب داد صاف کنی و نوش جان کنی . میشه همینجوری هم یه دونه داخل دهان گذاست و کمکم مکید تا با آب دهان لعابش رو آزاد کنه. چون خیلی بیمزهست بچهها با خوردنش مشکلی ندارن. ولی اگه نخوردن، میتونید با چیزای خوشمزه مثل شیرموز و ... قاطی کنید و بدید بهشون
میدونید که نرمکننده گرفتگی گلو ( ناشی از سرماخوردگی آلودگی زیاد صحبت کردن و...) هست و سرفه رو کاهش میده.
به امید سلامتی و تندرستی همهتون
• قیمت: ۲۵ گرم ۶۵ هزارتومان۵۰ گرم ۱۳۰ هزارتومان • برای ثبت سفارش هم اینجا در خدمتتون هستیم:
#به_دانه
۵:۵۰
۵:۵۰
۵:۵۰
۵:۵۰
۵:۵۰
۵:۵۰
۵:۵۰
پس
#زیره_سبز #زیره_سیاه
۱۰:۲۰
شما هر کدوم از زیرهها رو که بخواید:✓ چه زیره سیاه✓ چه زیره سبز✓ چه به صورت دانه✓ و چه به صورت پودر در آویش با کیفیت عالی و کاملاً تمیز موجوده 
" />
#زیره_سبز #زیره_سیاه
#زیره_سبز #زیره_سیاه
۱۶:۲۳
اگه شما هم به بوی زهم لپه حساسید، از این روش استفاده کنید
" />
لپه خام رو با چند تکه چوب دارچین تفت بدید. حتی میتونید رب و ادویهها رو هم در همین مرحله اضافه کنید . اینجوری دیگه نهتنها اثری از بوی زهم لپه نمیمونه. بلکه لپه تا آخر پخت توی خورش له نمیشه 

#چوب_دارچین #ایده_های_آشپزی
#چوب_دارچین #ایده_های_آشپزی
۱۵:۱۳
آویش 🌿 | زعفران، ادویه، دمنوش و خشکبار |
شما هر کدوم از زیرهها رو که بخواید: ✓ چه زیره سیاه ✓ چه زیره سبز ✓ چه به صورت دانه ✓ و چه به صورت پودر در آویش با کیفیت عالی و کاملاً تمیز موجوده 
" />
#زیره_سبز #زیره_سیاه
چند نفر اومدن گفتن اصلا از بوی زیره خوششون نمیاد و توی غذا استفاده نمیکنن کلاً
یه نکته مهم بگم*؟
ببینید اکثر کسایی که زیره دوست ندارن، از عطر شدید خود ادویهش بدشون میاد. درصورتیکه اگر *ادویه رو بهاندازه به غذا بزنید و طوری نباشه که بوش به غذا غالب شه، بسیار نتیجه خوبی میده و خوشتون میاد. نکته مهم استفاده از زیره، اینه که باید مقدار کم زد به غذا*. اگه نه نتیجه عکس میده.
حتماً به زیره یه فرصت دوباره بدید و با یکی از این غذاها باز امتحانش کنید، بینظیر میشه:
*لوبیا پلو، آبگوشت، آش، فلافل، دمی گوجه، عدسپلو، قورمهسبزی، کاچی
#زیره
ببینید اکثر کسایی که زیره دوست ندارن، از عطر شدید خود ادویهش بدشون میاد. درصورتیکه اگر *ادویه رو بهاندازه به غذا بزنید و طوری نباشه که بوش به غذا غالب شه، بسیار نتیجه خوبی میده و خوشتون میاد. نکته مهم استفاده از زیره، اینه که باید مقدار کم زد به غذا*. اگه نه نتیجه عکس میده.
حتماً به زیره یه فرصت دوباره بدید و با یکی از این غذاها باز امتحانش کنید، بینظیر میشه:
*لوبیا پلو، آبگوشت، آش، فلافل، دمی گوجه، عدسپلو، قورمهسبزی، کاچی
#زیره
۶:۰۵
اینم چندتا از ایدههای دوستان برای استفاده از زیره
" />
دقت کنید که تمام دوستان به مقدار کم اشاره کردن برای گرفتن بهترین نتیجه 
غذاهایی که دوستان پیشنهاد دادن برای استفاده از زیره : دمپختک، فلافل، دمی گوجه، عدس پلو ، کاچی، نیمرو، تن ماهی شوید، قورمه سبزی، آش، پلو سفید و...
#زیره
#زیره
۱۵:۳۹
۱۵:۳۹
۱۵:۳۹
۱۵:۳۹
۱۵:۳۹
حبه عناب قلبی بیاریم به نظرتون ؟!
" />
اگه موافقید این پست رو لایک کنید حتما 
#حبه_عناب
#حبه_عناب
۹:۴۹
اینسری چون تعداد حبه عناب های قلبی کم بود، فقط روی هر کدوم از جعبههای کادویی دلآرا یه دونه گذاشتیم که خوشگل شه 
" />
حالا فکرکنید کل دلآرا که یه جعبه قلبیشکل هست پر از حبه عناب قلبی شه🥹 به نظرم خیلی جذاب میشه 
#حبه_عناب
#حبه_عناب
۱۱:۲۵